Tinder

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Tinder

Tinder

, een op locatie gebaseerde dating app, is gestart in 2012. Gebruikers kunnen een korte biografie plaatsen, hun leeftijd vermelden en enkele foto's uploaden. Vervolgens kunnen ze 'swipen', het naar links of rechts vegen van foto's van potentiële matches. Veeg je naar rechts geef je aan geïnteresseerd te zijn in de ander, veeg je naar links dan ben je niet geïnteresseerd. Ben jij geïnteresseerd in iemand (veeg rechts) en is die gebruiker ook geïnteresseerd in jouw, dan is er een match en kun je met elkaar chatten. Tinder draait momenteel op iOs 10.9.1 en Android 10.10.0 ook is Tinder online te gebruiken op de website: Tinder.com Het adres van het hoofdkwartier van Tinder is: West Sunset Blvd 8833, Los Angeles, CA 90069 Verenigde Staten. De CEO (chief executive officer) is Elie Seidman en het bedrijf is onderdeel van IAC (InterActiveCorp).


Talen op Tinder

Tinder is te gebruiken in meer dan 40 talen, enkele van deze talen zijn:
-Engels
-Arabisch
-Bulgaars
-Italiaans
-Catalaans
-Tsjechisch
-Deens
-Frans
-Duits
-Grieks
-Hindi
-Portugees
-Spaans

De gebruikers van Tinder

De app gebruikers zijn voor het grootste deel mannen (62%) en voor een kleiner deel vrouwen (38%). De leeftijd van de gebruikers is onder te verdelen in de volgende groepen:-16 tot 24 jaar: 38%
-25 tot 34 jaar: 45%
-35 tot 44 jaar: 13%
-45 tot 54 jaar: 3%
-55 tot 64 jaar: 1%

Ongeveer 50 miljoen gebruikers gebruiken de app maandelijks en 12 miljoen gebruikers dagelijks. In totaal zijn er dagelijks 1 miljard 'swipes', echter slechts 1,63% van de 'swipes' leveren een match op (16.3 miljoen).


Het gebruik van Tinder

Tinder is ontstaan en bedoeld als een dating app, de meeste gebruikers gebruikt de app echter meer om het gebruiken dan het daarwerkelijk proberen te vinden van een date. Met een match percentage van slechts 1,63% verkrijgt de gemiddelde gebruiker na 100 'swipes' vaak minder dan 2 personen als match. Met deze persoon kan gechat worden echter de kans dat hier iets uit voortvloeit (een date) is bijzonder klein. Gratis gebruikers kunnen 12 'swipes' per dag maken terwijl betaalde gebruikers ongelimiteerd kunnen 'swipen'. Met 12 'swipes' per dag duurt het gemiddeld 9 tot 10 dagen voor het verkrijgen van slechts 1 match, statistisch gezien is de kans dat de matches in gesprek raken minder dan 30%, de kans dat in gesprek geraakte matches afspreken (date) ligt veel lager ronde de 10% (dit te heeft onder andere te maken met de afstand tussen de matches en het vaak enkel voor de grap gebruiken van de app). Met 12 'swipes' per dag en deze kanspercentages zijn er ongeveer 40 dagen nodig voor het aangaan van een gesprek. De date kans van 10% komt dan uit op 400 dagen voor 1 date.
Niet bruikbaar voor daten maar wel voor?

De app is voor daten niet echt bruikbaar, waar het wel bruikbaar voor is, het krijgen van een goed gevoel. Matches vaak gebaseerd op enkel uiterlijk zorgen ervoor dat de app gebruikers vaak de app gebruiken om hun zelfvertrouwen een boost te geven. Het is grappig, leuk en zeker niet serieus. Komt het tot een date, dan is het vaak een one-night stand of zeer korte relatie gericht op seks.


Ervaringen reviews en beoordelingen

Heb jij ervaringen met de app, laat dan een review achter of geef een beoordeling. Jouw beoordelingen en reviews helpen andere om te bepalen of deze app iets voor hun is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

klote app vol chatbots

nooit aan beginnen mannen , er zijn allemaal maar inactieve en chatbots van mooie vrouwen actief. heb ik heel vaak chatbot matches gehad, maar een echte like bijna nooit meer.

J

jeroen

21-08-2020

1