NederlandReview

  Ervaringen Mens & Relatie

  Ben je op zoek naar een duurzame partner? Droom je ervan om samen met iemand te zijn, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Mens & Relatie is een bedrijf dat zich richt op bemiddeling. Lees hier wat andere mensen van Mens & Relatie vinden. Door de reviews te lees kun je overwegen om met Mens & Relatie in zee te gaan. Onafhankelijke reviews lees je via NederlandReview.

  Mens & Relatie

  Mens & Relatie is een groot bedrijf dat haar dienstverlening richt op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Omdat dit volgens het bedrijf verplichtingen schept wordt er uiterst zorgvuldig te werk gegaan. Achterliggende gedachte hiervan is dat het bedrijf zich op deze wijze zo optimaal mogelijk voor haar klanten inzet. De werknemers bij Mens en Relatie worden aangenomen op basis van enkele selectiecriteria. Dat wil onder andere zeggen dat iedereen goed is opgeleid en zich aan een geheimhoudingsplicht moet houden.

  Klanten krijgen een persoonlijk consulent aangeboden, waarbij aangegeven kan worden wat je als klant belangrijk vindt. Het is van belang dat een consulent weet wie de klant is en welke behoeften er zijn. Het bedrijf stelt dat de zorgvuldige persoonlijke bemiddeling ervoor zorgdraagt dat ruim 75% van de ingeschreven mensen, binnen een periode van een jaar een partner heeft. Daarnaast wordt aangegeven dat de partner veelal een duurzame partner zal zijn. Dit wordt gezegd naar aanleiding van onderzoeksresultaten uitgevoerd door de Reclame Code Commissie.

  Bløf - Mens

  Dating en coaching

  Je kunt via Mens & Relatie ook gebruik maken van begeleiding op het gebied van dating & coaching. Er wordt door de organisatie aangegeven dat een aantal factoren belangrijk zijn als je op zoek bent naar duurzaam relatiegeluk. Zo is het van belang dat je iemand vindt die bij je past. Deze moet ook over mensenkennis en empathie beschikken zodat je de partner ziet en herkent. Je zult over contactvaardigheden moeten beschikken, of er aan werken. Er ontstaat wederzijdse interesse en er wordt een basis gelegd voor een relatie.

  Het bedrijf geeft aan dat er al vele tienduizenden relatiezoekenden bij elkaar zijn gebracht. Deze mensen hebben hun ervaringen achterlaten. Deze zijn te lezen op een speciale pagina van de website van Mens & Relatie. Het bedrijf werkt door het hele land en heeft consulenten actief in en rondom Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven.

  Algemene Voorwaarden

  Mens & Relatie handelt naar de algemene voorwaarden branchevereniging singles keurmerk. Daarin wordt onder andere aangegeven dat klachten over de uitvoering van de overeenkomst en/of bescherming van persoonsgegevens schriftelijk moeten worden ingediend bij de ondernemer. In dit geval dus Mens & Relatie. Mocht er een klacht zijn ingediend dient de ondernemer binnen een maand inhoudelijk op de klacht te reageren. Mocht het zo dat er door het bedrijf niet (of niet op tijd) wordt gereageerd, dan kun je gebruik maken van de geschillenregeling. Mocht je een afspraak willen maken dan kun je direct contact opnemen. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 088 - 02 21 900.

  Wat zijn de klantervaringen bij Mens & Relatie?

  Ben jij klant bij Mens & Relatie? Ben je via dit bedrijf op zoek gegaan naar een relatie? Hoe is dit gegaan? Ben je nog steeds bij deze persoon of werd de plank volledig mis geslagen? Hoe is de gehele procedure verlopen? Zou je andere mensen aanbevelen om hun zoektocht naar een partner via Mens & Relatie te starten? Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.

  Mens & Relatie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mens & Relatie

  Uw beoordeling

  Relatiebemiddeling

  Pluspunten? Geen
  Minpunten: te duur, te weinig inspanning en interesse van het personeel, klachten worden weggewuifd en persoonlijke matching valt vies tegen. Er wordt maar wat aangeklooid.

  Door: Iemand24-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Mens & Relatie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Mens & Relatie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mens & Relatie actief?

  Mens & Relatie is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating, Regio Dating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mens & Relatie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.