C-date

7.3

Bestellen

6

Service

5.7

Prijs

6.4

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

C-date

C-date: Ervaringen

Geen tijd, zin of behoefte aan een volledige relatie, maar wel in voor intieme contacten? Casual dating kan een oplossing zijn. Maar zomaar iemand oppikken in een bar, aanspreken op straat of ontmoeten in een online community kan riskant zijn en is bovendien niet altijd succesvol, zeker voor hen die veel eisen stellen aan dergelijke contacten. C-date wil casual daten op een betrouwbare manier toegankelijk maken. Waar het andere (online) datingbureaus vooral gaat om het bij elkaar brengen van potentiele levenspartners, probeert C-date succesvolle mensen met drukke levens te voorzien van ongedwongen fysieke contacten. Maar hoe betrouwbaar is dat echt? En wat voor mensen melden zich aan voor deze dienst en zou je dus tegen komen bij C-date? C


Over C-date

C-date staat voor ‘casual dating’. Casual dating wordt gedefinieerd als een relatie zonder verplichtingen of verantwoordelijkheden. No strings attached. Dat kan een spannende one-night-stand zijn, maar ook een verhouding voor de lange termijn. Steeds meer mensen zouden op zoek zijn naar dergelijke relaties; door drukke carrière-eisen of andere levensdoelen blijft er weinig tijd over om te zoeken naar een serieuze levenspartner. Wel is er behoefte aan (erotische) contacten. 90% van deze ‘casual daters’ vindt elkaar online. C-date is een online dienst die voorziet in deze behoefte en klanten met gelijke wensen aan elkaar voorstelt.Diensten van C-date

Via de website van C-date kunnen bezoekers zich gratis aanmelden. Ook hier is het no strings attached, want je zit nergens aan vast. Klanten vullen gegevens in en hun voorkeuren, zoals het type verhouding, bepaalde fantasieën en of ze op zoek zijn naar mannen, vrouwen en/of stellen. Voor meer mogelijkheden kun je kiezen voor een Premiumlidmaatschap. Dan pas kun je volledige profielen – inclusief foto’s – zien van matches en hun volledige erotische galerij. Alleen als Premiumlid kun je matches bewaren en persoonlijke berichten sturen aan contacten, om bijvoorbeeld een afspraakje te regelen. Er zijn drie prijscategorieën, afhankelijk van de periode, maar de prijzen zijn pas inzichtelijk na het aanmaken van een profiel.


Een waslijst aan informatie in de Algemene Voorwaarden en een even zo uitgebreide Privacy Policy moet de privacy en anonimiteit van de gebruikers bewaren, wat natuurlijk geen overbodige luxe is. De meeste klanten (80%) van C-date is financieel onafhankelijk en werkzaam in een leidinggevende positie. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf en alles om hen heen, relaties zijn daarbij geen uitzondering. C-date brengt mensen zoals deze samen en voorziet zo in een behoefte.


Op de website biedt C-date een magazine aan, met allerhande nieuwsberichten en tips die te maken hebben met (casual) daten, waarbij ook testresultaten onder C-date worden gepubliceerd, soms veelzeggend over de mensen die je via deze website zou kunnen tegenkomen. 


Klachten over C-date

Voor direct contact met C-date is er naast de website een emailadres beschikbaar en via de Amerikaanse website is een Amerikaans postadres te vinden. Opzeggingen gaan via de Klantenservice, die gevestigd is in Luxemburg. 
 Moeite met uitschrijven? profielen die nep zijn? Of juist de ware liefde gevonden? Lees succesverhalen en waar u op moet letten bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Membership

Pluspunten zijn, er zitten echte mensen op. Minpunten: Er zitten ook oplichters op. Dus pas op. Er was een dame die dreigde met mijn naaktfoto's op internet te plaatsen terwijl ze erom vroeg heel vaag allemaal.

M

Marcel

31-07-2021

0

C-Date

Lidmaatschap van 1 jaar aangegaan en 0 matches gehad. Daarom wilde ik ermee stoppen maar kon er niet vanaf. Kreeg zelfs een brief van incassobureau om met boete te betalen. Toch maar weer betaald om van die romslom af te komen. Na 2 maande van betaling inclusief boete is mijn lidmaatschap verwijderd en moet ik weer opnieuw betalen om bij mijn gegevens te komen. Zeker 10 mails gestuurd maar krijg hierop gen antwoord. Mensen trap er niet in bij deze oplichters, ze willen alleen maar je geld en verder niets. Ik ben nog steeds bezig om er van af te komen maar tot op heden is het me niet gelukt. Ben u meer dan € 700 kwijt en nog geen match gehad. Dit is puur oplichterij.

G

G Litjens

19-01-2020

0

Oplichters

Een grote nep site Oppassen en weg blijven

R

Ronald

27-06-2019

0

C-date

Bijna alles is nep. Zelfs oplichters tegengekomen die je willen chanteren en je bedreigen om je online dating gedrag op je Facebook pagina te publiceren. C-date account kopen? DOE HET NIET!

P

Piet P.

10-06-2019

0

Voornamelijk nep

Echt: het abonnement, 2 van de 40 profielen. Nep: 38 van de 40 profielen, de service, mogelijkheden op de website, chatgesprekken met knappe meiden die er gelijk voor gaan, enz.

J

Jan Jansen

23-01-2019

0

Waardeloze service

Vanwege de voornamelijk positieve reviews ben ik dit aan het proberen. De prijs vind ik hoog, zeker omdat ik in de bijstand zit. Maar ja, na 10 jaar contactloos wil je ook wel eens wat... Echter: op de 1e dag kreeg ik al te maken met een 'nep-user'. Die mij verleidde tot Skype-contact en zo maar absoluut niet echt was. Alle communicatie tussen mij en de service van C-date is daarna een ramp geworden. Ze kunnen of willen mijn berichten niet lezen. Mogelijk werken ze met Google-translate en begrijpen ze me daarom niet. Ik heb € 120 betaald voor een dode mus. Eerste en laatste keer online daten.

J

JohnHC

16-05-2018

0

aanmelden snel daten

snel aangemeld en snel beginnen te daten werkt allemaal prima maar ik moet nog zien of alles helemaal echt is aanmelden gaat makkelijk. en er zijn 's avonds veel mensen aanwezig.

R

Raymond

15-03-2018

1

makkelijk

beetje ordinair, maar wel lekker makkelijk als je begrijpt wat ik bedoel.

H

Henno

27-07-2017

0

echte contacten

een van de weinige sites voor directe seks waar ik gewoon daadwerkelijke contacten aan over heb gehouden. bij veel andere sites is het gewoon allemaal onzin. je moet er wel van houden natuurlijk en ik heb het idee dat niet iedereen begrijpt hoe het hier de bedoeling is, maar voor mij is dit gewoon een prima website!

R

Roel

06-07-2017

1

Handig snel discreet

Handig, snel, discreet Ideaal voor de weekenden, dan ben ik vaak van huis voor werk.

B

B.f

20-06-2017

0

Leuke site leuke contacten

Geprobeerd na het zien van een reclame. Leuke site, leuke contacten. Niet allemaal even interessant. Aantal dates gehad, makkelijk te regelen.

L

L. Visser

05-06-2017

0

Slecht

Erg slecht. Je kunt niet zien of de contactsuggesties actief zijn of al jaren in-actief, geen leeftijds- of identiteitscontrole, geen zoekopties en dus moet ik het doen met de suggesties van de site. Als man van 53 krijg ik in de contactsuggesties meisjes die mijn dochter hadden kunnen zijn, niet mijn doelgroep en als dat wel zo was dan ben ik zeker niet hun doelgroep. Een aantal reacties verstuurd naar vrouwen uit Drenthe maar als ik dat profiel daarna vanuit mijn Berichtenbox aanklik dan wonen ze ineens in Catalunya, Alsace of Nordrhein-Westfalen. Lijkt me stug dat deze dames dan zoeken in Drenthe omdat ze daar vaak voor hun werk of studie zijn. Als dit het beste van 2016 is dan zegt het iets over hoe slecht de rest dan wel niet moet zijn. Advies is om hier geen geld aan te besteden.

M

Martin

25-12-2016

0

lekkere "casual dates"

hoi allemaal ik zit op c-date en dat gaat heel lekker ik heb al meerdere "casual dates" gehad en dat is nog niet tegengevallen

_

__sasje92XXX

27-08-2016

0

date liep totaal anders. alles draait om seks

Mijn date liep totaal anders dan gepland. Dit doe ik nooit meer. Je denkt dat je gewoon een leuke afspraak hebt met een medemens, maar dan blijkt wederom dat de hele wereld alleen maar om seks draait. Niet dat ik uit was op trouwen en kinderen meteen, ik heb heus wel geweten waar C-date voor staat, maar dit is het andere uiterste. De man trok zo ongeveer meteen zijn broek uit zodra hij mij zag, nou vraag ik u, dat gaat toch een beetje te snel of niet?!

L

liever niet

20-05-2016

0

Goed dat dit er is

Goed dat dit er is, dan hebben mensen die alleen maar seks zoeken daar een veilige plaats voor en kom je die minder op straat tegen (hoop ik).

J

Juliette de Meern

31-10-2015

0

Oppervlakkigheid

De wereld wordt steeds oppervlakkiger. Nu kun je online seksdates scoren en dan gaan we er ook nog over zitten praten alsof dat normaal is. Vrijheid. Mij niet gezien. Waar gaat het heen.

V

VanBasten

08-10-2015

0

iets te fijn

Had zin in een date en dat ging helemaal goed tot en met het einde aan toe ;);) maar nu wil ik hem nog een keer zien en hij vond het eenmalig. Dus dat is een beetje balen maar misschien krijg ik hem wel zover nog....

C

Chrissie

29-09-2015

0

Leuk maar niet meer dan dat

Leuk voor iedereen die gewoon makkelijk wil daten. Ik las hier dat iemand wel "de liefde van zijn leven" had gevonden maar ik ben bang dat dat voor mij er niet helemaal in gaat zitten. Of diegene heeft erg veel gedate ofzo en toen op de juiste gestuit maar mij is dat nog niet overkomen.

V

van Grunsven

23-07-2015

0

Voor iedereen die internetdaten wil proberen is het prima

Is 1 van de weinige die gratis is dus makkelijk proberen. Geprobeerd, grappig. Op zich niks mis mee. Gaat er niet de man van je dromen vinden.

M

Mijntje Langenhuizen

12-07-2015

2

Liefde van mijn leven

Ik heb C-date geprobeerd. Na een ellendige tijd van in een scheiding liggen toch weer het daten opgepakt. Iets van 10 dates gehad. De ene beter dan de andere. Na een jaar daten met een man ben ik er nu al mee getrouwd! Dus weer een huwelijk dankzij C-date. Bedankt C-date! (Voor levering krijgen jullie een 10! ;-)

D

Delila Lourens

10-07-2015

0