50plusplaza.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

50plusplaza.nl

Ben je ouder dan 50 jaar en op zoek naar de liefde? Vind je het leuk om een nieuwe vriendschap aan te gaan? Dan is 50plusplaza.nl wellicht het ideale platform voor. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze datingsite bekend zijn. Alle reviews die je op dit platform leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is 50plusplaza.nl?


50plusplaza.nl is een datingsite voor 50-plussers. Mensen kunnen via het platform op zoek gaan naar de liefde of vriendschap. Aangemaakte profielen zullen worden gecontroleerd. Aan registratie zijn geen kosten verbonden. Je kan op zoek naar een man of vrouw gaan. Om het registratieproces te voltooien moeten enkele stappen doorlopen worden. Je kunt andere leden bekijken aan de hand van hun hobby’s en levensstijl. Zo kun je zien welke personen er aansluiten bij de dingen waar jij waarde aan hecht. Mocht je premium lid zijn heb je de mogelijkheid om met andere leden te chatten. Zo kunnen jullie elkaar leren kennen en kijken of er wellicht een vervolgafspraak kan ontstaan.


Daten


Heel veel personen hebben de gedachten dat daten echt iets is voor jonge mensen. Dit is absoluut niet waar. Ouderen kunnen ook vrijgezel zijn en toe zijn aan een nieuwe liefde. Ze kunnen ook op zoek zijn naar gezellige vriendschappen, zodat ze dingen kunnen delen. Anderen zijn weer toe aan meer intimiteit. Daten voor vijftig plussers is volgens dit datingplatform enorm hip. Mocht je er meer informatie over willen hebben, ben je van harte welkom om contact op te nemen. Sommige vijftigplussers vinden het lastig om op zoek te gaan naar liefdes en vriendschappen. Online worden er tegenwoordig veel mogelijkheden aangeboden. Bij 50PlusPlaza vinden ze het fijn als mensen een zoektocht kunnen aangaan in een veilige en ontspannen omgeving.


Profiel


Volgens dit bedrijf kan je via makkelijke stappen een profiel aanmaken. Tijdens het registratieproces kan een foto van jezelf worden geüpload. Je kunt wat leuks over jezelf schrijven en aangeven wat je wensen zijn. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk wat de hobby van iemand is? Dit kun je bekijken. Er kan ook gezien worden waar de interesses van de ander liggen. Discretie en veiligheid staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Vandaar dat er contact gezocht kan worden in een betrouwbare en afgeschermde omgeving. Het aanmaken van een account is binnen een paar minuutjes gepiept. Premium leden kunnen gebruik maken van alle functionaliteiten. Deze onderneming stelt dat de kans op een relatie of goede vriend wordt vergroot. Er wordt aangegeven dat jouw gegevens niet gedeeld zullen worden met derden. Jouw gegevens worden beschermd via een SSL-verbinding.


Aanpassingen


Het is mogelijk om je mailadres en/of wachtwoord te wijzigen. Je zal hiervoor moeten inloggen in jouw 'mijn account' omgeving. Ben je je inloggegevens kwijt? Dat kun je deze laten resetten. Je zal dan een e-mail met instructies ontvangen. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op het inlogscherm op Wachtwoord vergeten. We sturen je een e-mail met instructies om je wachtwoord te resetten. Heb je de liefde van je leven gevonden? Ben je helemaal klaar met daten? Dan is het mogelijk om je account te verwijderen. Dit doen je in je eigen accountomgeving. Kies voor 'account verwijderen' en bevestig dit. Als je afscheid neemt van je profiel kan dit niet meer ongedaan gemaakt worden.


Klantervaringen


Ben jij op dit platform op zoek gegaan naar een date? Gebruik je dit platform nog steeds en met plezier? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Het wordt gewaardeerd als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)