Expedia
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer4,2

U bent nu bij:

Totaal

4,2

Bestellen

5,4

Service

3,4

Prijs

4,2

Leveren

3,6
4 rating22 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

27-01-2018
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: wilma van arragon

Expedia - teleurstellend

Na jaren trpuwe klant bij Expedia , ben ik zeer teleurgesteld na een slechte ervaring in een appartement op Curaçao. Ondanks foto's en een gedetailleerd verslag, neemt Expedia haar gouden klant niet serieus. Men reageert niet op mails, telefonisch contact over de klacht is niet toegestaan . Foto's en mails zijn niet ontvangen. Na een half jaar ben ik uiteindelijk , zonder enige uitleg,afgescheept met nog geen derde deel van de teveel betaalde prijs voor een ander onderkomen. Schandalig! Gelukkig zijn er ook andere, betrouwbare reisorganisaties!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


16-01-2018
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Belinda Ebeling Koning

Expedia - Oplichterij

Ik boekte hotel met Ontbijt, betaalde, en opeens was het inclusief ontbijt weggevallen??
Ik stuurde meteen een email, geen reactie.
In het hotel aangekomen was er geen ontbijt inclusief bijgeboekt!
Het hotel The Savoy Tel-Aviv, Sea Side, Tel Aviv kwam mij door deze teleurstelling tegemoet en gaf ons toch ontbijt.
Super service, goed hotel, zeer aan te bevelen.
Expedia komt mij in geen enkel opzicht tegemoet, ontkennen dat zij een fout hebben gemaakt, kunnen zogenaamd mijn printscreen niet lezen, en hadden mij dus veel meer extra laten betalen mits ik ook het ontbijt er nog had bij moeten betalen!
Wanpraktijken, op de zwarte lijst, ik boek nooit meer via Expedia,
wel via Booking.com, ik boekte na deze slechte ervaring bij Booking.com voor een andere reis een hotel en de service is super! Ik kreeg gelijk iemand vd klantenservice aan de telefoon na een onduidelijkheid van mijn kant, een vriendelijke dame stond mij te woord en belde gelijk het hotel op om informatie in te winnen. Ik was uiterst verrast door deze aardige actie. En ik kreeg een bevestigin per email.
Booking.com weet wel hoe ze met klanten om moeten gaan!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-12-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Evert

Expedia - Zeer slechte afhandeling klacht

Firma neemt consument niet serieus.
Zeer slechte en trage afhandeling van een klacht waarbij onterecht een fiks bedrag is ingehouden door een bij Expedia geboekte partij.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-10-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Pim van der Kleij

Expedia - Boeken bij expedia niet doen !!!!!

Ik had een hotel geboekt in Middelburg bij het Fletcher hotel. Mijn ouders zijn slecht ter been en het hotel en vooral de kamer bleek niet geschikt voor minder validen. tevens was de kamer weggestopt aan het einde van een gang met een flinke opstap zodat scootmobiel of rolstoel er niet bij konden komen. lift ongeschikt te klein voor het vervoer van dergelijke apparaten. om over de toegankelijkheid van wc of douchemaar te zwijgen. Om een andere kamer gevraagd wat niet kon. Met minder validen ouders in een hotel overnachten wat ongeschikt bleek geen optie. Op de boeking stond slecht ter been zijnde ouder. Dus bij weggaan expedia gebeld de verifieerde dat er geen andere kamer aanwezig bleek te zijn en dat ze niets voor ons konden doen
Bij een klacht over restitutie blijkt nu dat expedia glashard zegt dat er een andere kamer is aangeboden, wat verzinsel is.
Tevens op expedia aan te merken is dat ze slecht bereikbaar zijn voor informatie en al helemaal slecht/niet reageren op mails

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Nick van de Kerkhof

Expedia - Boek niet via Expedia!

Boek nooit via deze vervoerder! Voordat je opgehaald wordt bij je hotel, word je gebeld met de mededeling dat de chauffeur bij een politiecontrole is gestremd en je daardoor niet op tijd kan ophalen. Je dient dan zelf een taxi te regelen en die kosten voor te schieten. Later zou je deze kosten kunnen declareren. Echter krijg je deze uiteindelijk nooit terug! Oftewel, boek hier nooit!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Nick

Expedia - BAGGER

Leveren niks, en bij hulp zeggen ze 'zoek het lekker zelf uit'. Is allemaal niet hun verantwoording en je moet toch zelf regelen dat alles klopt? 12 uur vertraging? Och meneer daar kan ik toch nu niks meer aan doen, compensatie moet je zelf maar regelen.

Eenmaal Expedia, nooit weer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anne

Expedia - Aangemeld als klant

Wij hebben ons aangemeld als klant omdat je dan extra korting krijgt. Stedentrip geboekt naar Kopenhagen is erg goed bevallen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: De Jong

Expedia - Veel keus in goede dealtjes

Altijd leuk om watertandend dealtjes te zoeken hier
Wij hebben nu een weekje Canarische Eilanden geboekt, lekker naar de zon.
Ging soepel en we hebben besteprijsgarantie

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: AvG

Expedia - Niet doen

Het hotel dat wij via Expedia boekten kon niet slechter. Lekkende douche, mieren op de kamer en rare vlekken op het matras. En geen respons of een kamerwissel of wat dan ook. Ik raad het bedrijf dan ook af. Bestelproces ging soepel, maar dan is dan ook alles mee gezegd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafMaastricht.nl

    OpVakantieVanafMaastricht.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Expedia

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Expedia?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Expedia

Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van expedia.nl. Het is verrassend hoeveel mensen een vakantie, hotel of auto boeken via expedia.nl. Het gaat om goedkope vakantie, zon vakanties, verre reizen, stedentrips, wintersport vakanties, all-inclusive vakantie, last-minute vakanties, hotel aanbieders, vliegticket aanbieders, vakantiehuis / bungalow verhuur, cruises, golf reizen, bus reizen, autoverhuur, autoverhuur aanbiedingen, autoverhuur buitenland en tal van andere verwante zaken en diensten. Het is goed om te weten dat expedia.nl volop te bieden heeft en een uitgebreid aanbod van diensten kent. 

Misschien bent u ook bekend met expedia.nl? Dan zou het fijn zijn als u op Expedia.nl uw reactie achterlaat. U kunt hier namelijk andere mensen mee helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook is het natuurlijk fijn als u nog niet bekend bent met Expedia.nl, dat u beoordelingen en reviews van anderen over dit bedrijf kunt lezen. 

Over expedia.nl
Expedia.nl is een grote website waar u vliegtickets, hotels, vakantiereizen en verwante zaken kunt regelen. Ook kunt u er stedentrips, lastminutes en uw huurauto bespreken. Het is heerlijk om te zien hoe uitgebreid het aanbod is op deze site en hoe gemakkelijk u uw boeking kunt plaatsen. 
Expedia.nl is deel van Expedia inc. Ze bieden zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger volop informatie en handige tools om op een gemakkelijke manier een vakantie te plannen, te boeken en goed voor te bereiden. Voor Nederlandse reizigers zijn er tal van vluchten, hotels, huurauto’s, pakketreizen en lastminute aanbiedingen waar men gebruik van kan maken. Het is erg gemakkelijk om te zoeken op de site en de juiste vakantie te boeken. Er zijn ook tal van pagina’s waar u meer informatie vindt over populaire steden. 

Over Expedia Inc
Het moederbedrijf van Expedia is Expedia inc. Het is het grootste online reisbureau van de wereld en het is een marktleider op het gebied van zakenreizen en reizen voor particulieren. Er zijn verschillende merken van expedia.com. Denk hierbij aan hotels.com, hotwire, tripadvisor, expedia local expert en ook eLong om er een paar te noemen. Expedia is actief in veertig landen en heeft vestigingen op ieder continent, behalve in Afrika. Sinds 2005 is Expedia inc genoteerd aan de Nasdaq beurs. 

Wat doet expedia zoal? Nou, bijvoorbeeld een vakantie naar ijsland, bekijk het filmpje over ijsland hier!


Diensten van expedia.nl
Expedia.nl biedt verschillende diensten aan. Ze zijn onder te brengen in de volgende hoofdgroepen:
-    Hotel 
-    Vliegtickets 
-    Vlucht + Hotel 
-    Zonvakanties 
-    Vakantiehuizen 
-    Autoverhuur 
-    Aanbiedingen 
-    Stedentrips 
-    Lastminute 
-    Dichtbij 

Het is natuurlijk heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is op Expedia.nl. Het is de ideale plek om uw volgende vakantie op te gaan boeken. Ook is het heerlijk om te zien hoe betaalbaar alles is op deze website.
Klachten, tips en complimenten over en voor expedia.nl
Het is goed om een klacht direct kenbaar te maken aan expedia.nl. Expedia.nl heeft klantenservice en klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Een klacht wordt daarom altijd serieus genomen en goed opgepakt. Natuurlijk kunt u ook een tip of compliment achterlaten voor expedia.nl.

Uw mening over expedia.nl  
Heeft u al een keer een boeking gemaakt op expedia.nl voor een stedentrip, een hotel, een weekendje weg of om een auto te huren? Dan lezen we graag uw beoordeling, mening en ervaring terug op Nederlandreview.nl. Het is goed om uw ervaring te delen met anderen, zodat ook zij een goed beeld krijgen van Expedia.nl. 
Al vast bedankt voor het inzenden van uw mening.

TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!