ANWB Creditcard

Alle reviews

ANWB Creditcard

40% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Waardeloos service.waardeloos medewerkers.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ICS ANWB Card

  Ook ik wordt er na meer dan 20 jaar trouwe dienst zonder meer uitgekieperd bij ICS, omdat ik met pensioen zou gaan, terwijl dat helemaal niet zo is. En naar inkomsten uit verhuur wort niet gevraagd. Gebruik de card alleen op vakantie en maak nooit gebruik van de gespreid betalen regeling. Zeer botte manier van omgaan met trouwe klanten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  silver card

  Hi, Na vele telefoontjes en door versturen naar andere (service)medewerkers is de aanvraag voor een silvercard ingevuld. Wisselende ervaring met medewerkers van zeer goed tot zeer slecht. Identificatie online is niet te doen 4 x afgewezen. Inmiddels 12 dagen verder geen bericht. Zelf contact opgenomen. Kaart is niet in behandeling genomen, foto tbv identificatie niet goed. Medewerker geeft aan dat mail van hen hierover door providor is onderschept! Daar hebben ze al langere tijd problemen mee.
  We besluiten elders een Card aan te vragen. net zoals vele voorgangers op deze site voor ons.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goldcard

  Zeer traag,slechte service tonen begrip zeggen ze maar daar geloof ik niets van. Zeker na 4x telefonisch contact gehad te hebben en 1,5 uur in de wacht gestaan zonder een goeie oplossing te bieden voor mijn klacht!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  -

  waardeloos
  Mijn card ook na 25 jaar geblokkeerd. geen toegang meer tot de online app.r eden te weinig inkomen???
  Dat dat ze dat pas na 25 bedacht hebben. bij klacht over gang van zaken verschuilt de anwb zich achter VISA terwijl ze de anwb groot op de kaart hebben zijn en actief de kaart promoten. ANWB moet zich schamen
  geen ster waard

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  travel Agencies

  Zonder dat ik akkoord geef schrijft deze bedrijf €14,80 af.
  Als je belt anwb fraude dan moet ik contact opnemen met het bedrijf.
  Dus bedrijven die achter mijn gegevens komen die kunnen afschrijven zonder dat ik akkoord geef en dan kan ik achter aan !
  Mooi veilig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  valse mails

  ik krijg volgens de credit kaart afd van de anwb valse emails die worden niet verstuurd via de anwb zegt men maar alles klopt tel nummer alles is er een lek bij deze afdeling

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autohuur goldcar

  Hebben een auto gehuurd voor 11 dagen in Valencia doyouspain
  Kwamen bij Goldcar terecht 1e auto zat vol met deuken ging daar niet mee accoord kregen een andere auto hadden €344,- voor betaald moest bij Goldcar nog een keer 309,14 betalen weet niet waarvoor want ze spreken geen Engels. Maar wat een moeite dat ik moet doen om 234,14 terug te krijgen want ik heb maar €75,00
  Terug ontvangen. Zeggen ze van ICS dat ze het dossier gaan sluiten terwijl ik allesheb opgestuurd zelfs afschriften waar die 2 bedragen op staan. Nooit geen visa meer bij anwb ics

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nvt

  Ai of te wel Artificial Intelligence Slaat door
  bij aanvraag 2e creditcard word deze systematic geweigerd door AI
  ik blank had geen moeite met de id verification. mijn vrouw donker van huidskleur word bij de id scan al systematisch niet geaccepteerd
  als daar ook nog een joined account bij komt is het systeem helemaal op tilt.
  Maar het ergste is dat er Geen Mens dit kan overrulen.
  computer als hulp ok. maar nu is de computer de baas. en dat is het einde van de samenleving

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Visa

  Onbegrijpelijk visa na 25 jaar trouwe klant. Nooit achterstallige betalingen en alle papieren ingezonden niet goed volgens de visa. Ik heb inmiddels door dat mensen die 25 jaar visa hebben er standaard uitgemieterd worden of je nu kredietwaardig bent of niet. Voor ons geen anwb Visa card meer. Zelfs het laatste bedrag kan ik niet meer overmaken wil er graag vanaf. Maar die handeling kan ik zelfs niet meer doen. Moet op rekening wachten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kredietwaardigheids check

  Onbegrokpelijk hoe Visa hier omgaat met hun klanten. Zoals weten hier problemen met de Visa card. Na 25 jaren een visa card gespreid betalen moet ik na nieuwe regels mijn financiele status doorgeven en blijk ik ineens niet meer kredietwaardig te zijn! Wel nog even mijn jaarbijdragen voor 2022 laten betalen. Wat een blamage voor Visa. School voorbeeld voor klant onvriendlijkheid. Dit toch maar eens bij het programma RADAR melded.

  Ik zal he nog sterker vertellen bij mij werd net tijdens mijn verhaal de verbinding verbroken.
  Echt Asociale behandeling

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  credit card

  Het spijt me maar van het gemak over de identificatie zie ik niet bepaald iets terug. Wat een ellende. Vooral het gesprek aan de telefoon en de toon van de brief dat mijn card is geblokkeerd.
  Ik ben heel veel tijd bezig geweest omdat vooral bij het maken van de foto ik tot ik weet niet hoeveel keer de boel werd afgekeurd. Sorry hoor, maar lachen voor een foto wordt goedgekeurd ?
  Het duurde nogal voordat ik nu aan de telefoon te horen kreeg dat mijn sessie was afgekeurd en ook waarom. Die mail heb ik blijkbaar gemist.
  Het zou wel zo prettig en vriendelijk zijn als ten minste in de brief stond dat mijn poging om het elektronisch te doen mislukt was.
  Een soort grammofoonplaat dat er ook een andere optie is, tot slot, helpt niet om de stemming en het voorrecht klant te mogen zijn van de mens te verbeteren. Dat die optie er was kon ik in de brief wel lezen. Als er ook in gestaan had dat het mis was gegaan, zou ik dat ook nog kunnen begrijpen.
  Ik was zelf vanaf 1980 informatie specialist en denk toch dat ik lang niet de enige ben waarbij de gedachte over het gemak waarmee niet van het scherm spat. Ook bij mijn dochter lukte het niet een goede afdruk van de documenten te maken voor een identificatie. Ik begrijp niet waarom dat niet zou kunnen door een afdruk te scannen. Dat gaat zo ver ik kan bedenken voor velen van ons gemakkelijker. Natuurlijk hebben ook velen van mijn leeftijd zelfs die mogelijkheid niet.
  Ik zou het op prijs stellen als de communicatie en de informatie op een paar punten toch wordt bijgesteld. Dit is wel heel onvriendelijk. Voorst werd er op mijn vraag wat er met de niet goedgekeurde informatie wordt gedaan geen antwoord gegeven.
  Ik ben van jullie al die jaren wel veel betere service gewend geweest.
  Een treurige boodschap en dag voor mij en mogelijk vele anderen.
  J

  zoo herkenbaar ik zelf ook +20 jaar IT wereld gezeten
  De terminator film word snel realitijd. Computers grijpen de macht
  AI rules

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ANWB VISA gespreid betalen

  Na 25 jaren een visa card gespreid betalen moet ik na nieuwe regels mijn financiele status doorgeven en blijk ik ineens niet meer kredietwaardig te zijn! Heb gewoon een prima inkomen. Ik gebruik de card niet vaak , tolpoortjes en autohuur tijdens vakantie .Gebeld en gevraagd wat mijn inkomsten dan zouden moeten zijn en dan hebben ze zo’n vreemd antwoord…….Er zijn geen minimum inkomsten vastgelegd maar zij, jawel zij, de visaorganisatie wegen af wie er wel een kaart en wie niet mag.. Gebaseerd op je uitgaven en bv hypotheek. Grote uitgave heb ik niet, geen schulden en een erg lage hypotheek dus ….. dus vraag nog even ter bevestiging of het dan dus mogelijk is dat een ander met hetzelfde inkomen wel hun card mogen behouden krijg ik een bevestigend antwoord. Daar zouden dan toch gewoon vaste regels voor moeten zijn en niet op die zie ik wel zitten en die ander niet met hetzelfde inkomen???? Maar ik krijg nog fijn een paar weken voordat hij geblokkeerd wordt en ze houden mij graag als klant maar dan een ander soort kaart maar dan mag ik daar zelf achteraan als de kaart verlopen is….tja

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ics card

  Goedemiddag,
  Ik reageer op uw brief van 27 maart j.l. waarin u een vooraanmelding geeft van de identificatieplicht bij International Card Services.
  Heb van hen vandaag een brief ontvangen met aanwijzingen. Ben hier braaf mee aan de gang gegaan maar tot mijn spijt wordt mijn Europese legitimatiekaart niet herkend, evenals mijn rijbewijs. Heb het een aantal keren geprobeerd maar kom niet verder.
  Kunt u aangeven welke alternatieve mogelijkheden er zijn?
  Vriendelijke groet,
  G.J. Assink Eibergen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overschrijving

  Na een maand is de overschrijving van mijn vriendin nog niet binnen. Ik verdenk ANWB ervan met mijn geld te beleggen. Al zoveel tijd mee kwijt. Schandalig !

Anderen bekeken ook

Kredietconcurrent
6 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Kredietconcurrent.nl is een bedrijf wat bemiddeld bij het geld lenen, waaronder een doorlop...

Krediet Groep Nederland
8 reviews

Geld lenen is soms een noodzakelijk kwaad, maar het kan gelukkig ook aangenaam verlopen bij een betrouwbare kredietverlener. Maar is dat hier ook h...

MKB Bedrijfskrediet
4 reviews

Als je een MKB onderneming hebt of wilt starten, komt het nogal eens voor dat je kapitaal nodig hebt om te kunnen investeren. Als je geen voorraad ...

ABN AMRO Credit Card & Betaalpakket
17 reviews

Wilt u graag weten wat anderen over de Abn Amro Credit Card zeggen? Lees dan de reviews, meningen en beoordelingen op Abn Amro Credit Card. Het is ...

ANWB Creditcard

Als je overal wilt kunnen betalen, ook in het buitenland en ook als het nu niet meteen financieel goed uitkomt, dan kun je ervoor kiezen om een creditcard aan te schaffen. Dit kan bij een bank, maar ook de ANWB biedt haar leden dit product aan. Lees hier de ervaringen van andere klanten.

Over ANWB Creditcard 
De ANWB werd al in juli 1883 en zij hebben inmiddels ruim 4 miljoen leden. Zij bieden allerlei diensten en producten aan, de meest bekende hiervan is de Wegenwacht. Ook geven zij informatie over vervoer en verkeer, geven tips voor dagjes uit of een vakantie en zij bieden hun leden allerlei voordelen. Voor meer informatie over de organisatie en wat zij doen zie ANWB Wegenwacht. Hier gaan wij het specifiek hebben over de ANWB Creditcard die zij aan hun leden aanbieden.

Diensten 
Over Creditcards 
Met een creditcard kun je in restaurants, online winkels, tankstations, hotels en nog veel meer betalen zonder dat het bedrag meteen van je rekening wordt afgeschreven. Voordeel hiervan is dat je met een creditcard vrijwel overal kunt betalen, ook in het buitenland. Aan een creditcard zit wel een bestedingslimiet. Eigenlijk is een creditcard dus een soort lening.

ANWB Creditcard 
Bij de ANWB kunnen leden verschillende creditcards aanvragen.

Visa Gold Card 
Met de mogelijkheid om contactloos te betalen en een bestedingslimiet van € 5.000,-. Bovendien krijg je hierbij aflevergarantie, dat betekent dat wanneer je iets koopt met de creditcard en het wordt niet geleverd, dat dit dan gedekt is. Ook krijg je hierbij een aankoopverzekering van 365 dagen, een gratis extra creditcard voor de partner en gratis een eigen risico autohuur verzekering en een verkeersrechtsbijstandverzekering autohuur. De jaarlijkse kosten zijn € 37,50.

Visa Card 
Deze creditcard biedt ook aflevergarantie en de mogelijkheid om contactloos te betalen. De bestedingslimiet van deze creditcard is € 2.500,-, en de aankoopverzekering is 180 dagen. De jaarlijkse kosten zijn € 14,50.

Visa Card jongeren t/m 24 jaar 
Deze creditcard voor jongeren is ook inclusief aflevergarantie en de mogelijkheid om contactloos te betalen. De inkomensvereiste voor deze creditcard is lager en de bestedingslimiet is € 500,-. Ook hierbij zit een aankoopverzekering van 180 dagen. De jaarlijkse kosten bedragen € 14,50.

ANWB Prepaid Creditcard 
Er is ook een zogenaamde prepaid creditcard van de ANWB. Hiervoor is geen BKR toetsing nodig, je stort geld op de kaart en kunt deze net als andere creditcards gebruiken om betalingen mee te doen. Met de Prepaid Card bepaal je zelf je limiet en de jaarlijkse kosten zijn € 20,-. Ook hierbij krijg je een aankoopverzekering van 180 dagen en kun je contactloos betalen.

Als je niet precies weet welke creditcard bij jou past, dan kun je gebruik maken van de online keuzehulp. Bij alle creditcards van de ANWB kun je ook geld storten op je creditcard. Wanneer je meer dan € 500,- tegoed hebt opgebouwd, ontvang je hierover spaarrente. Je kunt al je aankopen in één keer of in termijnen betalen. Voor inzicht in je creditcard kun je inloggen op de website, maar je kunt ook je creditcard beheren in de ANWB Creditcard app. Je kunt de creditcard online of telefonisch aanvragen, een BKR toetsing hoort bij de procedure.

Voorwaarden Creditcard 
Je kunt alleen een aanvraag voor een ANWB Visa Card of ANWB Mastercard doen als je in Nederland woont, een geldig identiteitsbewijs hebt en ouder bent dan 18 jaar. Verder moet je een bepaald minimuminkomen hebben. Voor meer informatie kun je op de website terecht.

Wat is jouw mening over de ANWB Creditcard? 
Heb jij een creditcard van de ANWB? Schrijf dan hier jouw ervaringen op, zodat anderen hier wat van op kunnen steken!

Hoe zijn de ervaringen met de ANWB Creditcard, zijn de voorwaarden duidelijk en is de rente die je bij hen over je uitgaven moet betalen niet te hoog?

}