NederlandReview

  Ervaringen Love.nl

  Ben jij op zoek naar ware liefde en heeft jouw zoektocht nog altijd niets opgeleverd? Misschien is online daten dan jouw volgende stap. Liefde ontstaat tegenwoordig niet meer in real life. Het gaat allemaal online. Heb jij al rondgekeken op het world wide web en wil je meer weten over Love.nl? Dan zit je op NederlandReview helemaal goed. De singles die al gebruikmaken van Love.nl vertellen hier over hun ervaringen met de datingsite. Ook de singels die de liefde al gevonden hebben, vertellen in de reviews over hun zoektocht. Ben jij een single die bij Love.nl ingeschreven staat? Schrijf dan een review en help andere singles in hun zoektocht naar liefde.

  Over Love.nl

  De datingsite was een initiatief van Vuurpijl Beheer, een ontwikkelaar van internetconcepten. Het bedrijf was eerst gefocust op internetproviders, maar wilde verder uitbreiden. Het resultaat was Love.nl, een dating- en chatsite om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit kan een serieuze relatie zijn, maar ook mensen die op zoek zijn naar vriendschap of gewoon gezelligheid, kunnen Love.nl gebruiken.


  Deze klassieker mag bij dating niet ontbreken. Want Love Is In The Air!

  Hoe werkt Love.nl?

  De datingsite matcht hun singles op twee verschillende manieren: Ze maken gebruik van matching op karakter en matching op interesses. Bij je aanmelding moet je een korte vragenlijst invullen. Jouw antwoorden op de vragenlijst worden vervolgens geanalyseerd en gematcht met andere singles. Je kunt echter ook andere singles vinden aan de hand van je hobbies en interesses. Je vult eenvoudig je interesses in en kunt ervoor kiezen om je interesses aan jouw eigen profiel te koppelen, of om anoniemte blijven en een andere naam te gebruiken.

  Hoe werkt de inschrijving?

  De inschrijving bij Love.nl is geheel gratis. Je vult eenvoudig al je gegevens in en beantwoordt de vragenlijst. Je kunt hierna direct aan de slag met het lezen van andere profielen. Je hebt echter credits nodig voor sommige functies op de website. Je krijgt bij inschrijving gratis credits en kunt, zodra ze op zijn, nieuwe credits bijkopen. Love.nl heeft ook een betaald lidmaatschap waarbij je toegang krijgt tot alle functies op de datingsite.

  Klachten Love.nl

  Schrijf bij klachten niet direct een negatief review. Je kunt het beste eerst contact opnemen met de klantenservice. Alle contactgegevens van de datingsite zijn op de website te vinden. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer, postadres of een mail sturen naar info@love.nl. Leg altijd duidelijk uit wat er mis is gegaan. Heb jij al contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en vertel of je bij klachten vriendelijk geholpen wordt.

  Jouw ervaringen met Love.nl

  Heb jij je ware liefde gevonden op de datingsite? Of was je alleen benieuwd of er iets zou gebeuren en heb je je daarom ingeschreven? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met Love.nl. Is de datingsite betrouwbaar en veilig? Zijn er neppe profielen? Vind je snel een match? Geef jouw beoordeling over Love.nl! Raad jij andere singles aan een lidmaatschap te nemen bij de datingsite?

  Ben jij op zoek naar liefde? Misschien is Love.nl dan de datingsite voor jou. Wil je meer weten over de ervaringen van singles? Lees hier hun reviews.

  Love.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Love.nl

  Uw beoordeling

  Leuk, gewoon leuk.

  Er zijn een aantal ervaringen die ik over love.nl wil delen. In de eerste plaats wil ik graag benadrukken dat het een prima en gebruiksvriendelijke datingssite is. Een van de grote pluspunten van deze site vind ik dat je zelf de hoogte van je abonnementsgeld kunt bepalen. Natuurlijk krijg je bij een uitgebreider abonnement wel meer mogelijkheden, maar door een zogenaamd instapabonnement af te nemen, kun je de website toch goed proberen en zien of je waar voor je geld krijgt. (Natuurlijk kan je je gratis aanmelden, maar om echt op zoek te gaan, moet je uiteraard betalen).

  Verder heeft de website een aantal handige functies, zodat je niet of helemaal hetero hoeft te zijn, of helemaal op hetzelfde geslacht hoeft te vallen, of op beiden. Je kunt aangeven hoeveel je in welk geslacht geïnteresseerd bent. Verder heb ik inmiddels een paar leuke dates gehad, maar de ware nog niet gevonden.

  Door: A.J. Verlek18-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Love.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Love.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Love.nl actief?

  Love.nl is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Love.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.