KleineMensen-Dating.nl

7.6

Bestellen

6.8

Service

7.2

Prijs

7.2

Levering

80%

Zou hier weer kopen

KleineMensen-Dating.nl

Als je boven de 18 bent en alleen, dan ga je vaak op zoek naar een partner. Maar ja, zomaar op iemand afstappen is erg moeilijk. Een veilige manier om iemand te ontmoeten is natuurlijk het internet. En speciaal voor de mensen die wat kleiner van stuk zijn, kun je je nu aanmelden bij KleineMensen-Dating.nl. Maar is dit wel zo’n succes? Hoe is het anderen die je voorgingen vergaan op deze datingwebsite? Dat kun je hier lezen op NederlandReview. 


Over KleineMensen-Dating.nl

Achter deze website zit het bedrijf Amazing Bits BV dat in 2007 is opgericht door drie aandeelhouders, die allen actief zijn in de online dienstverlening. De kernactiviteit is de exploitatie van een netwerk van kwalitatief hoogwaardige datingwebsites onder de handelsnaam Safe Dating Networks. Hiervoor is een speciaal intelligent platform en infrastructuur ontwikkeld. Safe Dating Networks heeft inmiddels meer dan 100 websites in Nederland en België. Deze websites zijn telkens gericht op een specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld: stadsgenoten, mensen met dezelfde opvattingen of kenmerken. De websites van Safe Dating Networks zijn met elkaar gekoppeld, waardoor één grote database ontstaat. Binnen deze database kunnen leden elkaar vinden en gevonden worden en berichten en foto’s uitwisselen. Enkele voorbeelden van de dating websites zijn:
•    StedenDating.nl
•    StedenDating.be
•    SeniorenGeluk.nl
•    Alleenstaande-Mamas.nl
•    Maatjemeer-Match.nl en nog veel meer….
Diensten

KleineMensen-Dating.nl is er voor mensen van 18 jaar en ouder die kleiner van stuk zijn en op zoek zijn naar een vriendschap, date of relatie. De ledern kunnen eenvoudig en snel in contact komen met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Bij KleineMensen-Dating.nl kun je je gratis inschrijven. Dit gaat vrij eenvoudig. Als je ingeschreven bent ontvang je een e-mail waarmee je in kunt loggen. Je kunt dan meteen gratis je profiel aanpassen, en gratis profielen bekijken. Ook kun je gratis standaard berichten sturen. Wanneer je wilt chatten, persoonlijke berichten wilt sturen of alle berichten wilt kunnen lezen etc., dan heb je VIP toegang nodig. De prijzen hiervoor zijn op het moment van dit schrijven voor 1 maand  € 24,99, voor 2 maanden € 19,99 per maand en voor 4 maanden € 14,99 per maand. 


Klachten

Er staat geen duidelijke klachtenregeling op de website. Wel is er een herroepingsformulier te downloaden, voor als je je overeenkomst met hen wilt herroepen. Deze kun je dan uitprinten, invullen en opsturen. Verder kun je op de site een contactformulier invullen voor contact met de klantenservice, de meeste vragen worden echter al beantwoord op de pagina ‘Veelgestelde Vragen’. Het adres van Amazing Bits BV is:
Ondeugend-Daten, Kerkenbos 1057C, 6546 BB Nijmegen
Postadres:
Ondeugend-Daten, Postbus 38128, 6503 AE Nederland


Wat is jouw mening?

Wat is jouw ervaring met deze dating website? Heb je al succes gehad, of kun je maar weinig mensen vinden die voldoende overeenkomsten met jou hadden? Is er genoeg keuze voor je, of niet? Alle op- en aanmerkingen zijn welkom. Zo weten andere kleine mensen of het een goed idee is om zich hier ook in te schrijven, of je behoed anderen voor teleurstellingen.


Lees de reviews van echte mensen die zich inschreven bij KleineMensen-Dating.nl! Werkt dit concept voor hen? Wat zijn hun ervaringen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

niet iedereen is klein hier maar wel daten

helaas is echt niet iedereen zo klein hier... maar ik ben zelf 1.58 dus de meeste zijn nog groter dan ik, maar ook weer niet twee meter ofzo. dus misschien werkt het wel ook al is niet iedereen zo klein als ik hier maar dat hoeft ook niet hoor!! ik heb nu vier dates gehad maar daar zat nog geen echte liefde tussen dus ik ben nog wel even op deze site te vinden

M

marije

30-01-2018

0

Daten met kleine mensen

Ik sta ingeschreven bij meerdere datingbureaus. Maar ik ben niet overal even actief. Kleine-mensen dating vond ik wel leuk omdat ik niet zo lang ben, namelijk 1.67. En ik vind het gewoon niet handig als mijn vriend dan echt iets van 1.90 is ofzo. Dat zoent toch niet handig haha. Maar er is geen selectie op lengte ofzo dus niet iedereen is echt mijn lengte. Ik zag ook jongens die nog kleiner zijn dan ik, dat vind ik ook niet ideaal. Maar het zou best een goed idee zijn als je hier meer kunt selecteren op lengte, want daar had ik me voor opgegeven bij dit datingbureau. Of zie ik iets over het hoofd misschien?

P

Paula Meijer

13-06-2017

0

Daten als "kleine" man

Als man van 1.65 is het best een pittige taak om aan een date te komen. Veel vrouwen kijken helaas niet verder dan mijn lengte en dat maakt het moeilijk om bijvoorbeeld op het werk of in een club de liefde tegen te komen. Ik heb daarom al langer geleden mijn heil gezocht op het internet daten, maar ook daar kom je er altijd een keer aan toe om elkaar te ontmoeten en ook al heb je dan al gezegd dat je geen lange vent bent, toch heb ik het idee dat het dan daar weer op stukloopt, ook al geven de vrouwen in kwestie vaak een andere reden, maar ik vind het moeilijk om dat te geloven. De meeste vrouwen willen toch nog steeds tegen iemand omhoog kijken, is dat nou feminisme? Ik heb mij recentelijk ingeschreven bij dit datingbureau dat zich Kleine Mensen Dating noemt. Ik had daar ook wel moeite mee, want ik zie mijzelf niet als een Klein Mens. Ik ben gewoon korter van stuk dan andere mannen en niet iedereen kan daar doorheen kijken... Maar ik heb mij toch ingeschreven ondanks deze tegenwerping, omdat ik het zat ben telkens weer mensen tegen te komen die mijn lengte als een onneembare brug zien. Helaas ben ik hier ook niet de langste man in het gezelschap, veel andere profielen en mensen die je hier tegenkomt hebben gewoon een "normale" lengte. Maar ik heb wel al tenminste twee vrouwen gesproken die zelf ook vrij "klein" zijn en daarom op zoek naar iemand die niet een kop groter is. Wat dat betreft ben ik blij met mijn inschrijving bij dit datingbureau, omdat er hier toch net meer mensen of in ieder geval vrouwen lijken te zijn die juist voordelen zien in het daten met een "kleine" man.

G

Gerard

10-05-2017

0

Gewoon een standaard datingsite

Aangezien ik klein van stuk ben, heb ik me kort geleden aangemeld bij KleineMensenDating.nl. Ik was benieuwd of hier daadwerkelijk alleen maar kleine mensen waren, maar dat was niet het geval. Ik vind deze website niet veel anders dan de andere datingsites die ik weleens bezocht heb. Je kunt weliswaar wel filteren op 'kleine mensen', maar in principe kan iedereen zich dus op deze website inschrijven. De site is wel vriendelijk in gebruik, waardoor ik er nog wel even blijf hangen. Ik weet alleen niet of ik hier ooit mijn 'kleine' prins op het witte paard ga vinden... Ik ben er bang voor eerlijk gezegd.

G

gast

11-04-2017

0

Eindelijk daten met mensen van mijn eigen lengte

Ik ben nogal klein van stuk (lilliputter), maar laat me hierdoor zeker niet uit de weg slaan. Heb het er wel moeilijk mee gehad maar daar ben ik nu overheen. Ik ben nu ongeveer twee jaar op zoek naar een partner en wil wel graag iemand van dezelfde lengte vinden. Maar ja, waar vind je die? Via een Facebookgroep kwam ik uiteindelijk terecht bij KleineMensenDating.nl. Heb mezelf hier direct ingegeven en dit is echt geweldig. Je maakt eerst een profiel aan (super simpel) en kunt vervolgens allemaal berichten sturen naar mensen om zo in contact te komen. Heb tot nu toe één date gehad, maar dit bleek toch niet de ware te zijn. Ik blijf echter proberen en ik heb er vertrouwen in dat het me via deze site zeker gaat lukken!

S

Sofie Wünschen

22-03-2017

1