NederlandReview

  Ervaringen Freo

  Af en toe zit je gewoon even krap bij kas en heb je snel wat geld nodig. Het kan zijn omdat je een grote aankoop wilt doen waarvan je weet dat je hem snel terug zult kunnen betalen of gewoon wanneer er een aantal financiële tegenslagen in één keer komen. Je kunt dan bij Freo een lening afsluiten. Maar hoe veilig zal het zijn om hier een lening af te sluiten? Zullen ze wel betrouwbaar zijn en eerlijk over de rente? Zul je via Freo’s website gemakkelijk een lening kunnen afsluiten? En hoe vriendelijk en behulpzaam zal Freo’s klantenservice zijn als je wilt overleggen? De enigen die je hierover kunnen inlichten zijn mensen die al een lening bij Freo hebben afgesloten. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij over Freo denken. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen kunnen je laten zien wat je nou echt van Freo kunt verwachten.

  Over Freo

  Freo is een financieel bedrijf dat leningen aanbiedt. Volgens hun website zijn ze zelfs een specialist in online lenen. Ze zeggen precies te weten waar je aan toe bent en te werken zonder verborgen kosten of addertjes onder het gras. Ze zijn wel vrij streng. Niet iedereen kan volgens hen zomaar geld lenen. Dat is de reden dat ze, in hun ogen, lage rentes aanbieden. Je zit bij Freo niet vast aan een maandelijkse aflossing waar niet van kan worden afgeweken. Bij hen los je rentevrij af wat betekent dat je wanneer je dan ook maar wilt extra kunt aflossen zonder dat het je wat kost. Dat is handig als je een maand toch even wat meer geld overhoudt dan je dacht of juist even een meevallertje hebt. Er zijn twee verschillende leningen die je bij Freo kunt afsluiten. de ene is de persoonlijke lening. Daarmee leen je eenmalig een vast bedrag dat je in de tijd erna weer terugbetaald. Je betaalt hier 3,9% rente voor. De ander is het doorlopend krediet. Daarmee kun je flexibel geld opnemen en aflossen wanneer je daar behoefte aan hebt. Deze leen je tegen 4,6% rente.


  Zo werkt geld lenen bij Freo.

  Diensten van Freo

  Je kunt via de website van Freo dus een lening afsluiten. Het is ook mogelijk om eerst te bekijken hoeveel de lening je gaat kosten en hoeveel je überhaupt kunt lenen. Mocht je al een lening hebben en willen oversluiten, dan kan Freo dan voor je regelen. En in het geval van vragen of problemen kun je altijd de klantenservice van Freo benaderen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Freo

  Heb jij al een lening van Freo? Dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze financiële instelling. Was het echt zo makkelijk een berekening te maken of de lening daadwerkelijk af te sluiten? Kon je, zoals beloofd, inderdaad op ieder gewild moment extra geld terugbetalen? Waren ze wel eerlijk over de rente die je voor je lening moet betalen? En kon de klantenservice van Freo je helpen toen je het gevoel had dat er iets aan je doorlopend krediet niet helemaal klopte? Schrijf je eigen Freo review en laat ons weten wat jouw mening over dit leenbedrijf is.

  Freo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Freo

  Uw beoordeling

  lening snel

  Lening was redelijk gemakkelijk geregeld hier bij freo.

  Ze zijn vriendelijk en helpen goed. Bij mij was het verder niet zo'n ingewikkeld verhaal geloof ik, maar ik had nog wel wat vragen en dat was prima.

  Door: D. van der Wegen29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Zeer tevreden

  3 jaar klant en nog steeds zeer tevreden

  Door: Piet04-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Loan application

  Bad costumer service, bad web application, but above all feels like they discriminate foreigners and don't adapt to these difficult corona times.

  Door: G07-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Freo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Freo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Freo actief?

  Freo is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Freo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.