NederlandReview

    Ervaringen My Secret Date

    Op zoek naar contacten en overweeg je deze datingwebsite? Dan kan het zijn dat je benieuwd bent naar de meningen en beoordelingen van de mensen die jou voor gingen bij My Secret Date. Hier lees je de reviews van hun ervaringen. Maar zelf een recensie schrijven om anderen te helpen, kan uiteraard ook.

    Spice it up

    Het kan zijn dat je wat eenzaamheid voelt en behoefte hebt aan een gesprek (goed, leuk, gezellig of erotisch), een partner, one night stand of gewoon een relatie die puur gebaseerd is op seks. Hier online naar op zoek gaan, is ondertussen al behoorlijk uit de taboesfeer. Zeker met bindingsangst is het handig, want als het na een paar dates te serieus voor je wordt, kun je de ander gewoon blokkeren. Maar het is ook laagdrempelig voor mensen die heel verlegen zijn. Desnoods dat je dan via een fictief alter ego met een geleende profielfoto enkel tekst uitwisselt. Zoek je er alleen naar fysieke bevrediging, is het ook zeker een optie. Het is allicht gezelliger dan porno kijken in je eentje.

    Een afspraakje kan in het begin wat vreemd zijn

    Datingsites

    Er zijn veel datingwebsites te vinden. Vaak is het als gebruiker wel nodig om een profiel aan te maken, en aan de hand van de door jouw ingevulde interesses, hobby’s en voorkeuren, wordt een suggestie gedaan voor potentiële matches. Als de profielfoto je bevalt, bekijk je het profiel er achter eens en stuur je misschien een chatbericht. Wie weet heb je vervolgens wel een leuk gesprek of zelfs een ontmoeting. Voel je geen klik, dan klik je door naar de volgende.



    My Secret Date

    Dit is zo’n plek voor online dating. Op deze website kun je als man, vrouw of stel een gratis profiel aanmaken. Voorwaarde is wel dat je ouder bent dan 18 jaar. Op het moment dat het account actief is, kun je foto’s plaatsen en berichten sturen naar andere profielen of contacten. En daarna is het een kwestie van de meldingen en de inbox in de gaten te houden. De website functioneert zowel op de smartphone, als op de tablet en desktop.

    Reviews van geheime datingervaringen

    Hoe is het eerdere daters vergaan? Hebben ze een leuke tijd gehad? Of hadden ze het idee in een aflevering van Catfish terecht te zijn gekomen? Is zo’n profiel veel werk om aan te maken? Lukt het uploaden van de foto’s vanaf zowel de telefoon als de computer even gemakkelijk? Ontmoet je leuke contacten via deze website? Weet jij het antwoord op deze vragen en wil je jouw mening en ervaring graag delen in een recensie? Schrijf dan vandaag nog een review. Jouw beoordeling helpt consumenten na jou bij het maken van hun keuze. Alvast bedankt!

    My Secret Date
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    4
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede site

    Ik zit al een tijdje op Mysecretdate, erg leuke site. Veel contacten op gedaan. In de tijd dat ik erop heb gezeten 2 dates gehad, helaas niks geworden. Hopen dat mijn volgende date wel wat word.

    Door: Rudolf 11-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Beste datingsite

    De beste datingsite die ik tot nog toe gevonden heb. Heb al één leuke date gehad waar ik zeker nog een keer mee hoop te daten.

    Door: Levi 07-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Dom geweest

    Volkomen genaaid met een fake profiel.
    Ik was de sukkel die contact zocht.,, Als het andersom was geweest....
    Fake profielen dus, gooi 1970girl maar weg, dat wordt niets meer.

    Door: Harry 21-03-2020
    Me 21-03-2020

    Bah!

    And I 21-03-2020

    Zo onvoorstelbaar vies dit, genaaid worden met een fake profiel waar jij zelf op reageert...

    Fake 1970girl 21-03-2020

    Had ik het eerder moeten zien? Ik die vaak catfish kijkt...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    credits

    echt een fake site, jammer van de credits/ geld. Wel erg veilig. De kans om a.g.v. deze site een SOA op te lopen is 0 :-)

    Door: Louis 09-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Mysecretdate

    Prima

    Door: Knuffel2303 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    100% nep

    Ik kreeg 3 credit gratis om 3 berichten te sturen.
    Dus ik schrijf een meisje aan en zeg, hier is mijn kik, snap of gmail waarop het meisje per direct terug schrijft "Oh ja leuk om met je te chatten maar ik doe niet aan kik, snap of dat soort apps".
    Daarna waren mijn 3 credits op en had het meisje ontzettend veel interesse in mij en dat na 3 min op de site gezeten te hebben ! Wonderbaarlijk zou je zeggen toch? Met een profiel die niet ingevuld is haha. Nee dit soort dingen is gewoon bedriegen, ik snap niet dat dit mag.

    Door: Stevan 27-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    €25

    Naaktfoto’s zijn een lokkertje. Aan het taalgebruik in de reacties kun je aflezen dat de (steeds dezelfde) ‘dames’ je zo lang mogelijk aan het lijntje willen houden opdat je telkens weer nieuwe credits koopt. Ze gaan nergens echt op in en van een date komt het al helmaal niet. Dit soort sites zou verboden moeten worden.

    Door: Benisheet 27-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    fake site

    I don t know if is it all fake, but for sure the guy I got it is
    I think is more than one guy that answer through the day
    just to steal your money
    they are pathetic
    I stay at the game ,, not so intelligent
    is a fuck date chat ... and they don t want to meet ...
    don t buy credits

    Door: fra 14-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Fake tot en met

    Deze site is zo fake als maar kan zijn. Je wordt systematisch om de tuin geleid door zogezegde dames die direct in je geïnteresseerd zijn. Helemaal nep want er kmmt niks van, enkel je centen tikken weg.. pure afzetterij! Niet aan beginnen.

    Door: Fab 14-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Trap

    This is all fake profile ... very clever made, but none of these photos of woman are real ... this is a total waste of time and a trap ... DONT FALL FOR THIS !!! better pay a real Hocker

    Door: Santa Claus 23-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    waardeloos

    Beslist geen credits kopen, je wordt in de val gelokt om steeds meer credits te kopen. Wijven zitten naakt op de site bah bah wat een nivo

    Door: hawkeye 06-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over My Secret Date

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is My Secret Date een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 11 ervaringen geplaatst over My Secret Date. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is My Secret Date actief?

    My Secret Date is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van My Secret Date gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.