Lexa

Alle reviews

Lexa

30% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (40)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lexa

  Heel veel vrouwen dei je profiel bezoeken,wel een paar likes gehad en zelf op geschreven.Ploseling is dit profiel ineens verdwenen.Ook profielen die je dan een like gegeven hebben en dan ineens je gaan zeggen dat ze niet helemaal zijn wie ze zouden moeten zijn.Dus kortom ,erg jammer dat je zo weinig tot geen reactie krijgt van de gene die je wel een like geeeft of aanschrijft.Inmiddels vraag ik mij af of ik mij nu kan gaan scharen achter al de rest van de ontevreden mensen hier? Jammer Lexa dat jullie echt maar dan ook echt weing doen voor mensen zoals ik en velen met mij
  Zijn er wel echte profielen of is dit ook allemaal fake? Denk het laatste.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lexa

  Had mijn profiel bijba helemaal ingevuld. Besloot GEEN lid te worden. Wordt nu al bij a 3 weken overspoeld met "reacties van mannen" ... a. Ik ben geen lid. B, ik heb al 3x afgemeld.
  C heb nu de side LEXA als spanm aangrmeld en ik krojg nog steeds 5 5tot 10 man aanbiedingen per dag.
  Wat een vreselijk rot bedrijf. Dwingend en asociaal

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap

  Lexa, echt niet aan te raden. Creepy Love notes van 50+ mannen; ik heb die leeftijd niet eens zo ingesteld. Sommige mannen worden zelfs passief-agressief als je niet op ze reageert, terwijl je ze niet eens hebt geliked, er zero contact is, nada mutual interest. Ik ben ze toch geen chatsessie verschuldigd? Heb mijn eigen lidmaatschap betaald, geloof ik. Mag ik dan alsjeblieft zelf nog bepalen of ik interesse voel en tijd wil steken in iemand? Alles en iedereen kan zomaar bij je profiel. De site zelf is hier en daar schreeuwerig. Het is in z'n geheel erg pushy & overwhelming. Ik voel me gewoon niet fijn daar, bah. Never again.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abbonement Lexa

  Wat een verschrikkelijk bedrijf, je wordt zonder uitleg gewoon verwijderd van het platform. Vraag je waarom krijg je de melding om andere klanten te beschermen. Beschermen waarvoor?? Ik heb uitleg geeist maar krijg niets te horen. Diep triest.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap Lexa

  Zoals bij elke datingsite ,worden dames (al da

  n niet fake) overspoeld met reacties.
  Een gemiddeld vrouwenprofiel krijgt 200, 300 reacties; veel meer dan enkel die van jou.
  Wat betekent dat ? Dat vrouwen kunnen kiezen, door de catalogus kunnen bladeren van mensen die zich aanbieden (= betaald lid ,het verdienmodel van onder andere Lexa)..
  Ze kunnen zich gedragen als een soort keurmeester, zij kiezen en bepalen.

  Heb jij je uuterlijk niet echt mee ,maar bennje vrouwvriendelijk zorgzaam, netjes, etc...vergeet het maar, het hooghartige Prinsesje achuift je zonder pardon opzij; voor jou 1000 anderen.
  Datingsites werken voor mannen die in real life makkelijk een vrouw kunnen krijgen ,die geen datingsite nodig hebben.
  De rest is gewoon kansloos, hoe goed je ook beht als mehs ..

  Ik kan mij aansluiten bij de opmerking van Harry. Je zult nooit een eerste bericht krijgen van een vrouw. En 1 op 10-20 berichten aan verschillende vrouwen zul je een antwoord terug krijgen. En dan verzand een gesprek ook nog vaak.
  Persoonlijk voel ik me daar te goed voor, en heb ik na 1 maand mijn account verwijderd. Dan maar afwachten en in het echte leven iemand ontmoeten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lidmaatschap

  Oplichters! Werkelijk waar, laat je niet verleiden! Ze zijn de grootste doordat ze de meeste fake profielen hebben van allemaal. Deze maken ze zelf aan om hiermee een betaald lidmaatschap te verleiden. Deelname aan de Live chat is niet mogelijk omdat je niet voldoet aan de toegangscriteria. Echter, nergens, werkelijk nergens worden deze toegangscriteria vermeld. Customer Care bestaat niet! Lexa belooft veel goeds maar de reviews op hun eigen site zijn nep. Lees de reviews maar eens op dit platform en die in de Play Store en App Store. Bovendien, en dit is het meest verschrikkelijke, ze faciliteren een (kinder)porno netwerk waarvan al vaker melding is gedaan maar Lexa doet er helemaal niets aan. Let op mensen, dit zijn geldkloppers, beloven veel maar alles is fake!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lexa , nooit doen.

  Lexa , nooit doen. 99,9 procent nep profielen. De gehele site is een grote nare ervaring voor heel veel geld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Datingsite

  Een hele nare ervaring, veel spam en helemaal geen Match, buitegewoon duur en totaal geen service om langer te blijven van deze weinig professionele dating site. Mensen trap er niet in. buitegewoon waardeloos.

  Een ramp! Mijn profiel werd voortdurend misbruikt om mannen die totaal niet aan mijn zoekprofiel voldeden, te bezoeken.
  Ik kreeg per dag ook zo’n 5 nepprofielen.
  De mannen die ik leuk vond, reageerden niet en de creeps waren er voortdurend,
  Spaar je geld en je zenuwen !!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 maanden lidmaatschap bij Lexa

  Ik zou niemand aanraden deze site te gebruiken. Ik ben overspoeld met valse profielen, contacten van mannen in andere landen en van hele jonge jongens die op zoek zijn naar snelle seks.

  Er lijkt geen manier te zijn om te filteren wie toegang krijgt tot mijn profiel (tenzij ik nog meer geld betaal).

  Tot nu toe heb ik nul nuttige contacten of gesprekken gehad en heb ik mijn tijd verspild aan mensen die niet waren wie ze zeiden dat ze waren, niet de baan hadden die ze in hun profiel zeiden, niet waren opgeleid tot het niveau dat ze zeiden, enzovoort.

  Ik heb spijt dat ik een lidmaatschap van 3 maanden heb genomen, omdat dit een totale verspilling van geld en tijd is geweest.

  Dag Sally,
  Daar ben ik het roerend mee eens!!! Zo af en toe word ik "geliket" en als ik dan reageer hoor ik niets terug. Nep. En sommige vrouwen bezoeken mij zo lijkt het wel elke dag en dan denk ik als je dat doet stuur dan een berichtje. NEP!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lexa premium

  Niet doen.
  Wat valt deze datingsite me tegen. Ik heb zelden zo’n grote parade droeftoeters langs zien komen. De site zelf staat bol van de knopjes, signaaltjes, schreeuwerige aanmoedigingen. Ik hoop dat ik m’n weg kan vinden naar uit uitgang. Zo snel mogelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lexa-gewoon membership voor 3 mnd

  OK daar gaan we..ik MAN 52 Midden-Limburg. Ten eerste viel mij op dat er best veel fake profielen tussen zitten van vrouwen. 2. Bij matchen wordt er bijna niet gereageerd op berichten..!!! Erg vreemd vond ik dat. 98% vd dames is heel erg passief en geeft geen likes laat staan dat ze als eerste een bericht sturen. Ik weet niet hoe de situatie eruit ziet voor jongere mannen...maar als doorsnee man boven de 50 heb je mi niets te zoeken op Lexa. Kans dat je daadwerkelijk een date krijgt is erg laag....en ja ik ga geen 100 km rijden voor een date..hahahah dacht het niet dus. Verder klopt de afstandsbepaling ook voor geen meter. Kortom: LEXA?? Niet doen...weggegooid geld en verspilde tijd.

  Met de vorige spreker ben ik het eens . Nooit een date gevonden , sterker nog , zelfs niet in de buurt er van geweest . Ikzelf schat het aantal nepprofielen op 50% . Vrouwen die ver weg wonen wijzen je af vanwege de afstand en degenen die enkele kilometers van me af wonen laten niets van zich horen. Stel je voor ze zouden een date krijgen , met een wildvreemde vent nog wel .
  Voor de volledigheid moet ik er bij vertellen dat voor Parship hetzelfde geldt . Daar heb ik een jaar mijn tijd en mijn geld verspild , op Lexa slechts 3 maanden .

  Klopt wat je zegt ,ik zelf ben 58 , weinig tot geen reacties. En als je dan al een like krijgt en je hebt er op gereageerd , is na een paar uur het profiel ineens verdwenen. Heel eigenaardig.En krijg ook likes van vrouwen uit onder uit Belgie tegen de franse grens aan terwijl ik ook een max aantal kilomerters heb ingesteld. Ik zal deze tijd nog uitzitten , en verwijder ik mijn profiel .Heb er verder geen verdusie in dat er iets uit zal komen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lexa

  Lexa, Niet doen.
  Er staan meer valse dan echte profielen op de site.
  Verder stuur ik een mail naar een ingeschreven lid waarna dat lid een scheldpartij start, jij hebt een vals profiel, verdwijn, vuile zwarte enz. Een aantal woorden ga ik hier niet herhalen. Ik was kwaad en reageer op dezelfde manier waarna Lexa mijn account schorst, terwijl de ander rustig verder kan doen. Waarom zou je nog betalen voor een dergelijke oplichterspraktijken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  profiel aangemaakt

  Bij Lexa inschrijven is gemakkelijk
  Uitschrijven bij Lexa is een ramp
  Voor mij Nooit meer Lexa!!

  Ik begrijp je ramp niet. Even op internet gezocht naar Lexa uitschrijven. Stappen gevolgd en klaar. Eitje

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lexa membership voor een half jaar

  Lexa lijkt goedkoop maar blijkt duurkoop. Voor je premium membership, ja lachwekkende titel, krijg je basis content. Voor alle dingen die je van een een premium account, zoals ze het verkopen, mag verwachten moet je bijbetalen. Extra zichtbaarbaarheid, betere zoekmogelijkheden etc etc allemaal tegen meerprijs. En dat zie je pas nadat je het jawel premium lidmaatschap hebt aangeschaft. Gevalletje misleiding? Misschien niet volgens de wet en de kleine lettertjes maar je voelt je bekocht. En dan de ervaring. ik heb over de 100 profielen geliked die redelijk met mijn profiel overeenkwamen. Ik heb misschien 2 fatsoenlijke reacties terug gehad. Voor het merendeel wordt je dood gezwegen zelfs bij een wederzijdse like. Dan heb je nog de nepprofielen die veelvuldig aanwezig zijn en die je naar andere betaal sites proberen te lokken.
  Al met al zakt Lexa stevig door het ijs. Ook en je mag je gewone mening ook niet geven in je profiel want dat wordt gecensureerd. Al met al mijn advies bespaar je geld het is het niet waard.

  hs=bb06faa994138b58828d796ca258be5c<div style="display:none;">

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement

  Zeer slecht faken met profielen en vrouwen die zogenaamd jou bezoeken. Alles is fake voor veel geld

  hs=bb06faa994138b58828d796ca258be5c<div style="display:none;">

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  24..95

  Ik geef t een 0 .En waarom ?Dates kwamen niet overeen met wat ik voor zocht.Ten tweede wou ik gender naar vrouwen veranderen,hebben ze mijn account verwijdert.Ik kan niet eens meer inloggen en hebben ze mij een bericht gestuurd dat ik toch door moet betalen!Echt fragrant zeg.Nou ja je verwijdert mijn account zonder dat ik daar om gevraagd heb.En klanteservice stuurt mij steeds om het boompje heen!!!Wat een stom gedoe zeg!!!Ik baal ervan.

  hs=bb06faa994138b58828d796ca258be5c<div style="display:none;">

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 mnd en ook 8nerns premium🙄

  kreeg een aanbieding voor 24,95v 2 mnd en die wilde ik.
  toen verdergeklikt toen stond er ineen goedkopere optie ( dacht ik) 2 maanden v 19,95 dus die klikte ik aan,naar betalen hoppa stond er ineens dat ik beiden had🙄🙄.
  nou probeer dan maar een klantenservice te vinden of info om dit te corrigeren dat is er niet of natuuurlijk heeeeeeel ingewikkeld. nou zit m 1 optie op mn geld terugboeken dan nemen ze wel contact met mij op denk ik.
  ik vind het te gek voor woorden dit soort misleidingen.

  hs=bb06faa994138b58828d796ca258be5c<div style="display:none;">

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lidmaatschap

  Wat zullen ze al veel mensen opgelicht hebben
  Hekel aan mensen die over ruggen van kwetsbaren geld af troggelen
  Slechts 14 dagen lid geweest en toen had ik al door dat het daar niet pluis is
  Ook veel andere relatiesites zijn eigendom van lexa
  Je vind daar iedere keer de formule van lexa terug
  En daarom lukt het voor eerlijke kleinere relatiesites niet mee om tegen op te kunnen
  Dat was ook te zien met Relatieplanet

  hs=bb06faa994138b58828d796ca258be5c<div style="display:none;">

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Membership lexa

  Helaas een negatieve ervaring met lexa, een coach die profielen toonde die niet voldeden aan mijn beschrijvingen, ik werd met mannen gekoppeld die nog ouder waren dan mijn eigen vader.
  Ik heb 9,99 per maand betaald bij de 3e maand was ik opeens een premium member waar ik niet voor gekozen had. Want helaas deed lexa niks met mijn berichten dat ik niet met mannen gematchd werd van mijn omschrijving. Het was weggegooid geld.

  hs=bb06faa994138b58828d796ca258be5c<div style="display:none;">

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  25-06-2021

  Slechte match punten. Onbenul zoals haarkleur en horoscoop. Je kan alles aanklikken. Dam match je met iedereen.
  Dagelijks zie je dezelfde personen. Of vind je ze 10 keer niet leuk Ze blijven ze gewoon over de schutting kiepen. Volgens mij zie ik ook slapende account want die reageerde nooit op mailtjes

  hs=bb06faa994138b58828d796ca258be5c<div style="display:none;">

Anderen bekeken ook

Het Grand Café
1 reviews

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

50liefde.nl
66 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

gayPARSHIP
10 reviews

gayPARSHIP: Ervaringen Gay en op zoek naar de liefde van je leven? Hij of zij zou zich weleens kunnen schuilhouden op gayPARSHIP, wachtend tot jij...

Bilove
6 reviews

Ongekend! Wat jij van Bilove.nl zou moeten vinden. Een site welke alleen voor vrouwen is gemaakt is bilove.nl. Natuurlijk maakt bilove.nl bij veel ...

Lexa

Wat vind jij van Lexa? Op NederlandReview kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend bent met Lexa dan is het mogelijk om juist reacties en reviews van anderen te lezen op NederlandReview. Lexa is een van de bekendere datingsites van ons land. Je ziet regelmatig leuke commercials voorbijkomen op de televisie. Ze noemen zichzelf de nummer 1 datingsite van Nederland. We laten het graag aan anderen over om hierover een oordeel te vellen. Jouw beoordelingen zien we daarom graag op NederlandReview. Je helpt er anderen mee om een goed beeld te krijgen van deze datingsite voor singles en vrijgezellen. Dating was nog nooit zo leuk?

Over Lexa
Lexa is een van de grootste datingsites van ons land. Ze helpt vrijgezellen en singles om via hun website of via hun app om te daten met anderen. Lexa is vier keer op rij uitgeroepen tot de meest betrouwbare website op het gebied van dating in Nederland. In 2013 was het zelfs de beste datingsite van Nederland. Ze doen dus zeker iets goed! 

Ze willen daarnaast ook de meest gebruikersvriendelijke website op het gebied van dating voor singles en vrijgezellen zijn. 
Naast Nederland zijn er nog meerdere landen waar Lexa actief is. Duitsland, Portugal, Zwitserland, Spanje en bijvoorbeeld in Latijns Amerika en Azië zijn een paar gebieden en landen waar Lexa ook actief is. 

De diensten van Lexa
Natuurlijk is de belangrijkste dienst van Lexa: de datingsite. Via de website is het mogelijk voor singles om contact te leggen met andere vrijgezellen. Op die manier kan een eerste gesprek uitgroeien tot een warme band en mogelijk een leuke relatie. 

Daarnaast heeft Lexa verschillende apps. Hiermee is het mogelijk om op je smartphone of tablet de berichten te lezen of om die geweldige man of vrouw te vinden. Ontdek de mogelijkheden van een mooie en warme relatie via Lexa.Ook organiseert Lexa verschillende single events. Hierdoor is het nog gemakkelijker om in contact te komen met een leuke vrijgezelle man of vrouw. Volop genieten van een leuke avond met als bonus een relatie? Wie weet! 

Klachten over Lexa
Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Als het dan niet goed wordt opgelost dan kun je hier een klacht over indienen. Er is geen aparte pagina om je klachten in te dienen. Wel is het mogelijk om contact op te nemen met Lexa. Het is goed om te weten dat Lexa is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Mocht je er samen niet uitkomen dan kun je hier altijd nog je klacht indienen. Een aparte geschillencommissie kan zich dan over de zaken gaan buigen. 

Lexa is ook aangesloten bij het keurmerk veilig daten. Hier kun je uiteindelijk ook nog terecht met je klacht. 
Je zou verwachten dat alle klachten (uiteindelijk) goed opgelost worden. Toch?

Wat vind jij van Lexa
Heb jij een persoonlijke ervaring met Lexa? Dan zien we graag jouw verhaal en ervaring terug op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk voor anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Lexa. Je helpt een ander dus! Plus je kunt je eigen beoordeling geven over Lexa. 

Profiel verwijderen, inloggen, opzeggen of juist inschrijven? Lees hoe anderen dit verging met ervaringen op NederlandReview!

}