NederlandReview

  Ervaringen Singles50

  Zoek je een datingsite voor singles? Lees via NederlandReview wat personen hebben ervaren bij Singles50. Wellicht is dit voor jou wel het bedrijf dat voor de ware liefde zal zorgen.

  Wat is Singles50?

  Singles50 is een exclusieve datingsite voor volwassen singles. Op het moment van schrijven wordt er door het bedrijf aangegeven dat er 766000 geregistreerde leden vertrouwen hebben in de wetenschappelijke benadering van liefde, zoals dat door Singles50 is uitgevonden. Ruim 57 procent krijgt een goede verhouding. Er wordt gesteld dat het daten via de website betrouwbaar, veilig en anoniem is.

  Singles50 - Restart your life - Find a partner

  Suggesties

  Er worden door het bedrijf alleen suggesties gedaan op basis van resultaten van Singles50’s wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Deze test is een beschrijving van de ideale partner. De contactaanbevelingen zijn gratis en zonder verplichtingen. Het bedrijf stelt een goede bescherming van persoonlijke gegevens te hebben. De mensen van Singles50 zorgen ervoor dat derden geen toegang hebben tot persoonlijke gegevens en communicatie met je contactsuggesties.

  Er wordt aangegeven dat daten niet altijd even eenvoudig is in België. Het kan zo zijn dat je in een klein dorp woont of voor werk veel moet reizen. De opkomst van online daten maakt het een stuk makkelijker om iemand te vinden, zodat jullie iets leuks kunnen doen tijdens het afspreken. Lees voor de zekerheid altijd even de algemene voorwaarden door op de website van dit bedrijf.

  Privacy

  Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de bescherming van de privacy een belangrijk onderwerp is. Er wordt expliciet aangegeven dat de verwerking van persoonsgegevens uit het klantenbestand exclusief in overeenstemming zijn met de wettelijk vastgestelde privacy. Er wordt gesteld dat het verwerken en verzamelen van persoonsgegevens gebruik wordt in het kader van de registratie op de website van de Singles50 Services. De gegevens worden pas gebruikt nadat de klant een akkoordverklaring heeft afgegeven.

  Er wordt door deze organisatie onderscheid gemaakt tussen persoonsgegevens. Dit doen ze in het kader van een gratis profiel en/of een premium lidmaatschap. Bij een gratis profiel worden er de volgende persoonsgegevens door het bedrijf verzameld. Stamgegevens zoals voornaam, e-mailadres, wachtwoord, geslacht, gezocht geslacht en geboortedatum.

  Persoonlijke kenmerken

  Persoonlijke kenmerken worden ook gebruikt. Je moet dan denken aan kenmerken zoals karaktereigenschappen, lengte, kleur ogen en haar, haarlengte, figuur, etnische herkomst en beroep. Je moet opleiding, jaarinkomen, drink- en rookgewoonten, of je kinderen hebt en religie doorgeven aan het datingbedrijf. Zoekprofiel- en andere gegevens die je achterlaat zijn informatie over regio, land, gemeente/stad, postcode en persoonlijk begroetingsbericht.

  Ten slotte geven we nog wat informatie over het bedrijf. De website valt onder de organisatie: be2 S.à.r.l. Dit bedrijf is gevestigd in Luxemburg. Mocht je contact willen opnemen met het datingbureau dan is dit mogelijk. Je kunt de organisatie dan een e-mail sturen. Het e-mail adres staat op de website van Singles50.

  Wat zijn de klantervaringen bij Singles50?

  Ben je al klant bij Singles50? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen bij Single50. Heb je de ware liefde gevonden? Wat vond je van de datingservice? Zou je vrijgezellen aanbevelen om hier een artikel te kopen. Ben jij nog steeds samen met de persoon die jij via Singles 50 hebt ontmoet? Hoe verloopt jullie relatie? Zijn jullie beide helemaal gek op elkaar en lopen jullie echt in de wolken? Laat via NederlandReview weten wat je klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Dit is het podium voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  Singles50
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Singles50

  Uw beoordeling

  premium

  Geen enkel pluspunt.
  Veel nepprofielen.
  Bij iedereen die ik aansprak en echt op een beleefde manier heb ik nooit een antwoord gekregen en ik bedoel dan ook nooit.
  Vreemd dat er ook dertigers en veertigers opzitten.
  Onmogelijk om te communiceren met een soort van moderator die steeds on-line is.
  Blijf er weg

  Door: Tom Bulteel06-11-2020
  Klaartje14-11-2020

  Ik had mijn profiel nog niet volledig ingevuld en ik had al 15 berichten. Sommige mannen zijn misschien wanhopig maar dit komt niet geloofwaardig over. Iedere keer ik online ga krijg ik opnieuw onmiddelijlk een 5-tal berichten. Duidelijk geautomatiseerd. En 2 mannen hebben dezelfde profielfoto... Ik had er dus geen zin meer in, gelukkig mijn profiel nog niet te ver ingevuld want wat blijkt: de deactivatie werkt niet... Ze zien mij er niet meer terug.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Singles50 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Singles50. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Singles50 actief?

  Singles50 is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Singles50 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.