Easyflirt

8

Bestellen

9

Service

7

Prijs

9.5

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Easyflirt

Online daten is populair. Maar ga niet over 1 nacht ijs. Lees eerst de beoordelingen van onze bezoekers over Easyflirt. Online daten is in de afgelopen jaren snel populair geworden. Veel mensen die een partner zoeken kiezen voor een online datingsite. Het is een gemakkelijke manier om met mensen in contact te komen en het online daten kruipt ook langzaam uit de taboesfeer. Was het vroeger nog “not done” om via online dating een partner te vinden, tegenwoordig is dit een algemeen geaccepteerde manier om een relatie te krijgen. Daarom bezoeken steeds meer singles datingsites en schrijven zich in om wellicht op deze manier de liefde van hun leven te vinden. Easyflirt is één van de vele online datingsites die u op het internet kunt vinden.


Over Easyflirt

Easyflirt is een van oorsprong Franse website en dit is op sommige plaatsen te zien omdat het Nederlands niet overal helemaal zuiver is. Maar de site is op zich wel overzichtelijk. Om in contact te komen met andere leden moet u zich eerst inschrijven. Dit is niet meteen duidelijk, omdat bovenaan de website een inschrijfformulier staat en het wekt de indruk dat er verder geen informatie te vinden is. Er staat geen menu met opties op de website en om meer te lezen over hoe Easyflirt werkt moet u naar beneden scrollen. Wanneer u onderaan de website op de link naar de Algemene Voorwaarden klikt, zult u zien dat deze in het Engels zijn opgesteld. Dit is een tegenvaller, want niet iedereen is even goed in het Engels om de tekst goed te kunnen begrijpen. En aangezien inschrijven geld kost, is het wel belangrijk om te weten met wie u in zee gaat. Op de website kunt u na inschrijving zoeken naar een mogelijk geschikte partner. Op de site wordt prominent aangegeven hoe veel mensen zich recent hebben ingeschreven. Of daar geschikte matches tussen zitten is afwachten. Omdat Easyflirt een internationale site is, is de kans groot dat er in uw eigen regio maar weinig personen beschikbaar zijn. Als u breed wilt zoeken en bij voorbeeld ook wel met iemand uit het buitenland in contact wilt komen dan is Easyflirt misschien wel een goede keuze. 


Online daten vraagt om voorzichtigheid

Wanneer u besluit om zich in te schrijven bij een online datingsite is het altijd zaak om goed de voorwaarden te lezen en goed te bekijken wat voor mensen zich inschrijven op de desbetreffende datingsite. Zeker als het een van oorsprong buitenlandse website is, is het zaak om op uw hoede te zijn. De kans dat u ongewild in contact komt met personen met minder fraaie bedoelingen is altijd iets groter dan wanneer u zich inschrijft bij een Nederlandse website voor online dating. Maar ook dan is het zaak om niet te hard van stapel te lopen en te proberen om eerst meer te weten te komen over een persoon die contact met u zoekt. Het is misschien niet romantisch om iemand eerst na te trekken via een zoekmachine of via social media, maar tegenwoordig is dat helaas wel aan te raden. 
Online dating uit de taboesfeer

Doordat steeds meer mensen er open over zijn dat ze hun partner via het internet hebben leren kennen komt online daten steeds meer uit de taboesfeer. Het is niet meer vreemd of afwijkend wanneer u zich inschrijft bij een datingsite om op deze manier een nieuwe relatie te vinden. Het is en gemakkelijke manier om met mensen in contact te komen. U kunt het contact op ieder moment afbreken als blijkt dat deze persoon toch niet is wat u zocht.


Klachten

Wanneer u een klacht heeft over Easyflirt dan kunt u telefonisch contact opnemen met een telefoonnummer in Frankrijk. Of u in het Nederlands te woord wordt gestaan is de vraag. Schriftelijk klagen kan door een brief te sturen, eveneens naar een adres in Frankrijk. U kunt desgewenst een mail sturen naar het mailadres dat op de website wordt vermeld onder de button  “contact”. Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Easyflirt is het dus even afwachten hoe hiermee wordt omgegaan.


Heeft u ervaring met Easyflirt en vindt u het nuttig dat bezoekers van NederlandReview deze ervaringen ook kunnen lezen?

Stuur dan vandaag nog een review in over Easyflirt. Hoe meer mensen reageren, hoe beter anderen kunnen beoordelen of ze het wel of niet de moeite waard vinden om zich op deze website in te schrijven voor het vinden van een date of een langdurige relatie. Daarom is het belangrijk dat u uw ervaringen met ons deelt en is uw beoordeling meer dan welkom.


Op zoek naar een date? Is Easyflirt geschikt? Zitten hier echt leuke vrijgezellen op of zijn het fake profielen? Hoe werkt de chat en webcam? Lees hier de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Grootste voordeel aan Easy Flirt: de webcam met chat

Grootste voordeel aan Easy Flirt? Die gratis webcam met chat! Dat is toch echt een groot voordeel, dat je niet alleen een beetje aan het mailen of chatten bent, maar ook elkaar kunt ZIEN praten. Ik vind het echt een groot voordeel. Ik doe het wel het liefst alleen met mensen waar je al een beetje mee hebt gepraat, dan weet je wat je verwachten kan een beetje.

M

Melissa Janssen

14-01-2017

0

Toegankelijker

Sommige datingsites werken niet voor mij. Easyflirt is wat toegankelijker, doordat je makkelijker profielen vindt en berichtjes stuurt. Ik heb er tenminste al meerdere leuke veelbelovende dates aan over gehouden. Je moet misschien even wennen, maar ik heb hier veel moois gevonden al.

O

Otto

02-01-2017

0

Gemakkelijk daten

Ik kende de website al uit Frankrijk. Ik heb jaren in Frankrijk gewoond en heb nog veel vrienden daar. Easyflirt is een laagdrempelige manier om mensen te ontmoeten en werkt prima. Er moeten zich nog veel meer mensen aanmelden, want dan wordt het hier vast net zo leuk als in Frankrijk.

A

Aimée

14-12-2016

0

Nieuwe partner gevonden op easyflirt.nl

Een jaar of twee geleden sneuvelde mijn relatie. Ik en mijn vriendin waren bijna vijf jaar samen en het gemis was dan ook groot. Ik kon er niet aan wennen en heb me ingeschreven op Easyflirt.nl. Het inschrijven is gratis. Op deze website zijn duizenden vrijgezellen te vinden die ook allemaal op zoek zijn naar een relatie. Je kunt simpel contact met elkaar maken en met elkaar praten. Na één mislukte date was de tweede poging wel raak. Het klikte zo goed dat ik nu alweer een jaar samen ben met mijn huidige vriendin. Ik vind de website zeer gemakkelijk in gebruik en je kunt gericht zoeken, wat het een stuk aangenamer maakt.

E

Egbert N.

21-11-2016

0