Bondora

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Bondora

Zoek jij in deze tijd van lage rente een manier om je geld te veilig investeren en een goed rendement te halen? Kijk eens naar investeren via Bondora. Dit platform is gemaakt om op een simpele manier te investeren in peer to peer leningen. Lees hier reviews over dit platform. Zijn ze echt zo goed als ze zelf zeggen? Alleen hun klanten kunnen daarover objectief oordelen, dus lees hun reviews hier!


Wat zijn peer-to-peer-investeringen?


Sommige mensen geloven dat aandelen en obligaties de enige investeringen zijn waarmee je geld kunt verdienen. Maar er zijn meer mogelijkheden. Pensioenfondsen en andere financiële instituten weten al lang dat diversificatie de manier is om het rendement te verhogen. De crux is dat je investeert in assets die een goed afgewogen risico versus rendement hebben.


Slimme investeerders hebben al vroeg ontdekt dat peer-to-peer-investeringen met goede beoordelingen een uitstekend rendement opleveren. In de financiële markt worden deze investeerders ook wel smart money genoemd. Maar ondanks dat zij smart money genoemd worden betekent dit niet dat hun investeringen moeilijk of onbereikbaar zijn. Peer to peer leningen zijn een solide investeringsklasse die steeds makkelijker bereikbaar wordt, ook voor semi-professionals en amateurs.
 


Hoe kun je investeren via Bondora?


Bondora heeft tien jaar geleden als doel gesteld om peer to peer investeringen toegankelijk te maken voor een brede groep beleggers. Zij hebben een platform ontwikkeld waarop iedereen makkelijk kan starten. Door de combinatie van micro leningen en semi automatisch handelen, is je risico gespreid en je rendement optimaal.


Maar het platform laat je niet alleen makkelijk beleggen in peer to peer leningen. Ze helpen je ook met dit beleggen. Ze bieden tips om je geld online te investeren. Daarnaast hebben ze een customer service team waartoe je je kunt richten met vragen. Tevens stelt het bedrijf marktdata beschikbaar waarmee je je keuzes kan onderbouwen en je rendement kan verhogen. Tot slot is de transparantie van het bedrijf een belangrijke succesfactor.


Wat is een portfoliomanager?


De belangrijkste dienst is de portfolio manager. Dit is een semi-geautomatiseerde service die je gebruikt om je investeringen te beheren. Je hoeft geen financiele kennis te hebben maar moet goed bedenken hoeveel risico je wil lopen. Op basis van je profiel kiest het systeem investeringen waarin belegd wordt. Mensen die niet willen omkijken naar hun beleggingen en wel tegen een stootje kunnen zijn met dit systeem geholpen. Maar het kan ook onzeker voelen om een hoog risico te lopen terwijl je de verwachtingen over het rendement niet duidelijk kan inschatten.


Wat is Go & Grow?


Behalve portfolio manager kan je ook gebruik maken van Go & Grow. Dit product lijkt veel op een spaarrekening. Er zijn meer platformen die een dergelijke variant aanbieden, maar deze bieden niet het hoge rendement dat Bondora voorschotelt. Tevens kan je bij Bondora je geld altijd direct opnemen.


Wat is de portfolio pro?


Tot slot is er de portfolio pro. Dit systeem is voor mensen die actief bezig willen zijn met hun beleggingen. Het lijkt op portfolio manager maar biedt meer instel mogelijkheden. Hierdoor kan je beter zicht houden op je beleggingen en mogelijk meer risico lopen met het daarbij behorende hogere rendement.

Het is goed om je te verdiepen in de verschillende producten om te kijken welk product het beste bij jou past.


Wat zijn de risico's?

Is Bondora iets voor jou? Als je rendement wil halen met beleggen loop je risico. Ook bij deze vorm van beleggen is dat aanwezig. Doordat het bedrijf buiten Nederland gevestigd is kan je extra risico lopen. Sinds de oprichting van Bondora, tien jaar geleden, hebben 85.000 mensen geïnvesteerd via Bondora. Het kan je een goed rendement bieden maar voorzichtigheid is op zijn plaats. Hier kan je reviews vinden over Bondora.


Hoe zijn de beoordelingen van klanten over Bondora?


Veel mensen hebben al beoordelingen gegeven. Lees deze om een beter beeld te vormen of het iets is voor jou. Heb je zelf ervaringen, deel ze dan hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

N

Nooit doen

12-08-2023

0forum

Lening

Geprobeerd een aanvraag online te doen, maar tijdens het verifiëren van je bank oftewel je bank gegevens koppelen dmv idin. Loopt de site vast! Vervolgens nergens een klanten sevice te vinden. Ik vindt dit voor een moderne partij in deze tijd niet kunnen.

I

Isa

26-11-2022

0forum