NederlandReview

  Ervaringen New Honey

  Ben je toe aan een leuke date? Zou je die willen vinden middels een online dating service? Wellicht is New Honey een geschikt platform voor jou. Bekijk wat de klantervaringen zijn bij New Honey. Dit doe je op deze pagina van NederlandReview.

  Wat is New Honey?

  New Honey is een online dating service. Via dit dating bureau kun je echt en discreet op avontuur gaan met gelijk gestemde mensen. Het dating bureau is voor mensen die single zijn of mensen die geen goede relatie meer hebben. Volgens het bedrijf kun je momenten vol passie steeds opnieuw beleven, waar en wanneer je maar wilt. Denk aan iets zoets, iets nieuws, discreet zonder dat je verplichtingen hebt. Via New Honey kun je iemand versieren of versierd worden. New Honey geeft aan dat je via het platform vindt wat je mist in je liefdesleven. Je kunt er flirten met andere personen, samen nieuwe verlangens ontdekken of in een discrete affaire duiken.

  Yo Yo Honey Singh : LOCA (Official Video) | Bhushan Kumar | New Song 2020 | T-Series

  Discreet

  Het bedrijf geeft aan een aantal zaken belangrijk te vinden. Zo is veilig, discreet en anonimiteit belangrijk. Er wordt aangegeven dat dit gerealiseerd wordt dankzij uitstekende gegevensbescherming, SSL-encryptie en 100% anonieme profielen. Zo kun je volgens New Honey altijd met een gerust hart op zoek naar spannende dates. Het bedrijf stelt privacy belangrijk te vinden en ze geven aan hiernaar te handelen. Je kunt je profiel privé en discreet houden door zelf te kiezen wie je foto's wel en niet mag zien.

  Herroepingsrecht

  Op de website van New Honey wordt informatie gegeven over het uitoefenen van het recht tot herroeping. Dit heeft betrekking op de betaalde diensten die op de website worden aangeboden. Zo heb je als consument het recht om je contract binnen veertien dagen te herroepen. Mocht je je aan deze termijn houden dan hoef je geen opgave van reden tot annuleren op te geven. Als je gebruik van je herroepingsrecht wil maken dan dien je een e-mail naar New Honey te sturen. Het e-mail adres dat je kunt gebruiken is service@newhoney.nl. Je zult in deze e-mail duidelijk moeten aangegeven dat het om herroepingsrecht gaat. Via de website van New Honey kun je gebruik maken van een voorbeeld formulier van herroeping. Het is niet verplicht om deze te gebruiken.

  Contractsluiting

  Bij gebruik van de services stelt het bedrijf de registratie van de klant voorop te stellen. Registratie middels de New Honey app zal eerst moeten geschieden voordat de app in de Apple iTunes App Store te downloaden is. New Honey biedt ook Premium Lidmaatschap bijkomende functies aan. Voor deze functies moet je betalen. Klanten worden middels een melding altijd op de hoogte gesteld als het om een betalende functie gaat. Er wordt ook aangegeven welke kosten hieraan verbonden zijn.

  Welke klantervaringen zijn er bij New Honey?

  Heb je weleens een date gehad via New Honey? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Ben je tevreden over de service bij New Honey? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met New Honey aan? Zou je andere mensen aanbevelen een date aan te gaan via New Honey te daten? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

  New Honey
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over New Honey

  Uw beoordeling

  1 maand

  Geen + punten het uitschrijven wordt je moeilijk gemaakt , onbetrouwbaar modelen chanteren met gebruik van nep foto’s zelfs dit versturen van dit bericht is niet te doen

  Door: Berger Frits17-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is New Honey een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over New Honey. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is New Honey actief?

  New Honey is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van New Honey gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.