NederlandReview

  Ervaringen eToro

  Ook schoon genoeg van het feit dat u over uw spaargeld bijna geen rente ontvangt? Of heeft u wat geld opzij gezet, wat u wel even kunt missen, dan is handelen in CFD’s wellicht iets voor u. Eén van de partijen via welke u dat kunt doen is eToro. Een wereldwijde markplaats om valuta's, grondstoffen en CFD voorraden online te verhandelen. Is dit ook geschikt voor beginners op deze markt? Of moet je echt veel verstand van deze handel hebben om iets te kunnen verdienen? Wat de ervaring van gebruikers van dit platform zijn leest u hier bij NederlandReview. Laat ook uw mening hier achter!

  Over eToro

  eToro.com is een toonaangevende aanbieder van een innovatief sociaal investeringsplatform. CFD broker eToro was niet alleen één van de eerste spelers die social trading aanbood, zij heeft dit idee ver doorontwikkeld. Het nadeel is dat eToro niet in het Nederlands beschikbaar is, en er geen betalingen met iDeal kunnen worden gedaan. Voordeel is wel dat u eerst een gratis demo account kunt nemen om alle functies risicoloos uit te proberen.

  Het verhaal achter de beroemde stier op Wall Street

  Diensten

  eToro heeft een aantal unieke functies ontwikkeld in haar CFD software. Zij bieden u onderstaande drie handelsplatformen aan:

  eToro WebTrader

  eToro WebTrader biedt u alles wat u wenst. Overzichtelijke grafieken, een groot aanbod aan technische indicatoren en actueel nieuws over de aandelen en andere financiële producten van uw interesse. Daarnaast is het zeer gebruiksvriendelijk. Bij deze WebTrader kan ook gebruik worden gemaakt van CopyTrader. U kunt hiermee de succesvolle handels strategieën van een andere handelaar kopiëren. Zo leert een beginner van een oude rot in het vak. eToro OpenBook
  eToro OpenBook is een mix tussen Facebook en Twitter voor handelaars in CFD’s. U kunt andere handelaars volgen, hun strategie kopiëren, op zoek gaan naar de meest succesvolle traders en uw commentaar delen met de andere gebruikers van het platform. Als u zelf een succesvolle CFD trading strategie heeft kunt u anderen uw trades laten volgen. Bij voldoende volgers wordt u een zogenaamde goeroe. U krijgt dan van eToro u een maandelijks inkomen uitgekeerd tot $10.000 bovenop uw winst. eToro Mobile Trader
  Ook onderweg hoeft u niets te missen want met de eToro OpenBook social trading app en de eToro Mobile Trader app kunt u ook gewoon vanaf uw smartphone handelen.

  De handelsplatformen van eToro moedigt haar gebruikers actief aan om contact met elkaar te leggen om handelsstrategieën met elkaar te delen. Via verschillende handelsplatformen hebt u altijd inzicht in de bewegingen van de meerderheid van de handelaars. Naast de kwaliteit van het handelsplatform, is het bij een CFD broker ook belangrijk om te kijken naar welke CFD's u er precies kunt verhandelen, en tegen welke prijs. Dit aanbod is bij eToro niet overweldigend, maar uitgebreid en gevarieerd genoeg voor de gemiddelde CFD handelaar.

  Klachten

  De financiële diensten van eToro vallen in Europa onder de rechtspersonen eToro Europe Ltd. en eToro UK Ltd. Deze bedrijven zijn gereguleerd door de Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC) en de Financial Conduct Authority (FCA). Daarmee weet u zeker dat uw geld veilig is. eToro garandeert een professionele en gepersonaliseerde klantenservice via een 24/5 live chat, e-mail en telefonische ondersteuning (Helaas niet in het Nederlands). Op de uitgebreide veelgestelde vragenpagina van eToro vindt u het antwoord op vele vragen. “Let op: Handelen brengt risico’s met zich mee. Riskeer niet meer kapitaal dan u bereid bent te verliezen.”

  Handelsplatform eToro: is dat veilig traden en haal je hier veel winst? Lees hoe hun klanten dit sociaal investeringsplatform beoordelen!

  eToro
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  3.6
  44% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  3.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over eToro

  Uw beoordeling

  Portefeuille

  Werkt top gebruik de site en app al ruim 5 jaar

  Door: Bart08-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Beleggen

  Meest slechte klantenservice ooit. Alles is in het Nederlands bij aanmelden, maar een demo account sluiten is blijkbaar zo lastiger. Alles is in eens in het Engels, en het sluiten van een account is blijkbaar niet mogelijk.

  Door: Anoniem01-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geld opnemen

  Account aangemaakt was zo gebeurd

  Dan geld storten ook zo gebeurd
  Geld opnemen niet mogelijk, omdat hij me nr niet herkend erg vreemd nu kan ik geen geld opnemen en klantenservice reageert uiterraad niet!

  Door: Collin10-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Waarschuwing

  Waarschuwing ga niet in zee met eToro

  Na storting handelen niet mogelijk.
  Geld weer opnemen niet mogelijk
  Account sluiten niet mogelijk
  Klantenservice reageert niet op klachten
  Dus geld kwijt
  AFM wordt gevraagd om hulp

  Door: A van Reijsen04-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Crypto

  EToro, om te huilen. Al 4 maanden kan ik niets verhandelen. En geloof me, dit ligt niet aan mij,
  aan wetgeving of aan licensing problemen waar men zich achter verschuilt. Klantenservice zeer slecht bereikbaar. Uiteindelijk telefonisch contact gehad en mijn portfolio zou weer beschikbaar komen. Niet dus. Daarna diverse rappels gestuurd, geen antwoord meer. Ik snap niets van positieve reviews over de klantenservice, dat moet doorgestoken kaart zijn. Mensen, doe jezelf een lol en ga met een gerenommeerde broker in zee en niet met een shady clubje als etoro.

  Door: Jeroen17-03-2021
  oekumqobuc19-03-2021

  - <a href=""></a> dgr.uceo.nederlandreview.nl.nln.sw

  ogehibuwude19-03-2021

  - <a href=""></a> yiw.scus.nederlandreview.nl.qpr.no

  okaicifuzetso19-03-2021

  - <a href=""></a> dhs.ywmp.nederlandreview.nl.vkg.ac

  vibwopeti19-03-2021

  - <a href=""></a> mbj.vcuq.nederlandreview.nl.kxd.ej

  ubeitjawa19-03-2021

  - <a href=""></a> nva.fcnc.nederlandreview.nl.nfb.tf

  ekogest19-03-2021

  - <a href=""></a> mas.srqy.nederlandreview.nl.kni.hp

  wukaxinam19-03-2021

  - <a href=""></a> rir.xepu.nederlandreview.nl.sdf.il

  uyisuce19-03-2021

  - <a href=""></a> rfj.vetb.nederlandreview.nl.pgp.bp

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  etoro

  Regelmatig storingen.

  Kan regelmatig niet inloggen, niet verkopen of kopen, hierdoor sta ik regelmatig in de min, en verlies ik een hoop geld.

  Vandaag 23-2-2021 kon je de hele dag niet inloggen, dus weer niet kunnen handelen.


  Communicatie is alleen per mail, en is echt slecht/traag, vaak nog niet eens een antwoord op je vraag, maar een standaard geautomatiseerd bericht waar je niks aan heb.

  zodra mijn aandelen weer in de + staan dan haal ik mijn geld eraf en stop met Etoro ( wat een pruts bedrijf)

  Door: richard23-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  ETORO ONBETROUWBAAR

  Ik heb 7 januari een opname gedaan. Geld nog steeds niet ontvangen! Reacties van helpdesk zeer traag en lossen niets op. Dus NIET BIJ ETORO TRADEN!

  Door: HANS05-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  klacht eToro

  Niet bij eToro traden! Het aanmelden gaat makkelijk. Geld storten ook. Maar indien je van verschillende manieren geld stort, dan gaat het mis. Je account wordt geblokkeerd. Er wordt niet gereageerd op berichten. Je kan niets meer. Geld storten niet, geld opnemen niet en ook niet traden!

  Door: Jodi18-12-2017
  Hans05-02-2018

  Ik heb 7 januari een opname gedaan. Geld nog steeds niet ontvnagen!. Reacties van helpdesk zeer traag en lossen niets op. Dus eens met Jodi: NIET BIJ ETORO TRADEN!

  OneEar19-02-2018

  Via PayPal geld overgeboekt. Maar dat doe ik dus nooit meer bij Etoro. Er staat duidelijk dat ze uitbetalen via de manier waarop je geld gestort hebt. Wil ik dat doen, is de optie om PayPal te kiezen verdwenen!!!! Ik adviseer IEDEREEN om NOOIT via Etoro te handelen. Wat een drama!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Investeren is zo een stuk makkeljiker

  Ik investeer al jaren een deel van mijn vermogen in aandelen, maar dit levert me niet echt veel geld op. Ik heb nu echter een manier gevonden waarop ik veel makkelijker geld kan verdienen: eToro. Je volgt hier als het ware de ervaren investeerders in hun aankopen. Deze investeerders weten 9 van de 10 keer echt waar ze mee bezig zijn, waardoor ik vind dat het rendement heel hoog ligt. Ik heb er nu al meer aan verdiend dan aan mijn aandelen en zo lang ben ik nog helemaal niet bezig. Je moet er wat geld voor investeren, maar ik kan je garanderen dat het zeker de moeite waard is.

  Door: Manfred Rijvers25-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is eToro een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over eToro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is eToro actief?

  eToro is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen, Speculeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van eToro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.