NederlandReview

    Ervaringen NovaMora

    Soms wil je als stel eens een spannend experiment uitvoeren en een sexy date maken met een ander stel bijvoorbeeld, of misschien ben je ‘gewoon’ single en op zoek naar een leuke relatie? Dit alles en meer is mogelijk via verschillende datingsites. NovaMora is één van die datingsites waar je je in kunt schrijven om op zoek te gaan naar contact. Wat degenen die je voorgingen van deze datingsite vinden lees je hier.

    Over NovaMora


    Novamora is een datingwebsite voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een nieuwe relatie, een innige vriendschap of een spannende date. De website NovaMora is onderdeel van een groter netwerk van datingwebsites van Sexy Dating Networks, de handelsnaam van Orbinair B.V. Alle websites die onder Sexy Dating Networks vallen zijn ook weer aan elkaar gelinkt, waardoor je bij inschrijving van één ervan meteen toegang hebt tot alle profielen van de meerdere datingsites die zij beheren.

    Diensten


    Als je op zoek bent naar een date, relatie of vriendschap dan kun je je eenvoudig inschrijven. Zodra je de website opent kom je terecht op de inschrijfpagina waar je heel eenvoudig zelf een profielnaam kunt kiezen en vervolgens aan moet geven wat je bent (man, vrouw of stel) en waar je naar op zoek bent (man, vrouw of stel). Vervolgens geef je nog even je e-mailadres op en klikt op ‘Inschrijven’. Als je daarna je mail hebt bevestigt is je inschrijving definitief. Daarna kun je inloggen en je profiel nog verder verfijnen met waar je precies naar op zoek bent, wat jouw interesses zijn, etc. Dit alles is gratis, net als het plaatsen van foto’s, het bekijken van hoofdfoto’s, het bekijken van profielen en het standaard zoeken. Wanneer je ook berichten wilt kunnen ontvangen en versturen, extra foto’s wilt bekijken, uitgebreid wilt kunnen zoeken, etc. moet je een betaald lidmaatschap nemen, waarmee je zogenaamd VIP-toegang krijgt. De actuele prijzen die je hiervoor betaalt zijn € 24,99 voor 1 maand, € 19,99 p/mnd. voor 2 maanden of € 14,99 p/mnd. voor 3 maanden VIP-toegang. Je kunt dit lidmaatschap betalen met Creditcard, iDeal, Bancontact of via een overboeking.

    Klachten


    Je hebt 14 dagen de tijd om je te bedenken als je een betaald lidmaatschap hebt genomen. Wanneer je binnen deze 14 dagen wel gebruik hebt gemaakt van de voordelen van het lidmaatschap dan mag NovaMora hiervoor een bedrag inhouden. Wanneer je van je herroepingsrecht gebruik wilt maken dan moet je binnen de termijn via een reactieformulier naar de klantenservice een ontbinding van de overeenkomst aanvragen. Als je vragen hebt kun je terecht op een pagina met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Heb je een ander probleem of een klacht, dan kun je deze via het reactieformulier sturen naar NovaMora.

    Schrijf hier jouw review over NovaMora!


    Ben jij enthousiast over deze website omdat je er één of meerdere leuke contacten aan over hebt gehouden? Of ben je teleurgesteld in wat je op deze datingsite vond, en was er slechts weinig aanbod voor je te vinden aan leuke mannen of vrouwen? Laat het ons weten op NederlandReview! Anderen kunnen hier hun voordeel mee doen!

    Wat zijn de ervaringen met de datingsite NovaMora? Komt het via hen vaak tot een afspraak, of vinden mensen weinig nieuwe, leuke connecties bij hen?

    NovaMora en online dating

    Online dating kan heel vreemd voelen en ook wat eng zijn. Toch zijn er duizenden mensen die zich in de online datingwereld begeven. Maar niet elke datingsite is even betrouwbaar, Zo zijn er datingsites waar ze niet zo letten op de profielen van hun gebruikers. De kans dat je op z'n datingsite iemand tegenkomt die een profiel heeft gemaakt uit valse voorwendselen is behoorlijk groot. Maar wat kan je doen om dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat je alleen profielen tegen komt van mensen die, net als jij, op zoek zijn naar een nieuwe liefde? Een belangrijke stap hiervoor is het zoeken van een betrouwbare datingsite. Maar ja, welke is er nou betrouwbaar? Waar heb je de grootste kans om iemand tegen te komen om de rest van je leven mee te delen of in ieder geval een leuke date te hebben? Één van de vele datingsites die er bestaan is Novamora. Maar wat kun je allemaal doen op deze datingsite? Hoe werkt het? En wat kun je allemaal doen op deze website? Daar kun je hier wat meer over lezen. Natuurlijk vind je hier niet alles over deze website, maar je vindt er in ieder geval wat meer informatie over hoe Novamora werkt.

    Wat is Novamora?

    Novamora is een dating site voor mensen van boven de 18. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen hier een profiel aanmaken en kijken of er iemand op de website is die een match zou kunnen zijn. De website is een site van Novamora B.V. Het hoofdkantoor van dit online datingbureau is gevestigd in Nijmegen.

    Sexy Dating Networks

    Novamora maakt deel uit van een netwerk van datingsites genaamd Sexy Dating Networks. Deze sites werken nauw samen met de andere datingsites die onder dit netwerk vallen. De profielen van deze websites worden op één hoop gegooid. Je kunt dus profielen tegen komen van mensen die zich op een andere site van Sexy Dating Networks hebben ingeschreven. Een voorbeeld van zo’n andere site is RegioSwingers. Besef wel dat dit dus ook betekent dat jouw eigen profiel ook op al die sites zichtbaar zal zijn. Bedenk dus goed of dit is wat je wilt.

    De Novamora Dating App

    Net als vele andere dating sites heeft Novamora een app. Deze app kan gedownload worden op je Smartphone. En aangezien de meeste mensen hun Smartphone of iPhone overal mee naartoe nemen, betekent dit dat je overal kunt daten. Je kunt dan via je telefoon op zoek gaan naar een nieuwe liefde. Je kunt gewoon de app downloaden en installeren zodat je hem altijd bij je hebt. Dus of je nou dit te wachten op de bus, op weg bent naar een afspraak of gewoon even een paar minuten pauze hebt, via deze app kun je waar dan ook zoeken naar matchende profielen. Ook kun je, zodra je een berichtje krijgt, meteen reageren zonder te hoeven wachten tot je eindelijk thuis bent en achter je computer kunt kruipen.

    Een Profiel Aanmaken op Novamora

    Het is eigenlijk heel makkelijk om een profiel aan te maken op Novamora. Op hun website vind je een kort formulier dat je kunt invullen. Allereerst willen ze graag weten of je een man of een vrouw bent. Ook is het mogelijk om je, samen met je partner, in te schrijven als stel. Vervolgens willen ze weten of je een op zoek bent naar een man, vrouw of stel. Verder willen ze nog je e-mail adres weten. Natuurlijk kun je je profiel daarna verder aanpassen. Plaats bijvoorbeeld een leuk verhaaltje over jezelf. Dit verhaaltje moet natuurlijk spannend genoeg zijn om mogelijke liefdes te intrigeren zodat ze je beter willen leren kennen.

    Daten voor Stellen bij Novamora

    Zoals hierboven al gezegd kun je je ook al stel inschrijven bij Novamora. Dit kan een man/vrouw stel zijn, maar ook twee mannen of twee vrouwen. Je kunt je dus ook inschrijven als je een homostel of een lesbisch stel bent en op zoek bent naar een stel met dezelfde of juist andere seksuele geaardheid.

    De Novamora Login Functie

    Heb je eenmaal een account aangemaakt, dan kun je voortaan gewoon via hun website inloggen. Je hoeft dan alleen nog maar je e-mail adres en wachtwoord in te vullen. Ook kun je ervoor zorgen dat je browser je automatisch inlogt zodat je helemaal niets hoeft te doen en je automatisch in je profiel terecht komt. Je kunt dan je eigen profiel bewerken en zoeken naar de profielen van anderen. Iedere dag komen er veel nieuwe profielen bij, dus ze adviseren je om iedere dag of in ieder geval regelmatig even in te loggen om te kijken of er nieuwe potentiële dates tussen zitten.

    Chatten met Andere Leden

    Als je eenmaal een profiel hebt gevonden van iemand die je wel wat lijkt, kun je naar hem of haar een berichtje sturen. Wie weet is de interesse wel wederzijds en stuurt hij of zij een berichtje terug. Zo kun je met elkaar in gesprek komen om te zien of er potentie in zit. Mocht het niet klikken heeft het immers weinig zin om af te spreken, al kan iemand in real life anders zijn dan hij of zij via de chat over komt. Niet iedereen is immers comfortabel met digitale communicatie. Maar als je via de chat al merkt dat jullie totaal anders in het leven staan dan kun je misschien beter op zoek naar iemand anders. Mocht het wel klikken vloeit er uit jullie chatgesprekken misschien wel een date of twee voort en wie weet wel meer. De chats worden bewaard in je chatgeschiedenis, dus je kan altijd terugkijken naar wat er is gezegd; handig als je meerdere chatgesprekken hebt lopen en even wilt terugkijken wie wat nou ook alweer heeft gezegd.

    Datingtips van Novamora

    Natuurlijk moet je alsnog wel uitkijken als je je begeeft in je de wereld van het online daten. Omdat het daten zo leuk en spannend is verlies je soms de belangrijke privacyaspecten al snel uit het oog. Toch moet je voorzichtig zijn en een aantal dingen niet vergeten. Novamora heeft hier een aantal tips voor. Ze adviseren je bijvoorbeeld met klem om nooit in te gaan op verzoeken om geld over te maken. Je zou je nog kunnen verbazen over hoeveel mensen op een datingsite iemand op die manier geld afhandig proberen te maken. Het is sowieso handig om, voor je met iemand afspreekt, eerst zijn of haar gegevens te controleren. Misschien bestaat de persoon waar je mee wilt afspreken wel niet eens. En daarbij moet je uitkijken met het verstrekken van je eigen persoonlijke informatie. Vertel niet meteen teveel over jezelf. Zo bescherm je jezelf, maar het is sowieso ook leuker om elkaar langzamerhand steeds beter te leren kennen. Daarnaast is het handig een goede foto van iemand te hebben. Als laatste adviseert Novamora je om een uitweg te hebben. Zorg dat je niet afhankelijk bent van je date om je op te halen, terug thuis te brengen of iets anders voor je te doen. Neem daarbij je mobiel mee en het nummer van iemand die zeker thuis is en in staat is je te helpen als dat nodig mocht zijn. Vertel diegene ook waar je bent en hoe laat je ongeveer denkt thuis te zijn. En als laatste: spreek af in een open ruimte met veel mensen om jullie heen.

    Dates Zonder Verplichtingen

    Vele mensen hopen dat er uit een date een relatie voortvloeit. Dit is ook het doel van de meeste dates: aftasten of jullie genoeg interesse in elkaar hebben om elkaar beter te leren kennen en uiteindelijk samen iets op te bouwen. Maar er zitten natuurlijk nooit verplichtingen aan een date. Als één van jullie de ander niet leuk (genoeg) vindt, dan houdt het op, ook als de ander wel serieus interesse blijft hebben. Misschien groeit er geen relatie, maar wel een mooie vriendschap uit voort. En misschien hebben jullie wel een spannende avond of zien jullie elkaar af en toe zonder verdere verplichtingen aan elkaar. Het is allemaal mogelijk bij Novamora. En wie weet vind je op Novamora uiteindelijk wel de liefde van je leven waarmee je je verdere leven kunt delen.

    Lopende Acties van Novamora

    Naast gewone datingactiviteiten biedt Novamora nog meer aan. Er is een pagina met lopende acties. Hier worden regelmatig leuke acties geplaatst. Zo kun je bijvoorbeeld toegangskaarten winnen naar een activiteit die je met je date of prille liefde kunt gaan doen. Ook zijn er regelmatig leuke prijzenpakketten te winnen die je liefdesleven een nieuwe boost kunnen geven. Wat is er immers leuker dan samen iets winnen? Houdt dus regelmatig de pagina in de gaten waar deze winacties worden geplaatst.


    Nog een Novamora TV advertentie.

    Is Novamora Gratis? Of Zijn er Kosten aan Verbonden?

    Bij sommige datingsites moet je geld betalen als je een profiel wilt maken en weer anderen vragen alleen geld als je actief lid bent en zelf de site afzoekt naar profielen die bij je passen. Novamora hoort bij de laatste categorie. Je kunt op hun website gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken en op berichten van anderen reageren. Er zijn dus als standaard lid geen kosten verbonden aan het gebruik van hun website of dating app, zelfs niet als het tot een date met een single of stel komt. Wel is er een betaald lidmaatschap. Lees hiervoor meer bij onderstaande VIP sectie.

    Toegang Tot Novamora VIP

    Novamora heeft ook een Vip sectie. Hiermee kun je de zoekfunctie gebruiken en de profielen filteren aan de hand van bepaalde trefwoorden. Als je dus mensen zoekt met een bepaalde interesse zoekt of naar andere kenmerken kijkt, is een betaald lidmaatschap wel aan te raden. Ook kun je dan zelf berichten naar andere leden sturen. Dit lidmaatschap is per maand afsluiten, maar het is mogelijk een abonnement voor 2 of 4 maanden te nemen en hiermee goedkoper uit te zijn.

    Novamora Opzeggen en Uitschrijven

    Stel, je bent een tijdje lid geweest van Novamora, maar bent nu niet meer geïnteresseerd in hun diensten. Misschien heb je al een date gevonden met iemand waarmee het goed klikt en wil je voorlopig een tijd kijken of er toekomst voor jullie in jullie prille relatie zit. Of misschien ben je gewoon niet meer op zoek naar liefde om wat voor reden dan ook. Welke reden je ook hebt niet langer van Novamora en hun diensten gebruik te maken, het houdt waarschijnlijk in dat je je abonnement wilt opzeggen en je wilt uitschrijven. Dit kan dan ook gewoon. Je kunt dit via hun website regelen. Ga naar je account en verander je opwaardeerplan naar “geen”. Zodra je credits op zijn en je abonnement is verlopen zal deze niet meer automatisch worden verlengd. Daarna kun je jezelf uitschrijven via de gelijknamige knop.

    Novamora Reviews en Ervaringen

    Meer informatie over Novamora kan het best gegeven worden door echte leden van Novamora. Lees hiervoor de reviews die zijn achtergelaten door deze leden. Hun verhalen kunnen je vertellen wat lid zijn van Novamora echt inhoudt. Als je zelf al ervaring hebt met Novamora, dan ben je natuurlijk van harte welkom om zelf een review achter te laten. Helemaal omdat de homepage van Novamora nog niet zoveel zegt, kun je hiermee andere klanten informeren over hoe daten bij Novamora echt werkt.

    Hoe voelt het idee van online daten voor jou? Is het iets wat je ziet zitten? Misschien heb je nu wel genoeg informatie over Novamora om je met goede moed in te durven schrijven voor deze website of juist te realiseren dat Novamora of welke datingsite dan ook niets voor jou is. Wat je ook beslist, hopelijk kom je op wat voor manier dan ook de liefde van je leven tegen of anders in ieder geval een liefdevolle partner om de rest van je leven samen mee door te brengen.

    NovaMora
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (64)

    4
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over NovaMora

    Uw beoordeling

    Alleen de mooiste mannen krijgen seks

    Zoals enkele vrouwen hier toegeven gaat het om je uiterlijk. Alleen de leukste mannen, de knapste en de mooiste worden voor seks gekozen door vrouwen. Dat is de natuur. De rest kan eenzaam en depressief stikken en sterven. Dat is de natuur. Seks is alleen toegankelijk als je als man knap, symmetrisch en gezond bent. Onaantrekkelijke en lelijke mannen worden niet gekozen voor seks, vriendschap of intimiteit. Vrouwen komen niet klaar van losers en lelijkerds. Dat is op novamora zo, dat is op tinder zo, dat is op iedere datingsite zo. Dat is de natuur. En de natuur is keihard. Ben je knap,dan zal je geliefd, bemind en gewenst zijn bij vrouwen. Ben je niet mooi, knap of sexy, dan ben je ongewenst en onzichtbaar voor vrouwen met alle negatieve gezondheidsgevolgen toe wat seksloosheid, liefdeloosheid en geen intimiteit brengt. Je moet knap, geil en mooi zijn van buiten wil je seks kunnen ervaren in de enigste leven die je zal hebben. Hooguit 20% van alle mannen krijgt 99% van de vrouwelijke seksuele aandacht. Dus nee, mannen vallen niet alleen op uiterlijk, VROUWEN gaan voor uiterlijk en voor de 100% en veel geven dat inmiddels toe. Beauty is NOT in the eye of the beholder. Als je niet enigzins knap, lekker of geil bent, dan heeft aanmelden bij novamora of überhaupt een online dating app geen zin; je zal alleen maar teleurstelling en verdriet ervaren. Als je na de 30e nog maagd bent als man, vergeet het maar. Vrouwen willen mannen met ervaring, want als je als man veel vrouwen in je leven hebt gehad dan geeft dat aan dat je gezond en goed bent en daar gaan vrouwen voor. Zowel op novamora als in het echte leven. Als je knap bent dan ben je gezegend. Als je dat niet bent dan is eenzaamheid, seksloosheid en depressie jou destiny en willen vrouwen niets met je te maken hebben. In deze hedendaagse maatschappij is het uiterlijk wat jou kwaliteit als mens en als seksueel partner bepaald. Waar de ene knappe man met meer dan 300 vrouwen seks heeft met knallende orgasmes voor de dames zal de andere man niet eens 1x met een vrouw zoenen in zijn hele leven. Dat is de harde waarheid. Winners take all, losers go to bed with nothing. Mooie mannen zijn het waard en dat is waar vrouwen 100% voor gaan. Iedere man die hier klaagt is helaas niet gewenst voor seks, intimiteit of liefde door de dames. De realiteit is bitter en koud voor hen maar warm en goddelijk voor de geile kerels. Op iedere dating app is dit het geval. En dat zal het altijd blijven. Helaas is het zo. Mooie mannen krijgen al het liefs en lekkers en de rest kan blijven dromen en hopen.

    Door: Es25-08-2021
    PJ196906-10-2021

    Wat een onzin. Vind het op het eerste gezicht idd leuk als iemand aantrekkelijk is maar op het tweede gezicht is leuke communicatie, humor veel belangrijker. Een man die er goed uitziet maar weinig inhoud heeft komt niet in mijn bed terecht. En tuurlijk, de keuze is reuze. Tis veelal afhankelijk van hoe het eerste contact tot stand komt. Openingszinnen als 'hpi' of 'haai', 'goedemorgen' etcetera, dat schiet niet op. Evenals allerlei andere clichés. Gelukkig tref ik vrijwel altijd hele leuke fijne lieve aantrekkelijke mannen waar ik een super gezellige ontmoeting mee heb. In bed of daarbuiten ;-). Mijn advies, zorg dat jw er verzorgd bij loopt en tijd schenkt aan je profiel, zorgvuldig, niet standaard, dan komt het vanzelf goed. Of je nu 'knap' bent of minder knap. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur vwb aantrekkelijkheid. Brad Pitt is de mooiste man ooit geboren, dat zal altijd zo blijven :-):-)

    PJ196906-10-2021

    Aanvulling op bovenstaand: zorg ook voor goede scherpe foto's. 1 van alleen je hoofd (niet van onderaf) en zeker 1 waar je helemaal op staat. Kinderen, huisdieren, vissen, autos, zonnebrillen, met oma's /opa's, ontbloot bovenlijf/onderlijf, alleen je voeten, snapchat, etcetera zijn allen ongewenst. Dit als gratis tip. Oh ja, Brad Pitt is de mooiste man ooit geboren en dat zal altijd zo blijven :-):-)

    FL15-10-2021

    @PJ1969 Wat is er dan onzinnig aan dat verhaal? Voor zover ik zie zijn het inderdaad alleen maar de leuke boys die voor seks en love gekozen worden. Ik kies zelf ook alleen maar kerels die handsome en sexy zijn. Liever een inhoudloze geile lekkere donder met een leuk koppie, geil lijf en als het kan groot geschapen (17+) dan een hardwerkende asymmetrische ono met inhoud die mij de stelling van pythagoras kan uitleggen. Sorry hoor, maar dat is gewoon idd de natuur. En ja, het is heel zuur als je niet gezegend bent met een leuk koppie. Laten we gewoon eerlijk wezen, we willen allemaal iets moois en er is wel degelijk sprake van mooi-lelijk. Geile lekkere seks heb je iemand die mooi en lekker is en niet met iemand zonder looks. En ja, de kwaliteit van het leven wordt hierdoor wel degelijk aangetast. Dat is gewoon de snoeiharde waarheid. Moet er niet aan denken om oud te worden zonder sjansen, zoenen, hugs en seks......Nova is prima,maar zorg wel dat je er goed uitziet, ladies go for looks -xxx- P.s. Kerels kunnen ook hard zijn tegen dames die niet gezegend zijn met een leuk koppie

    PJ196919-10-2021

    @FL ...jij rolt van het ene uiterste in het andere "Liever een inhoudloze geile lekkere donder met een leuk koppie, geil lijf en als het kan groot geschapen (17+) dan een hardwerkende asymmetrische ono met inhoud die mij de stelling van pythagoras kan uitleggen", zit daar geen middenweg tussen? Overigens, liggen die "geile donders met een leuk koppie, geil lijf en als het kan groot geschapen (17+) " voor het oprapen dan...of gaat het hier om een fantasie die is ontleend aan Pornhub of Pornasites??? Afijn, aantrekkingskracht is uiteraard belangrijk maar heeft, naar mijn idee, helemaal niets met knap te maken. Waarschijnlijk zijn onze ervaringen op het gebied van lekkere geile sex gewoon verschillend. Want echt lekkere geile sex heeft niets te maken met een "leuk koppie" maar met sexuele vrijheid en je kunnen overgeven aan wat jij lekker vindt. En daar past elke partner bij waar je goede chemie mee hebt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Novamora is een Prima site

    Jeetje wat een klachten lees ik hier. Ik ben zelf al ruim een jaar lid van nova en daarvoor van ondeugend-daten

    Wil even paar min punten van hier onder bespreken. De standaard mailtjes kan je uitzetten om ze te verzenden maar ook ontvangen.

    Deze organisatie hebben meerdere websites en je kan in de instellingen aanvinken of jr profielen ook van andere sites kan zien.

    Ik ben vanaf jan 2018 over gestapt van OD naar nova omdat de reclames van OD stopte en alleen van nova er was. En niet iedereen het vinkje aanvinkt om op alle sites gedeeld te worden.

    Ik ben zelf erg kieskeurig heb in de loop van tijd van 5 jaar. Met 8 meiden/vrouwen gedate en korte vriendschap+ met 3 meiden heb ik nog steeds contact. Dus ja levert zeker de wensen. Alleen je moet wel als man zijnde op de juiste manier contact leggen. Ik heb zelf voor de grap ook eens een vrouwelijke profiel aangemaakt maar de mails die je dan van stellen en mannen krijgen tja...

    Door: Jeffry26-05-2019
    Chiel03-08-2019

    Is dit een medewerker van Nova? Het is wel heel erg toevallig dat tussen alle negatieve reviews er 1 staat met praktisch de maximale score.....

    Stokstaartje08-10-2019

    Ook maar eens even de reacties gelezen hierboven Zeer grote spijt ook hierin getrapt te zijn,gelukkig stopt ie na een maand,mocht tros opgelicht ingeschakeld worden ik ben van de partij wordt eens tijd dat alleen de ECHTE sites overblijven

    Sovere16-10-2019

    Werd zonder een vraag ineens verwijderd. Wad ca 1 maand lid

    Just me26-11-2019

    Wat een dom verhaal van een medewerker van Nova!

    A.F.M. van den Berg02-12-2019

    Ik heb met Nova More geen ervaring, maar heel veel andere sites; welke allemaal geheel fake zijn of bulken van de zogenaamde "... profielen". Allemaal om geld uit je zak te kloppen. Veel (met name buitenlandse maatschappijen(Criminelen) houden zich niet aan de richtlijnen van de ACM. In mijn ogen is het georganiseerde oplichting en dus een criminele organisatie. Zouden gewoon vervolgd moeten worden. Fake profielen moet men helemaal verbieden! Maar dan zijn wij ook nog niet van de fakers met Nep email adressen af die je ook proberen op te lichten. Als je praat met een fakeprofiel, praat je dus met de moderator. Met deze persoon deel je dus privé zaken en deze persoon kan dus ook bij eventuele gegevens van de account. Dit is in mijn ogen een privacyschending. Ik heb al enkele keren het een en ander gemeld bij de ACM. Moeten nog veel meer mensen doen over de (sex)dating sites. Ook sites als relatieplanet e.d. misleiden de klanten door profielen te laten staan welke niet meer actief zijn. Ook dit zouden ze moeten verbieden. Kortom: internet is niet meer te vertrouwen op geen enkele wijze betreft menselijke contacten.

    Babs10-12-2019

    Jeffry, je bent slecht op de hoogte want ondeugend daten en nova mora is een pot nat. Als je op de ene site bent aangemeld sta je automatisch op de andere.....

    Martin21-12-2019

    Oplichters. 10.000 profielen waarvan misschien 100 betalende leden. Gooi gerust die niet actieve leden eruit. Kans van 1 op de 100.000 wanneer je hier als 50+ een date vindt. Geldklopperij. Maar dat zijn al die sites als deze. Je kunt maar beter vrouw zijn. Keuze genoeg!

    Lalex18-02-2020

    Ik ben nu 2 weken lid. Genoeg leuke vrouwen maar die lezen je mail wrl of helemaal niet. Nog steeds met mijn eigen pik aan het spelen

    Ano201901-03-2020

    Zie boven

    Mich06-03-2020

    Novamora is een betrouwbare site, ik heb hier verschillende vrouwen gevonden. Maar mannen die denken met hun pik zullen hier niks vinden, want door alle dickpics die mannen sturen hebben de vrouwen al snel een oordeel naar een normale man. Daarom kan t lang duren voordat een vrouw op je reageerd. Heb vooral geduld en stuur geen 20k berichten, en stuur je 1ste bericht met inhoud en foto misschien

    Ardjan. R03-05-2020

    Novamora is niet wat het lijkt, er zijn verschillende mensen die ik in het echt ken en die op site een profiel hebben maar in werkelijkheid hun foto van sociaal media is afgeplukt. Tevens krijg je van 9/10 exact het zelfde berichtje terug komma hoofdletters etc. Precies hetzelfde dit geeft voor mij genoeg inzicht dat de site 1 grote flop is en voor mij dus ook geen blijver als je spannende dingen op internet zoekt buiten je relatie raad ik SL sowieso meer aan!

    Jayjay16-06-2020

    Ook ik heb slechte ervaringen met Novamora en andere datingsites. Na je gratis registratie begint het kaalplukken. Voor ieder berichtje (chatapp) of iets anders moet je credits aanschaffen of een abonnement nemen. Daarom ben ik zelf een niet-commerciele contactsite begonnen. Gewoon om mensen direct via hun eigen emailadres met elkaar te verbinden. Ben net begonnen dus staan er nu nog maar twee voorbeeld-profielen in. Dit staat er ook duidelijk bij. Nieuwsgierig? Ga naar Two-fourteen.nl

    Eef09-07-2020

    Ik zit op regioswingers als stel. De profielen zijn gedeeld met Novamora en een paar andere sites van hetzelfde netwerk. Dit werkt prima en zorgt voor meer profielen. Als je dat niet wil kan je het uitzetten. Er zijn 0% geen nepprofielen op deze website. Alle profielen zijn door gebruikers gemaakt. Dit sluit niet uit dat mensen zich wel anders voordoen, dit zijn dus gebruikers zoals jij en ik, die zich als een ander voorzien. Doordat het een betaalde website is, wordt echter veel van dit soort rotzooi eruit gefilterd. Dat mensen geen date kunnen vinden ligt aan hunzelf en de mogelijk wanhopige idiote of juist kortzichtige berichten die worden gestuurd. Als iemand alleen 'hey' stuurt, eventueel met een dickpic, dan is het logisch dat je geen reactie krijgt. Ik zou daar ook niet op reageren. Verder is een profiel op welke datingsite dan ook geen garantie op een date. Dat heb je echt zelf in de hand. Mijn man en ik hebben meerdere contacten en dates via deze site gevonden. Het werkt dus prima.

    Ron01-08-2020

    Een hele grote nep site met standaard reacties als je berichten stuurt, het maakt niet uit netjes of niet netjes allemaal hetzelfde. zit er net een week maar ben er wel klaar mee met die nep profielen. maar troost je, ze zijn niet de enige maar betaal niks dan stopt het vanzelf.

    Bert10-08-2020

    Jeffrey bedondert de boel. Heb je een goede baan bij novamora Jeffrey? Of heet je eigenlijk Angela of zo?

    Pardini10-09-2020

    Echt waardeloos. Nmm voor een zeer groot deel nep en traffic geregisseerd. Geldklopperij. Ga liever een keer naar de hoeren dan mijn geld aan dit soort websites steken

    Echt oplichters site 30-10-2020

    Echt oplichters site

    Jeffry01-11-2020

    Haha lol zit even te kijken naar de reviews. Wat eem reactie op mijn zowat perfecte scoren. Maar precies net als Mich zegt. Heel veel vrouwen krijgen dickpics toegestuurd dat is de grootste afknapper wat je kan doen. En dan word je nog op je pik getrapt omdat ze je negeert of de standaart bericht verstuurd van afwijzing wat vrijwel allemaal stuurt. Maar je moet net als mich zegt 1 goede mail sturen rustig afwachten en eventueel normale licht sexy foto achteraan sturen en op den duur heb je zeker contact. Als ik niet zo kieskeurig was had ik veel meer dates kunnen hebben aangezien de meeste van de mannen zo een potje van maken. En nee ik werk niet voor novamora of ondeugend-daten. Maar een tevrede klant.

    MG10-11-2020

    Oplichters!! Geen account maar wel nog steeds automatische incasso’s!! Leugenaars die natuurlijk het omgekeerde beweren!! ?

    Sandra12-12-2020

    Overal staat dat privacy zo hoog in het vaandel staat. Ze zeggen er echter niet bij dat wanneer je je hier inschrijft je ook automatisch direct op tal van andere sites staat met je profiel. Heel erg slecht!

    mona17-01-2021

    oplichters je moet vip worden om antwoorden te kunnen lezen. heel veel dezelfde mannen met andere profiel naam. je wordt zo verwijderd zonder reden. of je moet eerst een id sturen. nooit hier op gaan.

    Rico22-01-2021

    Een grote klote site

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mooie aanbiedingen

    Als vrouw word ik overspoelt met berichten. Nog maar te zwijgen over het aantal chatverzoeken. Het klinkt misschien arrogant maar als de keuze reuze is neem ik niet de moeite om alles te beantwoorden. De knappere mannen die ook nog een leuk profiel hebben hebben uiteraard de voorkeur, zo werkt het nu eenmaal. Dus mannen die zeuren over nep profielen, kijk eens goed in de spiegel. Snap dat het niet leuk is als je geen reacties krijgt maar dit is gewoon de realiteit. Ook mannen die goed zijn geschapen hebben meer kans.

    Door: Anoniem12-09-2019
    J&L27-11-2019

    Let op! Deze site maakt er na je eerste betaling voor twee maanden bijvoorbeeld, gelijk een abonnement van met onaangekondigde incasso's. Onprofessioneel deze onverwachte 'abonnement service', vandaar direct weg. Bovendien blijkt de 'verwijder uw account' knop niet te werken!!!

    Livinblues21-07-2020

    Waardeloos. Geen chatfunctie en vele nep profielen. Probeer de fotozapper maar. Grote kans dat je meerdere keren dezelfde foto ziet langskomen met een andere porofielnaam. Trap er niet in ????

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Vip

    Ik ben weg van deze site. Ik snap dat t voor mannen anders is maar voor vrouwen is t een snoepwinkel. Gratis abonnement, veel leuke mannen en ja ook rare. Maar als je eenmaal wat ervaring hebt filter je die er zo uit. Dickpics ja idd, maar ook veel leuke gezellige en knappe mannen..ik heb al heel wat dates gehad en blijf nog even hangen hier. Ben ook lid van second love en de spoeling is daar een stuk dunner..

    Door: Eef10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    1 maand lidmaatschap premium

    Ik wil een ieder afraden om te daten via NovaMora.

    Je wordt een worst voorgehouden die je niet gaat eten.

    Doe het niet zonde van je geld.

    Een mooie wijze les.

    Door: SpiriRoz22-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Novamora premium

    Nog maar zelden zoiets teleurstellends meegemaakt....
    Naief? Ja zeer waarschijnlijk.... maar ik ben in 2 dagen tijd zó afgeknapt op de vrouwen die daar rondhangen... dat zijn ook echt niet de vrouwen waar ik belangstelling voor zou hebben "in het echte leven". Dit gaat dan uiteraard niet over uiterlijk maar het karakter.
    Ik heb na 2 dagen mijn abonnement weer opgezegd terwijl ik voor een maand betaald heb.
    En nee dames.... dit lag echt niet aan mij, ik ben ook niet lelijk en ik heb mezelf ook niet onbeschoft gedragen zoals veel mannen dat doen... ook heb ik geen dickpics verstuurd.
    Vrouwen krijgen zó onnoemlijk veel berichtjes dat ze denken zich op elke onbeschofte manier te kunnen gedragen tegen álle mannen... ook de goede en oprechte.

    Vrouwen in de buurt... 50km... is ook nogal een stuk, maar ok. Van de 50 vrouwen die enigzins in de buurt wonen waren er in die 2 dagen welgeteld 2 online.... als je die moet gaan delen met 10.000 mannen uit het hele land, dan is de reële kans te klein.
    Al die sukkels zijn blijkbaar bereid om vanuit noord-oost Groningen naar zuid Limburg te rijden om een keer te neuken, of ze zeggen dat alleen maar... ik niet in ieder geval.

    NOOIT zal ik iemand Novamora aanraden.... de kans op leuk maar vooral een oprecht contact schat ik in op 0,1% en dat is dan met een dagtaak aan berichtjes schrijven en proberen eindeloos veel willekeurige vrouwen te paaien... zonde van je geld en tijd dus voor 99,9% van de mannen.... redelijk kansloos...

    Naief, goedgelovig en oprecht als ik ben, ga ik het ook eens proberen op SecondLove. De negatieve ervaring op Novamora meenemend, hoop ik dat ik het nu beter (lees beter aangepast aan) kan doen en ook fijnere reacties ga krijgen... ik vrees het ergste, maar deze keer ben ik voorbereid.....

    ( andere reviews nog even lezend, heb ik niet het gevoel dat er veel nep-profielen zijn. De verhouding mannen vrouwen klopt gewoon van geen kanten.... 95:5.... dat maakt de mannen in principe vrij kansloos, worden desperate en de vrouwen op de verkeerde manier verwend met bijbehorend gedrag. Slecht voor de mensheid...)

    Door: Tristen21-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Aanrader

    De voorkant van de site zegt niet zo heel veel, daarom was ik in eerste instantie beetje huiverig om in te schrijven. Maar nadat je ingeschreven bent, gaat er een wereld voor je open. Goede site en erb duidelijk. Vandaar dat ik even deze review schrijf, want ik kwam weinig tegen op internet, wist eerst ook niet wat je kan verwachten en voor mij was het dus een beetje een gok.

    Maar wel fan dus.

    Door: haassen17-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Novamora vip

    Alle mannen die roepen dat het nep is , net zoveel nep Accounts van mannen.
    Ik heb al 6 geweldige dates gehad via deze site. Met echt aantrekkelijke mannen , het “probleem” is de verhouding man / vrouw 90/10 waardoor wij als vrouwen de leukste mannen uitkiezen .. en de dickpics en inhoudloze mannen overslaan.. maar nep is het zeker niet !! Ik geniet er nog steeds van ?

    Door: Lady anoniem 02-06-2020
    Jozef en Maria08-11-2020

    Waardeloze site

    Es25-08-2021

    Eindelijk een dame die eerlijk is. Het gaat om uiterlijk en dat is het belangrijkste. De meeste mannen (80%+) zullen nooit scoren op novamora door gebrek aan een knap gezicht.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    2 mnd

    Prima Site !!
    Alleen, ik heb nog niet kunnen vinden hoe je email berichten kunt krijgen van nieuwe berichten, bezoeken, matches enzo, zonder telkens online te moeten ??

    Door: nuttyprof alias dickytoy30-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    TOPPPP!!

    Love it! Echt de beste datingsite volgens mij. Reeds al 5 dates aan overgehouden. 1 liep niet goed (maar kwam omdat er geen klik was) en 4..waren top!!!!

    Door: Sanjez08-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zou wel een tandje minder mogen vwb reacties

    Op zich best leuke site maar als vrouw krijg je zo belachelijk veel berichten, das echt niet normaal. Ben heel wat gewend maar dit.... Pfffff... Account snel verwijderd. Niet te doen.

    Veel te duur ook. Op Tinder net zoveel succes maar wel beheersbaar en gratis.

    Door: PJ196905-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    zoeken een stelletije

    Gewoon weg goed, alleen jammer van wat mannelijke fakers.

    Door: Henk21-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    4mnd

    Grote aanfluiting. Allemaal nep profielen. Waarschijnlijk allemaal foto's van dames die ooit in goed vertrouwen een foto van zich hebben gestuurd en nu misbruikt worden.
    Zonde van je tijd en geld.

    Door: Flou15-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lidmaatschap Nova Mora

    Kan ik ook 0 sterren geven? Wat een oplichterij. Denk je leuk als stel op avontuur te gaan... Dat dit nog mag is eigenlijk ongelooflijk.. KOOP DIT NIET

    Door: Mr Smith30-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abonnement 2 maanden

    Weinig spetters van onder de 40 en weinig reacties als je eerlijk bent over je relatiestatus, in mijn geval "getrouwd" , terwijl deze site toch verkocht wordt als gericht op affaires en dergelijke praktijken.

    Door: Franz27-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    4 maanden

    Zonder abonnement allemaal verzoeken en reacties, zodra voor 4 maanden betaald, helemaal niets meer. Totaal nep deze site. Stom dat ik er in trapte, een verspilling en ergernis. Nooit doen. Zal het op heel internet verkondigen.

    Door: JAS24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    4-maanden abonnement

    Hoi allen, hier wel een eerlijke review.
    Ben het met name eens met de reviews van de mannen hier, zelf ook een man. Ben een 28 jaar oude psychologie student, met zeker een goed uiterlijk en verzorgd uiterlijk(volgens vrouwen in het echte leven een 7 of 8). Ik kan goed overweg met vrouwen en heb in 80% van de geprobeerde gevallen(ongeveer 100x) mijn best gedaan om een leuk en origineel openings bericht te versturen, de overige 20% was geen simpel bericht maar niet heel doordacht. Nooit seksistisch of iets in die trand, meer richting humoristisch. Ik zeg dit niet om op te scheppen oid, maar om jullie een correcte context te geven. Hier mijn ervaring tot nu toe:
    - 95% van mijn pogingen werd automatisch afgewezen door met het vooraf ingestelde bericht “bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben” te antwoorden.
    - In totaal zijn er 3 vrouwen waar ik wèl een ‘normaal’ gesprek mee heb gehad, waarvan er twee niet wilden afspreken in het echt. Zij wilden liever fantaserende gesprekken online.
    - Qua prijs is het ontzettend duur en je moet betalen om ‘effectief’ gebruik te maken(als man).
    - Ik had ook mijn best gedaan om een leuke profiel omschrijving te maken, tevergeefs.
    - Een groot deel(gok 20%) van de dames op Novamora zoekt naar “dominante mannen voor bdsm” en met ervaring daarin.

    Ik kan mij de reactie’s van mannelijke collega’s hier goed voorstellen, aangezien niet iedereen een goed uiterlijk en/of innerlijk heeft meegekregen. Wat mij persoonlijk betreft kan ik mij voorstellen dat ik voor sommige dames te jong ben(heb dit ook een aantal keren geantwoord gekregen).

    De mannen die beweren erg succesvol te zijn in deze reviews zijn 100% aan het liegen, geen twijfel over mogelijk. Heeft oprecht niks te maken met jaloezie of weet ik wat.

    Wees dus gewaarschuwd als je twijfelde om een abonnement te kopen!

    Door: AnoniemG20-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    1 maand

    Denk dat deze site meer voor vrouwen/ stellen is; Als man zijnde kansloos. Kunt de leukste mailtjes maken; heeft geen zin; Denk ook dat er veel acteurs actief zijn die de profielen aanmaken; Dus eigenlijk allemaal nep in mijn ogen; Zoals veel van deze sites. Krijg ook steeds dezelfde zin met afwijzing; Vind ik wel verdacht; Dus mannen niet doen; Je bent je geld kwijt.

    Door: Romance14-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 maanden vip

    Toen ik nog geen betaald lid was kreeg ik berichtjes dat mensen mij leuk vonden en berichtjes en knip oogjes en ik werd gematched, Maar ik moest lid worden om er iets me te kunnen doen nou oke dus ik gekozen voor 2 maanden vip en eenmaal aangrschaft was er dus eigenlijk niks of niemand te bekennen wel iemand die heeft gekeken ofzo en 1 like maar als je dan daar een leuk geintreseerd berichtje naar die persoon stuurd hoor je niks. En na dat ik dus die aankoop had gedaan heb ik dus 2 maanden lang geen berichtjes meer gehad of knipoogjes of wat dan ook terwijl ik een best goed uitzende man ben .ik weet bijna zeker dat het doorgestoken kaart is en spendeer alstublieft nooit je geld aan novamora want het zijn oplichters. En waarschijnlijk zijn die positieve berichten gewoon van werknemers van novamora zelf want heel veel bedrijven werken nu eenmaal zo . En een cijfer 2 is nog te veel

    Door: Rob13-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2m VIP

    Novamora valt enorm tegen. Heb in twee maanden tijd niet één bericht ontvangen. Wel veel (nette) berichten verstuurd. Dacht op gegeven moment dat de site niet goed werkte. Contact opgenomen en kreeg te horen dat ik niet actief genoeg was (had meer dan 23 berichten naar 23 vrouwen gestuurd). Dus ik kom hier niet meer terug.

    Door: Jakodu12-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is NovaMora een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 64 ervaringen geplaatst over NovaMora. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NovaMora actief?

    NovaMora is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NovaMora gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.