Lynx

6

Bestellen

4

Service

6

Prijs

2.7

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Lynx

Wanneer je wat geld over hebt kun je dat natuurlijk op een spaarrekening laten staan. Maar met de huidige lage rentestand levert je dat bijna niets extra’s op. Daarom kun je er ook voor kiezen om met extra geld te gaan beleggen. Dit kun je tegenwoordig via vele aanbieders doen, zo ook bij Lynx. Zij helpen je graag met de nodige informatie en tools zodat jij ook meer rendement uit je geld kunt halen. Of de informatie begrijpelijk genoeg is en of zij een goede handelspartner zijn kun je hier lezen.


Over Lynx

 
Lynx is sinds 2007 actief op de Nederlandse markt na de oprichting in 2006. Het is een online handelsplatform dat bedoeld is voor actieve beleggers of beleggers die actief willen leren beleggen tegen de laagste tarieven. Het handelsplatform Trader Workstation dat bij Lynx gebruikt wordt biedt toegang tot ruim 100 beurzen in 26 landen. Hierbij kun je beleggen in vele producten met de keuze uit meer dan 60 verschillende ordertypes. Dit platform staat al jaren bekend als de beste beleggingssoftware op de markt vanwege haar gebruiksgemak, stabiliteit en technische superioriteit. Sinds 2016 heeft Lynx naast dit platform ook een eenvoudigere versie voor beginnende beleggers die werkt vanaf de webbrowser, genaamd Lynx Basic.


Diensten

 
Bij Lynx kun je beleggen in de volgende producten:


Aandelen Opties Futures Sprinters Turbo's Speeders Valuta ETF's Obligaties


Je kunt voor het handelen hierin gebruik maken van de verschillende trader tools die Lynx aanbiedt: de GrafiekTrader, BookTrader, OptieTrader, ComboTrader, FXTrader en de MarktScanner. Zo houd je altijd overzicht op je investeringen. Wanneer je een rekening wilt openen bij Lynx om te starten met beleggen, moet je daarvoor minimaal € 3.000,- inleggen.


Voor hulp en advies kun je altijd rekenen op uitgebreide ondersteuning vanuit de helpdesk. Deze is van 08.00 tot 22.00 uur bereikbaar per e-mail, chat, telefoon of WhatsApp. Daarnaast bieden zij wekelijkse marktanalyses en een gratis educatieprogramma aan. Verder kun je informatiebrochures aanvragen, online webinars volgen en het kennisportaal bezoeken met een overzicht van vele artikelen over beleggen en de beurs.


Lynx Rendement Fonds

 
Naast het zelf beleggen kun je o.a. ook deelnemen aan het Lynx Rendement Fonds. Hierbij ben je zekerder van een te behalen rendement met minder risico’s, de minimale inleg hiervoor is € 5.000,-.


Klachten

 
Lynx is aangesloten bij het DSI. Deze heeft als doel het vertrouwen van de consument in de financiële markten te versterken door het verstrekken van een persoonsregistratie aan deskundigen binnen de financiële dienstverlening die aan bepaalde eisen voldoen op het gebied van deskundigheid, integriteit en werkervaring. Zij registreert hen in een openbaar register. Verder zijn zij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Dit is een onafhankelijk loket voor de bemiddeling van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners als Lynx.


Wat vind jij van Lynx?

 
Heb jij meer geld op de bank dankzij het feit dat je de beurs opgegaan bent met Lynx of lijd je alleen maar verlies en geef je hen daarvan de schuld? Vertel ons er alles over, zo weten andere consumenten beter of het een goed idee is om hun geld in te leggen bij hen.


Zijn de tarieven die Lynx op hun handelsplatform rekent werkelijk lager dan elders? Wat vinden klanten van de informatie en service die zij bieden?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

.

De commissies zijn laag, maar dat is de service ook. Koersen zijn niet realtime. Er is een vertraging van 15min. Zelfs van je huidige portefuille. Daarnaast zijn koersen van bepaalde Amerikaanse indices bijvoorbeeld ook niet zonder extra betaling zichtbaar. Systeem is erg gebruiksonvriendelijk. Lijkt erg op die van TradersOnly en ben daar ook al om die reden weg gegaan. Ik durf met zo een systeem geen grote posities in te nemen. Met de standaard service ben je eigenlijk zo blind als een mol. Dus tenzij je extra wilt betalen voor basisinformatie, gebruik dit platform niet om serieuze posities in te nemen.

N

Nguyen

11-06-2019

0forum

te complex niet aan te bevelen

dacht voordeel te hebben aan api. maar site te complex geld overboeken naar een of andere buitenlandse dubieuze rekening dus geen eigen rekening nr. Weet ook niet of dit binnen eu wetgeving valt als ze failliet gaan. daarnaast nog steeds geen reactie gekregen op mijn vraag, waardoor service ook tegenvalt en aanmelding is ook niet echt gebruiksvriendelijk. Idem onderliggend toch weer transactiekosten ivm buitenlandse valuta's Goedkeuring is ook dubieus en laat soms lang op zich wachten. aangemeld maar ga er niet eens aan beginnen

W

Who Cares

23-11-2018

0forum

veel te ingewikkeld

Plussen zijn lage transactiekosten en mogelijkheid over de hele wereld te beleggen. Nadelen: 1. de complexiteit van het platform en het taalgebruik in berichten. Onbegrijpelijk voor hen die van beleggen niet hun broodwinning of superhobby hebben gemaakt. 2. Als je een aandeel koopt op bv de Nasdaq, dan leen je automatisch dollars van Lynx. Dat beschermt je tegen valuta risico's, maar je moet wel rente betalen over die lening. Om dat te omzeilen moet je dollars kopen, want weer transactiekosten kost. Het geheel is niet inzichtelijk, dus voordat je dit doorhebt en er mee om kunt gaan, heb je al aanzienlijk veel geld aan rente betaald aan Lynx. Ik heb het opgezegd.

J

Jansen

06-08-2018

0forum