Findmysex.com

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Findmysex.com

Tegenwoordig is het internet dé plek geworden om mensen te vinden met wie je in het echt een afspraakje wilt maken. Naast de reguliere datingsites zijn er inmiddels ook sites te vinden die een platform bieden aan singles en stelletjes die op zoek zijn naar een spannend afspraakje. Daar hoort Findmysex.com bij. Hoe de ervaringen zijn met deze website lees je hier op NederlandReview.

Over Findmysex.com

Findmysex.com is onderdeel van het grote netwerk Dating Factory, 's werelds grootste online dating netwerk met miljoenen gebruikers van overal in de wereld. Dating Factory groeit iedere dag en streeft ernaar om wereldleider te worden op het gebied van volwassen online dating. Duizenden volwassenen maken gebruik van de dienst, wanneer ze op zoek zijn naar spannende éénmalige contacten of contacten voor enkele keren. De indruk van Findmysex.com is dat het voornamelijk of uitsluitend op sekscontacten gericht is. Ook al omdat je je ook als stel kunt registreren.

Diensten

Om van de website gebruik te kunnen maken, kun je je gratis registreren. Hiervoor moet je 18 jaar oud zijn en enkele gegevens opgeven. Dan kun je een profiel aan gaan maken over waar je vandaan komt, wat je zoekt, met eventuele toevoeging van een foto van jezelf. Ook is het mogelijk een video van jezelf te plaatsen. Verder kun je op de homepage beginnen om te kijken welke leden passen bij jouw voorkeuren. Je ziet daar de nieuwe activiteiten van personen die geschikt zijn voor jou, je leest hier belangrijke gebeurtenissen en ontvangt exclusieve aanbiedingen.

Betaald lidmaatschap

Wanneer je een gratis lidmaatschap hebt kun je alleen al je berichten lezen. Als je meer wilt doen moet je een Gold of VIP lidmaatschap kopen. Voor Gold betaal je € 34,90 per maand, of voor 3 maanden € 29,90 per maand. Als je meteen voor 6 maanden betaalt wordt dit € 24,90 per maand. Wil je daarnaast ook gebruikmaken van de VIP opties, dan betaal je daar bovenop nog eens € 14,90 per maand. Bij een Gold lidmaatschap kun je de volgende dingen doen:

  • Bekijken welke leden jouw profiel bezochten      
  • Al je berichten lezen
  • De complete profielen van de leden die bij jou passen bekijken    
  • Zien welke leden jou op hun favorietenlijst plaatsten
  • De foto's en video's van de leden die bij jou passen bekijken
  • Foto's en video’s vergroten

Als VIP komen daar de volgende dingen bij:

  • Elk lid kan jouw complete profiel zien     
  • Ieder lid kan op jouw bericht reageren                  
  • Je krijgt seksgarantie

Klachten

Als je een klacht over de dienst of de website hebt, dan moet je contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier op de website te gebruiken. Als je bezwaar wilt maken tegen een bedrag dat in rekening is gemaakt, dan moet je dit binnen 6 weken indienen. Als het bezwaar gegrond is, wordt het bedrag aan je terugbetaald. Let op, het niet gebruiken van de dienst is geen gegronde klacht. Wanneer je je uit wilt schrijven van de dienst, dan kun je in de instellingen je profiel verwijderen.

Wat is jouw ervaring met Findmysex.com?

Heb jij ervaring met deze dienst en wat vond je hiervan? Krijg je waar voor je geld, of vind je dat de dienst veel te duur is voor wat zij bieden aan opties en services? Laat het hier weten, dan kunnen anderen ook te weten komen of het de moeite waard is om zich bij hen in te schrijven!

Kun je op Findmysex.com een spannende date vinden zonder dat het je eerst heel veel geld kost voor een lidmaatschap? Wat zijn de ervaringen hiermee?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook