Bigbank

8.6

Bestellen

8.6

Service

8.2

Prijs

8.5

Levering

94.1%

Zou hier weer kopen

Bigbank

Wat zeggen anderen over Bigbank? Wat zijn hun ervaringen? Bigbank is opgericht in 1992 in Estland. Ze hebben zich gespecialiseerd in deposito’s en leningen voor consumenten (in Nederland biedt Bigbank enkel deposito's aan). Ze hebben kantoren in Estland, Letland, Litouwen, Finland, Spanje en ook in Zweden. Ze bieden ook als internetbank termijndeposito’s aan op de Oostenrijkse, Duitse en de Nederlandse markt aan. Bigbank is de naam van alle banken op alle markten.
Het is voor iedereen mogelijk om via het internet gebruik te maken van de diensten van de Bigbank. 
Natuurlijk moet de Bigbank zich aan dezelfde regels rondom solvabiliteit houden als vele andere banken. Een goede kredietanalyse is dan ook de basis om geld uit te lenen aan anderen.

De Bigbank onderscheidt zich van de rest doordat ze meer middelen hebben om haar klanten beter te leren kennen. Hierdoor kunnen ze ook veel beter bieden wat de klant ook daadwerkelijk wil hebben. Ze zijn wat flexibeler dan de bestaande banken, wat een grote plus is.


Over Bigbank in Nederland

Bigbank is in Nederland een grensoverschrijdende financiële dienstverlener. Zo is de Bigbank ook aangemeld bij de Autoriteit Financiële Markten. Er zijn geen kantoren in Nederland. De deposito’s van de klanten van de Bigbank zijn tot 100.000 euro per persoon gegarandeerd. Dit gebeurt via het Etste garantiestelsel. Ook in Oostenrijk en Duitsland bieden ze termijndeposito’s aan. In Finland, Zweden, Spanje en de Baltische staten worden ook consumentenkredieten aangeboden aan de klanten van Bigbank. Ze willen de Nederlandse consumenten overtuigen van hun vakkennis door hun jarenlange ervaring in Finland en de Baltische Staten. De diensten van Bigbank

Bigbank biedt in Nederland termijndeposito’s aan voor particulieren. Het is belangrijk voor ze om een goede kwaliteit aan te bieden voor de diensten die ze aanbieden. Er wordt vooral gebruik gemaakt van het internet. Natuurlijk doen ze dit in alle landen volgens de regels. Het is goed om te zien welke mogelijkheden de Bigbank ook jou te bieden heeft. 


Klachten of tips over Bigbank

Natuurlijk kan het ondanks alles gebeuren dat er iets mis gaat. Het is dan belangrijk om contact te krijgen met de Bigbank. Ondanks dat ze geen kantoor hebben in Nederland kun je ze wel via een Nederlands telefoonnummer bereiken. Ook kun je ze natuurlijk per email bereiken. Het is tevens mogelijk om ze via Skype te benaderen om zo je vraag te stellen.


Wat vind jij van Bigbank.nl?

Als je een ervaring hebt met Bigbank dan horen we graag van je. Het is belangrijk voor NederlandReview om jouw beoordeling van Bigbank te plaatsen op de website. Op die manier is het namelijk mogelijk om meerdere mensen te helpen om een eerlijk en goed beeld te krijgen van de Bigbank. 


Goede ervaringen met Bigbank? Zijn ze betrouwbaar en hebben ze een goede deposito in vergelijking met andere spaarproducten? Lees ervaringen hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

spaarrekening

overboeken naar tegenrekening duurt te lang

J

Jaap van Eeuwijk

30-10-2023

0

Flexibele spaarrekening

N

Noam Dahan

31-03-2023

0

Flexibele spaarrekening

Omdat BigBank niet wilde volgen met de renteverhoging van Bunq Bank besloot ik mijn geld van de flexibele spaarrekening te halen. Toen ik het volledige bedrag wilde storten kreeg ik de vraag of ik de rekening wilde beeindigen. Ik heb toen ja aangegeven zodat ik ook de opgebouwde rente gelijk uitbetaald zou krijgen. Big bank doet er zo'n 2 dagen over om het geld over te maken naar de tegenrekening. En ze vertellen er niet bij dat je over die dagen geen rente uitgekeerd krijgt. Ik voel me belazerd.

N

Noam Dahan

29-03-2023

0

Aannelden bij Bigbank

Ik heb me zojuist aangemeld bij de bigbank Achteraf heb ik twijfels mbt identificatiefraude omdat iemand aan huis een kopie maakt van je paspoort. Heeft iemand hier een mening over?

B

Bert de Vries

24-04-2021

1

Verrassend

Ik heb 10 jaar geleden een eerste deposito geopend bij BB met een mooie rente. In de loop der jaren heb ik zoveel vertrouwen gekregen dat het er nu 12 zijn. Elke maand één van 1 of 2 jaar looptijd.

J

J. van Leijen

07-02-2021

0

Fijne bank

Sinds kort ben ik overgestapt naar Bigbank en het aanmelden ging soepel en gemakkelijk. De website is ook erg eenvoudig in gebruik wat een groot verschil is met de aanbieder an de Portegese bank. Ook de snelheid van antwoorden is erg groot! Bigbank reageert vrijwel direct waar ik bij de ander toch wel lang moet wachten... Hoe het zal gaan met de rentebetalingen moet ik nog even afwachten maar tot nu toe heeft Bigbank een zeer betrouwbare uitstraling en indruk gewekt!

F

F.A. Vermalen

07-02-2019

5

Prima

Simpel aan te vragen, de klantenservice is GEWELDIG! Alleen de rente is een klein beetje beter dan bij de gewone bank en keurig altijd mijn rente uitgekeerd gekregen!

J

Johan P.

04-02-2019

0

Geweldige service!

Bij vragen wordt je direct geholpen door Nederlands sprekende klantenservice en vrijwel direct antwoord. Ik heb nog nooit langer dan een aantal minuten hoeven te wachten op antwoord op mijn email. Rente word keurig op tijd gestort en heb er nooit of hoeven te wachten in tegenstelling tot andere aanbieder(s). Het enige puntje is de rente die is nog wel hoog maar niet meer zoals het is geweest maar dit is bij iedere aanbieder. Al met al ben ik zeer te vrede met mijn deposito's bij Bigbank!

P

Peter

30-11-2018

0

Goede rente

Ben nu al een lange tijd klant bij Bigbank en heb eigenlijk nog nooit problemen gehad. Bij vragen ben ik altijd snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Recent is de rente ook weer verhoogd bij Bigbank hopelijk zet dit door! Al met al ben ik zeer tevreden

L

Leonie L.

03-04-2018

0

Deposito meer profijt

Deposito van Bigbank geeft veel meer profijt dan ik had bij ING. Overstap is daarom zeker een goede actie geweest. Verder ook zeker behulpzaam bij vragen en service.

G

G. Schreuders

12-07-2017

0

Goede rente

Goede rente, aardige klantenservice medewerkers ze staan je altijd goed te woord en proberen waar mogelijk mee te denken. Identificatie is ook prettig je word er goed over geinformeerd al met al tot nu toe een zeer prettige ervaring!

P

Pieters

09-06-2017

0

iets meer rente maar geen vetpot

Deposito genomen omdat je hier nog wel rente krijgt en bij de rabobank nog nauwelijks. Niet veel bijzonders. Wel (veel) meer rente maar geen vetpot.

T

Ter Heuze

01-05-2017

0

Depositorekening

Ik heb een depositorekening geopend bij Bigbank omdat sparen bij mijn huidige bank (ING) gewoonweg geen zin meer heeft. Rekening was relatief snel afgesloten, service is goed hier.

A

Anjo

25-01-2017

0

Op deposito's krijg je nog rente tenminste

Ik ben overgestapt naar Bigbank omdat de rente almaar lager wordt. Op deposito's krijg je tenminste nog rente. Niet zoveel als vroeger alleen, maar beter dan sparen. Bigbank is verder een professionele partner gebleken. Overstappen was relatief eenvoudig en het personeel is hier zakelijk en klantvriendelijk.

R

Rogier Lans

20-01-2017

0

deposito via bigbank

wij hebben een deposito lopen via bigband omdat je hier tenminste nog rente op ontvangt.

E

Elco vd Herik

10-12-2016

0

Keurig

Ik wordt er altijd keurig geholpen. Goede uitleg op de website en anders is er de klantenservice nog.

V

Van Gedenken

06-03-2016

1

Online zakendoen

Een bank uit Estland, hoe verzin je het? Ik vond dat juist wel mooi. Je komt ze minder tegen in het straatbeeld dan bijvoorbeeld ABN of Rabo, maar ik doe vooral zaken online en geregeld met een deposito. Daarvoor is deze bank zeer geschikt.

D

De S.

30-09-2015

0