NederlandReview

  Ervaringen Masterflirt

  MasterFlirt richt zich op persoonlijke groei van mannen die op zoek zijn naar de juiste vrouw. Dit doen ze al sinds 2001. Volgens MasterFlirt is het belangrijk dat je zelf je verantwoordelijkheid neemt over de persoon die je bent en waar je voor staat. Mensen die succes willen hebben met MasterFlirt, moeten bereid zijn om uit hun comfortzone te komen. MasterFlirt wil aan de slag gaan met mannen die met zichzelf aan de slag willen gaan. Via het platform kun je jouw zelfvertrouwen trainen. Je kunt speciaal geschreven boeken lezen of workshops volgen. Zo word je volgens Masterflirt op bijzondere wijze succesvol bij de vrouwen.

  Geschiedenis

  MasterFlirt is opgericht door Tijn van Ewijk. Dit was zo rond het jaar 2000. Tijn omschrijft zichzelf als een echte carrièremaker, met een MBA van Nijenrode op zak. Tijn werkte ontzettend veel. Dat resulteerde uiteindelijk in een burn-out. Dat was reden voor Tijn om een stapje terug te doen. Het werd tijd om even goed over zijn leven en eigen persoon na te denken. Hard werken kende hij inmiddels wel. Hij besloot voor een sabbatical te gaan zodat hij kon gaan nadenken over het vervolg van zijn leven.

  Did I Just Find A Boyfriend Virtual Speed Dating?!

  Visie

  Het bedrijf stelt te werken volgens een specifieke visie. Ze vinden dat de keuze voor een vrouw één van de belangrijkste keuze van je leven is. Helemaal als je samen met deze vrouw besluit om kinderen te nemen. Daarom is het volgens MasterFlirt essentieel om een weloverwogen keuze te maken. Jullie gaan samen een toekomst tegemoet. Vandaar dat het van belang is dat je weet hoe het spel in zijn werking gaat. Ze willen dat je weet hoe je een vrouw die bij jou past, in je leven kunt krijgen.

  Boek

  Tijdens zijn nadenkperiode startte Tijn met lezen. Hij las ontzettend veel over zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling. Er werd een zoektocht gestart naar tools waarmee hij aan de slag kon gaan. Toen hij met zijn omgeving begon te kletsen over wat hij geleerd had, zorgde dat voor veel openbaringen. Uiteindelijk openden hij zijn ogen en besloot een boek te gaan schrijven over het versieren van vrouwen.

  Workshops

  Je kunt bij MasterFlirt verschillende workshops volgen. Op het moment zijn dat de workshop 'Masterflirt Bootcamp', 'Relatie seminar' en 'Remancipeer weekend'. Tijdens het workshop weekend 'Masterflirt Bootcamp' leer je allerlei facetten zodat je verantwoordelijkheid durft te nemen en uit je comfortzone durft te stappen. Volgens de bedenkers zal een workshop alles in stroomversnelling brengen. Er worden geen trucjes of gimmicks gebruikt om jou het een en ander te leren. Er wordt volgens MasterFlirt gewerkt vanuit een specifieke mannelijkheid en zelfvertrouwen, waardoor je een goed inzicht krijgt in de man-vrouw communicatie. Als je alle details over de workshops wilt lezen, verwijzen we je naar de website van MasterFlirt.

  Tips

  Je krijgt voldoende tips aangereikt. Ze bieden je steun om succes bij de vrouwen te hebben. Je krijgt advies over welke foto en tekst je voor je profiel kunt gebruiken. Er wordt aangegeven hoe je een online profiel voor Tinder, Bumble en andere datingsapps kunt aanmaken. Er wordt aangegeven wat verstandig is om te zeggen bij je eerste date. Daarnaast wordt er stilgestaan bij het feit hoe je een gesprek aan de praat houdt. Je leert ook wat een goede timing is om haar nummer te vragen.

  Ervaringen

  Heb je al ervaringen bij MasterFlirt? Heb je een boek van deze organisatie gekocht? Heb je veel tips uit het boek kunnen halen? Hoe ga je na het lezen van het boek om met vrouwen? Heb je deelgenomen aan één van de workshops? Hoe heb je de workshop(s) ervaren? Deel je mening op deze pagina van NederlandReview. Door je visie te delen help je andere mensen een goede beslissing te nemen.


  Masterflirt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Masterflirt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Masterflirt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Masterflirt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Masterflirt actief?

  Masterflirt is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Masterflirt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.