NederlandReview

    Ervaringen Bigbank

    Wat zeggen anderen over Bigbank? Wat zijn hun ervaringen? Bigbank is opgericht in 1992 in Estland. Ze hebben zich gespecialiseerd in deposito’s en leningen voor consumenten (in Nederland biedt Bigbank enkel deposito's aan). Ze hebben kantoren in Estland, Letland, Litouwen, Finland, Spanje en ook in Zweden. Ze bieden ook als internetbank termijndeposito’s aan op de Oostenrijkse, Duitse en de Nederlandse markt aan. Bigbank is de naam van alle banken op alle markten.
    Het is voor iedereen mogelijk om via het internet gebruik te maken van de diensten van de Bigbank.
    Natuurlijk moet de Bigbank zich aan dezelfde regels rondom solvabiliteit houden als vele andere banken. Een goede kredietanalyse is dan ook de basis om geld uit te lenen aan anderen.

    De Bigbank onderscheidt zich van de rest doordat ze meer middelen hebben om haar klanten beter te leren kennen. Hierdoor kunnen ze ook veel beter bieden wat de klant ook daadwerkelijk wil hebben. Ze zijn wat flexibeler dan de bestaande banken, wat een grote plus is.

    Over Bigbank in Nederland

    Bigbank is in Nederland een grensoverschrijdende financiële dienstverlener. Zo is de Bigbank ook aangemeld bij de Autoriteit Financiële Markten. Er zijn geen kantoren in Nederland. De deposito’s van de klanten van de Bigbank zijn tot 100.000 euro per persoon gegarandeerd. Dit gebeurt via het Etste garantiestelsel. Ook in Oostenrijk en Duitsland bieden ze termijndeposito’s aan. In Finland, Zweden, Spanje en de Baltische staten worden ook consumentenkredieten aangeboden aan de klanten van Bigbank. Ze willen de Nederlandse consumenten overtuigen van hun vakkennis door hun jarenlange ervaring in Finland en de Baltische Staten.


    Wat is beleggen? Zie het in dit filmpje!

    De diensten van Bigbank

    Bigbank biedt in Nederland termijndeposito’s aan voor particulieren. Het is belangrijk voor ze om een goede kwaliteit aan te bieden voor de diensten die ze aanbieden. Er wordt vooral gebruik gemaakt van het internet. Natuurlijk doen ze dit in alle landen volgens de regels. Het is goed om te zien welke mogelijkheden de Bigbank ook jou te bieden heeft.

    Klachten of tips over Bigbank

    Natuurlijk kan het ondanks alles gebeuren dat er iets mis gaat. Het is dan belangrijk om contact te krijgen met de Bigbank. Ondanks dat ze geen kantoor hebben in Nederland kun je ze wel via een Nederlands telefoonnummer bereiken. Ook kun je ze natuurlijk per email bereiken. Het is tevens mogelijk om ze via Skype te benaderen om zo je vraag te stellen.

    Wat vind jij van Bigbank.nl?

    Als je een ervaring hebt met Bigbank dan horen we graag van je. Het is belangrijk voor NederlandReview om jouw beoordeling van Bigbank te plaatsen op de website. Op die manier is het namelijk mogelijk om meerdere mensen te helpen om een eerlijk en goed beeld te krijgen van de Bigbank.

    Goede ervaringen met Bigbank? Zijn ze betrouwbaar en hebben ze een goede deposito in vergelijking met andere spaarproducten? Lees ervaringen hier!

    Bigbank
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    8.8
    94% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.8
    Service
    rating
    9
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    8.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Bigbank

    Uw beoordeling

    korting

    wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    Voorbeeld



    Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

    Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

    Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

    bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

    : Meld je aan
    Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
    Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
    Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

    2
    Stap 2: Log in
    Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


    Stap 3: Zoek je shop
    Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


    Stap 4: Doe je aankoop
    Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


    Stap 5: Krijg geld terug!
    Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

    Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

    Door: remco15-02-2021
    discount cialis15-02-2021

    buy cialis pills

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Meer pensioen? Zelf doen!

    Opent u een pensioenrekening via de onderstaande link? Dan belonen we u daar graag voor. U ontvangt dan €15 van ons.

    mgmco.nl/yyyamy/pp

    Beleggen met die pensioenrekening is heel simpel. Bij het openen kiest u welk deel van de inleg in aandelen en welk deel in obligaties wordt belegd. Daarna wordt elke euro die u naar de rekening overmaakt automatisch in aandelen van de 2.100 grootste beursgenoteerde bedrijven en in 1.700 verschillende obligaties wereldwijd belegd. Maar als u wilt, mag u altijd gratis switchen tussen al onze beleggingsfondsen.

    mgmco.nl/yyyamy/pp

    Door: tim26-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geweldige service!

    Bij vragen wordt je direct geholpen door Nederlands sprekende klantenservice en vrijwel direct antwoord. Ik heb nog nooit langer dan een aantal minuten hoeven te wachten op antwoord op mijn email.

    Rente word keurig op tijd gestort en heb er nooit of hoeven te wachten in tegenstelling tot andere aanbieder(s). Het enige puntje is de rente die is nog wel hoog maar niet meer zoals het is geweest maar dit is bij iedere aanbieder.

    Al met al ben ik zeer te vrede met mijn deposito's bij Bigbank!

    Door: Peter30-11-2018
    purchasing cialis online26-01-2021

    buy cialis online safely

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fijne bank

    Sinds kort ben ik overgestapt naar Bigbank en het aanmelden ging soepel en gemakkelijk. De website is ook erg eenvoudig in gebruik wat een groot verschil is met de aanbieder an de Portegese bank.

    Ook de snelheid van antwoorden is erg groot! Bigbank reageert vrijwel direct waar ik bij de ander toch wel lang moet wachten...

    Hoe het zal gaan met de rentebetalingen moet ik nog even afwachten maar tot nu toe heeft Bigbank een zeer betrouwbare uitstraling en indruk gewekt!

    Door: F.A. Vermalen07-02-2019
    Simone v W.27-02-2019

    Ik zelf ben al wat langer klant bij Bigbank en ook ik heb de zelfde goede ervaringen ondervonden. Mijn rente is ieder jaar netjes overgemaakt en kreeg zelfs bij de eerste keer verlengen een bonusrente van 0.1% op de huidige rente hopelijk krijg ik dit weer aangezien mijn contract binnenkort weer afloopt.

    Anoniem21-03-2019

    Wat zijn de ervaringen met (bron) belasting?

    Anoniem26-03-2019

    Er is geen bronbelasting bij Bigbank / in Estland

    Marlou01-04-2020

    Wat is jullie ervaring met kosten die je huisbank in rekening brengt? In mijn geval is dat de Rabobank. En zijn er nog andere onverwachte kosten waar ik rekening mee moet houden? Alvast dank voor de hulp!

    wilsontrades17-05-2020

    Hallo kijkers Ik beveel een geverifieerde en vertrouwde handelaar aan voor degenen die dagelijks extra geld willen verdienen, met een investering van 200 euro kunt u binnen 72 uur 2000 euro verdienen. Neem contact met ons op via WhatsApp: +27633586789 om te beginnen investeer 200 euro en verdien 2000 euro investeer 500 euro en verdien 5000 euro investeer 1000 euro en verdien 10000 euro Investeer 2000 euro en verdien 20000 euro Investeer 5000 euro en verdien 50000 euro Investeer 7000 euro en verdien 70000 euro Opnames worden verwerkt op de vervaldag !!! 100% echt en legitiem✔️✔️✔️ Neem contact met ons op om een investering op te zetten WhatsApp: +27633586789 of neem contact op met wilsontradeszone(at)gmail . com

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Aannelden bij Bigbank

    Ik heb me zojuist aangemeld bij de bigbank
    Achteraf heb ik twijfels mbt identificatiefraude omdat iemand aan huis een kopie maakt van je paspoort. Heeft iemand hier een mening over?

    Door: Bert de Vries24-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Verrassend

    Ik heb 10 jaar geleden een eerste deposito geopend bij BB met een mooie rente. In de loop der jaren heb ik zoveel vertrouwen gekregen dat het er nu 12 zijn. Elke maand één van 1 of 2 jaar looptijd.

    Door: J. van Leijen07-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Op deposito's krijg je nog rente tenminste

    Ik ben overgestapt naar Bigbank omdat de rente almaar lager wordt.
    Op deposito's krijg je tenminste nog rente. Niet zoveel als vroeger alleen, maar beter dan sparen.
    Bigbank is verder een professionele partner gebleken. Overstappen was relatief eenvoudig en het personeel is hier zakelijk en klantvriendelijk.

    Door: Rogier Lans20-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Goede rente

    Ben nu al een lange tijd klant bij Bigbank en heb eigenlijk nog nooit problemen gehad. Bij vragen ben ik altijd snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Recent is de rente ook weer verhoogd bij Bigbank hopelijk zet dit door!
    Al met al ben ik zeer tevreden

    Door: Leonie L.03-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Online zakendoen

    Een bank uit Estland, hoe verzin je het? Ik vond dat juist wel mooi. Je komt ze minder tegen in het straatbeeld dan bijvoorbeeld ABN of Rabo, maar ik doe vooral zaken online en geregeld met een deposito. Daarvoor is deze bank zeer geschikt.

    Door: De S.30-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Goede rente

    Goede rente, aardige klantenservice medewerkers ze staan je altijd goed te woord en proberen waar mogelijk mee te denken. Identificatie is ook prettig je word er goed over geinformeerd al met al tot nu toe een zeer prettige ervaring!

    Door: Pieters09-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima

    Simpel aan te vragen, de klantenservice is GEWELDIG! Alleen de rente is een klein beetje beter dan bij de gewone bank en keurig altijd mijn rente uitgekeerd gekregen!

    Door: Johan P.04-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Deposito meer profijt

    Deposito van Bigbank geeft veel meer profijt dan ik had bij ING. Overstap is daarom zeker een goede actie geweest.
    Verder ook zeker behulpzaam bij vragen en service.

    Door: G. Schreuders12-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iets meer rente maar geen vetpot

    Deposito genomen omdat je hier nog wel rente krijgt en bij de rabobank nog nauwelijks. Niet veel bijzonders. Wel (veel) meer rente maar geen vetpot.

    Door: Ter Heuze30-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Depositorekening

    Ik heb een depositorekening geopend bij Bigbank omdat sparen bij mijn huidige bank (ING) gewoonweg geen zin meer heeft.

    Rekening was relatief snel afgesloten, service is goed hier.

    Door: Anjo25-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    deposito via bigbank

    wij hebben een deposito lopen via bigband omdat je hier tenminste nog rente op ontvangt.

    Door: Elco vd Herik10-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Keurig

    Ik wordt er altijd keurig geholpen. Goede uitleg op de website en anders is er de klantenservice nog.

    Door: Van Gedenken06-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    FAQ

    Is Bigbank een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Bigbank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 94% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bigbank actief?

    Bigbank is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bigbank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.