NederlandReview
  Bedrijven (28)

  Erotisch & Overspel

  Erotiek, niet te onderschatten

  Bijna iedereen heeft wel een voorstelling wanneer we het hebben over erotiek. Voor de ene persoon is dat samen met je partner een avond of nacht doorbrengen. Met gedempt licht, kaarsen en misschien wat speeltjes erbij. Voor de ander is het juist wat ruiger. Zeker na de 50 tinten grijs films experimenteren mensen met zweepjes en handboeien. Afhankelijk van je voorkeur kunnen allebei de situaties erg erotisch zijn.

  Overspel, doen of niet?

  Overspel is, heel simpel gesteld, een relatie met een ander persoon dan je eigen partner. Of je nu getrouwd bent of op een andere manier een partner hebt, als je met iemand anders een relatie aangaat, wordt dat vaak als overspel gezien. Het maakt veel mensen niet uit of die andere relatie eenmalig is of meerdere keren voorkomt. Overspel wordt vaak gezien als het bedriegen van je partner, en veel mensen beweren dan ook dat ze dit nooit (zullen) doen. De realiteit is echter dat het veel meer gebeurt dan mensen durven toe te geven.

  Wat bedoelen we met een erotische of overspel dating site?

  Een erotische datingsite is alleen maar gericht op, vaak, kortdurende, seksuele contacten. Je kunt makkelijk contact maken afhankelijk van wat je zoekt, kinki, hardcore of anders, en alle partijen weten precies wat de bedoeling is. Een overspel dating site is min of meer hetzelfde, maar hier worden ook langdurige contacten opgedaan. Op deze site zijn meer mensen, in tegenstelling tot erotische sites, wel op zoek naar seksuele contacten, maar dat kan ook langduriger zijn. Internet wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt in ons dagelijks leven. Boodschappen doen we online, we handelen onze bankzaken af via Internet en we streamen films. Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Erotiek en seks zijn jarenlang een belangrijk onderdeel geweest van het Internet. Nog voordat we allemaal constant online waren, waren er al zogenaamde bulletin boards waar mensen contact met elkaar zochten. Het is dan ook niet moeilijk te begrijpen dat er websites zijn die zich speciaal hierop richten. Natuurlijk is het altijd mogelijk gewoon de kroeg in te gaan en te proberen iemand te vinden voor een erotisch contact. Maar dat heeft een paar grote nadelen. Het eerste is het risico dat je bekenden tegenkomt. Dat kun je misschien voorkomen door ergens uit de buurt te zoeken, maar veel mensen vinden dat teveel moeite. Verder moet je geluk hebben dat je inderdaad iemand treft voor die avond, waarmee je kunt beleven wat je zoekt. Dating sites die zich richten op erotiek en overspel zijn dan beter geschikt. Iedereen op zo’n site weet waar de ander naar op zoek is, en er zijn dan ook geen verkeerde verwachtingen bij een afspraak.

  Wat voor erotische en overspel sites zijn er?

  Sommige “normale” dating sites bieden de mogelijkheid om aan te geven dat je meer zoekt dan een vaste relatie. Maar dat is een uitzondering, de meeste sites proberen dit juist te vermijden. De mensen die zich op zo’n site inschrijven zijn dan ook meestal naar meer op zoek dan een erotisch contact. De meeste erotische sites zijn snel te herkennen aan hun naam, zoals secretflirt, sexpartner.nl en secretlove. Andere sites, die zich vooral op overspel richten zijn wat minder duidelijk zoals Ashley Madison, Victoria Milan of Secondlove. Deze laatste sites zijn in Nederland erg bekend, maar hun websites zijn ook beschikbaar in andere landen. Dus ook voor contacten buiten Nederland kun je hier ook terecht. Bij NederlandReview hebben we een zoekfunctie gebouwd om je te helpen de juiste sites te vinden. Je hoeft alleen aan te geven wat je zoekt, leeftijdscategorie, man of vrouw, christelijk of algemeen, voor een date, relatie of seks. Kies wat je zoekt en wij vertellen je welke sites aan jouw eisen voldoen. De eerlijke meningen van onze gebruikers helpen je daarna verder om de beste site te kiezen.

  Voor wie zijn erotische en overspel sites gemaakt?

  Opvallend genoeg worden de overspel-dating sites ook bezocht door mensen die alleen iets willen uitproberen. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die polyamorie willen proberen, waarbij je daadwerkelijk van meerdere mensen tegelijk kan houden, of willen ze eens seks met iemand van hetzelfde geslacht proberen, zonder zich direct op de LGBTI sites in te schrijven. Ook zijn er echtparen die er gebruik van maken, om hun huwelijk wat meer spanning te geven. En natuurlijk kom je ook singles tegen, voor hen is het ideaal een relatie met iemand te hebben die getrouwd is. Geen vaste banden, alleen maar erotiek en seks. Maar het overgrote deel van de bezoekers zijn getrouwd en op zoek naar seks.

  De minimale leeftijd?

  Er is in principe geen echte minimale leeftijd voor erotische en overspel sites. Veel sites zullen je pas accepteren als je minimaal 18 jaar oud bent, maar een echte controle ontbreekt. De ervaring leert wel dat de bezoekers van deze sites over het algemeen wat ouder zijn, vaak vanaf 25 jaar. En de echt grote sites zullen valse profielen, zeker als het gaat om jongere kinderen die een hogere leeftijd opgeven, direct blokkeren en doorgeven aan de politie als er de mogelijkheid bestaat dat het om kindermisbruik gaat. Ook hebben deze sites de mogelijkheid een profiel aan te melden als je denkt dat er iets niet juist is.

  Waarom zou ik een erotische of overspel site gebruiken?

  Zoals we eerder hebben gezegd, als je op zoek bent naar seksuele contacten, is een gespecialiseerde website de aangewezen manier.

  Waar moet je op letten?

  Er zijn datingsites waar veel spook profielen worden aangemaakt, waar dus geen echt persoon achter zit. Ook huren deze sites operators in, die alleen proberen je zoveel mogelijk geld uit je zak te kloppen. Zeker bij deze sites helpt het om de mening van anderen eerst te lezen, om te voorkomen dat je veel geld kwijt raakt. Als je op een site zit waarbij je moet betalen om te chatten, of berichtjes te versturen, let dan op. Een abonnement van een maand of half jaar is gewoon, als je een “strippenkaart” moet aanschaffen en maar een beperkt aantal berichten kan sturen voor je geld, ga dan we van deze site. Die sites zijn alleen maar uit op je geld, en hebben waarschijnlijk veel minder echte gebruikers dan ze beweren. Deel nooit zomaar privé gegevens met iemand op een datingsite, er zijn mensen die de sites gebruiken voor criminele doeleinden. En als je wel afspreekt met iemand, zorg dan dat er iemand is die zoveel mogelijk informatie heeft. De naam van de persoon, misschien een telefoonnummer wat jullie hebben gedeeld. Op welke site hebben jullie elkaar ontmoet, en wat was zijn of haar naam op de site? En waar hebben jullie afgesproken? Ook goed is als je een vriend of vriendin je laat bellen rond een bepaald tijdstip, om zeker te zijn dat alles in orde is. Let op bij een afspraak. Omdat veel mensen anoniem willen blijven wordt er vaak op afgelegen plekken afgesproken. Er zijn voldoende voorbeelden waarbij bleek dat de afspraak alleen bedoeld was om de ander te overvallen of mishandelen. Zorg dat je afspreekt op een publieke plek, met voldoende mensen in de buurt. Je kunt altijd na een korte introductie altijd nog ergens heen gaan waar het rustiger is. En wees slim. Gebruik niet je normale e-mail adres voor deze sites. Maak een nieuw, gratis, e-mail adres aan, die niet te traceren is naar jou. Hiermee voorkom je dat mensen je gaan chanteren, maar ook voorkom je, misschien, dat je partner erachter komt.

  Wat zijn de beste dating sites?

  Kijk op onze zoeker voor de best dating sites, en lees de informatie van anderen. Hiermee kun je altijd de beste site vinden voor jouw behoefte. Het is lastig te bepalen welke datingsites het best zijn, dat is per persoon verschillend. Controleer altijd eerst de ervaringen van anderen, en deel je eigen ervaring.

  Let op!

  NederlandReview biedt alleen informatie aan op de website. De meningen en opmerkingen zijn van echte gebruikers, en worden niet door ons geplaatst of aangepast. Blijkt dat een mening niet door een echte gebruiker is geplaatst, wordt deze door ons verwijderd. Wij promoten overspel of seksdates niet, wij verzorgen alleen de informatie, zodat jij zelf kunt kiezen.

  Meer info over Erotisch & Overspel bedrijven

  Casual daten, one night stands of seksdates via een datingsite regelen, het wordt steeds populairder. Op deze datingsites is men meestal niet op zoek naar een vaste relatie, maar enkel uit op een spannend afspraak. Natuurlijk kan dat vaker met dezelfde persoon, maar één ding is duidelijk: voor meer is het contact niet bedoeld. Er zijn steeds meer aanbieders van online datingbureaus voor casual dating. Kom via NederlandReview op basis van echte beoordelingen van klanten erachter, op welke websites je de grootste kans maakt een echt profiel tegen te komen en die spannende date. No strings attached!