NederlandReview

  Ervaringen Vakantiestunt.nl

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Vakantiestunt.nl is een bedrijf welke in de categorie vakantie valt. Vakantiestunt.nl biedt goedkope vakanties aan, zon vakanties, verre reizen, auto vakanties, auto vakanties, stedentrips, last-minute vakanties, vliegtickets en ook volop voordelige vakanties. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via et bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als Vakantiestunt.nl. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen.    

  Over vakantiestunt.nl
  Vakantiestunt.nl is een bedrijf met een pakkende naam. Ze zijn ook al tien jaar actief als reisbureau. Zeer succesvol trouwens. De jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd, dat er volop kennis is van de vakantie markt. Ook zijn ze zeer innovatief aan de slag gegaan en weten ze mee te gaan met de tijd. Een uitstekende website, zoals Vakantiestunt.nl is hier een onderdeel van. Het is nu mogelijk om iedere dag en op elke moment van de dag of nacht een vakantie te boeken. Er is een breed aanbod van vakantiereizen waar je van kunt genieten. Iedereen kan er een mooie vakantie boeken.  Het is mogelijk om lekker te gaan duiken op de Seychellen of om een lekker weekendje weg te gaan naar London of Parijs. Het is allemaal mogelijk bij Vakantiestunt.nl.  
  Vakantiestunt.nl wil je graag het beste van het beste bieden en daardoor hebben ze een ruim aanbod van locaties en ook van arrangementen. Het is belangrijk om een goed aanbod te hebben vinden ze bij Vakantiestunt.nl. Ook is het natuurlijk belangrijk om het aanbod voor de juiste prijs aan te kunnen bieden.  De naam doen ze hierdoor ook echt eer aan. 

  De service van Vakantiestunt.nl is uitstekend en het is mogelijk om een keuze te maken uit vele bestemmingen. Het is ook mogelijk om je eigen vakantie samen te stellen. Natuurlijk helpen de medewerkers van Vakantiestunt.nl je hier graag bij. Vakantiestunt.nl is meer dan alleen een website. 
  Een vakantie met een groot gezelschap is mogelijk en ook een prive of zakelijke reis.  Ze zijn aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897) en ook bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001). Hierdoor weet je zeker dat alles goed geregeld is en wordt! 

  Diensten van vakantiestunt.nl

  Vakantiestunt.nl biedt een groot aantal reizen aan op haar site. Hieronder een verkort overzicht daarvan.
  •    Aanbiedingen
  •    Last Minute
  •    Deals
  •    Vliegtickets
  •    Hotel
  •    Autoverhuur
  •    Autovakanties
  •    Reisthema's

  Klachten en tips over Vakantiestunt.nl!
  Wanneer je een klacht hebt over Vakantiestunt.nl dan kun je deze bij hun indienen. Het is mogelijk om zo de problemen uit de wereld te helpen. Het is ook mogelijk om de klacht bij een van de instanties in te dienen waar Vakantiestunt.nl bij is aangesloten. Tenminste als de klacht afhandeling je niet bevalt. Hierna kun je natuurlijk een reactie achterlaten op onze site NederlandReview. Je helpt anderen om zo een beter beeld van Vakantiestunt.nl te krijgen. Goed en slecht. 

  Heb jij ervaring met vakantiestunt.nl? 
  Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview.nl. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

   

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees duizenden onafhankelijke ervaringen en beoordelingen bij NederlandReview.nl > Weet waar u koopt!

  Vakantiestunt.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6,2
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  6,4

  Leveren

  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Oplichters !

  Peter J.06-02-2019

  Beste lezer u bent gewaarschuwt! Dezelfde reizen vind je voor goedkoper op proffesionele website's zoals: corendon of booking.com dus pas goed op voordat u opgelicht wordt!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Homo

  Whah06-02-2019

  Wat een kanker bedrijf

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Fly Drive Toscane en Umbrie

  Loes Kunst02-07-2018

  Voor nog geen €700 pp Retourvlucht Pisa / 8 x hotelovernachting/huurauto small blijkt dan een Renault Megane te zijn. Goede hotels allen met ontbijtbuffet in de meivakantie! Heel tevreden over Prijs - kwaliteit verhouding.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Jongerenvakantie geboekt voor weinig geld

  Patrick L. 22-02-2017

  Met mijn maten enige tijd op zoek geweest naar een goedkope jongerenvakantie in het buitenland. De reizen die jongerenorganisaties aanbieden zijn vaak erg prijzig en wij hebben nog niet al te veel geld te besteden. Tijdens een avondje zoeken kwam één van ons uit op de website van Vakantiestunt.nl. Het bleek dat ze hier ook jongerenvakanties aanboden tegen aanzienlijk lagere prijzen. Uiteindelijk voor iets meer dan 300 euro per persoon een vakantie geboekt naar Mallorca. Bij de meeste andere organisaties waren we veel meer geld kwijt. Nu nog afwachten of het ook allemaal goed geregeld is, maar daar gaan we voor het gemak maar even vanuit.

  Colin07-02-2019

  Leugens

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  All Inclusive Griekenland

  Sabrine23-09-2016

  Heb hier een All Inclusive Griekenland geboekt voor minder dan 400 euro echt heel blij mee want ik had niet gedacht dat ik voor zo weinig geld toch zo ver weg kon gaan!! Yeey Vakantiestunt!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  goedkoper

  J. Vrieskoop20-05-2016

  Ik had bijna geboekt hier, maar toen ik toch nog even verder keek, bleek een concurrende partij goedkoper, dus toen heb ik daar maar geboekt. Sorry VakantieStunt! Maar ik kies toch waar ik het allergoedkoopste uit ben...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Schrijf zelf een review over Vakantiestunt.nl

  Uw beoordeling