NederlandReview

  Ervaringen C-date

  C-date: Ervaringen

  Geen tijd, zin of behoefte aan een volledige relatie, maar wel in voor intieme contacten? Casual dating kan een oplossing zijn. Maar zomaar iemand oppikken in een bar, aanspreken op straat of ontmoeten in een online community kan riskant zijn en is bovendien niet altijd succesvol, zeker voor hen die veel eisen stellen aan dergelijke contacten. C-date wil casual daten op een betrouwbare manier toegankelijk maken. Waar het andere (online) datingbureaus vooral gaat om het bij elkaar brengen van potentiele levenspartners, probeert C-date succesvolle mensen met drukke levens te voorzien van ongedwongen fysieke contacten. Maar hoe betrouwbaar is dat echt? En wat voor mensen melden zich aan voor deze dienst en zou je dus tegen komen bij C-date? C

  Over C-date

  C-date staat voor ‘casual dating’. Casual dating wordt gedefinieerd als een relatie zonder verplichtingen of verantwoordelijkheden. No strings attached. Dat kan een spannende one-night-stand zijn, maar ook een verhouding voor de lange termijn. Steeds meer mensen zouden op zoek zijn naar dergelijke relaties; door drukke carrière-eisen of andere levensdoelen blijft er weinig tijd over om te zoeken naar een serieuze levenspartner. Wel is er behoefte aan (erotische) contacten. 90% van deze ‘casual daters’ vindt elkaar online. C-date is een online dienst die voorziet in deze behoefte en klanten met gelijke wensen aan elkaar voorstelt.

  C-date komt oorspronkelijk uit duitsland - dit is hun duitse reclame!

  Diensten van C-date

  Via de website van C-date kunnen bezoekers zich gratis aanmelden. Ook hier is het no strings attached, want je zit nergens aan vast. Klanten vullen gegevens in en hun voorkeuren, zoals het type verhouding, bepaalde fantasieën en of ze op zoek zijn naar mannen, vrouwen en/of stellen. Voor meer mogelijkheden kun je kiezen voor een Premiumlidmaatschap. Dan pas kun je volledige profielen – inclusief foto’s – zien van matches en hun volledige erotische galerij. Alleen als Premiumlid kun je matches bewaren en persoonlijke berichten sturen aan contacten, om bijvoorbeeld een afspraakje te regelen. Er zijn drie prijscategorieën, afhankelijk van de periode, maar de prijzen zijn pas inzichtelijk na het aanmaken van een profiel.

  Een waslijst aan informatie in de Algemene Voorwaarden en een even zo uitgebreide Privacy Policy moet de privacy en anonimiteit van de gebruikers bewaren, wat natuurlijk geen overbodige luxe is. De meeste klanten (80%) van C-date is financieel onafhankelijk en werkzaam in een leidinggevende positie. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf en alles om hen heen, relaties zijn daarbij geen uitzondering. C-date brengt mensen zoals deze samen en voorziet zo in een behoefte.

  Op de website biedt C-date een magazine aan, met allerhande nieuwsberichten en tips die te maken hebben met (casual) daten, waarbij ook testresultaten onder C-date worden gepubliceerd, soms veelzeggend over de mensen die je via deze website zou kunnen tegenkomen.

  Klachten over C-date

  Voor direct contact met C-date is er naast de website een emailadres beschikbaar en via de Amerikaanse website is een Amerikaans postadres te vinden. Opzeggingen gaan via de Klantenservice, die gevestigd is in Luxemburg.

  Moeite met uitschrijven? profielen die nep zijn? Of juist de ware liefde gevonden? Lees succesverhalen en waar u op moet letten bij NederlandReview

  C-date
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

  6,6
  47% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  6,2

  Prijs

  6,2

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Oplichters

  Een grote nep site
  Oppassen en weg blijven

  Door: Ronald 27-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  C-date

  Bijna alles is nep. Zelfs oplichters tegengekomen die je willen chanteren en je bedreigen om je online dating gedrag op je Facebook pagina te publiceren. C-date account kopen? DOE HET NIET!

  Door: Piet P.10-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Voornamelijk nep

  Echt: het abonnement, 2 van de 40 profielen.
  Nep: 38 van de 40 profielen, de service, mogelijkheden op de website, chatgesprekken met knappe meiden die er gelijk voor gaan, enz.

  Door: Jan Jansen23-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Waardeloze service

  Vanwege de voornamelijk positieve reviews ben ik dit aan het proberen.
  De prijs vind ik hoog, zeker omdat ik in de bijstand zit.
  Maar ja, na 10 jaar contactloos wil je ook wel eens wat...
  Echter: op de 1e dag kreeg ik al te maken met een 'nep-user'.
  Die mij verleidde tot Skype-contact en zo maar absoluut niet echt was.
  Alle communicatie tussen mij en de service van C-date is daarna een ramp geworden.
  Ze kunnen of willen mijn berichten niet lezen.
  Mogelijk werken ze met Google-translate en begrijpen ze me daarom niet.
  Ik heb € 120 betaald voor een dode mus.
  Eerste en laatste keer online daten.

  Door: JohnHC16-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  aanmelden snel daten

  snel aangemeld en snel beginnen te daten
  werkt allemaal prima maar ik moet nog zien of alles helemaal echt is
  aanmelden gaat makkelijk. en er zijn 's avonds veel mensen aanwezig.

  Door: Raymond15-03-2018
  Frans27-01-2019

  Raymond lul niet man!! Alleen maar nep profielen op die site!!! NIET INTRAPPEN MENSEN!!!!

  Bedankt Frans... ik vond het al vreemd dat de Premium véél duurder is dan er staat vermeld! 18-08-2019

  Nep

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  makkelijk

  beetje ordinair, maar wel lekker makkelijk als je begrijpt wat ik bedoel.

  Door: Henno27-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  echte contacten

  een van de weinige sites voor directe seks waar ik gewoon daadwerkelijke contacten aan over heb gehouden. bij veel andere sites is het gewoon allemaal onzin.

  je moet er wel van houden natuurlijk en ik heb het idee dat niet iedereen begrijpt hoe het hier de bedoeling is, maar voor mij is dit gewoon een prima website!

  Door: Roel 06-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Handig snel discreet

  Handig, snel, discreet
  Ideaal voor de weekenden, dan ben ik vaak van huis voor werk.

  Door: B.f20-06-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Leuke site leuke contacten

  Geprobeerd na het zien van een reclame.
  Leuke site, leuke contacten. Niet allemaal even interessant.
  Aantal dates gehad, makkelijk te regelen.

  Door: L. Visser05-06-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Slecht

  Erg slecht. Je kunt niet zien of de contactsuggesties actief zijn of al jaren in-actief, geen leeftijds- of identiteitscontrole, geen zoekopties en dus moet ik het doen met de suggesties van de site. Als man van 53 krijg ik in de contactsuggesties meisjes die mijn dochter hadden kunnen zijn, niet mijn doelgroep en als dat wel zo was dan ben ik zeker niet hun doelgroep.
  Een aantal reacties verstuurd naar vrouwen uit Drenthe maar als ik dat profiel daarna vanuit mijn Berichtenbox aanklik dan wonen ze ineens in Catalunya, Alsace of Nordrhein-Westfalen. Lijkt me stug dat deze dames dan zoeken in Drenthe omdat ze daar vaak voor hun werk of studie zijn.
  Als dit het beste van 2016 is dan zegt het iets over hoe slecht de rest dan wel niet moet zijn. Advies is om hier geen geld aan te besteden.

  Door: Martin25-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  lekkere "casual dates"

  hoi allemaal ik zit op c-date en dat gaat heel lekker ik heb al meerdere "casual dates" gehad en dat is nog niet tegengevallen

  Door: __sasje92XXX27-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  date liep totaal anders. alles draait om seks

  Mijn date liep totaal anders dan gepland. Dit doe ik nooit meer. Je denkt dat je gewoon een leuke afspraak hebt met een medemens, maar dan blijkt wederom dat de hele wereld alleen maar om seks draait.

  Niet dat ik uit was op trouwen en kinderen meteen, ik heb heus wel geweten waar C-date voor staat, maar dit is het andere uiterste. De man trok zo ongeveer meteen zijn broek uit zodra hij mij zag, nou vraag ik u, dat gaat toch een beetje te snel of niet?!

  Door: liever niet20-05-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Goed dat dit er is

  Goed dat dit er is, dan hebben mensen die alleen maar seks zoeken daar een veilige plaats voor en kom je die minder op straat tegen (hoop ik).

  Door: Juliette de Meern31-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  Oppervlakkigheid

  De wereld wordt steeds oppervlakkiger. Nu kun je online seksdates scoren en dan gaan we er ook nog over zitten praten alsof dat normaal is. Vrijheid. Mij niet gezien. Waar gaat het heen.

  Door: VanBasten08-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  iets te fijn

  Had zin in een date en dat ging helemaal goed tot en met het einde aan toe ;);) maar nu wil ik hem nog een keer zien en hij vond het eenmalig. Dus dat is een beetje balen maar misschien krijg ik hem wel zover nog....

  Door: Chrissie29-09-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Leuk maar niet meer dan dat

  Leuk voor iedereen die gewoon makkelijk wil daten. Ik las hier dat iemand wel "de liefde van zijn leven" had gevonden maar ik ben bang dat dat voor mij er niet helemaal in gaat zitten. Of diegene heeft erg veel gedate ofzo en toen op de juiste gestuit maar mij is dat nog niet overkomen.

  Door: van Grunsven23-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  Voor iedereen die internetdaten wil proberen is het prima

  Is 1 van de weinige die gratis is dus makkelijk proberen. Geprobeerd, grappig. Op zich niks mis mee. Gaat er niet de man van je dromen vinden.

  Door: Mijntje Langenhuizen12-07-2015
  29-09-2015

  Maar dan heb je het concept niet helemaal begrepen volgens mij, want dit is dus casual dating, gewoon een beetje daten zonder dat dat de ware hoeft te zijn. kan wel, maar als je dat zoek dan heb je meer kans bij een andere site.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Liefde van mijn leven

  Ik heb C-date geprobeerd. Na een ellendige tijd van in een scheiding liggen toch weer het daten opgepakt. Iets van 10 dates gehad. De ene beter dan de andere. Na een jaar daten met een man ben ik er nu al mee getrouwd! Dus weer een huwelijk dankzij C-date. Bedankt C-date! (Voor levering krijgen jullie een 10! ;-)

  Door: Delila Lourens10-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  vond het maar niks

  Ik heb het geprobeerd en de website is prima de begrijpen en de mensen zijn volgens mij niet fake ofzo. Dus op zich prima als je iemand wil vinden denk ik. Maar niks voor mij. Paar mislukte dates gehad en was allemaal erg ongemakkelijk. Dus ik gebruik denk ik sowieso geen datingbureaus meer, ik ga wel weer in de kroeg staan ;-)

  Door: P. Oomen10-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  Schrijf zelf een review over C-date

  Uw beoordeling