Ervaringen Secondlove

Reviews Second love

Ongekend! Ontdek hier wat anderen van Second love vinden. Second love is een website om een date te vinden buiten je normale relatie om. Het is een website waar je dus kunt vreemdgaan! Je kunt er flirten en een spannende affaire aangaan of het grote avontuur opzoeken. Het is mogelijk om je gratis in te schrijven, profielen te bekijken en om contact te leggen met anderen. Het is ook mogelijk om een foto te plaatsen en om contact te leggen met anderen. Het is slim om te kijken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een leuke tijd te hebben buiten je normale relatie. Je kunt naast berichten versturen ook chatten op de site om een leuk contact te krijgen. Alle profielen worden door het team van Second love beoordeeld om ervoor te zorgen dat het serieuze mannen en vrouwen zijn op de site.

Vrouwen gaan vaak vreemd omdat ze spanning en seks missen in hun eigen relatie. Vrouwen zouden graag een keer vreemdgaan met Nick Schilder, Marco Borsato of Chris Zegers volgens de website. Of jij ook een leuke date vind om mee te flirten is natuurlijk maar de vraag. Graag zien we jouw review of beoordeling van Second love op NederlandReview. Op die manier kun je anderen helpen om een goed beeld van de site te krijgen.

Vind je nieuwe liefde op second love. Bekijk het filmpje en hoe het werkt!

Over Second love

Second love is een website waar je naast je relatie een date kunt zoeken en vinden. Het is een website om vreemd te gaan buiten je eigen relatie. Het is goed om te kijken en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op de site om zo zelf je oordeel te vellen. Op NederlandReview verzamelen we beoordelingen van bedrijven. Voel je vrij om jouw review over Second love op onze site achter te laten.
Second love is een online datingsite voor mensen, die al een relatie hebben. Er zijn ook sites welke gericht zijn op singles. Er zijn tal van mogelijkheden om een goede relatie te vinden op tal van datingsites. Second love is er hier een van, gericht op een date tussen mensen welke beiden al een relatie hebben en op zoek zijn naar wat extra spanning.

Diensten van Second love

Second love helpt mensen in een relatie om wat meer spanning te vinden. Ze kunnen meer spanning vinden buiten de relatie door te chatten en te daten met anderen. Niet iedereen zal het hier direct mee eens zijn. Het is echter een grote groep mensen welke hier wel behoefte aan hebben. Behoefte om hun libido te uiten en om hun leven wat meer schwung te geven.

Klachten plus tips over Second love

Als je een klacht of tip hebt voor Second love dan kun je hun via het contact deel van de pagina bereiken. Hier worden de email, postadres en een telefoonnummer genoemd. Op die manier is het mogelijk om contact op te nemen met hun. Je kunt dan je ongerief of je tips uiten.
Ervaringen met Second love? Deel ze met ons!

Graag zien we jouw beoordeling en review over Second love terug op onze website. Het is mooi om te ontdekken wat anderen van Second love vinden. Door jouw eigen bijdrage te leveren spoor je anderen aan om ook hun verhaal en ervaring te delen. Wij waarderen het zeer als je op NederlandReview je beoordeling over Second love achterlaat.

Bekijk hier hoe anderen het verging. Is het betrouwbaar en kunt u makkelijk weer opzeggen al het moet? Lees ervaringen op NederlandReview!

Secondlove
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

5,6
54% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5,6

Service

5,2

Prijs

5,4

Leveren

5,8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Betrapt!

Ik heb mijn partner kunnen betrappen VOORDAT het daadwerkelijke vreemdgaan is gebeurd!Vreemdgangers moeten zich kapot schamen dat ze doormiddel hiervan geen respect voor hun partner tonen.Ik ga er werk van maken om de gebruikers database te openbaren over social media.Schoften! Vreemdgaan hoort niet gepromoot te worden en de vreemdgaanders zijn nog minder waard dan een kakkerlak

Door: D21-07-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

ingeschreven op second love

ik zou het niet op feestjes gaan rondbazuinen maar ik heb me ingeschreven op second love en daar al meerdere dates op gehad. mijn vrouw weet ervan, niet de details en het fijne, maar wel dat ik wel eens elders slaap. voor mij is het vooral belangrijk dat het veilig gebeurd en daarom doe ik het via een datingsite en niet op straat. het bevalt goed.

Door: anonieme man uit de randstad13-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

thuis niet bevredigd

tja als je thuis niet krijgt wat je nodig hebt dan zoek je het elders
voor mij werkt second love prima en ik vertrouw erop dat mijn gegevens niet zomaar op straat komen te liggen.

Door: onbekend01-10-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Discreet

Het is een heel discreet platvorm, wat het perfect maakt. Een beetje plezier langs je relatie hoeft niet aan de grote klok te hangen.

Door: Dennis12-03-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

date met happy end

door secondlove had ik met de feestdagen toch nog een 'date' met happy end
dan maar geen relatie!

Door: Henrik08-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Slachtoffer

Ik ben slachtoffer geworden van second love, en ik ben bang dat ik de enige niet ben.
Nadat ik mijn man had betrapt toen hij hier bezig was, heb ik hem voor de keuze gesteld. Nooit meer die website op of nooit meer bij mij. Maar ja, wat hij ook kiest: er is echt iets stuk nu. Belachelijk dat het zo makkelijk is om online vreemd te gaan...

Door: anoniem09-11-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

ashley madison

ik durf dit niet hoor, als je ziet wat er met ashley madison is gebeurt....

Door: anoniempje16-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Smakeloos Logo

Heeft iemand wel eens goed naar dat logo gekeken? Het is toch te erg voor woorden! Twee harten die uit elkaar worden gerukt door een derde??! Wie bedenkt zoiets? Het bevestigt mij alleen maar in mijn negatieve gedachten over 2nd love. Bah.

Door: ch.08-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

niet meer stiekem

Fantastisch initiatief, ik ben blij dat ik dit niet stiekem hoef te doen, maar gewoon lekker online. Ga het niet aan de grote klok hangen dat ik hier kom natuurlijk, maar toch.

Door: tevredengenieter08-10-2015
margje08-10-2015

Ga je schamen viespeuk!!!!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

niet voor niets denk ik

Die andere vreemdgangwebsite (Ashley Madison) is denk ik niet voor niets gehackt. Mensen moeten dit soort websites gewoon niet, kennelijk. Zelf zou ik me ook niet zo snel aanmelden (mag ik dan wel een review schrijven hier? :P) maar ik denk niet dat huwelijk kapot gaan hierdoor, anders zoeken ze het wel elders, toch?

Door: Gast29-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

hou toch op

Wat zit iedereen hier toch te Zeuren op 2nd Love! Als je het een stom bedrijf vindt, dan ga je er toch gewoon NIET mee in zee?? Ik heb er in ieder geval geen problemen mee.... ;)

Door: P.B.29-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

NEE NEE NEE

in een woord: GATVERDAMME. Wie zich hiervoor aanmeldt, moet zich schamen. BAH

Door: Joost28-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Boos

Stomste website ooit. wie dit heeft kunnen verzinnen. Bewust goede huwelijken kapotmaken. Schande! Ik hoop dat deze mensen 's nachts kunnen slapen als ze weten hoeveel huwelijken hier dus aan kapot gaan. Bah.

Door: S vd P08-08-2015
chantal08-08-2015

Ik ben het helemaal met je eens, belachelijk dat mensen dit willen.

O.08-08-2015

Alsof mensen zonder zo'n website niet zouden vreemdgaan. het is alleen maar een andere manier om dat te doen, zonder zo'n website gaan er echt niet meer huwelijken stuk.

van Toorop08-08-2015

Smakeloos dit, inderdaad! En vies ook. Beetje aanmoedigen om vreemd te gaan... Hoop dat het verboden wordt.

pietje08-08-2015

nou ik vind het vet goed dat dit er is en ga hier dus heel vaak heen om lekker vreemd te gaan. echt wel!!!!!

chantal08-08-2015

TROL

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over Secondlove

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)