Expedia

Alle reviews

Expedia

24% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (78)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hotelovernachting

  geboekt en betaald en dan na betaling het bericht dat de boeking niet is gelukt. wel betaald dus :( vandaag gebeld en voordat ik iemand had 40 minuten verder maar daar kunnen ze niets aan doen en is automatisch systeem en ze konden mijn boeking inderdaad niet vinden maar volgens de beste jongen word mijn geld binnen 1 a 2 weken terug gestort door het automatische systeem. wel knap als mijn boeking niet te vinden is.... echt zo slecht dit!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakket van hotelovernachting incl vlucht

  Slechtste bedrijf dat ik heb meegemaakt. Door Expedia onze namen afgekapt, hierdoor sluit niet meer aan met passport. We werden we geweigerd bij vliegveld op de heenweg. Expedia heeft ons vlucht omgeboekt naar volgende ochtend incl een overnachting erbij, echter nog steeds met onvolledige namen en wederom geweigerd. Met urenlang berichten sturen uiteindelijk met behulp van service medewerker van vliegtuigmaatschappij op laatste moment toch nog weg kunnen vliegen. Op terugweg zelfde probleem, ook weer dagen en uren erover gecommuniceerd. Uiteindelijk zelf terug vluchten met weer een hotelovernachting erbij geboekt. Expedia reageerde totaal niet op onze berichten op de dag dat we terug zouden vliegen. Ongeveer een uur voordat we zouden vliegen, kregen we een mail dat het niet is gelukt om de wijzigingen door te voeren en wensen ons fijne vlucht, mochten we inmiddels al een oplossing hebben gevonden!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotelovernachting in een hotel in de steigers!!!

  Via Expedia een verblijf in een hotel geboekt. Bij aankomst bij het hotel bleek het hotel in de steigers te staan. We konden er dus niet terecht! Daar sta je dan met zijn vieren. Heel snel een ander hotel gezocht en gevonden (via booking.com).
  Bij thuiskomst Expedia gebeld en het enige wat ze konden doen was me een voucher geven voor een kleine korting op een toekomstige boeking. Wat denk je nou zelf? Nooit, maar dan ook nooit boek ik weer via Expedia!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Misleidende informatie bij een boeking via Expedia, nooit meer Expedia

  Ik ging een weekendje weg met mijn kleine. Ik heb via Expedia twee nachten bij Van De Valk geboekt. Tijdens het boekingsprocess bij Expedia stond wel ontbijt geboekt voor mij en mijn kind. Toen ik bij de receptie stond moest ik weer voor het ontbijt betalen. Ik heb Expedia gebeld en gemaild. Ze beweren dat er niet voor ontbijt is betaald en dat in de bevestiging ook geen ontbijt staat. Wij hebben voor twee nachten 284 euro betaald. De boeking zonder ontbijt is 228 euro volgens hun website. Ik heb van alle stappen op hun website een printscreen gemaakt voor een boeking met en zonder ontbijt buffet. Ook heeft het hotel een bedrag van 228 euro ontvangen wat wel klopt met het bedrag zonder ontbijt. Graag jullie advies hoe ik dit verder kan escaleren want er wordt niet naar me geluisterd bij Expedia.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegtickets

  Ik had een fout met bestellen , volgens de dame van de klantenservice kon dit kosteloos geannuleerd worden en zou ik binnen 24 uur mijn geld terugeboekt krijgen. Waarop ik meteen nieuwe tickets gekocht heb, helaas bleek de dame niet de waarheid te vertellen en kon er niet geanuleerd worden maar kreeg ik een tegoed , pas naar 3 mnd heen en weer bellen heeft singapore airline mijn geld terug stuurd kosten 50 euro per ticket + 200 euro verzekering totaal 400 euro gekost, in 1 woord waardeloos bedrijf

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlucht + hotel

  2x hotel en vlucht geboekt voor mij en een vriend, zoals zo vaak via Expedia.Ging altijd goed. Gewoon weer zoeken naar hotel en vlucht, fijne vluchttijden, speciaal voor gekozen en via creditcard betaalt. Vandaag wilde ik nog even kijken of de tijden nog klopten...geen vlucht meer te bekennen!!! Ik heb zelfs een printscreen met prijs van hotel en vliegtijden. En nu zeggen ze dat ik maar even los een vlucht bij moet boeken

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overnachting Roompot Arcen Hotel

  Duidelijk dat Expedia een grote klant van Google is. Ik kan namelijk geen review via Google geven. Van te voren via Expedia een prijs opgegeven gekregen van ad € 155,56 bij het hotel krijg ik een rekening van € 159,08. Het hotel zegt dat ik het verschil maar bij Expedia moet claimen. Na 3 mailtjes en 3 weken verder zegt Expedia kortaf ga maar naar het hotel met je claim. Ik weer terug naar het hotel. Zo kan je natuurlijk altijd de goedkoopste zijn als je achteraf niet geconfronteerd wordt door klanten die zeggen dat je prijs niet klopt. Komen ze wel terug dan verwijs je ze net zo lang door totdat ze het opgeven. Slechte bedrijfsbedrijfsvoering. Echt heel slecht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegtickets

  Beste Expedia,

  Op zondag 2 juli zouden wij vanaf Bali terug naar Amsterdam vliegen. We zouden hierbij een tussenstop in Maleisië hebben en in London. Terwijl we op vakantie waren kregen we te horen dat onze vlucht van London naar Amsterdam op 3 juli geannuleerd is. Nadat wij zelf contact met jullie opnamen kregen we de optie voor een refund of jullie zouden of zoek gaan naar een andere vlucht. Wij kozen dat laatste. Na elke dag contact met jullie gehad te hebben was er op de dag van vertrek nog steeds geen vlucht van London naar Amsterdam voor ons via jullie. Jullie vroegen ons toen om nog 7 dagen te wachten?! Aangezien dit geen mogelijkheid was hebben we gezegd dat we dan zelf wel een nieuwe vlucht zouden boeken en dat we een refund wilde. Wij hebben toen snel de laatste vlucht die er was op zondag 3 juli van London naar Amsterdam geboekt. Hier hebben we €900 voor moeten betalen.. Even later vermelden jullie ineens dat er toch geen refund mogelijk is omdat jullie telefonisch contact met de airlines gehad hebben. Plotseling was er toch wel een nieuwe vlucht? Deze zou op maandag 4 juli zijn. Aangezien we toen zelf al een nieuwe vlucht geboekt hadden was dit geen optie meer.

  Nu proberen wij al enige tijd om een refund van jullie geannuleerde vlucht van London naar Amsterdam te krijgen. Zelfs met een voucher zouden we super blij zijn. We hebben namelijk enorme extra kosten gemaakt met de €900 die we hebben moeten betalen.

  Helaas weigeren jullie nog steeds om ons een refund of voucher te geven. Ik vraag me dan toch af wat jullie met ons geld hebben gedaan? De vlucht is namelijk geannuleerd dus dat steken jullie en de airlines gewoon in je eigen zak? Ik hoop nog steeds op een passende oplossing.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Annulering vanuit Hoteleigenaar wordt niet vergoedt door Expedia

  Expedia vergoedt annulering vanuit Hoteleigenaar Cayres Suites Surdo te Funchal, Madeira niet. Omdat de eigenaar niet meer reageert krijgen we ons geld niet terug (ondanks schriftelijke toezegging dat wij ons geld zouden krijgen). We zijn al ruim een jaar bezig ons geld terug te krijgen maar Expedia kan niet helpen zeggen ze; ook al hebben we aan hun betaald.

  Expedia biedt momenteel nog de appartementen van Robert V. aan maar wij krijgen ons geld niet terug terwijl de annulering vanuit de eigenaar kwam, die niet meer reageert volgens de Expedia.nl klantenservice. Volgens de Expedia voorwaarde hebben wel gewoon recht op op geld terug maar ze regelen het niet........

  Expedia is blijkbaar niet aangesloten bij een garantiefonds, dus geld terug claimen maken ze onmogelijk....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegticket

  Verdienmodel van de klantenservice is om je zo lang mogelijk aan de lijn te houden zonder je ook maar enigszins te helpen. Doorverbinden, verbinding verbreken en je opnieuw laten bellen, in de wachtrij plaatsen en intussen tikken de minuten aan waardoor je makkelijk uren aan het wachten bent om "geholpen" te worden. Verder is de communicatie via mail geautomatiseerd en volstrekt niet informatief of behulpzaam.

  Uiteindelijk na veel moeite via Facebook het geld terug kunnen krijgen. Zal NOOIT meer iets via Expedia boeken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotelovernachting

  Afgelopen zondag een hotelovernachting in Maastricht geboekt.Na betaling van ideal kreeg ik een foutmelding.Het bedrag is wel afgeschreven maar er is geen boeking bekend.Geen boekingsnummer of bevestiging.🤬krijg onmogelijk een medewerker aan de telefoon.vreselijk balen en slecht is dit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rental car

  I rented a car in Mexico from Expedia website. When I was in Mexico the rental company scammed me for almost 3000 euro. My worst car rental experience.
  I contacted Expedia several times afterwards and complained about what happened. Every time they told me they will follow it up. But so far ,after almost 3 month I do not have an answer from Expedia. Terrible customer services. Will never book anything via Expedia anymore.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis naar Florida

  Pas op met boeken bij Expedia. Bij het boeken van een pakketreis zocht ik bewust vluchten uit waar ruimbagage bij zat inbegrepen. Om vervolgens te horen te krijgen dat ik toch voor koffers moet betalen. Wat de reis echt 15% duurder maakt! Ik moest screenshots van de boeking opsturen om te bewijzen dat ruimbagage erbij zou zitten inbegrepen. Natuurlijk had ik die niet want dat doet geen hond TIJDENS het boeken. Dus ik heb direct daarna opnieuw al die schermen doorgeworsteld en heb daar screenshots van gemaakt. Nou, die worden niet geaccepteerd want het was niet van de boeking zelf. Kortom: "u bent een leugenaar meneer". Ik weet toch echt wel heel goed wat ik geboekt heb. het systeem van Expedia deugt niet. Dus ik raad iedereen aan om van elk scherm een screenshot te maken. Of boek bij iemand anders. Dat doe ik de volgende keer ook. Ik ben echt klaar met Expedia.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto gehuurd in Nador, Marokko

  uitstekend gegaan van auto boeken tot en met de auto terug leveren. ik ben heel blij met deze service. In Nador ging het ook heel vlot en de agent was heel behulpzaam. Super bedankt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Turkije

  Grootste oplichters die ik ooit heb gekend. Ze zijn zelfs 1 ster niet waardig. In augustus geboekt, omdat de foto's op expedia er top uitzagen. Wij kregen een kamer op de 4de etage. Bij aankomst blijkt dat er geen lift aanwezig was( dit werd niet aangegeven door expedia). Voor iemand die chronisch ziek is, is dit natuurlijk een hell. Aangegeven of het inverband met mijn ziekte mogelijk is om een kamer te krijgen op de begane grond of 1ste etage ( de hotel stond voor 80% leeg, dus genoeg kamers) . Meneer zegt doodleuk dat ik 75,- per dag extra moet betalen. De kamer stonk vreselijk. Meubels waren oud en kapot. De douche zat onder de schimmel. Onder de bedden lagen grote dode kakkerlaken. Als dit al niet erg genoeg was hebben we ook nog eens de schurft opgelopen. De eigenaar wilde ons geld niet terug geven en expedia ook niet...nou daar zit je dan twee weken met de schurft, hele vakantie verpest. Overdag slapen en in de nacht geen oog dicht kunnen doen door de schurft. Blijkt dat de hotel 7 jaar gesloten was en bij openingen is er niks ververst. Ik heb expedia zoveel bewijzen gestuurd, dat je zou denken dat de oplossing er snel aankomt, NIET DUS! 2 maanden bijna dagelijks gebeld en nog steeds vertikken ze het om mijn 3000,- terug te betalen. Ze zijn ook prof in het liegen. Medewerker bied mij aan om een Groupon te geven voor de lange wachtijd (dus niet als oplossing). Krijg ik later doodleuk van de Nederlandse afdeling te horen dat de zaak is gesloten, omdat ik akkoord ben gegaan met een Groupon van 300,-, die ik note benen alleen bij hun kan uitgeven. Een Groupon van 300,- voor een bedrag van 3000,-, die denken echt dat ik dom ben. Ik ga een advocaat nemen en ik hoop dat velen hetzelfde zouden doen. Zo lang wij geen actie ondernemen kunnen deze oplichters verder met hun oplicht praktijken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotel mimosa

  Bij aankomst bleek ons hotel al 2 weken gesloten
  Na 5 uur bellen en wachten op de klantenservice van Expedia ten einde raad zelf maar een hotel geboekt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 nachten hotel

  vorige maand mijn laatste 2 nachten geboekt bij expedia , gratis annuleren tot 20 juli . omdat waarschijnlijk nederland in de rode kleur komt ivm corona deze nachten geannuleerd . ik las in veel reviews dat het vaak een probleem was om je geld terug te krijgen . in mijn geval absoluut niet . het was binnen 24 uur terug gestort op mijn rekening . zo kan het dus ook , fantastisch in deze corona tijd .

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vlucht en hotel

  Deze maatschappij is je ergste nachtmerrie. Wacht nu al 1,5 jaar op terugbetaling van mijn ticket. Heb voor het hotel in totaal 6x keer uren aan de telefoon gehangen en uiteindelijk maar een gedeelte terug gehad. Het zijn schoften van de bovenste plank. Geen reacties op de mails. Ik zal dit niemand aanraden. Mag zelf van de KLM niets in actie zetten omdat de vliegtickets in 2020 via Expedia zijn geboekt.
  Zit niets anders op dan maar weer te bellen en in de wacht te staan, 1 uur is vrij normaal om daarna te horen dat ze het druk hebben!!!!
  Werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Even er tussenuit

  Ik wilde gezellig weg met het gezin. Voor moederdag, last minute.
  Na de ideal betaling kreeg ik een foutmelding. Geld wel afgeschreven. Ik bellen met de "klantenservice" die vertelde mij dat zij niets voor mij kon doen. Vertelde dat ik gewoon nog maar een keer moet boeken en dus nogmaals betalen en dat ik mijn geld van de eerste boeking over 14 dagen wel een keer terug krijg.. schandalig! Er was niets te regelen. Foutje van de website, gebeurd wel vaker hoor, zei ze.. mevrouw uitgelegd dat ik er hard voor gespaard had en dat ik niet zomaar 2x het bedrag kon betalen. Dan moest ik maar bij familie of vrienden lenen was haar antwoord. Zij kon (wilde) totaal geen moeite doen voor mij..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Expedia betaalt ticketkosten van geannuleerde vlucht niet terug!

  Eind juni zou ik naar Malaga vliegen met Transavia. De vlucht is ivm het Corona virus geannuleerd. De reis (inclusief hotel) is geboekt bij Expedia.
  Sinds 20 augustus ben ik met Expedia per email in discussie over restitutie van de ticketkosten. Transavia heeft met betalingskenmerk schriftelijk bevestigd dat zij op 12 juni de reissom al hebben terugbetaald. Voor Expedia is dit schriftelijke bewijs onvoldoende en verwijzen ze keer op keer naar een tussenpersoon (Travelfusion). Na vele emails kreegt ik te horen dat Travelfusion Expedia zou betalen tussen 15 september en 30 september. Maar ook daarna blijft Expedia ontkennen het bedrag te hebben ontvangen en betaalt niets. Op 29 oktober heb ik Expedia schriftelijk een deadline gesteld (13 november) maar zelfs dan krijg je dezelfde reactie dat zij het geld nog steeds niet hebben ontvangen. Ze zijn er "heel druk mee bezig" en "het duurt allemaal wat langer dan verwacht".
  Expedia laat zien hoe het niet moet en betaalt het bedrag van de vlucht al ruim 5 maanden niet terug! Dit soort arrogante bedrijven kun je maar op 1 manier stoppen: NIET meer boeken bij Expedia. Ik ben Expedia GOLD member, heb in 2019 richting de 10 duizend euro aan reizen bij ze gekocht maar enige klantgerichtheid is ze wereldvreemd. Ik heb inmiddels mijn zaak overgedragen aan een advocaat maar het is echt diep triest dat het zover moet komen.

  U BENT GEWAARSCHUWD!!

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Expedia

Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van expedia.nl. Het is verrassend hoeveel mensen een vakantie, hotel of auto boeken via expedia.nl. Het gaat om goedkope vakantie, zon vakanties, verre reizen, stedentrips, wintersport vakanties, all-inclusive vakantie, last-minute vakanties, hotel aanbieders, vliegticket aanbieders, vakantiehuis / bungalow verhuur, cruises, golf reizen, bus reizen, autoverhuur, autoverhuur aanbiedingen, autoverhuur buitenland en tal van andere verwante zaken en diensten. Het is goed om te weten dat expedia.nl volop te bieden heeft en een uitgebreid aanbod van diensten kent. 

Misschien bent u ook bekend met expedia.nl? Dan zou het fijn zijn als u op Expedia.nl uw reactie achterlaat. U kunt hier namelijk andere mensen mee helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook is het natuurlijk fijn als u nog niet bekend bent met Expedia.nl, dat u beoordelingen en reviews van anderen over dit bedrijf kunt lezen. 

Over expedia.nl
Expedia.nl is een grote website waar u vliegtickets, hotels, vakantiereizen en verwante zaken kunt regelen. Ook kunt u er stedentrips, lastminutes en uw huurauto bespreken. Het is heerlijk om te zien hoe uitgebreid het aanbod is op deze site en hoe gemakkelijk u uw boeking kunt plaatsen. 
Expedia.nl is deel van Expedia inc. Ze bieden zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger volop informatie en handige tools om op een gemakkelijke manier een vakantie te plannen, te boeken en goed voor te bereiden. Voor Nederlandse reizigers zijn er tal van vluchten, hotels, huurauto’s, pakketreizen en lastminute aanbiedingen waar men gebruik van kan maken. Het is erg gemakkelijk om te zoeken op de site en de juiste vakantie te boeken. Er zijn ook tal van pagina’s waar u meer informatie vindt over populaire steden. 

Over Expedia Inc
Het moederbedrijf van Expedia is Expedia inc. Het is het grootste online reisbureau van de wereld en het is een marktleider op het gebied van zakenreizen en reizen voor particulieren. Er zijn verschillende merken van expedia.com. Denk hierbij aan hotels.com, hotwire, tripadvisor, expedia local expert en ook eLong om er een paar te noemen. Expedia is actief in veertig landen en heeft vestigingen op ieder continent, behalve in Afrika. Sinds 2005 is Expedia inc genoteerd aan de Nasdaq beurs. 
Diensten van expedia.nl
Expedia.nl biedt verschillende diensten aan. Ze zijn onder te brengen in de volgende hoofdgroepen:
-    Hotel 
-    Vliegtickets 
-    Vlucht + Hotel 
-    Zonvakanties 
-    Vakantiehuizen 
-    Autoverhuur 
-    Aanbiedingen 
-    Stedentrips 
-    Lastminute 
-    Dichtbij 

Het is natuurlijk heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is op Expedia.nl. Het is de ideale plek om uw volgende vakantie op te gaan boeken. Ook is het heerlijk om te zien hoe betaalbaar alles is op deze website.
Klachten, tips en complimenten over en voor expedia.nl
Het is goed om een klacht direct kenbaar te maken aan expedia.nl. Expedia.nl heeft klantenservice en klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Een klacht wordt daarom altijd serieus genomen en goed opgepakt. Natuurlijk kunt u ook een tip of compliment achterlaten voor expedia.nl.

Uw mening over expedia.nl  
Heeft u al een keer een boeking gemaakt op expedia.nl voor een stedentrip, een hotel, een weekendje weg of om een auto te huren? Dan lezen we graag uw beoordeling, mening en ervaring terug op NederlandReview. Het is goed om uw ervaring te delen met anderen, zodat ook zij een goed beeld krijgen van Expedia.nl. 
Al vast bedankt voor het inzenden van uw mening.

TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

Zijn de reizen van Expedia betrouwbaar? Hoe goed zijn ze? Lees ervaringen van vakantiegangers die al geboekt hebben bij Expedia.

}