NederlandReview

    Ervaringen Regioswingers

    Lees hier wat anderen zeggen over dit bedrijf.  Regioswingers  is een website waar je kunt daten en valt daardoor onder de dating sites. Er is ook een dating app voor de Regioswingers  bezoekers. De site is bestemd voor singles en vrijgezellen. Het is nu mogelijk om in de regio een date te vinden. geweldig toch!  Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van Regioswingers om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen op hun site? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Regioswingers. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Regioswingers. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! 

    Over Regioswingers
    De site Regioswingers is een casual dating site voor mannen, vrouwen en ook voor stellen in ons land. Het is een site welke gericht is op mensen welke op zoek zijn naar wat meer spanning en erotiek. Iedere dag komen er ongeveer 140 nieuwe deelnemers bij en is het hierdoor een site geworden voor veel swingers in ons land. Het is gemakkelijk om je in te schrijven en om zo een spannend contact te vinden via het internet. Het internet is ideaal om de juiste persoon te vinden. Het maakt niet uit of je een man een vrouw of een stel bent welke op zoek is naar de juiste match. 

    De laatste uren waren er 139 inschrijvers en de laatste maand waren er 4250 nieuwe inschrijvingen.  Alle profielen worden handmatig nagekeken. Het is een site welke zich alleen richt op swingers. Iedereen kan een profiel aanmaken en ook foto’s plaatsen. 
    De site is een onderdeel van het sexy dating network met meer dan 667.056 eerdere deelnemers.   

    Diensten van regioswingers 
    Regioswingers  is een site waar swinters een spannend contact kunnen zoeken en vinden. Het is een dating site waar veel mannen, vrouwen en stellen naartoe gaan voor een spannend en erotisch contact. Misschien is het ook wel wat voor jou?

    Klachten, tips en complimenten over regioswingers
    Klachten kun je per post en per mail inzenden naar Orbinair BV (het bedrijf achter de site Regioswingers). 

    Orbinair B.V.
    Kerkenbos 1057c
    NL-6546 BB Nijmegen, Nederland
    KvK-nummer: 09206903
    BTW-identificatienummer: NL821304148B01
    Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview.nl? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen! 

    Heb jij ervaring met Regioswingers    
    Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. Nederlandreview.nl faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 

     

    De grootste verzekeraar ook de beste? Laat dit beoordelen door klanten die u voorgingen. Lees onafhankelijke ervaringen zodat u weet waar u aan begint! Lees ze bij NederlandReview.nl

    Regioswingers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    6,2
    54% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,8

    Service

    6,2

    Prijs

    6,2

    Leveren

    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geduld is een schone zaak

    Ruud Stien15-03-2019

    Oke.... Niet de gemakkelijkste manier om seks te vinden maar het werkt wel. Wees geduldig en neem de tijd om een berichtje te schrijven. Seks is namelijk iets meer dan elkaar een handje en kusje geven. Vertrouwen moet er zijn.
    Ik heb al heel wat dates gehad via deze site en nu nog steeds heb ik stellen en vrouwen die mij een leuk tegen berichtje sturen. veel berichtjes blijven ook onbeantwoord en ja.... er zit veel fake.
    Maar ik ben nu door deze site een vast seks vriendje van 2 stellen en ik moet zeggen een leuke en hete ervaring die nog lang door mag gaan.
    Mijn geheim..... Zelfkennis en niet opdringerig zijn. Mag ook wel zeggen dat mijn gewaagde fotootjes ook wel mee helpen waardoor ik hoor dat ik er lekker uit ziet. :-)
    Na contact ga ik vaak al snel over op KIK en na een tijdje het vertrouwen krijgen en een uitnodiging is dan gemaakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Fake profielen

    Robert07-03-2019

    - fake profielen, echt te bizar

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Shitsite.

    Marco24-02-2019

    Wat een oplichterij...95% fake profielen. Geld kwijt maar voor geen kwartje wijzer! Trap er niet in mensen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Waardeloos

    H04-01-2019

    Echt waardelozesite. 25 euro betaald en per ongeluk na 9 dagen account gewist. Dan ben je mooi je geld kwijt. Klantvriendelijke van 0,0 . Verder kloppen er veel profielen niet en krijg je antwoorden die niet kloppen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    hufterigheid

    nietje13-08-2018

    Ik dacht; ik probeer. Een site waar vrouwen hun hufterig gedrag op en top uitbuiten!

    why?? omdat ze gratis VIP members zijn, en daardoor te vrijblijvend lid worden (sommigen al jaren) en daardoor soms geen enkele moeite nemen om te reageren op vragen of andere berichten.

    Elke keer dacht ik, ben ik nu gek, stuur ik rare berichten?

    Dus... niet doen.

    Aan de beheerders/eigenaars; maak dat vrouwen ook moeten betalen, €10,- p/m (en de mannen dan ook)..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet mijn cup-of-thee

    Han S.21-02-2018

    Ik snap dat anderen het doen en best wat leuke contacten opgedaan. Spontane mensen en erg gezellig. Maar het was leuk om uit te proberen maar uiteindelijk gewoonweg niet mijn cup-of-thee. Vandaar een Nee voor nogmaals kopen, maar op zich is het een goede site voor hen die het interessant vinden. Weinig fake en meesten serieus. De levering heb ik dus minder gegeven, maar dat ligt meer aan mij dan aan de site.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Veilig

    Sanne09-05-2017

    We hebben jaren gezocht naar een veilige manier waar wij dit durfden proberen. De website van RegioSwingers is netjes en we vonden het zelf een erg spannend idee dat het om de regio gaat. Misschien kom je een bekende tegen, tevens een eng idee, maar daarom juist ook extra aantrekkelijk.

    Bekenden zijn wij (nog) niet tegengekomen, maar we hebben tenminste 1 paar ontdekt waarmee we zeker vaker "contact" willen hebben.

    Een veilige manier om dit te proberen voor allebei een spannende ervaring gebleken,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Verrassend goed

    Liever naam niet bekend30-04-2017

    Na inschrijven viel het me mee hoeveel aanspraak je krijgt en hoe echt het is. Meestal zijn er toch een hoop fakers op dit soort datingsites. Maar het is een levendige site en als je dit zoekt..dan zit je goed. Het is trouwens niet heel goedkoop. Vooral de vip abo niet (voor 20 euro per maand) maar met credits kom je ook heel ver en best wel value-fot-money zeg maar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    uitproberen

    uitproberen07-02-2017

    Ik snap dat sommige het superspannend vinden. Maar ik heb het geprobeerd met mijn vrouw en het is toch niet helemaal ons ding. Ik ben voor uitproberen van nieuwe dingen, maar dit ging me net even te ver. Dus eens maar nooit weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Veiligheid boven alles

    A+K05-01-2017

    Wij mogen als stel soms een spannend uitstapje maken, maar je moet daarmee altijd erg voorzichtig zijn.

    Regioswingers geeft ons een veilig gevoel. Je gegevens zijn beschermd en we zijn geen rare of enge mensen tegengekomen. Wel spannende contacten.

    Meestal kiezen we telkens voor een ander stel in plaats van steeds voor dezelfde.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Regio swingers voor spannende avond

    Sabrina15-12-2016

    Met mijn vriend samen maak ik wel eens gebruik van de diensten van regio swingers. Soms verrassen wij elkaar met een spannende avond, soms plannen we ruim van te voren wanneer ' we weer gaan ' .

    Het is makkelijk en leuk en ik voel me er veilig bij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    discreet en verleidelijk tevreden

    wijSwingers09-06-2016

    makkelijk, discreet en verleidelijk
    wij zijn telkens tevreden geweest

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Lekker dichtbij dankzij RegioSwingers

    Berend W.28-04-2016

    Er ontbrak wat spanning in de relatie tussen mij en mijn partner, waardoor we ons hebben ingeschreven bij RegioSwingers. Dit bleek een succes. De spanning is na een paar maanden weer helemaal terug en dit is echt iets voor ons! Bovendien zijn er veel mensen bij ons uit de regio, waardoor de reisafstand beperkt is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Regioswingers

    Uw beoordeling