NovaMora

Alle reviews

NovaMora

38% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (78)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alleen de mooiste mannen krijgen seks

  Zoals enkele vrouwen hier toegeven gaat het om je uiterlijk. Alleen de leukste mannen, de knapste en de mooiste worden voor seks gekozen door vrouwen. Dat is de natuur. De rest kan eenzaam en depressief stikken en sterven. Dat is de natuur. Seks is alleen toegankelijk als je als man knap, symmetrisch en gezond bent. Onaantrekkelijke en lelijke mannen worden niet gekozen voor seks, vriendschap of intimiteit. Vrouwen komen niet klaar van losers en lelijkerds. Dat is op novamora zo, dat is op tinder zo, dat is op iedere datingsite zo. Dat is de natuur. En de natuur is keihard. Ben je knap,dan zal je geliefd, bemind en gewenst zijn bij vrouwen. Ben je niet mooi, knap of sexy, dan ben je ongewenst en onzichtbaar voor vrouwen met alle negatieve gezondheidsgevolgen toe wat seksloosheid, liefdeloosheid en geen intimiteit brengt. Je moet knap, geil en mooi zijn van buiten wil je seks kunnen ervaren in de enigste leven die je zal hebben. Hooguit 20% van alle mannen krijgt 99% van de vrouwelijke seksuele aandacht. Dus nee, mannen vallen niet alleen op uiterlijk, VROUWEN gaan voor uiterlijk en voor de 100% en veel geven dat inmiddels toe. Beauty is NOT in the eye of the beholder. Als je niet enigzins knap, lekker of geil bent, dan heeft aanmelden bij novamora of überhaupt een online dating app geen zin; je zal alleen maar teleurstelling en verdriet ervaren. Als je na de 30e nog maagd bent als man, vergeet het maar. Vrouwen willen mannen met ervaring, want als je als man veel vrouwen in je leven hebt gehad dan geeft dat aan dat je gezond en goed bent en daar gaan vrouwen voor. Zowel op novamora als in het echte leven. Als je knap bent dan ben je gezegend. Als je dat niet bent dan is eenzaamheid, seksloosheid en depressie jou destiny en willen vrouwen niets met je te maken hebben. In deze hedendaagse maatschappij is het uiterlijk wat jou kwaliteit als mens en als seksueel partner bepaald. Waar de ene knappe man met meer dan 300 vrouwen seks heeft met knallende orgasmes voor de dames zal de andere man niet eens 1x met een vrouw zoenen in zijn hele leven. Dat is de harde waarheid. Winners take all, losers go to bed with nothing. Mooie mannen zijn het waard en dat is waar vrouwen 100% voor gaan. Iedere man die hier klaagt is helaas niet gewenst voor seks, intimiteit of liefde door de dames. De realiteit is bitter en koud voor hen maar warm en goddelijk voor de geile kerels. Op iedere dating app is dit het geval. En dat zal het altijd blijven. Helaas is het zo. Mooie mannen krijgen al het liefs en lekkers en de rest kan blijven dromen en hopen.

  Wat een onzin. Vind het op het eerste gezicht idd leuk als iemand aantrekkelijk is maar op het tweede gezicht is leuke communicatie, humor veel belangrijker. Een man die er goed uitziet maar weinig inhoud heeft komt niet in mijn bed terecht. En tuurlijk, de keuze is reuze. Tis veelal afhankelijk van hoe het eerste contact tot stand komt. Openingszinnen als 'hpi' of 'haai', 'goedemorgen' etcetera, dat schiet niet op. Evenals allerlei andere clichés. Gelukkig tref ik vrijwel altijd hele leuke fijne lieve aantrekkelijke mannen waar ik een super gezellige ontmoeting mee heb. In bed of daarbuiten ;-). Mijn advies, zorg dat jw er verzorgd bij loopt en tijd schenkt aan je profiel, zorgvuldig, niet standaard, dan komt het vanzelf goed. Of je nu 'knap' bent of minder knap. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur vwb aantrekkelijkheid. Brad Pitt is de mooiste man ooit geboren, dat zal altijd zo blijven :-):-)

  Aanvulling op bovenstaand: zorg ook voor goede scherpe foto's. 1 van alleen je hoofd (niet van onderaf) en zeker 1 waar je helemaal op staat. Kinderen, huisdieren, vissen, autos, zonnebrillen, met oma's /opa's, ontbloot bovenlijf/onderlijf, alleen je voeten, snapchat, etcetera zijn allen ongewenst. Dit als gratis tip.

  Oh ja, Brad Pitt is de mooiste man ooit geboren en dat zal altijd zo blijven :-):-)

  @PJ1969 Wat is er dan onzinnig aan dat verhaal? Voor zover ik zie zijn het inderdaad alleen maar de leuke boys die voor seks en love gekozen worden. Ik kies zelf ook alleen maar kerels die handsome en sexy zijn. Liever een inhoudloze geile lekkere donder met een leuk koppie, geil lijf en als het kan groot geschapen (17+) dan een hardwerkende asymmetrische ono met inhoud die mij de stelling van pythagoras kan uitleggen. Sorry hoor, maar dat is gewoon idd de natuur. En ja, het is heel zuur als je niet gezegend bent met een leuk koppie. Laten we gewoon eerlijk wezen, we willen allemaal iets moois en er is wel degelijk sprake van mooi-lelijk. Geile lekkere seks heb je iemand die mooi en lekker is en niet met iemand zonder looks. En ja, de kwaliteit van het leven wordt hierdoor wel degelijk aangetast. Dat is gewoon de snoeiharde waarheid. Moet er niet aan denken om oud te worden zonder sjansen, zoenen, hugs en seks......Nova is prima,maar zorg wel dat je er goed uitziet, ladies go for looks -xxx-
  P.s. Kerels kunnen ook hard zijn tegen dames die niet gezegend zijn met een leuk koppie

  @FL ...jij rolt van het ene uiterste in het andere "Liever een inhoudloze geile lekkere donder met een leuk koppie, geil lijf en als het kan groot geschapen (17+) dan een hardwerkende asymmetrische ono met inhoud die mij de stelling van pythagoras kan uitleggen", zit daar geen middenweg tussen? Overigens, liggen die "geile donders met een leuk koppie, geil lijf en als het kan groot geschapen (17+) " voor het oprapen dan...of gaat het hier om een fantasie die is ontleend aan Pornhub of Pornasites???

  Afijn, aantrekkingskracht is uiteraard belangrijk maar heeft, naar mijn idee, helemaal niets met knap te maken. Waarschijnlijk zijn onze ervaringen op het gebied van lekkere geile sex gewoon verschillend. Want echt lekkere geile sex heeft niets te maken met een "leuk koppie" maar met sexuele vrijheid en je kunnen overgeven aan wat jij lekker vindt. En daar past elke partner bij waar je goede chemie mee hebt.

  Als je nog single bent mag jij bij mij aankloppen hoor 😊

  @Come to mama
  Haha, zoek me maar op Tinder, dan praten we verder of anderzins 😊😘

  Es, bedankt, je hebt me de ogen geopend. Zit nu een tijdje op Tinder en Badoo en overwoog vanavond NovaMora te proberen. Weg met die zooi, in real life maak ik 1000x meer kans.

  Ergens heb je wel een punt, maar het is vooral de manier waarop mannen, vrouwen benaderen op dit soort sites. Je wordt als vrouw overspoeld met piemelfoto's, geheel ongevraagd en allerlei idiote teksten. Ook al zet je nog zo duidelijk in de omschrijving wat je zoekt, er reageren altijd mannen die er totaal niet aan voldoen. Dus ja, dan moet je niet zeuren als je en afwijzing krijgt. Natuurlijk ga je geen seks hebben met iemand die je onaantrekkelijk vindt, lijkt me nogal logisch. Het gaat niet eens alleen om uiterlijk, vooral om de persoonlijkheid. Er zijn ook zat vrouwen die niet zo aantrekkelijk zijn, maar blijkbaar wil je als man ook alleen maar de knapste vrouwen benaderen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Novamora is een Prima site

  Jeetje wat een klachten lees ik hier. Ik ben zelf al ruim een jaar lid van nova en daarvoor van ondeugend-daten

  Wil even paar min punten van hier onder bespreken. De standaard mailtjes kan je uitzetten om ze te verzenden maar ook ontvangen.

  Deze organisatie hebben meerdere websites en je kan in de instellingen aanvinken of jr profielen ook van andere sites kan zien.

  Ik ben vanaf jan 2018 over gestapt van OD naar nova omdat de reclames van OD stopte en alleen van nova er was. En niet iedereen het vinkje aanvinkt om op alle sites gedeeld te worden.

  Ik ben zelf erg kieskeurig heb in de loop van tijd van 5 jaar. Met 8 meiden/vrouwen gedate en korte vriendschap+ met 3 meiden heb ik nog steeds contact. Dus ja levert zeker de wensen. Alleen je moet wel als man zijnde op de juiste manier contact leggen. Ik heb zelf voor de grap ook eens een vrouwelijke profiel aangemaakt maar de mails die je dan van stellen en mannen krijgen tja...

  Is dit een medewerker van Nova? Het is wel heel erg toevallig dat tussen alle negatieve reviews er 1 staat met praktisch de maximale score.....

  Ook maar eens even de reacties gelezen hierboven
  Zeer grote spijt ook hierin getrapt te zijn,gelukkig stopt ie na een maand,mocht tros opgelicht ingeschakeld worden ik ben van de partij wordt eens tijd dat alleen de ECHTE sites overblijven

  Werd zonder een vraag ineens verwijderd. Wad ca 1 maand lid

  Wat een dom verhaal van een medewerker van Nova!

  Ik heb met Nova More geen ervaring, maar heel veel andere sites; welke allemaal geheel fake zijn of bulken van de zogenaamde "... profielen". Allemaal om geld uit je zak te kloppen. Veel (met name buitenlandse maatschappijen(Criminelen) houden zich niet aan de richtlijnen van de ACM.
  In mijn ogen is het georganiseerde oplichting en dus een criminele organisatie. Zouden gewoon vervolgd moeten worden. Fake profielen moet men helemaal verbieden! Maar dan zijn wij ook nog niet van de fakers met Nep email adressen af die je ook proberen op te lichten. Als je praat met een fakeprofiel, praat je dus met de moderator. Met deze persoon deel je dus privé zaken en deze persoon kan dus ook bij eventuele gegevens van de account. Dit is in mijn ogen een privacyschending. Ik heb al enkele keren het een en ander gemeld bij de ACM. Moeten nog veel meer mensen doen over de (sex)dating sites. Ook sites als relatieplanet e.d. misleiden de klanten door profielen te laten staan welke niet meer actief zijn. Ook dit zouden ze moeten verbieden. Kortom: internet is niet meer te vertrouwen op geen enkele wijze betreft menselijke contacten.

  Jeffry, je bent slecht op de hoogte want ondeugend daten en nova mora is een pot nat. Als je op de ene site bent aangemeld sta je automatisch op de andere.....

  Oplichters. 10.000 profielen waarvan misschien 100 betalende leden. Gooi gerust die niet actieve leden eruit. Kans van 1 op de 100.000 wanneer je hier als 50+ een date vindt. Geldklopperij. Maar dat zijn al die sites als deze. Je kunt maar beter vrouw zijn. Keuze genoeg!

  Ik ben nu 2 weken lid. Genoeg leuke vrouwen maar die lezen je mail wrl of helemaal niet. Nog steeds met mijn eigen pik aan het spelen

  Zie boven

  Novamora is een betrouwbare site, ik heb hier verschillende vrouwen gevonden. Maar mannen die denken met hun pik zullen hier niks vinden, want door alle dickpics die mannen sturen hebben de vrouwen al snel een oordeel naar een normale man. Daarom kan t lang duren voordat een vrouw op je reageerd. Heb vooral geduld en stuur geen 20k berichten, en stuur je 1ste bericht met inhoud en foto misschien

  Novamora is niet wat het lijkt, er zijn verschillende mensen die ik in het echt ken en die op site een profiel hebben maar in werkelijkheid hun foto van sociaal media is afgeplukt. Tevens krijg je van 9/10 exact het zelfde berichtje terug komma hoofdletters etc. Precies hetzelfde dit geeft voor mij genoeg inzicht dat de site 1 grote flop is en voor mij dus ook geen blijver als je spannende dingen op internet zoekt buiten je relatie raad ik SL sowieso meer aan!

  Ook ik heb slechte ervaringen met Novamora en andere datingsites. Na je gratis registratie begint het kaalplukken. Voor ieder berichtje (chatapp) of iets anders moet je credits aanschaffen of een abonnement nemen. Daarom ben ik zelf een niet-commerciele contactsite begonnen. Gewoon om mensen direct via hun eigen emailadres met elkaar te verbinden. Ben net begonnen dus staan er nu nog maar twee voorbeeld-profielen in. Dit staat er ook duidelijk bij. Nieuwsgierig? Ga naar Two-fourteen.nl

  Ik zit op regioswingers als stel. De profielen zijn gedeeld met Novamora en een paar andere sites van hetzelfde netwerk. Dit werkt prima en zorgt voor meer profielen. Als je dat niet wil kan je het uitzetten. Er zijn 0% geen nepprofielen op deze website. Alle profielen zijn door gebruikers gemaakt. Dit sluit niet uit dat mensen zich wel anders voordoen, dit zijn dus gebruikers zoals jij en ik, die zich als een ander voorzien. Doordat het een betaalde website is, wordt echter veel van dit soort rotzooi eruit gefilterd.
  Dat mensen geen date kunnen vinden ligt aan hunzelf en de mogelijk wanhopige idiote of juist kortzichtige berichten die worden gestuurd. Als iemand alleen 'hey' stuurt, eventueel met een dickpic, dan is het logisch dat je geen reactie krijgt. Ik zou daar ook niet op reageren. Verder is een profiel op welke datingsite dan ook geen garantie op een date. Dat heb je echt zelf in de hand.

  Mijn man en ik hebben meerdere contacten en dates via deze site gevonden. Het werkt dus prima.

  Een hele grote nep site met standaard reacties als je berichten stuurt, het maakt niet uit netjes of niet netjes allemaal hetzelfde. zit er net een week maar ben er wel klaar mee met die nep profielen.
  maar troost je, ze zijn niet de enige maar betaal niks dan stopt het vanzelf.

  Jeffrey bedondert de boel. Heb je een goede baan bij novamora Jeffrey? Of heet je eigenlijk Angela of zo?

  Echt waardeloos. Nmm voor een zeer groot deel nep en traffic geregisseerd. Geldklopperij. Ga liever een keer naar de hoeren dan mijn geld aan dit soort websites steken

  Echt oplichters site

  Haha lol zit even te kijken naar de reviews. Wat eem reactie op mijn zowat perfecte scoren.

  Maar precies net als Mich zegt. Heel veel vrouwen krijgen dickpics toegestuurd dat is de grootste afknapper wat je kan doen. En dan word je nog op je pik getrapt omdat ze je negeert of de standaart bericht verstuurd van afwijzing wat vrijwel allemaal stuurt. Maar je moet net als mich zegt 1 goede mail sturen rustig afwachten en eventueel normale licht sexy foto achteraan sturen en op den duur heb je zeker contact.
  Als ik niet zo kieskeurig was had ik veel meer dates kunnen hebben aangezien de meeste van de mannen zo een potje van maken.

  En nee ik werk niet voor novamora of ondeugend-daten. Maar een tevrede klant.

  Oplichters!! Geen account maar wel nog steeds automatische incasso’s!! Leugenaars die natuurlijk het omgekeerde beweren!! ?

  Overal staat dat privacy zo hoog in het vaandel staat. Ze zeggen er echter niet bij dat wanneer je je hier inschrijft je ook automatisch direct op tal van andere sites staat met je profiel. Heel erg slecht!

  oplichters je moet vip worden om antwoorden te kunnen lezen.
  heel veel dezelfde mannen met andere profiel naam.
  je wordt zo verwijderd zonder reden. of je moet eerst een id sturen. nooit hier op gaan.

  Een grote klote site

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie aanbiedingen

  Als vrouw word ik overspoelt met berichten. Nog maar te zwijgen over het aantal chatverzoeken. Het klinkt misschien arrogant maar als de keuze reuze is neem ik niet de moeite om alles te beantwoorden. De knappere mannen die ook nog een leuk profiel hebben hebben uiteraard de voorkeur, zo werkt het nu eenmaal. Dus mannen die zeuren over nep profielen, kijk eens goed in de spiegel. Snap dat het niet leuk is als je geen reacties krijgt maar dit is gewoon de realiteit. Ook mannen die goed zijn geschapen hebben meer kans.

  Let op! Deze site maakt er na je eerste betaling voor twee maanden bijvoorbeeld, gelijk een abonnement van met onaangekondigde incasso's. Onprofessioneel deze onverwachte 'abonnement service', vandaar direct weg.
  Bovendien blijkt de 'verwijder uw account' knop niet te werken!!!

  Waardeloos. Geen chatfunctie en vele nep profielen. Probeer de fotozapper maar. Grote kans dat je meerdere keren dezelfde foto ziet langskomen met een andere porofielnaam. Trap er niet in ????

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vip

  Ik ben weg van deze site. Ik snap dat t voor mannen anders is maar voor vrouwen is t een snoepwinkel. Gratis abonnement, veel leuke mannen en ja ook rare. Maar als je eenmaal wat ervaring hebt filter je die er zo uit. Dickpics ja idd, maar ook veel leuke gezellige en knappe mannen..ik heb al heel wat dates gehad en blijf nog even hangen hier. Ben ook lid van second love en de spoeling is daar een stuk dunner..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Maand abonnement

  Na eerst een tijdje bij de concurrent actief te zijn geweest heb ik mijn geluk ook maar eens op deze website beproefd. En ben nu tot de ontdekking gekomen dat SL in verhouding tot Novamora helemaal zo slecht nog niet was…

  Wat een drama; deze website is wel heel erg op seks gericht, en schijnbaar het speelparadijs van snuivende en pillen slikkende “gelegenheidsstellen” die van gekkigheid niet meer weten wat ze moeten doen om nog een beetje geil te worden. Verder natuurlijk ook hier de absurde verhouding mannen tot vrouwen en veel inactieve profielen die leuk als site-vulling dienstdoen maar voornamelijk valse hoop geven.

  De enkele vrouwen die daadwerkelijk actief zijn worden dagelijks met dusdanig veel berichtjes gebombardeerd dat ze je berichtjes niet eens meer lezen. En waarom zouden ze ook… ze kunnen immers zelf gewoon de knapste mannen uitzoeken, en er zit er altijd wel eentje tussen die het geen bal uitmaakt waar hij zijn lul in duwt.

  Dat draagt weer bij aan het vertekende zelfbeeld dat vrouwen op dergelijke websites hebben. Ik heb vrouwen gezien waar ik echt mijn hond nog vanaf zou trappen en die te lelijk waren om het te helpen onweren.. en die wezen mij dan af omdat ik toevallig niet 1.85M lang, gespierd en meer dan gemiddeld geschapen ben (verder weinig mis met mij, dat mag je aannemen).

  En discretie is ver te zoeken bij Novamora; waar concurrent SL nog moeite doet om een neutrale en niet traceerbare naam op je rekeningafschrift te zetten, zet Novamora gewoon in blokletters “NOVAMORA BV NIJMEGEN” op je rekeningafschrift. Top, en bedankt jongens… het lukt me zelf prima om mijn relatie om zeep te helpen, daar heb ik jullie hulp niet bij nodig.

  Kortom.. een dikke vette deceptie. Niet aan beginnen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  niets

  ik heb mijn aan gemeld bij Novamora ik zag er een mooie dame naam was Joyce50 een berichtje gestuurt niets terug toe er een gestuurt naar laura23134 ook niets gestuurt das was gisteren nu vandag nog niets het is allemaal nep ben geen geld kwijt.geleuke maar

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanrader

  De voorkant van de site zegt niet zo heel veel, daarom was ik in eerste instantie beetje huiverig om in te schrijven. Maar nadat je ingeschreven bent, gaat er een wereld voor je open. Goede site en erb duidelijk. Vandaar dat ik even deze review schrijf, want ik kwam weinig tegen op internet, wist eerst ook niet wat je kan verwachten en voor mij was het dus een beetje een gok.

  Maar wel fan dus.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Novamora vip

  Alle mannen die roepen dat het nep is , net zoveel nep Accounts van mannen.
  Ik heb al 6 geweldige dates gehad via deze site. Met echt aantrekkelijke mannen , het “probleem” is de verhouding man / vrouw 90/10 waardoor wij als vrouwen de leukste mannen uitkiezen .. en de dickpics en inhoudloze mannen overslaan.. maar nep is het zeker niet !! Ik geniet er nog steeds van ?

  Waardeloze site

  Eindelijk een dame die eerlijk is. Het gaat om uiterlijk en dat is het belangrijkste. De meeste mannen (80%+) zullen nooit scoren op novamora door gebrek aan een knap gezicht.

  Hou toch op man. De meeste vrouwen die op novamora zitten zijn lelijk als de pest. Maar dat maakt niks uit,want alles is toch nep!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 mnd

  Prima Site !!
  Alleen, ik heb nog niet kunnen vinden hoe je email berichten kunt krijgen van nieuwe berichten, bezoeken, matches enzo, zonder telkens online te moeten ??

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TOPPPP!!

  Love it! Echt de beste datingsite volgens mij. Reeds al 5 dates aan overgehouden. 1 liep niet goed (maar kwam omdat er geen klik was) en 4..waren top!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heleboel nepprofielen

  Hoop nepprofielen. Ook is het lastig je eigen profiel goed in te vullen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  NovaMora

  Deze site heeft maar 1 doel: geld uit uw zakken kloppen.
  De meeste profielen zijn fake. Verschillende "mensen" antwoorden woordelijk identiek op je berichten... Als dit toeval is, kan je beter op de loterij spelen ;-)
  Als je geen betalend lid bent, kan je wel berichten ontvangen maar je kan ze jammergenoeg niet lezen en uiteraard er ook niet op antwoorden... nutteloos dus.
  Deze site is zuiver tijdverlies.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  voor 2 maanden

  Het lijkt zo mooi, tot je op gaat letten.
  Er zitten wel een paar echte profielen tussen.
  Als je op gaat letten zijn het nagenoeg iedere keer de zelfde profielen die online zijn.

  Mocht je de moeite nemen om een berichtje te versturen kun je er vergif op innemen dat je de volgende tekst terug krijgt:

  Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben.

  Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben.

  Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben.

  Iedere keer exact het zelfde regeltje, dat is onmogelijk bij zoveel verschillende mensen, vrouwen en stellen.

  Kan er maar 1 conclusie aan vast knopen en dat is dat het merendeel FAKE is.

  Dus bespaar je de moeite en kosten om je in te schrijven.

  Gr Hans

  Dat is ook mijn mening

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement

  Al snel overladen met berichten, maar uiteindelijk enkele leuke dates aan over gehouden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap

  Ik ben het zeer eens met de uitstekend verwoorde, review van Es.
  Heb je je uiterlijk niet mee, dan ben je bij voorbaat kansloos, ongeacht hoe je bent als persoon.
  Voor vrouwen werkt het allemaal anders, ze kunnen kiezen uit de catalogus van mensen die zich aanbieden.
  Staat je uiterlijk haar niet aan? Pech, ze bladert door naar de volgende pagina.

  Van mij kunnen ze kapotvallen daar op die datingtroep, het is een grote bron van desillusie en teleurstelling, ongeacht die gelikte commercials op radio en tv

  Inderdaad, als je geen lekker koppie hebt ben je bij voorbaat kansloos bij de dames. Tinder, happn, badoo, novamora etc etc allemaal hetzelfde wat dit betreft. Innerlijk doet er pas toe als je door de vleeskeuring bent. Kom je er niet door? Pech, je bent een spook en bestaat gewoonweg niet. Liefde is een illusie, het gaat om seksuele aantrekkingskracht. En als je dat niet hebt dan die je er niet toe. Als man in ieder geval; als je als vrouw niet gezegend bent met een leuk koppie zal je alsnog seks kunnen krijgen. Maar als man is het over.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoeren

  Kei goeie hoeren, dankjewel novamora.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  VIP abonnement

  Waardeloze site.
  Als vrouw abonnement moeten afsluiten. Foto’s geüpload en vervolgens geblokkeerd worden. E-mail ontvangen waarin gesteld werd, dat ze twijfels hadden over of ik wel echt die persoon ben. Vragen dan om indentiteit en gegevens door te sturen. Mooi niet dan….Voor mij echt geen optie. Gelukkig zijn er andere sites.

  Hey, misschien eens met mij proberen??

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1 maand vip

  Allemaal fake. Heb eens getest en meer dan 200 dames bericht gestuurd.
  Je krijgt een standaard zelfde bericht terug. Allemaal netje Nee geen interesse.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nova mora voor 2 mnd.

  een waardeloze site zeker voor mannen met repeterende antwoorden. Bij deze enz enz.
  Weg gegooid geld van 19 euro per mnd. als je 75 jaar bent en eerlijk in je leeftijd wordt je automatisch is een hokje geplaatst ondank goede foto's van mijn sportieve lijf. Iedereen zegt 55 /60 jaar. echt je wordt automatisch af geserveerd. ik zie er goed uit. sport 3x in de week. Echt mannen ga maar naar een parenclub gezelliger,, op den duur goedkoper beter succes, en niet zo Denigrerend.echt waardeloos

  Helemaal mee eens. Als je boven een bepaalde leeftijd zit of jong en niet aantrekkelijk bent ben je automatisch kansloos en ben je een ghost. Alleen (jonge) hot boys gaan van bil en dat is vrijwel op iedere dating app het geval. Niet voor niks komen alle onderzoeken en proeven met dezelfde resultaten; meer dan de helft van alle kerels online scoren niets noppes nada op datingapps. Leeftijd en je kop bepalen of je wel of niet van bil gaat. Laatst las ik ook een Nederlands artikel geschreven door een dame, en wat schreef ze: nog geen 20% van de mannen krijgt 100% van de vrouwelijke aandacht. Maar als je dat zegt als man ben je een loser, een vrouwenhater of een aandachtzuchtige incel......maar blijven zeggen dat uiterlijk het belangrijkste is waar mannen naar kijken. Mag ik ff mn organen uitkotsen?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1 maand

  Wat een smeriger zakkenvullers zijn dit! Als je aan vrouwen vraagt of ze hard gen***'t willen worden en je als antwoord krijgt " bedankt voor je reactie,maar hier bij heb ik geen interesse" dan weet je genoeg. Oplichting ten top!!!

  Ik denk dat het je openingszin is die maakt dat je er niets aan over houdt.

  Ik denk dat mannen moeten leren dat vrouwen niet zitten te wachten op dit soort berichten. Net als al die dickpics die je ongevraagd iedere keer in je inbox krijgt. Ook op vragen of ik nog een beetje geil ben, reageer ik niet. Ik zoek iets meer inhoud en niveau. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

Anderen bekeken ook

Metjou dating
11 reviews

Wat? Wat anderen zeggen over Metjou. Metjou is een datingsite welke er voor singles, vrijgezellen, getrouwde mensen en overspelige mensen is. Het i...

Suikerarrangement
5 reviews

Wanneer je alleen bent en wel iets te besteden hebt kan het aantrekkelijk zijn om op zoek te gaan als suikeroom of –tante naar het gezelschap...

C-date
20 reviews

C-date: Ervaringen Geen tijd, zin of behoefte aan een volledige relatie, maar wel in voor intieme contacten? Casual dating kan een oplossing zijn....

Ashley Madison
5 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Ashley Madison is een datingsite waar singles en vrijgezellen elkaar kunnen treffen. Het is ook mogelijk vo...

NovaMora

Soms wil je als stel eens een spannend experiment uitvoeren en een sexy date maken met een ander stel bijvoorbeeld, of misschien ben je ‘gewoon’ single en op zoek naar een leuke relatie? Dit alles en meer is mogelijk via verschillende datingsites. NovaMora is één van die datingsites waar je je in kunt schrijven om op zoek te gaan naar contact. Wat degenen die je voorgingen van deze datingsite vinden lees je hier.

Over NovaMora 
Novamora is een datingwebsite voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een nieuwe relatie, een innige vriendschap of een spannende date. De website NovaMora is onderdeel van een groter netwerk van datingwebsites van Sexy Dating Networks, de handelsnaam van Orbinair B.V. Alle websites die onder Sexy Dating Networks vallen zijn ook weer aan elkaar gelinkt, waardoor je bij inschrijving van één ervan meteen toegang hebt tot alle profielen van de meerdere datingsites die zij beheren.

Diensten 
Als je op zoek bent naar een date, relatie of vriendschap dan kun je je eenvoudig inschrijven. Zodra je de website opent kom je terecht op de inschrijfpagina waar je heel eenvoudig zelf een profielnaam kunt kiezen en vervolgens aan moet geven wat je bent (man, vrouw of stel) en waar je naar op zoek bent (man, vrouw of stel). Vervolgens geef je nog even je e-mailadres op en klikt op ‘Inschrijven’. Als je daarna je mail hebt bevestigt is je inschrijving definitief. Daarna kun je inloggen en je profiel nog verder verfijnen met waar je precies naar op zoek bent, wat jouw interesses zijn, etc. Dit alles is gratis, net als het plaatsen van foto’s, het bekijken van hoofdfoto’s, het bekijken van profielen en het standaard zoeken. Wanneer je ook berichten wilt kunnen ontvangen en versturen, extra foto’s wilt bekijken, uitgebreid wilt kunnen zoeken, etc. moet je een betaald lidmaatschap nemen, waarmee je zogenaamd VIP-toegang krijgt. De actuele prijzen die je hiervoor betaalt zijn € 24,99 voor 1 maand, € 19,99 p/mnd. voor 2 maanden of € 14,99 p/mnd. voor 3 maanden VIP-toegang. Je kunt dit lidmaatschap betalen met Creditcard, iDeal, Bancontact of via een overboeking.

Klachten 
Je hebt 14 dagen de tijd om je te bedenken als je een betaald lidmaatschap hebt genomen. Wanneer je binnen deze 14 dagen wel gebruik hebt gemaakt van de voordelen van het lidmaatschap dan mag NovaMora hiervoor een bedrag inhouden. Wanneer je van je herroepingsrecht gebruik wilt maken dan moet je binnen de termijn via een reactieformulier naar de klantenservice een ontbinding van de overeenkomst aanvragen. Als je vragen hebt kun je terecht op een pagina met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Heb je een ander probleem of een klacht, dan kun je deze via het reactieformulier sturen naar NovaMora.

Schrijf hier jouw review over NovaMora! 
Ben jij enthousiast over deze website omdat je er één of meerdere leuke contacten aan over hebt gehouden? Of ben je teleurgesteld in wat je op deze datingsite vond, en was er slechts weinig aanbod voor je te vinden aan leuke mannen of vrouwen? Laat het ons weten op NederlandReview! Anderen kunnen hier hun voordeel mee doen!

Wat zijn de ervaringen met de datingsite NovaMora? Komt het via hen vaak tot een afspraak, of vinden mensen weinig nieuwe, leuke connecties bij hen?

NovaMora en online dating

Online dating kan heel vreemd voelen en ook wat eng zijn. Toch zijn er duizenden mensen die zich in de online datingwereld begeven. Maar niet elke datingsite is even betrouwbaar, Zo zijn er datingsites waar ze niet zo letten op de profielen van hun gebruikers. De kans dat je op z'n datingsite iemand tegenkomt die een profiel heeft gemaakt uit valse voorwendselen is behoorlijk groot. Maar wat kan je doen om dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat je alleen profielen tegen komt van mensen die, net als jij, op zoek zijn naar een nieuwe liefde? Een belangrijke stap hiervoor is het zoeken van een betrouwbare datingsite. Maar ja, welke is er nou betrouwbaar? Waar heb je de grootste kans om iemand tegen te komen om de rest van je leven mee te delen of in ieder geval een leuke date te hebben? Één van de vele datingsites die er bestaan is Novamora. Maar wat kun je allemaal doen op deze datingsite? Hoe werkt het? En wat kun je allemaal doen op deze website? Daar kun je hier wat meer over lezen. Natuurlijk vind je hier niet alles over deze website, maar je vindt er in ieder geval wat meer informatie over hoe Novamora werkt.

Wat is Novamora?
Novamora is een dating site voor mensen van boven de 18. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen hier een profiel aanmaken en kijken of er iemand op de website is die een match zou kunnen zijn. De website is een site van Novamora B.V. Het hoofdkantoor van dit online datingbureau is gevestigd in Nijmegen.

Sexy Dating Networks
Novamora maakt deel uit van een netwerk van datingsites genaamd Sexy Dating Networks. Deze sites werken nauw samen met de andere datingsites die onder dit netwerk vallen. De profielen van deze websites worden op één hoop gegooid. Je kunt dus profielen tegen komen van mensen die zich op een andere site van Sexy Dating Networks hebben ingeschreven. Een voorbeeld van zo’n andere site is RegioSwingers. Besef wel dat dit dus ook betekent dat jouw eigen profiel ook op al die sites zichtbaar zal zijn. Bedenk dus goed of dit is wat je wilt.

De Novamora Dating App
Net als vele andere dating sites heeft Novamora een app. Deze app kan gedownload worden op je Smartphone. En aangezien de meeste mensen hun Smartphone of iPhone overal mee naartoe nemen, betekent dit dat je overal kunt daten. Je kunt dan via je telefoon op zoek gaan naar een nieuwe liefde. Je kunt gewoon de app downloaden en installeren zodat je hem altijd bij je hebt. Dus of je nou dit te wachten op de bus, op weg bent naar een afspraak of gewoon even een paar minuten pauze hebt, via deze app kun je waar dan ook zoeken naar matchende profielen. Ook kun je, zodra je een berichtje krijgt, meteen reageren zonder te hoeven wachten tot je eindelijk thuis bent en achter je computer kunt kruipen.

Een Profiel Aanmaken op Novamora
Het is eigenlijk heel makkelijk om een profiel aan te maken op Novamora. Op hun website vind je een kort formulier dat je kunt invullen. Allereerst willen ze graag weten of je een man of een vrouw bent. Ook is het mogelijk om je, samen met je partner, in te schrijven als stel. Vervolgens willen ze weten of je een op zoek bent naar een man, vrouw of stel. Verder willen ze nog je e-mail adres weten. Natuurlijk kun je je profiel daarna verder aanpassen. Plaats bijvoorbeeld een leuk verhaaltje over jezelf. Dit verhaaltje moet natuurlijk spannend genoeg zijn om mogelijke liefdes te intrigeren zodat ze je beter willen leren kennen.

Daten voor Stellen bij Novamora
Zoals hierboven al gezegd kun je je ook al stel inschrijven bij Novamora. Dit kan een man/vrouw stel zijn, maar ook twee mannen of twee vrouwen. Je kunt je dus ook inschrijven als je een homostel of een lesbisch stel bent en op zoek bent naar een stel met dezelfde of juist andere seksuele geaardheid.

De Novamora Login Functie
Heb je eenmaal een account aangemaakt, dan kun je voortaan gewoon via hun website inloggen. Je hoeft dan alleen nog maar je e-mail adres en wachtwoord in te vullen. Ook kun je ervoor zorgen dat je browser je automatisch inlogt zodat je helemaal niets hoeft te doen en je automatisch in je profiel terecht komt. Je kunt dan je eigen profiel bewerken en zoeken naar de profielen van anderen. Iedere dag komen er veel nieuwe profielen bij, dus ze adviseren je om iedere dag of in ieder geval regelmatig even in te loggen om te kijken of er nieuwe potentiële dates tussen zitten.

Chatten met Andere Leden
Als je eenmaal een profiel hebt gevonden van iemand die je wel wat lijkt, kun je naar hem of haar een berichtje sturen. Wie weet is de interesse wel wederzijds en stuurt hij of zij een berichtje terug. Zo kun je met elkaar in gesprek komen om te zien of er potentie in zit. Mocht het niet klikken heeft het immers weinig zin om af te spreken, al kan iemand in real life anders zijn dan hij of zij via de chat over komt. Niet iedereen is immers comfortabel met digitale communicatie. Maar als je via de chat al merkt dat jullie totaal anders in het leven staan dan kun je misschien beter op zoek naar iemand anders. Mocht het wel klikken vloeit er uit jullie chatgesprekken misschien wel een date of twee voort en wie weet wel meer. De chats worden bewaard in je chatgeschiedenis, dus je kan altijd terugkijken naar wat er is gezegd; handig als je meerdere chatgesprekken hebt lopen en even wilt terugkijken wie wat nou ook alweer heeft gezegd.

Datingtips van Novamora
Natuurlijk moet je alsnog wel uitkijken als je je begeeft in je de wereld van het online daten. Omdat het daten zo leuk en spannend is verlies je soms de belangrijke privacyaspecten al snel uit het oog. Toch moet je voorzichtig zijn en een aantal dingen niet vergeten. Novamora heeft hier een aantal tips voor. Ze adviseren je bijvoorbeeld met klem om nooit in te gaan op verzoeken om geld over te maken. Je zou je nog kunnen verbazen over hoeveel mensen op een datingsite iemand op die manier geld afhandig proberen te maken. Het is sowieso handig om, voor je met iemand afspreekt, eerst zijn of haar gegevens te controleren. Misschien bestaat de persoon waar je mee wilt afspreken wel niet eens. En daarbij moet je uitkijken met het verstrekken van je eigen persoonlijke informatie. Vertel niet meteen teveel over jezelf. Zo bescherm je jezelf, maar het is sowieso ook leuker om elkaar langzamerhand steeds beter te leren kennen. Daarnaast is het handig een goede foto van iemand te hebben. Als laatste adviseert Novamora je om een uitweg te hebben. Zorg dat je niet afhankelijk bent van je date om je op te halen, terug thuis te brengen of iets anders voor je te doen. Neem daarbij je mobiel mee en het nummer van iemand die zeker thuis is en in staat is je te helpen als dat nodig mocht zijn. Vertel diegene ook waar je bent en hoe laat je ongeveer denkt thuis te zijn. En als laatste: spreek af in een open ruimte met veel mensen om jullie heen.

Dates Zonder Verplichtingen
Vele mensen hopen dat er uit een date een relatie voortvloeit. Dit is ook het doel van de meeste dates: aftasten of jullie genoeg interesse in elkaar hebben om elkaar beter te leren kennen en uiteindelijk samen iets op te bouwen. Maar er zitten natuurlijk nooit verplichtingen aan een date. Als één van jullie de ander niet leuk (genoeg) vindt, dan houdt het op, ook als de ander wel serieus interesse blijft hebben. Misschien groeit er geen relatie, maar wel een mooie vriendschap uit voort. En misschien hebben jullie wel een spannende avond of zien jullie elkaar af en toe zonder verdere verplichtingen aan elkaar. Het is allemaal mogelijk bij Novamora. En wie weet vind je op Novamora uiteindelijk wel de liefde van je leven waarmee je je verdere leven kunt delen.

Lopende Acties van Novamora
Naast gewone datingactiviteiten biedt Novamora nog meer aan. Er is een pagina met lopende acties. Hier worden regelmatig leuke acties geplaatst. Zo kun je bijvoorbeeld toegangskaarten winnen naar een activiteit die je met je date of prille liefde kunt gaan doen. Ook zijn er regelmatig leuke prijzenpakketten te winnen die je liefdesleven een nieuwe boost kunnen geven. Wat is er immers leuker dan samen iets winnen? Houdt dus regelmatig de pagina in de gaten waar deze winacties worden geplaatst.


Nog een Novamora TV advertentie.

Is Novamora Gratis? Of Zijn er Kosten aan Verbonden?
Bij sommige datingsites moet je geld betalen als je een profiel wilt maken en weer anderen vragen alleen geld als je actief lid bent en zelf de site afzoekt naar profielen die bij je passen. Novamora hoort bij de laatste categorie. Je kunt op hun website gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken en op berichten van anderen reageren. Er zijn dus als standaard lid geen kosten verbonden aan het gebruik van hun website of dating app, zelfs niet als het tot een date met een single of stel komt. Wel is er een betaald lidmaatschap. Lees hiervoor meer bij onderstaande VIP sectie.

Toegang Tot Novamora VIP
Novamora heeft ook een Vip sectie. Hiermee kun je de zoekfunctie gebruiken en de profielen filteren aan de hand van bepaalde trefwoorden. Als je dus mensen zoekt met een bepaalde interesse zoekt of naar andere kenmerken kijkt, is een betaald lidmaatschap wel aan te raden. Ook kun je dan zelf berichten naar andere leden sturen. Dit lidmaatschap is per maand afsluiten, maar het is mogelijk een abonnement voor 2 of 4 maanden te nemen en hiermee goedkoper uit te zijn.

Novamora Opzeggen en Uitschrijven
Stel, je bent een tijdje lid geweest van Novamora, maar bent nu niet meer geïnteresseerd in hun diensten. Misschien heb je al een date gevonden met iemand waarmee het goed klikt en wil je voorlopig een tijd kijken of er toekomst voor jullie in jullie prille relatie zit. Of misschien ben je gewoon niet meer op zoek naar liefde om wat voor reden dan ook. Welke reden je ook hebt niet langer van Novamora en hun diensten gebruik te maken, het houdt waarschijnlijk in dat je je abonnement wilt opzeggen en je wilt uitschrijven. Dit kan dan ook gewoon. Je kunt dit via hun website regelen. Ga naar je account en verander je opwaardeerplan naar “geen”. Zodra je credits op zijn en je abonnement is verlopen zal deze niet meer automatisch worden verlengd. Daarna kun je jezelf uitschrijven via de gelijknamige knop.

Novamora Reviews en Ervaringen
Meer informatie over Novamora kan het best gegeven worden door echte leden van Novamora. Lees hiervoor de reviews die zijn achtergelaten door deze leden. Hun verhalen kunnen je vertellen wat lid zijn van Novamora echt inhoudt. Als je zelf al ervaring hebt met Novamora, dan ben je natuurlijk van harte welkom om zelf een review achter te laten. Helemaal omdat de homepage van Novamora nog niet zoveel zegt, kun je hiermee andere klanten informeren over hoe daten bij Novamora echt werkt.

Hoe voelt het idee van online daten voor jou? Is het iets wat je ziet zitten? Misschien heb je nu wel genoeg informatie over Novamora om je met goede moed in te durven schrijven voor deze website of juist te realiseren dat Novamora of welke datingsite dan ook niets voor jou is. Wat je ook beslist, hopelijk kom je op wat voor manier dan ook de liefde van je leven tegen of anders in ieder geval een liefdevolle partner om de rest van je leven samen mee door te brengen.

}