NederlandReview

  Ervaringen Lexa

  Wat vind jij van Lexa? Op NederlandReview kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend bent met Lexa dan is het mogelijk om juist reacties en reviews van anderen te lezen op NederlandReview. Lexa is een van de bekendere datingsites van ons land. Je ziet regelmatig leuke commercials voorbijkomen op de televisie. Ze noemen zichzelf de nummer 1 datingsite van Nederland. We laten het graag aan anderen over om hierover een oordeel te vellen. Jouw beoordelingen zien we daarom graag op NederlandReview. Je helpt er anderen mee om een goed beeld te krijgen van deze datingsite voor singles en vrijgezellen. Dating was nog nooit zo leuk?

  Over Lexa
  Lexa is een van de grootste datingsites van ons land. Ze helpt vrijgezellen en singles om via hun website of via hun app om te daten met anderen. Lexa is vier keer op rij uitgeroepen tot de meest betrouwbare website op het gebied van dating in Nederland. In 2013 was het zelfs de beste datingsite van Nederland. Ze doen dus zeker iets goed! 

  Ze willen daarnaast ook de meest gebruikersvriendelijke website op het gebied van dating voor singles en vrijgezellen zijn. 

  Het reclamefilmpje van Lexa Nederland, leuk!


  Naast Nederland zijn er nog meerdere landen waar Lexa actief is. Duitsland, Portugal, Zwitserland, Spanje en bijvoorbeeld in Latijns Amerika en Azië zijn een paar gebieden en landen waar Lexa ook actief is. 

  De diensten van Lexa
  Natuurlijk is de belangrijkste dienst van Lexa: de datingsite. Via de website is het mogelijk voor singles om contact te leggen met andere vrijgezellen. Op die manier kan een eerste gesprek uitgroeien tot een warme band en mogelijk een leuke relatie. 

  Daarnaast heeft Lexa verschillende apps. Hiermee is het mogelijk om op je smartphone of tablet de berichten te lezen of om die geweldige man of vrouw te vinden. Ontdek de mogelijkheden van een mooie en warme relatie via Lexa.Ook organiseert Lexa verschillende single events. Hierdoor is het nog gemakkelijker om in contact te komen met een leuke vrijgezelle man of vrouw. Volop genieten van een leuke avond met als bonus een relatie? Wie weet! 

  Klachten over Lexa
  Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Als het dan niet goed wordt opgelost dan kun je hier een klacht over indienen. Er is geen aparte pagina om je klachten in te dienen. Wel is het mogelijk om contact op te nemen met Lexa. Het is goed om te weten dat Lexa is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Mocht je er samen niet uitkomen dan kun je hier altijd nog je klacht indienen. Een aparte geschillencommissie kan zich dan over de zaken gaan buigen. 

  Lexa is ook aangesloten bij het keurmerk veilig daten. Hier kun je uiteindelijk ook nog terecht met je klacht. 
  Je zou verwachten dat alle klachten (uiteindelijk) goed opgelost worden. Toch?

  Wat vind jij van Lexa
  Heb jij een persoonlijke ervaring met Lexa? Dan zien we graag jouw verhaal en ervaring terug op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk voor anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Lexa. Je helpt een ander dus! Plus je kunt je eigen beoordeling geven over Lexa. 

  Profiel verwijderen, inloggen, opzeggen of juist inschrijven? Lees hoe anderen dit verging met ervaringen op NederlandReview!

  Lexa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  6,8
  58% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,2

  Service

  6,4

  Prijs

  6,4

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Wat een loser site

  Ik23-09-2018

  Gewoon een slechte matches. Er wordt totaal geen rekening gehouden met wensen. En de mannen die erop staan.... pffffff weg gegooid geld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Te duur en gebrek aan service ...

  Max23-01-2018

  Te duur en te slechte service om langer dan 1 maand lid te blijven van deze weinig professionele dating site.

  Lexa biedt op het eerste gezicht een professionele dating omgeving waarin je in de eerste weken vast ook leuke contacten kunt opdoen. Als je langer lid blijft merk je dat de omgeving amper nog iets te bieden heeft en sinds enkele maanden word ik zelfs overspoeld door personen die alleen maar mijn email willen en zo snel mogelijk elders contact willen, voor mij *en lexa* een teken dat dit geen serieuze contacten zijn. Ondanks dat je dit kan melden en dat Lexa zulke prodielen dan verwijderd is dit een enorme overlast en erg onveilig.

  En dan komt her ergste: de customer care (over beter: we couldnt care less). Op moment dat ik over bovenstaande met Lexa in gesprek wil kan dat uitsluitend per emaul en krijg ik in eerste instantie geen inhoudelijke reactie. Pas als ik escaleer tot een klacht krijg ik halve reactie maar wordt mijn probleem nog steeds niet serieus genomen. Daarnaast wordt de klacht over de manier waarop customer care met mijn situatie en klacht omgaat 'afgehandeld' door te zeggen dat klachten over customer care alleen afgehandeld worden door custimer care en er met niemand anders contact mogelijk is (ook telefonisch niet). Dus als je aangeeft niet tevreden te zijn over de manier waarop customer care met jouw situatie omgaat blijf je overgeleverd aan dezelfde customer care en kom je dus geen milimeter verder.

  Lexa is niet bereid tot welk gesprek dan ook over gebrek aan levering van een veilige en professionele dating omgeving en weigert elk gesprek. Ik heb heeeeeeeel grote spijt dat ik hier maanden lang voro betaald heb.

  janny van der duin31-01-2018

  Ik heb al 2 maand geleden LEXA stop gezet en nog steeds gaat er geld van rekening af. Graag retour met terugwerkende kracht!!!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Zeer teleurstellend!

  Robin21-06-2017

  Zwaar misleidende website, die vooral gericht is om zoveel mogelijk geld uit je zakken te trekken zonder er echt iets goeds voor terug te geven:

  Irritante trucjes
  Heel vervelend als je net een lidmaatschap gekocht hebt en deze wilt opzeggen dat je eerst 24 uur moet wachten alvorens dat mogelijk is. Vanwege technische redenen word er aangegeven, maar ik werk zelf in de it-sector en ik kan met 100% zekerheid zeggen dat dat complete onzin is, en alleen word gedaan in de hoop dat men hierdoor alsnog vergeet op te zeggen. Schandalig!

  Bovendien word je geduld, nadat je 24 uur gewacht hebt ook nog eens extra op de proef gesteld omdat je simpelweg niet met 1 muisklik je membership kunt opzeggen, maar je eerst letterlijk zeven keer op een button moet klikken, je inlognaam en wachtwoord moet invullen (welke je ook niet in het veld kunt plakken, terwijl je al ingelogd bent en het tevens op alle andere gedeeltes van de website wel allemaal automatisch gaat), etc. Ze maken het mensen zo moeilijk mogelijk om op te zeggen in de hoop zo misschien nog wat langer geld te kunnen incasseren. Waardeloos!

  Betaald lid, toch doodgegooit met extra betaalopties!
  Compleet waardeloos is het dat je als betaald lid niet alleen doodgegooid word met irritante banners (waar zij nog eens extra verdienen over jouw rug), maar als reeds betaald lid proberen ze je ook nog eens extra geld af te troggelen met compleet overbodige premium opties zoals het "laat vrouwen jou berichten gratis beantwoorden," "boost je profiel," "leesbevestigingen," etc. Omg, ik heb godverdomme 25 euro betaald en dan nog mag ik niet volledig van alle opties gebruik maken. Ronduit schandalig!

  Veel te hoge Prijs:
  De prijs van bijna 25 euro per maand is echt extreem hoog, helemaal als je kijkt dat je daar eigenlijk niets voor terug krijgt. Bovendien is het schandalig dat ze alleen iDeal betalingen accepteren indien je een pakket voor 3 maanden aanschaft. Kortom weer zo'n misselijke truc om mensen geld af te troggelen, aangezien 90% van de Nederlanders het lieft met iDeal betaald. Wil je maar 1 maand proberen, sorry, dan is alleen creditcard of paypal mogelijk.

  Popups
  Ook extreem vervelend zijn al die popups die elke keer voorbij komen. Ik snap dat ze willen dat de profielen zo volledig mogelijk zijn, maar laat mensen dit zelf bepalen en dwing het ze niet op. Ook die supervelende nieuwsbrieven, berichten van lexa in je inbox die niemand interesseren etc, zijn ontzettend storend. Dan denk je: yes, ik heb een bericht binnen van een potentiele match, om vervolgens weer te zien dat het lexa spam is. Storend!

  Aanbod
  Hoewel ze natuurlijk afhankelijk zijn van het aantal mensen die zich inschrijven, is het aanbod lachwekkend te noemen. Wel adverteren met de grootste dating site van de benelux, maar uiteindelijk zijn er vaak maar bar weinig mensen online, en diegene die online zijn (uit een bepaalde leeftijdsgroep) zijn eigenlijk altijd dezelfde mensen (die stonden er 5 jaar geleden ook al op). En dan durven ze nog een popup op je scherm te toveren met "nu 50.000 mensen online".... uit heel europe ja, waar je natuurlijk niets aan hebt. Verder allemaal geen probleem, ware het niet dat ze er dik geld voor vragen. Dus stel dat er 25 vrouwen uit mijn doelgroep zijn en van die vrouwen vind ik er 4 leuk (bij 80% ervan kan je - niet slecht bedoeld - zelfs met de beste bedoelingen nog niets leuks/moois/positiefs van maken), dan betaal ik ldus etterlijk 7.50 euro per verstuurd bericht! En dan is het nog maar de vraag of de dame in kwestie mij uberhaupt iets kan terugsturen, want als je daar zekerheid voor wilt hebben moet je weer diep in de buidel tasten.

  Kortom: Lexa is enorm teleurstellend als datingsite, ze bieden veel te weinig voor veel te veel geld, en lijken bovendien als voornaamste doel te hebben om hun klanten zoveel mogelijk geld afhandig te maken! Oplichters zijn het!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Ingeschreven bij Lexa

  Van Geldorp20-06-2017

  Ik heb mij ingeschreven bij Lexa. Het is een nette site met veel mensen die willen daten. Ik kan nog niet goed beoordelen of deze allemaal daadwerkelijk echte profielen zijn, maar ik heb goede ervaringen van anderen, de reden dat ik voor deze site koos.

  Ik heb ook de app geïnstalleerd, dan kan ik vaker kijken en het is ook handiger met afspreken heb ik al gemerkt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Leuke datingsite maar veel spam mail

  Annemijn05-06-2017

  Ik vind het een nadeel dat je zo veel mail krijgt van Lexa, ik heb er een aparte box voor gemaakt in mijn mailbox, dat helpt wel.

  Maar daarnaast vind ik het wel een leuke datingsite en ik heb met Lexa al drie leuke dates gehad. Met een daarvan ga ik nog wel doordaten, dus het is zien wat ervan komt. Dus het werkt wel.

  Maar ze moeten wat doen aan die communicatie, want ik vind het een beetje veel spam.

  Paulus15-06-2017

  Had ik het maar nooit gedaan, me gratis bij Lexa opgeven. Ik kom niet meer van hun spam af! Net als Parship is Lexa er overduidelijk op uit om zoveel mogelijk geld te verdienen, niet om mensen te koppelen. Het begint al met de meest zinloze vragen die je moet beantwoorden. Daarna zullen zij wel beslissen wie geschikt is voor mij. Alsof ik zelf niet in staat ben om profielen van anderen te lezen en te beoordelen. Nee, op deze manier blijf ik afhankelijk van Lexa en dus kunnen ze meer aan me verdienen. Steeds weer lokkertjes met zogenaamde mensen die in mij geïnteresseerd zouden zijn - maar wel eerst bijbetalen. Ook een teken aan de wand: ik zie nergens een mogelijkheid om te communiceren met een helpdesk. Ook vind ik nergens de mogelijkheid om me weer uit te schrijven. Dus wie ooit zijn naam een keer heeft opgegeven zit er voor altijd aan vast. En maar opscheppen dat ze zoveel leden hebben! Geen wonder! Ik heb al weken geleden mijn profiel leeg gemaakt, en nog steeds komen er elke dag 6 spam mails binnen met berichten als zou iemand interesse in mij hebben. Hoe kom ik van Lexa af??!! PS - Lees hieronder een aantal reviews en je weet meteen welke echt zijn: de negatieve. Zodra je ertussen weer zo'n reclame-tekst tegenkomt van gelukkige mensen weet je zeker: die heeft Lexa zelf ingestuurd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Slechte dienstverlening!! Begin er niet aan je komt er niet meer vanafe

  Daphne12-04-2017

  Aanschaf lexa, perfect! Supersnel, ook met geld van de rekening afhalen dat gaat allemaal zonder problemen echter doen je een herroeping in precies 14 dagen later dan zit je met de gebakken peren en kom je er niet meer vanaf. In een reply op de mail waarin de bevestiging van mijn betaling duidelijk werd gemaakt heb ik aangegeven te willen herroepen (herroepingsmail op 20-03). Daarna zijn er wekenlang overgegaan zonder enige reactie, zelfs op reminder mails en telefonisch contact. Als ik mijn reminder opnieuw inzond kreeg ik de melding dat de herroeping te laat was, natuurlijk.. daarom moet je vooral ook de mail lezen ONDER de reminder. Dit is werkelijk waar 3x!!! misgegaan.. ik stond op hete kolen en ik word niet snel ongeduldig maar dit gaat echt helemaal nergens meer over! Vandaag kreeg ik reactie dat de herroeping op 20-03 binnen had moeten zijn en op een ander mailadres als waar zij mails vanuit sturen (oja de kleine lettertjes zonder automatisch bericht) toen ik vroeg of ik iemand kon spreken die er misschien wat meer verstand van had en toen kreeg ik een melding dat de herroeping op 19-03 binnen had moeten zijn ipv op 20-03. Dit terwijl mijn abonnement op 06-03 was afgesloten dus BINNEN de 14 dagen! Kortom, er klopt helemaal niets van deze site en service! Medewerkers zeggen allemaal wat anders en na talloze mailtjes en telefoontjes verder ben je nog nergens. Weet waar je aan begint!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Veel matches

  Marije 30-10-2016

  Voor mij waren er heel veel matches via Lexa en via de app gaat dat allemaal heel handig.
  Meerdere dates gehad alweer nu ik een tijdje "op Lexa zit" en er zitten gewoon meerdere leuke mannen tussen dus ik ben benieuwd waar dat heen leiden gaat!

  Ik begrijp wel waarom Lexa de grootste is met datingwebsites, want het werkt gewoon allemaal prima en professioneel en er zitten leuke singles op

  Caroline 30-12-2016

  Waardeloze site, weinig echte profielen, er zitten meer fakeprofielen dan echte op. Die mannen die dus in Afrika zitten en geld van je proberen te krijgen. Minimaal 10 per dag in mijn mailbox en ik maar Lexa blijven waarschuwing voor die profielen. Zou toch denken dat zij die er vooraf uit moeten halen, want zo moeilijk is het niet om ze te herkennen. Wat er wel is wil vaak geen serieuze relatie maar proberen met zoveel mogelijk vrouwen sex te hebben. Trieste site die de naam datingsite niet zou mogen dragen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  zomer = daten

  Annemarieke28-05-2016

  De zomer komt er weer aan hoor!
  Ik heb me maar (weer) ingeschreven bij een datingsite. Want de zomer is de tijd om te daten!
  Van vriendinnen hoorde ik goede verhalen over Lexa. Dat de profielen echt zijn en dat er mooie mannen op zijn. Hopelijk kom ik die dan ook tegen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Relatie gelukt - en mislukt

  Wil en Liesbeth02-11-2015

  Wij vonden elkaar ooit op Lexa. Het klikte al gauw in de berichtjes die wij elkaar stuurden en ook bij de eerste afspraakjes voelden we ons tot elkaar aangetrokken. Inmiddels zijn wij zelfs getrouwd! Helaas gaat het de laatste jaren minder en zijn we aanbeland om toch uit elkaar te gaan. Ik ga niet meer verder zoeken via Lexa, dat is toch te pijnlijk. Maar het bewijst wel dat je hier een relatie kunt vinden, maar ja, je hebt twee mensen nodig om die vervolgens in stand te houden en dat is ons (haar) dan toch niet gelukt...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8,5

  love your imperfections

  Willemien26-10-2015

  Die reclame trok mij meteen
  Dat is toch prachtig
  Wat ik lelijk vind, vindt hij misschien wel juist mooi
  En het was nog waar ook !!
  Ik vind het niet leuk dat ik zo lang ben, maar toen kwam ik een jongen tegen op Lexa en die zocht juist een langere meid, omdat hij zelf bijna twee meter is.
  Dat komt dus goed uit, want ik ben 1.86 en voor een vrouw is dat best lastig
  Maar hij is meer dan alleen zijn lengte, want ook heel aardig en best knap
  Dat is ook goed
  Hoop dat we nog veel gaan daten en ik ben vast blij met Lexa

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Goed voor het zelfvertrouwen haha.

  Joyce10-10-2015

  Heel wat dates gehad met Lexa! Had gewoon ff snel een profieltje aangemaakt met een fotootje erop en toen kwamen de mails meteen al binnen! Goed voor het zelfvertrouwen haha. Maar meestal leidde het niet tot dates of iets, gewoon beetje mailtjes sturen. ook leuk. Wel toen een keertje afgesproken met ene Peter. En dat was echt zoo ongemakkelijk. In de mails hadden we best veel te klessen maar hij zag er ineens heel anders uit in het echie! Dus toen was de gepreksstof beetje op en voor hem ook daardoor denk ik. dus dat werd niks. Ook niet meer gemaild daarna. Wel jammer. Maar vnid het mailen zelf ook wel leuk en dan met verschillende mensren en dan soms misschien afspreken maar al die dates dat kost ook wel veel tijd en mailen kan altijd even tussendoor. Maar wel romantische en spannende mails ook soms, dat is weer eens wat anders dan dat collegiaale gebabbel op het werk hahaha. Maar goed natuurlijk hoop ik stiekem nog wel de waare jacob tegen te komen of iemand met wie het ook in het echt klikt. dat zou leuk zijn!!

  Nou groetjes,
  Joyce

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  de eerste de beste

  Tweelingen29-09-2015

  Was Lexa niet een van de eerste online datingbureaus? Dat was voor mij tenminste reden genoeg om me bij dezen aan te melden, want anders is het zo lastig kiezen. En als het een gerenommeerd bedrijf is, dan is dat alleen maar voordelig. Verder vind ik de layout van de website ook heel prettig en de informatie en het proces enzo duidelijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Lexa

  Uw beoordeling