Freo

7.3

Bestellen

7.3

Service

6

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Freo

Af en toe zit je gewoon even krap bij kas en heb je snel wat geld nodig. Het kan zijn omdat je een grote aankoop wilt doen waarvan je weet dat je hem snel terug zult kunnen betalen of gewoon wanneer er een aantal financiële tegenslagen in één keer komen. Je kunt dan bij Freo een lening afsluiten. Maar hoe veilig zal het zijn om hier een lening af te sluiten? Zullen ze wel betrouwbaar zijn en eerlijk over de rente? Zul je via Freo’s website gemakkelijk een lening kunnen afsluiten? En hoe vriendelijk en behulpzaam zal Freo’s klantenservice zijn als je wilt overleggen? De enigen die je hierover kunnen inlichten zijn mensen die al een lening bij Freo hebben afgesloten. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij over Freo denken. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen kunnen je laten zien wat je nou echt van Freo kunt verwachten.


Over Freo

Freo is een financieel bedrijf dat leningen aanbiedt. Volgens hun website zijn ze zelfs een specialist in online lenen. Ze zeggen precies te weten waar je aan toe bent en te werken zonder verborgen kosten of addertjes onder het gras. Ze zijn wel vrij streng. Niet iedereen kan volgens hen zomaar geld lenen. Dat is de reden dat ze, in hun ogen, lage rentes aanbieden. Je zit bij Freo niet vast aan een maandelijkse aflossing waar niet van kan worden afgeweken. Bij hen los je rentevrij af wat betekent dat je wanneer je dan ook maar wilt extra kunt aflossen zonder dat het je wat kost. Dat is handig als je een maand toch even wat meer geld overhoudt dan je dacht of juist even een meevallertje hebt. Er zijn twee verschillende leningen die je bij Freo kunt afsluiten. de ene is de persoonlijke lening. Daarmee leen je eenmalig een vast bedrag dat je in de tijd erna weer terugbetaald. Je betaalt hier 3,9% rente voor. De ander is het doorlopend krediet. Daarmee kun je flexibel geld opnemen en aflossen wanneer je daar behoefte aan hebt. Deze leen je tegen 4,6% rente.
Diensten van Freo

Je kunt via de website van Freo dus een lening afsluiten. Het is ook mogelijk om eerst te bekijken hoeveel de lening je gaat kosten en hoeveel je überhaupt kunt lenen. Mocht je al een lening hebben en willen oversluiten, dan kan Freo dan voor je regelen. En in het geval van vragen of problemen kun je altijd de klantenservice van Freo benaderen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Freo

Heb jij al een lening van Freo? Dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze financiële instelling. Was het echt zo makkelijk een berekening te maken of de lening daadwerkelijk af te sluiten? Kon je, zoals beloofd, inderdaad op ieder gewild moment extra geld terugbetalen? Waren ze wel eerlijk over de rente die je voor je lening moet betalen? En kon de klantenservice van Freo je helpen toen je het gevoel had dat er iets aan je doorlopend krediet niet helemaal klopte? Schrijf je eigen Freo review en laat ons weten wat jouw mening over dit leenbedrijf is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Loan application

Bad costumer service, bad web application, but above all feels like they discriminate foreigners and don't adapt to these difficult corona times.

G

G

07-08-2020

0forum

lening snel

Lening was redelijk gemakkelijk geregeld hier bij freo. Ze zijn vriendelijk en helpen goed. Bij mij was het verder niet zo'n ingewikkeld verhaal geloof ik, maar ik had nog wel wat vragen en dat was prima.

D

D. van der Wegen

29-04-2020

0forum

Zeer tevreden

3 jaar klant en nog steeds zeer tevreden

P

Piet

04-01-2019

0forum