NederlandReview

  Ervaringen Regioswingers

  Lees hier wat anderen zeggen over dit bedrijf. Regioswingers is een website waar je kunt daten en valt daardoor onder de dating sites. Er is ook een dating app voor de Regioswingers bezoekers. De site is bestemd voor singles en vrijgezellen. Het is nu mogelijk om in de regio een date te vinden. geweldig toch! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van Regioswingers om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen op hun site? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Regioswingers. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Regioswingers. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij!

  Over Regioswingers

  De site Regioswingers is een casual dating site voor mannen, vrouwen en ook voor stellen in ons land. Het is een site welke gericht is op mensen welke op zoek zijn naar wat meer spanning en erotiek. Iedere dag komen er ongeveer 140 nieuwe deelnemers bij en is het hierdoor een site geworden voor veel swingers in ons land. Het is gemakkelijk om je in te schrijven en om zo een spannend contact te vinden via het internet. Het internet is ideaal om de juiste persoon te vinden. Het maakt niet uit of je een man een vrouw of een stel bent welke op zoek is naar de juiste match.

  De laatste uren waren er 139 inschrijvers en de laatste maand waren er 4250 nieuwe inschrijvingen. Alle profielen worden handmatig nagekeken. Het is een site welke zich alleen richt op swingers. Iedereen kan een profiel aanmaken en ook foto’s plaatsen.
  De site is een onderdeel van het sexy dating network met meer dan 667.056 eerdere deelnemers.

  Jasper maakt een account aan bij regioswingers... - NIEUWE BUREN

  Diensten van regioswingers

  Regioswingers is een site waar swinters een spannend contact kunnen zoeken en vinden. Het is een dating site waar veel mannen, vrouwen en stellen naartoe gaan voor een spannend en erotisch contact. Misschien is het ook wel wat voor jou?

  Klachten, tips en complimenten over regioswingers

  Klachten kun je per post en per mail inzenden naar Orbinair BV (het bedrijf achter de site Regioswingers).

  Orbinair B.V.

  Kerkenbos 1057c
  NL-6546 BB Nijmegen, Nederland
  KvK-nummer: 09206903
  BTW-identificatienummer: NL821304148B01
  Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen!

  Heb jij ervaring met Regioswingers

  Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

  De grootste verzekeraar ook de beste? Laat dit beoordelen door klanten die u voorgingen. Lees onafhankelijke ervaringen zodat u weet waar u aan begint! Lees ze bij NederlandReview

  Regioswingers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

  5.8
  47% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  5.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geduld is een schone zaak

  Oke.... Niet de gemakkelijkste manier om seks te vinden maar het werkt wel. Wees geduldig en neem de tijd om een berichtje te schrijven. Seks is namelijk iets meer dan elkaar een handje en kusje geven. Vertrouwen moet er zijn.
  Ik heb al heel wat dates gehad via deze site en nu nog steeds heb ik stellen en vrouwen die mij een leuk tegen berichtje sturen. veel berichtjes blijven ook onbeantwoord en ja.... er zit veel fake.
  Maar ik ben nu door deze site een vast seks vriendje van 2 stellen en ik moet zeggen een leuke en hete ervaring die nog lang door mag gaan.
  Mijn geheim..... Zelfkennis en niet opdringerig zijn. Mag ook wel zeggen dat mijn gewaagde fotootjes ook wel mee helpen waardoor ik hoor dat ik er lekker uit ziet. :-)
  Na contact ga ik vaak al snel over op KIK en na een tijdje het vertrouwen krijgen en een uitnodiging is dan gemaakt.

  Door: Ruud Stien15-03-2019
  David van houten 05-07-2020

  Goedendag helaas is het mij niet gelukt om contact te maken . Ben een man van 48 , helaas in mijn getrouwde relatie is geen erotiek . Mijn vrouw is totaal sex niet geïnteresseerd. Zelf vind ik dat geen reden om te scheiden met alle leed van dien . Met haar toestemming zoek ik een erotische partner die mogelijk in de zelfde situatie zicht bevind of iemand die er voor open staat . Zelf ben ik zeer hygiënisch en hou van leuke lingerie en spanning , Mvg David e-mail tolguy@outlook.com

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Veilig

  We hebben jaren gezocht naar een veilige manier waar wij dit durfden proberen. De website van RegioSwingers is netjes en we vonden het zelf een erg spannend idee dat het om de regio gaat. Misschien kom je een bekende tegen, tevens een eng idee, maar daarom juist ook extra aantrekkelijk.

  Bekenden zijn wij (nog) niet tegengekomen, maar we hebben tenminste 1 paar ontdekt waarmee we zeker vaker "contact" willen hebben.

  Een veilige manier om dit te proberen voor allebei een spannende ervaring gebleken,

  Door: Sanne09-05-2017
  Stel02-11-2019

  Stel met ervaring02-11-2019 Ook dit zal wel een review van de site zelf zijn, want alles wat jij goed beoordeeld in deze review is uitermate slecht aan deze site. Pure geldklopperij en misleiding. En WEINIG fakeprofielen..., Echt lachwekkend!!! 80% is echt fake!! De insteek van deze site is vals. Als je geld betaald om een lidmaatschap aan te gaan, dus berichten wilt kunnen sturen naar andere profielen, geeft dit NUL garantie dat die profielen jou ook kunnen antwoorden. Er is dan ook geen enkele kontakt mogelijkheid!! Profielen welke een onbetaald lidmaatschap hebben kunnen dan jouw bericht wel lezen maar NOOIT beantwoorden. Hier betaal je dus echt voor niets abonnementsgeld!! Wel abonnementsgeldgeld betalen maar geen kontakten kunnen leggen met onbetaalde profielen is zeer frustrerend, zeker omdat dergelijke onbetaalde members het grootste deel van de members vertegenwoordigen. Daarbij, wij hadden in het optiemenu aangegeven NIET ons lidmaatschap automatisch te verlengen. De site veranderd dit heel sneaky en zeker ongevraagd naar ‘automatisch verlengen’ waardoor nogmaals een termijn van 4 maanden ad 54,00 euro werd afgeschreven. Mensen.., Deze site kent buiten de enorme hoeveelheid fakeprofielen ook een admin welke weinig betrouwbaar is. Regioswingers kent meerdere nevensite's als Ondeugend daten en Novamora, Met allen eenzelfde werkwijze!

  Frael30-06-2020

  Alle mooie reacties zijn net zo fake als de site zelf. Geen controle iedereen mag lid worden dus je voelt hem aan komen allemaal fake zelden een stel. en voor zoveel fake te duur veel te duur

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Jaar abbo (met 50% kortinf)

  Prettige sexdating site. Wij als stel ervaren dat deze site betrouwbaar is en er weinig nep profielen. Klantenservice is goed benaderbaar en reageert snel en accuraat. Goede zoekfunctie. Al met al tevreden.

  Voor de mensen die beweren dat het allemaal fake is: dat is niet zo. Echter moet je wel een beetje moeite doen voor leuk contact. Een profiel op deze site is geen garantie op een date. Dat heb je helemaal zelf in de hand...

  Door: Eef08-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Verrassend goed

  Na inschrijven viel het me mee hoeveel aanspraak je krijgt en hoe echt het is. Meestal zijn er toch een hoop fakers op dit soort datingsites. Maar het is een levendige site en als je dit zoekt..dan zit je goed. Het is trouwens niet heel goedkoop. Vooral de vip abo niet (voor 20 euro per maand) maar met credits kom je ook heel ver en best wel value-fot-money zeg maar.

  Door: Liever naam niet bekend30-04-2017
  Job02-11-2019

  KLINKKLARE ONZIN !!!!! Lieve mensen, ook dit zal wel een review van de site zelf zijn, want alles wat jij goed beoordeeld in deze review is uitermate slecht aan deze site. Pure geldklopperij en misleiding. En WEINIG fakeprofielen..., Echt lachwekkend!!! 80% is echt fake!! De insteek van deze site is vals. Als je geld betaald om een lidmaatschap aan te gaan, dus berichten wilt kunnen sturen naar andere profielen, geeft dit NUL garantie dat die profielen jou ook kunnen antwoorden. Er is dan ook geen enkele kontakt mogelijkheid!! Profielen welke een onbetaald lidmaatschap hebben kunnen dan jouw bericht wel lezen maar NOOIT beantwoorden. Hier betaal je dus echt voor niets abonnementsgeld!! Wel abonnementsgeldgeld betalen maar geen kontakten kunnen leggen met onbetaalde profielen is zeer frustrerend, zeker omdat dergelijke onbetaalde members het grootste deel van de members vertegenwoordigen. Daarbij, wij hadden in het optiemenu aangegeven NIET ons lidmaatschap automatisch te verlengen. De site veranderd dit heel sneaky en zeker ongevraagd naar ‘automatisch verlengen’ waardoor nogmaals een termijn van 4 maanden ad 54,00 euro werd afgeschreven. Mensen.., Deze site kent buiten de enorme hoeveelheid fakeprofielen ook een admin welke weinig betrouwbaar is. Regioswingers kent meerdere nevensite's als Ondeugend daten en Novamora, Met allen eenzelfde werkwijze!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  De insteek van deze site is vals.

  De insteek van deze site is vals. Als je geld betaald om een lidmaatschap aan te gaan, dus berichten wilt kunnen sturen naar andere profielen, geeft dit NUL garantie dat die profielen jou ook kunnen antwoorden. Er is dan ook geen enkele kontakt mogelijkheid!! Profielen welke een onbetaald lidmaatschap hebben kunnen dan jouw bericht wel lezen maar NOOIT beantwoorden. Hier betaal je dus echt voor niets abonnementsgeld!!
  Wel abonnementsgeldgeld betalen maar geen kontakten kunnen leggen met onbetaalde profielen is zeer frustrerend, zeker omdat dergelijke onbetaalde members het grootste deel van de members vertegenwoordigen.

  Daarbij, wij hadden in het optiemenu aangegeven NIET ons lidmaatschap automatisch te verlengen. De site veranderd dit heel sneaky en zeker ongevraagd naar ‘automatisch verlengen’ waardoor nogmaals een termijn van 4 maanden ad 54,00 euro werd afgeschreven.

  Mensen.., Deze site kent buiten de enorme hoeveelheid fakeprofielen ook een admin welke weinig betrouwbaar is.

  Regioswingers kent meerdere nevensite's als Ondeugend daten en Novamora, Met allen eenzelfde werkwijze!

  Door: Stel met erv, op regio02-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Nvt

  Minpunt:

  Ik kon geen foto uploaden en gaf dat dooren kreeg als antwoord dat ik maar vip lid moest worden dan kon ik per email een foto doorsturen.

  Geldwolven...fake site...niet klantvriendelijk en heb mezelf meteen weer uitgeschreven

  Door: Richard17-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Veiligheid boven alles

  Wij mogen als stel soms een spannend uitstapje maken, maar je moet daarmee altijd erg voorzichtig zijn.

  Regioswingers geeft ons een veilig gevoel. Je gegevens zijn beschermd en we zijn geen rare of enge mensen tegengekomen. Wel spannende contacten.

  Meestal kiezen we telkens voor een ander stel in plaats van steeds voor dezelfde.

  Door: A+K05-01-2017
  Yolo08-03-2020

  Bullshit... Alles is fake

  Ja .. fake ja!!21-07-2020

  ik vertrouw het allemaal nu niet meer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Lekker dichtbij dankzij RegioSwingers

  Er ontbrak wat spanning in de relatie tussen mij en mijn partner, waardoor we ons hebben ingeschreven bij RegioSwingers. Dit bleek een succes. De spanning is na een paar maanden weer helemaal terug en dit is echt iets voor ons! Bovendien zijn er veel mensen bij ons uit de regio, waardoor de reisafstand beperkt is.

  Door: Berend W.28-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Regio swingers voor spannende avond

  Met mijn vriend samen maak ik wel eens gebruik van de diensten van regio swingers. Soms verrassen wij elkaar met een spannende avond, soms plannen we ruim van te voren wanneer ' we weer gaan ' .

  Het is makkelijk en leuk en ik voel me er veilig bij.

  Door: Sabrina15-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  discreet en verleidelijk tevreden

  makkelijk, discreet en verleidelijk
  wij zijn telkens tevreden geweest

  Door: wijSwingers09-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  ja

  drama site na 3 dagen kwam ik via zapper alweer dezelfde vrouwen tegen, bestand van 100 vrouwen blijkbaar.

  Door: xxx13-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Fake profielen

  - fake profielen, echt te bizar

  Door: Robert07-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Shitsite.

  Wat een oplichterij...95% fake profielen. Geld kwijt maar voor geen kwartje wijzer! Trap er niet in mensen!

  Door: Marco24-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Waardeloos

  Echt waardelozesite. 25 euro betaald en per ongeluk na 9 dagen account gewist. Dan ben je mooi je geld kwijt. Klantvriendelijke van 0,0 . Verder kloppen er veel profielen niet en krijg je antwoorden die niet kloppen

  Door: H04-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  hufterigheid

  Ik dacht; ik probeer. Een site waar vrouwen hun hufterig gedrag op en top uitbuiten!

  why?? omdat ze gratis VIP members zijn, en daardoor te vrijblijvend lid worden (sommigen al jaren) en daardoor soms geen enkele moeite nemen om te reageren op vragen of andere berichten.

  Elke keer dacht ik, ben ik nu gek, stuur ik rare berichten?

  Dus... niet doen.

  Aan de beheerders/eigenaars; maak dat vrouwen ook moeten betalen, €10,- p/m (en de mannen dan ook)..

  Door: nietje13-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niet mijn cup-of-thee

  Ik snap dat anderen het doen en best wat leuke contacten opgedaan. Spontane mensen en erg gezellig. Maar het was leuk om uit te proberen maar uiteindelijk gewoonweg niet mijn cup-of-thee. Vandaar een Nee voor nogmaals kopen, maar op zich is het een goede site voor hen die het interessant vinden. Weinig fake en meesten serieus. De levering heb ik dus minder gegeven, maar dat ligt meer aan mij dan aan de site.

  Door: Han S.21-02-2018
  Stel met ervaring02-11-2019

  Zal wel een review van de site zelf zijn, want alles wat jij goed beoordeeld in deze review is uitermate slecht aan deze site. Pure geldklopperij en misleiding. En WEINIG fakeprofielen..., Echt lachwekkend!!! 80% is echt fake!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  uitproberen

  Ik snap dat sommige het superspannend vinden. Maar ik heb het geprobeerd met mijn vrouw en het is toch niet helemaal ons ding. Ik ben voor uitproberen van nieuwe dingen, maar dit ging me net even te ver. Dus eens maar nooit weer.

  Door: uitproberen07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over Regioswingers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Regioswingers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Regioswingers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Regioswingers actief?

  Regioswingers is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Regio Dating, Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Regioswingers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.