KleineMensen-Dating.nl

7.2
7.6

Bestellen

6.8

Service

7.2

Prijs

7.2

Levering

80%

Zou hier weer kopen

KleineMensen-Dating.nl

Als je boven de 18 bent en alleen, dan ga je vaak op zoek naar een partner. Maar ja, zomaar op iemand afstappen is erg moeilijk. Een veilige manier om iemand te ontmoeten is natuurlijk het internet. En speciaal voor de mensen die wat kleiner van stuk zijn, kun je je nu aanmelden bij KleineMensen-Dating.nl. Maar is dit wel zo’n succes? Hoe is het anderen die je voorgingen vergaan op deze datingwebsite? Dat kun je hier lezen op NederlandReview. 

Over KleineMensen-Dating.nl

Achter deze website zit het bedrijf Amazing Bits BV dat in 2007 is opgericht door drie aandeelhouders, die allen actief zijn in de online dienstverlening. De kernactiviteit is de exploitatie van een netwerk van kwalitatief hoogwaardige datingwebsites onder de handelsnaam Safe Dating Networks. Hiervoor is een speciaal intelligent platform en infrastructuur ontwikkeld. Safe Dating Networks heeft inmiddels meer dan 100 websites in Nederland en België. Deze websites zijn telkens gericht op een specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld: stadsgenoten, mensen met dezelfde opvattingen of kenmerken. De websites van Safe Dating Networks zijn met elkaar gekoppeld, waardoor één grote database ontstaat. Binnen deze database kunnen leden elkaar vinden en gevonden worden en berichten en foto’s uitwisselen. Enkele voorbeelden van de dating websites zijn:
•    StedenDating.nl
•    StedenDating.be
•    SeniorenGeluk.nl
•    Alleenstaande-Mamas.nl
•    Maatjemeer-Match.nl en nog veel meer….


Diensten

KleineMensen-Dating.nl is er voor mensen van 18 jaar en ouder die kleiner van stuk zijn en op zoek zijn naar een vriendschap, date of relatie. De ledern kunnen eenvoudig en snel in contact komen met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Bij KleineMensen-Dating.nl kun je je gratis inschrijven. Dit gaat vrij eenvoudig. Als je ingeschreven bent ontvang je een e-mail waarmee je in kunt loggen. Je kunt dan meteen gratis je profiel aanpassen, en gratis profielen bekijken. Ook kun je gratis standaard berichten sturen. Wanneer je wilt chatten, persoonlijke berichten wilt sturen of alle berichten wilt kunnen lezen etc., dan heb je VIP toegang nodig. De prijzen hiervoor zijn op het moment van dit schrijven voor 1 maand  € 24,99, voor 2 maanden € 19,99 per maand en voor 4 maanden € 14,99 per maand. 

Klachten

Er staat geen duidelijke klachtenregeling op de website. Wel is er een herroepingsformulier te downloaden, voor als je je overeenkomst met hen wilt herroepen. Deze kun je dan uitprinten, invullen en opsturen. Verder kun je op de site een contactformulier invullen voor contact met de klantenservice, de meeste vragen worden echter al beantwoord op de pagina ‘Veelgestelde Vragen’. Het adres van Amazing Bits BV is:
Ondeugend-Daten, Kerkenbos 1057C, 6546 BB Nijmegen
Postadres:
Ondeugend-Daten, Postbus 38128, 6503 AE Nederland

Wat is jouw mening?

Wat is jouw ervaring met deze dating website? Heb je al succes gehad, of kun je maar weinig mensen vinden die voldoende overeenkomsten met jou hadden? Is er genoeg keuze voor je, of niet? Alle op- en aanmerkingen zijn welkom. Zo weten andere kleine mensen of het een goed idee is om zich hier ook in te schrijven, of je behoed anderen voor teleurstellingen.

Lees de reviews van echte mensen die zich inschreven bij KleineMensen-Dating.nl! Werkt dit concept voor hen? Wat zijn hun ervaringen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook