Second Love

4.2

Bestellen

4

Service

3.4

Prijs

3.9

Levering

39.7%

Zou hier weer kopen

Second Love

Second love is een website waar je naast je relatie een date kunt zoeken en vinden. Het is dus een website om vreemd te gaan buiten je eigen relatie. Zit je relatie in een sleur en zie je de spanning van internetdating wel zitten? Dan is Second Love wellicht iets voor jou. Dit is een datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een spannende affaire of een avontuurtje. Ontmoet andere getrouwde mannen en vrouwen die net als jou dat extraatje zoeken in hun liefdesleven, een second love. Maak gratis een profiel aan en vind die ene sexy dame of knappe man.


Maar lees altijd eerst reviews van klanten die jou voorgingen! Is SecondLove wel betrouwbaar? Zijn de profielen op SecondLove wel echt of zijn ze fake? Wat is de slagingskans van een date via SecondLove? Hoe werkt de app? En wat zijn de kosten voor een profiel of is het echt gratis? NederlandReview verzamelt reviews van klanten om jouw het complete beeld te geven, op basis van hun ervaringen!


Een geschiedenislesje

Door de opkomst van het internet en bijbehorende sociale media en websites, is de manier waarop we contact maken met elkaar voorgoed veranderd. Niet alleen het contact met familie en vrienden, maar ook het contact met geliefden en dates. Waar vroeger relaties ontstonden met mensen uit de eigen gemeenschap en sociale klasse, worden nu alle ‘regels’ doorbroken.


In 1914 duikt het woord ‘date’ voor het eerst op in de Verenigde Staten. ‘Een ontmoeting in de openbare ruimte zonder toezicht van de familie’. Dat klinkt nu heel braafjes, zeker nu we bekend zijn met internetdating. Honderden mogelijk dates, flirts of partners zijn maar één muisklik van je vandaan. Na het ontstaan van verschillende sites voor singles, bleken ook getrouwde mannen en vrouwen op zoek naar avontuur. Sinds 2008 helpt Second Love deze mensen in hun zoektocht naar spanning en geluk.


Van plain naar premium

Als je een basisprofiel hebt aangemaakt op secondlove.nl kun je andere profielen bekijken van -wie weet- je toekomstige dates. Heb je je oog op een knapperd laten vallen? Met een premium lidmaatschap kun je berichten sturen en lezen, foto’s bekijken en zelf foto’s plaatsen. Stuur tot wel 15 contactverzoeken per dag en beantwoordt onbeperkt berichten.


Als premium lid krijg je veel aandacht. Log je in, dan komt je profiel bovenin de zoekresultaten te staan. Je kunt kiezen uit vier verschillende lidmaatschappen. Kies een lidmaatschap van één, drie of zes maanden of ga voor de promotieaanbieding. De laatste heeft een wisselende duur.


Kom je er niet helemaal uit? Je kunt contact opnemen met Second Love, zij helpen je met het kiezen van het meest geschikte abonnement. De keuze voor het gebruik van dergelijke -betaalde- lidmaatschappen op secondlove.nl zorgt ervoor dat de meeste nepprofielen van de site worden geweerd.


Second Love is er alléén voor getrouwde mannen en vrouwen die serieus op zoek zijn. Alle profielen worden beoordeeld, zo weet je zeker dat jouw flirt geen fata morgana is. Vind het geluk en trek jezelf uit de sleur, al vanaf €25,83 per maand.


Hoe langer het abonnement, hoe lager de kosten per maand. Let ook op de promoties en profiteer van een mooie aanbieding. Als de aankoop voltooid is, kun je direct gebruik maken van je premium profiel. Maak je gebruik van PayPal, dan kan dit iets langer duren. 


Tips en trucs 

Zijn dit je eerste stappen in het land van internetdating? Een paar tips en trucs voor succesvol daten via secondlove.nl.


Succesvol
-    Vul je profiel zo volledig mogelijk in. Zo weet je zeker dat je een klik hebt met je date. 
-    Zorg dat je profiel actueel is, vertel wat je kortgeleden hebt gedaan en wat je momenteel bezighoudt. Zo blijven andere leden geïnteresseerd.
-    Laat persoonlijke gegevens zoals e-mail, huisadres en telefoonnummers achterwege. 
-    Plaats één of meerdere foto’s. Profielen met foto’s krijgen zeker 10 keer meer reacties. 
-    Let op spelfouten in je profiel, een nette tekst levert meer dates op. 
-    Respecteer andere leden. Behandel hen zoals je zelf behandeld zou willen worden. Leden die contact blijven opnemen, terwijl jij hebt aangegeven dat je geen interesse hebt, kun je blokkeren. 


Hoe veilig is SecondLove?

-    Gebruik het interne mailsysteem van Second Love en reageer nooit op verzoeken via sms. Bel ook nooit met een (betaald) telefoonnummer dat begint met 0906.
-    Maak een ‘geheim’ e-mailadres aan. Gebruik daarnaast niet je echte naam, ook niet als je later contact met elkaar hebt buiten Second Love. 
-    Gebruik geen foto’s die je ook op social media gebruikt of geplaatst hebt. Zo blijven je datingavonturen geheim.
-    Bel of sms voordat je afspreekt. Let er wel op dat je nummer dan bekend is bij je date. Spreek op de eerste date af op een openbare plek. Baseer op het eerdere contact of je meteen al toe bent aan een diner bij kaarslicht, of dat je eerst kort een drankje gaat drinken samen. 


Hoe zorg je voor een succesvolle date?

-    Misschien spreekt het voor zich maar; kom op tijd. Een paar minuutjes fashionably late kan uiteraard wel. Dat voert de spanning juist op. 
-    De beste manier om in gesprek te blijven is het stellen van vragen. De meeste mensen vertellen graag over zichzelf. Vind je het spannend en merk je dat je veel en snel praat, neem dan even gas terug. Je wilt je date niet van tafel kletsen.
-    Blijft het al snel niet bij kletsen? Bezint eer ge begint. Kortom, ben je klaar voor dit avontuur? En dan natuurlijk ook de welbekende tip: better safe than sorry.
-    Wees eerlijk. Twijfel je na de date of je nog een keer wilt afspreken maar is de ander juist razend enthousiast? Laat hem of haar dan toch weten dat je er een nachtje over wilt slapen. Naderhand wel wat laten weten natuurlijk. 


Wil je meer tips of heb je nog vragen, neem dan contact op met de helpdesk: charlie@secondlove.nl.


Wordt een abonnement automatisch verlengd?
Als je het premium lidmaatschap met een creditcard hebt betaald, zal deze automatisch worden verlengd. Zo kun jij je online datingavonturen ongestoord voortzetten. Mocht de spanning je toch even te veel worden, dan kun je de verlenging tot 48 uur van tevoren tegenhouden. Dit kun je eenvoudig doen onder het tabblad ‘Contact’.


Heb je op een andere manier betaald (iDeal, PayPal, bankoverschrijving of contant), dan zal je lidmaatschap niet verlengd worden. Houd je profiel dus goed in de gaten, zodat je kunt blijven genieten van jouw second (third, fourth?) love. Heb je op de vervaldatum geen nieuw premium lidmaatschap aangeschaft, dan krijg je een gratis lidmaatschap dat drie jaar geldig is. Je blijft dus toegang houden tot je profiel.


Het kan natuurlijk zo zijn dat je het lidmaatschap op wilt zeggen. Log in en ga naar het menu met je profielnaam. Ga naar ‘Profiel’ en klik op ‘Annuleren’. Als je hebt bevestigd, heb je direct geen toegang meer tot de diensten van Second Love. Ook verlenging is niet meer mogelijk. Begint het na een tijdje toch weer te kriebelen, een nieuw profiel is zo gemaakt.


Zijn je gegevens veilig? Kun je anoniem of incognito surfen?
Je wilt natuurlijk niet dat familie, kennissen of je partner lucht krijgen van jouw tweede liefde. Second Love neemt privacy daarom zeer serieus. De gegevens die je de site toevertrouwt worden goed beschermd. In tegenstelling tot veel andere sites gebruikt Second Love de gegevens niet voor commerciële doeleinden en spelen ze niets door aan derden. Alleen medewerkers van Second Love kunnen de gegevens inzien. Ook je creditcardgegevens worden niet in de database opgeslagen. 


Deel je een computer of tablet met je partner, dan wil je de bezoekjes aan secondlove.nl verbergen. Maak daarom altijd een nieuw e-mailadres aan als je gebruik gaat maken van Second Love. Zo weet je zeker dat je thuis of op je werk geen mails krijgt die argwaan kunnen wekken. Er zijn genoeg manieren om een gratis e-mailaccount aan te maken. Denk bijvoorbeeld aan Hotmail of Gmail. 


Daarnaast is het aan te raden om je browsergeschiedenis te verwijderen na een bezoekje aan de website. Sommige browsers geven je de optie om een incognitovenster te gebruiken. De pagina’s die je bezoekt worden dan niet bewaard in de geschiedenis. Gebruik je geen incognitovenster, verwijder dan inderdaad je geschiedenis, cookies en eventueel de cache. 


Kritiek 

In de media is er vaak kritiek op secondlove.nl. Vreemdgaan is taboe. Toch zijn er veel succesverhalen van mensen die na een avontuur via secondlove.nl gelukkiger zijn in het huwelijk. Het leven is kort, dus waarom zou je vasthouden aan een situatie waar je eigenlijk niet gelukkig in bent? Geniet. Onderzoek heeft aangetoond dat bezoekers van Second Love door hun afspraakjes de eigen relatie weer meer op waarde kunnen schatten. Het flirten, aandacht krijgen, je gewaardeerd voelen, dat doet wat met je. Flirten is niet alleen voor singles. 


Heeft SecondLove fake profielen?
Nog niet helemaal overtuigd? Second Love, kort samengevat: Second love heeft een duidelijke doelgroep; getrouwde mannen en vrouwen. Zo weet je waar je aan toe bent. Je kunt je gratis inschrijven en dus even sfeer proeven en bekijken of het iets voor jou is. Het betaalde lidmaatschap levert je extra functionaliteiten op, het echte werk kan beginnen. Op zoek naar die date.


Op deze manier worden ook de fakers buitengesloten. Zij willen meestal niet betalen om hun geintjes uit te halen. Met de betaalde lidmaatschappen voorkomt Second Love ook dat een toevallige passant of een nieuwsgierig aagje toegang heeft tot alle details en foto’s van de betalende leden. De profielen worden gecontroleerd voordat ze online gaan. Leden die je niet aanstaan, kun je blokkeren.


Heb jij ervaring met Second love?

Graag zien we jouw beoordeling en review over Second love terug op onze website. Wat vind jij van deze website? Door jouw eigen bijdrage te leveren spoor je anderen aan om ook hun verhaal en ervaring te delen. Wij waarderen het zeer als je op NederlandReview je beoordeling over Second love achterlaat. 


Bekijk hier hoe anderen het verging. Is het betrouwbaar en kun je gemakkelijk weer opzeggen als het moet? Lees ervaringen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (68)

Niks

Heb nooit gebruik gemaakt van second love, wil gewoon even zeggen dat jullie allemaal losers zijn zonder geweten en dat jullie je partner helemaal niet verdienen. Maak het gewoon uit als je buiten de deur wil neuken. Maar bedankt voor alle recensies hier, ik ga helemaal stuk om de mannen die klagen over hoe de vrouwen op second love "onfatsoenlijk en egoïstich" zijn en dat jullie mannen "oprecht zijn en goede bedoelingen hebben", jullie zijn echt fucking hilarisch. kijk ff in de spiegel man. Stelletje malloten, jullie verspillen ruimte op deze planeet

J

Julliezijnlosers

14-08-2023

1

Wat is dit voor een recentie site? Vraag wat heb je gekocht ? Slaat echt nergens op

Second Love, is geen mooi medium en is alleen voor vrouwen die lijden aan minderwaardigheids complexen. Door 80% man en 5% vrouw aanwezigheid dus die vrouwen worden gek van alle knipoogjes en berichtjes. Worden hierdoor erg egoïstisch en verliezen alle fatsoensnormen. Maar wat wil je als je zoveel keuze hebt en je kunt permitteren dat je zonder foto en beschrijving zelfs een leeg profiel alsnog genoeg aandacht in je berichten box vind. Ik kan het de dames miss niet kwalijk nemen, maar het is een one way road, dus uiterst Man-on vriendelijk. Wanneer je halfjaar lidmaatschap voorbij is heb je totaal geen eigen dunk meer. Als afscheids cadeautje krijg je een groot minderwaardigheids complex. Nee leuk is anders Nooit meer! En vrouwen geniet vooral van die mannen die met oprechte en eerlijke bedoelingen door jullie afgedaan worden als vuil.

C

Charlie

08-08-2023

0

Lidmaatschap datingsite

Second Love, een mooi medium en is geweldig als je een vrouw bent genoeg keuze, misschien wel te veel keuze. 80%=man dus daar zit meteen het probleem. Vrouwen hebben te veel keuze, worden gek van alle knipoogjes en mails. Worden hierdoor erg egoïstisch en zijn alle fatsoensnormen verloren. Maar wat wil je als je genoeg keuze hebt en je kunt permitteren dat je zonder foto of beschrijving op je profiel alsnog genoeg aandacht in je mailbox vind. Ik kan het de dames miss niet kwalijk nemen?, maar het is een one way road, dus zeer Manon vriendelijk. Wanneer je halfjaar lidmaatschap voorbij is heb je totaal geen eigen dunk meer en een groot minderwaardigheids complex er aan over gehouden. Nee leuk is anders

B

Bramm

05-08-2023

0

nog niks

als het klopt dat vrouwen gratis op de site kunnen en mannen ervoor moeten betalen, dan ga ik mijn volledige kennis als advocaat van de wetten van gendergelijkheid genruiken om deze site te laten verdwijnen

P

phil

24-06-2023

2

3x 2 maanden lid geweest.

Ik kan niet anders zeggen dat mijn ervaringen echt compleet anders zijn dan die van veel mannen hier. Ik heb in totaal zo'n 14 afspraken gehad en ben met 7 vrouwen in bed belandt. Nee, ik ging niet voor een lange relatie en seks was mijn enige doel. Voor veel vrouwen op deze site geldt dat ook (niet alle). Veel vrouwen hebben thuis geen seksleven, een slechte relatie of zijn letterlijk geïnteresseerd in meer en anders. Dus op de meest vreemde plekken en de meest spannende ervaringen gehad. Keerzijde is dat je goed moet beseffen waarom je dit doet. Ik wist het eigenlijk niet, maar nu wel. Spijt heb ik er niet van, want het heeft mij iets geleerd, maar ik ken veel verhalen van mensen die achteraf erg veel spijt kregen en dit het einde van hun relatie betekende. Dus bedenk goed wat je wilt. Goed profielfoto's, geen drammerige teksten, losse schrijfstijl en oprechte interesse is waar op gelet wordt. De vrouwen krijgen heel veel reacties en zijn dus heel kieskeurig. Een slechte presentatie betekent dus gelijk de prullebak in.

A

Albert

16-05-2023

0

2 maanden abo

Na ooit nog eens een abo te hebben gehad nog eens ingeschreven. Wat een slechte ervaring. De profielen die er al jaren geleden zaten en blijkbaar nooit daten zitten er nog en het zijn dan alleen deze die dikwijls online zijn. Heb echt de indruk dat er weinig vrouwen zijn die echt daten. Daarbij komt nog dat je account als man ernstig beperkt is, zoals beperkte winks, beperkt aantal berichten. Je vraagt je dus af waar je voor betaalt. Niets dus, letterlijk niets. Sorry, laatste keer dat ik teruggekeerd ben.

X

Xcape

18-03-2023

0

Lidmaatschap Second Love

Een jaar lang ben ik (gratis) lid geweest van SL. Ik zocht echt een diepgaande connectie met een man en zeker niet alleen maar seks. Diverse contacten opgedaan, maar ik kwam erachter dat de meeste mannen echt voor seksdates gaan en je vooral eerst proberen in te pakken met mooie praatjes. Ook zijn er mannen waar je na dagen intensief chatten ineens niets meer van hoort... Sinds 6 weken ben ik in contact met een lieve, empathische man. Onze eerste date, een etentje, zit er inmiddels op en het gevoel is goed. Ik hoop maar dat ik niet opnieuw teleurgesteld wordt...

J

Juf

10-02-2023

1

Gratis abonnement (vrouw he..)

Als vrouw krijg je na een dag gratis proberen een kwartaalabonnement. GRATIS. Tenminste, ik dan... En dan word je overweldigd met berichten. Ikzelf was echt op zoek naar avontuur, geen 'diepere connectie' of zoiets. ;) Maar met 100 berichten op een dag kreeg ik steeds vaker onbeschofte berichten waarom ik niet direct reageerde. Dan is het voor mij ook meteen klaar. Ik heb er inmiddels een paar hele leuke contacten aan over gehouden en ik ben dus zeer tevreden. Maar ben het eens met de reacties hieronder dat de man/vrouw verhouding echt helemaal zoek is. Ook de zoekfunctie is rot, ik zou graag zoeken op bepaalde voorkeuren, maar dat lukt dus echt niet. Enkel op leeftijd en provincie. Mijn profiel was een keer geblokkeerd door onduidelijke redenen, gebeld en vriendelijk te woord gestaan en direct gedeblokkeerd.

K

Kat

06-02-2023

0

2 maanden abonnement

Heb meerdere keren een abonnement gehad. In alle eerlijkheid, het is mogelijk om iemand tegen te komen, maar als man niet simpel. Alles samen 5X een abonnement gehad van 2 maanden. 2X iemand gevonden. De andere keren niet. De situatie zit zo dat de vrouwen hun profielen meestal blijven staan (ze kunnen ze blijkbaar niet verwijderen). Bovendien, als je een aantal keren terugkomt, zie je heel vaak dezelfde profielen staan of dezelfde foto bij verschillende andere profielen. Ook is het zo dat je bij aanmaken van een gratis account veel bezoekjes krijgt en zelfs berichtjes, maar dat zijn allemaal lokkertjes dus laat je niet vangen. Ik ga meestal eens heel kort met een gratis account kijken of er nieuwe interessante profielen zijn en zoniet, maak ik geen abonnement aan. De site zelf trekt op niet vele en je kan er feitelijk niet veel doen.

S

Stingray

27-01-2023

0

2 maanden abonnement

Mijn abonnement kon ik niet meer resetten en ik heb toen een tweede abonnement gekocht. Het blijkt dat er per email adres één abonnement mogelijk is. Op zich geen probleem maar ik kreeg het geld van mijn ongebruikte abonnement niet terug. Let wel; deze is niet eens geactiveerd geweest. Echt schandalig... Maar op zoek naar een andere site...

E

Erik

18-12-2022

0

Premium lidmaatschap

Ik ben oprecht teleurgesteld in het aantal serieuze reacties en contacten. Ook het feit dat mijn profielfoto geweigerd wordt speelt daar in mee. Geen rare foto maar gewoon in zwembroek. Ik denk dat de verhouding mannen en vrouwen ook behoorlijk scheef zit waardoor succes een kleine kans heeft.

W

Wadatha

18-12-2022

1

Secondlove

Ik heb een goede ervaring met Secondlove maar ben wel terecht zeer kritisch. Ben weer voor 2 maanden lid omdat ik denk dat ik in die 2 maanden wel iemand leer kennen. Dat is de vorige keer ook gebeurd en dat was een leuke lieve vrouw, maar die wilde meer en ik niet. Neemt niet weg dat het dus wél gewoon prijs was. Ik heb er 1 gehad, geen 2 of 5 of 7 en destijds was ik ook al verbaasd over het totale onvermogen van dames om normaal te communiceren. Dat heeft twee redenen 1: de man-vrouw verhouding is een drama, 100 mannen op 1 vrouw vermoed ik 2: veel vrouwen hebben geen beste manieren, ik weet niet of het klopt dat de meeste mannen op seks uit zijn, ik denk dat er ontzettend veel zijn die gewoon netjes en normaal zijn, maar als je dat bent, dan is het ook weer niet goed, kortom, puur gezeik in veel gevallen, komt door reden (1), als je als vrouw 87 berichten krijgt per dag dan interesseer je je totaal niet meer voor iemand en kijk je alleen nog fotos. Creativiteit werd door één iemand op prijs gesteld en daar kreeg ik een verhouding mee en dat vond ik een keurige nette lieve vrouw die heerlijk kon zoenen, maar of dit nu wéér gebeurt, we zullen zien... action speaks louder than words,

P

Patrick Den Haag

06-12-2022

0

SL een tijdje gehad. Wat mij ervan verwijderd heeft, is dat de meeste mannen op de site op zoek zijn naar goedkope, vaak eenmalige seks. In het profiel dat ik had, schreef ik duidelijk over meer dan alleen seks. Toch blijken veel mannen daaraan geen boodschap te hebben. Mijn date is mij enorm tegen gevallen. Het bleek een man te zijn die via verschillende sites, ook chatsites, naast SL 'vrouwen te ronselen' om met zijn auto op te pikken voor seks. Nota bene nog een man ook die zijn (publieke) reputatie op het spel kan zetten. Het zou mooi zijn als SL meer op de pure intenties gaat controleren zodat dit soort vunzige mannen geweerd worden. Waarschijnlijk komen er dan ook wel wat meer vrouwen op SL.

M

Mandy

03-10-2022

1

2 maanden lidmaatschap

Veel loze accounts. Zeker 80% opent berichten niet. De overigen kijken niet op je profiel. Een enkeling keek. Slechts één heeft gereageerd. Elders kreeg ik veel meer respons.

J

Jakob Menuto

03-10-2022

1

Secondlove

Ik snap werkelijk niets van die negatieve recencies hieronder. Zodra ik weer lid word (nu zo'n 4x geweest) komen de eerste reacties van vrouwen binnen. Ook krijg ik reacties als ik naar vrouwen die mij interesseren een berichtje stuur. En ja, ik heb zeker 20 afspraken gehad en ben met zo'n 6 vrouwen naar bed geweest. Allemaal getrouwd en allemaal omdat ze niet de aandacht kregen van hun partner. Het enige wat raar is, is dat je talloze kenmerken en voorkeuren moet aangeven, maar vervolgens alleen maar op woonplaats kan selecteren. Prima organisatie. Wel vrij kostbaar, maar absoluut de enige die écht is in dit wereldje (naast SDC dan).

F

Freek

02-09-2022

3

SecondLove

Dag, Op de SL-site zelf staan lovende recensies. Publiceert u daar ook wel de minder goed of slechte recensies? Ikzelf heb zeer slechte ervaringen met het gedrag van verschillende dames op de site. Groet, J

J

Joop

27-07-2022

0

Seceond Love voor 2 maanden

Dag, Verschillende vrouwen op SL hebben niet het fatsoen om te reageren op een nette (en zeker niet opdringerig) bericht. Zij reageren niet of je wordt nadat ze je bericht hebben gelezen of nadat ze je profiel hebben bezocht geblokkeerd. Wat ontzettend kinderachtig en respectloos! En jammer dat je de vrouwen die dit doen dit ook niet kunt laten weten. Ik heb het zelfs in mijn profielbeschrijving staan dat ik dergelijk gedrag respectloos vind. Maar daar trekken velen zich niets van aan of - dat lijkt me logischer - lezen je profiel niet eens of onvolledig. Of, zo heb ik zitten denken, ligt dat aan de manier waarop sommige/verschillende/vele (?) aanwezige mannen hier met vrouwen omgaan? dat het voor veel vrouwen ondoenlijk is om een reactie te geven? Maar dan nog: respectloos. Er zijn ook vrouwen, ook in enkele gevallen dezelfden, die er commentaar opgeven dat mannen een of meerdere foto's niet open hebben staan. [Dat heb ik overigens wel. Misschien is dat verkeerd!?] Maar zijzelf hebben of geen foto's of hun foto's zijn 'gesloten'. Kortom: het valt me erg tegen deze SL-datingsite. Wat dus niet ligt aan de site op zich. Dit wilde ik even kwijt.

J

Joop1951

25-07-2022

2

dating

zeer slechte dating site..80% van mannen profile zijn nep profiles ook duur..zeker niet een aanrader

J

Julia

14-07-2022

1

de grootste tumor op het internet!

D

dewaarheid

26-06-2022

0

Gewoon kort abonnement

Je kan niet, je mag niets en het kost je alleen maar geld voor meestal fake accounts. Blijf van die rommel

G

Gilbert

14-06-2022

0