NederlandReview

  Ervaringen Second Love

  Second love is een website waar je naast je relatie een date kunt zoeken en vinden. Het is dus een website om vreemd te gaan buiten je eigen relatie. Zit je relatie in een sleur en zie je de spanning van internetdating wel zitten? Dan is Second Love wellicht iets voor jou. Dit is een datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een spannende affaire of een avontuurtje. Ontmoet andere getrouwde mannen en vrouwen die net als jou dat extraatje zoeken in hun liefdesleven, een second love. Maak gratis een profiel aan en vind die ene sexy dame of knappe man.

  Maar lees altijd eerst reviews van klanten die jou voorgingen! Is SecondLove wel betrouwbaar? Zijn de profielen op SecondLove wel echt of zijn ze fake? Wat is de slagingskans van een date via SecondLove? Hoe werkt de app? En wat zijn de kosten voor een profiel of is het echt gratis? NederlandReview verzamelt reviews van klanten om jouw het complete beeld te geven, op basis van hun ervaringen!

  Een geschiedenislesje

  Door de opkomst van het internet en bijbehorende sociale media en websites, is de manier waarop we contact maken met elkaar voorgoed veranderd. Niet alleen het contact met familie en vrienden, maar ook het contact met geliefden en dates. Waar vroeger relaties ontstonden met mensen uit de eigen gemeenschap en sociale klasse, worden nu alle ‘regels’ doorbroken.

  In 1914 duikt het woord ‘date’ voor het eerst op in de Verenigde Staten. ‘Een ontmoeting in de openbare ruimte zonder toezicht van de familie’. Dat klinkt nu heel braafjes, zeker nu we bekend zijn met internetdating. Honderden mogelijk dates, flirts of partners zijn maar één muisklik van je vandaan. Na het ontstaan van verschillende sites voor singles, bleken ook getrouwde mannen en vrouwen op zoek naar avontuur. Sinds 2008 helpt Second Love deze mensen in hun zoektocht naar spanning en geluk.

  Vind je nieuwe liefde op second love. Bekijk het filmpje en hoe het werkt!

  Van plain naar premium

  Als je een basisprofiel hebt aangemaakt op secondlove.nl kun je andere profielen bekijken van -wie weet- je toekomstige dates. Heb je je oog op een knapperd laten vallen? Met een premium lidmaatschap kun je berichten sturen en lezen, foto’s bekijken en zelf foto’s plaatsen. Stuur tot wel 15 contactverzoeken per dag en beantwoordt onbeperkt berichten.

  Als premium lid krijg je veel aandacht. Log je in, dan komt je profiel bovenin de zoekresultaten te staan. Je kunt kiezen uit vier verschillende lidmaatschappen. Kies een lidmaatschap van één, drie of zes maanden of ga voor de promotieaanbieding. De laatste heeft een wisselende duur.

  Kom je er niet helemaal uit? Je kunt contact opnemen met Second Love, zij helpen je met het kiezen van het meest geschikte abonnement. De keuze voor het gebruik van dergelijke -betaalde- lidmaatschappen op secondlove.nl zorgt ervoor dat de meeste nepprofielen van de site worden geweerd.

  Second Love is er alléén voor getrouwde mannen en vrouwen die serieus op zoek zijn. Alle profielen worden beoordeeld, zo weet je zeker dat jouw flirt geen fata morgana is. Vind het geluk en trek jezelf uit de sleur, al vanaf €25,83 per maand.

  Hoe langer het abonnement, hoe lager de kosten per maand. Let ook op de promoties en profiteer van een mooie aanbieding. Als de aankoop voltooid is, kun je direct gebruik maken van je premium profiel. Maak je gebruik van PayPal, dan kan dit iets langer duren.

  Tips en trucs

  Zijn dit je eerste stappen in het land van internetdating? Een paar tips en trucs voor succesvol daten via secondlove.nl.

  Succesvol
  - Vul je profiel zo volledig mogelijk in. Zo weet je zeker dat je een klik hebt met je date.
  - Zorg dat je profiel actueel is, vertel wat je kortgeleden hebt gedaan en wat je momenteel bezighoudt. Zo blijven andere leden geïnteresseerd.
  - Laat persoonlijke gegevens zoals e-mail, huisadres en telefoonnummers achterwege.
  - Plaats één of meerdere foto’s. Profielen met foto’s krijgen zeker 10 keer meer reacties.
  - Let op spelfouten in je profiel, een nette tekst levert meer dates op.
  - Respecteer andere leden. Behandel hen zoals je zelf behandeld zou willen worden. Leden die contact blijven opnemen, terwijl jij hebt aangegeven dat je geen interesse hebt, kun je blokkeren.

  Hoe veilig is SecondLove?

  - Gebruik het interne mailsysteem van Second Love en reageer nooit op verzoeken via sms. Bel ook nooit met een (betaald) telefoonnummer dat begint met 0906.
  - Maak een ‘geheim’ e-mailadres aan. Gebruik daarnaast niet je echte naam, ook niet als je later contact met elkaar hebt buiten Second Love.
  - Gebruik geen foto’s die je ook op social media gebruikt of geplaatst hebt. Zo blijven je datingavonturen geheim.
  - Bel of sms voordat je afspreekt. Let er wel op dat je nummer dan bekend is bij je date. Spreek op de eerste date af op een openbare plek. Baseer op het eerdere contact of je meteen al toe bent aan een diner bij kaarslicht, of dat je eerst kort een drankje gaat drinken samen.

  Hoe zorg je voor een succesvolle date?

  - Misschien spreekt het voor zich maar; kom op tijd. Een paar minuutjes fashionably late kan uiteraard wel. Dat voert de spanning juist op.
  - De beste manier om in gesprek te blijven is het stellen van vragen. De meeste mensen vertellen graag over zichzelf. Vind je het spannend en merk je dat je veel en snel praat, neem dan even gas terug. Je wilt je date niet van tafel kletsen.
  - Blijft het al snel niet bij kletsen? Bezint eer ge begint. Kortom, ben je klaar voor dit avontuur? En dan natuurlijk ook de welbekende tip: better safe than sorry.
  - Wees eerlijk. Twijfel je na de date of je nog een keer wilt afspreken maar is de ander juist razend enthousiast? Laat hem of haar dan toch weten dat je er een nachtje over wilt slapen. Naderhand wel wat laten weten natuurlijk.

  Wil je meer tips of heb je nog vragen, neem dan contact op met de helpdesk: charlie@secondlove.nl.

  Wordt een abonnement automatisch verlengd?
  Als je het premium lidmaatschap met een creditcard hebt betaald, zal deze automatisch worden verlengd. Zo kun jij je online datingavonturen ongestoord voortzetten. Mocht de spanning je toch even te veel worden, dan kun je de verlenging tot 48 uur van tevoren tegenhouden. Dit kun je eenvoudig doen onder het tabblad ‘Contact’.

  Heb je op een andere manier betaald (iDeal, PayPal, bankoverschrijving of contant), dan zal je lidmaatschap niet verlengd worden. Houd je profiel dus goed in de gaten, zodat je kunt blijven genieten van jouw second (third, fourth?) love. Heb je op de vervaldatum geen nieuw premium lidmaatschap aangeschaft, dan krijg je een gratis lidmaatschap dat drie jaar geldig is. Je blijft dus toegang houden tot je profiel.

  Het kan natuurlijk zo zijn dat je het lidmaatschap op wilt zeggen. Log in en ga naar het menu met je profielnaam. Ga naar ‘Profiel’ en klik op ‘Annuleren’. Als je hebt bevestigd, heb je direct geen toegang meer tot de diensten van Second Love. Ook verlenging is niet meer mogelijk. Begint het na een tijdje toch weer te kriebelen, een nieuw profiel is zo gemaakt.

  Zijn je gegevens veilig? Kun je anoniem of incognito surfen?
  Je wilt natuurlijk niet dat familie, kennissen of je partner lucht krijgen van jouw tweede liefde. Second Love neemt privacy daarom zeer serieus. De gegevens die je de site toevertrouwt worden goed beschermd. In tegenstelling tot veel andere sites gebruikt Second Love de gegevens niet voor commerciële doeleinden en spelen ze niets door aan derden. Alleen medewerkers van Second Love kunnen de gegevens inzien. Ook je creditcardgegevens worden niet in de database opgeslagen.

  Deel je een computer of tablet met je partner, dan wil je de bezoekjes aan secondlove.nl verbergen. Maak daarom altijd een nieuw e-mailadres aan als je gebruik gaat maken van Second Love. Zo weet je zeker dat je thuis of op je werk geen mails krijgt die argwaan kunnen wekken. Er zijn genoeg manieren om een gratis e-mailaccount aan te maken. Denk bijvoorbeeld aan Hotmail of Gmail.

  Daarnaast is het aan te raden om je browsergeschiedenis te verwijderen na een bezoekje aan de website. Sommige browsers geven je de optie om een incognitovenster te gebruiken. De pagina’s die je bezoekt worden dan niet bewaard in de geschiedenis. Gebruik je geen incognitovenster, verwijder dan inderdaad je geschiedenis, cookies en eventueel de cache.

  Kritiek

  In de media is er vaak kritiek op secondlove.nl. Vreemdgaan is taboe. Toch zijn er veel succesverhalen van mensen die na een avontuur via secondlove.nl gelukkiger zijn in het huwelijk. Het leven is kort, dus waarom zou je vasthouden aan een situatie waar je eigenlijk niet gelukkig in bent? Geniet. Onderzoek heeft aangetoond dat bezoekers van Second Love door hun afspraakjes de eigen relatie weer meer op waarde kunnen schatten. Het flirten, aandacht krijgen, je gewaardeerd voelen, dat doet wat met je. Flirten is niet alleen voor singles.

  Heeft SecondLove fake profielen?
  Nog niet helemaal overtuigd? Second Love, kort samengevat: Second love heeft een duidelijke doelgroep; getrouwde mannen en vrouwen. Zo weet je waar je aan toe bent. Je kunt je gratis inschrijven en dus even sfeer proeven en bekijken of het iets voor jou is. Het betaalde lidmaatschap levert je extra functionaliteiten op, het echte werk kan beginnen. Op zoek naar die date.

  Op deze manier worden ook de fakers buitengesloten. Zij willen meestal niet betalen om hun geintjes uit te halen. Met de betaalde lidmaatschappen voorkomt Second Love ook dat een toevallige passant of een nieuwsgierig aagje toegang heeft tot alle details en foto’s van de betalende leden. De profielen worden gecontroleerd voordat ze online gaan. Leden die je niet aanstaan, kun je blokkeren.

  Heb jij ervaring met Second love?

  Graag zien we jouw beoordeling en review over Second love terug op onze website. Wat vind jij van deze website? Door jouw eigen bijdrage te leveren spoor je anderen aan om ook hun verhaal en ervaring te delen. Wij waarderen het zeer als je op NederlandReview je beoordeling over Second love achterlaat.

  Bekijk hier hoe anderen het verging. Is het betrouwbaar en kun je gemakkelijk weer opzeggen als het moet? Lees ervaringen op NederlandReview!

  Second Love
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

  4.4
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  4.2
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Second Love

  Uw beoordeling

  werkt voor mij

  ik zit al een tijdje op Second Love. moest eerst wel even een drempel over, maar ik ben blij dat ik de stap genomen heb. Mijn vrouw weet ervan. Heb het haar verteld omdat ik het anders niet goed vond voelen. Ik vind het vooral prettig om op een veilige manier een date te kunnen vinden. ik hoef niet stiekem naar een bar, maar het kan gewoon veilig vanuit huis. Ook is het fijn dat het aan beide kanten duidelijk is dat het alleen om een date gaat. Niet om een relatie. Ik houd van mijn vrouw en zou haar nooit verlaten, maar heb soms gewoon andere behoeften dan zij. Daarom werkt dit voor mij. het is duidelijk en veilig.

  Door: Jason19-08-2020
  Maris18-09-2020

  Wel bij inschrijving vragen of je bi bent, en als ik dan als vrouw een andere vrouw zoek wordt je doorverwezen naar een andere site. Kreeg als vrouw voortdurend mannen die een triootje zoeken met hun vrouw. Dat is dus secondlove. Absoluut geen aanrader !

  Sophie16-11-2020

  Maris wat belachelijk, niks waard dus ?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  ingeschreven op second love

  ik zou het niet op feestjes gaan rondbazuinen maar ik heb me ingeschreven op second love en daar al meerdere dates op gehad. mijn vrouw weet ervan, niet de details en het fijne, maar wel dat ik wel eens elders slaap. voor mij is het vooral belangrijk dat het veilig gebeurd en daarom doe ik het via een datingsite en niet op straat. het bevalt goed.

  Door: anonieme man uit de randstad13-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  thuis niet bevredigd

  tja als je thuis niet krijgt wat je nodig hebt dan zoek je het elders
  voor mij werkt second love prima en ik vertrouw erop dat mijn gegevens niet zomaar op straat komen te liggen.

  Door: onbekend01-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  hou toch op

  Wat zit iedereen hier toch te Zeuren op 2nd Love! Als je het een stom bedrijf vindt, dan ga je er toch gewoon NIET mee in zee?? Ik heb er in ieder geval geen problemen mee.... ;)

  Door: P.B.29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  De profielfoto van mijn echtgenoot werd herkend door een collega van mijzelf, de onwetende echtgenote

  Je kijkt maar raar op als een ex-collega het over het SL profiel van je eigen man heeft. En je dan ook nog even zijn profiel toont, mét foto en mét tekst. Dat hij een open huwelijk zou hebben. En dat niks in het geniep moet. En dat onze camper een prachtig liefdesnest kan zijn voor de dames die dat willen… je schrikt je rot als je op dat moment niks van dat alles weet.

  Door: I08-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Weggegooid geld

  Oplichting, site vol met nepprofielen van vrouwen.
  Verspilling van tijd maar vooral van geld...

  Door: Robert05-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  niet meer stiekem

  Fantastisch initiatief, ik ben blij dat ik dit niet stiekem hoef te doen, maar gewoon lekker online. Ga het niet aan de grote klok hangen dat ik hier kom natuurlijk, maar toch.

  Door: tevredengenieter08-10-2015
  margje08-10-2015

  Ga je schamen viespeuk!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Discreet

  Het is een heel discreet platvorm, wat het perfect maakt. Een beetje plezier langs je relatie hoeft niet aan de grote klok te hangen.

  Door: Dennis12-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  date met happy end

  door secondlove had ik met de feestdagen toch nog een 'date' met happy end
  dan maar geen relatie!

  Door: Henrik08-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  2 maand

  Site staat vol nepprofielen van vrouwen. Krijg vaak standaard dezelfde afwijking. 1 grote geldklopperij

  Door: Beto04-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Grote fake show!! Nep nep nep

  Janneke40aan mij

  "Niets mis met je! Maar toch ben je helaas niet mijn type. Sorry"
  Deze melding heb ik al 6 keer gehad van 6 verschillende vrouwen. Na 4 dagen actief te zijn op SL!
  Exact dezelfde tekst!
  Secondlove is een grote oplichterij!
  Paar keer leuk contact gehad met verschillende vrouwen, ze vroegen me verder te chatten via de email en kik. Vervolgens nooit meer iets van ze gehoord! Mannen, we worden belazerd en besodemieterd.
  Betaal dus geen geld aan deze waardeloze nep site.

  Door: Ben23-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2 maanden

  Grote nep! Kreeg exact dezelfde reactie van 3 verschillende vrouwen.
  Gewoon een fake bedrijf dus geef aub je geld hier niet uit!!

  Door: Lex20-05-2021
  Willem23-05-2021

  Klopt helemaal. Ik kreeg ze ook die berichtjes. Ging erop reageren en ze schelde me gewoon uit. Vernederde onbeschofte geldwolven

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  gratis

  al die mannen die hier zwetsen datnze elk moment weer met een vrouw kunnen zijn liegen dat het barst.of de positieven worden geschreven door sl zelf.groetjes harrie

  Door: harrie01-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Second Love

  99% - 100% van de vrouwenprofielen zijn nep. Standaardzinnen, complimenten, geen vragen stelen en zodra je vraagt om elkaar te zien, breekt het contact af. Wat mij betreft een geval voor de consumentenbond. Dit geldt trouwens niet alleen voor SL. Alle "vreemdgaan" sites werken zo. Blijkbaar zijn er 100 keer zo veel mannen dan vrouwen die zo iets overwegen, vandaar de noodzak om vrouwelijke nep-profielen in te zetten om de mannen bezig te houden.

  Door: Anoniem05-12-2020
  Carolien17-02-2021

  Misschien val jij als man gewoon tegen zodra die vrouwen jouw foto’s zien? Daarom hoeft het niet meteen nep te zijn.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Betaalde lid

  Hoe betrouwbaar is de site?
  Moeilijk te zeggen als je niet weet wat er in backoffice vebeurd.

  Ik (man) zie wel dat vrouwen naar wie ik een bericht stuur, vrijwel snel naar mijn profiel hebben gekeken. Maar daar blijft het meestal bij. Van 69 berichten die ik heb gestuurd kwamen er 9 reacties. In twee gevallen reageerden de vrouwen niet meer op mijn berichten! In anderen twee gevallen laten ze weten dat ze nief verder willen. De rest gaf aan daf er geen klik wqs.
  Dit zegt nog niets over de betrouwbaarheid van de site. Totdat ik een precies dezelfde reactie ontving van twee verschillende vrouwen.

  "Niets mis met je! Maar toch ben je helaas niet mijn type. Sorry..."

  De bovenvermelde reacyie kreeg ik dus van twee verschillende profielen.
  Dit kan nooit toevalig zijn
  De inhoud kan natuurlijk wel soms hetzelfde betekenen maar hier is werkelijk alles identiek tot komma en punten toe.

  Ik heb nu een sterke idee dat hier ook sprake moet zijn van de zogenaamd ' nepprofielen' dat steeds iemand of meerdere mensen vanuit backoffice een taakdag hebben om alle berichten te voorzien van een passende of originele reactie. En soms zijn ze moe en zijn ze niet meer scherp of hebben geen tijd en kopieeren en plakken een reactie voor meerdere keren. Ik ben hier erg snel met mijn oordeel maar ik heb geen andere verklaring hiervoor.

  Ttouwens mijn vragen aan hulpdesk zijn ook niet beantwoord

  Door: Mehrdad12-10-2020
  Edd14-10-2020

  Zelfde ervaring als hierboven, ook de zin herken ik, het lijkt erop dat er nepprofielen op zitten. Als je stopt met betalen ben je ook alle mails kwijt, maar hoeveel nepberichten dit zijn kan je je afvragen, dus lijkt een zinloze tijdsinvestering te zijn geweest. Het proef abonnement loopt ook eenvoudig door, er staat ergens een vinkje bij het aanmelden, maar dit is niet erg duidelijk. Heb een goede kop, al zeg ik het zelf, en in real life regelmatig een flirt, maar op second love is er weinig gebeurd.

  Mehrdad15-10-2020

  Deze faciliteit is ervoor gemak van de gebruiker op het site gemaakt zodat men niet te veel tijd kwijt is voor het typen. Dus ik heb onterecht daaraan de conclusie gebonden over nepprofielen. Alhoewel kan ik geen Het bovenvermeld geval heb ik zelf geschreven. Ik kwam erachter dat mijn verhaal niet juist blijkt te zijn. Dit betekent dat die standaarde zin niet automatisch op een nepprofiel kan wijzen op deze site. Ik had contact gezocht met een van die vrouwen die mij had afgewezen zij vertelde mij dat ze bij terugreactie kon kiezen uit een paar standaarde zinnen, waaronder de genoemde standaarden zin zoals is vermeld hierboven. Dit betekent ook niet een garantie dat deze site geen gebruikt maakt van de nepprofielen.

  Patrick20-10-2020

  Yoo guys ff serieus... Die berichten die je bedoelt is een standaardberichten mogelijkheid die je in kunt schakelen in de instellen van je account. Op het moment dat je een persoon afwijst met de knop afwijzen in je ontvangen bericht verstuurd SL dat standaardbericht naar de afzender terug.... op die manier hoeven vrouwen niet steeds een afwijzing te typen. Die dames worden letterlijk overspoeld door reacties daarom is die functie ontwikkeld??

  Carolien17-02-2021

  Precies wat Patrick zegt en sorry maar sommige mannen zijn gewoon de moeite niet waard om op te reageren. Als vrouw zijnde heb je zoveel keus, dan ga je natuurlijk wel voor het lekkerste snoepje uit de winkel.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  second love

  Bij het aanmaken van een profiel wordt gevraagd of je bi bent. Hert blijkt vervolgens niet mogelijk als vrouw niet een andere vrouw te zoeken.
  Kreeg voortdurend te maken met mannen die een triootje zoeken met hun vrouw. Toen ik hiervan melding maakte, werd ik doorverwezen naar een andere website. Wel vragen of je bi bent.
  Na 3 weken ranzigheid mijn profiel verwijderd. Absoluut geen aanrader !

  Door: Mariska18-09-2020
  Francis van Westrenen04-10-2020

  Beste Mariska, Op welke website ben je nu terechtgekomen?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Betrapt!

  Ik heb mijn partner kunnen betrappen VOORDAT het daadwerkelijke vreemdgaan is gebeurd!Vreemdgangers moeten zich kapot schamen dat ze doormiddel hiervan geen respect voor hun partner tonen.Ik ga er werk van maken om de gebruikers database te openbaren over social media.Schoften! Vreemdgaan hoort niet gepromoot te worden en de vreemdgaanders zijn nog minder waard dan een kakkerlak

  Door: D21-07-2017
  Beste ..12-10-2020

  Het onderwerp dat u hier naar voren brengt hoort hier niet thuis. Het gaat hier om het oordeel van de gebruikers van de site en niet over een maning over de doelstelling van de site.

  Carolien 17-02-2021

  Praat voor jezelf. Omdat jouw man vreemdgaat is dat niet het probleem van de site of andere mensen. Het is jullie probleem. Second love is in veel gevallen ook een site waar open relaties op zitten. Dus waar beide partijen in een huwelijk ervan af weten. Dus ga niet zielig lopen doen en alles en iedereen de schuld geven. Zoek het gewoon in je eigen relatie, misschien moet je wel wat meer je best doen

  I08-07-2021

  Idem: ik las met verbazing dat mijn man een open huwelijk heeft en niks in het geniep doet. Een ex-collega herkende zijn foto. Blijkt dat hij onze camper als geheim liefdesnest aanbied… ik probeer het te vergeten en ik probeer te blijven geloven dat hij van mij houdt en niks te kort komt, maar het blijft wel spoken in mijn hoofd…

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slachtoffer

  Ik ben slachtoffer geworden van second love, en ik ben bang dat ik de enige niet ben.
  Nadat ik mijn man had betrapt toen hij hier bezig was, heb ik hem voor de keuze gesteld. Nooit meer die website op of nooit meer bij mij. Maar ja, wat hij ook kiest: er is echt iets stuk nu. Belachelijk dat het zo makkelijk is om online vreemd te gaan...

  Door: anoniem09-11-2015
  I08-07-2021

  Idem: een ex-collega herkende mijn man op de foto… daar beweert hij dat hij een open huwelijk heeft en dat niks in het geniep moet, terwijl ik er zonder die collega niks van had geweten… nu stel ik mij vragen bij het “ik hou van je en ik kom bij jou niks te kort”.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  ashley madison

  ik durf dit niet hoor, als je ziet wat er met ashley madison is gebeurt....

  Door: anoniempje16-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Second Love een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Second Love. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Second Love actief?

  Second Love is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Second Love gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.