NederlandReview

  Ervaringen AdultMatch.nl

  Lees hier wat anderen zeggen over dit bedrijf. De site Adultmatch.nl is een dating site voor singles en vrijgezellen. Het is een site waar men profielen en contact advertenties van en voor volwassenen kan vinden. Er zijn honderd duizenden profielen op de site en je kunt ze allemaal bekijken en ook opzoeken. Het is een zeer toonaangevende datingsite voor het vinden van mannen, vrouwen en paren. Wanneer je bekend met ze dan is het mogelijk om je mening over hun op deze site NederlandReview achter te laten. Wanneer je ze nog niet kent dan kun je hun website bezoeken en ook de reviews en beoordelingen van hun lezen op onze site.

  Over Adultmatch.nl

  Adultmatch.nl is Nederlands adult datingsite. Het is Nederlands grootste datingsite voor volwassenen met meer dan 300.000 profielen. Het is mogelijk om sexy vrouwen, sexy mannen en ook swingers en paren te zoeken en te vinden voor vriendschap, contact, liefde en ook voor meer. Het is mogelijk om gebruik te maken van hun webcam chat en ook van de verschillende zoekfuncties om iemand te vinden, die hetzelfde als jou zoekt. Het is mogelijk om je gratis in te schrijven.

  Het is mogelijk om op de site contact advertenteis van en voor volwassenen te lezen en te plaatsen. Het is gemakkelijk om een account aan te maken en om hier gebruik van te maken. Wanneer je ergens vast komt te zitten is het mogelijk om de support desk in te schakelen van Adultmatch.nl. Ze helpen je graag verder. Het is daarna mogelijk om in contact te komen met sexy mannen en leuke meiden of zelfs naar paren, transexuelen en andere mensen. Er zijn ook extra zoekfuncties om getrouwde vrouwen of mannen te vinden, voor lesbi dating, voor homo dating en ook voor bi-sexuele avonturen. Maak gebruik van de gratis chatruimtes met webcam om nieuwe mensen te ontmoeten.

  Er is ook een erotische webshop op de site om leuke speeltjes te kopen en te ontdekken. Je kunt ze tegen een scherpe prijs kopen en daarna anoniem ontvangen.


  Grown Ups

  Diensten van Adultmatch.nl

  Adultmatch.nl is een online datingsite voor singles en paren. Het is een datingsite welke zich richt op de mensen welke op zoek zijn naar een date of een afspraakje met net dat ene meer. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

  Klachten, tips en complimenten over Adultmatch.nl

  Per mail, per post en per telefoon is het mogelijk om een klacht in te dienen over Adultmatch.nl. Deze al in behandeling genomen worden en er zal gezocht worden naar een passende oplossing. Het is goed om ook je tips en complimenten over Adultmatch.nl met hun te delen. Of natuurlijk om een positieve review te schrijven op NederlandReview.nl

  Heb jij ervaring met Adultmatch.nl?

  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

  Lees hier ervaringen van echte klanten met AdultMatch.nl, datingwebsite voor volwassenen. Zijn de profielen hier echt en is de site betrouwbaar? Vind je hier jouw ideale match? Lees de reviews!

  AdultMatch.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  3.8
  38% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  3.2
  Leveren
  rating
  3.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AdultMatch.nl

  Uw beoordeling

  Beste zover

  Ziet er superslecht uit de website enzo en is allemaal een beetje behelpen. Maar gek genoeg de beste datingsite die ik tot op heden ben tegengekomen. Nog geen teleurstellende date gehad tot nu toe!

  Door: Anoniem29-06-2016
  Kerel01-11-2020

  Veel droogstoppels, vooral veel droogneukers

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  spannende dates

  spannende date gehad met adultmatch
  ik ben hier dan vaker te vinden want het werkt wel

  Door: karentje7820-05-2016
  Kerel01-11-2020

  Veel droogstoppels, vooral veel droogneukers

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  nada

  goede leuuke site ,staan er al meer dan 10 jaar ,op ,maar nu opeens kwamen er klachten binnen dat er bij ons betaald moest worden en AM gelooft van paar van die domoren/gefrustreerde zielige mannen een verhaal omdat men geweigerd wordt, dat is de ware reden erchter en AM gelooft die zeikerds, omdat ze dus geweigerd worden, zielig en hopen dat AM die mannen niet gelooft en we erop kunnen blihven en anders...sites genoeg om te chatten hoor, ze doen maar , komen nog wel revieuws op AM te staan ALS.....

  Door: hans en babette30-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  fake en een besloten clubje met nobody's

  Nare chat waar een aantal vrouwen met geen leven hun tijd spenderen om anderen de grond in te boren.
  Verhouding man en vrouw profiel is scheef

  Door: Matsu25-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Adultmatch

  Wat een droeve site. Ik ben een vrouw die durfde de kliek tegen te spreken in de chat. Had een normaal profiel met een aantal geklede lichaamsfoto’s. Moest ik ineens van AM een gezichtsfoto met code oploaden !!! Er was geklaagd over me door de Maria’s, Inez, Blossie’s etc van deze site die de macht menen te hebben in de chat. Een gezichtsfoto en dat op een site met vele profielen zonder foto en vele nepprofielen. No way dat ik daar nog ooit kom. Dus ook van een vrouw NIET doen, tenzij je wat tijdverdrijf zoekt. Zinloos gebrabbel over ziektes, verbouwingen en motorrijden. Ene mrsRugby is de baas, groot en dik maar noemt zichzelf slank hahahaha

  Door: Linda10-12-2020
  Inez05-01-2021

  Adultmatch controleert tenminste op echtheid en controleert op het fenomeen van dubbelprofielen. goede zaak lijkt me. En er zijn regels voor het chatten. als mensen zich daar niet naar gedragen wordt er melding gemaakt. Er wordt regelmatig gedate op de site is mijn ervaring. Wat mij betreft een prima site waar je terecht kunt voor zowel een date als een normale chat over van alles en nog wat.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  droogneukers

  Veel droogstoppels en vooral veel droogneukers

  Door: Kerel01-11-2020
  Ricco14-09-2021

  Die evarung heb ik niet maar vaak zijn dat van die zielige mannetjes die hun zin nietbkrijgen bij de dames en ze dan voor alles uitmaken als de heren dat niet willen horen. Ik noem ze zelf vaak van die poederblussers die al jaren droog staan😉

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Transgenders

  Laatste tijd veel transgenders en andere omgebouwde die zich voor doen als Dame op Adultmatch .
  Bij de foto check op KIK ziet je natuuurlijk gelijk zo jongens snuitje .
  Wel weer zonde van de tijd en energie die je daar insteekt als je geen freak of andere kermisklant zelf bent .
  Jammers .

  Door: Eppo27-09-2019
  Rita Felen 16-11-2020

  na dat ik vele malen gebeld heb en maar wacht en steeds geen reactie wil graag mijn geld retour klant num bericht dat het al zeker29 \10ontvangen is go384962 ordenum51000516945

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  de Tester

  Ik kan alleen maar zeggen dat deze site niet is zoals die door velen wordt omschreven . Veel nep profielen zonder foto .
  Volgens mij vullen de medewerkers zelf de profielen in achter de schermen .
  Sommige teksten zijn letterlijk gekopieerd onder andere naam uiteraard .
  Advies niet doen en zijn gratis sites met betere mogelijkheden zoals Flirtmee bijvoorbeeld .

  Door: de Tester 12-02-2017
  Sander12-02-2017

  Beste Tester, Wat bedoel je? Want voor mij is dit 1 van de weinige sites die wel werkt. Juist omdat ik weinig meuk tegenkom en er redelijkerwijs van uit kan gaan dat je wel met normale & echte mensen spreekt. Ik wordt wel blij van deze site. mvg, Sander

  Ano12-07-2020

  Leuk als je een vrouw bent. Als man geen schijn van kans...

  Kerel01-11-2020

  Veel droogstoppels , vooral veel droogneukers ,

  Helemaal mee eens Ano. Veel zelfingenomen vrouwen die weten dat ze de macht bezitten en dat ook even uitbuiten. Teveel mensen die op elkaar letten en bemoeien en veel doorgespeeld wordt aan de vaste kliekvorming waar je niet tussen komt. 26-11-2020

  Helemaal mee eens Ano. Teveel zelfingenomen vrouwen die weten dat ze de macht daar hebben...en dat ook even uitbuiten. Teveel mensen die op elkaar letten en bemoeien en veel doorgespeeld wordt aan de vaste kliekvorming waar je als nieuwkomer totaal geen poot aan de grond krijgt. Kortom... Zou hier geen geld aan spenderen.... Zelfs €5 is nog teveel.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is AdultMatch.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over AdultMatch.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AdultMatch.nl actief?

  AdultMatch.nl is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AdultMatch.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.