NederlandReview

  Ervaringen Saldodipje

  Soms red je het einde van de maand financieel net niet omdat er een onverwachte uitgave op je af is gekomen. Je fiets ging stuk, er kwam een tandartsrekening binnen die hoger uitviel dan gedacht, etc. Het kan dan het handig zijn om een minilening bij Saldodipje aan te vragen. Dit is een lening vanaf € 100,- die je aan kunt vragen op het moment dat je een dipje in je saldo hebt. Dit bedrag moet wel snel terugbetaald worden, maar als dit geen probleem voor je is, kan het een uitkomst zijn. Wat de ervaringen van andere klanten met Saldodipje zijn lees je hier op NederlandReview.

  Over Saldodipje

  Saldodipje is een initiatief van Ferratum UK Ltd, en een onderdeel van de Ferratum Group. Zij zijn een een internationale verstrekker van minileningen, en op Europees niveau marktleider op dit gebied. In 2005 werd De Ferratum Group opgericht in Finland en zijn inmiddels actief in 23 landen. Sinds februari 2015 is de Ferratum Group een beursgenoteerd bedrijf, waarvan de aandelen worden verhandeld op de beurs van Frankfurt (DAX). Zij willen de grootste mobiele bank ter wereld worden.


  Saldodipje in een item van RTL Editie.nl

  Diensten

  Via saldodipje.nl kun je een minilening aanvragen vanaf € 100,-. Hiervoor geldt wel dat je tussen de 20 en 70 jaar oud moet zijn, en een gezonde financiële huishouding moet hebben. Bij goedkeuring van de aanvraag kan het bedrag binnen 24 uur op je rekening komen te staan. De tijd die het duurt hangt ook af van de verwerkingstijden van de bank. De aanvraag voor een lening vul je via een online formulier in. De terugbetalingstermijn kan in 3 verschillende periodes, 15, 30 of 45 dagen.

  Aanvragen, hoe werkt het

  • Kies het gewenste bedrag (van € 100,- tot maximaal € 800,-) en de looptijd.
  • 2. Upload jouw ID document en kies een garantsteller. De garantstelling is er om ervoor te zorgen dat Saldodipje minimaal risico loop over het geleende bedrag. Je kunt kiezen uit Global Guarantee (een extern bedrijf dat garant staat, tegen een kostprijs), of een persoonlijke garantstelling. Dat kan een familielid zijn bijvoorbeeld, die de aanvraag mede ondertekent.
  • 3. Verifieer je bankrekening via iDeal: Dit wordt gedaan door tijdens het aanvragen via iDeal € 0,01 cent over te boeken naar Saldodipje. Zo weet jij, maar ook Saldodipje zeker dat het bankrekeningnummer klopt.
  • 4. Bij een akkoord wordt je geld snel gestort, je kunt het soms al binnen 24 uur op je bankrekening hebben.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over Ferratum UK dan kun je die naar klachtenregeling@ferratum.co.uk sturen. Vermeld hierin je naam, je klacht en het referentienummer en je eventuele mobiele nummer. Je krijgt dan meteen een ontvangstbevestiging, en ze proberen binnen 5 werkdagen inhoudelijk te reageren. Soms duurt het langer om alles te onderzoeken, zij hebben tot 8 weken om tot een besluit te komen over je klacht, de ‘final resolution’. Als je ontevreden bent met deze beslissing kun je contact opnemen met de Financial Ombudsman Service of via het Alternatief/Online Dispute Resolution platform. Ook kun je nog terecht bij het ODR platform van de Europese Commissie.

  Laat hier ook jouw review over Saldodipje achter!

  Dankzij Saldodipje uit een financieel dipje gehaald, of ga je er bij hen qua budget vooral op achteruit? Aan- of afrader, je leest hier alle reviews!

  Saldodipje
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

  3.6
  28% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Saldodipje

  Uw beoordeling

  rente is 5 euro

  hahaha de naam was bij mij wel van toepassing. Wasmachine kapot dus toen kwam ik saldodipje tegen. Aangezien geld lenen altijd geld kost was ik wel een beetje voorzichtig. Maar 400 euro geleend een maand en daarna met 5 euro extra terugbetaald. Voor die 5 euro hoef ik het dan niet te laten, dus ok...

  Door: Grietje11-12-2017
  J.A. van der Giessen13-03-2020

  jij werkt zeker bij hen?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Lening

  Prima service binnen een dag geregeld

  Door: Judith19-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Mini lening

  Mini lening aangevraagd. Snel geld op de rekening. Wij hebben binnen 5 dagen de documenten van de garantsteller opgestuurd en werd steeds afgekeurd. Elke keer weer gedaan wat ze vroegen en toch weer afgekeurd. Totdat de 5 dagen voorbij waren. Dus boete betalen. Oplichters zijn het! Nooit meer gebruik maken van Saldodipje!!!!

  Door: M.m22-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  500 Euro lening

  Oplichters! Ik heb 500 Euro geleend en ik moest 2 Euro rente betalen. Zij hebben gevraagd voor een garantsteller en ik heb alles verstuurd. De rente werd 117 Euro en zij zeiden dat de informatie zijn niet jusit ingevuld.

  Door: Mohamad Kashout27-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  oplichters

  waarom pakken ze deze oplichters niet aan? zoveel mensen klagen enz..

  Door: mustafa19-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Vraagje

  Vraagje, heb de afgelopen maand 2x €100 euro geleend en beide terug betaald, hoefde maar €100,70 terug te betalen, hoe kan dit? Was voorheen nooit zo... gevoel dat er iets fout is.

  Door: Mick k18-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  lening saldodip

  vuile kankermongolen alles om geld en geld af te troggelen heb gezegd datik geen toesteming meer geef om mijn gegevens te gebruiken tenzij t noodzakelijk is maar ja luisteren nergens naar klantenservice in zwaar beneden niveau, niet mee in zee gaan geen zaken mee doen feratum was te vertrouwen maar nu niet meer

  Door: sjoerd18-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  minilening saldodipje

  al jaren ben ik klant van saldodipje maar sinds de recente aanpassingen van hun terugbetaalbeleid betaal ik nu elke minilening+rente altijd binnen de 2weken termijn terug zo voorkom ik de verzuimboete. maar nu is het weer tijd om de minilening terug tebetalen binnen de 2weken tijd om de verzuimboete te voorkomen maar nu probeer ik al ruim 7dagen het bedrag volledig terug te betalen maar al die 7dagen is de knop via mijn account onderaan de lening geen knop voor betaal minilening volledig terug tevinden. ik heb saldodipje binnen de 2weken een mail gestuurd voor een link zodat ik de betaling volledig via ideal of thrustly kan terug betalen maar nu wachten ze zolang met de link voor de betaling te sturen zodat de 2weken voorbij zijn en de boete er bij word gerekent en via de mail word alleen benoemt hoe ik de lening kan aflossen via mijn account verder geen rekening nmr ofwat maar terug betalen gaat er lastig hea als jullie de terug betaal functie verwijderen. in al mijn jaren heb ik nog geen 1x de boete hoeven betalen en dat ben ik nu ook zeker niet van plan! tis wel goed met jullie daar! stuur maar een nieuwe link voor de terug betaling+rente natuurlijk en zo nee ?dan bekijken jullie het maar en zie ik graag iemand aan mijn deur verschijnen.
  zorg gewoon dat die site volledig goed werkt voor het terugbetalen aangezien jullie wel beste boetes rekenen dat houden jullie prima bij en snel dat ze dan kunnen.
  ik zie graag een oplossing tegemoet maar wat als dat niet gebeurt ? die boete komen ze maar persoonlijk innen kan ik hier dan nog iets mee doen of aangezien ik alles binnen hun termijn heb geprobeert op telossen! hoor graag reactie wie dit ook heefd meegemaak

  Door: leonidas15-08-2020
  Anne21-08-2020

  Binnen 14 dagen handmatig overmaken op NL11RABO0307397998 (Trustly Group AB) onder vermelding van het nummer van uw lening.

  Anon23-08-2020

  En hoe garant is het dat het geld dan klopt en niet dat ik '2x' moet betalen ?

  P10-11-2020

  stel ik maak binnen 5 dagen het geld weer terug over na het rekeningnummer waar het vandaan komt dan is er neem ik aan niks aan de hand?

  Frank 10-11-2020

  Gewoon slecht leen hier nooit meer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Mini lening

  Sinds saldodipje erbij is gekomen is het bagger geworden zwaar af te raden dit

  Door: Rocky08-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Lening

  Zijn oplichters nu het van saldodipje is. Niet meer lenen hier wat ze verbouwen de website en veranderen de voorwaarden ook steeds zonder dat je dit duidelijk krijgt te weten. Kan je heel veel geld kosten!

  Door: Tony02-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Lening

  Ook ik was voor een aantal jaar een tevreden klant van Ferratum, maar nu Saldodipje het heeft overgenomen is het zeer slecht geworden. Ik moest mijn bankrekening verifiëren wat dan ook was gelukt. Probleem is dat dat meer dan een week geleden was en dat ik nog steeds geen geld heb. Het is jammer dat er geen goede alternatieven zijn op de Nederlandse markt, want dan zou ik allang hebben gewisseld

  Door: Anoniem05-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Lening

  Geen reacties. Oplichters.

  Door: Anoniem04-02-2020
  Anoniem01-03-2020

  Heb je wel een lening gekregen dan?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Lening

  Dikke fuck bende sorry voor mijn woorden ????

  Door: Anita Nicolaij01-02-2020
  Akke Anita Nicolaij04-02-2020

  Na dik week wachten en werkelijk tig mails kun je een stuk minder lenen dan vooreerst en moet je een persoonlijke garant steller hebben. Kan me voorstellen dat sommige mensen zo snel geld nodig hebben dus daarmee akkoord gaan. Vervolgens geen garantstelling vinden en een boete moeten betalen. Mensen pas op de hoogte hiervan dat kunnen ze niet zelf bepalen daar zijn afspraken over gemaakt.

  Ellen van Essen13-02-2020

  Ook al lever je alles netjes op tijd tijd aan qua garantsteller heb je kans dat je toch een boete krijgt. Ze proberen zichzelf in te dekken met de autoreply dat het erg druk is en ze niet op tijd hun mail kunnen lezen of beantwoorden. Let op dus!

  Anoniem01-03-2020

  Hoe heb je terug betaald dan want ik kan de betaalmethode niet vinden waar ze het wel over hebben in de overeenkomt

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  .

  Zeer slechte service houden zich van geen elke kant aan hun afspraak, spijtig voor Ferratum dat ze dit hebben gedaan die waren echt top, ps ik wacht al een week op reactie...

  Door: Ruben30-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Saldodipje een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 25 ervaringen geplaatst over Saldodipje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Saldodipje actief?

  Saldodipje is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Saldodipje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.