Be2
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,4

U bent nu bij:

Totaal

8,4

Bestellen

8,4

Service

8,8

Prijs

7,8

Leveren

8,2
15 rating78 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

13-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Biene Overbeek

Be2 - Serieuze relatie

Mooie nette website met gedegen contacten en relaties. Het is echt iets heel anders dan bijvoorbeeld Tinder, die meer voor eenmalig contact lijkt te zijn bedoeld of daar in ieder geval voor wordt bedoeld.

Ik ben 22 en je zou zeggen dat je dan toch overal makkelijk een date kunt regelen, maar het valt me tegen. De meeste mannen van mijn leeftijd zijn vooral uit op vluchtige contacten die eenmalig zijn, ze voelen zich nog te jong en te vrij voor een relatie. Maar ik wil wel settelen. Ik heb mijn school af en wil gewoon een serieuze relatie en misschien al gauw een gezin.

Bij Be2 heb ik nu met twee mensen contact, maar ik ben nog voorzichtig met afspreken om niet de indruk te wekken dat ik voor de korte termijn zoek. Tot nu toe stonden de mensen die ik hier sprak meer open voor een vaste relatie dan ik op veel andere datingsites ben tegengekomen, dus wat dat betreft ben ik tevreden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


17-01-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jolanda

Be2 - nieuwe vriend via be2

Mijn huidige vriend heb ik leren kennen via be2. We hebben een aantal keer gedate en we hebben nu voor 'vast'. Vond het eerst een beetje een lastige site en dat daten online ook, maar ik ben blij dat ik heb doorgezet. Heel blij dat ik toch weer een leuke vriend heb gevonden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Robert J

Be2 - Professioneel en betrouwbaar - beter ervaringen dan elders

Zeer slechte ervaringen met een andere datingsite waar mijn gegevens op straat waren beland en waar ik niet het idee had dat de profielen echt waren.

Be2 is veel professioneler en betrouwbaarder. Ik kan zelf goed wijs op de website en ik ben al meerdere mensen tegengekomen die ik interessant vind. Met eentje heb ik nu al meerdere dates gehad en daar zit denk ik nog wel veel meer in.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Char. P.

Be2 - Relatiebemiddeling ipv verdienen aan profielen!

Bij deze website doen ze gewoon echt nog hun best om jou aan een date en misschien zelfs een relatie te helpen. Dit is echt nog relatiebemiddeling, geen sparen van zoveel profielen om wat dan ook mee te doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Alicia

Be2 - Relatiebemiddeling, niet alleen seks voor een avondje

Je kunt je gratis aanmelden.
Laagdrempelig dus!

Verder vind ik Be2 professioneler dan andere datingsites die ik heb geprobeerd. Het lijkt hier minder om de seks voor een avondje te gaan; ze doen hier meer aan relatiebemiddeling om jou dus echt een relatie te laten vinden, niet alleen voor een avondje. Dat spreekt mij aan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Andries Thunissen

Be2 - Datingsites

De vrouwen van de advertenties die vind je hier niet. Net zoals op die andere datingsites.
Het inloggen en alles is wel gemakkelijk, maar verder vind ik het niet erg afwijken van al die andere sites.
Ik sta gewoon op zoveel mogelijk ingeschreven, in de hoop zo de ware liefde ooit tegen te komen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jooske

Be2 - geen viezeriken

Juist toen ik het wilde opgeven,
nooit meer een datingsite wilde zien,
probeerde ik er nog eentje dan.

Dat was be2.
en op be2 trof ik ineens geen viezeriken
maar wel Orme

Dus nu hoef ik ook nooit meer op een datingsite
of ergens anders
want ik ben klaar
Dank je wel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-08-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jeanneke

Be2 - Prima site

Prima site hoor. Makkelijk om contacten te leggen en ook leuke dates gehad! Helaas nog niet iets voor vast tegen mogen komen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: W. vd P.

Be2 - Slechte ervaringen gehad

Be2 gesprobeerd maar super ongemakkelijke dates. Weet niet zeker of dit door Be2 kwam of gewoon door mij, al heb ik doorgaans wel prima dates. Dat is dan weer omdat je die mensen eerst leert kennen en dan pas op date gaat wat het misschien wat minder ongemakkelijk maakt omdat je die persoon al een beetje kent. Maar zo ineens met iemand op date gaan en een drankje doen..als het dan niet klikt zit je daar maar. Dus misschien is het internetdaten voor mij uberhaupt niet het beste ding. Maar ik wil op zich nog wel eens een andere proberen. Misschien dat daar andere soort mensen opzitten of dat het toch echt aan mij ligt...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • KleineMensen-Dating.nl

    KleineMensen-Dating.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen
  • Langemensen-Dating.nl

    Langemensen-Dating.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • 50plusdating

    50plusdating

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Be2

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Be2?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Be2

Bent u ook benieuwd of andere mensen gelukkig in de liefde geworden zijn door Be2? Steeds meer mensen vinden de liefde van hun leven door online te daten. Online daten heeft als voordeel dat je heel makkelijk buiten je sociale netwerk kunt treden en zo de liefde van je leven kunt vinden. Sommige mensen zien echter nog wel op tegen online daten. Op deze pagina leest u de ervaringen van andere mensen met Be2.
 
Over Be2 
Be2 is een site waarop online daten wordt mogelijk gemaakt. Be2 wil meer zijn dan een gewone datingsite. Be2 ziet zichzelf als een van de grootste relatiebemiddelingsbureaus ter wereld. De missie van dit bedrijf is om zoveel mogelijk singles bij elkaar te brengen en hen zo aan een gelukkige relatie te helpen.
 
Be2 is in 2004 opgericht. Het bedrijf is daarna sterk gegroeid en is in meer dan 30 landen verspreid over meer dan 6 continenten verspreid. Inmiddels staan er bij dit bedrijf meer dan 16 miljoen singles geregistreerd. Verder groeit het online datingnetwerk nog steeds. Ieders dag schrijven zich meer dan 20.000 mensen in die op zoek zijn naar een gelukkige relatie.
 
Het bedrijf probeert een toegevoegde waarde te bieden in de online datingmarkt. Dit probeert het bedrijf te doen door te voorkomen dat het alleen maar snelle dates genereert. Door op zoek te gaan naar “kwaliteits” matches, denkt het bedrijf mensen in staat te stellen om betere dates te krijgen.

Hoe werkt Be2 dating? Zie hier de reclame met uitleg! 


Diensten Be2 
Be2 biedt verschillende diensten aan. De hoofdactiviteit van Be2 is natuurlijk het bij elkaar brengen van singles. Dit doet het bedrijf naar eigen zeggen anders dan andere bedrijven doordat het op zoek gaat naar kwalitatief hoogstaande matches. Online dating wordt daardoor volgens het bedrijf naar een ander niveau getild. Het bedrijf biedt extra service door het aanbieden van een wetenschappelijke test. Middels deze wetenschappelijke test worden er aan de hand van psychologische, sociologische en antropologische data geschikte matches gevonden.
 
Be2 gaat dus verder dan het alleen maar in contact brengen met andere singles, het wil ook proberen om online dating makkelijker te maken en te zorgen voor betere kansen om een goede partner te vinden. Registeren op de site is gratis, om echter volwaardig van dit platform gebruik te kunnen maken zal er echter betaald moeten worden. Voordat een foto of profiel op de site geplaatst kan worden, worden deze door het bedrijf eerst gescreend. Dit voorkomt dat er teksten of profielen worden geplaatst die niet in lijn zijn met de voorwaarden van de site.

Klachten Be2 
Als je een vraag of klacht hebt over dit bedrijf dan kan je deze niet per telefoon stellen. Be2 heeft namelijk geen telefoonnummer dat door klanten van de site kan worden gebeld. Mailen kan gelukkig wel. Dat kan naar klantenservice@be2.nl. Verder zijn er nog mogelijkheden om op andere manieren schriftelijk met het bedrijf in contact te komen. Je kunt een brief schrijven, maar die moet wel naar Luxemburg verstuurd worden. Daar is namelijk het hoofdkantoor van Be2 gevestigd. Als je nog een fax hebt, dan zou je eventueel ook een fax kunnen sturen.
 
Heb je zelf ervaringen met online dating via Be2? Deel deze dan op deze site. Heb je de liefde van je leven gevonden en zou je dit bedrijf aanraden aan onze bezoekers? Laat je reactie achter. Vond je het bedrijf waardeloos? Laat het dan ook weten!
 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!