eToro

3.5
3.4

Bestellen

3.4

Service

3.4

Prijs

3.6

Levering

40%

Zou hier weer kopen

eToro

Ook schoon genoeg van het feit dat u over uw spaargeld bijna geen rente ontvangt? Of heeft u wat geld opzij gezet, wat u wel even kunt missen, dan is handelen in CFD’s wellicht iets voor u. Eén van de partijen via welke u dat kunt doen is eToro. Een wereldwijde markplaats om valuta's, grondstoffen en CFD voorraden online te verhandelen. Is dit ook geschikt voor beginners op deze markt? Of moet je echt veel verstand van deze handel hebben om iets te kunnen verdienen? Wat de ervaring van gebruikers van dit platform zijn leest u hier bij NederlandReview. Laat ook uw mening hier achter!

Over eToro

eToro.com is een toonaangevende aanbieder van een innovatief sociaal investeringsplatform. CFD broker eToro was niet alleen één van de eerste spelers die social trading aanbood, zij heeft dit idee ver doorontwikkeld. Het nadeel is dat eToro niet in het Nederlands beschikbaar is, en er geen betalingen met iDeal kunnen worden gedaan. Voordeel is wel dat u eerst een gratis demo account kunt nemen om alle functies risicoloos uit te proberen.

 

Diensten

eToro heeft een aantal unieke functies ontwikkeld in haar CFD software. Zij bieden u onderstaande drie handelsplatformen aan:

eToro WebTrader

eToro WebTrader biedt u alles wat u wenst. Overzichtelijke grafieken, een groot aanbod aan technische indicatoren en actueel nieuws over de aandelen en andere financiële producten van uw interesse. Daarnaast is het zeer gebruiksvriendelijk. Bij deze WebTrader kan ook gebruik worden gemaakt van CopyTrader. U kunt hiermee de succesvolle handels strategieën van een andere handelaar kopiëren. Zo leert een beginner van een oude rot in het vak. eToro OpenBook
eToro OpenBook is een mix tussen Facebook en Twitter voor handelaars in CFD’s. U kunt andere handelaars volgen, hun strategie kopiëren, op zoek gaan naar de meest succesvolle traders en uw commentaar delen met de andere gebruikers van het platform. Als u zelf een succesvolle CFD trading strategie heeft kunt u anderen uw trades laten volgen. Bij voldoende volgers wordt u een zogenaamde goeroe. U krijgt dan van eToro u een maandelijks inkomen uitgekeerd tot $10.000 bovenop uw winst. eToro Mobile Trader
Ook onderweg hoeft u niets te missen want met de eToro OpenBook social trading app en de eToro Mobile Trader app kunt u ook gewoon vanaf uw smartphone handelen.

De handelsplatformen van eToro moedigt haar gebruikers actief aan om contact met elkaar te leggen om handelsstrategieën met elkaar te delen. Via verschillende handelsplatformen hebt u altijd inzicht in de bewegingen van de meerderheid van de handelaars. Naast de kwaliteit van het handelsplatform, is het bij een CFD broker ook belangrijk om te kijken naar welke CFD's u er precies kunt verhandelen, en tegen welke prijs. Dit aanbod is bij eToro niet overweldigend, maar uitgebreid en gevarieerd genoeg voor de gemiddelde CFD handelaar.

Klachten

De financiële diensten van eToro vallen in Europa onder de rechtspersonen eToro Europe Ltd. en eToro UK Ltd. Deze bedrijven zijn gereguleerd door de Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC) en de Financial Conduct Authority (FCA). Daarmee weet u zeker dat uw geld veilig is. eToro garandeert een professionele en gepersonaliseerde klantenservice via een 24/5 live chat, e-mail en telefonische ondersteuning (Helaas niet in het Nederlands). Op de uitgebreide veelgestelde vragenpagina van eToro vindt u het antwoord op vele vragen. “Let op: Handelen brengt risico’s met zich mee. Riskeer niet meer kapitaal dan u bereid bent te verliezen.” 

Handelsplatform eToro: is dat veilig traden en haal je hier veel winst? Lees hoe hun klanten dit sociaal investeringsplatform beoordelen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Anderen bekeken ook