SF.dating Secretflirt.dating

6.8

Bestellen

5.7

Service

5.7

Prijs

6.8

Levering

58.3%

Zou hier weer kopen

SF.dating Secretflirt.dating

Iemand vinden om de rest van je leven mee te delen is niet altijd even vanzelfsprekend. We hebben het allemaal druk, dus zomaar even een bar of club in duiken gaat daarom niet altijd even makkelijk. Dit is ook de reden dat online daten vrij populair is geworden. Vele mensen maken al gebruik van deze manier van mensen ontmoeten. Er zijn in de loop der jaren zoveel datingsites ontstaan dat het niet altijd makkelijk is om degene eruit te pikken die het beste bij je past. Één van de datingsites die een optie zou kunnen zijn is sf.dating. Maar wat voor een soort singles zul je op deze site tegenkomen? Hoe makkelijk zal het zijn om via hun website contact te leggen met andere leden? Zullen ze echt profielen filteren zodat je geen valse profielen tegenkomt? En hoe zal de klantenservice  van sf.dating reageren wanneer je ze benadert vanwege een technisch probleem met de website of een andere issue? Om deze vragen voor jezelf te beantwoorden is het belangrijk om wat meer informatie op te doen over sf.dating. Lees verder en wie weet worden dan wel enkele van je vragen beantwoord. Zo niet heb je in ieder geval wat meer informatie over sf.dating voordat je besluit jezelf in te schrijven.


Meer over sf.dating

sf.dating is een datingsite. De naam van de website staat voor SecretFlirt. De website is opgericht in 2010. Op deze website kunnen jij en andere singles zich inschrijven om mensen te ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar vriendschap, een relatie en/of de liefde van hun leven. Het is dus een online plek om andere singles te leren kennen. Hier heb je in het gewone leven immers niet zo heel veel tijd voor. Je kunt er profielen van anderen bekijken en met mensen in contact komen. Wie weet bloeit het wel uit tot iets moois. Je zou niet de eerste zijn die de liefde van zijn of haar leven via een datingsite leert kennen. Maar sf.dating richt zich niet alleen op singles, seks en vreemdgaan en het vinden van “die ene ware”, zoals veel andere datingsites dat doen. Ze willen dat je, of je nou single bent of aan iemand gebonden, de kans hebt andere mensen te leren kennen. Ze zien wel graag dat kun leden respectvol en communicatief zijn. Ze hopen dat je iets te melden of te vertellen hebt. Op die manier fungeert sf.dating  eigenlijk als een soort online loungebar. Zo moet je de website in ieder geval volgens sf.dating  zien. Het liefste ben je op zoek naar “iets meer in het leven”. Je kunt je er inschrijven voor een relatie, maar ook een one night stand of Friends with Benefits is mogelijk. sf.dating staat ervoor dat je anoniem en discreet contact kunt leggen met echte mensen.


De Website van sf.dating

In tegenstelling tot veel andere datingsites kun je op sf.dating wel eerst even rondkijken voor je een account aanmaakt. Zo kun je even zien hoe een profiel eruit ziet en of de website echt wel zo handig te navigeren is. Natuurlijk kun je dan nog geen gebruik maken van alle functies, maar je hebt in ieder geval een idee van hoe sf.dating  eruit ziet en wat er allemaal mogelijk is voordat je zelf een account aanmaakt.


De Scene van sf.dating

Zoals eerder vermeldt dient sf.dating eigenlijk als een soort digitale loungeroom. Hun doel is niet per se om een relatie eruit voort te laten komen, en al helemaal niet om even snel een sexdate willen storen. Ze geven er niet om of je samenwonend bent, een LAT-relatie hebt of juist nog single bent. Waar ze wel om geven is je instelling. Hun doel is namelijk om positieve en levenslustige mensen  met elkaar in aanraking te brengen en zo een laagdrempelig platform te creëren waar iedereen die iets positiefs in te brengen heeft welkom is. Bovenal willen ze flirten leuk is en leuk blijft.


Inschrijven bij sf.dating

Als je de tijd hebt genomen om eventjes rond te kijken op sf.dating, dan volgt de beslissing of de datingsite je iets lijkt of niet. Mocht het antwoord ja zijn, dan kun je besluiten om jezelf in te schrijven. Dit doe je door middel van een kort formulier op de website van sf.dating. Je mag daar zelf een profielnaam bedenken, dus maak er iets leuks en interessants van. Ook moet je een wachtwoord aangeven. Daarnaast willen ze graag je geboortedatum weten. Je moet namelijk ouder zijn dan 18 om gebruik te maken van deze website. Tieners wordt afgeraden van sf.dating omdat ze meestal niet de levenservaring en mindset hebben die wel verwacht wordt van de deelnemers. Daarbij is het handig voor als je wilt zoeken naar iemand van ongeveer dezelfde leeftijd. Verder willen ze nog je e-mailadres en geslacht weten. Als laatste zijn ze nog benieuwd of je op zoek bent naar een man, vrouw of in allebei geïnteresseerd bent. Zodra je deze dingen hebt ingevuld en op “nu aanmelden” hebt gedrukt, dan zul je een bevestigingsmail ontvangen via email. Daarin staat een link. Zodra je deze hebt geactiveerd ben je lid en kun je je profiel verder invullen. Er is ook nog een andere optie, en dat is jezelf aanmelden via Facebook. Wel zullen ze je profiel even controleren. Ze willen namelijk alleen echte profielen op hun website en zijn er trots op te kunnen zeggen dat hun website 100% echte profielen bevat. je zult er dus geen mensen met alternatieve agenda’s treffen.


Inloggen bij sf.dating

Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je daar voortaan op inloggen. Dit kan door middel van je e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Je kunt dan direct uit op je profiel en kunt vanaf daar de website bekijken. Je hoeft dus niet iedere keer al je gegevens in te voeren en kunt direct aan de slag. Ook kun je natuurlijk op andere plekken inloggen dan de computer waarmee je je account hebt aangemaakt. Je kunt op welke computer dan ook de website bezoeken en je inloggen zolang je je e-mailadres en wachtwoord maar onthoudt. (tip: schrijf het ergens op!).


De App van sf.dating

sf.dating is niet alleen maar via een website te bereiken. Op je mobiele telefoon of tablet is een website immers niet altijd even praktisch. Daarbij heeft sf.dating ook een app die je kunt downloaden voor je smartphone of tablet. Op die manier kun je sf.dating waar dan ook openen, aangezien de meeste mensen hun mobiele telefoon eigenlijk altijd bij zich hebben. Het voordeel hiervan is dat je snel even kunt kijken of er nog interessante dingen te doen zijn op de website. Misschien wil je wel regelmatig even kijken of die leuke man of vrouw al heeft gereageerd. En mocht dat zo zijn, dan wil je natuurlijk niet tot thuis wachten met een berichtje terug sturen. Via de app van sf.dating kun je overal gebruik maken van de diensten die sf.dating te bieden heeft.  Dus als je even een kwartiertje ergens zit te wachten en niets te doen hebt kun je zo de app openen en even op de website kijken.


Daten met sf.dating

Stel, je hebt iemand gevonden die je leuk vindt. Dan kun je diegene een mailtje sturen. Dit is volgens sf.dating de meest logische eerste stap. Als blijkt dat je interesse wederzijds is kun je ervoor kiezen om over te gaan naar chatten. Ze raden aan nog even te wachten met persoonlijke gegevens uit te wisselen tot je iemand beter kent. Ook kun je, als het contact goed loopt, natuurlijk besluiten om een keertje af te spreken en zo op een eerste date te gaan. Zo kun je elkaar in het echt zien en weet je wat je echt aan elkaar hebt. Natuurlijk is er altijd de kans dat de date tegenvalt. Dat is helaas nou eenmaal zo. Gelukkig zijn er dan nog genoeg andere leden op de website die misschien ook erg interessant zijn. Wie weet laat je nieuwe liefde wel even op zich wachten en heeft het een aantal pogingen nodig voor je iemand hebt gevonden met wie het echt goed klikt. Dan kun je samen kijken of er toekomst in jullie relatie zit. Wie weet wat voor volgende stappen daar nog allemaal achteraan komen.En hoe weet je nou of iemand je echt leuk vindt?


Is sf.dating Gratis?

sf.dating is voor een deel gratis. Het gratis membership laat je uitgebreid zoeken, en geeft je toegang tot actieve profielen. Ook kun je een verzoek indienen om een foto te zien. Daarbij kun je contact leggen met andere leden door middel van het versturen van Q-Reply  messages. Daarnaast kun je uiteraard controleren of een berichtje wel of niet door de ander gelezen is. Als TopMember komen hier nog een paar dingen bovenop. Je kunt dan bijvoorbeeld ook één van de flirts sturen die al eerder genoemd zin. Verder is er dan geen limiet meet wat betreft inbox en outbox berichten. Ook de communicatie via mail en chat is dan ongelimiteerd. In het kort kun je dan dus gebruik maken van alle functies die de website te bieden heeft zonder je druk te hoeven maken over een limiet. Je kunt gewoon onbezorgd gebruik maken van de website. En mocht je even niet open staan voor contact met anderen –bijvoorbeeld omdat je op het moment al met een hele leuke man of vrouw aan de praat bent- kun je je profiel gewoon even op pauze zetten. Dan is je profiel onzichtbaar voor iedereen die je niet als “Cute” of “Favoriet” hebt bestempeld.


Contact opnemen met sf.dating

Mocht je vragen hebben of tegen problemen aanlopen, dan is het natuurlijk mogelijk om de klantenservice van sf.dating te benaderen. Je kunt zelfs contact met ze opnemen als je (nog) geen lid bent. Er is dan een kort formuliertje beschikbaar waarin ze alleen jouw naam, e-mailadres en het onderwerp van je mail willen weten. Daarna kun je jouw bericht typen en uitleggen wat er aan de hand is. Ze zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ze beloven zelfs dat jouw mail altijd persoonlijk gelezen en beantwoord zal worden. Je zal dus geen automatische mail krijgen die je alsnog helemaal niets zegt. De klantenservice van sf.dating zal jouw vraag of probleem persoonlijk aanpakken. Zo willen ze ervoor zorgen dat je een tevreden lid bent en blijft. Het is trouwens niet van tevoren duidelijk of er nog andere contactmogelijkheden zijn als je eenmaal lid bent en ze kunt benaderen vanuit je persoonlijke profiel.


Reviews over sf.dating

Nu je wat meer informatie over sf.dating hebt ben je misschien benieuwd of de website ook echt zo werkt als sf.dating beweert. Dit kun je het beste checken door reviews te lezen van klanten die al lid zijn (geweest) bij sf.dating. Zij kunnen je informeren over de werkelijke gang van zaken bij sf.dating. Is iedereen op de website werkelijk zo levenslustig en positief, of kom je er juist een hoop negativiteit tegen? En hoe gaat sf.dating om met hun leden en deelnemers? Hier kun je achter komen via de meningen, reviews, ervaringen en beoordelingen van echte sf.dating-leden. Mocht je zelf al ingeschreven staan bij sf.dating, dan ben jij vast in staat ons en potentiële leden van sf.dating meer te vertellen over deze datingsite. Ben je tevreden over de diensten die deze site aanbied? Heb je genoeg keus in profielen? Ben je hier leuke mensen tegengekomen? Laat een review achter en vertel iedereen wat jij werkelijk van sf.dating vindt.


Wees voorzichtig als je je op sf.dating of welke datingsite dan ook begeeft. Ook al belooft sf.dating 100% echte profielen, het is toch belangrijk om te blijven vertrouwen op je eigen gezonde verstand als je met iemand afspreekt.


Diensten van SF.dating

Secretflirt.dating is een datingsite voor volwassenen. Het is een mooie site om eens te bezoeken. Het is een site welke veel mogelijk maakt en volop mogelijkheden biedt. Het is slim om te ontdekken hoe ook jij hier een geweldige tijd kunt hebben. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over SF.dating Secretflirt.dating  

Is er iets misgegaan? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het bedrijf. Je moet ze allemaal een eerlijke kans geven om processen te verbeteren en om tevreden klanten te behouden. Het is geweldig om te weten, dat dit bedrijf iedere klacht met open armen ontvangt. Het is mooi en goed om hier gebruik van te maken. Het is namelijk slecht om met een klacht te blijven zitten en hier niets kenbaar van te maken. Eigenlijk moet je dan een klacht krijgen om niet te klagen. Het is voor velen iets wat ze niet graag doen.  


Wat zijn jouw ervaringen over SF.dating Secretflirt.dating?

Vind jij hun goed? Vind jij ze slecht? Het is goed om te weten, dat je ook jouw mening kunt delen met anderen. Anderen zullen je waarderen en bedanken. Jouw ervaringen kunnen anderen helpen om sneller een goed beeld te krijgen van een organisatie of bedrijf. 


Is SF dating een veilige plaats om nieuwe mensen te ontmoeten? Hoe staat het met de privacy en anonimiteit? Lees reviews van leden en klanten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

1 maand membership

Wat een oplichtersbende is SF zeg. Ik kwam op dexsite van SF terecht en maakte een profiel aan, ik kreeg veel kijkers enbzelf berichtjes die ik helaas niet kon lezen omdat ik.nog geen betalend lid was. Nieuwsgierig als ik ben voor 1 maand lid geworden en ineens geen kijkers meer, geen berichten meer enbzelfs geen reacties meer op eerdere berichten waarop ik gereageerd had. Een grote show vanuit SF om je betalend lid te laten worden en dat is hun verdienmodel. Fake site, blijf erbij weg aub

P

Peter

26-04-2023

0

Hier klopt iets niet...

Nutteloos platform, waar naar mijn mening een luchtje aan zit. Ben een paar keer lid geweest voor korte tijd. Ten eerste: veeeeeel meer vrouwen dan mannen. Dat is al vervelend natuurlijk als je man bent, maar de vraag is ook nog eens hoeveel van de paar vrouwenprofielen op deze website écht zijn. Keer op keer volgde eenzelfde patroon tijdens mijn lidmaatschappen: 1. De eerste week reacties naar tientallen vrouwen gestuurd, maar vrijwel niets aan reacties terug. Geloof me: het waren beleefde, geïnteresseerde reacties, geen rare berichtjes met vunzige taal en naaktfoto's. 2. Vervolgens een periode van 2 weken waarin er helemaal niets gebeurt en je profiel niet eens wordt bekeken. 3. En dan, als je lidmaatschap op het einde loopt, krijgt je profiel vanuit het niets ineens wél bezoekjes, flirt-reacties en zelfs een paar berichtjes terug. 4. Er volgt contact via chat met 2 of 3 vrouwen. Ze reageren spontaan, geïnteresseerd en sexy, kunnen allemaal goed schrijven en verstaan de kunst van de subtiele verleiding. Echt iets over zichzelf vertellen doen ze nooit, het blijft oppervlakkig. 5. De zogenaamd geïnteresseerde vrouwen laten één voor één plotseling niets meer van zich horen. Ze sturen geen berichtje van: "ik vind het niet gezellig genoeg en stop ermee". Ze laten nooit meer iets van zich horen, van het ene op het andere moment, terwijl je een dag daarvoor nog boeiende gesprekken had met over en weer berichtjes. Uiteindelijk zijn alle 'kandidaten' in het niets opgelost. Dit is een terugkerend patroon bij Secret Flirt, ik heb het inmiddels al een keer of 20 meegemaakt in de afgelopen 5 jaar. Als je het mij vraagt klopt hier iets niet. Vrouwen zijn aparte wezens, maar dat dit asociale gedrag normaal is voor zo veel vrouwen kan ik niet geloven. Het zou mij dan ook niet verbazen als Secret Flirt website mensen voor zich heeft werken die via fake profielen contact leggen met mannen van wie het abonnement afloopt, met als doel om de mannen te verleiden om hun contract toch maar te verlengen (gezien de plotselinge aandacht van verschillende dames). Ik kan het niet bewijzen, maar als je het mij vraagt is deze website voor het grootste gedeelte bedrog. En al zouden mijn vermoedens niet kloppen: je wilt als man toch geen geld betalen voor een website waar vrouwen op deze manier omgaan met mannen. Voor mij was het de laatste inschrijving ooit en mijn advies luidt: niet aan beginnen!

D

Duncan

20-09-2022

0

Sf dating

Aantal maanden gebruikt, een keer een date gehad met een vrouw. Daarna nooit iets vernomen van de vrouwen op de site. Waardeloos nul reactie nou 2 op 76 gestuurde berichten!!!! Ze willen allemaal de gespierde Brad Pitt ontmoeten, je moet echt de looks hebben anders kun je het vergeten op deze site!

A

Anoniem

09-05-2022

0

Duur en fake

Na gratis aanmelding direct een paar contacten, dus ik dacht, he leuke site. Abonnement genomen en daarna niks meer. Heel veel profielen zijn hetzelfde, dus ik vermoed allemaal profielen aangemaakt door de website zelf. Duur abonnement en weinig resultaat. Ik zie hier ook vooral overdreven positieve reviews, maar ik vraag me af of die wel echt zijn. Ik ben een redelijk aantrekkelijke 40-er, hooggeschoold en welbespraakt, goede baan, maar toch geen enkel resultaat op deze site. Rara hoe kan dat. De rest mag zich raden.

B

Berend

10-01-2021

1

Let op met Secretflirt

Let op met SF profielen.....1 op de 100 dat je een zogenaamd echt profiel treft. Bij mij is het al meerdere keren gebeurd dat de dame in kwestie je heel graag naar KIK messenger wil hebben om vervolgens jou foto's toe te laten sturen etc.....uiteraard krijg je ook foto's van " haar " maar die zijn uiteraard ook weer afkomstig van andere personen.....opletten en goed even zien te achterhalen dat je niet met een zogenaamd " nep " profiel te maken hebt is mijn advies.

R

Ramon

08-09-2020

4

Waar voor je geld

Als man een date zoeken op een site als deze is hard werken. Ook al ben je nog zo knap, intelligent, gezellig en wat dan nog, je zult echt je best moeten doen om boven het maaiveld uit te steken. Ik heb behoorlijk werk gemaakt van mijn profiel en dat werkt goed. De sfeer op de site is gemoedelijk. Waar veel vrouwen op andere sites hun 'waar' tentoonstellen blijft dat op deze site beperkt. De mogelijkheid om je foto's open te stellen voor de ander is een mooie eerste stap om elkaar beter te leren kennen. Ik hoor van iedere vrouw terug dat ze letterlijk verdrinken in de hoeveelheid mails die ze krijgen van mannen. Ook hiervoor geldt dat een eerste indruk belangrijk is en een eerste mailtje goed moet blijven 'hangen'. Het spel van flirten op deze site is niet anders dan in het echte leven. Goed met woorden zijn en respect voor de ander hebben is handig omdat je met tekst aan het flirten bent. Vaak verplaatst een chat zich naar KIK om daar verder contact te leggen. Ik hoor bij de mannen die regelmatig een date hebben gehad (en nog hebben). 'De ware' langdurige date zit er nog niet bij, maar daar kan SF niets aan doen. Al met al een aanrader voor mensen die niet op zoek zijn naar de snelle seks, maar op een rustige respectvolle manier leuke contacten willen opdoen.

J

Joost

25-03-2018

1

Beste datingsite tot zover

Beste datingsite die ik in lange tijd heb gevonden. (en ik heb er nogal veel uitgeprobeerd) maar bij deze de meeste serieuze dates gehad met de beste ervaringen. Niet (heel) goedkoop tenopzichte van andere, maar het wel zeker waard.

M

Marja

12-02-2018

0

profiel snel gemaakt

profiel was snel gemaakt en ik heb nu in drie maanden 4 keer een date gehad. werkt voor mij ideaal, alleen reageert niet iedereen even snel hier, dat is soms teleurstellend maar de volhouder wint. en het waren vermakelijke dates ;)

H

h.

30-01-2018

0

spannend daten

Ik vind deze dating site spannender dan andere sites, die zijn vaak best een beetje saai. Ik vind dat daten spannend moet zijn. Profiel aanmaken gaat makkelijk en ik vind dat er leuke mensen zijn op deze website ;)

J

Jalinda

14-03-2017

1

Date met valentijn

Me in januari ingeschreven om misschien eens een keer niet alleen te zijn met Valentijn. Nou, net op tijd gelukt haha, maar wel heel leuk dat ik vanavond toch nog een date heb. Het is slechts after-dinner drinks en soort van een blind date, want ik heb hem nooit gezien, maar heel spannend!!

M

Manon

14-02-2017

0

Gevonden

Niet verwacht dat ik hier zou vinden wat ik zocht, maar toch gevonden dus hier een goede review van mij.

I

Ik wil anoniem blijven

05-02-2017

0

Gratis mogelijkheden zijn zeer beperkt

SecretFlirt Dating lokt mensen met aantrekkelijke voorwaarden, maar ik werkelijkheid is dit een stuk minder. Zo heb ik me hier aangemeld, omdat mensen die een vrouw zochten beginnen als gratis member. Dat is ook wel het geval, maar om nou te zeggen dat het ook werkt...Wanneer je meer mogelijkheden wilt moet je, zoals bij bijna iedere datingsite, betalen. Dat vind ik wat zonde van m'n geld. Hier wordt ook nog eens een absurd hoog bedrag gevraagd om TopMember te worden. Heb me dus maar snel weer uitgeschreven.

M

Michael Punt

15-12-2016

0