NederlandReview

  Ervaringen Expedia

  Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van expedia.nl. Het is verrassend hoeveel mensen een vakantie, hotel of auto boeken via expedia.nl. Het gaat om goedkope vakantie, zon vakanties, verre reizen, stedentrips, wintersport vakanties, all-inclusive vakantie, last-minute vakanties, hotel aanbieders, vliegticket aanbieders, vakantiehuis / bungalow verhuur, cruises, golf reizen, bus reizen, autoverhuur, autoverhuur aanbiedingen, autoverhuur buitenland en tal van andere verwante zaken en diensten. Het is goed om te weten dat expedia.nl volop te bieden heeft en een uitgebreid aanbod van diensten kent.

  Misschien bent u ook bekend met expedia.nl? Dan zou het fijn zijn als u op Expedia.nl uw reactie achterlaat. U kunt hier namelijk andere mensen mee helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook is het natuurlijk fijn als u nog niet bekend bent met Expedia.nl, dat u beoordelingen en reviews van anderen over dit bedrijf kunt lezen.

  Over expedia.nl

  Expedia.nl is een grote website waar u vliegtickets, hotels, vakantiereizen en verwante zaken kunt regelen. Ook kunt u er stedentrips, lastminutes en uw huurauto bespreken. Het is heerlijk om te zien hoe uitgebreid het aanbod is op deze site en hoe gemakkelijk u uw boeking kunt plaatsen.
  Expedia.nl is deel van Expedia inc. Ze bieden zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger volop informatie en handige tools om op een gemakkelijke manier een vakantie te plannen, te boeken en goed voor te bereiden. Voor Nederlandse reizigers zijn er tal van vluchten, hotels, huurauto’s, pakketreizen en lastminute aanbiedingen waar men gebruik van kan maken. Het is erg gemakkelijk om te zoeken op de site en de juiste vakantie te boeken. Er zijn ook tal van pagina’s waar u meer informatie vindt over populaire steden.

  Over Expedia Inc

  Het moederbedrijf van Expedia is Expedia inc. Het is het grootste online reisbureau van de wereld en het is een marktleider op het gebied van zakenreizen en reizen voor particulieren. Er zijn verschillende merken van expedia.com. Denk hierbij aan hotels.com, hotwire, tripadvisor, expedia local expert en ook eLong om er een paar te noemen. Expedia is actief in veertig landen en heeft vestigingen op ieder continent, behalve in Afrika. Sinds 2005 is Expedia inc genoteerd aan de Nasdaq beurs.

  Wat doet expedia zoal? Nou, bijvoorbeeld een vakantie naar ijsland, bekijk het filmpje over ijsland hier!

  Diensten van expedia.nl

  Expedia.nl biedt verschillende diensten aan. Ze zijn onder te brengen in de volgende hoofdgroepen:
  - Hotel
  - Vliegtickets
  - Vlucht + Hotel
  - Zonvakanties
  - Vakantiehuizen
  - Autoverhuur
  - Aanbiedingen
  - Stedentrips
  - Lastminute
  - Dichtbij

  Het is natuurlijk heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is op Expedia.nl. Het is de ideale plek om uw volgende vakantie op te gaan boeken. Ook is het heerlijk om te zien hoe betaalbaar alles is op deze website.
  Klachten, tips en complimenten over en voor expedia.nl
  Het is goed om een klacht direct kenbaar te maken aan expedia.nl. Expedia.nl heeft klantenservice en klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Een klacht wordt daarom altijd serieus genomen en goed opgepakt. Natuurlijk kunt u ook een tip of compliment achterlaten voor expedia.nl.

  Uw mening over expedia.nl

  Heeft u al een keer een boeking gemaakt op expedia.nl voor een stedentrip, een hotel, een weekendje weg of om een auto te huren? Dan lezen we graag uw beoordeling, mening en ervaring terug op Nederlandreview.nl. Het is goed om uw ervaring te delen met anderen, zodat ook zij een goed beeld krijgen van Expedia.nl.
  Al vast bedankt voor het inzenden van uw mening.

  TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  Zijn de reizen van Expedia betrouwbaar? Hoe goed zijn ze? Lees ervaringen van vakantiegangers die al geboekt hebben bij Expedia.

  Expedia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

  3,8
  16% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  2,8
  Prijs
  rating
  4,2
  Leveren
  rating
  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Huurauto

  Huurauto voor 2 weken geregeld via expedia. In de boeking staat netjes dat de prijs inclusief onbeperkt kilometers, belastingen en verzekeringen zijn ook in het blokje: Regels en beperkingen aangeleverd door de leverancier (Budget car rental)van expedia word aangegeven: Verplichte belastingen, toeslagen en verzekeringskosten zijn bij de totaalprijs inbegrepen. Blijkt dit niet het geval te zijn. Naheffing van 492,44 euro gekregen voor lokale belastingen. Na een mail gestuurd te hebben naar expedia schijnt ergens in de algemene voorwaarden te staan dat je die toch zelf moet betalen?? Geen sympathie of meeleven of meedenkende oplossing vanuit expedia want je kan gewoon doodvallen. Na juridisch overleg blijkt dat je geen poot om op te staan hebt. Lijkt me toch een gevalletje misleiding??? Nooit meer een auto via Expedia!!!

  Door: Mariska van der Graaf07-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  vlucht, auto en hotel

  Al veel met Expedia gereisd (Gold member) maar Okt-18 ging het mis met Goldcar autoverhuur (Spanje)
  Wij moesten 57,- borg voor brandstof betalen + 18,50 om de auto door Goldcar af te laten tanken
  Dit laatste was verplicht voor Expedia klanten

  Nadien de auto afgetankt ingeleverd en niets terug ontvangen.
  Inmiddels 8 maanden met Expedia in discussie en enkel de 18,50 om de auto door Goldcar af te laten tanken terug gekregen.
  De 57,- borg niet!
  Expedia bevestigd overigens dat wij de auto afgetankt hebben ingeleverd.

  Bij Expedia maakt het dus niet uit of je Goldmember bent, je moet als klant gewoon niet zeuren om je borg.
  Goldcar neemt niet eens de moeite te reageren.

  Volgens de laatste medewerkster van Expedia "^C genaamd" was het geen borg maar afkoop terwijl er duidelijk borg op de nota vermeld staat.
  Om die reden sluiten zij de zaak en reageren niet meer.

  Simpel advies, NOOIT EEN AUTO RESEVEREN BIJ EXPEDIA

  Door: Marcel18-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Hotel

  Ook wij vinden 1 ster nog teveel. Op dit moment, om 3 uur in de nacht rest ons na een ellenlang tot niets leidend telefoongesprek met expedia, niets anders dan dat we genoegen moeten nemen met een kamer voor 4 en er 1 persoon op de grond moet slapen, terwijl wij een suite voor 5 personen met 2 queensbedden en een sofa hadden geboekt. Een alternatief kan expedia ons niet bieden terwijl wij voor de komende 2 nachten een kamer voor 5 personen hadden geboekt.
  Ik heb nota bene nog gebeld vanwege de wat latere check in. Dat was geen probleem en het hotel meldde ons niets over het niet kunnen voldoen aan onze boeking doordat ze de kamer niet hadden. Pas bij aankomst bleek de kamer niet te voldoen voor 5 personen maar voor 3. Nadat ik voorstelde om bij een ander hotel voor ons te checken, bleek er ruimte bij een nabij gelegen hotel. Bij aankomst bleek ook dit hotel niet te beschikken over een kamer voor 5 maar voor 4 personen. Na vervolgens ruim 3 kwartier met verschillende mensen bij expedia te hebben gebeld, werden steeds van het kastje naar de muur gestuurd en kon expedia niets voor ons betekenen. Dit is voor ons de eerste en laatste keer geweest.

  Door: Vanessa22-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Opmeer

  Ik verhuur mijn huis via expedia. Zij hebben mij opgelicht. Vreselijk bedrijf. Ik heb dubbel boeking voor 46 euro gegaat en moet ik voor 1 dag in 3 keer meer boete betalen. Ik vind het schandalig en wil nooit meer via dit vreselijk bedrijf mijn huis verhuren!!! De verhuurders moeten echt opletten!!!

  Door: Natalia12-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  vlucht

  Mijn vluchttijden werden gewijzigd waarop ik annuleerde. Ik zit nu 5 maanden later nog op mijn refund te wachten. Expedia stuurt me van het kastje naar de muur. De medewerkers aan de telefoon hebben steeds andere antwoorden en laten je vlot 20-30 minuten in de wacht staan. Ik ervaar het bedrijf als onbetrouwbaar en weinig service gericht. Ik ga er NOOIT meer iets boeken. Goedkoop blijkt duurkoop, ik heb mijn lesje wel geleerd.

  Door: Christina17-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  auto huur

  Via Expedia auto gehuurd in Rome bij Goldcar.

  Goldcar accepteerde het Voucher niet. Auto toen rechtstreeks moeten boeken bij Goldcar.

  Expedia erkent haar aansprakelijkheid niet. Heel slechte klantenservice. Alleen bereikbaar per e-mail, maar ook die beantwoorden ze niet..

  In gebreke stelling en terugvordering wordt genegeerd.
  Zowel Consuwijzer als de geschillen commissie reizen onderschrijven de slechte afhandeling van klachten van Expedia.
  De rechter komt er aan te pas.

  Slecht bedrijf, willen alleen maar verkopen, geen service en geen klachten afhandeling. We gaan nooit meer met ze in zee!!

  Door: P.J.Baauw10-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  accomodatie

  Ik heb al meerdere malen hotelkamers/appartement enz. geboekt bij Expedia, nooit een probleem mee gehad. Diverse malen kreeg ik "korting" omdat ik al vaker wat geboekt had. Maar toen ik onlangs in Duitsland een hotelkamer zocht, kon ik alleen een kamer tegen betaling van "het volle pond" boeken, niks korting. Ik vind dit min of meer misleidend. Waar spaar je dan voor? Via een andere website heb ik precies hetzelfde hotel en dezelfde kamer geboekt voor een véél lagere prijs. (Agoda). Het lijkt allemaal dus wel makkelijk en voordelig maar het blijft heel goed uitkijken..ik ben na dit niet meer zo positief over Expedia en als ik ergens anders kan boeken, doe ik dat liever

  Door: Johan07-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8
  rating

  Appartement Frankrijk

  Geen goed woord er voor over!
  Geboekt, betaald maar geen reservering. Geld pas over 2 weken terug. Met goed vertrouwen geluisterd naar mevrouw om het nogmaals te doen. Weer niet! dus nu 2 x betaald en over 14 dagen pas geld terug. En dan ook nog eens niet goed te woord gestaan als ik nog eens bel! Mensen, boek voortaan maar via een echt bedrijf dan prutsers!

  Door: M. Kamphuis25-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  zeer slechte klantenservice

  Wilde reservering annuleren omdat op website van geboekte hotel stond dat hotel gesloten was. Expedia wilde zelf uitzoeken en zou terugbellen (niet gedaan). volgende dag zelf weer gebeld. Wilden het uitzoeken. Gaven aan het hotel bestaat nog (overgenomen voor ander en voortgezet op locatie 30 min lopen van af oude die in centrum was, reden van boeking was centrum). Doorverbonden met afdeling die annulering kon regelen. Kreeg de vraag waarom ik wilde annuleren, nou omdat het het GESLOTEN is. Na 2 x meer dan 30 min. aan de lijn gehangen te hebben eindelijk kunnen annuleren.

  Door: GR26-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Boeking gaat fout

  Boek je een hotel in Maastricht, gaat er wat fout met de boeking. Word wel de betaling geaccepteerd, maar blijkt er geen hotel geboekt te zijn. Bij telefonisch contact krijg je te horen dat het 14 dagen gaat duren voor ze je geld terugboeken. Dit was de eerste maar ook meteen de laatste keer.

  Door: Rene Heijkoop10-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Goede service

  Hebben al meerdere malen geboekt bij Expedia, altijd goede service gehad. Snelle levering. De laatste keer had de vliegmaatschappij een terugvlucht gewijzigd, zodat de aansluiting bagger was. Expedia heeft, na mijn telefoontje, zelf ervoor gezorgd dat er een andere vlucht kon worden geregeld, zonder bijbetaling. Derhalve begrijp ik de negatieve reacties hier absoluut niet.

  Door: Marco05-04-2019
  Ewout Van walbeek18-06-2019

  Werk je voor Expedia?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Account

  Weigeren je toegang te geven tot je account gegevens.

  Door: Maarsen17-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Kastje naar de muur

  We moeten nog op vakantie maar hebben nu al een slechte ervaring. We gaan met onze baby naar Tenerife en willen uiteraard een kinderzitje in de auto. Tijdens het boeken is er geen optie om dit te boeken en dit moet dus achteraf. Wanneer je direct contact opneemt met goldcar Tenerife, wordt je doorverwezen naar expedia Spanje. Vervolgens sturen die je weer door naar Expedia NL die doodleuk zegt: dat moet via goldcar Tenerife. Waardeloos......

  Door: Bas Roijackers30-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5
  rating

  OPLICHTERS! VILlA + VLIEGTICKETS GEBOEKT, VILlA BLIJKT NIET TE BESTAAN!

  Samen met 3 vriendinnen een villa geboekt in de stad Chania, Kreta. Vliegtickets erbij geboekt via Expedia. Bij de omschrijving van de villa staat letterlijk: "Deze villa ligt in Stad Chania, vlak bij Mitropoleos-plein, Franciscaner klooster van Aghios Fragkiskos en Archeologisch Museum van Chania."
  DUS MIDDEN IN DE STAD CHANIA!!
  Hebben we geboekt. Krijgen we de bevestigingsmail met een link van de locatie.... blijkt deze 43 minuten van Chania te liggen.
  Expedia gebeld. Zou binnen 48 uur terug bellen.
  We zijn niet terug gebeld! Zelf weer gebeld. Blijkt de villa überhaupt niet te bestaan!!!!
  Villa geannuleerd... willen ons totale geld bedrag terug!
  Kan niet voor worden gezorgd. Mevrouw van de klantenservice schuift het probleem af op ons. Doordat wij op aanraden van een andere medewerker de villa geannuleerd hebben kan er voor ons niks meer betekent worden! WAARDELOOS!!
  Vervolgens de tijden van de tickets gevonden bij de luchtvaartmaatschappij. Blijken tickets te zijn van €173 euro. Bij expedia betalen we er €243 per persoon voor...! Waar is die andere €70 euro gebleven? In eigen zak?
  Werkelijk waar een leugen verkopen en vervolgens de schuld op de consument afschuiven!
  Kortom Expedia is een OPLICHTER! NIET BIJ BOEKEN!

  Door: Freeke Coppens23-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Criminele organisatie expedia

  Door een fout van expedia werden er geen bijkomende kosten voorgerekend op de website, na telefonisch contact of dit wel klopte gelijk telefonisch geboekt waarbij het gesprek werd opgenomen en nogmaals bevestigd dat er geen bijkomende kosten waren.
  Helaas voor vertrek een mail of we even het resterende bedrag wilden overmaken voor de bijkomende kosten 40% van de reissom!
  Weer gebeld met expedia waar ze zeiden dat het inderdaad niet klopte maar ik nu alleen nog kon annuleren met kosten of betalen en na de reis het bedrag terugvorderen wat volgens de telefoniste zeker zou gebeuren omdat ik volledig in mijn recht stond.
  Nu vele mailtjes later is het dossier gesloten en krijgen we dus niks terug.
  Het is echt een corrupte boevenbende daar en ik raad het iedereen af bij expedia te boeken.

  Door: Piessens26-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Schending Privacy!!!!!

  Zeer slecht! Mijn man krijgt een bevestigingsms binnen op naam van Bernard Dambrine voor een boeking van 12 januari 2019 op 13 januari 2019. Hij heet echter niet zo, en zegt de boeking niet gedaan te hebben. Ook zijn de 4 laatste cijfers van de VISAkaart anders. De klantendienst kan niet bevestigen dat zij een ernstige fout hebben gemaakt en kan niet aangeven dat mijn man hier niets mee te maken heeft. Zij geven ook niet aan maatregelen te nemen om dergelijke fouten in de toekomst te vermijden. Ik kan dus momenteel de reservatie van deze persoon annuleren of volledig wijzigen!

  Door: An12-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  ZEER slechte service

  Totaal NIET klantvriendelijk en inflexibel. Hotel geboekt in Amsterdam voor overnachting na concert bezoek. Blijkt bij het ontvangen van de tickets dat het concert niet in Amsterdam is maar in Rotterdam (Ahoy). Duidelijke fout van onze zijde! Gebeld met Expedia wat totaal zinloos was. Zonde van je tijd. Willen en kunnen, nadat er betaald is, geen service verlenen en een oplossing bieden om eventueel met bijbetalen een hotel in Rotterdam boeken. Later ook met de receptie en zelfs de hotelmanager gebeld van Holiday Inn Arena Towers. met de vraag of er om geboekt kan worden naar Rotterdam, eventueel met bijbetalen. Niets is mogelijk! Helaas meneer, wij kunnen niets voor u betekenen is het enige antwoord wat je krijgt. Beide organisaties doen geen enkele moeite en zijn enkel uit op winst maken. Hebben totaal niet gehoord van klantenvriendelijkheid. Men doet geen enkele moeite, helemaal niets. Zeer waardeloos!!

  Door: Verbeek11-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  vreselijke service

  Via Expedia een rental car gehuurd van Budget in Milan Linate airport. Daar aangekomen hadden ze onze auto niet meet maar wel een grotere betere zoals de mevrouw schijnheilig zei. Ze vergat eerst de meerprijs van de auto plus verzekering te vertellen. toen wij daarom vroegen zei ze dat ze de papieren voor de grotere auto al in orde had en de kleinere die we besteld hadden weg was. Normaal krijg je een upgrade voor niets als ze je bestelling niet meer hebben. Enfin wij moesten wachten tot er een kleinere binnenkwam, wanneer dat was wist ze niet. Ik had een afspraak in Turijn die ik misgelopen ben . Wij hebben Expedia gebeld maar konden niets doen, ook geen alternatief niets, geen eens restitutue. wij hebben na anderhalf uur wachten bij Europ rent a car een auto gehuurd, niets meer gehoord van expedia, nooit meer expedia en ook geen budget. Dat expedia zich met dit soort maffia praktijken inlaat is zeer slecht.

  Door: Renée Hofman13-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  ZEER SLECHTE INFORMATIE OVER AUTOHUUR

  Pakket reis geboekt met vlucht, hotel en voor 1 euro (ja het kan maar let op) een auto (INCLUSIEF VERZEKERING!!!) echter op de luchthaven van Mallorca bij het desbetreffende bedrijf de auto gaan halen (GOLDCAR ..ZEER SLECHT) bleek met een zeer agressieve verkooptechniek van de medewerker dat de auto alleen meekon met bijbetaling van € 150, of een deposit van 1500 euro op de credit card , deze zou bij de minste schade dan ook volledig het eigen risico dekken, of wel geld weg bij de minimale krasjes. Telefonisch contact gezocht met Expedia, en na 10 minuten wachten eindelijk iemand aan de lijn, deze dame heeft getracht met Goldcar contact op te nemen, maar helaas niets bereikt. Wij moesten gewoon de 150 euro betalen anders geen auto.
  Bij terugkomst in Nederland verhaal gehaald voor de extra kosten bij Expedia, die erg summier de details op; de site voor de autohuur hebben staan. Uitgebreide brief en talloze telefoontjes verder (omdat ik na twee maanden nog nooit iets vernomen had, alleen excuses van de dames aan de telefoon) toch weer contact gezocht. Nu een dag later een standaard EMAIL met uitleg over de autohuur, over de gemaakte kosten was men duidelijk, niets retour, GoldCar trof geen blaam, ondanks agressieve houding van de medewerkers en EXPEDIA al helemaal niet omdat "alles"ZEER slecht op de site staat. ook telefoon kosten niet vergoed, EN OOK OP GEEN ENIGERLEI EXCUUS, Gewoon schandalig...NOOIT MEER EXPEDIA VOOR ONS.....

  Door: R.Smit02-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Extra kosten autohuur. Slechte (geen) service!!

  Reis geboekt inclusief hotel, auto en verzekering. Aangekomen op Tenerife krijgen de auto niet mee als we niet minimaal €14.00 per dag bijbetalen. Veel begrip bij klantenservice, maar klacht doorgestuurd naar serviceteam. “Had je maar niet extra moeten verzekeren”. We hadden geen keus...... Hotel was prima.

  Door: P.schokker25-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Expedia

  Uw beoordeling