Rijpedating.com

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Rijpedating.com

Ben je op zoek naar een datingplatform? Is het voor jou tijd om een nieuwe liefde te ontmoeten? Wil je graag contact met andere mensen? Dan is Rijpedating.com wellicht een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er al bekend is over dit bedrijf.


Wat is Rijpedating.com?


Rijpedating.com is een datingsite. Deze site is onderdeel van het bedrijf The Perfect Match Limited. Volgens dit platform kun je er vandaag nog een date vinden. Als je gaat daten moet je eerst opgeven waar je naar op zoek bent. Daarna kun je selecteren in welke provincie je wilt gaan zoeken. Vervolgens kun je een leeftijd doorgeven. Heb je dit allemaal gedaan dan is het tijd om een gebruikersnaam in te voeren. Je kunt je aanmelden via je googleaccount of door je e-mailadres door te geven. Ten slotte moet je klikken op ‘wordt nu lid’ en akkoord gaan met de algemene voorwaarden, cookies en privacy beleid. Ook moet je bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent. Als je deze stappen hebt doorlopen is het moment daar om je account te activeren. Vervolgens ontvang je een e-mail om de activatie daadwerkelijk uit te voeren. Let op: dit moet je binnen 12 uur doen. Heb je geen mailtje in je inbox ontvangen? Neem dan een kijkje in je ‘spam’ of ‘ongewenste e-mail’ mappen.


Profiel aanmaken


Er wordt aangegeven dat als je nieuw bent, je optimale zichtbaarheid zal krijgen. Je profiel moet helemaal ingevuld worden om het te kunnen gebruiken. Allereerst moet je je naam, burgerlijke staat en geboortedatum laten weten. Ze willen ook graag weten uit welk land, stad en provincie je afkomstig bent. Daarna kun je een omschrijving van jezelf geven. Dit doe je allemaal om je kans te vergroten om leuke mensen te ontmoeten. Om alle functies te kunnen gebruiken moet er wel betaald worden. Je kan een account op ieder moment verwijderen. Je moet dan op ‘account verwijderen’ klikken. Als je je wachtwoord bent vergeten kun je deze opnieuw opvragen. Je kan bijvoorbeeld premium lid worden. Dit brengt volgens het bedrijf vele voordelen met zich mee. Je wordt dan onder andere hoger getoond in de zoekresultaten. Wellicht vind jij wel je droomman of droomvrouw. Jullie kunnen dan samen door het dagelijks leven gaan en vakantie vieren.


Privacybeleid


Privacy staat hier hoog in het vaandel. Er is zelfs een heus privacybeleid van kracht. Bezoekers van het platform worden verzocht dit beleid rustig door te lezen. Ze vinden het fijn als gebruikers ze vertrouwen, door informatie te delen. Dit vertrouwen willen ze graag behouden. Er wordt aangegeven welke gegevens er worden verzameld en waarom ze dit doen. De procedures worden in duidelijke taal beschreven. Je hoeft je foto’s niet aan iedereen te tonen. Je kunt zelf bepalen aan wie je afbeeldingen wilt verzenden. Deze stuur je vervolgens via een privé-bericht. Ze stellen zich te houden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.


Betalingsopties


Het is mogelijk om via creditcard te betalen. Dit kun je volgens het bedrijf veilig en discreet doen. Andere betaalmethodes zijn iDEAL, Bancontact en PaySafeCard. Nadat je je hebt ingeschreven zijn er geen extra kosten. Ontvang je een factuur met een ander bedrag? Dan kan dit door de commissie van je creditcard van je bank komen.


Klantervaringen


Heb jij al date ervaring via het platform Rijpedating.com? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Is dit een geschikte plek om een man of vrouw te vinden? We stellen het enorm op prijs als je jouw visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

rijpedating.nl

absolute oplichting

J

josh

03-08-2023

0

Deze site is fake. De personen met wie je praat zijn gewoon medewerkers van de site die je geld aftroggelen. Ik zou dit niet vertrouwen. Niemand is bereid te bevestigen dat het echt is. Je wordt op deze site opgelicht en aan het lijntje gehouden

M

M

29-05-2023

2