NederlandReview

  Ervaringen Second Love

  Second love is een website waar je naast je relatie een date kunt zoeken en vinden. Het is dus een website om vreemd te gaan buiten je eigen relatie. Zit je relatie in een sleur en zie je de spanning van internetdating wel zitten? Dan is Second Love wellicht iets voor jou. Dit is een datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een spannende affaire of een avontuurtje. Ontmoet andere getrouwde mannen en vrouwen die net als jou dat extraatje zoeken in hun liefdesleven, een second love. Maak gratis een profiel aan en vind die ene sexy dame of knappe man.

  Maar lees altijd eerst reviews van klanten die jou voorgingen! Is SecondLove wel betrouwbaar? Zijn de profielen op SecondLove wel echt of zijn ze fake? Wat is de slagingskans van een date via SecondLove? Hoe werkt de app? En wat zijn de kosten voor een profiel of is het echt gratis? NederlandReview verzamelt reviews van klanten om jouw het complete beeld te geven, op basis van hun ervaringen!

  Een geschiedenislesje

  Door de opkomst van het internet en bijbehorende sociale media en websites, is de manier waarop we contact maken met elkaar voorgoed veranderd. Niet alleen het contact met familie en vrienden, maar ook het contact met geliefden en dates. Waar vroeger relaties ontstonden met mensen uit de eigen gemeenschap en sociale klasse, worden nu alle ‘regels’ doorbroken.

  In 1914 duikt het woord ‘date’ voor het eerst op in de Verenigde Staten. ‘Een ontmoeting in de openbare ruimte zonder toezicht van de familie’. Dat klinkt nu heel braafjes, zeker nu we bekend zijn met internetdating. Honderden mogelijk dates, flirts of partners zijn maar één muisklik van je vandaan. Na het ontstaan van verschillende sites voor singles, bleken ook getrouwde mannen en vrouwen op zoek naar avontuur. Sinds 2008 helpt Second Love deze mensen in hun zoektocht naar spanning en geluk.

  Vind je nieuwe liefde op second love. Bekijk het filmpje en hoe het werkt!

  Van plain naar premium

  Als je een basisprofiel hebt aangemaakt op secondlove.nl kun je andere profielen bekijken van -wie weet- je toekomstige dates. Heb je je oog op een knapperd laten vallen? Met een premium lidmaatschap kun je berichten sturen en lezen, foto’s bekijken en zelf foto’s plaatsen. Stuur tot wel 15 contactverzoeken per dag en beantwoordt onbeperkt berichten.

  Als premium lid krijg je veel aandacht. Log je in, dan komt je profiel bovenin de zoekresultaten te staan. Je kunt kiezen uit vier verschillende lidmaatschappen. Kies een lidmaatschap van één, drie of zes maanden of ga voor de promotieaanbieding. De laatste heeft een wisselende duur.

  Kom je er niet helemaal uit? Je kunt contact opnemen met Second Love, zij helpen je met het kiezen van het meest geschikte abonnement. De keuze voor het gebruik van dergelijke -betaalde- lidmaatschappen op secondlove.nl zorgt ervoor dat de meeste nepprofielen van de site worden geweerd.

  Second Love is er alléén voor getrouwde mannen en vrouwen die serieus op zoek zijn. Alle profielen worden beoordeeld, zo weet je zeker dat jouw flirt geen fata morgana is. Vind het geluk en trek jezelf uit de sleur, al vanaf €25,83 per maand.

  Hoe langer het abonnement, hoe lager de kosten per maand. Let ook op de promoties en profiteer van een mooie aanbieding. Als de aankoop voltooid is, kun je direct gebruik maken van je premium profiel. Maak je gebruik van PayPal, dan kan dit iets langer duren.

  Tips en trucs

  Zijn dit je eerste stappen in het land van internetdating? Een paar tips en trucs voor succesvol daten via secondlove.nl.

  Succesvol
  - Vul je profiel zo volledig mogelijk in. Zo weet je zeker dat je een klik hebt met je date.
  - Zorg dat je profiel actueel is, vertel wat je kortgeleden hebt gedaan en wat je momenteel bezighoudt. Zo blijven andere leden geïnteresseerd.
  - Laat persoonlijke gegevens zoals e-mail, huisadres en telefoonnummers achterwege.
  - Plaats één of meerdere foto’s. Profielen met foto’s krijgen zeker 10 keer meer reacties.
  - Let op spelfouten in je profiel, een nette tekst levert meer dates op.
  - Respecteer andere leden. Behandel hen zoals je zelf behandeld zou willen worden. Leden die contact blijven opnemen, terwijl jij hebt aangegeven dat je geen interesse hebt, kun je blokkeren.

  Hoe veilig is SecondLove?

  - Gebruik het interne mailsysteem van Second Love en reageer nooit op verzoeken via sms. Bel ook nooit met een (betaald) telefoonnummer dat begint met 0906.
  - Maak een ‘geheim’ e-mailadres aan. Gebruik daarnaast niet je echte naam, ook niet als je later contact met elkaar hebt buiten Second Love.
  - Gebruik geen foto’s die je ook op social media gebruikt of geplaatst hebt. Zo blijven je datingavonturen geheim.
  - Bel of sms voordat je afspreekt. Let er wel op dat je nummer dan bekend is bij je date. Spreek op de eerste date af op een openbare plek. Baseer op het eerdere contact of je meteen al toe bent aan een diner bij kaarslicht, of dat je eerst kort een drankje gaat drinken samen.

  Hoe zorg je voor een succesvolle date?

  - Misschien spreekt het voor zich maar; kom op tijd. Een paar minuutjes fashionably late kan uiteraard wel. Dat voert de spanning juist op.
  - De beste manier om in gesprek te blijven is het stellen van vragen. De meeste mensen vertellen graag over zichzelf. Vind je het spannend en merk je dat je veel en snel praat, neem dan even gas terug. Je wilt je date niet van tafel kletsen.
  - Blijft het al snel niet bij kletsen? Bezint eer ge begint. Kortom, ben je klaar voor dit avontuur? En dan natuurlijk ook de welbekende tip: better safe than sorry.
  - Wees eerlijk. Twijfel je na de date of je nog een keer wilt afspreken maar is de ander juist razend enthousiast? Laat hem of haar dan toch weten dat je er een nachtje over wilt slapen. Naderhand wel wat laten weten natuurlijk.

  Wil je meer tips of heb je nog vragen, neem dan contact op met de helpdesk: charlie@secondlove.nl.

  Wordt een abonnement automatisch verlengd?
  Als je het premium lidmaatschap met een creditcard hebt betaald, zal deze automatisch worden verlengd. Zo kun jij je online datingavonturen ongestoord voortzetten. Mocht de spanning je toch even te veel worden, dan kun je de verlenging tot 48 uur van tevoren tegenhouden. Dit kun je eenvoudig doen onder het tabblad ‘Contact’.

  Heb je op een andere manier betaald (iDeal, PayPal, bankoverschrijving of contant), dan zal je lidmaatschap niet verlengd worden. Houd je profiel dus goed in de gaten, zodat je kunt blijven genieten van jouw second (third, fourth?) love. Heb je op de vervaldatum geen nieuw premium lidmaatschap aangeschaft, dan krijg je een gratis lidmaatschap dat drie jaar geldig is. Je blijft dus toegang houden tot je profiel.

  Het kan natuurlijk zo zijn dat je het lidmaatschap op wilt zeggen. Log in en ga naar het menu met je profielnaam. Ga naar ‘Profiel’ en klik op ‘Annuleren’. Als je hebt bevestigd, heb je direct geen toegang meer tot de diensten van Second Love. Ook verlenging is niet meer mogelijk. Begint het na een tijdje toch weer te kriebelen, een nieuw profiel is zo gemaakt.

  Zijn je gegevens veilig? Kun je anoniem of incognito surfen?
  Je wilt natuurlijk niet dat familie, kennissen of je partner lucht krijgen van jouw tweede liefde. Second Love neemt privacy daarom zeer serieus. De gegevens die je de site toevertrouwt worden goed beschermd. In tegenstelling tot veel andere sites gebruikt Second Love de gegevens niet voor commerciële doeleinden en spelen ze niets door aan derden. Alleen medewerkers van Second Love kunnen de gegevens inzien. Ook je creditcardgegevens worden niet in de database opgeslagen.

  Deel je een computer of tablet met je partner, dan wil je de bezoekjes aan secondlove.nl verbergen. Maak daarom altijd een nieuw e-mailadres aan als je gebruik gaat maken van Second Love. Zo weet je zeker dat je thuis of op je werk geen mails krijgt die argwaan kunnen wekken. Er zijn genoeg manieren om een gratis e-mailaccount aan te maken. Denk bijvoorbeeld aan Hotmail of Gmail.

  Daarnaast is het aan te raden om je browsergeschiedenis te verwijderen na een bezoekje aan de website. Sommige browsers geven je de optie om een incognitovenster te gebruiken. De pagina’s die je bezoekt worden dan niet bewaard in de geschiedenis. Gebruik je geen incognitovenster, verwijder dan inderdaad je geschiedenis, cookies en eventueel de cache.

  Kritiek

  In de media is er vaak kritiek op secondlove.nl. Vreemdgaan is taboe. Toch zijn er veel succesverhalen van mensen die na een avontuur via secondlove.nl gelukkiger zijn in het huwelijk. Het leven is kort, dus waarom zou je vasthouden aan een situatie waar je eigenlijk niet gelukkig in bent? Geniet. Onderzoek heeft aangetoond dat bezoekers van Second Love door hun afspraakjes de eigen relatie weer meer op waarde kunnen schatten. Het flirten, aandacht krijgen, je gewaardeerd voelen, dat doet wat met je. Flirten is niet alleen voor singles.

  Heeft SecondLove fake profielen?
  Nog niet helemaal overtuigd? Second Love, kort samengevat: Second love heeft een duidelijke doelgroep; getrouwde mannen en vrouwen. Zo weet je waar je aan toe bent. Je kunt je gratis inschrijven en dus even sfeer proeven en bekijken of het iets voor jou is. Het betaalde lidmaatschap levert je extra functionaliteiten op, het echte werk kan beginnen. Op zoek naar die date.

  Op deze manier worden ook de fakers buitengesloten. Zij willen meestal niet betalen om hun geintjes uit te halen. Met de betaalde lidmaatschappen voorkomt Second Love ook dat een toevallige passant of een nieuwsgierig aagje toegang heeft tot alle details en foto’s van de betalende leden. De profielen worden gecontroleerd voordat ze online gaan. Leden die je niet aanstaan, kun je blokkeren.

  Heb jij ervaring met Second love?

  Graag zien we jouw beoordeling en review over Second love terug op onze website. Wat vind jij van deze website? Door jouw eigen bijdrage te leveren spoor je anderen aan om ook hun verhaal en ervaring te delen. Wij waarderen het zeer als je op NederlandReview je beoordeling over Second love achterlaat.

  Bekijk hier hoe anderen het verging. Is het betrouwbaar en kun je gemakkelijk weer opzeggen als het moet? Lees ervaringen op NederlandReview!

  Second Love
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

  4
  39% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  3.4
  Leveren
  rating
  4.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Second Love

  Uw beoordeling

  Abonnement

  Verschrikkelijk duur. Veels te duur.
  Je moet persé een 2 maanden abonnement nemen. Geen week of maand abonnement mogelijk.
  Gratis kan, maar kan je ook helemaal niks.
  Er zijn betere datingsite te vinden die goedkoper zijn en van betere kwaliteit.
  Begin er niet aan.

  Door: Lovemark26-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Pfff... als ik alleenstaand was..

  Na 1 jaar op SL te hebben gezeten en meerdere datingsites te hebben vergeleken is er maar een conclusie. Ja, alle profielen op SL zijn echt. Net zoals bij de mannen, zijn er ook bij de vrouwen de behoefte aan seks. Waarom de vrouwen op SL terecht komen is heel verschillend, maar de behoefte is exact hetzelfde. Ik heb meerdere afspraken gehad en kon met iedereen naar bed, maar had het er bij een gehouden (ik ben getrouwd en wil niet 'los gaan'). Maar mijn god..als je alleenstaand bent, er goed uitziet en nagenoeg dagelijks seks wilt, dan is dit absoluut de site die je moet hebben. Van lerares tot advocate, en van huisvrouw tot studente. Nee, het is absoluut niet nep. Het is echter wel aan de prijs.

  Door: David08-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  werkt voor mij

  ik zit al een tijdje op Second Love. moest eerst wel even een drempel over, maar ik ben blij dat ik de stap genomen heb. Mijn vrouw weet ervan. Heb het haar verteld omdat ik het anders niet goed vond voelen. Ik vind het vooral prettig om op een veilige manier een date te kunnen vinden. ik hoef niet stiekem naar een bar, maar het kan gewoon veilig vanuit huis. Ook is het fijn dat het aan beide kanten duidelijk is dat het alleen om een date gaat. Niet om een relatie. Ik houd van mijn vrouw en zou haar nooit verlaten, maar heb soms gewoon andere behoeften dan zij. Daarom werkt dit voor mij. het is duidelijk en veilig.

  Door: Jason19-08-2020
  Maris18-09-2020

  Wel bij inschrijving vragen of je bi bent, en als ik dan als vrouw een andere vrouw zoek wordt je doorverwezen naar een andere site. Kreeg als vrouw voortdurend mannen die een triootje zoeken met hun vrouw. Dat is dus secondlove. Absoluut geen aanrader !

  Sophie16-11-2020

  Maris wat belachelijk, niks waard dus ?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  ingeschreven op second love

  ik zou het niet op feestjes gaan rondbazuinen maar ik heb me ingeschreven op second love en daar al meerdere dates op gehad. mijn vrouw weet ervan, niet de details en het fijne, maar wel dat ik wel eens elders slaap. voor mij is het vooral belangrijk dat het veilig gebeurd en daarom doe ik het via een datingsite en niet op straat. het bevalt goed.

  Door: anonieme man uit de randstad13-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  thuis niet bevredigd

  tja als je thuis niet krijgt wat je nodig hebt dan zoek je het elders
  voor mij werkt second love prima en ik vertrouw erop dat mijn gegevens niet zomaar op straat komen te liggen.

  Door: onbekend01-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Second Love (SL)

  Second Love ook wel afgekort SL genoemd is een brakke seksdating website. Na een paar jaar mijn hengel daar weer eens uitgegooid en geschrokken van het niveau en de permanente “bewoonsters” / dames daar. Echt zonde van je geld om
  lid te worden van SL. Het is voor mannen te duur (dames gratis) en het aantal mannen is enorm in de meerderheid. Daarnaast kom je er na 4 jaar nog steeds dezelfde dames tegen omdat de profielen van dames nooit verwijderd worden of vervallen. Gekke ervaring om er na een dikke 4 jaar vooral nog steeds dezelfde “meubelstukken” tegen te komen. Bijkomend effect van de coronacrisis en lockdown is daarbij ook nog opeens dat zich een hoop dames van plezier hebben aangemeld die last hebben van de lockdown en alleen maar thuis / illegaal kunnen werken. Pas daar voor op. Als iets te goed lijkt om waar te zijn dan is dat het ook. Ik had bijv een heel leuk en geil contact met een jonge dame van 32 prachtig figuur en sloot telkens al opvallend veel aan bij de dingen die ik op een dagkamer of hotelkamer opwindend vind. Niks was te gek. Daarnaast probeerde ze van me gedaan te krijgen dat ze met mij buiten SL om kon chatten via de coorporate app Wire. Daar niet ingetuind natuurlijk omdat dan in 1 klap duidelijk is bij welke dienst en afdeling ik zou werken. Dus sluw en doortrapt waarbij na een dag de aap al uit de mouw kwam. Mevrouw wilde geld en opeens kon er toch lang niet zoveel meer als de dag ervoor in haar chats beweerd werd. Pas dus op. Dames van plezier vissen veelvuldig op SL merkte ik. Je ziet het al snel als ze heel veel foto’s aan je laten zien en een open relatie hebben. Nogmaals als iets te goed lijkt om waar te zijn moet je er ws fors voor betalen.

  Ook het niveau is erg laag, het aantal dames dat echt WO of minstens HBO niveau heeft is op één hand te tellen. Ik ben geen taalnazi maar als iemand me huis, me man, jou huis etc etc schrijft dan is dat al een voorbode van weinig goeds. Het huidige SL is een schim van het Second Love uit 2013 waarbij je als man regelmatig echt een goeie pluk aan “kandidaten” kon verzamelen. Echt jammer want eigenlijk is alleen betaalde seks in een privehuis of club een goed alternatief heb ik gemerkt. Dat is jammer want voor twee uur wel een diepte-investering :-)). Maar…dan krijg je wel waar voor je geld. Altijd alles met condoom dat is wel jammer want als je een steady SL hebt kun en mag je vaak creamen is mijn ervaring. Kortom lastig dat hele SL in de pandemie. Ik heb besloten er geen lid meer van te worden en dan maar voor betaalde seks te gaan. Daar heb je keus zat en heb je qua lijf en genot (alhoewel betaald / afgemeten) twee uur lang kwaliteit. Niet doen dat SL.

  Door: Frank R19-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Second Love

  Ik kan geen pluspunten vermelden eigenlijk. Het verdienmodel van SL maakt dat je als man in alles aan het kortste eind trekt. Dan laat ik het niveau van de dames die zich op SL aanmelden nog buiten beschouwing. SL is vooral duur. Je betaalt als man veel voor weinig zeg maar. Dat terwijl dames zich voor niks kunnen inschrijven. Dat maakt dat het niveau van dames op SL erg laag is en er veel fakers op zitten. Met niveau laag bedoel ik opleidingsniveau maar ook de dames zelf. Veel hopeloze desperate gevallen die zwak ziek of misselijk zijn. Veel hele dikke dames die vooral uit zijn op gratis lunch of diner of sauna. Dames waar je je hond nog niet tegen aan zou zetten zo lelijk en sneu. Mijn advies niet doen, als je af en toe goeie seks wil dan zou ik mijn geld in mijn portemonnee houden en naar een seksclub of privehuis gaan. Dan betaal je 150 a 200€ voor een uur samen met een dame die er wel echt voor gaat. Dan weet je wat je koopt. SL werkt niet of je moet heel veel geluk hebben.

  Door: Remco14-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  hou toch op

  Wat zit iedereen hier toch te Zeuren op 2nd Love! Als je het een stom bedrijf vindt, dan ga je er toch gewoon NIET mee in zee?? Ik heb er in ieder geval geen problemen mee.... ;)

  Door: P.B.29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  niet meer stiekem

  Fantastisch initiatief, ik ben blij dat ik dit niet stiekem hoef te doen, maar gewoon lekker online. Ga het niet aan de grote klok hangen dat ik hier kom natuurlijk, maar toch.

  Door: tevredengenieter08-10-2015
  margje08-10-2015

  Ga je schamen viespeuk!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Discreet

  Het is een heel discreet platvorm, wat het perfect maakt. Een beetje plezier langs je relatie hoeft niet aan de grote klok te hangen.

  Door: Dennis12-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  date met happy end

  door secondlove had ik met de feestdagen toch nog een 'date' met happy end
  dan maar geen relatie!

  Door: Henrik08-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  second

  volgens second love zelf gat uiteindelijk 75% niet op een date maar meer voor de fun op de site sorry maar waarom zou ik zoveel geld per maand uitgeven m beetje te chatten dan ga ik wel gratis op twoo dus nee dank je als het niet op werkelijke dates uitloopt maar 75% gewoon hoi hoe gaat het is het niet aan mijn goede geld besteed

  Door: jeen ten Hoeve02-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Wees bereid om veel tijd te investeren.

  De site zelf is zeer verouderd, chat zeer onstabiel. Privacy wordt prima gewaarborgd. Volg hierbij ook de tips die worden gegeven.

  De profielen zelf. Het zijn echte (ervaring onderhevig) maar je moet er veel tijd aan besteden.
  Goeie foto's, goeie tekst. Liefst in ABN..
  De man vrouw verhouding is schreef maar heb je iets te zeggen en ben je enigszins creatief moet dat wel lukken. Maar ja de vrouwen hebben veel keuze en dat lijkt bij sommigen vrouwen voor kortsluiting te zorgen. Dat merk je soms in de reacties maar over het algemeen wordt er ok gereageerd.

  Hoop echt dat ze de site updaten naar 2021 maar voor de rest een ok datingsite.

  Door: Heimdall18-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Second love

  Ze maken reclame dat je stiekem vreemd kunt gaan, ik vraag me af hoe je dan aan je vrouw kunt verklaren dat je elke maand 80 euro aan iets uitgeeft. Want als je geen 80 euro kunt betalen kun je niet eens reageren op vrouwen die je een bericht sturen. Volgens mij is het gewoon geldklopperij. En korter dan 1 maand gaat niet, ik zou het graag eens een week of 2 willen proberen maar daar maken dat gaat niet

  Door: Bert02-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Waardeloos

  Deze reviewsite is fake, de positieve reviews worden door de site zelf gemaakt.

  Second love is, net als ALLE andere dating sites, fake. Gevuld met nepprofielen met maar 1 doel: behoeftige mannen geld afhandig maken.

  Door: Piet snot20-11-2021
  Lisa12-01-2022

  Klopt niet wat je schrijft. Ik spreek uit ervaring ;-). Al heel wat leuke contacten opgedaan.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Sl

  Meeste profielen zijn echt, leuke dates gehad. Ik heb mijn foto’s erop staan, want zonder ben je kansloos als man zijnde.
  Als ik af ga op de ervaringen, het aantal berichten dat ik krijg zonder dat ik wat hoef te doen, ben ik populair. Maar merk dat backoffice daardoor je op grote momenten op offline zet, en dit om dat minder populaire profielen meer kans te geven. Veel geld betaald, en dan zou dit niet moeten kunnen, maar helaas.
  En ja als reactie op mannen; veel berichten sturen zonder foto is kansloos.. standaard berichten ontvangen klopt, want er zijn standaard berichten die de dames kunnen sturen.. beetje verdiepen..

  Door: Anoniem22-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Half jaar Premium

  Ik ben pre corona lid geweest van SL, toen ook premium. Dat beviel toen goed, voldoende dames op SL aanwezig toen om iets mee te beginnen. Hele intense avonturen beleefd toen. Nu na corona is het echt anders merk ik. Het aantal beschikbare dames in Gelderland en Brabant valt enorm tegen. De dames die ik daar nou tegen kom zitten er al jaren op, zijn enorm dik en willen alleen maar vaag contact. Na een premium lidmaatschap afgesloten te hebben heb ik tot nu toe maar 1 date gehad. Die liep op niks uit want een dame die graag gratis wilde lunchen en verder niks. Eerst alles opeten en opdrinken en daarna pas aangeven dat ze het even wil laten bezinken. Daar trap je dan toch weer in. Ik heb geen idee hoe het te verklaren is maar het aantal normale leuke geile dames dat voorheen op SL zat is nergens meer te ontdekken op SL. Ook opvallend dat er nu veel dames op zitten voor wie SL een vorm van bezigheidstherapie is. Die willen niet naar kik met je en houden je een beetje pesterig aan het lijntje. Kortom niet doen zou ik zeggen, SL is een sexdating site die steeds verder afzakt en voor mannen best duur is.

  Door: Remco Molenaars05-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  second love

  Geen echte of heel erg weinig echte vrouwen, nep profielen. Vissen in een ton zonder vissen. . Geldklopperij met veel geld voor reclame maken om nog meer geld te maken. Oplichters

  Door: J de vries01-10-2021
  Lisa12-01-2022

  Zeker een blauwtje gelopen? of geen reactie? Geef de vrouwen geen ongelijk

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  onrechtmatig geblokkeerd (uh....ik ben een vrouw)

  Al ruim 12 jaar maak ik gebruik van SL.
  Ik heb daar veel mooie contacten mogen ontmoeten.
  Recent maakte ik opnieuw een profiel aan. Hierin gebruikte ik in mijn omschrijving het woord "condoom". Onmiddellijk werd mijn profiel geblokkeerd met als reden: we zijn geen sexsite.
  SL blijft weigeren mijn profiel weer te activeren. Mijn mailadres blijft geblokkeerd, zodat ik geen nieuw profiel mag aanmaken. En NEE: ik wil geen fake mailadres aanmaken!
  Ik wil een correctie van mijn geblokkeerde profiel en opnieuw toegang.
  We leveren in 2021, SL is geen kaart- of macramé cluppie

  Door: Doeterniet toe18-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Secondlove

  Trekt op niets. Vrouwen zijn vrijwel allemaal nep. Dikwijls reacties in dezelfde zin: sorry, niks mis met je, maar je bent mijn type niet. Of als je chat met elkaar een prima chat, maar van zodra je wil afspreken haken ze af. Trap er niet in mannen, pure oplichting.

  Door: Onbekend04-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Abonney

  Please sluit geen abonnement af op SL. Wat wordt je bedonderd. Allemaal nepprofielen. Zelfde antwoorden of geen antwoord meer terug . Echt triest dat dit allemaal kan in Nederland. Wat zijn we/ik sukkels dat we erin getrapt zijn.

  Door: Frans19-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Second Love een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 38 ervaringen geplaatst over Second Love. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Second Love actief?

  Second Love is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Second Love gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.