NederlandReview

    Ervaringen NovaMora

    Soms wil je als stel eens een spannend experiment uitvoeren en een sexy date maken met een ander stel bijvoorbeeld, of misschien ben je ‘gewoon’ single en op zoek naar een leuke relatie? Dit alles en meer is mogelijk via verschillende datingsites. NovaMora is één van die datingsites waar je je in kunt schrijven om op zoek te gaan naar contact. Wat degenen die je voorgingen van deze datingsite vinden lees je hier.

    Over NovaMora


    Novamora is een datingwebsite voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een nieuwe relatie, een innige vriendschap of een spannende date. De website NovaMora is onderdeel van een groter netwerk van datingwebsites van Sexy Dating Networks, de handelsnaam van Orbinair B.V. Alle websites die onder Sexy Dating Networks vallen zijn ook weer aan elkaar gelinkt, waardoor je bij inschrijving van één ervan meteen toegang hebt tot alle profielen van de meerdere datingsites die zij beheren.

    Diensten


    Als je op zoek bent naar een date, relatie of vriendschap dan kun je je eenvoudig inschrijven. Zodra je de website opent kom je terecht op de inschrijfpagina waar je heel eenvoudig zelf een profielnaam kunt kiezen en vervolgens aan moet geven wat je bent (man, vrouw of stel) en waar je naar op zoek bent (man, vrouw of stel). Vervolgens geef je nog even je e-mailadres op en klikt op ‘Inschrijven’. Als je daarna je mail hebt bevestigt is je inschrijving definitief. Daarna kun je inloggen en je profiel nog verder verfijnen met waar je precies naar op zoek bent, wat jouw interesses zijn, etc. Dit alles is gratis, net als het plaatsen van foto’s, het bekijken van hoofdfoto’s, het bekijken van profielen en het standaard zoeken. Wanneer je ook berichten wilt kunnen ontvangen en versturen, extra foto’s wilt bekijken, uitgebreid wilt kunnen zoeken, etc. moet je een betaald lidmaatschap nemen, waarmee je zogenaamd VIP-toegang krijgt. De actuele prijzen die je hiervoor betaalt zijn € 24,99 voor 1 maand, € 19,99 p/mnd. voor 2 maanden of € 14,99 p/mnd. voor 3 maanden VIP-toegang. Je kunt dit lidmaatschap betalen met Creditcard, iDeal, Bancontact of via een overboeking.


    Een Novamora TV commercial

    Klachten


    Je hebt 14 dagen de tijd om je te bedenken als je een betaald lidmaatschap hebt genomen. Wanneer je binnen deze 14 dagen wel gebruik hebt gemaakt van de voordelen van het lidmaatschap dan mag NovaMora hiervoor een bedrag inhouden. Wanneer je van je herroepingsrecht gebruik wilt maken dan moet je binnen de termijn via een reactieformulier naar de klantenservice een ontbinding van de overeenkomst aanvragen. Als je vragen hebt kun je terecht op een pagina met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Heb je een ander probleem of een klacht, dan kun je deze via het reactieformulier sturen naar NovaMora.

    Schrijf hier jouw review over NovaMora!


    Ben jij enthousiast over deze website omdat je er één of meerdere leuke contacten aan over hebt gehouden? Of ben je teleurgesteld in wat je op deze datingsite vond, en was er slechts weinig aanbod voor je te vinden aan leuke mannen of vrouwen? Laat het ons weten op NederlandReview! Anderen kunnen hier hun voordeel mee doen!

    Wat zijn de ervaringen met de datingsite NovaMora? Komt het via hen vaak tot een afspraak, of vinden mensen weinig nieuwe, leuke connecties bij hen?

    NovaMora
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

    4.2
    39% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    4.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Novamora is een Prima site

    Jeetje wat een klachten lees ik hier. Ik ben zelf al ruim een jaar lid van nova en daarvoor van ondeugend-daten

    Wil even paar min punten van hier onder bespreken. De standaard mailtjes kan je uitzetten om ze te verzenden maar ook ontvangen.

    Deze organisatie hebben meerdere websites en je kan in de instellingen aanvinken of jr profielen ook van andere sites kan zien.

    Ik ben vanaf jan 2018 over gestapt van OD naar nova omdat de reclames van OD stopte en alleen van nova er was. En niet iedereen het vinkje aanvinkt om op alle sites gedeeld te worden.

    Ik ben zelf erg kieskeurig heb in de loop van tijd van 5 jaar. Met 8 meiden/vrouwen gedate en korte vriendschap+ met 3 meiden heb ik nog steeds contact. Dus ja levert zeker de wensen. Alleen je moet wel als man zijnde op de juiste manier contact leggen. Ik heb zelf voor de grap ook eens een vrouwelijke profiel aangemaakt maar de mails die je dan van stellen en mannen krijgen tja...

    Door: Jeffry26-05-2019
    Chiel03-08-2019

    Is dit een medewerker van Nova? Het is wel heel erg toevallig dat tussen alle negatieve reviews er 1 staat met praktisch de maximale score.....

    Stokstaartje08-10-2019

    Ook maar eens even de reacties gelezen hierboven Zeer grote spijt ook hierin getrapt te zijn,gelukkig stopt ie na een maand,mocht tros opgelicht ingeschakeld worden ik ben van de partij wordt eens tijd dat alleen de ECHTE sites overblijven

    Sovere16-10-2019

    Werd zonder een vraag ineens verwijderd. Wad ca 1 maand lid

    Just me26-11-2019

    Wat een dom verhaal van een medewerker van Nova!

    A.F.M. van den Berg02-12-2019

    Ik heb met Nova More geen ervaring, maar heel veel andere sites; welke allemaal geheel fake zijn of bulken van de zogenaamde "... profielen". Allemaal om geld uit je zak te kloppen. Veel (met name buitenlandse maatschappijen(Criminelen) houden zich niet aan de richtlijnen van de ACM. In mijn ogen is het georganiseerde oplichting en dus een criminele organisatie. Zouden gewoon vervolgd moeten worden. Fake profielen moet men helemaal verbieden! Maar dan zijn wij ook nog niet van de fakers met Nep email adressen af die je ook proberen op te lichten. Als je praat met een fakeprofiel, praat je dus met de moderator. Met deze persoon deel je dus privé zaken en deze persoon kan dus ook bij eventuele gegevens van de account. Dit is in mijn ogen een privacyschending. Ik heb al enkele keren het een en ander gemeld bij de ACM. Moeten nog veel meer mensen doen over de (sex)dating sites. Ook sites als relatieplanet e.d. misleiden de klanten door profielen te laten staan welke niet meer actief zijn. Ook dit zouden ze moeten verbieden. Kortom: internet is niet meer te vertrouwen op geen enkele wijze betreft menselijke contacten.

    Babs10-12-2019

    Jeffry, je bent slecht op de hoogte want ondeugend daten en nova mora is een pot nat. Als je op de ene site bent aangemeld sta je automatisch op de andere.....

    Martin21-12-2019

    Oplichters. 10.000 profielen waarvan misschien 100 betalende leden. Gooi gerust die niet actieve leden eruit. Kans van 1 op de 100.000 wanneer je hier als 50+ een date vindt. Geldklopperij. Maar dat zijn al die sites als deze. Je kunt maar beter vrouw zijn. Keuze genoeg!

    Lalex18-02-2020

    Ik ben nu 2 weken lid. Genoeg leuke vrouwen maar die lezen je mail wrl of helemaal niet. Nog steeds met mijn eigen pik aan het spelen

    Ano201901-03-2020

    Zie boven

    Mich06-03-2020

    Novamora is een betrouwbare site, ik heb hier verschillende vrouwen gevonden. Maar mannen die denken met hun pik zullen hier niks vinden, want door alle dickpics die mannen sturen hebben de vrouwen al snel een oordeel naar een normale man. Daarom kan t lang duren voordat een vrouw op je reageerd. Heb vooral geduld en stuur geen 20k berichten, en stuur je 1ste bericht met inhoud en foto misschien

    Ardjan. R03-05-2020

    Novamora is niet wat het lijkt, er zijn verschillende mensen die ik in het echt ken en die op site een profiel hebben maar in werkelijkheid hun foto van sociaal media is afgeplukt. Tevens krijg je van 9/10 exact het zelfde berichtje terug komma hoofdletters etc. Precies hetzelfde dit geeft voor mij genoeg inzicht dat de site 1 grote flop is en voor mij dus ook geen blijver als je spannende dingen op internet zoekt buiten je relatie raad ik SL sowieso meer aan!

    Jayjay16-06-2020

    Ook ik heb slechte ervaringen met Novamora en andere datingsites. Na je gratis registratie begint het kaalplukken. Voor ieder berichtje (chatapp) of iets anders moet je credits aanschaffen of een abonnement nemen. Daarom ben ik zelf een niet-commerciele contactsite begonnen. Gewoon om mensen direct via hun eigen emailadres met elkaar te verbinden. Ben net begonnen dus staan er nu nog maar twee voorbeeld-profielen in. Dit staat er ook duidelijk bij. Nieuwsgierig? Ga naar Two-fourteen.nl

    Eef09-07-2020

    Ik zit op regioswingers als stel. De profielen zijn gedeeld met Novamora en een paar andere sites van hetzelfde netwerk. Dit werkt prima en zorgt voor meer profielen. Als je dat niet wil kan je het uitzetten. Er zijn 0% geen nepprofielen op deze website. Alle profielen zijn door gebruikers gemaakt. Dit sluit niet uit dat mensen zich wel anders voordoen, dit zijn dus gebruikers zoals jij en ik, die zich als een ander voorzien. Doordat het een betaalde website is, wordt echter veel van dit soort rotzooi eruit gefilterd. Dat mensen geen date kunnen vinden ligt aan hunzelf en de mogelijk wanhopige idiote of juist kortzichtige berichten die worden gestuurd. Als iemand alleen 'hey' stuurt, eventueel met een dickpic, dan is het logisch dat je geen reactie krijgt. Ik zou daar ook niet op reageren. Verder is een profiel op welke datingsite dan ook geen garantie op een date. Dat heb je echt zelf in de hand. Mijn man en ik hebben meerdere contacten en dates via deze site gevonden. Het werkt dus prima.

    Ron01-08-2020

    Een hele grote nep site met standaard reacties als je berichten stuurt, het maakt niet uit netjes of niet netjes allemaal hetzelfde. zit er net een week maar ben er wel klaar mee met die nep profielen. maar troost je, ze zijn niet de enige maar betaal niks dan stopt het vanzelf.

    Bert10-08-2020

    Jeffrey bedondert de boel. Heb je een goede baan bij novamora Jeffrey? Of heet je eigenlijk Angela of zo?

    Pardini10-09-2020

    Echt waardeloos. Nmm voor een zeer groot deel nep en traffic geregisseerd. Geldklopperij. Ga liever een keer naar de hoeren dan mijn geld aan dit soort websites steken

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mooie aanbiedingen

    Als vrouw word ik overspoelt met berichten. Nog maar te zwijgen over het aantal chatverzoeken. Het klinkt misschien arrogant maar als de keuze reuze is neem ik niet de moeite om alles te beantwoorden. De knappere mannen die ook nog een leuk profiel hebben hebben uiteraard de voorkeur, zo werkt het nu eenmaal. Dus mannen die zeuren over nep profielen, kijk eens goed in de spiegel. Snap dat het niet leuk is als je geen reacties krijgt maar dit is gewoon de realiteit. Ook mannen die goed zijn geschapen hebben meer kans.

    Door: Anoniem12-09-2019
    J&L27-11-2019

    Let op! Deze site maakt er na je eerste betaling voor twee maanden bijvoorbeeld, gelijk een abonnement van met onaangekondigde incasso's. Onprofessioneel deze onverwachte 'abonnement service', vandaar direct weg. Bovendien blijkt de 'verwijder uw account' knop niet te werken!!!

    Livinblues21-07-2020

    Waardeloos. Geen chatfunctie en vele nep profielen. Probeer de fotozapper maar. Grote kans dat je meerdere keren dezelfde foto ziet langskomen met een andere porofielnaam. Trap er niet in 🤣🤣🤣🤣

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Aanrader

    De voorkant van de site zegt niet zo heel veel, daarom was ik in eerste instantie beetje huiverig om in te schrijven. Maar nadat je ingeschreven bent, gaat er een wereld voor je open. Goede site en erb duidelijk. Vandaar dat ik even deze review schrijf, want ik kwam weinig tegen op internet, wist eerst ook niet wat je kan verwachten en voor mij was het dus een beetje een gok.

    Maar wel fan dus.

    Door: haassen17-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Novamora vip

    Alle mannen die roepen dat het nep is , net zoveel nep Accounts van mannen.
    Ik heb al 6 geweldige dates gehad via deze site. Met echt aantrekkelijke mannen , het “probleem” is de verhouding man / vrouw 90/10 waardoor wij als vrouwen de leukste mannen uitkiezen .. en de dickpics en inhoudloze mannen overslaan.. maar nep is het zeker niet !! Ik geniet er nog steeds van 😃

    Door: Lady anoniem 02-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Novamora

    Meest platte zogenaamd nette mannen hier te vinden, Barry W. harderwijk
    Spannende date ok maar enge man gehalte hoog.

    Door: Anoniem14-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Abonnement

    Novamora, zonder abonnement kun en mag je echt niks, ongelooflijk veel gamers, echt geen aanrader, klachten doen ze niks mee, echt een slechte site, daarbij ook nog eens erg duur

    Door: Harry04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    TOPPPP!!

    Love it! Echt de beste datingsite volgens mij. Reeds al 5 dates aan overgehouden. 1 liep niet goed (maar kwam omdat er geen klik was) en 4..waren top!!!!

    Door: Sanjez08-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goede site

    Leuke date gevonden. Aanrader. Niet heel goedkoop, maar kosten zijn wat ze zeggen dat ze zijn en dus niks verborgen. Weinig tot geen nepprofielen.

    Door: Passie29-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Prima site

    Leuke site. Veel reacties, leuke dates en contacten aan overgehouden.

    Door: Christine13-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima siteje

    Prima siteje. Precies wat ik zoek & lekkerrrrr. AANRADER!!!

    Door: Chaisin'8824-02-2018
    Theo04-08-2019

    Heb je aandelen in deze fakesite of wat bezielt je?

    Sven Wesselink05-09-2020

    Ja precies dit is gewoon een chat operator. altijd de zelfde antwoorden en de zelfde openings zinnen. de mensen die een positive reactie achter laten is waarschijnlijk de zelfde persoon op een ander email adres die ze ook gebruiken voor de fake website. ze houden je aan het lijntje en elke keer als ze willen afspreken is het weer van oh sorry mijn oma heeft dit of mijn vriendin heeft dat ik kan niet. ze willen ook niet buiten de website gaan omdat ze daar geen geld mee verdienen. 99% van de websites waar je per bericht voor moet betalen zijn op dit moment zoooo nep echt zielig dit.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Novamora.nl is een Fake site met Fake acounts

    Veel nep acounts. Als je al een andwoord krijgt krijg je een andwoord met exacte de zelfde zin. Dus gewoon nep of fake acounts. Ik ga niet betalen voor nep of fake acounts.. 95% van de acounts zijn nep. Of fake..

    Door: Herman26-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Datingsite

    Mensen, begin er niet aan. Het is 1 grote nepbende. Dezelfde profielfoto, die bij verschillende namen uit verschillende plaatsen wordt gebruikt, vond ik toch wel het toppunt. Ik heb een abonnement maar ik ga er snel mee stoppen. Ga er van uit dat de leuke vrouwen op de profielfoto's, werkzaam zijn bij novamora. En nee, ik had geen dickpic in mijn profiel staan. Nogmaals, niet aan beginnen.

    Door: Bert10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Premium

    0 vrouwen en bijna niemand reageert van de 10 die er zijn

    Door: Jos21-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Worst website ever

    This is the worst dating website ever.... they ban me everytime and I have to lose time with documentation etc and they asked me several times de ID for some reason...


    I KNOW u guys want to make this safer for everyone but this is so bad that I can't recommend to anyone .

    Also they don't have age filters so when u longing for the first time other users bomb your account with nasty messages and you really can't use it anymore unless u have time to delete messages etc...

    Door: Estela Franco16-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    slecht oplichters

    wat een slechte fake nep site betaald om berichten te versturen niemand antwoord

    Door: Anoniem 08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NovaMora

    NovaMora wat kan je er over zeggen als je mannen gelooft op hun mooie ogen dat ze exclusief voor jou gaan, dan zit je zeker op de verkeerde site. Het is eigenlijk gewoon een sex datingsite dus als je lekker los wil gaan met meerdere mannen.
    Voor dames is er een overschot van mannen die allemaal opzoek zijn naar hetzelfde, gewoon ongecompliceerde sexdates.
    Zit je op Nova om de friend with benefit te vinden dan zal dit naar alle waarschijnlijkheid niet lukken, uiteraard zeggen alle mannen dat het ze om meerdere dates gaat.
    Maar uiteindelijk gaat het puur alleen om 1x sex. Dus helaas voor mij niet wat ik verwachte of zocht. Ben er ook een beetje te naïef ingestapt denk ik.

    Door: Lisanne08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Geen

    contact gehad met iemand die je geheel bespeeld. Eerst kan hij her niet aan je online te zien want meneer geeft om je doet zielig verhaal. Ik trapte erin kreeg een affaire met die man. Zijn naam bleek achteraf gelogen kwam steeds met nieuwe profielen online , met alsxreden hij vertrouwde me niet hij keek of ik er was. Zielig verhaal over dat vrouwen hem alleen leuk vinden vanwege grote ... . Zijn huwelijk was slecht vrouw deed raar tegen kinderen niks van waar . Bij date kwamen we iemand tegen zo kwam ik achter zijn echte naam maanden verstrikt in leugens . Hij maakte veel checkaccount ik deed dat ineens ook om uut te vinden hoe eerlijk hij was . Zijn verhalen gaven me het gevoel dat ik steeds moest bewijzen dat ik het meende met hem totdat mij dat beheerste . Toen ik geheel voor hem ging liet hij nooit meer wat horen ik weet dat hij er is weer en dan niks durft te zeggen nieuwe vrouwen slachtoffer maakt. In zijn verhaal. Nova waarsvhuwd mij om veel profielen maar hem niet hij betaald krijgt nog geen waarschuwing terwijl ze kunnen lezen wat hij doet

    Door: Rilaantje08-07-2020
    Eef09-07-2020

    Beste Rilaantje, vervelende ervaring, maar onterecht dat je de site daardoor slecht beoordeelt. Dit ligt niet aan de site, maar aan de persoon met wie je daar in contact was.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Geen abo gehad

    Hele tijd geleden eens een kijkje genomen. Tja, veeeel ghost profielen die niet meer gebruikt worden maar de site wel lekker "opvullen" natuurlijk. En dat is wel nodig ook. Een normale datingsite heeft al een redelijk overschot aan mannen, waarschijnlijk omdat vrouwen zich met zulke dingen toch minder comfortabel voelen. Een site die puur op seks is georiënteerd heeft helemaal een scheve verhouding met misschien een ratio van 1 vrouw op 100(+?) mannen. De "dode" profielen vis je er al gauw uit. Je moet wel gewoon een leuk normaal profiel aanmaken en dito berichten sturen naar de dames natuurlijk! Respect verdient iedereen. Maar verwacht ook dan veel "standaardreacties" (lees afwijzingen) terug. De dames komen om in keuze. Zoveel aandacht, berichtjes, chatverzoeken etc. Dan krijg je dus dat de knappe mannen natuurlijk altijd vooraan staan en de rest altijd bot vangt. De mooie mannen die misschien 1% van het totaal aantal mannen uitmaken. Sorry maar zo werkt het gewoon. Ik ben niet de knapste, ook niet de lelijkste. Je krijgt soms wel antwoord op je bericht maar dan moet je natuurlijk wel eerst iets leuks sturen en niet meteen over seks beginnen te zeiken. Uiteindelijk is het een vrij dode site voor mannen. Voor vrouwen is het waarschijnlijk of ze in de spits midden op de snelweg staan en waar het verkeer ze links en rechts om de oren vliegt tot ze er knetter van worden. Ik heb er niks aan over gehouden en ben er toen ook al snel mee gestopt maar toch wel enkele leuke gesprekken gehad. Wees gewoon altijd respectvol.

    Door: Matthijs12-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    betrouwbare datingsite gezocht

    Ik ben op zoek naar een leuke en betrouwbare datingsite met echte profielen....wie weet er een leuke site? Bij de meeste sites draait het om de credits die je moet kopen, wordt je genept met fake profielen of zijn er veel meer mannen dan vrouwen actief lid.....

    Door: Toyboy7201-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NIET DOEN

    Helaas is deze site niet goed voor het vinden van stellen.
    De meeste stellen reageren niet of raden aan om via kik verder te gaan. Met kik kun je onbeperkt chatten met andere mensen.
    Niet doen dus.

    Door: Peter Wenslood12-02-2020
    Kelvin06-06-2020

    Wat is er erg aan kik?

    Daniël09-07-2020

    Als stel hebben wij meerdere stellen gevonden hier. Dus ben het niet eens met jouw review.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over NovaMora

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is NovaMora een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 33 ervaringen geplaatst over NovaMora. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NovaMora actief?

    NovaMora is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NovaMora gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.