eToro

3.4

Bestellen

3.4

Service

3.4

Prijs

3.6

Levering

40%

Zou hier weer kopen

eToro

Ook schoon genoeg van het feit dat u over uw spaargeld bijna geen rente ontvangt? Of heeft u wat geld opzij gezet, wat u wel even kunt missen, dan is handelen in CFD’s wellicht iets voor u. Eén van de partijen via welke u dat kunt doen is eToro. Een wereldwijde markplaats om valuta's, grondstoffen en CFD voorraden online te verhandelen. Is dit ook geschikt voor beginners op deze markt? Of moet je echt veel verstand van deze handel hebben om iets te kunnen verdienen? Wat de ervaring van gebruikers van dit platform zijn leest u hier bij NederlandReview. Laat ook uw mening hier achter!


Over eToro

eToro.com is een toonaangevende aanbieder van een innovatief sociaal investeringsplatform. CFD broker eToro was niet alleen één van de eerste spelers die social trading aanbood, zij heeft dit idee ver doorontwikkeld. Het nadeel is dat eToro niet in het Nederlands beschikbaar is, en er geen betalingen met iDeal kunnen worden gedaan. Voordeel is wel dat u eerst een gratis demo account kunt nemen om alle functies risicoloos uit te proberen.


 


Diensten

eToro heeft een aantal unieke functies ontwikkeld in haar CFD software. Zij bieden u onderstaande drie handelsplatformen aan:


eToro WebTrader

eToro WebTrader biedt u alles wat u wenst. Overzichtelijke grafieken, een groot aanbod aan technische indicatoren en actueel nieuws over de aandelen en andere financiële producten van uw interesse. Daarnaast is het zeer gebruiksvriendelijk. Bij deze WebTrader kan ook gebruik worden gemaakt van CopyTrader. U kunt hiermee de succesvolle handels strategieën van een andere handelaar kopiëren. Zo leert een beginner van een oude rot in het vak. eToro OpenBook
eToro OpenBook is een mix tussen Facebook en Twitter voor handelaars in CFD’s. U kunt andere handelaars volgen, hun strategie kopiëren, op zoek gaan naar de meest succesvolle traders en uw commentaar delen met de andere gebruikers van het platform. Als u zelf een succesvolle CFD trading strategie heeft kunt u anderen uw trades laten volgen. Bij voldoende volgers wordt u een zogenaamde goeroe. U krijgt dan van eToro u een maandelijks inkomen uitgekeerd tot $10.000 bovenop uw winst. eToro Mobile Trader
Ook onderweg hoeft u niets te missen want met de eToro OpenBook social trading app en de eToro Mobile Trader app kunt u ook gewoon vanaf uw smartphone handelen.


De handelsplatformen van eToro moedigt haar gebruikers actief aan om contact met elkaar te leggen om handelsstrategieën met elkaar te delen. Via verschillende handelsplatformen hebt u altijd inzicht in de bewegingen van de meerderheid van de handelaars. Naast de kwaliteit van het handelsplatform, is het bij een CFD broker ook belangrijk om te kijken naar welke CFD's u er precies kunt verhandelen, en tegen welke prijs. Dit aanbod is bij eToro niet overweldigend, maar uitgebreid en gevarieerd genoeg voor de gemiddelde CFD handelaar.


Klachten

De financiële diensten van eToro vallen in Europa onder de rechtspersonen eToro Europe Ltd. en eToro UK Ltd. Deze bedrijven zijn gereguleerd door de Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC) en de Financial Conduct Authority (FCA). Daarmee weet u zeker dat uw geld veilig is. eToro garandeert een professionele en gepersonaliseerde klantenservice via een 24/5 live chat, e-mail en telefonische ondersteuning (Helaas niet in het Nederlands). Op de uitgebreide veelgestelde vragenpagina van eToro vindt u het antwoord op vele vragen. “Let op: Handelen brengt risico’s met zich mee. Riskeer niet meer kapitaal dan u bereid bent te verliezen.” 


Handelsplatform eToro: is dat veilig traden en haal je hier veel winst? Lees hoe hun klanten dit sociaal investeringsplatform beoordelen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Nog niets, alleen account aangemaakt maar wil het gewist hebben

Na mij uitgebreid (incl. paspoortnummer etc) aangemeld te hebben, kreeg ik achteraf toch spijt. Ik heb diverse malen geprobeerd mijn account te laten verwijderen maar zonder resultaat want het blijft maar bestaan :-( Toen een feedback gestuurd incl het verzoek mijn accountgegevens te verwijderen. Gaat kennelijk gewoon niet gebeuren!

H

Harry0712

06-05-2022

0forum

Beleggen

Meest slechte klantenservice ooit. Alles is in het Nederlands bij aanmelden, maar een demo account sluiten is blijkbaar zo lastiger. Alles is in eens in het Engels, en het sluiten van een account is blijkbaar niet mogelijk.

A

Anoniem

01-08-2021

0forum

Geld opnemen

Account aangemaakt was zo gebeurd Dan geld storten ook zo gebeurd Geld opnemen niet mogelijk, omdat hij me nr niet herkend erg vreemd nu kan ik geen geld opnemen en klantenservice reageert uiterraad niet!

C

Collin

10-07-2021

0forum

Waarschuwing

Waarschuwing ga niet in zee met eToro Na storting handelen niet mogelijk. Geld weer opnemen niet mogelijk Account sluiten niet mogelijk Klantenservice reageert niet op klachten Dus geld kwijt AFM wordt gevraagd om hulp

A

A van Reijsen

05-05-2021

0forum

Crypto

EToro, om te huilen. Al 4 maanden kan ik niets verhandelen. En geloof me, dit ligt niet aan mij, aan wetgeving of aan licensing problemen waar men zich achter verschuilt. Klantenservice zeer slecht bereikbaar. Uiteindelijk telefonisch contact gehad en mijn portfolio zou weer beschikbaar komen. Niet dus. Daarna diverse rappels gestuurd, geen antwoord meer. Ik snap niets van positieve reviews over de klantenservice, dat moet doorgestoken kaart zijn. Mensen, doe jezelf een lol en ga met een gerenommeerde broker in zee en niet met een shady clubje als etoro.

J

Jeroen

18-03-2021

8forum

etoro

Regelmatig storingen. Kan regelmatig niet inloggen, niet verkopen of kopen, hierdoor sta ik regelmatig in de min, en verlies ik een hoop geld. Vandaag 23-2-2021 kon je de hele dag niet inloggen, dus weer niet kunnen handelen. Communicatie is alleen per mail, en is echt slecht/traag, vaak nog niet eens een antwoord op je vraag, maar een standaard geautomatiseerd bericht waar je niks aan heb. zodra mijn aandelen weer in de + staan dan haal ik mijn geld eraf en stop met Etoro ( wat een pruts bedrijf)

R

richard

24-02-2021

0forum

Portefeuille

Werkt top gebruik de site en app al ruim 5 jaar

B

Bart

08-10-2020

0forum

ETORO ONBETROUWBAAR

Ik heb 7 januari een opname gedaan. Geld nog steeds niet ontvangen! Reacties van helpdesk zeer traag en lossen niets op. Dus NIET BIJ ETORO TRADEN!

H

HANS

05-02-2018

0forum

klacht eToro

Niet bij eToro traden! Het aanmelden gaat makkelijk. Geld storten ook. Maar indien je van verschillende manieren geld stort, dan gaat het mis. Je account wordt geblokkeerd. Er wordt niet gereageerd op berichten. Je kan niets meer. Geld storten niet, geld opnemen niet en ook niet traden!

J

Jodi

18-12-2017

2forum

Investeren is zo een stuk makkeljiker

Ik investeer al jaren een deel van mijn vermogen in aandelen, maar dit levert me niet echt veel geld op. Ik heb nu echter een manier gevonden waarop ik veel makkelijker geld kan verdienen: eToro. Je volgt hier als het ware de ervaren investeerders in hun aankopen. Deze investeerders weten 9 van de 10 keer echt waar ze mee bezig zijn, waardoor ik vind dat het rendement heel hoog ligt. Ik heb er nu al meer aan verdiend dan aan mijn aandelen en zo lang ben ik nog helemaal niet bezig. Je moet er wat geld voor investeren, maar ik kan je garanderen dat het zeker de moeite waard is.

M

Manfred Rijvers

25-04-2017

0forum