NederlandReview

  Ervaringen SF.dating Secretflirt.dating

  Wat een verhaal! Je leest het alleen op NederlandReview. Je leest er wat anderen over dit bedrijf vertellen en zeggen. Het is belangrijk om hier bekend mee te zijn om pas daarna een aankoopbeslissing te doen. Geld uitgeven moet je natuurlijk op een verstandige manier doen. Zeker wanneer je een onverstandige uitgave kunt voorkomen is het lonend om een aantal minuten van je tijd te besteden aan het lezen van een review. In een korte tijd kun je veel geld besparen. Interessant toch!

  Over SF.dating Secretflirt.dating

  Wat is er nu leuker dan om nieuwe mensen te ontmoeten. Met de hulp van deze site is het mogelijk. Sociaal, respect, communicatief zijn een aantal woorden. Het is ook zo, dat je anoniem bent en je privacy gewaarborgd wordt. Het is voor iedereen belangrijk om pas openbaar te worden als alles goed zit.


  Het maakt niet uit of je een man zoekt of een vrouw! Alles is mogelijk op deze site. Het is natuurlijk geweldig om een leuke date te krijgen. Ook het chatten en contact leggen met nieuwe personen is een geweldige ervaring. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en hoe ook jij hier volop van kunt genieten. We weten zeker, dat ook jij een uitstekende tijd zal beleven en de meest leuke mensen kunt leren kennen met de hulp van deze site.

  Uiteraard is het belangrijk om wel voorzichtig te zijn. Spreek af in een openbare plek en kijk de kat eerst uit de boom. Wanneer alles goed en leuk is, is het mogelijk om allemaal een stapje verder te laten gaan. Stap voor stap naar een leuke relatie. Of misschien simpelweg naar een leuke tijd met zijn tweetjes. Het kan allemaal met de hulp van deze datingsite.

  Secret Flirting Tips: Dating Advice for Women #3

  Diensten van SF.dating Secretflirt.dating

  Het is een datingsite voor volwassenen. Het is een mooie site om eens te bezoeken. Het is een site welke veel mogelijk maakt en volop mogelijkheden biedt. Het is slim om te ontdekken hoe ook jij hier een geweldige tijd kunt hebben.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over SF.dating Secretflirt.dating

  Is er iets misgegaan? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het bedrijf. Je moet ze allemaal een eerlijke kans geven om processen te verbeteren en om tevreden klanten te behouden. Het is geweldig om te weten, dat dit bedrijf iedere klacht met open armen ontvangt. Het is mooi en goed om hier gebruik van te maken. Het is namelijk slecht om met een klacht te blijven zitten en hier niets kenbaar van te maken. Eigenlijk moet je dan een klacht krijgen om niet te klagen. Het is voor velen iets wat ze niet graag doen.

  Wat zijn jouw ervaringen over SF.dating Secretflirt.dating?

  Vind jij hun goed? Vind jij ze slecht? Het is goed om te weten, dat je ook jouw mening kunt delen met anderen. Anderen zullen je waarderen en bedanken. Jouw ervaringen kunnen anderen helpen om sneller een goed beeld te krijgen van een organisatie of bedrijf.

  Is SF dating een veilige plaats om nieuwe mensen te ontmoeten? Hoe staat het met de privacy en anonimiteit? Lees reviews van leden en klanten!

  SF.dating Secretflirt.dating
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  7.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.2
  Service
  rating
  7.2
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Waar voor je geld

  Als man een date zoeken op een site als deze is hard werken. Ook al ben je nog zo knap, intelligent, gezellig en wat dan nog, je zult echt je best moeten doen om boven het maaiveld uit te steken. Ik heb behoorlijk werk gemaakt van mijn profiel en dat werkt goed. De sfeer op de site is gemoedelijk. Waar veel vrouwen op andere sites hun 'waar' tentoonstellen blijft dat op deze site beperkt. De mogelijkheid om je foto's open te stellen voor de ander is een mooie eerste stap om elkaar beter te leren kennen.

  Ik hoor van iedere vrouw terug dat ze letterlijk verdrinken in de hoeveelheid mails die ze krijgen van mannen. Ook hiervoor geldt dat een eerste indruk belangrijk is en een eerste mailtje goed moet blijven 'hangen'.

  Het spel van flirten op deze site is niet anders dan in het echte leven. Goed met woorden zijn en respect voor de ander hebben is handig omdat je met tekst aan het flirten bent. Vaak verplaatst een chat zich naar KIK om daar verder contact te leggen.

  Ik hoor bij de mannen die regelmatig een date hebben gehad (en nog hebben). 'De ware' langdurige date zit er nog niet bij, maar daar kan SF niets aan doen. Al met al een aanrader voor mensen die niet op zoek zijn naar de snelle seks, maar op een rustige respectvolle manier leuke contacten willen opdoen.

  Door: Joost25-03-2018
  Winni7806-03-2020

  Ik zou graag een vrouw. Vanaf 45 jaar treffen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Date met valentijn

  Me in januari ingeschreven om misschien eens een keer niet alleen te zijn met Valentijn.
  Nou, net op tijd gelukt haha, maar wel heel leuk dat ik vanavond toch nog een date heb.
  Het is slechts after-dinner drinks en soort van een blind date, want ik heb hem nooit gezien, maar heel spannend!!

  Door: Manon 14-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Beste datingsite tot zover

  Beste datingsite die ik in lange tijd heb gevonden. (en ik heb er nogal veel uitgeprobeerd) maar bij deze de meeste serieuze dates gehad met de beste ervaringen. Niet (heel) goedkoop tenopzichte van andere, maar het wel zeker waard.

  Door: Marja12-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  profiel snel gemaakt

  profiel was snel gemaakt en ik heb nu in drie maanden 4 keer een date gehad. werkt voor mij ideaal, alleen reageert niet iedereen even snel hier, dat is soms teleurstellend maar de volhouder wint. en het waren vermakelijke dates ;)

  Door: h.30-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Let op met Secretflirt

  Let op met SF profielen.....1 op de 100 dat je een zogenaamd echt profiel treft. Bij mij is het al meerdere keren gebeurd dat de dame in kwestie je heel graag naar KIK messenger wil hebben om vervolgens jou foto's toe te laten sturen etc.....uiteraard krijg je ook foto's van " haar " maar die zijn uiteraard ook weer afkomstig van andere personen.....opletten en goed even zien te achterhalen dat je niet met een zogenaamd " nep " profiel te maken hebt is mijn advies.

  Door: Ramon08-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  spannend daten

  Ik vind deze dating site spannender dan andere sites, die zijn vaak best een beetje saai. Ik vind dat daten spannend moet zijn.
  Profiel aanmaken gaat makkelijk en ik vind dat er leuke mensen zijn op deze website ;)

  Door: Jalinda14-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Gevonden

  Niet verwacht dat ik hier zou vinden wat ik zocht, maar toch gevonden dus hier een goede review van mij.

  Door: Ik wil anoniem blijven05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Gratis mogelijkheden zijn zeer beperkt

  SecretFlirt Dating lokt mensen met aantrekkelijke voorwaarden, maar ik werkelijkheid is dit een stuk minder. Zo heb ik me hier aangemeld, omdat mensen die een vrouw zochten beginnen als gratis member. Dat is ook wel het geval, maar om nou te zeggen dat het ook werkt...Wanneer je meer mogelijkheden wilt moet je, zoals bij bijna iedere datingsite, betalen. Dat vind ik wat zonde van m'n geld. Hier wordt ook nog eens een absurd hoog bedrag gevraagd om TopMember te worden. Heb me dus maar snel weer uitgeschreven.

  Door: Michael Punt15-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over SF.dating Secretflirt.dating

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SF.dating Secretflirt.dating een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over SF.dating Secretflirt.dating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SF.dating Secretflirt.dating actief?

  SF.dating Secretflirt.dating is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SF.dating Secretflirt.dating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.