50plusrelatie

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

50plusrelatie

Liefde kent geen leeftijd en met de nieuwe mogelijkheden die het internet ons biedt, hoeft niemand meer alleen te zijn. Ook niet als je al wat ouder bent. Online zijn er steeds meer datingsites te vinden voor ouderen. Of het nu gaat om seniorendating of datingsites voor 50-plussers. Op het internet is het allemaal te vinden. De ouderen worden ook steeds handiger met het gebruik van het internet en gaan online op zoek naar de liefde. De datingsite van 50plusrelatie is één van die websites die singles boven de vijftig samenbrengt. Het wordt steeds makkelijker om in contact te komen met anderen, maar online datingsites hebben vaak problemen door neppe profielen. Is dit bij 50plusrelatie ook het geval? Lees op NederlandReview de recensies van andere 50-plussers.


Over 50plusrelatie

Tegenwoordig proberen datingsites zich zoveel mogelijk te focussen op een specifiek publiek. Dit helpt singels om in contact te komen met mensen die dezelfde interesses of levenservaringen hebben. De datingsite van 50plusrelatie richt zich op 50-plussers uit Nederland en België die een tweede kans willen in de liefde. De website is onderdeel van Didio Internet, een bedrijf die meerdere datingsites in zijn beheer heeft, zoals Datebord en Nieuwerelatie. Dit bedrijf brengt veel ervaring met zich mee op het gebied van online dating die wordt gebruikt voor de website van 50plusrelatie. 
Waarom 50plusrelatie?

Omdat er veel datingsites voor 50-plussers zijn te vinden op het internet, moet 50plusrelatie zich onderscheiden. Ze bieden singles daarom verschillende voordelen. Je kunt je bij 50plusrelatie bijvoorbeeld gratis inschrijven. 50Plusrelatie gelooft dat klanten pas geld willen betalen als ze weten dat de website werkt. Ze hebben op dit moment meer dan 85.000 profielen op de website van potentiële singles. Na inschrijving heb je direct toegang tot deze profielen en kun je een bericht sturen. Je vindt de profielen eenvoudig op de fotomuur waar de singles, die speciaal voor jou geselecteerd zijn, te zien zijn. Bij 50plusrelatie worden alle profielen overigens handmatig gecontroleerd om jou te beschermen. Neppe profielen worden verwijderd en oplichters worden direct uit het systeem gehaald. 


Klantenservice 50plusrelatie

Bij eventuele problemen met de website of als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van 50plusrelatie. Voor klachten, vragen of suggesties kun je gebruikmaken van het contactformulier op de website. Heb je een account bij 50plusrelatie, dan kun je het beste eerst inloggen en via je account een bericht sturen. Op die manier kan de datingsite je het beste helpen. Heb je voor een klacht contact opgenomen met de website, schrijf dan een review. Laat andere singles weten hoe 50plusrelatie klachten afhandelt.


Jouw ervaringen met 50plusrelatie

Wat vind jij van 50plusrelatie? Schrijf een review voor alle singles die nog niet zeker weten of 50plusrelatie een geschikte datingsite is. Kun je veilig met anderen daten? Is de datingsite gebruikersvriendelijk? Raad jij de datingsite aan voor anderen? Vertel alles over jouw ervaringen!


Kun je veilig een profiel aanmaken bij 50plusrelatie? Is de site betrouwbaar? 50-Plussers schrijven reviews en beoordelingen over hun ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)