IcoCryptex

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

IcoCryptex

Handelen met geld is aardig risicovol. Mocht je dus de aandelenmarkt op willen gaan of iets anders op de beursmarkt willen doen, dan wil je een betrouwbaar bedrijf om je hierbij te helpen. Misschien is IcoCryptex dit wel. Maar wat zul je eigenlijk op hun website kunnen doen? Zal handelen en deals maken via hun website wel zo handig zijn? Zul je niet de kans lopen ineens al je zuurverdiende geld kwijt te raken? Zal het lastig zijn om een account aan te maken via hun website en zullen ze veel van je moeten weten? En zal er een IcoCryptex klantenservice zijn om je te helpen als er iets helemaal mis lijkt te gaan? Hier kunnen het beste mensen die al een account op IcoCryptex hebben je meer over vertellen. Lees de reviews die zij hebben geschreven om jou een beter beeld van IcoCryptex te geven. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien wat je van IcoCryptex kunt verwachten.


Over IcoCryptex

IcoCryptex is een bedrijf dat geldzaken aanbiedt. Ze zijn, volgens eigen zeggen, zo Nederlands als het maar zijn kan en voldoen dan ook aan de Europese en Nederlandse wetgeving. Je kunt via hen handelen in cryptogeld, een soort digitaal geld dat je online kunt kopen en verkopen. Voorbeelden hiervan zijn bitcoin en ethers. Ook kan het gaan om lokale valuta. Ze beweren bij IcoCryptex dat ten minste 99% van hun munten in een fysieke opslag zijn bewaard en dus niet op één of andere server of computer. Hierdoor zijn je munten in veilige handen en kan niemand eraan komen. Mocht je een account aanmaken op IcoCryptex en daar zaken gaan doen, dan kun je gebruik maken van de 0,15% trading fee die ze rekenen. Volgens hen is dit erg laag vergeleken met andere plekke. Mochten dat percentage toch veranderen, dan stellen ze je hiervan op de hoogte. Ze zullen geen stille verhogingen doorvoeren.
Diensten van IcoCryptex

Je kunt beginnen met handelen op IcoCryptex door een account aan te maken. Dit kan volgens IcoCryptex al snel gedaan zijn. Je hoeft alleen je e-mailadres en wat andere gegevens in te voeren. Via een sms zullen ze dan verifiëren of je inderdaad bent wie je beweert te zijn. Het is dus niet nodig om hen een kopie van je paspoort te sturen omdat ze ook wel begrijpen dat je hier niet op zit te wachten. Mocht er toch iets niet helemaal goed gaan, dan kijk je altijd de klantenservice van IcoCryptex benaderen.


Klachten, Complimenten en Tips voor IcoCryptex

Heb jij al een account op IcoCryptex? Of je nou veel met je account doet of niet, wij zouden je dankbaar zijn als je ons meer over jouw ervaring met IcoCryptex zou vertellen. Was het echt zo makkelijk om een account aan te maken? Wat kun je via hun website allemaal doen? Zijn je cryptomunten echt veilig in hun opslag? En kon IcoCryptex klantenservice je helpen toen je even niet verder kwam? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over ICOCrypto nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)