NederlandReview

    Ervaringen Saldodipje

    Soms red je het einde van de maand financieel net niet omdat er een onverwachte uitgave op je af is gekomen. Je fiets ging stuk, er kwam een tandartsrekening binnen die hoger uitviel dan gedacht, etc. Het kan dan het handig zijn om een minilening bij Saldodipje aan te vragen. Dit is een lening vanaf € 100,- die je aan kunt vragen op het moment dat je een dipje in je saldo hebt. Dit bedrag moet wel snel terugbetaald worden, maar als dit geen probleem voor je is, kan het een uitkomst zijn. Wat de ervaringen van andere klanten met Saldodipje zijn lees je hier op NederlandReview.

    Over Saldodipje

    Saldodipje is een initiatief van Ferratum UK Ltd, en een onderdeel van de Ferratum Group. Zij zijn een een internationale verstrekker van minileningen, en op Europees niveau marktleider op dit gebied. In 2005 werd De Ferratum Group opgericht in Finland en zijn inmiddels actief in 23 landen. Sinds februari 2015 is de Ferratum Group een beursgenoteerd bedrijf, waarvan de aandelen worden verhandeld op de beurs van Frankfurt (DAX). Zij willen de grootste mobiele bank ter wereld worden.


    Saldodipje in een item van RTL Editie.nl

    Diensten

    Via saldodipje.nl kun je een minilening aanvragen vanaf € 100,-. Hiervoor geldt wel dat je tussen de 20 en 70 jaar oud moet zijn, en een gezonde financiële huishouding moet hebben. Bij goedkeuring van de aanvraag kan het bedrag binnen 24 uur op je rekening komen te staan. De tijd die het duurt hangt ook af van de verwerkingstijden van de bank. De aanvraag voor een lening vul je via een online formulier in. De terugbetalingstermijn kan in 3 verschillende periodes, 15, 30 of 45 dagen.

    Aanvragen, hoe werkt het

    • Kies het gewenste bedrag (van € 100,- tot maximaal € 800,-) en de looptijd.
    • 2. Upload jouw ID document en kies een garantsteller. De garantstelling is er om ervoor te zorgen dat Saldodipje minimaal risico loop over het geleende bedrag. Je kunt kiezen uit Global Guarantee (een extern bedrijf dat garant staat, tegen een kostprijs), of een persoonlijke garantstelling. Dat kan een familielid zijn bijvoorbeeld, die de aanvraag mede ondertekent.
    • 3. Verifieer je bankrekening via iDeal: Dit wordt gedaan door tijdens het aanvragen via iDeal € 0,01 cent over te boeken naar Saldodipje. Zo weet jij, maar ook Saldodipje zeker dat het bankrekeningnummer klopt.
    • 4. Bij een akkoord wordt je geld snel gestort, je kunt het soms al binnen 24 uur op je bankrekening hebben.

    Klachten

    Wanneer je een klacht hebt over Ferratum UK dan kun je die naar klachtenregeling@ferratum.co.uk sturen. Vermeld hierin je naam, je klacht en het referentienummer en je eventuele mobiele nummer. Je krijgt dan meteen een ontvangstbevestiging, en ze proberen binnen 5 werkdagen inhoudelijk te reageren. Soms duurt het langer om alles te onderzoeken, zij hebben tot 8 weken om tot een besluit te komen over je klacht, de ‘final resolution’. Als je ontevreden bent met deze beslissing kun je contact opnemen met de Financial Ombudsman Service of via het Alternatief/Online Dispute Resolution platform. Ook kun je nog terecht bij het ODR platform van de Europese Commissie.

    Laat hier ook jouw review over Saldodipje achter!

    Dankzij Saldodipje uit een financieel dipje gehaald, of ga je er bij hen qua budget vooral op achteruit? Aan- of afrader, je leest hier alle reviews!

    Saldodipje
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    3.8
    26% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    rente is 5 euro

    hahaha de naam was bij mij wel van toepassing. Wasmachine kapot dus toen kwam ik saldodipje tegen. Aangezien geld lenen altijd geld kost was ik wel een beetje voorzichtig. Maar 400 euro geleend een maand en daarna met 5 euro extra terugbetaald. Voor die 5 euro hoef ik het dan niet te laten, dus ok...

    Door: Grietje11-12-2017
    J.A. van der Giessen13-03-2020

    jij werkt zeker bij hen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Lening

    Prima service binnen een dag geregeld

    Door: Judith19-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    oplichters

    waarom pakken ze deze oplichters niet aan? zoveel mensen klagen enz..

    Door: mustafa19-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Vraagje

    Vraagje, heb de afgelopen maand 2x €100 euro geleend en beide terug betaald, hoefde maar €100,70 terug te betalen, hoe kan dit? Was voorheen nooit zo... gevoel dat er iets fout is.

    Door: Mick k18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    lening saldodip

    vuile kankermongolen alles om geld en geld af te troggelen heb gezegd datik geen toesteming meer geef om mijn gegevens te gebruiken tenzij t noodzakelijk is maar ja luisteren nergens naar klantenservice in zwaar beneden niveau, niet mee in zee gaan geen zaken mee doen feratum was te vertrouwen maar nu niet meer

    Door: sjoerd18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    minilening saldodipje

    al jaren ben ik klant van saldodipje maar sinds de recente aanpassingen van hun terugbetaalbeleid betaal ik nu elke minilening+rente altijd binnen de 2weken termijn terug zo voorkom ik de verzuimboete. maar nu is het weer tijd om de minilening terug tebetalen binnen de 2weken tijd om de verzuimboete te voorkomen maar nu probeer ik al ruim 7dagen het bedrag volledig terug te betalen maar al die 7dagen is de knop via mijn account onderaan de lening geen knop voor betaal minilening volledig terug tevinden. ik heb saldodipje binnen de 2weken een mail gestuurd voor een link zodat ik de betaling volledig via ideal of thrustly kan terug betalen maar nu wachten ze zolang met de link voor de betaling te sturen zodat de 2weken voorbij zijn en de boete er bij word gerekent en via de mail word alleen benoemt hoe ik de lening kan aflossen via mijn account verder geen rekening nmr ofwat maar terug betalen gaat er lastig hea als jullie de terug betaal functie verwijderen. in al mijn jaren heb ik nog geen 1x de boete hoeven betalen en dat ben ik nu ook zeker niet van plan! tis wel goed met jullie daar! stuur maar een nieuwe link voor de terug betaling+rente natuurlijk en zo nee ?dan bekijken jullie het maar en zie ik graag iemand aan mijn deur verschijnen.
    zorg gewoon dat die site volledig goed werkt voor het terugbetalen aangezien jullie wel beste boetes rekenen dat houden jullie prima bij en snel dat ze dan kunnen.
    ik zie graag een oplossing tegemoet maar wat als dat niet gebeurt ? die boete komen ze maar persoonlijk innen kan ik hier dan nog iets mee doen of aangezien ik alles binnen hun termijn heb geprobeert op telossen! hoor graag reactie wie dit ook heefd meegemaak

    Door: leonidas15-08-2020
    Anne21-08-2020

    Binnen 14 dagen handmatig overmaken op NL11RABO0307397998 (Trustly Group AB) onder vermelding van het nummer van uw lening.

    Anon23-08-2020

    En hoe garant is het dat het geld dan klopt en niet dat ik '2x' moet betalen ?

    P10-11-2020

    stel ik maak binnen 5 dagen het geld weer terug over na het rekeningnummer waar het vandaan komt dan is er neem ik aan niks aan de hand?

    Frank 10-11-2020

    Gewoon slecht leen hier nooit meer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Mini lening

    Sinds saldodipje erbij is gekomen is het bagger geworden zwaar af te raden dit

    Door: Rocky08-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Lening

    Zijn oplichters nu het van saldodipje is. Niet meer lenen hier wat ze verbouwen de website en veranderen de voorwaarden ook steeds zonder dat je dit duidelijk krijgt te weten. Kan je heel veel geld kosten!

    Door: Tony02-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lening

    Ook ik was voor een aantal jaar een tevreden klant van Ferratum, maar nu Saldodipje het heeft overgenomen is het zeer slecht geworden. Ik moest mijn bankrekening verifiëren wat dan ook was gelukt. Probleem is dat dat meer dan een week geleden was en dat ik nog steeds geen geld heb. Het is jammer dat er geen goede alternatieven zijn op de Nederlandse markt, want dan zou ik allang hebben gewisseld

    Door: Anoniem05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Lening

    Geen reacties. Oplichters.

    Door: Anoniem04-02-2020
    Anoniem01-03-2020

    Heb je wel een lening gekregen dan?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lening

    Dikke fuck bende sorry voor mijn woorden ????

    Door: Anita Nicolaij01-02-2020
    Akke Anita Nicolaij04-02-2020

    Na dik week wachten en werkelijk tig mails kun je een stuk minder lenen dan vooreerst en moet je een persoonlijke garant steller hebben. Kan me voorstellen dat sommige mensen zo snel geld nodig hebben dus daarmee akkoord gaan. Vervolgens geen garantstelling vinden en een boete moeten betalen. Mensen pas op de hoogte hiervan dat kunnen ze niet zelf bepalen daar zijn afspraken over gemaakt.

    Ellen van Essen13-02-2020

    Ook al lever je alles netjes op tijd tijd aan qua garantsteller heb je kans dat je toch een boete krijgt. Ze proberen zichzelf in te dekken met de autoreply dat het erg druk is en ze niet op tijd hun mail kunnen lezen of beantwoorden. Let op dus!

    Anoniem01-03-2020

    Hoe heb je terug betaald dan want ik kan de betaalmethode niet vinden waar ze het wel over hebben in de overeenkomt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    .

    Zeer slechte service houden zich van geen elke kant aan hun afspraak, spijtig voor Ferratum dat ze dit hebben gedaan die waren echt top, ps ik wacht al een week op reactie...

    Door: Ruben30-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Minilening Saldodipje

    Sinds 2020 (overname Ferratum door SaldoDipje) opnieuw al mijn gegevens door moeten voeren, ook ik sta nu al langer dan een week op “pending” en ik begin me af te vragen of er uberhaupt mensen zijn die al geld ontvangen hebben van SaldoDipje? Al langer dan een jaar ging het vlekkeloos bij Ferratum en ik begin me echt zorgen te maken. Ook is de klantenservice niet bereikbaar en reageren ze niet op mails.

    Door: Vera30-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Lening

    Slechte afhandeling

    Door: Ed30-01-2020
    Jolanda Tulp25-02-2020

    Hallo wanneer krijg je de geld binnen ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Saldodipje

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Saldodipje een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Saldodipje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Saldodipje actief?

    Saldodipje is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Saldodipje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.