NederlandReview

  Ervaringen NovaMora

  Soms wil je als stel eens een spannend experiment uitvoeren en een sexy date maken met een ander stel bijvoorbeeld, of misschien ben je ‘gewoon’ single en op zoek naar een leuke relatie? Dit alles en meer is mogelijk via verschillende datingsites. NovaMora is één van die datingsites waar je je in kunt schrijven om op zoek te gaan naar contact. Wat degenen die je voorgingen van deze datingsite vinden lees je hier.

  Over NovaMora


  Novamora is een datingwebsite voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een nieuwe relatie, een innige vriendschap of een spannende date. De website NovaMora is onderdeel van een groter netwerk van datingwebsites van Sexy Dating Networks, de handelsnaam van Orbinair B.V. Alle websites die onder Sexy Dating Networks vallen zijn ook weer aan elkaar gelinkt, waardoor je bij inschrijving van één ervan meteen toegang hebt tot alle profielen van de meerdere datingsites die zij beheren.

  Diensten


  Als je op zoek bent naar een date, relatie of vriendschap dan kun je je eenvoudig inschrijven. Zodra je de website opent kom je terecht op de inschrijfpagina waar je heel eenvoudig zelf een profielnaam kunt kiezen en vervolgens aan moet geven wat je bent (man, vrouw of stel) en waar je naar op zoek bent (man, vrouw of stel). Vervolgens geef je nog even je e-mailadres op en klikt op ‘Inschrijven’. Als je daarna je mail hebt bevestigt is je inschrijving definitief. Daarna kun je inloggen en je profiel nog verder verfijnen met waar je precies naar op zoek bent, wat jouw interesses zijn, etc. Dit alles is gratis, net als het plaatsen van foto’s, het bekijken van hoofdfoto’s, het bekijken van profielen en het standaard zoeken. Wanneer je ook berichten wilt kunnen ontvangen en versturen, extra foto’s wilt bekijken, uitgebreid wilt kunnen zoeken, etc. moet je een betaald lidmaatschap nemen, waarmee je zogenaamd VIP-toegang krijgt. De actuele prijzen die je hiervoor betaalt zijn € 24,99 voor 1 maand, € 19,99 p/mnd. voor 2 maanden of € 14,99 p/mnd. voor 3 maanden VIP-toegang. Je kunt dit lidmaatschap betalen met Creditcard, iDeal, Bancontact of via een overboeking.

  Klachten


  Je hebt 14 dagen de tijd om je te bedenken als je een betaald lidmaatschap hebt genomen. Wanneer je binnen deze 14 dagen wel gebruik hebt gemaakt van de voordelen van het lidmaatschap dan mag NovaMora hiervoor een bedrag inhouden. Wanneer je van je herroepingsrecht gebruik wilt maken dan moet je binnen de termijn via een reactieformulier naar de klantenservice een ontbinding van de overeenkomst aanvragen. Als je vragen hebt kun je terecht op een pagina met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Heb je een ander probleem of een klacht, dan kun je deze via het reactieformulier sturen naar NovaMora.

  Schrijf hier jouw review over NovaMora!


  Ben jij enthousiast over deze website omdat je er één of meerdere leuke contacten aan over hebt gehouden? Of ben je teleurgesteld in wat je op deze datingsite vond, en was er slechts weinig aanbod voor je te vinden aan leuke mannen of vrouwen? Laat het ons weten op NederlandReview! Anderen kunnen hier hun voordeel mee doen!

  Wat zijn de ervaringen met de datingsite NovaMora? Komt het via hen vaak tot een afspraak, of vinden mensen weinig nieuwe, leuke connecties bij hen?

  NovaMora en online dating

  Online dating kan heel vreemd voelen en ook wat eng zijn. Toch zijn er duizenden mensen die zich in de online datingwereld begeven. Maar niet elke datingsite is even betrouwbaar, Zo zijn er datingsites waar ze niet zo letten op de profielen van hun gebruikers. De kans dat je op z'n datingsite iemand tegenkomt die een profiel heeft gemaakt uit valse voorwendselen is behoorlijk groot. Maar wat kan je doen om dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat je alleen profielen tegen komt van mensen die, net als jij, op zoek zijn naar een nieuwe liefde? Een belangrijke stap hiervoor is het zoeken van een betrouwbare datingsite. Maar ja, welke is er nou betrouwbaar? Waar heb je de grootste kans om iemand tegen te komen om de rest van je leven mee te delen of in ieder geval een leuke date te hebben? Één van de vele datingsites die er bestaan is Novamora. Maar wat kun je allemaal doen op deze datingsite? Hoe werkt het? En wat kun je allemaal doen op deze website? Daar kun je hier wat meer over lezen. Natuurlijk vind je hier niet alles over deze website, maar je vindt er in ieder geval wat meer informatie over hoe Novamora werkt.

  Wat is Novamora?

  Novamora is een dating site voor mensen van boven de 18. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen hier een profiel aanmaken en kijken of er iemand op de website is die een match zou kunnen zijn. De website is een site van Novamora B.V. Het hoofdkantoor van dit online datingbureau is gevestigd in Nijmegen.

  Sexy Dating Networks

  Novamora maakt deel uit van een netwerk van datingsites genaamd Sexy Dating Networks. Deze sites werken nauw samen met de andere datingsites die onder dit netwerk vallen. De profielen van deze websites worden op één hoop gegooid. Je kunt dus profielen tegen komen van mensen die zich op een andere site van Sexy Dating Networks hebben ingeschreven. Een voorbeeld van zo’n andere site is RegioSwingers. Besef wel dat dit dus ook betekent dat jouw eigen profiel ook op al die sites zichtbaar zal zijn. Bedenk dus goed of dit is wat je wilt.

  De Novamora Dating App

  Net als vele andere dating sites heeft Novamora een app. Deze app kan gedownload worden op je Smartphone. En aangezien de meeste mensen hun Smartphone of iPhone overal mee naartoe nemen, betekent dit dat je overal kunt daten. Je kunt dan via je telefoon op zoek gaan naar een nieuwe liefde. Je kunt gewoon de app downloaden en installeren zodat je hem altijd bij je hebt. Dus of je nou dit te wachten op de bus, op weg bent naar een afspraak of gewoon even een paar minuten pauze hebt, via deze app kun je waar dan ook zoeken naar matchende profielen. Ook kun je, zodra je een berichtje krijgt, meteen reageren zonder te hoeven wachten tot je eindelijk thuis bent en achter je computer kunt kruipen.

  Een Profiel Aanmaken op Novamora

  Het is eigenlijk heel makkelijk om een profiel aan te maken op Novamora. Op hun website vind je een kort formulier dat je kunt invullen. Allereerst willen ze graag weten of je een man of een vrouw bent. Ook is het mogelijk om je, samen met je partner, in te schrijven als stel. Vervolgens willen ze weten of je een op zoek bent naar een man, vrouw of stel. Verder willen ze nog je e-mail adres weten. Natuurlijk kun je je profiel daarna verder aanpassen. Plaats bijvoorbeeld een leuk verhaaltje over jezelf. Dit verhaaltje moet natuurlijk spannend genoeg zijn om mogelijke liefdes te intrigeren zodat ze je beter willen leren kennen.

  Daten voor Stellen bij Novamora

  Zoals hierboven al gezegd kun je je ook al stel inschrijven bij Novamora. Dit kan een man/vrouw stel zijn, maar ook twee mannen of twee vrouwen. Je kunt je dus ook inschrijven als je een homostel of een lesbisch stel bent en op zoek bent naar een stel met dezelfde of juist andere seksuele geaardheid.

  De Novamora Login Functie

  Heb je eenmaal een account aangemaakt, dan kun je voortaan gewoon via hun website inloggen. Je hoeft dan alleen nog maar je e-mail adres en wachtwoord in te vullen. Ook kun je ervoor zorgen dat je browser je automatisch inlogt zodat je helemaal niets hoeft te doen en je automatisch in je profiel terecht komt. Je kunt dan je eigen profiel bewerken en zoeken naar de profielen van anderen. Iedere dag komen er veel nieuwe profielen bij, dus ze adviseren je om iedere dag of in ieder geval regelmatig even in te loggen om te kijken of er nieuwe potentiële dates tussen zitten.

  Chatten met Andere Leden

  Als je eenmaal een profiel hebt gevonden van iemand die je wel wat lijkt, kun je naar hem of haar een berichtje sturen. Wie weet is de interesse wel wederzijds en stuurt hij of zij een berichtje terug. Zo kun je met elkaar in gesprek komen om te zien of er potentie in zit. Mocht het niet klikken heeft het immers weinig zin om af te spreken, al kan iemand in real life anders zijn dan hij of zij via de chat over komt. Niet iedereen is immers comfortabel met digitale communicatie. Maar als je via de chat al merkt dat jullie totaal anders in het leven staan dan kun je misschien beter op zoek naar iemand anders. Mocht het wel klikken vloeit er uit jullie chatgesprekken misschien wel een date of twee voort en wie weet wel meer. De chats worden bewaard in je chatgeschiedenis, dus je kan altijd terugkijken naar wat er is gezegd; handig als je meerdere chatgesprekken hebt lopen en even wilt terugkijken wie wat nou ook alweer heeft gezegd.

  Datingtips van Novamora

  Natuurlijk moet je alsnog wel uitkijken als je je begeeft in je de wereld van het online daten. Omdat het daten zo leuk en spannend is verlies je soms de belangrijke privacyaspecten al snel uit het oog. Toch moet je voorzichtig zijn en een aantal dingen niet vergeten. Novamora heeft hier een aantal tips voor. Ze adviseren je bijvoorbeeld met klem om nooit in te gaan op verzoeken om geld over te maken. Je zou je nog kunnen verbazen over hoeveel mensen op een datingsite iemand op die manier geld afhandig proberen te maken. Het is sowieso handig om, voor je met iemand afspreekt, eerst zijn of haar gegevens te controleren. Misschien bestaat de persoon waar je mee wilt afspreken wel niet eens. En daarbij moet je uitkijken met het verstrekken van je eigen persoonlijke informatie. Vertel niet meteen teveel over jezelf. Zo bescherm je jezelf, maar het is sowieso ook leuker om elkaar langzamerhand steeds beter te leren kennen. Daarnaast is het handig een goede foto van iemand te hebben. Als laatste adviseert Novamora je om een uitweg te hebben. Zorg dat je niet afhankelijk bent van je date om je op te halen, terug thuis te brengen of iets anders voor je te doen. Neem daarbij je mobiel mee en het nummer van iemand die zeker thuis is en in staat is je te helpen als dat nodig mocht zijn. Vertel diegene ook waar je bent en hoe laat je ongeveer denkt thuis te zijn. En als laatste: spreek af in een open ruimte met veel mensen om jullie heen.

  Dates Zonder Verplichtingen

  Vele mensen hopen dat er uit een date een relatie voortvloeit. Dit is ook het doel van de meeste dates: aftasten of jullie genoeg interesse in elkaar hebben om elkaar beter te leren kennen en uiteindelijk samen iets op te bouwen. Maar er zitten natuurlijk nooit verplichtingen aan een date. Als één van jullie de ander niet leuk (genoeg) vindt, dan houdt het op, ook als de ander wel serieus interesse blijft hebben. Misschien groeit er geen relatie, maar wel een mooie vriendschap uit voort. En misschien hebben jullie wel een spannende avond of zien jullie elkaar af en toe zonder verdere verplichtingen aan elkaar. Het is allemaal mogelijk bij Novamora. En wie weet vind je op Novamora uiteindelijk wel de liefde van je leven waarmee je je verdere leven kunt delen.

  Lopende Acties van Novamora

  Naast gewone datingactiviteiten biedt Novamora nog meer aan. Er is een pagina met lopende acties. Hier worden regelmatig leuke acties geplaatst. Zo kun je bijvoorbeeld toegangskaarten winnen naar een activiteit die je met je date of prille liefde kunt gaan doen. Ook zijn er regelmatig leuke prijzenpakketten te winnen die je liefdesleven een nieuwe boost kunnen geven. Wat is er immers leuker dan samen iets winnen? Houdt dus regelmatig de pagina in de gaten waar deze winacties worden geplaatst.


  Nog een Novamora TV advertentie.

  Is Novamora Gratis? Of Zijn er Kosten aan Verbonden?

  Bij sommige datingsites moet je geld betalen als je een profiel wilt maken en weer anderen vragen alleen geld als je actief lid bent en zelf de site afzoekt naar profielen die bij je passen. Novamora hoort bij de laatste categorie. Je kunt op hun website gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken en op berichten van anderen reageren. Er zijn dus als standaard lid geen kosten verbonden aan het gebruik van hun website of dating app, zelfs niet als het tot een date met een single of stel komt. Wel is er een betaald lidmaatschap. Lees hiervoor meer bij onderstaande VIP sectie.

  Toegang Tot Novamora VIP

  Novamora heeft ook een Vip sectie. Hiermee kun je de zoekfunctie gebruiken en de profielen filteren aan de hand van bepaalde trefwoorden. Als je dus mensen zoekt met een bepaalde interesse zoekt of naar andere kenmerken kijkt, is een betaald lidmaatschap wel aan te raden. Ook kun je dan zelf berichten naar andere leden sturen. Dit lidmaatschap is per maand afsluiten, maar het is mogelijk een abonnement voor 2 of 4 maanden te nemen en hiermee goedkoper uit te zijn.

  Novamora Opzeggen en Uitschrijven

  Stel, je bent een tijdje lid geweest van Novamora, maar bent nu niet meer geïnteresseerd in hun diensten. Misschien heb je al een date gevonden met iemand waarmee het goed klikt en wil je voorlopig een tijd kijken of er toekomst voor jullie in jullie prille relatie zit. Of misschien ben je gewoon niet meer op zoek naar liefde om wat voor reden dan ook. Welke reden je ook hebt niet langer van Novamora en hun diensten gebruik te maken, het houdt waarschijnlijk in dat je je abonnement wilt opzeggen en je wilt uitschrijven. Dit kan dan ook gewoon. Je kunt dit via hun website regelen. Ga naar je account en verander je opwaardeerplan naar “geen”. Zodra je credits op zijn en je abonnement is verlopen zal deze niet meer automatisch worden verlengd. Daarna kun je jezelf uitschrijven via de gelijknamige knop.

  Novamora Reviews en Ervaringen

  Meer informatie over Novamora kan het best gegeven worden door echte leden van Novamora. Lees hiervoor de reviews die zijn achtergelaten door deze leden. Hun verhalen kunnen je vertellen wat lid zijn van Novamora echt inhoudt. Als je zelf al ervaring hebt met Novamora, dan ben je natuurlijk van harte welkom om zelf een review achter te laten. Helemaal omdat de homepage van Novamora nog niet zoveel zegt, kun je hiermee andere klanten informeren over hoe daten bij Novamora echt werkt.

  Hoe voelt het idee van online daten voor jou? Is het iets wat je ziet zitten? Misschien heb je nu wel genoeg informatie over Novamora om je met goede moed in te durven schrijven voor deze website of juist te realiseren dat Novamora of welke datingsite dan ook niets voor jou is. Wat je ook beslist, hopelijk kom je op wat voor manier dan ook de liefde van je leven tegen of anders in ieder geval een liefdevolle partner om de rest van je leven samen mee door te brengen.

  NovaMora
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

  4
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NovaMora

  Uw beoordeling

  Novamora is een Prima site

  Jeetje wat een klachten lees ik hier. Ik ben zelf al ruim een jaar lid van nova en daarvoor van ondeugend-daten

  Wil even paar min punten van hier onder bespreken. De standaard mailtjes kan je uitzetten om ze te verzenden maar ook ontvangen.

  Deze organisatie hebben meerdere websites en je kan in de instellingen aanvinken of jr profielen ook van andere sites kan zien.

  Ik ben vanaf jan 2018 over gestapt van OD naar nova omdat de reclames van OD stopte en alleen van nova er was. En niet iedereen het vinkje aanvinkt om op alle sites gedeeld te worden.

  Ik ben zelf erg kieskeurig heb in de loop van tijd van 5 jaar. Met 8 meiden/vrouwen gedate en korte vriendschap+ met 3 meiden heb ik nog steeds contact. Dus ja levert zeker de wensen. Alleen je moet wel als man zijnde op de juiste manier contact leggen. Ik heb zelf voor de grap ook eens een vrouwelijke profiel aangemaakt maar de mails die je dan van stellen en mannen krijgen tja...

  Door: Jeffry26-05-2019
  Chiel03-08-2019

  Is dit een medewerker van Nova? Het is wel heel erg toevallig dat tussen alle negatieve reviews er 1 staat met praktisch de maximale score.....

  Stokstaartje08-10-2019

  Ook maar eens even de reacties gelezen hierboven Zeer grote spijt ook hierin getrapt te zijn,gelukkig stopt ie na een maand,mocht tros opgelicht ingeschakeld worden ik ben van de partij wordt eens tijd dat alleen de ECHTE sites overblijven

  Sovere16-10-2019

  Werd zonder een vraag ineens verwijderd. Wad ca 1 maand lid

  Just me26-11-2019

  Wat een dom verhaal van een medewerker van Nova!

  A.F.M. van den Berg02-12-2019

  Ik heb met Nova More geen ervaring, maar heel veel andere sites; welke allemaal geheel fake zijn of bulken van de zogenaamde "... profielen". Allemaal om geld uit je zak te kloppen. Veel (met name buitenlandse maatschappijen(Criminelen) houden zich niet aan de richtlijnen van de ACM. In mijn ogen is het georganiseerde oplichting en dus een criminele organisatie. Zouden gewoon vervolgd moeten worden. Fake profielen moet men helemaal verbieden! Maar dan zijn wij ook nog niet van de fakers met Nep email adressen af die je ook proberen op te lichten. Als je praat met een fakeprofiel, praat je dus met de moderator. Met deze persoon deel je dus privé zaken en deze persoon kan dus ook bij eventuele gegevens van de account. Dit is in mijn ogen een privacyschending. Ik heb al enkele keren het een en ander gemeld bij de ACM. Moeten nog veel meer mensen doen over de (sex)dating sites. Ook sites als relatieplanet e.d. misleiden de klanten door profielen te laten staan welke niet meer actief zijn. Ook dit zouden ze moeten verbieden. Kortom: internet is niet meer te vertrouwen op geen enkele wijze betreft menselijke contacten.

  Babs10-12-2019

  Jeffry, je bent slecht op de hoogte want ondeugend daten en nova mora is een pot nat. Als je op de ene site bent aangemeld sta je automatisch op de andere.....

  Martin21-12-2019

  Oplichters. 10.000 profielen waarvan misschien 100 betalende leden. Gooi gerust die niet actieve leden eruit. Kans van 1 op de 100.000 wanneer je hier als 50+ een date vindt. Geldklopperij. Maar dat zijn al die sites als deze. Je kunt maar beter vrouw zijn. Keuze genoeg!

  Lalex18-02-2020

  Ik ben nu 2 weken lid. Genoeg leuke vrouwen maar die lezen je mail wrl of helemaal niet. Nog steeds met mijn eigen pik aan het spelen

  Ano201901-03-2020

  Zie boven

  Mich06-03-2020

  Novamora is een betrouwbare site, ik heb hier verschillende vrouwen gevonden. Maar mannen die denken met hun pik zullen hier niks vinden, want door alle dickpics die mannen sturen hebben de vrouwen al snel een oordeel naar een normale man. Daarom kan t lang duren voordat een vrouw op je reageerd. Heb vooral geduld en stuur geen 20k berichten, en stuur je 1ste bericht met inhoud en foto misschien

  Ardjan. R03-05-2020

  Novamora is niet wat het lijkt, er zijn verschillende mensen die ik in het echt ken en die op site een profiel hebben maar in werkelijkheid hun foto van sociaal media is afgeplukt. Tevens krijg je van 9/10 exact het zelfde berichtje terug komma hoofdletters etc. Precies hetzelfde dit geeft voor mij genoeg inzicht dat de site 1 grote flop is en voor mij dus ook geen blijver als je spannende dingen op internet zoekt buiten je relatie raad ik SL sowieso meer aan!

  Jayjay16-06-2020

  Ook ik heb slechte ervaringen met Novamora en andere datingsites. Na je gratis registratie begint het kaalplukken. Voor ieder berichtje (chatapp) of iets anders moet je credits aanschaffen of een abonnement nemen. Daarom ben ik zelf een niet-commerciele contactsite begonnen. Gewoon om mensen direct via hun eigen emailadres met elkaar te verbinden. Ben net begonnen dus staan er nu nog maar twee voorbeeld-profielen in. Dit staat er ook duidelijk bij. Nieuwsgierig? Ga naar Two-fourteen.nl

  Eef09-07-2020

  Ik zit op regioswingers als stel. De profielen zijn gedeeld met Novamora en een paar andere sites van hetzelfde netwerk. Dit werkt prima en zorgt voor meer profielen. Als je dat niet wil kan je het uitzetten. Er zijn 0% geen nepprofielen op deze website. Alle profielen zijn door gebruikers gemaakt. Dit sluit niet uit dat mensen zich wel anders voordoen, dit zijn dus gebruikers zoals jij en ik, die zich als een ander voorzien. Doordat het een betaalde website is, wordt echter veel van dit soort rotzooi eruit gefilterd. Dat mensen geen date kunnen vinden ligt aan hunzelf en de mogelijk wanhopige idiote of juist kortzichtige berichten die worden gestuurd. Als iemand alleen 'hey' stuurt, eventueel met een dickpic, dan is het logisch dat je geen reactie krijgt. Ik zou daar ook niet op reageren. Verder is een profiel op welke datingsite dan ook geen garantie op een date. Dat heb je echt zelf in de hand. Mijn man en ik hebben meerdere contacten en dates via deze site gevonden. Het werkt dus prima.

  Ron01-08-2020

  Een hele grote nep site met standaard reacties als je berichten stuurt, het maakt niet uit netjes of niet netjes allemaal hetzelfde. zit er net een week maar ben er wel klaar mee met die nep profielen. maar troost je, ze zijn niet de enige maar betaal niks dan stopt het vanzelf.

  Bert10-08-2020

  Jeffrey bedondert de boel. Heb je een goede baan bij novamora Jeffrey? Of heet je eigenlijk Angela of zo?

  Pardini10-09-2020

  Echt waardeloos. Nmm voor een zeer groot deel nep en traffic geregisseerd. Geldklopperij. Ga liever een keer naar de hoeren dan mijn geld aan dit soort websites steken

  Echt oplichters site 30-10-2020

  Echt oplichters site

  Jeffry01-11-2020

  Haha lol zit even te kijken naar de reviews. Wat eem reactie op mijn zowat perfecte scoren. Maar precies net als Mich zegt. Heel veel vrouwen krijgen dickpics toegestuurd dat is de grootste afknapper wat je kan doen. En dan word je nog op je pik getrapt omdat ze je negeert of de standaart bericht verstuurd van afwijzing wat vrijwel allemaal stuurt. Maar je moet net als mich zegt 1 goede mail sturen rustig afwachten en eventueel normale licht sexy foto achteraan sturen en op den duur heb je zeker contact. Als ik niet zo kieskeurig was had ik veel meer dates kunnen hebben aangezien de meeste van de mannen zo een potje van maken. En nee ik werk niet voor novamora of ondeugend-daten. Maar een tevrede klant.

  MG10-11-2020

  Oplichters!! Geen account maar wel nog steeds automatische incasso’s!! Leugenaars die natuurlijk het omgekeerde beweren!! ?

  Sandra12-12-2020

  Overal staat dat privacy zo hoog in het vaandel staat. Ze zeggen er echter niet bij dat wanneer je je hier inschrijft je ook automatisch direct op tal van andere sites staat met je profiel. Heel erg slecht!

  mona17-01-2021

  oplichters je moet vip worden om antwoorden te kunnen lezen. heel veel dezelfde mannen met andere profiel naam. je wordt zo verwijderd zonder reden. of je moet eerst een id sturen. nooit hier op gaan.

  Rico22-01-2021

  Een grote klote site

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Mooie aanbiedingen

  Als vrouw word ik overspoelt met berichten. Nog maar te zwijgen over het aantal chatverzoeken. Het klinkt misschien arrogant maar als de keuze reuze is neem ik niet de moeite om alles te beantwoorden. De knappere mannen die ook nog een leuk profiel hebben hebben uiteraard de voorkeur, zo werkt het nu eenmaal. Dus mannen die zeuren over nep profielen, kijk eens goed in de spiegel. Snap dat het niet leuk is als je geen reacties krijgt maar dit is gewoon de realiteit. Ook mannen die goed zijn geschapen hebben meer kans.

  Door: Anoniem12-09-2019
  J&L27-11-2019

  Let op! Deze site maakt er na je eerste betaling voor twee maanden bijvoorbeeld, gelijk een abonnement van met onaangekondigde incasso's. Onprofessioneel deze onverwachte 'abonnement service', vandaar direct weg. Bovendien blijkt de 'verwijder uw account' knop niet te werken!!!

  Livinblues21-07-2020

  Waardeloos. Geen chatfunctie en vele nep profielen. Probeer de fotozapper maar. Grote kans dat je meerdere keren dezelfde foto ziet langskomen met een andere porofielnaam. Trap er niet in ????

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Vip

  Ik ben weg van deze site. Ik snap dat t voor mannen anders is maar voor vrouwen is t een snoepwinkel. Gratis abonnement, veel leuke mannen en ja ook rare. Maar als je eenmaal wat ervaring hebt filter je die er zo uit. Dickpics ja idd, maar ook veel leuke gezellige en knappe mannen..ik heb al heel wat dates gehad en blijf nog even hangen hier. Ben ook lid van second love en de spoeling is daar een stuk dunner..

  Door: Eef10-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Aanrader

  De voorkant van de site zegt niet zo heel veel, daarom was ik in eerste instantie beetje huiverig om in te schrijven. Maar nadat je ingeschreven bent, gaat er een wereld voor je open. Goede site en erb duidelijk. Vandaar dat ik even deze review schrijf, want ik kwam weinig tegen op internet, wist eerst ook niet wat je kan verwachten en voor mij was het dus een beetje een gok.

  Maar wel fan dus.

  Door: haassen17-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Vip-toegang

  Nu bijna 1 maand lid, en moet zeggen dat er weinig tot geen reacties komen. Ik moet wel zeggen dat er veel mooie vrouwen op deze site aanwezig zijn. Dus stuur zeker normale en leuke berichtjes naar allerlei vrouwen, van slank tot vol slank. Durf geen ondeugende berichten te versturen gezien je een vrouw met respect moet behandelen. Zit er nu echt aan te denken om misschien toch die stoute schoenen aan te trekken, ben ik te lief of kies ik de verkeerde type vrouw uit? Gezien ik weinig tot geen reacties terug krijg. En als ik berichten terug Krijg zijn het van die STANDAARD negatief berichten. En zijn ook echt niet de knapste vrouwen de modellen gaan hem niet worden gaan voor Brad Pitt mannen ofzo. Probeer echt van alles uit ben niet echt een lelijke man denk gewoon en doe normaal en kan altijd knapper natuurlijk. Mijn profiel tekst is volgens mij ook prima. Snap er totaal niets van! Na deze 2 maanden kom ik ook niet meer terug. Tip voor vrouwen, als je dan zo graag een spannende date wil of sex wil krabbel dan niet terug, of geef een normale gemeende reactie terug met een goeie feedback zodat mannen ervan kunnen leren! Verder schrijf zelf dan ook een normale profiel tekst en plaats geen naakt foto’s of geile foto’s, je kunt dan ook die reacties verwachten van mannen!
  Kijk het nog even hier…..

  Door: G24-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Novamora

  Veel fake profielen van mannen.

  Door: Feow22-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Novamora vip

  Alle mannen die roepen dat het nep is , net zoveel nep Accounts van mannen.
  Ik heb al 6 geweldige dates gehad via deze site. Met echt aantrekkelijke mannen , het “probleem” is de verhouding man / vrouw 90/10 waardoor wij als vrouwen de leukste mannen uitkiezen .. en de dickpics en inhoudloze mannen overslaan.. maar nep is het zeker niet !! Ik geniet er nog steeds van ?

  Door: Lady anoniem 02-06-2020
  Jozef en Maria08-11-2020

  Waardeloze site

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  2 mnd

  Prima Site !!
  Alleen, ik heb nog niet kunnen vinden hoe je email berichten kunt krijgen van nieuwe berichten, bezoeken, matches enzo, zonder telkens online te moeten ??

  Door: nuttyprof alias dickytoy30-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  TOPPPP!!

  Love it! Echt de beste datingsite volgens mij. Reeds al 5 dates aan overgehouden. 1 liep niet goed (maar kwam omdat er geen klik was) en 4..waren top!!!!

  Door: Sanjez08-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Goede site

  Leuke date gevonden. Aanrader. Niet heel goedkoop, maar kosten zijn wat ze zeggen dat ze zijn en dus niks verborgen. Weinig tot geen nepprofielen.

  Door: Passie29-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Abonnement

  Heb een goed profiel aangemaakt. En ik ben ni lelijk, zeker niet maar ik heb nog geen enkel gesprek gehad. Heb al 50 vrouwen aangesproken. Op de andere apps gaat het veel vlotter en is aangenamer. Ik vond dit echt een miskoop. Er komen soms op een dag maar 3 vrouwen online ook.

  Door: Carl Elaerts12-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Fake

  Fake acounts

  Door: asda12-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  service

  seksistische website, gratis voor vrouwen en mannen moeten betalen! must van de meiden gebruiken het als ego booster. Dus jongens verspil je tijd hier niet. het is een scam zoals veel andere websites. ze gebruiken nepprofielen om veel mannen aan te trekken om hun dienst te betalen

  Door: anonym10-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Abbo

  99% zijn fake profielen, enige wat je terug gestuurd krijgt is: sorry maar ik heb geen intresse

  Door: Max Van weert30-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vip

  Als man weinig aandacht

  Door: Mike23-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2 maanden abonnement

  Helaas moet je zelf je abonnementtype aanpassen anders wordt er gewoon weer geld van je rekening gehaald, terwijl je gewoon bewust kiest voor een bepaalde periode.
  Tevens geen enkele reactie gehad in die 2 maanden, ook niet op mijn berichtjes.
  Dus mannen: niet aan beginnen aan deze site.

  Door: Peter26-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Paar keer

  Waardeloos. Om niets krijg je , geen intresse berichten . En dan kijken ze niet eens op je profiel. , 9 v 10 is geen intresse berichten. Niet een aanrader ,

  Door: Richard 12-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  NovaMora

  Slechtste abo die ik ooit gekocht heb.

  Door: M.Fokke04-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Berichten

  Zo veel reacties verstuurd en de meeste toch heel netjes niet gelijk op de aanval.. maar vrouwen vragen om dat en meer... schrijf je ze netjes aan maar nog helemaal niets noppes... lijkt wel of alles fake is... doe het ook zo netjes mogelijk... maar niets... zelfde standaard berichten terug van vrouwen.... bedankt voor je interesse.......... echt betaal je voor heel jammer en zonde

  Door: Danny28-02-2021
  Danny28-02-2021

  Zo nep alles zoveel normale berichten verstuurd naar vrouwen en stellen maar allemaal zelfde reactie terug net alsof alles fake is vrouwen vragen er om doe je netjes maar niets.... waardeloos...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  abonnement

  Als je je contract opzegd en dan even niet vermeld dat je herroepingsrecht wilt gebruiken dan halen ze meteen je profiel van de site. Als je dan later reageert waar je geld blijft, dan krijg je de melding tja de termijn is verstreken. Oke, dat kan maar waarom wordt bij einde contract meteen je profiel verwijderd. In mij beleving moet je dus totdat je betaling is kunnen gebruik maken van de site.
  Het zijn dus kort door de bocht gezegd oplichters. Ik hoop dat karma z'n werk doet.

  Door: Jim11-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is NovaMora een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 51 ervaringen geplaatst over NovaMora. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NovaMora actief?

  NovaMora is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NovaMora gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.