NederlandReview

    Ervaringen NovaMora

    Soms wil je als stel eens een spannend experiment uitvoeren en een sexy date maken met een ander stel bijvoorbeeld, of misschien ben je ‘gewoon’ single en op zoek naar een leuke relatie? Dit alles en meer is mogelijk via verschillende datingsites. NovaMora is één van die datingsites waar je je in kunt schrijven om op zoek te gaan naar contact. Wat degenen die je voorgingen van deze datingsite vinden lees je hier.

    Over NovaMora


    Novamora is een datingwebsite voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een nieuwe relatie, een innige vriendschap of een spannende date. De website NovaMora is onderdeel van een groter netwerk van datingwebsites van Sexy Dating Networks, de handelsnaam van Orbinair B.V. Alle websites die onder Sexy Dating Networks vallen zijn ook weer aan elkaar gelinkt, waardoor je bij inschrijving van één ervan meteen toegang hebt tot alle profielen van de meerdere datingsites die zij beheren.

    Diensten


    Als je op zoek bent naar een date, relatie of vriendschap dan kun je je eenvoudig inschrijven. Zodra je de website opent kom je terecht op de inschrijfpagina waar je heel eenvoudig zelf een profielnaam kunt kiezen en vervolgens aan moet geven wat je bent (man, vrouw of stel) en waar je naar op zoek bent (man, vrouw of stel). Vervolgens geef je nog even je e-mailadres op en klikt op ‘Inschrijven’. Als je daarna je mail hebt bevestigt is je inschrijving definitief. Daarna kun je inloggen en je profiel nog verder verfijnen met waar je precies naar op zoek bent, wat jouw interesses zijn, etc. Dit alles is gratis, net als het plaatsen van foto’s, het bekijken van hoofdfoto’s, het bekijken van profielen en het standaard zoeken. Wanneer je ook berichten wilt kunnen ontvangen en versturen, extra foto’s wilt bekijken, uitgebreid wilt kunnen zoeken, etc. moet je een betaald lidmaatschap nemen, waarmee je zogenaamd VIP-toegang krijgt. De actuele prijzen die je hiervoor betaalt zijn € 24,99 voor 1 maand, € 19,99 p/mnd. voor 2 maanden of € 14,99 p/mnd. voor 3 maanden VIP-toegang. Je kunt dit lidmaatschap betalen met Creditcard, iDeal, Bancontact of via een overboeking.

    Klachten


    Je hebt 14 dagen de tijd om je te bedenken als je een betaald lidmaatschap hebt genomen. Wanneer je binnen deze 14 dagen wel gebruik hebt gemaakt van de voordelen van het lidmaatschap dan mag NovaMora hiervoor een bedrag inhouden. Wanneer je van je herroepingsrecht gebruik wilt maken dan moet je binnen de termijn via een reactieformulier naar de klantenservice een ontbinding van de overeenkomst aanvragen. Als je vragen hebt kun je terecht op een pagina met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Heb je een ander probleem of een klacht, dan kun je deze via het reactieformulier sturen naar NovaMora.

    Schrijf hier jouw review over NovaMora!


    Ben jij enthousiast over deze website omdat je er één of meerdere leuke contacten aan over hebt gehouden? Of ben je teleurgesteld in wat je op deze datingsite vond, en was er slechts weinig aanbod voor je te vinden aan leuke mannen of vrouwen? Laat het ons weten op NederlandReview! Anderen kunnen hier hun voordeel mee doen!

    Wat zijn de ervaringen met de datingsite NovaMora? Komt het via hen vaak tot een afspraak, of vinden mensen weinig nieuwe, leuke connecties bij hen?

    NovaMora en online dating

    Online dating kan heel vreemd voelen en ook wat eng zijn. Toch zijn er duizenden mensen die zich in de online datingwereld begeven. Maar niet elke datingsite is even betrouwbaar, Zo zijn er datingsites waar ze niet zo letten op de profielen van hun gebruikers. De kans dat je op z'n datingsite iemand tegenkomt die een profiel heeft gemaakt uit valse voorwendselen is behoorlijk groot. Maar wat kan je doen om dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat je alleen profielen tegen komt van mensen die, net als jij, op zoek zijn naar een nieuwe liefde? Een belangrijke stap hiervoor is het zoeken van een betrouwbare datingsite. Maar ja, welke is er nou betrouwbaar? Waar heb je de grootste kans om iemand tegen te komen om de rest van je leven mee te delen of in ieder geval een leuke date te hebben? Één van de vele datingsites die er bestaan is Novamora. Maar wat kun je allemaal doen op deze datingsite? Hoe werkt het? En wat kun je allemaal doen op deze website? Daar kun je hier wat meer over lezen. Natuurlijk vind je hier niet alles over deze website, maar je vindt er in ieder geval wat meer informatie over hoe Novamora werkt.

    Wat is Novamora?

    Novamora is een dating site voor mensen van boven de 18. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen hier een profiel aanmaken en kijken of er iemand op de website is die een match zou kunnen zijn. De website is een site van Novamora B.V. Het hoofdkantoor van dit online datingbureau is gevestigd in Nijmegen.

    Sexy Dating Networks

    Novamora maakt deel uit van een netwerk van datingsites genaamd Sexy Dating Networks. Deze sites werken nauw samen met de andere datingsites die onder dit netwerk vallen. De profielen van deze websites worden op één hoop gegooid. Je kunt dus profielen tegen komen van mensen die zich op een andere site van Sexy Dating Networks hebben ingeschreven. Een voorbeeld van zo’n andere site is RegioSwingers. Besef wel dat dit dus ook betekent dat jouw eigen profiel ook op al die sites zichtbaar zal zijn. Bedenk dus goed of dit is wat je wilt.

    De Novamora Dating App

    Net als vele andere dating sites heeft Novamora een app. Deze app kan gedownload worden op je Smartphone. En aangezien de meeste mensen hun Smartphone of iPhone overal mee naartoe nemen, betekent dit dat je overal kunt daten. Je kunt dan via je telefoon op zoek gaan naar een nieuwe liefde. Je kunt gewoon de app downloaden en installeren zodat je hem altijd bij je hebt. Dus of je nou dit te wachten op de bus, op weg bent naar een afspraak of gewoon even een paar minuten pauze hebt, via deze app kun je waar dan ook zoeken naar matchende profielen. Ook kun je, zodra je een berichtje krijgt, meteen reageren zonder te hoeven wachten tot je eindelijk thuis bent en achter je computer kunt kruipen.

    Een Profiel Aanmaken op Novamora

    Het is eigenlijk heel makkelijk om een profiel aan te maken op Novamora. Op hun website vind je een kort formulier dat je kunt invullen. Allereerst willen ze graag weten of je een man of een vrouw bent. Ook is het mogelijk om je, samen met je partner, in te schrijven als stel. Vervolgens willen ze weten of je een op zoek bent naar een man, vrouw of stel. Verder willen ze nog je e-mail adres weten. Natuurlijk kun je je profiel daarna verder aanpassen. Plaats bijvoorbeeld een leuk verhaaltje over jezelf. Dit verhaaltje moet natuurlijk spannend genoeg zijn om mogelijke liefdes te intrigeren zodat ze je beter willen leren kennen.

    Daten voor Stellen bij Novamora

    Zoals hierboven al gezegd kun je je ook al stel inschrijven bij Novamora. Dit kan een man/vrouw stel zijn, maar ook twee mannen of twee vrouwen. Je kunt je dus ook inschrijven als je een homostel of een lesbisch stel bent en op zoek bent naar een stel met dezelfde of juist andere seksuele geaardheid.

    De Novamora Login Functie

    Heb je eenmaal een account aangemaakt, dan kun je voortaan gewoon via hun website inloggen. Je hoeft dan alleen nog maar je e-mail adres en wachtwoord in te vullen. Ook kun je ervoor zorgen dat je browser je automatisch inlogt zodat je helemaal niets hoeft te doen en je automatisch in je profiel terecht komt. Je kunt dan je eigen profiel bewerken en zoeken naar de profielen van anderen. Iedere dag komen er veel nieuwe profielen bij, dus ze adviseren je om iedere dag of in ieder geval regelmatig even in te loggen om te kijken of er nieuwe potentiële dates tussen zitten.

    Chatten met Andere Leden

    Als je eenmaal een profiel hebt gevonden van iemand die je wel wat lijkt, kun je naar hem of haar een berichtje sturen. Wie weet is de interesse wel wederzijds en stuurt hij of zij een berichtje terug. Zo kun je met elkaar in gesprek komen om te zien of er potentie in zit. Mocht het niet klikken heeft het immers weinig zin om af te spreken, al kan iemand in real life anders zijn dan hij of zij via de chat over komt. Niet iedereen is immers comfortabel met digitale communicatie. Maar als je via de chat al merkt dat jullie totaal anders in het leven staan dan kun je misschien beter op zoek naar iemand anders. Mocht het wel klikken vloeit er uit jullie chatgesprekken misschien wel een date of twee voort en wie weet wel meer. De chats worden bewaard in je chatgeschiedenis, dus je kan altijd terugkijken naar wat er is gezegd; handig als je meerdere chatgesprekken hebt lopen en even wilt terugkijken wie wat nou ook alweer heeft gezegd.

    Datingtips van Novamora

    Natuurlijk moet je alsnog wel uitkijken als je je begeeft in je de wereld van het online daten. Omdat het daten zo leuk en spannend is verlies je soms de belangrijke privacyaspecten al snel uit het oog. Toch moet je voorzichtig zijn en een aantal dingen niet vergeten. Novamora heeft hier een aantal tips voor. Ze adviseren je bijvoorbeeld met klem om nooit in te gaan op verzoeken om geld over te maken. Je zou je nog kunnen verbazen over hoeveel mensen op een datingsite iemand op die manier geld afhandig proberen te maken. Het is sowieso handig om, voor je met iemand afspreekt, eerst zijn of haar gegevens te controleren. Misschien bestaat de persoon waar je mee wilt afspreken wel niet eens. En daarbij moet je uitkijken met het verstrekken van je eigen persoonlijke informatie. Vertel niet meteen teveel over jezelf. Zo bescherm je jezelf, maar het is sowieso ook leuker om elkaar langzamerhand steeds beter te leren kennen. Daarnaast is het handig een goede foto van iemand te hebben. Als laatste adviseert Novamora je om een uitweg te hebben. Zorg dat je niet afhankelijk bent van je date om je op te halen, terug thuis te brengen of iets anders voor je te doen. Neem daarbij je mobiel mee en het nummer van iemand die zeker thuis is en in staat is je te helpen als dat nodig mocht zijn. Vertel diegene ook waar je bent en hoe laat je ongeveer denkt thuis te zijn. En als laatste: spreek af in een open ruimte met veel mensen om jullie heen.

    Dates Zonder Verplichtingen

    Vele mensen hopen dat er uit een date een relatie voortvloeit. Dit is ook het doel van de meeste dates: aftasten of jullie genoeg interesse in elkaar hebben om elkaar beter te leren kennen en uiteindelijk samen iets op te bouwen. Maar er zitten natuurlijk nooit verplichtingen aan een date. Als één van jullie de ander niet leuk (genoeg) vindt, dan houdt het op, ook als de ander wel serieus interesse blijft hebben. Misschien groeit er geen relatie, maar wel een mooie vriendschap uit voort. En misschien hebben jullie wel een spannende avond of zien jullie elkaar af en toe zonder verdere verplichtingen aan elkaar. Het is allemaal mogelijk bij Novamora. En wie weet vind je op Novamora uiteindelijk wel de liefde van je leven waarmee je je verdere leven kunt delen.

    Lopende Acties van Novamora

    Naast gewone datingactiviteiten biedt Novamora nog meer aan. Er is een pagina met lopende acties. Hier worden regelmatig leuke acties geplaatst. Zo kun je bijvoorbeeld toegangskaarten winnen naar een activiteit die je met je date of prille liefde kunt gaan doen. Ook zijn er regelmatig leuke prijzenpakketten te winnen die je liefdesleven een nieuwe boost kunnen geven. Wat is er immers leuker dan samen iets winnen? Houdt dus regelmatig de pagina in de gaten waar deze winacties worden geplaatst.


    Nog een Novamora TV advertentie.

    Is Novamora Gratis? Of Zijn er Kosten aan Verbonden?

    Bij sommige datingsites moet je geld betalen als je een profiel wilt maken en weer anderen vragen alleen geld als je actief lid bent en zelf de site afzoekt naar profielen die bij je passen. Novamora hoort bij de laatste categorie. Je kunt op hun website gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken en op berichten van anderen reageren. Er zijn dus als standaard lid geen kosten verbonden aan het gebruik van hun website of dating app, zelfs niet als het tot een date met een single of stel komt. Wel is er een betaald lidmaatschap. Lees hiervoor meer bij onderstaande VIP sectie.

    Toegang Tot Novamora VIP

    Novamora heeft ook een Vip sectie. Hiermee kun je de zoekfunctie gebruiken en de profielen filteren aan de hand van bepaalde trefwoorden. Als je dus mensen zoekt met een bepaalde interesse zoekt of naar andere kenmerken kijkt, is een betaald lidmaatschap wel aan te raden. Ook kun je dan zelf berichten naar andere leden sturen. Dit lidmaatschap is per maand afsluiten, maar het is mogelijk een abonnement voor 2 of 4 maanden te nemen en hiermee goedkoper uit te zijn.

    Novamora Opzeggen en Uitschrijven

    Stel, je bent een tijdje lid geweest van Novamora, maar bent nu niet meer geïnteresseerd in hun diensten. Misschien heb je al een date gevonden met iemand waarmee het goed klikt en wil je voorlopig een tijd kijken of er toekomst voor jullie in jullie prille relatie zit. Of misschien ben je gewoon niet meer op zoek naar liefde om wat voor reden dan ook. Welke reden je ook hebt niet langer van Novamora en hun diensten gebruik te maken, het houdt waarschijnlijk in dat je je abonnement wilt opzeggen en je wilt uitschrijven. Dit kan dan ook gewoon. Je kunt dit via hun website regelen. Ga naar je account en verander je opwaardeerplan naar “geen”. Zodra je credits op zijn en je abonnement is verlopen zal deze niet meer automatisch worden verlengd. Daarna kun je jezelf uitschrijven via de gelijknamige knop.

    Novamora Reviews en Ervaringen

    Meer informatie over Novamora kan het best gegeven worden door echte leden van Novamora. Lees hiervoor de reviews die zijn achtergelaten door deze leden. Hun verhalen kunnen je vertellen wat lid zijn van Novamora echt inhoudt. Als je zelf al ervaring hebt met Novamora, dan ben je natuurlijk van harte welkom om zelf een review achter te laten. Helemaal omdat de homepage van Novamora nog niet zoveel zegt, kun je hiermee andere klanten informeren over hoe daten bij Novamora echt werkt.

    Hoe voelt het idee van online daten voor jou? Is het iets wat je ziet zitten? Misschien heb je nu wel genoeg informatie over Novamora om je met goede moed in te durven schrijven voor deze website of juist te realiseren dat Novamora of welke datingsite dan ook niets voor jou is. Wat je ook beslist, hopelijk kom je op wat voor manier dan ook de liefde van je leven tegen of anders in ieder geval een liefdevolle partner om de rest van je leven samen mee door te brengen.

    NovaMora
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    4.2
    43% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Novamora is een Prima site

    Jeetje wat een klachten lees ik hier. Ik ben zelf al ruim een jaar lid van nova en daarvoor van ondeugend-daten

    Wil even paar min punten van hier onder bespreken. De standaard mailtjes kan je uitzetten om ze te verzenden maar ook ontvangen.

    Deze organisatie hebben meerdere websites en je kan in de instellingen aanvinken of jr profielen ook van andere sites kan zien.

    Ik ben vanaf jan 2018 over gestapt van OD naar nova omdat de reclames van OD stopte en alleen van nova er was. En niet iedereen het vinkje aanvinkt om op alle sites gedeeld te worden.

    Ik ben zelf erg kieskeurig heb in de loop van tijd van 5 jaar. Met 8 meiden/vrouwen gedate en korte vriendschap+ met 3 meiden heb ik nog steeds contact. Dus ja levert zeker de wensen. Alleen je moet wel als man zijnde op de juiste manier contact leggen. Ik heb zelf voor de grap ook eens een vrouwelijke profiel aangemaakt maar de mails die je dan van stellen en mannen krijgen tja...

    Door: Jeffry26-05-2019
    Chiel03-08-2019

    Is dit een medewerker van Nova? Het is wel heel erg toevallig dat tussen alle negatieve reviews er 1 staat met praktisch de maximale score.....

    Stokstaartje08-10-2019

    Ook maar eens even de reacties gelezen hierboven Zeer grote spijt ook hierin getrapt te zijn,gelukkig stopt ie na een maand,mocht tros opgelicht ingeschakeld worden ik ben van de partij wordt eens tijd dat alleen de ECHTE sites overblijven

    Sovere16-10-2019

    Werd zonder een vraag ineens verwijderd. Wad ca 1 maand lid

    Just me26-11-2019

    Wat een dom verhaal van een medewerker van Nova!

    A.F.M. van den Berg02-12-2019

    Ik heb met Nova More geen ervaring, maar heel veel andere sites; welke allemaal geheel fake zijn of bulken van de zogenaamde "... profielen". Allemaal om geld uit je zak te kloppen. Veel (met name buitenlandse maatschappijen(Criminelen) houden zich niet aan de richtlijnen van de ACM. In mijn ogen is het georganiseerde oplichting en dus een criminele organisatie. Zouden gewoon vervolgd moeten worden. Fake profielen moet men helemaal verbieden! Maar dan zijn wij ook nog niet van de fakers met Nep email adressen af die je ook proberen op te lichten. Als je praat met een fakeprofiel, praat je dus met de moderator. Met deze persoon deel je dus privé zaken en deze persoon kan dus ook bij eventuele gegevens van de account. Dit is in mijn ogen een privacyschending. Ik heb al enkele keren het een en ander gemeld bij de ACM. Moeten nog veel meer mensen doen over de (sex)dating sites. Ook sites als relatieplanet e.d. misleiden de klanten door profielen te laten staan welke niet meer actief zijn. Ook dit zouden ze moeten verbieden. Kortom: internet is niet meer te vertrouwen op geen enkele wijze betreft menselijke contacten.

    Babs10-12-2019

    Jeffry, je bent slecht op de hoogte want ondeugend daten en nova mora is een pot nat. Als je op de ene site bent aangemeld sta je automatisch op de andere.....

    Martin21-12-2019

    Oplichters. 10.000 profielen waarvan misschien 100 betalende leden. Gooi gerust die niet actieve leden eruit. Kans van 1 op de 100.000 wanneer je hier als 50+ een date vindt. Geldklopperij. Maar dat zijn al die sites als deze. Je kunt maar beter vrouw zijn. Keuze genoeg!

    Lalex18-02-2020

    Ik ben nu 2 weken lid. Genoeg leuke vrouwen maar die lezen je mail wrl of helemaal niet. Nog steeds met mijn eigen pik aan het spelen

    Ano201901-03-2020

    Zie boven

    Mich06-03-2020

    Novamora is een betrouwbare site, ik heb hier verschillende vrouwen gevonden. Maar mannen die denken met hun pik zullen hier niks vinden, want door alle dickpics die mannen sturen hebben de vrouwen al snel een oordeel naar een normale man. Daarom kan t lang duren voordat een vrouw op je reageerd. Heb vooral geduld en stuur geen 20k berichten, en stuur je 1ste bericht met inhoud en foto misschien

    Ardjan. R03-05-2020

    Novamora is niet wat het lijkt, er zijn verschillende mensen die ik in het echt ken en die op site een profiel hebben maar in werkelijkheid hun foto van sociaal media is afgeplukt. Tevens krijg je van 9/10 exact het zelfde berichtje terug komma hoofdletters etc. Precies hetzelfde dit geeft voor mij genoeg inzicht dat de site 1 grote flop is en voor mij dus ook geen blijver als je spannende dingen op internet zoekt buiten je relatie raad ik SL sowieso meer aan!

    Jayjay16-06-2020

    Ook ik heb slechte ervaringen met Novamora en andere datingsites. Na je gratis registratie begint het kaalplukken. Voor ieder berichtje (chatapp) of iets anders moet je credits aanschaffen of een abonnement nemen. Daarom ben ik zelf een niet-commerciele contactsite begonnen. Gewoon om mensen direct via hun eigen emailadres met elkaar te verbinden. Ben net begonnen dus staan er nu nog maar twee voorbeeld-profielen in. Dit staat er ook duidelijk bij. Nieuwsgierig? Ga naar Two-fourteen.nl

    Eef09-07-2020

    Ik zit op regioswingers als stel. De profielen zijn gedeeld met Novamora en een paar andere sites van hetzelfde netwerk. Dit werkt prima en zorgt voor meer profielen. Als je dat niet wil kan je het uitzetten. Er zijn 0% geen nepprofielen op deze website. Alle profielen zijn door gebruikers gemaakt. Dit sluit niet uit dat mensen zich wel anders voordoen, dit zijn dus gebruikers zoals jij en ik, die zich als een ander voorzien. Doordat het een betaalde website is, wordt echter veel van dit soort rotzooi eruit gefilterd. Dat mensen geen date kunnen vinden ligt aan hunzelf en de mogelijk wanhopige idiote of juist kortzichtige berichten die worden gestuurd. Als iemand alleen 'hey' stuurt, eventueel met een dickpic, dan is het logisch dat je geen reactie krijgt. Ik zou daar ook niet op reageren. Verder is een profiel op welke datingsite dan ook geen garantie op een date. Dat heb je echt zelf in de hand. Mijn man en ik hebben meerdere contacten en dates via deze site gevonden. Het werkt dus prima.

    Ron01-08-2020

    Een hele grote nep site met standaard reacties als je berichten stuurt, het maakt niet uit netjes of niet netjes allemaal hetzelfde. zit er net een week maar ben er wel klaar mee met die nep profielen. maar troost je, ze zijn niet de enige maar betaal niks dan stopt het vanzelf.

    Bert10-08-2020

    Jeffrey bedondert de boel. Heb je een goede baan bij novamora Jeffrey? Of heet je eigenlijk Angela of zo?

    Pardini10-09-2020

    Echt waardeloos. Nmm voor een zeer groot deel nep en traffic geregisseerd. Geldklopperij. Ga liever een keer naar de hoeren dan mijn geld aan dit soort websites steken

    Echt oplichters site 30-10-2020

    Echt oplichters site

    Jeffry01-11-2020

    Haha lol zit even te kijken naar de reviews. Wat eem reactie op mijn zowat perfecte scoren. Maar precies net als Mich zegt. Heel veel vrouwen krijgen dickpics toegestuurd dat is de grootste afknapper wat je kan doen. En dan word je nog op je pik getrapt omdat ze je negeert of de standaart bericht verstuurd van afwijzing wat vrijwel allemaal stuurt. Maar je moet net als mich zegt 1 goede mail sturen rustig afwachten en eventueel normale licht sexy foto achteraan sturen en op den duur heb je zeker contact. Als ik niet zo kieskeurig was had ik veel meer dates kunnen hebben aangezien de meeste van de mannen zo een potje van maken. En nee ik werk niet voor novamora of ondeugend-daten. Maar een tevrede klant.

    MG10-11-2020

    Oplichters!! Geen account maar wel nog steeds automatische incasso’s!! Leugenaars die natuurlijk het omgekeerde beweren!! 🤬

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mooie aanbiedingen

    Als vrouw word ik overspoelt met berichten. Nog maar te zwijgen over het aantal chatverzoeken. Het klinkt misschien arrogant maar als de keuze reuze is neem ik niet de moeite om alles te beantwoorden. De knappere mannen die ook nog een leuk profiel hebben hebben uiteraard de voorkeur, zo werkt het nu eenmaal. Dus mannen die zeuren over nep profielen, kijk eens goed in de spiegel. Snap dat het niet leuk is als je geen reacties krijgt maar dit is gewoon de realiteit. Ook mannen die goed zijn geschapen hebben meer kans.

    Door: Anoniem12-09-2019
    J&L27-11-2019

    Let op! Deze site maakt er na je eerste betaling voor twee maanden bijvoorbeeld, gelijk een abonnement van met onaangekondigde incasso's. Onprofessioneel deze onverwachte 'abonnement service', vandaar direct weg. Bovendien blijkt de 'verwijder uw account' knop niet te werken!!!

    Livinblues21-07-2020

    Waardeloos. Geen chatfunctie en vele nep profielen. Probeer de fotozapper maar. Grote kans dat je meerdere keren dezelfde foto ziet langskomen met een andere porofielnaam. Trap er niet in 🤣🤣🤣🤣

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Aanrader

    De voorkant van de site zegt niet zo heel veel, daarom was ik in eerste instantie beetje huiverig om in te schrijven. Maar nadat je ingeschreven bent, gaat er een wereld voor je open. Goede site en erb duidelijk. Vandaar dat ik even deze review schrijf, want ik kwam weinig tegen op internet, wist eerst ook niet wat je kan verwachten en voor mij was het dus een beetje een gok.

    Maar wel fan dus.

    Door: haassen17-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Novamora vip

    Alle mannen die roepen dat het nep is , net zoveel nep Accounts van mannen.
    Ik heb al 6 geweldige dates gehad via deze site. Met echt aantrekkelijke mannen , het “probleem” is de verhouding man / vrouw 90/10 waardoor wij als vrouwen de leukste mannen uitkiezen .. en de dickpics en inhoudloze mannen overslaan.. maar nep is het zeker niet !! Ik geniet er nog steeds van 😃

    Door: Lady anoniem 02-06-2020
    Jozef en Maria08-11-2020

    Waardeloze site

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ster Lidmaatschap NovaMora

    Na het verwijderen van m’n account wordt doodleuk nog steeds geïncasseerd!!

    Door: MG10-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Novamora

    Waardeloze site een uur na aanmelding krijg ik al een mail of ik mijn ID wil sturen ivm leeftijd. Wtf dacht het echt niet! Heb ze dat dus ook even goed verteld hoe ik er over dacht had in mijn profiel nog niet één bloot foto geplaatst maar krijg van de heren wel de ene na de andere dickpic te zien. Blijkbaar is dit normaal. Gelukkig had ik nog nergens voor betaald!

    Ga wel weer naar Tinder!

    Door: Britt25-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    TOPPPP!!

    Love it! Echt de beste datingsite volgens mij. Reeds al 5 dates aan overgehouden. 1 liep niet goed (maar kwam omdat er geen klik was) en 4..waren top!!!!

    Door: Sanjez08-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goede site

    Leuke date gevonden. Aanrader. Niet heel goedkoop, maar kosten zijn wat ze zeggen dat ze zijn en dus niks verborgen. Weinig tot geen nepprofielen.

    Door: Passie29-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Prima site

    Leuke site. Veel reacties, leuke dates en contacten aan overgehouden.

    Door: Christine13-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima siteje

    Prima siteje. Precies wat ik zoek & lekkerrrrr. AANRADER!!!

    Door: Chaisin'8824-02-2018
    Theo04-08-2019

    Heb je aandelen in deze fakesite of wat bezielt je?

    Sven Wesselink05-09-2020

    Ja precies dit is gewoon een chat operator. altijd de zelfde antwoorden en de zelfde openings zinnen. de mensen die een positive reactie achter laten is waarschijnlijk de zelfde persoon op een ander email adres die ze ook gebruiken voor de fake website. ze houden je aan het lijntje en elke keer als ze willen afspreken is het weer van oh sorry mijn oma heeft dit of mijn vriendin heeft dat ik kan niet. ze willen ook niet buiten de website gaan omdat ze daar geen geld mee verdienen. 99% van de websites waar je per bericht voor moet betalen zijn op dit moment zoooo nep echt zielig dit.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Novamora

    Meest platte zogenaamd nette mannen hier te vinden, Barry W. harderwijk
    Spannende date ok maar enge man gehalte hoog.

    Door: Anoniem14-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Abonnement

    Novamora, zonder abonnement kun en mag je echt niks, ongelooflijk veel gamers, echt geen aanrader, klachten doen ze niks mee, echt een slechte site, daarbij ook nog eens erg duur

    Door: Harry04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Novamora.nl is een Fake site met Fake acounts

    Veel nep acounts. Als je al een andwoord krijgt krijg je een andwoord met exacte de zelfde zin. Dus gewoon nep of fake acounts. Ik ga niet betalen voor nep of fake acounts.. 95% van de acounts zijn nep. Of fake..

    Door: Herman26-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Datingsite

    Mensen, begin er niet aan. Het is 1 grote nepbende. Dezelfde profielfoto, die bij verschillende namen uit verschillende plaatsen wordt gebruikt, vond ik toch wel het toppunt. Ik heb een abonnement maar ik ga er snel mee stoppen. Ga er van uit dat de leuke vrouwen op de profielfoto's, werkzaam zijn bij novamora. En nee, ik had geen dickpic in mijn profiel staan. Nogmaals, niet aan beginnen.

    Door: Bert10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Premium

    0 vrouwen en bijna niemand reageert van de 10 die er zijn

    Door: Jos21-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Worst website ever

    This is the worst dating website ever.... they ban me everytime and I have to lose time with documentation etc and they asked me several times de ID for some reason...


    I KNOW u guys want to make this safer for everyone but this is so bad that I can't recommend to anyone .

    Also they don't have age filters so when u longing for the first time other users bomb your account with nasty messages and you really can't use it anymore unless u have time to delete messages etc...

    Door: Estela Franco16-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    slecht oplichters

    wat een slechte fake nep site betaald om berichten te versturen niemand antwoord

    Door: Anoniem 08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NovaMora

    NovaMora wat kan je er over zeggen als je mannen gelooft op hun mooie ogen dat ze exclusief voor jou gaan, dan zit je zeker op de verkeerde site. Het is eigenlijk gewoon een sex datingsite dus als je lekker los wil gaan met meerdere mannen.
    Voor dames is er een overschot van mannen die allemaal opzoek zijn naar hetzelfde, gewoon ongecompliceerde sexdates.
    Zit je op Nova om de friend with benefit te vinden dan zal dit naar alle waarschijnlijkheid niet lukken, uiteraard zeggen alle mannen dat het ze om meerdere dates gaat.
    Maar uiteindelijk gaat het puur alleen om 1x sex. Dus helaas voor mij niet wat ik verwachte of zocht. Ben er ook een beetje te naïef ingestapt denk ik.

    Door: Lisanne08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Geen

    contact gehad met iemand die je geheel bespeeld. Eerst kan hij her niet aan je online te zien want meneer geeft om je doet zielig verhaal. Ik trapte erin kreeg een affaire met die man. Zijn naam bleek achteraf gelogen kwam steeds met nieuwe profielen online , met alsxreden hij vertrouwde me niet hij keek of ik er was. Zielig verhaal over dat vrouwen hem alleen leuk vinden vanwege grote ... . Zijn huwelijk was slecht vrouw deed raar tegen kinderen niks van waar . Bij date kwamen we iemand tegen zo kwam ik achter zijn echte naam maanden verstrikt in leugens . Hij maakte veel checkaccount ik deed dat ineens ook om uut te vinden hoe eerlijk hij was . Zijn verhalen gaven me het gevoel dat ik steeds moest bewijzen dat ik het meende met hem totdat mij dat beheerste . Toen ik geheel voor hem ging liet hij nooit meer wat horen ik weet dat hij er is weer en dan niks durft te zeggen nieuwe vrouwen slachtoffer maakt. In zijn verhaal. Nova waarsvhuwd mij om veel profielen maar hem niet hij betaald krijgt nog geen waarschuwing terwijl ze kunnen lezen wat hij doet

    Door: Rilaantje08-07-2020
    Eef09-07-2020

    Beste Rilaantje, vervelende ervaring, maar onterecht dat je de site daardoor slecht beoordeelt. Dit ligt niet aan de site, maar aan de persoon met wie je daar in contact was.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Geen abo gehad

    Hele tijd geleden eens een kijkje genomen. Tja, veeeel ghost profielen die niet meer gebruikt worden maar de site wel lekker "opvullen" natuurlijk. En dat is wel nodig ook. Een normale datingsite heeft al een redelijk overschot aan mannen, waarschijnlijk omdat vrouwen zich met zulke dingen toch minder comfortabel voelen. Een site die puur op seks is georiënteerd heeft helemaal een scheve verhouding met misschien een ratio van 1 vrouw op 100(+?) mannen. De "dode" profielen vis je er al gauw uit. Je moet wel gewoon een leuk normaal profiel aanmaken en dito berichten sturen naar de dames natuurlijk! Respect verdient iedereen. Maar verwacht ook dan veel "standaardreacties" (lees afwijzingen) terug. De dames komen om in keuze. Zoveel aandacht, berichtjes, chatverzoeken etc. Dan krijg je dus dat de knappe mannen natuurlijk altijd vooraan staan en de rest altijd bot vangt. De mooie mannen die misschien 1% van het totaal aantal mannen uitmaken. Sorry maar zo werkt het gewoon. Ik ben niet de knapste, ook niet de lelijkste. Je krijgt soms wel antwoord op je bericht maar dan moet je natuurlijk wel eerst iets leuks sturen en niet meteen over seks beginnen te zeiken. Uiteindelijk is het een vrij dode site voor mannen. Voor vrouwen is het waarschijnlijk of ze in de spits midden op de snelweg staan en waar het verkeer ze links en rechts om de oren vliegt tot ze er knetter van worden. Ik heb er niks aan over gehouden en ben er toen ook al snel mee gestopt maar toch wel enkele leuke gesprekken gehad. Wees gewoon altijd respectvol.

    Door: Matthijs12-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over NovaMora

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is NovaMora een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 35 ervaringen geplaatst over NovaMora. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NovaMora actief?

    NovaMora is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NovaMora gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.