Quick2date

Alle reviews

Quick2date

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Datingprofiel doet het niet meer

  Volgens mij bestaat deze datingbureau helemaal niet meer.

  Ik had hier ooit een profiel, maar daar kom ik niet meer op :((

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dit werkt veel beter dan Tinder!

  Hallo,

  Ik heb me ingeschreven bij Quick2date en ben er zeer over te spreken. Heb al diverse afspraakjes gehad, maar de ware heb ik nog steeds niet ontmoet. Ik ben zelf net de 20 gepasseerd en vind het lastig om op mensen af te stappen en met hen in gesprek te gaan. Heb ook nog een tijdje op Tinder gezeten, maar hier zitten heel veel jongens op die alleen maar uit zijn op seks. Ik wil een serieuze relatie en de mensen bij Quick2date willen dat ook. Daarom voel ik mee vele meer op mijn gemak bij deze datingsite. Ik hoop binnenkort alsnog de ware te vinden. Het werkt in ieder geval allemaal heel erg goed.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  twee keer bedrogen op Quick2date.nl

  Ik maak niet makkelijk contact met andere mensen, waardoor ik me aangemeld heb op Quick2date.nl. Ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar een serieuze relatie en stond er dus ook heel serieus in. Na een paar weken had ik een klik met iemand en hadden we afgesproken. Degene kwam echter niet opdagen en heb er nooit weer wat van gehoord. Later nogmaals met iemand afgesproken, maar bij aankomst bleek het ook een vrouw te zijn die zich voordeed als een man op het internet. Ik stop dus met online daten en hoop dat ik de ware in het echt tegenkom. De site is overigens goed voor elkaar, overzichtelijk en het is makkelijk om contact te maken met anderen.

Anderen bekeken ook

Het Grand Café
1 reviews

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

Alleenstaande Vaders
4 reviews

Alleenstaande Vaders: Ervaringen Alleenstaande vader en op zoek naar een nieuwe ouder voor je kind? Meerdere datingbedrijven richten zich puur op ...

50liefde.nl
66 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

Alleenstaande Moeders
7 reviews

Alleenstaande Moeders: Ervaringen Alleenstaande moeder en op zoek naar een nieuwe vader voor je kind? Of gewoon uit op een spannend avontuurtje? E...

Quick2date

Wilt u zich inschrijven bij Quick2Date? Lees dan hier de ervaringen van andere gebruikers over deze online datingservice. Deze meningen kunnen u helpen bij uw beslissing om wel of niet een account aan te maken. Een account aanmaken op een datingsite is voor veel mensen een eerste stap bij het vinden van een partner. Dit kan een eerste partner zijn of een nieuwe partner na het beëindigen van een relatie. Er zijn diverse datingsites online, sommigen staan open voor iedereen, sommigen richten zich op een specifieke doelgroep zoals ouderen, homoseksuelen of mensen met een bepaalde geloofsovertuiging. Quick2date richt zich kijkend naar de uitstraling van de website vooral op een jong en sportief publiek, maar iedereen kan zich inschrijven.

Over Quick2date
Quick2date is een online datingservice die zich richt op het snelle daten. Love at first sight is iets wat deze datingservice duidelijk uitstraalt. Hun slogan is “Daten op het eerste gezicht”. Op de website wordt dan ook meer de nadruk gelegd op foto’s. U kunt bij uw profiel meerdere foto’s plaatsen om de bezoekers van uw profiel zo een goed beeld te geven van u als persoon. U kunt ook uitgebreide informatie over uzelf in uw profiel geven maar de website raadt aan om het kort te houden zodat er nog wat over blijft om over te praten tijdens uw eerste date. U moet betalend lid worden om een profiel te kunnen aanmaken en contact te kunnen leggen met andere deelnemers. 


Veilig online daten
Online daten is leuk en het kan een goede manier zijn om een partner te vinden die bij u past. Maar als u online gaat daten is het wel belangrijk om een paar gouden regels in acht te nemen. Geef nooit zomaar uw privé gegevens zoals uw privé mailadres, telefoonnummer of uw huisadres. Dat kunt u doen op een later moment, als blijkt dat het contact met de andere persoon goed voelt. U kunt beginnen met telefoonnummers uit te wisselen zodat u elkaar kunt bellen of sms- of whatsapp berichten uit te wisselen. Wanneer u de ander persoonlijk heeft gesproken weet u alweer wat meer en kunt u zich wellicht een beter beeld vormen van wie de andere persoon is. Maak een eerste afspraak altijd op neutraal terrein en zorg dat u er naartoe kunt met eigen vervoer. Als de date niet bevalt kunt u altijd voortijdig vertrekken en ook als het wel gezellig was is het toch prettig dat u niet afhankelijk van de ander bent om weer thuis te komen. 

Veel mensen vinden online een partner
Enkele tientallen jaren geleden was het nog een beetje not done om een partner via internet te zoeken. De mensen die op die manier iemand hadden gevonden verzonnen vaak een andere reden voor de eerste kennismaking omdat ze er niet voor uit wilden komen dat ze hun nieuwe liefde via een datingsite hadden ontmoet. Tegenwoordig is het algemeen geaccepteerd dat u zich op een datingsite inschrijft als u dit een voor u geschikte manier vindt om een nieuwe partner te vinden. Sommige mensen houden niet van uitgaan of komen er door een drukke baan of druk sociaal leven gewoon niet aan toe. Ook kan het zijn dat u op deze manier tot nu toe niet de juiste mensen bent tegengekomen. Dan is het zeker de moeite waard om een datingsite te proberen. En als u zich thuis voelt bij Quick2Date dan houdt niets u in principe tegen om een profiel aan te maken en te zien of er deelnemers zijn op deze website die u beter zou willen leren kennen. 

Klachten
Soms verloopt een contact via een datingsite niet naar wens. Natuurlijk bent u daar zelf ook mede verantwoordelijk voor, op de website worden tips gegeven voor veilig daten en het in acht nemen van het nodige voorbehoud bij een eerste date. Maar u kunt natuurlijk ook een klacht hebben over de betaling van het abonnementsgeld of iets anders. Als dit het geval is kunt u hierover contact opnemen met Quick2Date.nl. Zij zijn de eerst aangewezen persoon om uw klacht te behandelen en indien deze terecht is met een passende oplossing te komen. Contactgegevens zijn lastig te vinden op de website, als u op de link Algemene voorwaarden onderaan de website klikt en helemaal naar beneden scrolt vindt u daar het vestigingsadres en het e-mailadres van Quick2Date. Hoe het bedrijf met klachten omgaat wordt niet expliciet op de website vermeld.

Heeft u wel eens een date gehad via Quick2Date en wilt u uw ervaringen delen met onze bezoekers?
Schrijf dan een review over deze datingsite en laat weten wat uw mening is. Anderen kunnen er hun voordeel mee doen als ze overwegen zich in te schrijven bij Quick2Date.nl
 

Lees hier of Quick2date geschikt is om de ware liefde tegen te komen! Zijn hier echte relaties ontstaan of zijn de profielen nep? En hoe werkt dat met die foto™s?

}