Krijgen en Houden

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Krijgen en Houden

Ben je toe aan een man maar kun je er geen krijgen? Of heb je steeds opnieuw een man die uiteindelijk niet meer bij je wilt blijven? Wellicht is Krijgen en Houden een interessante cursus voor jou. Lees op dit platform welke onafhankelijke bedrijfsreviews er over Krijgen en Houden bekend zijn. 


Over Krijgen en Houden 


Via Krijgen en Houden kun je als vrouw leren hoe je een man kunt krijgen en houden. Je kan dit leren via een uitgebreide cursus. In de cursus krijg je bijvoorbeeld meer dan 100 tips hoe je met iedere situatie moet omgaan. En hoe je hem definitief voor je kunt winnen. Je krijgt door hoe je zijn volledige aandacht weet te trekken. Er zal uitgelegd worden hoe je een man kunt triggeren zodat hij voor jou zal kiezen. 


Op de website is te lezen dat het belangrijk is dat je een diepe emotionele connectie creëert. Dit moet er uiteindelijk voor zorgen dat de man voor jou kiest en niet voor een andere vrouw. Je kunt hem vanaf de start het gevoel geven dat je niet bent zoals alle andere vrouwen zijn. Je leert afstandelijkheid te voorkomen als je met hem gaat daten. 


Het bijzondere gevoel 


Je krijgt een methode aangereikt zodat je hem het bijzondere gevoel kunt laten vasthouden. Ook wordt er beschreven hoe je nieuw leven in jullie relatie kunt inblazen. Je zal aan de slag gaan met het leren van simpele stappen zodat hij niks anders wil dan een relatie met jou beginnen. Je krijgt door hoe je ervoor zorgt dat hij zal stoppen met twijfelen en moeilijk doen. Je zal dit volgens het bedrijf leren in een slimme en uitgebreide cursus omgeving. In deze omgeving kun je je voortgang onder andere bijhouden via testen en quizjes. 


Hoe vragen te stellen 


Je krijgt antwoorden op vragen die vaak spelen bij een man/vrouw relatie. Zo sta je via de cursus bij de vraag of jullie nu 'exclusief' een relatie hebben. Je leert hoe je moet reageren als hij meer ruimte nodig heeft. Je gaat aan de slag met het onderwerp seks. Hoe praat je over seks en hoe kun je aangeven wat jij graag wilt? Er wordt uitgelegd hoe je moet vragen of hij nog met andere mensen date. Je zult dat uiteindelijk kunnen vragen zonder dat je te claimerig zal worden. Je hoort de beste manier om hem uit te leggen wat je graag van hem zou willen, zonder dat hij hier boos om zal worden. 


Bestellen 


Als je de cursus besteld dan krijg je 48 uitgebreide les-modules met inzichten. Je ziet in de slimme leeromgeving onder andere 117 kant- en klare voorbeeldteksten. Je krijgt als extra, 6 uur lang de volledige cursus persoonlijk voorgelezen. Het pakket is inclusief 7 exclusieve bonussen. Je kunt een cursus direct betalen. Dit doe je via de website. Het is eveneens mogelijk om de cursus in 4 termijnen te betalen. Als je geld wilt overmaken kun je dat doen naar het rekeningnummer wat op hun website staat aangegeven. Daarnaast kun je op meerdere manieren betalen. Andere betaalmethodes zijn onder andere iDEAL, PayPal en Bancontact


Ervaringen 


Heb je al ervaring met Krijgen en Houden? Heb je de cursus succesvol afgerond? Ben je nu samen met een man? Wil die man vooral heel graag bij jou blijven? De bezoekers van NederlandReview horen graag wat jouw ervaringen zijn bij Krijgen en Houden. 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)