NederlandReview

  Ervaringen Lisa18

  Veel mensen dromen van de ware liefde of ten minste een spannend avontuur met iemand. In het dagelijks leven is het echter nog niet zo makkelijk iemand te vinden die past bij jouw behoeften. Je zou eens op Lisa18 kunnen kijken. Maar wat voor een singles of stellen zul je daar aantreffen? Kun je daar echt iemand vinden die hetzelfde wil als jij? Hoe makkelijk zal het zijn op een account aan te maken en een profiel te creëren op hun website? En is er wel een Lisa18 klantenservice om je te helpen als je even iets niet snapt of ergens hulp bij nodig hebt? De enigen die deze vragen kunnen beantwoorden zijn singles en stellen die al lid zijn van Lisa18. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een datingsite Lisa18 echt is. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je een aardige indruk geven van Lisa18 voordat je zelf een profiel aanmaakt.

  Over Lisa18

  Lisa18 is een datingsite. Hun motto is “casual dating met stijl”. Ze beloven op hun website dat dit de juiste plek is om gelijkgestemden te vinden. Ze zijn er namelijk voor iedereen die wel eens een seksuele fantasie heeft gehad – en naar hun mening is dat zo’n beetje iedereen. Je kunt aangeven waarnaar je precies op zoek bent. Misschien wil je alleen sex ontmoetingen met singles. Net als iedere datingsite kun je op die manier singles ontmoeten om een sensuele nacht mee door te brengen of misschien wel een langere relatie op te bouwen. Maar Lisa18 durft verder te gaan in het bevredigen van die seksuele fantasieën die volgens hen iedereen heeft. Zo kun je ook aangeven dat je op zoek bent naar een trio of naar iemand die, net als jij, graag sex spelletjes wil doen. Ook groepssex behoort tot te mogelijkheden als dat is waar jouw voorkeur naar uitgaat. Het is zelfs mogelijk om zelf niet mee te doen en alleen of in ieder geval voornamelijk toe te kijken. Dus of jouw intenties nou romantisch, avontuurlijk, sensueel of juist experimenteel zijn, Lisa18 kan iemand (of een groep personen) vinden die bij je past. En je kunt zelf bepalen of je de relatie alleen seksueel wilt houden of juist een relatie op wilt bouwen.


  Wat je niet moet doen tijdens te eerste date.

  Diensten van Lisa18

  Allereerst zul je een account aan moeten maken. Eenmaal lid van de website kun je daar op zoek naar gelijkgestemde singles, duo’s of groepen. Mocht er een klik zijn dan kun je eventueel afspreken op een manier die voor alle betrokkenen plezierig is. Mocht je ergens niet helemaal uitkomen dan kun je de klantenservice van Lisa18 benaderen. Die helpen je dan graag verder.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Lisa18

  Mocht jij zelf al lid zijn (geweest) van Lisa18, dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze online datingsite. Kwam je er echt singles en stellen tegen die pasten bij jouw seksuele fantasieën? Was het moeilijk een profiel aan te maken of viel dat erg mee? En wat is jouw mening over Lisa18’s klantenservice? Schrijf een Lisa18 review en vertel ons wat jij werkelijk van deze datingsite vindt.

  Lisa18
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lisa18

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Lisa18 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lisa18. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lisa18 actief?

  Lisa18 is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lisa18 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.