Singles50

2

Bestellen

2

Service

3

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Singles50

Zoek je een datingsite voor singles? Lees via NederlandReview wat personen hebben ervaren bij Singles50. Wellicht is dit voor jou wel het bedrijf dat voor de ware liefde zal zorgen.


Wat is Singles50?


Singles50 is een exclusieve datingsite voor volwassen singles. Op het moment van schrijven wordt er door het bedrijf aangegeven dat er 766000 geregistreerde leden vertrouwen hebben in de wetenschappelijke benadering van liefde, zoals dat door Singles50 is uitgevonden. Ruim 57 procent krijgt een goede verhouding. Er wordt gesteld dat het daten via de website betrouwbaar, veilig en anoniem is.


Suggesties


Er worden door het bedrijf alleen suggesties gedaan op basis van resultaten van Singles50’s wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Deze test is een beschrijving van de ideale partner. De contactaanbevelingen zijn gratis en zonder verplichtingen. Het bedrijf stelt een goede bescherming van persoonlijke gegevens te hebben. De mensen van Singles50 zorgen ervoor dat derden geen toegang hebben tot persoonlijke gegevens en communicatie met je contactsuggesties.


Er wordt aangegeven dat daten niet altijd even eenvoudig is in België.  Het kan zo zijn dat je in een klein dorp woont of voor werk veel moet reizen. De opkomst van online daten maakt het een stuk makkelijker om iemand te vinden, zodat jullie iets leuks kunnen doen tijdens het afspreken. Lees voor de zekerheid altijd even de algemene voorwaarden door op de website van dit bedrijf.


Privacy


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de bescherming van de privacy een belangrijk onderwerp is. Er wordt expliciet aangegeven dat de verwerking van persoonsgegevens uit het klantenbestand exclusief in overeenstemming zijn met de wettelijk vastgestelde privacy. Er wordt gesteld dat het verwerken en verzamelen van persoonsgegevens gebruik wordt in het kader van de registratie op de website van de Singles50 Services. De gegevens worden pas gebruikt nadat de klant een akkoordverklaring heeft afgegeven.


Er wordt door deze organisatie onderscheid gemaakt tussen persoonsgegevens. Dit doen ze in het kader van een gratis profiel en/of een premium lidmaatschap. Bij een gratis profiel worden er de volgende persoonsgegevens door het bedrijf verzameld. Stamgegevens zoals voornaam, e-mailadres, wachtwoord, geslacht, gezocht geslacht en geboortedatum.


Persoonlijke kenmerken


Persoonlijke kenmerken worden ook gebruikt. Je moet dan denken aan kenmerken zoals karaktereigenschappen, lengte, kleur ogen en haar, haarlengte, figuur, etnische herkomst en beroep. Je moet opleiding, jaarinkomen, drink- en rookgewoonten, of je kinderen hebt en religie doorgeven aan het datingbedrijf. Zoekprofiel- en andere gegevens die je achterlaat zijn informatie over regio, land, gemeente/stad, postcode en persoonlijk begroetingsbericht.


Ten slotte geven we nog wat informatie over het bedrijf. De website valt onder de organisatie: be2 S.à.r.l. Dit bedrijf is gevestigd in Luxemburg. Mocht je contact willen opnemen met het datingbureau dan is dit mogelijk. Je kunt de organisatie dan een e-mail sturen. Het e-mail adres staat op de website van Singles50.


Wat zijn de klantervaringen bij Singles50?


Ben je al klant bij Singles50? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen bij Single50. Heb je de ware liefde gevonden? Wat vond je van de datingservice? Zou je vrijgezellen aanbevelen om hier een artikel te kopen. Ben jij nog steeds samen met de persoon die jij via Singles 50 hebt ontmoet? Hoe verloopt jullie relatie? Zijn jullie beide helemaal gek op elkaar en lopen jullie echt in de wolken? Laat via NederlandReview weten wat je klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Dit is het podium voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Premium

Heb een brief ontvangen aangaande wanbetaling dus +11€ kosten kan firma niet bereiken om te zeggen dat ik nu een nieuwe bankkaart heb ontvangen wegens phishing stuur hun dagelijks @ doch krijg geen antwoord wat nu kan dit abonnement niet opzeggen want dit gaat via speciaal formulier dat je pas krijgt na betaling

J

Janssens k

22-04-2022

0

premium

Geen enkel pluspunt. Veel nepprofielen. Bij iedereen die ik aansprak en echt op een beleefde manier heb ik nooit een antwoord gekregen en ik bedoel dan ook nooit. Vreemd dat er ook dertigers en veertigers opzitten. Onmogelijk om te communiceren met een soort van moderator die steeds on-line is. Blijf er weg

T

Tom Bulteel

06-11-2020

1