Lexa
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8

U bent nu bij:

Totaal

8

Bestellen

8,8

Service

7,8

Prijs

6,6

Leveren

8,6
13 rating71 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

12-04-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Daphne

Lexa - Slechte dienstverlening!! Begin er niet aan je komt er niet meer vanafe

Aanschaf lexa, perfect! Supersnel, ook met geld van de rekening afhalen dat gaat allemaal zonder problemen echter doen je een herroeping in precies 14 dagen later dan zit je met de gebakken peren en kom je er niet meer vanaf. In een reply op de mail waarin de bevestiging van mijn betaling duidelijk werd gemaakt heb ik aangegeven te willen herroepen (herroepingsmail op 20-03). Daarna zijn er wekenlang overgegaan zonder enige reactie, zelfs op reminder mails en telefonisch contact. Als ik mijn reminder opnieuw inzond kreeg ik de melding dat de herroeping te laat was, natuurlijk.. daarom moet je vooral ook de mail lezen ONDER de reminder. Dit is werkelijk waar 3x!!! misgegaan.. ik stond op hete kolen en ik word niet snel ongeduldig maar dit gaat echt helemaal nergens meer over! Vandaag kreeg ik reactie dat de herroeping op 20-03 binnen had moeten zijn en op een ander mailadres als waar zij mails vanuit sturen (oja de kleine lettertjes zonder automatisch bericht) toen ik vroeg of ik iemand kon spreken die er misschien wat meer verstand van had en toen kreeg ik een melding dat de herroeping op 19-03 binnen had moeten zijn ipv op 20-03. Dit terwijl mijn abonnement op 06-03 was afgesloten dus BINNEN de 14 dagen! Kortom, er klopt helemaal niets van deze site en service! Medewerkers zeggen allemaal wat anders en na talloze mailtjes en telefoontjes verder ben je nog nergens. Weet waar je aan begint!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-10-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marije

Lexa - Veel matches

Voor mij waren er heel veel matches via Lexa en via de app gaat dat allemaal heel handig.
Meerdere dates gehad alweer nu ik een tijdje "op Lexa zit" en er zitten gewoon meerdere leuke mannen tussen dus ik ben benieuwd waar dat heen leiden gaat!

Ik begrijp wel waarom Lexa de grootste is met datingwebsites, want het werkt gewoon allemaal prima en professioneel en er zitten leuke singles op

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Caroline 30-12-2016

Waardeloze site, weinig echte profielen, er zitten meer fakeprofielen dan echte op. Die mannen die dus in Afrika zitten en geld van je proberen te krijgen. Minimaal 10 per dag in mijn mailbox en ik maar Lexa blijven waarschuwing voor die profielen. Zou toch denken dat zij die er vooraf uit moeten halen, want zo moeilijk is het niet om ze te herkennen. Wat er wel is wil vaak geen serieuze relatie maar proberen met zoveel mogelijk vrouwen sex te hebben. Trieste site die de naam datingsite niet zou mogen dragen.

28-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annemarieke

Lexa - zomer = daten

De zomer komt er weer aan hoor!
Ik heb me maar (weer) ingeschreven bij een datingsite. Want de zomer is de tijd om te daten!
Van vriendinnen hoorde ik goede verhalen over Lexa. Dat de profielen echt zijn en dat er mooie mannen op zijn. Hopelijk kom ik die dan ook tegen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Caroline 18-02-2017

Waardeloze site, weinig echte profielen, er zitten meer fakeprofielen dan echte op. Die mannen die dus in Afrika zitten en geld van je proberen te krijgen. Minimaal 10 per dag in mijn mailbox en ik maar Lexa blijven waarschuwing voor die profielen. Zou toch denken dat zij die er vooraf uit moeten halen, want zo moeilijk is het niet om ze te herkennen. Wat er wel is wil vaak geen serieuze relatie maar proberen met zoveel mogelijk vrouwen sex te hebben. Trieste site die de naam datingsite niet zou mogen dragen.

02-11-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Wil en Liesbeth

Lexa - Relatie gelukt - en mislukt

Wij vonden elkaar ooit op Lexa. Het klikte al gauw in de berichtjes die wij elkaar stuurden en ook bij de eerste afspraakjes voelden we ons tot elkaar aangetrokken. Inmiddels zijn wij zelfs getrouwd! Helaas gaat het de laatste jaren minder en zijn we aanbeland om toch uit elkaar te gaan. Ik ga niet meer verder zoeken via Lexa, dat is toch te pijnlijk. Maar het bewijst wel dat je hier een relatie kunt vinden, maar ja, je hebt twee mensen nodig om die vervolgens in stand te houden en dat is ons (haar) dan toch niet gelukt...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Willemien

Lexa - love your imperfections

Die reclame trok mij meteen
Dat is toch prachtig
Wat ik lelijk vind, vindt hij misschien wel juist mooi
En het was nog waar ook !!
Ik vind het niet leuk dat ik zo lang ben, maar toen kwam ik een jongen tegen op Lexa en die zocht juist een langere meid, omdat hij zelf bijna twee meter is.
Dat komt dus goed uit, want ik ben 1.86 en voor een vrouw is dat best lastig
Maar hij is meer dan alleen zijn lengte, want ook heel aardig en best knap
Dat is ook goed
Hoop dat we nog veel gaan daten en ik ben vast blij met Lexa

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joyce

Lexa - Goed voor het zelfvertrouwen haha.

Heel wat dates gehad met Lexa! Had gewoon ff snel een profieltje aangemaakt met een fotootje erop en toen kwamen de mails meteen al binnen! Goed voor het zelfvertrouwen haha. Maar meestal leidde het niet tot dates of iets, gewoon beetje mailtjes sturen. ook leuk. Wel toen een keertje afgesproken met ene Peter. En dat was echt zoo ongemakkelijk. In de mails hadden we best veel te klessen maar hij zag er ineens heel anders uit in het echie! Dus toen was de gepreksstof beetje op en voor hem ook daardoor denk ik. dus dat werd niks. Ook niet meer gemaild daarna. Wel jammer. Maar vnid het mailen zelf ook wel leuk en dan met verschillende mensren en dan soms misschien afspreken maar al die dates dat kost ook wel veel tijd en mailen kan altijd even tussendoor. Maar wel romantische en spannende mails ook soms, dat is weer eens wat anders dan dat collegiaale gebabbel op het werk hahaha. Maar goed natuurlijk hoop ik stiekem nog wel de waare jacob tegen te komen of iemand met wie het ook in het echt klikt. dat zou leuk zijn!!

Nou groetjes,
Joyce

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tweelingen

Lexa - de eerste de beste

Was Lexa niet een van de eerste online datingbureaus? Dat was voor mij tenminste reden genoeg om me bij dezen aan te melden, want anders is het zo lastig kiezen. En als het een gerenommeerd bedrijf is, dan is dat alleen maar voordelig. Verder vind ik de layout van de website ook heel prettig en de informatie en het proces enzo duidelijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Lexa

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Lexa?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Lexa

Een beoordeling of review van Lexa
Wat vind jij van Lexa? Op NederlandReview kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend bent met Lexa dan is het mogelijk om juist reacties en reviews van anderen te lezen op NederlandReview. Lexa is een van de bekendere datingsites van ons land. Je ziet regelmatig leuke commercials voorbijkomen op de televisie. Ze noemen zichzelf de nummer 1 datingsite van Nederland. We laten het graag aan anderen over om hierover een oordeel te vellen. Jouw beoordelingen zien we daarom graag op NederlandReview. Je helpt er anderen mee om een goed beeld te krijgen van deze datingsite voor singles en vrijgezellen. Dating was nog nooit zo leuk?

Over Lexa
Lexa is een van de grootste datingsites van ons land. Ze helpt vrijgezellen en singles om via hun website of via hun app om te daten met anderen. Lexa is vier keer op rij uitgeroepen tot de meest betrouwbare website op het gebied van dating in Nederland. In 2013 was het zelfs de beste datingsite van Nederland. Ze doen dus zeker iets goed! 

Ze willen daarnaast ook de meest gebruikersvriendelijke website op het gebied van dating voor singles en vrijgezellen zijn. 

Het reclamefilmpje van Lexa Nederland, leuk!


Naast Nederland zijn er nog meerdere landen waar Lexa actief is. Duitsland, Portugal, Zwitserland, Spanje en bijvoorbeeld in Latijns Amerika en Azië zijn een paar gebieden en landen waar Lexa ook actief is. 

De diensten van Lexa
Natuurlijk is de belangrijkste dienst van Lexa: de datingsite. Via de website is het mogelijk voor singles om contact te leggen met andere vrijgezellen. Op die manier kan een eerste gesprek uitgroeien tot een warme band en mogelijk een leuke relatie. 

Daarnaast heeft Lexa verschillende apps. Hiermee is het mogelijk om op je smartphone of tablet de berichten te lezen of om die geweldige man of vrouw te vinden. Ontdek de mogelijkheden van een mooie en warme relatie via Lexa.Ook organiseert Lexa verschillende single events. Hierdoor is het nog gemakkelijker om in contact te komen met een leuke vrijgezelle man of vrouw. Volop genieten van een leuke avond met als bonus een relatie? Wie weet! 

Klachten over Lexa
Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Als het dan niet goed wordt opgelost dan kun je hier een klacht over indienen. Er is geen aparte pagina om je klachten in te dienen. Wel is het mogelijk om contact op te nemen met Lexa. Het is goed om te weten dat Lexa is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Mocht je er samen niet uitkomen dan kun je hier altijd nog je klacht indienen. Een aparte geschillencommissie kan zich dan over de zaken gaan buigen. 

Lexa is ook aangesloten bij het keurmerk veilig daten. Hier kun je uiteindelijk ook nog terecht met je klacht. 
Je zou verwachten dat alle klachten (uiteindelijk) goed opgelost worden. Toch?

Wat vind jij van Lexa
Heb jij een persoonlijke ervaring met Lexa? Dan zien we graag jouw verhaal en ervaring terug op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk voor anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Lexa. Je helpt een ander dus! Plus je kunt je eigen beoordeling geven over Lexa. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!