Ervaringen My Secret Date

Op zoek naar contacten en overweeg je deze datingwebsite? Dan kan het zijn dat je benieuwd bent naar de meningen en beoordelingen van de mensen die jou voor gingen bij My Secret Date. Hier lees je de reviews van hun ervaringen. Maar zelf een recensie schrijven om anderen te helpen, kan uiteraard ook.

Spice it up

Het kan zijn dat je wat eenzaamheid voelt en behoefte hebt aan een gesprek (goed, leuk, gezellig of erotisch), een partner, one night stand of gewoon een relatie die puur gebaseerd is op seks. Hier online naar op zoek gaan, is ondertussen al behoorlijk uit de taboesfeer. Zeker met bindingsangst is het handig, want als het na een paar dates te serieus voor je wordt, kun je de ander gewoon blokkeren. Maar het is ook laagdrempelig voor mensen die heel verlegen zijn. Desnoods dat je dan via een fictief alter ego met een geleende profielfoto enkel tekst uitwisselt. Zoek je er alleen naar fysieke bevrediging, is het ook zeker een optie. Het is allicht gezelliger dan porno kijken in je eentje.

Datingsites

Er zijn veel datingwebsites te vinden. Vaak is het als gebruiker wel nodig om een profiel aan te maken, en aan de hand van de door jouw ingevulde interesses, hobby’s en voorkeuren, wordt een suggestie gedaan voor potentiële matches. Als de profielfoto je bevalt, bekijk je het profiel er achter eens en stuur je misschien een chatbericht. Wie weet heb je vervolgens wel een leuk gesprek of zelfs een ontmoeting. Voel je geen klik, dan klik je door naar de volgende.


Een afspraakje kan in het begin wat vreemd zijn

My Secret Date

Dit is zo’n plek voor online dating. Op deze website kun je als man, vrouw of stel een gratis profiel aanmaken. Voorwaarde is wel dat je ouder bent dan 18 jaar. Op het moment dat het account actief is, kun je foto’s plaatsen en berichten sturen naar andere profielen of contacten. En daarna is het een kwestie van de meldingen en de inbox in de gaten te houden. De website functioneert zowel op de smartphone, als op de tablet en desktop.

Reviews van geheime datingervaringen

Hoe is het eerdere daters vergaan? Hebben ze een leuke tijd gehad? Of hadden ze het idee in een aflevering van Catfish terecht te zijn gekomen? Is zo’n profiel veel werk om aan te maken? Lukt het uploaden van de foto’s vanaf zowel de telefoon als de computer even gemakkelijk? Ontmoet je leuke contacten via deze website? Weet jij het antwoord op deze vragen en wil je jouw mening en ervaring graag delen in een recensie? Schrijf dan vandaag nog een review. Jouw beoordeling helpt consumenten na jou bij het maken van hun keuze. Alvast bedankt!

My Secret Date
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

5
43% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5,2

Service

4,2

Prijs

5,4

Leveren

4,8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

€25

Naaktfoto’s zijn een lokkertje. Aan het taalgebruik in de reacties kun je aflezen dat de (steeds dezelfde) ‘dames’ je zo lang mogelijk aan het lijntje willen houden opdat je telkens weer nieuwe credits koopt. Ze gaan nergens echt op in en van een date komt het al helmaal niet. Dit soort sites zou verboden moeten worden.

Door: Benisheet27-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

fake site

I don t know if is it all fake, but for sure the guy I got it is
I think is more than one guy that answer through the day
just to steal your money
they are pathetic
I stay at the game ,, not so intelligent
is a fuck date chat ... and they don t want to meet ...
don t buy credits

Door: fra14-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4,5

Fake tot en met

Deze site is zo fake als maar kan zijn. Je wordt systematisch om de tuin geleid door zogezegde dames die direct in je geïnteresseerd zijn. Helemaal nep want er kmmt niks van, enkel je centen tikken weg.. pure afzetterij! Niet aan beginnen.

Door: Fab 14-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

Beste datingsite

De beste datingsite die ik tot nog toe gevonden heb. Heb al één leuke date gehad waar ik zeker nog een keer mee hoop te daten.

Door: Levi07-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

Trap

This is all fake profile ... very clever made, but none of these photos of woman are real ... this is a total waste of time and a trap ... DONT FALL FOR THIS !!! better pay a real Hocker

Door: Santa Claus 23-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Goede site

Ik zit al een tijdje op Mysecretdate, erg leuke site. Veel contacten op gedaan. In de tijd dat ik erop heb gezeten 2 dates gehad, helaas niks geworden. Hopen dat mijn volgende date wel wat word.

Door: Rudolf11-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

waardeloos

Beslist geen credits kopen, je wordt in de val gelokt om steeds meer credits te kopen. Wijven zitten naakt op de site bah bah wat een nivo

Door: hawkeye06-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over My Secret Date

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)