NederlandReview

    Ervaringen Victoria Milan

    Ongekend! Dating met getrouwde mannen en vrouwen? Wat vind jij daarvan? Victoria Milan is een datingsite waar je overspel kunt plegen. Je kunt vreemdgaan en op zoek gaan naar een spannend avontuurtje. Een spannende date met een andere man of vrouw is natuurlijk erg spannend. In iedere relatie ontstaan er wel eens problemen en kan een kleine escapade buiten je relatie ook in je relatie goed uitpakken. Het kan de spanning weer terugbrengen. Ook kun je jouw gevoelens voor je partner weer herontdekken.

    Over Victoria Milan

    Victoria Milan is een datingsite voor volwassenen. De site is gericht op getrouwde mannen en vrouwen welke overspel willen plegen. Het is mooi om te zien hoe de site is ingericht om anoniem te kunnen daten, je beschermt tegen je partner en je dus onder de radar vreemd kunt gaan en overspel kunt plegen. Bij de diensten hebben we enkele belangrijke kenmerken van de website opgesomd. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de speciale facetten en onderdelen van de website van Victoria Milan.
    Victoria Milan is een datingsite welke in vele andere landen zit. Zo zie je ze in bijna alle Europese landen, in Latijns Amerika en natuurlijk ook de Verenigde Staten en Canada. Ze zijn ook aanwezig in Azië en Afrika.

    Diensten van Victoria Milan

    Victoria Milan is een website waar volwassenen overspel kunnen plegen. Ze kunnen met iemand anders buiten hun relatie gaan daten om een spannend chat avontuurtje te hebben of zelfs een affaire. De website en Victoria Milan bieden enkele unieke elementen.

    Je kunt in de eerste plaats volledig anoniem zijn en blijven. Het is niet mogelijk om persoonlijke of identificeerbare informatie op de site te plaatsen. Ook is het mogelijk om de foto’s discreet weer te geven door ze privé te maken. Je kunt hierna zelf bepalen wie jouw foto’s wel ziet en wie niet. Ook kun je gebruik maken van de anoniemeBlur waardoor je onherkenbaar op de foto komt te staan. Daarnaast is er een paniek knop. Als plotseling je partner de kamer in komt dan kun je met de paniek knop het scherm snel afsluiten. Er wordt dan een neutrale website geladen.

    Tevens wordt je automatisch uitgelogd als de website een specifieke periode niet gebruikt.
    Naast de normale website is er ook een mobiele website waar je gebruik van kunt maken.

    Klachten, tips en complimenten over Victoria Milan

    Er is geen speciale pagina waar je terecht kunt om een klacht in te dienen over Victoria Milan. Het is natuurlijk wel mogelijk om contact op te nemen met Victoria Milan. Je kunt gebruik maken van het contactformulier. Als je ergens niet tevreden over bent dan moet je dit duidelijk kenbaar maken.

    Heb jij ervaring met Victoria Milan

    Heb jij al een keer gebruik gemaakt van de datingsite Victoria Milan? Dan zien we op NederlandReview je beoordeling over hun graag terug. Het mag positief zijn, maar ook negatief. Beide ervaringen helpen anderen immers om een goed beeld te krijgen van Victoria Milan.

    Lees ervaringen en recensies van daten bij Victoria Milan. Hoe veilig, betrouwbaar en anoniem is het? Gaan ze vertrouwelijk met je gegevens om en geen fake profielen? Lees ervaringen bij NederlandReview!

    Victoria Milan
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    5,8
    71% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6

    Service

    5,6

    Prijs

    4,8

    Leveren

    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Niets

    Kosten niet duidelijk vermeld. Na het invoeren van mijn gegevens meteen 120 euro afgeschreven. Contact gezocht en account meteen gesloten, maar het geld willen ze niet terug boeken. Vage bende!!

    Door: Bram28-08-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Alle vrouwen zijn fake op deze site, je komt ook bijna niet van abonnement af.

    Victoria Milan is een nep site veel vrouwen reageren helemaal niet, heb foto's afgeschermd en zie er goed uit. Daar ligt het ook niet aan, het is pure fake allemaal. De vrouwen die hier positief reageren verdenk ik daar ook van. In het begin krijg je reacties als "Hoi en hai hoe gaat het" maar na een paar weken hoor je niets meer. (Soms van vrouwen die geld vragen 200 Euro per uur, haha) Je krijgt van niemand echt antwoord alleen af en toe het bericht dat je account bekeken is of een raar engels antwoord van iemand uit een vreemd land. Veel mensen uit Amsterdam/Breda en Groningen. 1 Fake show. Een vraagje, hoe kan ik er vanaf komen? Het is bijna onmogelijk. In het begin wilde ik automatische incasso uitschakelen, maar die optie heeft VM handig verwijderd. Denk daar aan mannen. !! Vrouwen hoef ik niet te waarschuwen, die zijn allemaal fake zowel daar als hier.

    Door: annoniem25-06-2019
    Annoniem25-06-2019

    Zou je het weer kopen? moet NEEN zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    3 maanden premium

    Slechtste nep site ooit, GA HIER NIET OP, allemaal nep accounts, ik heb het een week geprobeerd en je krijgt alleen maar Hallo en Hay te lezen, vervolgens heb je er een die een gesprek wilt beginnen en dan is het in het Engels, en zijn ze zogenaamd en paar dagen in Nederland en willen ze afspreken, of je je mail adres wilt geven om link met foto`s te delen yeah right, oplichters eerste klas!!!!

    Door: Armando14-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    De pagina is meer dan oké

    Ik geloof niet dat je iemand kunt leren kennen online. Iedereen beweert iemand te zijn die ze niet echt zijn. Victoria Milan premium leek wel een eliteclubje, sommige fakers proberen binnen te geraken, maar er waren genoeg echte mensen wat het de moeite waard maakte.

    Door: Mason Boekee18-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    nep

    Is there any Dutch dating website without nep-profiles? For God's sake...

    Door: Lucas09-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Best goed

    De site was wat verwarrend maar de klantendienst was top en hielp me met ALLES. Geweldige site, ik raad het je zeker aan.

    Door: Liliy5616-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    ook interessante contacten (goed zoeken)

    Voor de doorzetter....

    Er zitten inderdaad profielen tussen die ik niet helemaal vertrouw wat betreft echtheid, maar er zijn zeker ook hele interessante contacten op te doen hier.

    Dus mij vind je hier nog wel eens. Maar soms moet je goed zoeken

    Door: Egbert (anoniem)28-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Victoria Milan.

    Natuurlijk is het mijn eigen schuld dat ik er ingestonken ben.
    Wat een bedriegerij is dit;
    Duur, slecht functionerende site veel nepprofielen .
    Vooral niet doen.

    Door: H.J. Tieman19-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet goedkoop maar wel serieuze daters

    Je kan gratis beginnen. Zo ben ik ook begonnen. Je moet er even achter komen of het wat voor je is en dat kan gelukkig gratis. Maar als je meer wilt, moet je wel betalen. En dat is niet echt goedkoop ofzo. Maar ik vind het dat wel waard. Daardoor zitten er gelukkig ook alleen maar serieuze mensen en ik heb er veel plezier van gehad al. Ik denk dat door de prijs de serieuze dus ook blijven hangen. Dus ik vind het aanrader, ook al kost het wat, maar voor de serieuze dater is het dat dan wel meer dan waard.

    Door: Cherry10-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    voor als je iets mist in je huwelijk - veilig contact zoeken

    Ik zal toch eens een lans breken voor dit gewaagde medium. Ik snap best dat het voor veel mensen een gevoelige snaar raakt, dat je vreemdgaat. Het huwelijk is immers heilig. Maar voor mij heeft het echt veel goeds gedaan.
    Ik ben op zich gelukkig getrouwd. Mijn vrouw is erg lief en mooi en we hebben het goed samen. Maar haar seksuele drive is nu eenmaal niet zo groot als die van mij. We hebben het er meermaals over gehad. Zij wil ook dat ik gelukkig ben. Met toestemming van haar ben ik toch eens online gaan rondkijken. Want om nu zomaar naar een bar te gaan om iemand op te pikken, dat vond ik dan weer zo ordinair. Via het internet gaat dat gewoon makkelijker, veiliger ook. Ik heb mij dus ingeschreven bij het datingbureau voor overspel: Victoria Milan. Dat was best een grote stap, maar toch voelde het ok. Ook omdat je je onbespied waant hier en niet hoeft te leuren in een bar of waar dan ook. Ik heb hier meerdere contacten leren kennen en na een tijdje zelfs met eentje afgesproken.

    Wat voor mij vooral prettig en duidelijk was, is dat de partij aan de andere kant ook goed weet wat een afspraakje via Victoria Milan betekent. En vooral ook wat het niet betekent. Ik zou mijn vrouw nooit en te nimmer verlaten voor een ander. Ik kom slechts iets te kort op seksueel vlak. De 'date'. die ik hier opdeed, stond er precies zo in. Wel een nacht spanning en seksualiteit, maar zeker niet en nooit meer dan dat. De grenzen zijn duidelijk.

    Hoeveel vaker ik dit ga doe weet ik niet, dat ligt ook aan mijn vrouw. Maar ik ben blij dat het er is. Voor wie iets mist in zijn of haar relatie is er nu een veilige en beschermde omgeving om dat tekort in te halen. Het gebruiksgemak is groot.

    Door: L. P16-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goed dat het er is

    Voor mensen die hier behoefte aan hebben is het goed dat het er is.
    Het is fijn om je uit de dagelijkse sleur en huwelijk af en toe gelukkig te onttrekken

    Door: man17-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Extra spanning in mijn leven, net niet betrapt worden met de PANIEK KNOP

    Een relatie moet je zelf spannend maken en houden. Voor mij werkt dat nou eenmaal het beste als ik er een man naast heb, is dat nou zo erg? Eerst was het vooral op fora chatten met andere mannen en dat werd dan al gauw lekker pikant.

    Maar tegenwoordig pak ik het wat professioneler aan en heb een spannend profieltje gemaakt op Victoria Milan. Dat is extra spannend, want hier weet iedereen dat het overspel is! En het windt mij extra op te weten, dat de mannen waarmee ik spannende berichtjes stuur, ook overspel aan het plegen zijn. Al dat bedrog!

    En ik geniet extra van de extraatjes op Victoria Milan. Ik heb zo'n BLUR foto gemaakt van mijn profielfoto. Nog steeds duidelijk, maar ook weer niet echt herkenbaar. Dat is precies goed voor mij. Het hoeft voor mij niet dat mijn vrienden of mijn man mij tegenkomen op deze website (want het zou zo maar kunnen dat hij ook op deze website zit!), maar ik wil wel iets van mijzelf laten zien.

    En ook heel handig is de PANIEK KNOP. Want ik doe het JUIST als mijn man thuis is, dan kan hij mij betrappen - extra spannnend. En dan is er die knop... Dan is het gauw weg en denkt hij dat ik gewoon braaf kattenfilmpjes aan het kijken ben .

    En nou niet gaan zeggen dat het zielig is voor mijn man of niet eerlijk of wat dan ook. Want ik heb veel meer zin in seks nu en daar maakt hij volop gebruik van hoor!

    Wat niet weet, wat niet deert! Het is ook voor hem genieten dat ik dat doe, al weet hij dat misschien niet!
     

    Door: ;P BLURRSamanthaBLURR ;P28-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ook hier veel nep

    Ik verwachtte een bonafide site van een gerenommeerd internationaal bedrijf.
    Als test heb ik bij sites die zeker nepprofielen hebben gekeken hoe de werkwijze is om mannen geld afhandig te maken.
    Operators houden mannen aan het lijntje met berichtjes die wel lijken of er een date mogelijk is, maar als puntje bij paaltje komt, wordt er weer een draai aangegeven.
    Helaas heb ik bij Victoria Milan dezelfde werkwijze gezien. Er wordt geprobeerd naast je gewone abonnement credits aan te smeren.
    Maar er zijn zeker ook echte profielen en je zou ook zomaar een date kunnen hebben.
    Oppasen dus als ze niet gewoon willen mailen of met kik of zoiets.

    Door: John03-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Mooie meisjes, beter dan Fuckbuddy

    Hier heb ik meer succes dan bij die andere, die Fuckbuddy enzo
    Vind het design (= de meisjes) ook mooier :P

    Door: Roel01-12-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Bedrogen door Victoria Milan

    Ik dacht dat dot mij niet zou overkomen, dat mijn man dat nooit zou doen. Maar helaas moet ook ik mij voegen in de lange rij bedrogen vrouwen. Alleen met een modern tintje, want ik ben bedrogen niett alleen door mijn echtgenoot, maar ook door het internet, door een groep mensen die websites online zetten waarmee huwelijken zoals het mijne willens en wetens om zeep kunnen worden geholpen. Ik begrijp er niks van, maar het maakt me erg somber. verdrietig. radeloos. waarom zijn mensen zo? waarom bieden mensen een zogenaamde helpende hand aan mensen die in hun zwakte geen goede keuzes kunnen maken meer? Waarom zijn er websites zoals deze die zich victoria milan noemt, ook nog gehuld in een of andere vrouwennaam dus, die mensen die hun eigen vrouw willen bedriegen, daarin bijstaan? Mijn man heeft smerige buitenechtelijke contacten opgezocht via het internet en ik neem hem dat natuurlijk zeer kwalijk. onze vertrouwensband is onherstelbaar beschadigd. Maar door hem voel ik mij vooral gekwetst, door de makers en steuners van een website zoals deze voel ik mij boos, woedend zelf. Radeloos.

    Door: Radeloos09-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    jakkes

    nee ik kan hier echt geen goede ervaringen over gaan vertellen. Heb de website bezocht want ik dacht dat het een lingeriemerk was ofzo maar nee wat ik daar oantrof, dat matcht niet met mijn waarden in het leven. Dus gauw weer weggegaan daar. Bah.

    Door: Groningen29-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Uitkomst

    Ik was (en ben) in een ongelukkige relatie maar wil absoluut niet weg van mijn vrouw. Ik heb dus nu een tussenweg gevonden en kan iedereen dit aanraden zodat je door kan met je leven. Het heeft mij echt geholpen.

    Door: Jaggo28-08-2015
    ...09-10-2015

    GATVER GA JE SCHAMEN MAN

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Victoria Milan

    Uw beoordeling