NederlandReview

    Ervaringen Expedia

    Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van expedia.nl. Het is verrassend hoeveel mensen een vakantie, hotel of auto boeken via expedia.nl. Het gaat om goedkope vakantie, zon vakanties, verre reizen, stedentrips, wintersport vakanties, all-inclusive vakantie, last-minute vakanties, hotel aanbieders, vliegticket aanbieders, vakantiehuis / bungalow verhuur, cruises, golf reizen, bus reizen, autoverhuur, autoverhuur aanbiedingen, autoverhuur buitenland en tal van andere verwante zaken en diensten. Het is goed om te weten dat expedia.nl volop te bieden heeft en een uitgebreid aanbod van diensten kent.

    Misschien bent u ook bekend met expedia.nl? Dan zou het fijn zijn als u op Expedia.nl uw reactie achterlaat. U kunt hier namelijk andere mensen mee helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook is het natuurlijk fijn als u nog niet bekend bent met Expedia.nl, dat u beoordelingen en reviews van anderen over dit bedrijf kunt lezen.

    Over expedia.nl

    Expedia.nl is een grote website waar u vliegtickets, hotels, vakantiereizen en verwante zaken kunt regelen. Ook kunt u er stedentrips, lastminutes en uw huurauto bespreken. Het is heerlijk om te zien hoe uitgebreid het aanbod is op deze site en hoe gemakkelijk u uw boeking kunt plaatsen.
    Expedia.nl is deel van Expedia inc. Ze bieden zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger volop informatie en handige tools om op een gemakkelijke manier een vakantie te plannen, te boeken en goed voor te bereiden. Voor Nederlandse reizigers zijn er tal van vluchten, hotels, huurauto’s, pakketreizen en lastminute aanbiedingen waar men gebruik van kan maken. Het is erg gemakkelijk om te zoeken op de site en de juiste vakantie te boeken. Er zijn ook tal van pagina’s waar u meer informatie vindt over populaire steden.

    Wat doet expedia zoal? Nou, bijvoorbeeld een vakantie naar ijsland, bekijk het filmpje over ijsland hier!

    Over Expedia Inc

    Het moederbedrijf van Expedia is Expedia inc. Het is het grootste online reisbureau van de wereld en het is een marktleider op het gebied van zakenreizen en reizen voor particulieren. Er zijn verschillende merken van expedia.com. Denk hierbij aan hotels.com, hotwire, tripadvisor, expedia local expert en ook eLong om er een paar te noemen. Expedia is actief in veertig landen en heeft vestigingen op ieder continent, behalve in Afrika. Sinds 2005 is Expedia inc genoteerd aan de Nasdaq beurs.



    Diensten van expedia.nl

    Expedia.nl biedt verschillende diensten aan. Ze zijn onder te brengen in de volgende hoofdgroepen:
    - Hotel
    - Vliegtickets
    - Vlucht + Hotel
    - Zonvakanties
    - Vakantiehuizen
    - Autoverhuur
    - Aanbiedingen
    - Stedentrips
    - Lastminute
    - Dichtbij

    Het is natuurlijk heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is op Expedia.nl. Het is de ideale plek om uw volgende vakantie op te gaan boeken. Ook is het heerlijk om te zien hoe betaalbaar alles is op deze website.
    Klachten, tips en complimenten over en voor expedia.nl
    Het is goed om een klacht direct kenbaar te maken aan expedia.nl. Expedia.nl heeft klantenservice en klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Een klacht wordt daarom altijd serieus genomen en goed opgepakt. Natuurlijk kunt u ook een tip of compliment achterlaten voor expedia.nl.

    Uw mening over expedia.nl

    Heeft u al een keer een boeking gemaakt op expedia.nl voor een stedentrip, een hotel, een weekendje weg of om een auto te huren? Dan lezen we graag uw beoordeling, mening en ervaring terug op NederlandReview. Het is goed om uw ervaring te delen met anderen, zodat ook zij een goed beeld krijgen van Expedia.nl.
    Al vast bedankt voor het inzenden van uw mening.

    TIP!

    Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    Zijn de reizen van Expedia betrouwbaar? Hoe goed zijn ze? Lees ervaringen van vakantiegangers die al geboekt hebben bij Expedia.

    Expedia
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (54)

    4
    20% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Hotelovernachting

    Vanwege de corona maatregelen heb ik mijn weekend weg vanaf 3 april 'moeten' annuleren.
    1 hotel kon kosteloos geannuleerd worden, 1 hotel was al vooruit betaald.
    In het contact met het hotel geen mogelijkheden om de reservering naar de toekomst te verplaatsen, ook niet tegen extra kosten, niks, dan maar annuleren. Heel jammer, maar mezelf er bij neergelegd. Dit is het beleid van het hotel zelf, niet van Expedia dus ik heb het zo gelaten. Daarna nog een keer gevraagd aan het hotel zelf om de reservering van mijn naam te halen anders riskeer je een no-show boete. Totaal niet meedenkend/vragend richting de klant.

    Vanuit Expedia zelf gisteren een standaard e-mail ontvangen (geldt denk ik voor iedereen) dat, vanwege de maatregelen, Expedia heeft bepaald dat je gewoon het geld terug krijgt i.om. de hotels, ondanks dat het eigenlijk niet-restitueerbaar is.

    Niks anders dan lof voor Expedia in deze, echt super fijn! Wel teleurgesteld in het hotel (kijkend naar wat er nu aan de hand is in het land), makkelijk verdiend zo! Dat annuleren niet kan prima, maar zelfs verplaatsen kan niet (het is al betaald).

    Ondanks de drukte doet Expedia erg hun best en sturen zij uit hun zelf een e-mail richting de klant en geven ook nog zonder problemen het geld terug.

    Bedankt Expedia! Jullie weten wat klantvriendelijkheid is, ik zal via jullie blijven boeken net als in het verleden.

    Door: Anne 22-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Al met al tevreden

    Zelf heb ik meerdere keren geboekt via Expedia
    Ze werken samen met andere bedrijven die zijn niet altijd fantastisch, heb ik ook gemerkt. Maar nooit problemen mee gehad. Wel dat een keer de kamer gewoon echt niet schoon was. Ik vond een sigarettenpakje onder het bed, dat vind ik dus echt heel vies, want dat betekent dat er niet goed is schoongemaakt en dat klopte ook wel want ik vond de badkamer niet superschoon. maar dan ga je naar de receptie en dan krijg je gewoon een nette nieuwe kamer. dus dat kan toch gebeuren. Daar heeft Expedia zelf overigens niet zoveel mee te maken, die regelen gewoon de boeking. Maar zelf dus nooit problemen gehad. Ik vind over het algemeen dat het aanbod groot is en er dus echt wel wat te kiezen valt hier. Dat vind ik belangrijk. Ook is de prijs daardoor vaak laag omdat je gewoon kunt kiezen voor een goedkope aanbieder toch. Wel is de website wat schreeuwerig naar mijn mening, maar ok. Dus al met al tevreden.

    Door: Karen Jansse 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    accomodatie

    Ik heb al meerdere malen hotelkamers/appartement enz. geboekt bij Expedia, nooit een probleem mee gehad. Diverse malen kreeg ik "korting" omdat ik al vaker wat geboekt had. Maar toen ik onlangs in Duitsland een hotelkamer zocht, kon ik alleen een kamer tegen betaling van "het volle pond" boeken, niks korting. Ik vind dit min of meer misleidend. Waar spaar je dan voor? Via een andere website heb ik precies hetzelfde hotel en dezelfde kamer geboekt voor een véél lagere prijs. (Agoda). Het lijkt allemaal dus wel makkelijk en voordelig maar het blijft heel goed uitkijken..ik ben na dit niet meer zo positief over Expedia en als ik ergens anders kan boeken, doe ik dat liever

    Door: Johan 07-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    drie vakanties

    Vooral een hele leuke website om vakanties op te boeken (vind ik dan). Je moet soms wel een beetje opletten bij wie je dan precies boekt, maar ik heb nu al drie keer een heerlijke vakantie gehad die was begonnen bij Expedia. Soms moet je wel een beetje goed zoeken tussen van alles, en dan heb je ineens een goede deal te pakken. Zijn een paar van die websites en soms moet je ook een beetje geluk hebben maar mij is het al drie keer gelukt en ik moet mijn zomervakantie voor volgend jaar nog boeken..

    Door: Linde 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    reis met extra's naar New York

    veel beloven weinig geven..........
    Samen met mijn dochter reis gepland via Expedia naar New York met allerlei bijgeboekte extra's zoals de zgn. New York Pass die echter niet geleverd werden, slecht bereikbaar en de klant in de onzekerheid latend met afschuifsysteem van je klachten, slecht duur hotel (hyatt centric times square), slechte taxi-service; kortom moest een reis zijn om nooit meer te vergeten maar werd een reis om nooit meer over te doen. Geprobeerd om met hun tot een oplossing te komen voor de vele tekortkomingen maar forget it. Geen reactie, als je telefonisch contact opneem een hoop leugens enz. Kortom Expedia is voor mij echt EXIT.

    Door: karin van poppel 09-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    hotel+ ticket

    Heel slechte ervaring met boeken van een pakket . beter via andere internet sites doen.
    ticket bij Airline zelf en voor hotel bij booking.com of tripadvisor.nl/

    Door: omid 29-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Goede service

    Hebben al meerdere malen geboekt bij Expedia, altijd goede service gehad. Snelle levering. De laatste keer had de vliegmaatschappij een terugvlucht gewijzigd, zodat de aansluiting bagger was. Expedia heeft, na mijn telefoontje, zelf ervoor gezorgd dat er een andere vlucht kon worden geregeld, zonder bijbetaling. Derhalve begrijp ik de negatieve reacties hier absoluut niet.

    Door: Marco 05-04-2019
    Ewout Van walbeek 18-06-2019

    Werk je voor Expedia?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Complimenten voor Expedia

    Heen= en terugvlucht Transavia naar Napels door staking geannuleerd. Expedia heeft alles gedaan om toch nog een alternatief te vinden. Bereid tot helpen en meedenken, dit in grote tegenstelling tot Transavia!

    Door: AJB 13-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Veel keus in goede dealtjes

    Altijd leuk om watertandend dealtjes te zoeken hier
    Wij hebben nu een weekje Canarische Eilanden geboekt, lekker naar de zon.
    Ging soepel en we hebben besteprijsgarantie

    Door: De Jong 27-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Aangemeld als klant

    Wij hebben ons aangemeld als klant omdat je dan extra korting krijgt. Stedentrip geboekt naar Kopenhagen is erg goed bevallen!

    Door: Anne 22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Hotelboeking

    Bij een boeking worden hotels met een straal van 400 kilometer aangeboden. Als je die dan boekt en erachter komt hoe ver het is van je bestemming, heb je ongelofelijke moeite om je boeking af te zeggen. Het hotel was heel schappelijk,maar Expedia doet heel moeilijk. Ik ben €52 aan bonuspunten kwijt en moet een maand op restitutie wachten, want het bedrag wordt gelijk van je credircard afgeschreven, terwijl het hotel Expedia niets in rekening heeft gebracht voor de overnachting of de afzegging.

    Door: Ernst Goedhart 23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Vluchttickets

    Beoordeling 0,00 . (zero) Onze vluchten werden geannuleerd waarop wij nieuwe hebben geboekt. De nieuwe boeking werden ook geannuleerd. Meerdere malen gebeld en gemaild. Tenslotte via ander site nieuwe vlucht geboekt. Blijkt daarna dat onze vluchten eigenlijk niet geannuleerd waren. Alitalia heeft netjes een vlucht terug betaald. Expedia dient de andere boeking nog terug te betalen. Expedia weet ondanks alle gedocumenteerd mails en telefonisch gesprekken niks en wil niet te oplossen Wij zitten nu vanaf september nog op onze refund te wachten. Expedia stuurt ons van het kastje naar de muur. De medewerkers aan de telefoon zijn vaak onvriendelijk hebben steeds andere antwoorden en laten je vlot 20-30 minuten in de wacht staan. Ik ervaar het bedrijf als onbetrouwbaar en weinig service gericht. Wij krijgen geen antwoord op onze mails. wij zijn erg boos en teleurgesteld in die bedrijf. Wij gaan er NOOIT meer iets boeken en zeker wij gaan ook "goede reclame"maken ervoor!. Goedkoop nee, echt onprofessioneel en verschrikkelijk service !!

    Door: Ingeborg Bartels 21-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Accomodatie

    Een maand terug heeft mn partner via expedia.nl reis geboekt naar Azerbaijcan. Bij aankomst Hotel werd ons verteld door de hotel dat er geen hotelkamer beschikbaar was. Telefonisch expedia gebeld maar die kon op dat moment voor ons niets betekenen omdat zij de hotel niet konden bereiken. Bij terugkomst hebben wij ons klacht ingediend bij expedia. Die zeggen dat zij niets kunnen betekenen omdat ze alleen een tussenpersoon zijn. Dit klinkt zo onlogisch en oneerlijk. Meerdere malen gemaild maar ze willen 50 euro vouche geven en telefoonkosten die er zinn gemaakt. Hetl ijt wel alsof ze ons kompleet negeren. Ik heb over GEEN Kamers! Waardoor we weer laat in de avond op de stoep stonden met onze koffers. Waar kan ik mn verhaal halen want Expedia doet niks.

    Door: Bulut 09-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    3 weken 4 sterren Montenegro

    Geen nl-support ter plekke, dwz. eerts bellen naar Nederland en doorverbonden naar USA! Hier slecht engels sprekende Indiër die mij uren lang(2uur) te woord staat en in de wacht laat staan.
    Start-internetprijs was aantrekkelijk. Bij aankomst was het hotel alleen niet bevestigd en kon ik vertrekken. Hierna werd ik zonder pardon ondergebracht bij een pension. Dit pension was nog geen 1 ster waard. Tevens kon ik fluiten naar mijn zwembad, ontbijt en diner etc. Naar 4 dagen werd ik gesommeerd de accommodatie te betalen of ik zou verwijderd worden. Hierna wederom met expedia gebeld en na het door verbinden met de USA en 2 uur in de wacht gestaan te hebben kon ik op eigen kosten naar het volgende onderkomen. Dit was wederom geen 4 sterren, maar er was geen andere optie. Na 3 maanden heb ik het op kunnen brengen om de klacht terug te leggen bij expedia. Hun antwoord.. Na 2 maanden kunnen wij deze niet in behandeling nemen en op elke mail kreeg ik hetzelfde automatische antwoord.

    Ga niet in zee met dit malafide bedrijf!

    Drs. C. Meelhuysen

    Door: C. Meelhuysen 29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hotel vakantie Rome bij Expedia

    Het door ons via Expedia geboekte hotel werd anderhalve week voor de reis geannuleerd. De telefonische reactie van de expedia medewerker kwam neer op ''jammer, maar U probleem''. Vervolgens anderhalve week voor de reis (niet via Expedia) een ander hotel moeten boeken tegen een forse meerprijs. De ingediende klacht over de gang van zaken wordt door Expedia simpelweg niet beantwoord.

    Kortom, nooit meer Expedia voor ons.

    Door: Erik de Bruijn 23-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Huurauto

    Huurauto voor 2 weken geregeld via expedia. In de boeking staat netjes dat de prijs inclusief onbeperkt kilometers, belastingen en verzekeringen zijn ook in het blokje: Regels en beperkingen aangeleverd door de leverancier (Budget car rental)van expedia word aangegeven: Verplichte belastingen, toeslagen en verzekeringskosten zijn bij de totaalprijs inbegrepen. Blijkt dit niet het geval te zijn. Naheffing van 492,44 euro gekregen voor lokale belastingen. Na een mail gestuurd te hebben naar expedia schijnt ergens in de algemene voorwaarden te staan dat je die toch zelf moet betalen?? Geen sympathie of meeleven of meedenkende oplossing vanuit expedia want je kan gewoon doodvallen. Na juridisch overleg blijkt dat je geen poot om op te staan hebt. Lijkt me toch een gevalletje misleiding??? Nooit meer een auto via Expedia!!!

    Door: Mariska van der Graaf 07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vlucht, auto en hotel

    Al veel met Expedia gereisd (Gold member) maar Okt-18 ging het mis met Goldcar autoverhuur (Spanje)
    Wij moesten 57,- borg voor brandstof betalen + 18,50 om de auto door Goldcar af te laten tanken
    Dit laatste was verplicht voor Expedia klanten

    Nadien de auto afgetankt ingeleverd en niets terug ontvangen.
    Inmiddels 8 maanden met Expedia in discussie en enkel de 18,50 om de auto door Goldcar af te laten tanken terug gekregen.
    De 57,- borg niet!
    Expedia bevestigd overigens dat wij de auto afgetankt hebben ingeleverd.

    Bij Expedia maakt het dus niet uit of je Goldmember bent, je moet als klant gewoon niet zeuren om je borg.
    Goldcar neemt niet eens de moeite te reageren.

    Volgens de laatste medewerkster van Expedia "^C genaamd" was het geen borg maar afkoop terwijl er duidelijk borg op de nota vermeld staat.
    Om die reden sluiten zij de zaak en reageren niet meer.

    Simpel advies, NOOIT EEN AUTO RESEVEREN BIJ EXPEDIA

    Door: Marcel 18-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Hotel

    Ook wij vinden 1 ster nog teveel. Op dit moment, om 3 uur in de nacht rest ons na een ellenlang tot niets leidend telefoongesprek met expedia, niets anders dan dat we genoegen moeten nemen met een kamer voor 4 en er 1 persoon op de grond moet slapen, terwijl wij een suite voor 5 personen met 2 queensbedden en een sofa hadden geboekt. Een alternatief kan expedia ons niet bieden terwijl wij voor de komende 2 nachten een kamer voor 5 personen hadden geboekt.
    Ik heb nota bene nog gebeld vanwege de wat latere check in. Dat was geen probleem en het hotel meldde ons niets over het niet kunnen voldoen aan onze boeking doordat ze de kamer niet hadden. Pas bij aankomst bleek de kamer niet te voldoen voor 5 personen maar voor 3. Nadat ik voorstelde om bij een ander hotel voor ons te checken, bleek er ruimte bij een nabij gelegen hotel. Bij aankomst bleek ook dit hotel niet te beschikken over een kamer voor 5 maar voor 4 personen. Na vervolgens ruim 3 kwartier met verschillende mensen bij expedia te hebben gebeld, werden steeds van het kastje naar de muur gestuurd en kon expedia niets voor ons betekenen. Dit is voor ons de eerste en laatste keer geweest.

    Door: Vanessa 22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opmeer

    Ik verhuur mijn huis via expedia. Zij hebben mij opgelicht. Vreselijk bedrijf. Ik heb dubbel boeking voor 46 euro gegaat en moet ik voor 1 dag in 3 keer meer boete betalen. Ik vind het schandalig en wil nooit meer via dit vreselijk bedrijf mijn huis verhuren!!! De verhuurders moeten echt opletten!!!

    Door: Natalia 12-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vlucht

    Mijn vluchttijden werden gewijzigd waarop ik annuleerde. Ik zit nu 5 maanden later nog op mijn refund te wachten. Expedia stuurt me van het kastje naar de muur. De medewerkers aan de telefoon hebben steeds andere antwoorden en laten je vlot 20-30 minuten in de wacht staan. Ik ervaar het bedrijf als onbetrouwbaar en weinig service gericht. Ik ga er NOOIT meer iets boeken. Goedkoop blijkt duurkoop, ik heb mijn lesje wel geleerd.

    Door: Christina 17-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Expedia

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Expedia een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 54 ervaringen geplaatst over Expedia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Expedia actief?

    Expedia is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings, Luchtvaartmaatschappijen, Autoverhuur

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Expedia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.