NederlandReview

    Ervaringen ANWB Creditcard

    Als je overal wilt kunnen betalen, ook in het buitenland en ook als het nu niet meteen financieel goed uitkomt, dan kun je ervoor kiezen om een creditcard aan te schaffen. Dit kan bij een bank, maar ook de ANWB biedt haar leden dit product aan. Lees hier de ervaringen van andere klanten.

    Over ANWB Creditcard


    De ANWB werd al in juli 1883 en zij hebben inmiddels ruim 4 miljoen leden. Zij bieden allerlei diensten en producten aan, de meest bekende hiervan is de Wegenwacht. Ook geven zij informatie over vervoer en verkeer, geven tips voor dagjes uit of een vakantie en zij bieden hun leden allerlei voordelen. Voor meer informatie over de organisatie en wat zij doen zie ANWB Wegenwacht. Hier gaan wij het specifiek hebben over de ANWB Creditcard die zij aan hun leden aanbieden.

    Creditcards - Verstandig of niet? (2019)

    Diensten

    Over Creditcards


    Met een creditcard kun je in restaurants, online winkels, tankstations, hotels en nog veel meer betalen zonder dat het bedrag meteen van je rekening wordt afgeschreven. Voordeel hiervan is dat je met een creditcard vrijwel overal kunt betalen, ook in het buitenland. Aan een creditcard zit wel een bestedingslimiet. Eigenlijk is een creditcard dus een soort lening.

    ANWB Creditcard


    Bij de ANWB kunnen leden verschillende creditcards aanvragen.

    Visa Gold Card


    Met de mogelijkheid om contactloos te betalen en een bestedingslimiet van € 5.000,-. Bovendien krijg je hierbij aflevergarantie, dat betekent dat wanneer je iets koopt met de creditcard en het wordt niet geleverd, dat dit dan gedekt is. Ook krijg je hierbij een aankoopverzekering van 365 dagen, een gratis extra creditcard voor de partner en gratis een eigen risico autohuur verzekering en een verkeersrechtsbijstandverzekering autohuur. De jaarlijkse kosten zijn € 37,50.

    Visa Card

    Deze creditcard biedt ook aflevergarantie en de mogelijkheid om contactloos te betalen. De bestedingslimiet van deze creditcard is € 2.500,-, en de aankoopverzekering is 180 dagen. De jaarlijkse kosten zijn € 14,50.

    Visa Card jongeren t/m 24 jaar

    Deze creditcard voor jongeren is ook inclusief aflevergarantie en de mogelijkheid om contactloos te betalen. De inkomensvereiste voor deze creditcard is lager en de bestedingslimiet is € 500,-. Ook hierbij zit een aankoopverzekering van 180 dagen. De jaarlijkse kosten bedragen € 14,50.

    ANWB Prepaid Creditcard


    Er is ook een zogenaamde prepaid creditcard van de ANWB. Hiervoor is geen BKR toetsing nodig, je stort geld op de kaart en kunt deze net als andere creditcards gebruiken om betalingen mee te doen. Met de Prepaid Card bepaal je zelf je limiet en de jaarlijkse kosten zijn € 20,-. Ook hierbij krijg je een aankoopverzekering van 180 dagen en kun je contactloos betalen.

    Als je niet precies weet welke creditcard bij jou past, dan kun je gebruik maken van de online keuzehulp. Bij alle creditcards van de ANWB kun je ook geld storten op je creditcard. Wanneer je meer dan € 500,- tegoed hebt opgebouwd, ontvang je hierover spaarrente. Je kunt al je aankopen in één keer of in termijnen betalen. Voor inzicht in je creditcard kun je inloggen op de website, maar je kunt ook je creditcard beheren in de ANWB Creditcard app. Je kunt de creditcard online of telefonisch aanvragen, een BKR toetsing hoort bij de procedure.

    Voorwaarden Creditcard


    Je kunt alleen een aanvraag voor een ANWB Visa Card of ANWB Mastercard doen als je in Nederland woont, een geldig identiteitsbewijs hebt en ouder bent dan 18 jaar. Verder moet je een bepaald minimuminkomen hebben. Voor meer informatie kun je op de website terecht.

    Wat is jouw mening over de ANWB Creditcard?


    Heb jij een creditcard van de ANWB? Schrijf dan hier jouw ervaringen op, zodat anderen hier wat van op kunnen steken!

    Hoe zijn de ervaringen met de ANWB Creditcard, zijn de voorwaarden duidelijk en is de rente die je bij hen over je uitgaven moet betalen niet te hoog?

    ANWB Creditcard
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    3.8
    30% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over ANWB Creditcard

    Uw beoordeling

    ics card

    Goedemiddag,
    Ik reageer op uw brief van 27 maart j.l. waarin u een vooraanmelding geeft van de identificatieplicht bij International Card Services.
    Heb van hen vandaag een brief ontvangen met aanwijzingen. Ben hier braaf mee aan de gang gegaan maar tot mijn spijt wordt mijn Europese legitimatiekaart niet herkend, evenals mijn rijbewijs. Heb het een aantal keren geprobeerd maar kom niet verder.
    Kunt u aangeven welke alternatieve mogelijkheden er zijn?
    Vriendelijke groet,
    G.J. Assink Eibergen.

    Door: G.J. Assink13-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    travel Agencies

    Zonder dat ik akkoord geef schrijft deze bedrijf €14,80 af.
    Als je belt anwb fraude dan moet ik contact opnemen met het bedrijf.
    Dus bedrijven die achter mijn gegevens komen die kunnen afschrijven zonder dat ik akkoord geef en dan kan ik achter aan !
    Mooi veilig

    Door: Dogan Alkan30-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    valse mails

    ik krijg volgens de credit kaart afd van de anwb valse emails die worden niet verstuurd via de anwb zegt men maar alles klopt tel nummer alles is er een lek bij deze afdeling

    Door: Jan Mourik28-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Autohuur goldcar

    Hebben een auto gehuurd voor 11 dagen in Valencia doyouspain
    Kwamen bij Goldcar terecht 1e auto zat vol met deuken ging daar niet mee accoord kregen een andere auto hadden €344,- voor betaald moest bij Goldcar nog een keer 309,14 betalen weet niet waarvoor want ze spreken geen Engels. Maar wat een moeite dat ik moet doen om 234,14 terug te krijgen want ik heb maar €75,00
    Terug ontvangen. Zeggen ze van ICS dat ze het dossier gaan sluiten terwijl ik allesheb opgestuurd zelfs afschriften waar die 2 bedragen op staan. Nooit geen visa meer bij anwb ics

    Door: Ron Stoltenhoff16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    nvt

    Ai of te wel Artificial Intelligence Slaat door
    bij aanvraag 2e creditcard word deze systematic geweigerd door AI
    ik blank had geen moeite met de id verification. mijn vrouw donker van huidskleur word bij de id scan al systematisch niet geaccepteerd
    als daar ook nog een joined account bij komt is het systeem helemaal op tilt.
    Maar het ergste is dat er Geen Mens dit kan overrulen.
    computer als hulp ok. maar nu is de computer de baas. en dat is het einde van de samenleving

    Door: E. H.Schokker01-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Visa

    Onbegrijpelijk visa na 25 jaar trouwe klant. Nooit achterstallige betalingen en alle papieren ingezonden niet goed volgens de visa. Ik heb inmiddels door dat mensen die 25 jaar visa hebben er standaard uitgemieterd worden of je nu kredietwaardig bent of niet. Voor ons geen anwb Visa card meer. Zelfs het laatste bedrag kan ik niet meer overmaken wil er graag vanaf. Maar die handeling kan ik zelfs niet meer doen. Moet op rekening wachten.

    Door: Carla Dubbeldam24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kredietwaardigheids check

    Onbegrokpelijk hoe Visa hier omgaat met hun klanten. Zoals weten hier problemen met de Visa card. Na 25 jaren een visa card gespreid betalen moet ik na nieuwe regels mijn financiele status doorgeven en blijk ik ineens niet meer kredietwaardig te zijn! Wel nog even mijn jaarbijdragen voor 2022 laten betalen. Wat een blamage voor Visa. School voorbeeld voor klant onvriendlijkheid. Dit toch maar eens bij het programma RADAR melded.

    Door: Rob Crutzeb15-06-2021
    Carla Dubbeldam07-09-2021

    Ik zal he nog sterker vertellen bij mij werd net tijdens mijn verhaal de verbinding verbroken. Echt Asociale behandeling

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    credit card

    Het spijt me maar van het gemak over de identificatie zie ik niet bepaald iets terug. Wat een ellende. Vooral het gesprek aan de telefoon en de toon van de brief dat mijn card is geblokkeerd.
    Ik ben heel veel tijd bezig geweest omdat vooral bij het maken van de foto ik tot ik weet niet hoeveel keer de boel werd afgekeurd. Sorry hoor, maar lachen voor een foto wordt goedgekeurd ?
    Het duurde nogal voordat ik nu aan de telefoon te horen kreeg dat mijn sessie was afgekeurd en ook waarom. Die mail heb ik blijkbaar gemist.
    Het zou wel zo prettig en vriendelijk zijn als ten minste in de brief stond dat mijn poging om het elektronisch te doen mislukt was.
    Een soort grammofoonplaat dat er ook een andere optie is, tot slot, helpt niet om de stemming en het voorrecht klant te mogen zijn van de mens te verbeteren. Dat die optie er was kon ik in de brief wel lezen. Als er ook in gestaan had dat het mis was gegaan, zou ik dat ook nog kunnen begrijpen.
    Ik was zelf vanaf 1980 informatie specialist en denk toch dat ik lang niet de enige ben waarbij de gedachte over het gemak waarmee niet van het scherm spat. Ook bij mijn dochter lukte het niet een goede afdruk van de documenten te maken voor een identificatie. Ik begrijp niet waarom dat niet zou kunnen door een afdruk te scannen. Dat gaat zo ver ik kan bedenken voor velen van ons gemakkelijker. Natuurlijk hebben ook velen van mijn leeftijd zelfs die mogelijkheid niet.
    Ik zou het op prijs stellen als de communicatie en de informatie op een paar punten toch wordt bijgesteld. Dit is wel heel onvriendelijk. Voorst werd er op mijn vraag wat er met de niet goedgekeurde informatie wordt gedaan geen antwoord gegeven.
    Ik ben van jullie al die jaren wel veel betere service gewend geweest.
    Een treurige boodschap en dag voor mij en mogelijk vele anderen.
    J

    Door: Joke Hoogewerf04-06-2021
    E. H.Schokker01-10-2021

    zoo herkenbaar ik zelf ook +20 jaar IT wereld gezeten De terminator film word snel realitijd. Computers grijpen de macht AI rules

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ANWB VISA gespreid betalen

    Na 25 jaren een visa card gespreid betalen moet ik na nieuwe regels mijn financiele status doorgeven en blijk ik ineens niet meer kredietwaardig te zijn! Heb gewoon een prima inkomen. Ik gebruik de card niet vaak , tolpoortjes en autohuur tijdens vakantie .Gebeld en gevraagd wat mijn inkomsten dan zouden moeten zijn en dan hebben ze zo’n vreemd antwoord…….Er zijn geen minimum inkomsten vastgelegd maar zij, jawel zij, de visaorganisatie wegen af wie er wel een kaart en wie niet mag.. Gebaseerd op je uitgaven en bv hypotheek. Grote uitgave heb ik niet, geen schulden en een erg lage hypotheek dus ….. dus vraag nog even ter bevestiging of het dan dus mogelijk is dat een ander met hetzelfde inkomen wel hun card mogen behouden krijg ik een bevestigend antwoord. Daar zouden dan toch gewoon vaste regels voor moeten zijn en niet op die zie ik wel zitten en die ander niet met hetzelfde inkomen???? Maar ik krijg nog fijn een paar weken voordat hij geblokkeerd wordt en ze houden mij graag als klant maar dan een ander soort kaart maar dan mag ik daar zelf achteraan als de kaart verlopen is….tja

    Door: Esther Hamerslag28-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Overschrijving

    Na een maand is de overschrijving van mijn vriendin nog niet binnen. Ik verdenk ANWB ervan met mijn geld te beleggen. Al zoveel tijd mee kwijt. Schandalig !

    Door: Jolande Aarts 04-03-2020
    cialis 20 mg16-02-2021

    cialis online

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    FAQ

    Is ANWB Creditcard een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over ANWB Creditcard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is ANWB Creditcard actief?

    ANWB Creditcard is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Creditcards & Bankpassen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ANWB Creditcard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.