CatholicMatch

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

CatholicMatch

Zoek je een date? Ben je katholiek? Zou je met iemand willen matchen die ook katholiek is? Wellicht is CatholicMatch een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Catholic Match bekend zijn.


Wat is CatholicMatch?


CatholicMatch is een bedrijf met als missie een online ruimte te bieden aan alleenstaande katholieken. Zij kunnen via het platform mensen ontmoeten die ze anders niet zouden ontmoeten voor 'Faith Focused Dating' dat leidt tot een sacramenteel huwelijk. CatholicMatch stelt ook als ondersteunende gemeenschap te dienen en geeft onderwijs over het vollediger leven van de vrijgezel. Om gerichter op zoek te gaan naar een geschikte date.


Dankbaarheid


Er wordt door de medewerkers van CatholicMatch aangegeven dat ze bijna niet kunnen uitdrukken hoe dankbaar ze zijn elke keer dat ze een nieuw succesverhaal van CatholicMatch ontvangen. Het is tenslotte de primaire missie van de medewerkers om alleenstaande katholieken bij elkaar te brengen met het oog op het huwelijk. Ze zijn gewoon dankbaar dat God het nodig heeft gevonden om hun zoveel katholieken de kans te geven hun toekomstige echtgenoot te ontmoeten. Ze hopen dat je zowel hoop als inspiratie zult vinden in de verhalen op de website.


Programmaregels voor garantie


Als je onder het CatholicMatch garantieprogramma geen speciaal iemand vindt tijdens een in aanmerking komend betaald abonnement van zes maanden op de CatholicMatch-service, word je een extra abonnement van zes maanden aan de CatholicMatch-service gegeven zonder extra kosten.


Garantieprogramma


Het garantieprogramma is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar en staat open voor nieuwe abonnees die momenteel niet deelnemen aan het programma. Om in aanmerking te komen voor het programma en de garantieverlenging, moet je bovendien te allen tijde de gebruikersvoorwaarden van CatholicMatch naleven. Dit doe je door de CatholicMatch-website te gebruiken en deel te nemen aan het programma. Je gaat ermee akkoord gebonden te zijn aan de gebruiksvoorwaarden van CatholicMatch.


Je kunt jezelf vrij voelen om te trouwen in de katholieke kerk. Je betaald het volledige en toepasselijke tarief voor een abonnement van zes maanden op de dienst CatholicMatch. Maak een volledig en nauwkeurig profiel met een hoofdfoto en minimaal 4 extra foto's. Jouw profiel en hoofdfoto moeten binnen de eerste zeven dagen na jouw garantieabonnement worden goedgekeurd door CatholicMatch.


Hoe het werkt


Stuur tijdens jouw garantieabonnement elke week een bericht of persoonlijk Emotigram naar ten minste één uniek CatholicMatch-lid van het andere geslacht. Een kwalificerend bericht moet worden verzonden via de CatholicMatch-service en omvat geen andere communicatiemethode (zoals forums, chatrooms, ‘instant messages’, ‘vind-ik-leuks’ of externe communicatie. De voortgang om in aanmerking te komen voor de garantieverlenging kan op elk moment tijdens een garantieabonnement worden bepaald door naar de garantievoortgangspagina onder jouw eigen 'account' te gaan.


Als je gedurende de laatste zeven dagen van een garantieprogramma-abonnement in aanmerking komt voor een garantieverlenging, kun je de garantieverlenging accepteren door op de garantie voortgangspagina te bevestigen dat je hier gebruik van wil maken. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt over de CatholicMatch-service of het programma. Alleen CatholicMatch neemt alle beslissingen op grond van deze programmaregels met betrekking tot programmabeleid.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij Catholic Match? Heb je weleens een date gehad via deze organisatie? Wat zijn jouw bevindingen? Ga je vaker een date regelen via Catholic Match? Zou je andere mensen aanbevelen een samenwerking aan te gaan met Catholic Match? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)