gayPARSHIP

Alle reviews

gayPARSHIP

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vreslijk vage website

  Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik...
  Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto's toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto's zijn er geen zichtbare foto's maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op... zo'n site neem je toch niet serieus!
  Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  "gay" dates

  Beetje jammer dat niet iedereen hier 'gay' is maar ik heb wel genoten van een aantal hele leuke en veelbelovende dates

  Misschien een beetje goed zoeken maar dan heb je ook wat!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fijne dating website

  Fijne website. Veel leuke profielen en veel aanspraak.
  Aantal dates gehad, waren ook leuk.

  Dit is een goede datingsite voor ons!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hele leuke datingsite

  Echt een hele leuke datingsite, ik heb al meerdere dates gehad en eigenlijk ging alles steeds heel gezellig!

  Vaste relaties nog niet tegengekomen, maar aanspraak genoeg en leuke mannen genoeg.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  teleurstelling

  Ik kwam hier met de intentie een serieuze relatie te vinden, maar tevergeefs.
  De meeste jongens die ik gesproken heb zijn alleen maar op zoek naar seks, en de leeftijdsverdeling is ook niet alles.

  Jammer,

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Te oud

  Ik ben 23, maar vond best weinig leeftijdsgenoten hier: iedereen is minstens tien jaar ouder, lijkt wel
  En zij die wel mijn leeftijd zijn, zijn niet leuk genoeg. minder keus dus ook.

  ik ga verder kijken

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gaat alleen maar om seks

  in ieder geval de jongens die ik sprak hier

  niet per se een nadeel, maar ik was op zoek naar iets anders.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goeie 'kroeg'

  Ik kom hier veel leuke mensen tegen. Het is minder eng dan in een kroeg, of dat nu een 'gewone' kroeg is of een gaybar: ik voel me toch prettiger online in deze 'kroeg'. Aanmelden en alles gaat makkelijk en het daten ook

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuk!

  Leuk dit! Toen ik uit Amsterdam vertrok was het allemaal een stuk lastiger om te daten. Dit is een uitkomst, vooral als je in een klein dorpje bent gaan wonen! Dus voor iedereen die niet durft..kom op! (zodat ik met je kan daten via gayparship ;-)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  real

  Het fijne aan Gay Parship is dat de meesten die ik tegenkwam inderdaad gewoon real people zijn en echt op zoek naar iets serieus. Moet mijn match nog vinden, maar de zoektocht is alvast aangenaam hier :)

Anderen bekeken ook

Het Grand Café
1 reviews

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

50liefde.nl
66 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

Bilove
6 reviews

Ongekend! Wat jij van Bilove.nl zou moeten vinden. Een site welke alleen voor vrouwen is gemaakt is bilove.nl. Natuurlijk maakt bilove.nl bij veel ...

Match4me
7 reviews

Match4me? Ontdek wat anderen erover zeggen! Match4me is een datingsite voor hoger opgeleiden. Het is mooi om te zien hoe een single persoon met een...

gayPARSHIP

gayPARSHIP: Ervaringen
Gay en op zoek naar de liefde van je leven? Hij of zij zou zich weleens kunnen schuilhouden op gayPARSHIP, wachtend tot jij je daar ook zult vertonen. Er zijn natuurlijk legio datingsites om jouw levenspartner te vinden, dus waarom zou je kiezen voor precies dit datingbureau? Wat heeft gayPARSHIP te bieden? Zijn de profielen wel echt? Zijn de leden wel serieus? Vind je hier jouw prins of prinses op het witte paard? Of kun je het beter elders (online of zonder computer) proberen? Lees hier de reviews van anderen over gayPARSHIP!

Over gayPARSHIP
PARSHIP is de grootste online datingsite in Europa voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, gayPARSHIP is een onderdeel van deze marktleider, maar richt zich op homoseksuele relaties: man zoekt man, vrouw zoekt vrouw. Aan gayPARSHIP is veel aandacht besteed op onder andere NPO 1, 2 en 3, Net 5, Veronica, gay.nl en gaysite.nl, en in de Gaykrant en Winq | GK. Maar wat voor mensen vind je hier precies? Daar zijn online interessante gegevens over te vinden. Zo is een groot deel van de leden op gayPARSHIP hoogopgeleid (een opleiding op HBO- of WO-niveau): maar liefst 76%. Daarnaast is hier 80% dertig jaar of ouder. Volgens gayPARSHIP duidt dat op het feit dat er dus vooral singles zijn te vinden die serieus op zoek zijn naar een partner voor een langdurige relatie. De leeftijd is verder evenwichtig verdeeld; het merendeel van de leden is tussen de 30 en 55 jaar oud. Goed om te weten! Een ander handig percentage is het succespercentage: 38% vindt op nl.gay-parship.com een relatie, of in andere woorden: 1 op de 3 leden vindt bij gayPARSHIP een partner.

Jordi is de gayparship single van het jaar. Bekijk hier het filmpje over Jordi!

Diensten van gayPARSHIP
Het relatief hoge succespercentage is mede te danken aan het unieke matchingsprincipe van gayPARSHIP. Mensen worden samengebracht op basis van overeenkomende punten in bijvoorbeeld persoonlijkheid, gewoontes en interesses. Zo vind je de persoon die het best bij je past (tenzij je alleen gelooft in natuurlijk…). Voor iedere online dater is veiligheid en anonimiteit een must, en helaas geldt dat nog sterker voor gay daters. Maar gelukkig garandeert gayPARSHIP op meerdere manieren een veilige datingprocedure. Zo is de website voorzien van het Verisign SSL-certificaat en zijn al jouw online gegevens dus veilig. Ook worden alle profielen op de site handmatig gecontroleerd, wat nepprofielen moet voorkomen (die niet alleen tot oplichting kunnen leiden, maar ook tot gevaarlijke situaties). Daarnaast is gayPARSHIP lid van Thuiswinkel. Aanmelden is gratis, maar met een betaald Premium-lidmaatschap heb je meer mogelijkheden.

Klachten over gayPARSHIP
Net als op alle andere datingsites vind je allerlei succesverhalen van fantastische matches die gemaakt zijn op basis van gayPARSHIP. Mocht jouw verhaal anders zijn en er vragen of problemen optreden, dan is er een klantenservice waar je contact mee kunt opnemen. Doordat het bedrijf bovendien lid is van Thuiswinkel heb je ook een externe partij waar je terecht kan met ernstigere problemen.

Heb jij bij gayPARSHIP de liefde van je leven gevonden? Deel hier jouw persoonlijke succesverhaal! Was hij of zij toch inderdaad too good to be true? Ook dan kun je hier natuurlijk je verhaal doen! 

Heeft u een goede of slechte ervaringen met de datingsite gayparship? Schrijf dan een review. Wilt u weten wat het kost of dat het gratis is? Lees dan ervaringen van iedereen die u voorging op NederlandReview!

}