NederlandReview

  Ervaringen NextLove

  Wanneer je al één of meerdere relaties hebt gehad en uit deze relatie zijn kinderen voortgekomen, dan heb je andere verwachtingen als je op zoek gaat naar een nieuwe partner. Je wilt natuurlijk graag iemand vinden die jou en je kinderen accepteert en begrijpt wat jij hebt meegemaakt. Speciaal voor deze doelgroep is datingsite Nextlove.com opgericht. Wat de ervaringen van anderen met deze datingsite site zijn en wat je van ze kunt verwachten lees je hier.

  Over NextLove


  NextLove is een van oorsprong Scandinavische en inmiddels de grootste Europese datingwebsite voor gescheiden en alleenstaande ouders. Zij hebben er hun missie van gemaakt om mensen te helpen om hun volgende liefde te vinden. Om je veiligheid op de site te kunnen garanderen, worden er door hen voortdurend 24/7 controles uitgevoerd om verdachte activiteiten en profielen te melden en eventueel te blokkeren. Op Nextlove kun je je o.a. gratis aanmelden met je account van Facebook, Google+, Yahoo, etc. Om ervoor te zorgen dat je overal toegang hebt tot de site, hebben zij ook een App beschikbaar gemaakt voor iOS en Android.


  Haley Moley - Next Love

  Diensten


  De website is gericht op Europa en daarom is hij ook in het Engels geschreven.

  Om op zoek te gaan naar een partner via NextLove dien je eerst een account aan te maken. Dit werkt als volgt:

  • Maak je gratis account aan

  Kies een naam uit en voeg een profielfoto toe, hierdoor zul je meer aandacht en reacties krijgen dan zonder foto. Vul bij het invullen van je profiel wat basisgegevens in.

  • Beantwoord een paar eenvoudige vragen

  NextLove zal je vragen om een paar simpele vragen te beantwoorden om een perfecte match voor je te kunnen vinden. Vertel hier meer over je persoonlijkheid, interesses, dromen, etc. Je kunt een keuze maken uit de vooraf ingestelde antwoorden of zelf iets toevoegen.

  • Leer een nieuw iemand kennen!

  Zoek tussen de leden, lees profielen en kies mensen die je aanspreken uit om mee te chatten. Je kunt bij NextLove op verschillende manieren contact leggen, namelijk door: het sturen van winks, privéberichten en meer. Let op, wanneer je alleen een gratis lidmaatschap hebt, kun je alleen profielen bekijken en winks sturen. Wil je meer, zoals privéberichten sturen of zien wie geïnteresseerd is in jou, dan moet je een Premium lidmaatschap nemen.

  Premium Lidmaatschap


  Je kunt je gratis lidmaatschap upgraden door op de knop 'Upgrade to Premium' in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken. Kies vervolgens een betaalmethode en het lidmaatschap van je voorkeur. Momenteel is het goedkoopste lidmaatschap € 19,99 per maand. Hiervoor moet je wel een jaar lid blijven.

  Klachten


  Als je problemen hebt op de website of van mening bent dat er iets door iemand geplaatst is dat niet door de beugel kan bijvoorbeeld, dan kun je 7 dagen per week contact opnemen met NextLove door contact te leggen via het online contactformulier.

  Wat is jouw ervaring met NextLove?


  Heb jij al leuke mensen leren kennen of wellicht zelfs de nieuwe liefde van je leven gevonden dankzij deze datingsite, of is het je allemaal erg tegengevallen? Vertel er hier over, zodat anderen beter weten wat ze van NextLove kunnen verwachten!

  Kun je bij NextLove een geschikte partner voor het leven vinden, of is de datingsite teveel gericht op Europa waardoor je niemand in de buurt vindt?

  NextLove
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NextLove

  Uw beoordeling

  Niet schrikken van gescheiden vrouw

  Wat mij betreft een gat in de markt. Ik ben jong gescheiden, daar schrikken mensen erg van op andere websites en als ze dan iemand kunnen kiezen waar ze niet van schrikken, kijken ze snel verder.

  Op deze website ben ik nu al drie interessante mannen tegengekomen die niet direct wegrennen - ze zijn zelf ook gescheiden. Je hebt dan meer bagage, maar dat is ook juist mooi.

  Ik vind de website ook eenvoudig in het gebruik en mooi om te zien.

  Met het gratis lidmaatschap vond ik de mogelijkheden wel wat beperkt, dus ik ben nu betalend lid, maar ik vind dat ok.

  Door: Chanelise17-10-2017
  Earle Schutt23-09-2021

  I whenever utilized to read through paragraph in information papers but now as I am a consumer of World-wide-web Hence from now I am using net for content, as a result of World wide web.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is NextLove een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over NextLove. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NextLove actief?

  NextLove is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NextLove gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.