NederlandReview

    Ervaringen NovaMora

    Soms wil je als stel eens een spannend experiment uitvoeren en een sexy date maken met een ander stel bijvoorbeeld, of misschien ben je ‘gewoon’ single en op zoek naar een leuke relatie? Dit alles en meer is mogelijk via verschillende datingsites. NovaMora is één van die datingsites waar je je in kunt schrijven om op zoek te gaan naar contact. Wat degenen die je voorgingen van deze datingsite vinden lees je hier.

    Over NovaMora


    Novamora is een datingwebsite voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een nieuwe relatie, een innige vriendschap of een spannende date. De website NovaMora is onderdeel van een groter netwerk van datingwebsites van Sexy Dating Networks, de handelsnaam van Orbinair B.V. Alle websites die onder Sexy Dating Networks vallen zijn ook weer aan elkaar gelinkt, waardoor je bij inschrijving van één ervan meteen toegang hebt tot alle profielen van de meerdere datingsites die zij beheren.

    Diensten


    Als je op zoek bent naar een date, relatie of vriendschap dan kun je je eenvoudig inschrijven. Zodra je de website opent kom je terecht op de inschrijfpagina waar je heel eenvoudig zelf een profielnaam kunt kiezen en vervolgens aan moet geven wat je bent (man, vrouw of stel) en waar je naar op zoek bent (man, vrouw of stel). Vervolgens geef je nog even je e-mailadres op en klikt op ‘Inschrijven’. Als je daarna je mail hebt bevestigt is je inschrijving definitief. Daarna kun je inloggen en je profiel nog verder verfijnen met waar je precies naar op zoek bent, wat jouw interesses zijn, etc. Dit alles is gratis, net als het plaatsen van foto’s, het bekijken van hoofdfoto’s, het bekijken van profielen en het standaard zoeken. Wanneer je ook berichten wilt kunnen ontvangen en versturen, extra foto’s wilt bekijken, uitgebreid wilt kunnen zoeken, etc. moet je een betaald lidmaatschap nemen, waarmee je zogenaamd VIP-toegang krijgt. De actuele prijzen die je hiervoor betaalt zijn € 24,99 voor 1 maand, € 19,99 p/mnd. voor 2 maanden of € 14,99 p/mnd. voor 3 maanden VIP-toegang. Je kunt dit lidmaatschap betalen met Creditcard, iDeal, Bancontact of via een overboeking.


    Een Novamora TV commercial

    Klachten


    Je hebt 14 dagen de tijd om je te bedenken als je een betaald lidmaatschap hebt genomen. Wanneer je binnen deze 14 dagen wel gebruik hebt gemaakt van de voordelen van het lidmaatschap dan mag NovaMora hiervoor een bedrag inhouden. Wanneer je van je herroepingsrecht gebruik wilt maken dan moet je binnen de termijn via een reactieformulier naar de klantenservice een ontbinding van de overeenkomst aanvragen. Als je vragen hebt kun je terecht op een pagina met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Heb je een ander probleem of een klacht, dan kun je deze via het reactieformulier sturen naar NovaMora.

    Schrijf hier jouw review over NovaMora!


    Ben jij enthousiast over deze website omdat je er één of meerdere leuke contacten aan over hebt gehouden? Of ben je teleurgesteld in wat je op deze datingsite vond, en was er slechts weinig aanbod voor je te vinden aan leuke mannen of vrouwen? Laat het ons weten op NederlandReview! Anderen kunnen hier hun voordeel mee doen!

    Wat zijn de ervaringen met de datingsite NovaMora? Komt het via hen vaak tot een afspraak, of vinden mensen weinig nieuwe, leuke connecties bij hen?

    NovaMora
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    5
    50% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,2

    Service

    5,4

    Prijs

    4,6

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Niet

    Geen plus te vinden. En de erg goeie recensies zal van medewerkers zelf dat merk je aan het politiek getinte reactie. Net als elke ander site meer fake dan real. Het gaat nu eenmaal om de poen.

    Door: Jan16-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Mooie aanbiedingen

    Als vrouw word ik overspoelt met berichten. Nog maar te zwijgen over het aantal chatverzoeken. Het klinkt misschien arrogant maar als de keuze reuze is neem ik niet de moeite om alles te beantwoorden. De knappere mannen die ook nog een leuk profiel hebben hebben uiteraard de voorkeur, zo werkt het nu eenmaal. Dus mannen die zeuren over nep profielen, kijk eens goed in de spiegel. Snap dat het niet leuk is als je geen reacties krijgt maar dit is gewoon de realiteit. Ook mannen die goed zijn geschapen hebben meer kans.

    Door: Anoniem12-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    .

    Ik, dame van 29 jaar, heb 5 dagen geleden een account aan gemaakt. Binnen 10 minuten had ik al ontzettend veel berichtjes zonder dat ik überhaupt door had hoe de site werkten. Nu na 5 dagen heb ik 170 chatsberzoeken en 92 berichtjes.
    Ik zeg niet dat er geen nep profielen zijn, maar mannen moeten ook niet zeuren als zij geen reactie krijgen op hun bericht als zij als aasgieren in de aanval gaan.
    Zo dat is eruit!

    Door: Moon22-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    ik heb 2 maanden vip genomen tot aan me spijt

    Ik heb 2 maanden vip gekocht. Helaas van een nep fake site .
    Want ik heb 80 mailtjes verstuurt waarvan ik nog van niemand een bericht terug heb mogen ontvangen. Bij deze denk ik en weet wel zeker dat het een nep website is.

    Als deze website niet fake en nep was dan had je in ieder geval 25% een mail terug gehad .
    ik zit nog te denken om tros opgelicht een mail te sturen en uit laten zoeken.
    Want dit is puur oplichterij in mijn ogen.

    Groet karmaliefde

    Door: karmaliefde04-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Premium

    Sorry geen pluspunten te vinden.
    -Geen leuke vrouwen
    -Heel veel nepprofielen
    -Fotozapper lijkt leuk, vrouwen bestaan niet of foto's zijn gejat.
    Site is echt een afknapper, NIET AAN BEGINNEN. NIKS IS ECHT.

    Door: Daniel27-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Maandje

    Meer kerels dan vrouwen...
    Veel fake profielen....
    Tip: Google foto search aanschaffen.... kun je meestal ook prive info zien....

    Door: Tij03-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Novamora is een Prima site

    Jeetje wat een klachten lees ik hier. Ik ben zelf al ruim een jaar lid van nova en daarvoor van ondeugend-daten

    Wil even paar min punten van hier onder bespreken. De standaard mailtjes kan je uitzetten om ze te verzenden maar ook ontvangen.

    Deze organisatie hebben meerdere websites en je kan in de instellingen aanvinken of jr profielen ook van andere sites kan zien.

    Ik ben vanaf jan 2018 over gestapt van OD naar nova omdat de reclames van OD stopte en alleen van nova er was. En niet iedereen het vinkje aanvinkt om op alle sites gedeeld te worden.

    Ik ben zelf erg kieskeurig heb in de loop van tijd van 5 jaar. Met 8 meiden/vrouwen gedate en korte vriendschap+ met 3 meiden heb ik nog steeds contact. Dus ja levert zeker de wensen. Alleen je moet wel als man zijnde op de juiste manier contact leggen. Ik heb zelf voor de grap ook eens een vrouwelijke profiel aangemaakt maar de mails die je dan van stellen en mannen krijgen tja...

    Door: Jeffry26-05-2019
    Chiel03-08-2019

    Is dit een medewerker van Nova? Het is wel heel erg toevallig dat tussen alle negatieve reviews er 1 staat met praktisch de maximale score.....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima site

    Leuke site. Veel reacties, leuke dates en contacten aan overgehouden.

    Door: Christine13-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Oplichterij

    Ik wordt me hier op de site gewoon geblokeerd en waarom? ze zeggen dat ik een fake foto heb geplaats wat totaal niet waar is, maar goed vondt het toch al een fake site hoor , velen zijn fake en doen zich anders voor dan ze in werkelijkheid zijn, daar ben ik allang achter gekomen daaro. Kortom een fake zooi daaro.

    Door: Mieke Zeldenthuis20-10-2018
    Jules10-07-2019

    Ik date wel met je ????

    René24-07-2019

    Waar heb je de Nederlandse taal geleerd?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Teleurgesteld en gevoel opgelicht te zijn

    Teleurgesteld en het gevoel opgelicht te zijn....

    De site van Novamora is een kopie qua opzet van eerdere sites die ze ook gelanceerd hebben. Sommige oudere profielen zijn zelfs daar vandaan gekopieerd.

    Op Novamora staan, ondanks dat ze zelf zeggen dat dit niet zo is, fake-profielen. Als je al een reactie terugkrijgt op je zorgvuldig geschreven bericht, dan blijkt dit ook nog eens een standaard reactie te zijn. Van verschillende profielen heb ik EXACT dezelfde reactie retour gekregen.

    Toen ik Novamora hierop aangesproken heb dat dit niet klopt, kreeg ik een standaard reactie retour dat ik beter mijn best kon doen en dat het er eenmaal bij hoort dat er afwijzingen verstuurd worden of dat mensen een standaard afwijzing hanteren. Toen ik hen er op aan sprak dat het wel erg raar is als meerdere verschillende profielen (die dus schijnbaar allemaal betalen) een EXACT dezelfde reactie retour sturen, bleef een verder antwoord uit.


    Mijn tip: spendeer hier niet je geld aan.

    Door: Pim26-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    man op zoek naar leuke vrouw

    Ben sinds 3 dagen hier nu lid maar zou het iedereen niet aanraden heb nog geen contact met iemand gehad .En net als ene zegt als je reageert op advertentie krijg je standaard reactie terug met bedankt dat je mijn profiel bezocht.Jammer ik er weer ingetuimd ben zulke sites zouden verboden moeten worden.Is alleen berust om de zwakke man geld af te troggelen .Had het kunnen weten maar ja zie je deze site tussen andere sites staan waar ik wel contacten had en dan denk je zou ook wel een goede site zijn .Helaas weer verkeerd gedacht.Mensen ik raad deze site niet aan is weer ene die geldbewust is en waar je niet met echte mensen in aanraking komt.

    Door: lja muijen17-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Niet doen!!!

    Site is qua opzet erg mooi en leuk...maar net als meerdere krijg je standaard berichten...als je zelf niet iets uit vinkt schrijven ze automatisch opnieuw een bedrag af. Of de site vol zit met fake profielen weet ik niet....maar betrouwbaar is het ook niet

    Door: Racom26-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    ervaring

    Goedemiddag,

    Nou hoopvol mij ingeschreven op deze site maar tjonge wat valt deze site tegen volgens mij een hele hoop fake van vrouwen en voor 95% geen profiel in gevuld ( vertel ik later) haha wat voor een jaartal?
    Je stuurt berichtjes standaard berichtje terug of helemaal 95% geen reactie nee valt vies tegen deze site geen aanrader om lid van te worden en zeker geen betaald lid geld over de balk gegooid.

    M.vr.g

    Bert

    Door: Bert Dubois26-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Prima siteje

    Prima siteje. Precies wat ik zoek & lekkerrrrr. AANRADER!!!

    Door: Chaisin'8824-02-2018
    Theo04-08-2019

    Heb je aandelen in deze fakesite of wat bezielt je?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gunt m'n sexleven geen boost

    Gun je sexervaring n boost is hun slogan... Volgens mij hebben ze alleen maar nepprofielen! Bij veel dames krijg je een standaard berichtje, als je hun profiel bezocht heb. En als je daar op antwoord wordt je bericht niet gelezen. En andere berichten/chats worden ook niet gelezen...
    Kortom, ik denk dat deze site veel geld verdient en hun beloften niet nakomen

    Door: Wouter16-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    TOPPPP!!

    Love it! Echt de beste datingsite volgens mij. Reeds al 5 dates aan overgehouden. 1 liep niet goed (maar kwam omdat er geen klik was) en 4..waren top!!!!

    Door: Sanjez08-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wat een K#T websiteb

    Ik zie alleen maar minpunten bij deze website.

    Ondanks mijn (vind ik zelf) leuk profiel.

    -Weinig nieuwe contacten/profielen op de website.
    -Soms staat er bij oudere/bekende profielen dat ze nieuw zijn.
    -Vrouwen sturen over het algemeen alleen maar automatische berichten zoals; "Leuk dat je me profiel bezocht".
    -Duur.

    Ik heb er geen reet aan gehad, zonde van de tijd.

    Door: JJ05-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    mwa

    Niet onaardig maar ook niet echt iets gevonden om mee te daten tot dusver. Ben ik nou zo kieskeurig?

    Door: Samantha24-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Aanrader

    De voorkant van de site zegt niet zo heel veel, daarom was ik in eerste instantie beetje huiverig om in te schrijven. Maar nadat je ingeschreven bent, gaat er een wereld voor je open. Goede site en erb duidelijk. Vandaar dat ik even deze review schrijf, want ik kwam weinig tegen op internet, wist eerst ook niet wat je kan verwachten en voor mij was het dus een beetje een gok.

    Maar wel fan dus.

    Door: haassen17-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede site

    Leuke date gevonden. Aanrader. Niet heel goedkoop, maar kosten zijn wat ze zeggen dat ze zijn en dus niks verborgen. Weinig tot geen nepprofielen.

    Door: Passie29-11-2017
    J pel14-05-2019

    kut site veel nep veel onbeschofte dames die geen fatsoenlijke reactie geven hetgeen logisch is ze bestaan misschien niet eens ,dus mannen geen betalend lid worden zonde van je geld Waardeloze kut site fake profielen van vrouwen krijgen zeker paar centen betaald ervoor ,gebakken lucht die klote site .Zelfs naar veel veel gestuurde berichten geen enkele reactie .Ik doe onderzoek naar dating site s nou deze is echt een geld kloppartij site ,dus mannen niet lid worden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over NovaMora

    Uw beoordeling