NederlandReview

  Ervaringen Ferratum

  Geheimen onthuld? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Ferratum is het bedrijf wat vele mensen iedere maand uit de brand helpt met een kortlopende lening van een laag bedrag. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ervoor om de leningen op een goede en correcte manier te betalen en af te lossen. Ferratum biedt dus een tijdelijke geld lening aan. Het is slim om de leningen vergelijken te kunnen met elkaar. Het is eigenlijk een vorm van doorlopend krediet, maar dan voor een korte periode. Kies voor een lening en geld waar je van kunt genieten.

  Ken je ze nog niet zo goed? Dan is het slim om de beoordelingen van anderen te lezen over dit bedrijf. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk ook naar de verschillende opties om zo een beter beeld van een bedrijf, zoals Ferratum te krijgen.

  Als je ze al wel kent dan kun je juist ervoor zogen, dat de mensen welke Ferratum niet kennen geholpen worden. Het is goed om een review op NederlandReview achter te laten.

  Over Ferratum

  Ferratum is de Europese marktleider op het gebied van minileningen. Het is een goed bedrijf welke tal van mogelijkheden weet aan te bieden om zo een tijdelijke lening te krijgen. Ferratum is een onderdeel van de Ferratum group. Ze verstrekken sinds 2005 al minileningen aan meer dan twee miljoen klanten.
  Het bedrijf weet snel, gemakkelijk en betrouwbaar geld te lenen. Er is een glasheldere dienstverlening en zijn helemaal transparant over hoe ze werken. De klant staat centraal. Het bedrijf is in Finland opgericht in 2005 en is actief in meer dan 22 landen op dit moment. Het is een beursgenoteerd bedrijf. De aandelen worden op de beurs van Frankfurt verhandeld. Ze willen de grootste mobiele bank van de hele wereld worden. Ze werken daarom sterk aan hun mobiele innovaties. Je kunt 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro en ook 700 euro en 800 euro lenen bij ze. Het is mogelijk met een looptijd van 15 dagen, 30 dagen en van 45 dagen. Het is een goede oplossing met een sterk tijdelijk element.

  Ferratum Kredit - krediet in recordtijd!

  Diensten van Ferratum

  Ferratum biedt tijdelijke leningen aan voor 15 dagen, 30 dagen en voor 45 dagen. Het gaat hier om de geld bedragen 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro en ook 700 euro en 800 euro. Kies voor een bedrag en termijn welke bij jouw situatie past.

  Klachten, tips en complimenten over Ferratum

  Wanneer je een klacht over ze hebt dan is het belangrijk en goed om hier ook geluid en kenbaarheid aan te geven. Schrijf ze een brief, email ze of bel ze op. Kijk of je er samen uit kunt komen. Wanneer dit lukt is dit natuurlijk mooi. Anders is het goed om naar de overkoepelende financiële instanties te gaan.
  Hierna kun je een bericht over ze op NederlandReview.nl achter laten om anderen met je mening over hun te helpen.

  Heb jij ervaring met Ferratum?

  Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

  Wow! Wat anderen over Ferratum zeggen! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Lees hier eerst meer over hun om een goed beeld van ze te krijgen.

  Over Ferratum

  Het bedrijf is de Europese marktleider op het gebied van minileningen. Het is een internationaal bedrijf welke minileningen verstrekt. Het bedrijf is onderdeel van de Ferratum Group. Ze zijn de Europese marktleider op het gebied van minileningen. Ze zijn al sinds 2005 actief en kennen wereldwijd meer dan 2 miljoen blije klanten.
  Het bedrijf is betrouwbaar, kent eenvoudige aanvraagprocessen en is snel. Ze hechten veel waarde aan een goede dienstverlening en zijn compleet transparant. De klant staat centraal en ze voldoen graag aan de verwachtingen van de klant. Het helpt om een goede samenwerking te krijgen.

  Het bedrijf is in 2005 opgericht in Finland en nu actief in meer dan 23 landen. Het bedrijf is sinds 20155 een beursgenoteerd bedrijf. Het aandeel wordt verhandeld op de beurs in Frankfurt. De visie is om de grootste mobiele bank in de wereld te worden. Door de mobiele innovaties zijn ze hier goed naar op weg.
  Er zijn minileningen van 100 euro lenen, 200 euro lenen, 300 euro lenen, 400 euro lenen, 500 euro lenen, 600 euro lenen, 700 euro lenen en 800 euro lenen bij Ferratum. De looptijd van de minilening varieert tussen de 15, 30 en 45 dagen. Ze verstrekken het geld snel en goed.

  Diensten van Ferratum

  Een minilening is een kleine geldlening welke binnen 45 dagen weer moet worden afgelost. De lening is vaak om een gat in de uitgaven op te vangen, voordat het salaris gestort wordt. Het bedrijf is een marktleider op het gebied van minileningen en heeft meer dan 10 jaar ervaring hierin.
  Klachten, tips en complimenten over ferratum.nl

  De contactgegevens van hun zijn:

  Ferratum UK Ltd
  Suite 318, 25 Goodlass Road, Liverpool, Merseyside, L24 9HJ,Verenigd Koninkrijk
  BTW Nr. UK: 118931702
  Kamer van Koophandel UK nr: 07349566
  Financial Conduct Authority Nr.: 672537

  Je kunt ze ook via de site benaderen via www.ferratum.nl/contact.

  Het is natuurlijk voor een financiële instelling belangrijk om de klachten goed en correct af te wikkelen.

  Heb jij ervaring met Ferratum?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Lees hier de ervaringen van echte klanten met Ferratum. Is dit een betrouwbare partij om snel geld bij te lenen? Hoe duur of goedkoop is zo’n minilening, hoe lang de looptijd en welke bedragen kunnen?

  Ferratum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

  4
  56% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  3.8
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  4.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ferratum

  Uw beoordeling

  Even snel geld binnen

  Iedereen zal het wel eens hebben dat je gewoon even wat geld nodig hebt. Onlangs heb ik wat tegenslagen gehad en begonnen bij mij de rekeningen aardig op te lopen. Gelukkig kon ik bij dit bedrijf snel een kleine lening afsluiten en kan ik iedereen weer betalen. Geld lenen kost nauurlijk wel geld, maar deurwaarders werken ook niet gratis. Ik ben blij dat ik het geld op mijn rekening heb en dat ik even uit de shit ben. Nu natuurlijk wel hard aan de slag om de lening weer terug te betalen!

  Door: Willemijn30-01-2017
  jan landman21-10-2017

  ja bij ferratum lenen ia klasse ,ze willen graag dat je totde ,aximumleent

  Gerda zegwaard12-04-2019

  Als je bij feratum een minilening afsluit word het automatisch een maxi je leent 600 en betaald binnen de gestelde termijnen terug zelfs nog ver voor de eind datum dan word je opeens bestookt met een incasso bureau Die stellen dan even dat je 260 euro moet betalen voor een zgn borgsteller ik mailen met feratumdan moet u gewoon even met die firma bellen dus dat gedaan maar die trekken zich nergens wat van aanen blijven maar mailen en dreigen nou ze kunnen dreigen wat ze willen maa ik geef niks dus mensen wees verstandig en doe geen zaken met feratum want zij trachrten de nederlandse wet te omzeilen en u bent dan niet geholpen maar uit gekleed

  Albert Rose09-01-2020

  Wacht al 4 dagen op uitkering minilening 3keer bericht gestuurd maar krijg geen bericht terug kan ze verder ook niet bereiken gewoon schofterig

  henk vandusschoten05-11-2020

  Mijn vriendin had net ook een lening afgesloten maar nu ik dit lees heb ik mijn twijvels gekregen

  P07-11-2020

  ik heb een lening aangevraagd maar nu lees is de recensies, en vrees ik toch een beetje dat boetes of iets krijg ook al betaal ik terug binnen het termijn

  JeanneW01-03-2021

  Heb 2x een minilening gehad. Snel geregeld Op tijd terugbetaald en geen problemen gehad. Wel op max €400,- gehouden

  Kevin 03-03-2021

  Ik heb vaker bij Ferratum geleend, tot nu toe nog nooit problemen gehad. De boete krijg je alleen als je binnen 2 weken niet bepaalde gevevens doorstuurd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  geld lenen duur maar makkelijk

  geld lenen duur maar makkelijk
  ja daar is niks aan te doen gewoon
  maar het is wel makkelijk als je snel wat geld nodig hebt en dat heb ik geregeld...

  Door: frank06-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Lening

  Tevreden als je eventjes zonder zit

  Door: Aggie 15-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  MINI lening

  Waardeloze dienstverlening.
  Alleen contact per email mogelijk. Geen telefonische klantenservice.
  Na tien e-mails in 1 week nog geen enkele reply. Waardeloos.

  Door: Daniël Sinjou17-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  TE Makkelijke lening

  Ga absoluut niet met dit bedrijf in zee.
  Het AFM en minister Hoekstra probeert al jaren dit soort bedrijven te stoppen hier in Nederland, maar omdat de Europese Unie er geen gehoor aan geeft, kunnen dit soort bedrijven blijven doorgaan.
  Wees verstandig. Als je een rekening niet kunt betalen, vraag om uitstel van betaling, of wacht even met het aanschaffen tot het wel lukt. Maar neem alsjeblieft geen lening bij Ferratum of Saldodipje.nl.

  Door: Tom19-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  mini lening aangevraagd

  Ik heb hier al meer geleend maar nu heb ik een lening aangevraagd en heb nog niks gehoord vorige keer ook gedaan maar afgewezen omdat er bepaalde gegevens over 1 komen met iemand anders op dit adres wel een andere naam geboortedatum,dit vindt ik niet kloppen,erg jammer ben teleurgesteld.

  Door: Irene rombouts26-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  lening

  oplichters. Bedrijf reageert niet meer

  Door: John Eering28-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Snel geld

  Handig wanneer snel geld nodig. Eerst mocht je zonder boete/garantiesteller <14 dg terug betalen waardoor je geen boete hoeft te betalen.
  Nu ineens is dit <5 dg, en dus wel forse boete. Slim want aan de boetes verdienen ze flink. Binnen 5dg kan denk ik niemand t geld terugbetalen, dan kun je ook wel wachten tot nieuw salaris is gestort.

  Door: I.15-11-2020
  Gerard19-12-2020

  Ik heb geleend maar zie ook ineens 5 dagen inplaats van 14 heb het meteen terugebetaald komt er geen boete nou?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Lening

  Duivin08-10-2020
  Mensen, deze piraten proberen geld te stelen door middel van een zogenaamde boete te geven. Ze laten expres betaalknoppen weg en laten je 14 dagen in het ongewisse, zodat ze een boete kunnen geven. Ferratum zal nooit gerechtelijke stappen kunnen ondernemen omdat ze niet bevoegd zijn. Betaal terug via uw mobiel bankieren, dus de storting die zij hebben gedaan via mobiel bankieren terugstorten, daar is een mogelijkheid zo omzeil je de boete. Meld je klacht bij klacht.nl en bij de Autoriteit Financiële Markt de AFM, zij kunnen dit oplossen.

  Door: Janneke de Haan08-10-2020
  P07-11-2020

  Ik heb zojuist een lening aangevraagd maar nu zie ik slechte recensies maar als ik het geld binnen de termijn datum overmaak naar het zelfde rekeningnummer als waar hun het mee sturen dan komt het wel goed en ontvang je geen boetes?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  lening

  ik krijg ineens van ferratum lening gesloten bedankt voor u vertrouwen en in eens is het saldo dipje ik weet nergens van maar ik moet wel ineens 1000 euro betalen maar ze krijgen niks van mij jongens ga hier niet mee in zee het zijn oplichters ze hebben het nu over gedragen aan pactum ook nooit van gehoord

  Door: A hamburg04-09-2020
  Duivin08-10-2020

  Mensen, deze piraten proberen geld te stelen door middel van een zogenaamde boete te geven. Ze laten expres betaalknoppen weg en laten je 14 dagen in het ongewisse, zodat ze een boete kunnen geven. Ferratum zal nooit gerechtelijke stappen kunnen ondernemen omdat ze niet bevoegd zijn. Betaal terug via uw mobiel bankieren, dus de storting die zij hebben gedaan via mobiel bankieren terugstorten, daar is een mogelijkheid zo omzeil je de boete. Meld je klacht bij klacht.nl en bij de Autoriteit Financiële Markt de AFM, zij kunnen dit oplossen.

  Duivin08-10-2020

  Mensen, deze piraten proberen geld te stelen door middel van een zogenaamde boete te geven. Ze laten expres betaalknoppen weg en laten je 14 dagen in het ongewisse, zodat ze een boete kunnen geven. Ferratum zal nooit gerechtelijke stappen kunnen ondernemen omdat ze niet bevoegd zijn. Betaal terug via uw mobiel bankieren, dus de storting die zij hebben gedaan via mobiel bankieren terugstorten, daar is een mogelijkheid zo omzeil je de boete. Meld je klacht bij klacht.nl en bij de Autoriteit Financiële Markt de AFM, zij kunnen dit oplossen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Saldodipje 500 euro

  NIET DOEN MAFFIA PRAKTIJKEN EN ZE TELEFONISCH OF VIA MAIL KUNNEN CONTACTEN.......NOT!
  Nadat ik de aanvraag had gedaan STOND het geld er in eens op zonder enige mail te hebben ontvangen van bevestiging of uitbetaling. Nu wil ik het terug betalen binnen het vaste gestelde termijn van 1 maand krijg ik een boete van € 115,00 !!!!
  Zo genaamde PG boetebetaling. Ik zou zogenaamde documenten van mijn "persoonlijke garantsteller" niet opgestuurd hebben. Ik wist van niets was bovendien ook op vakantie. Dit onderstaande wordt er gezegd op de site van Ferratum:

  Na het uitbetalen van uw lening vragen wij u om binnen 14 dagen de documenten van uw persoonlijk garantsteller op te sturen. Wanneer wij deze niet binnen 14 dagen na uitbetaling ontvangen wordt er automatisch een boete bijgeschreven boven op uw leenbedrag. Deze boete kunt u aan het einde van uw leentermijn voldoen.

  Dit zijn totale maffia praktijken! NIET MEE IN ZEE GAAN!

  Door: James03-09-2020
  Jim28-09-2020

  hoe lang duurde het voordat ze uitbetaalde na de aanvraag?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Lening afbetalen! Niks gehoord van Ferratum/Saldodipje

  Er is nog steeds geen betaalknop te vinden in mijn account!!!!! Ik wil mijn leningen terug betalen! Maar er is al dagen geen betaalknop te vinden in mijn account. Ik wil namelijk geen boete. Het is een fout/storing bij ferratum/saldodipje! Heb al meerdere malen gemaild, maar nog steeds niks gehoord van Ferratum/Saldodipje! Erg slecht schandalig zelfs!

  Door: S20-08-2020
  A21-08-2020

  De link is niet langer meer beschikbaar en hiervoor moet je dus binnen de 14 dagen (of wanneer je wil betalen) een mail sturen naar hun klantenservice. Hierop krijg ik al 5 dagen geen antwoord. Ondertussen al 3 mailtjes verder en nog niks. Nu heb ik aangegeven als ik deze vandaag niet krijg, ik een uitstel van betaling krijg ZONDER de boete van 30 dagen. De chat is een automatisch antwoord apparaat waar je dus ook niet met iemand persoonlijk kan chatten en alleen standaard antwoorden en vragen kan stellen. Erg slordig de laatste maand.

  anon22-08-2020

  Heb hetzelfde probleem, al 3 dagen probeer ik terug te betalen, mijn verloop dag is de 23'ste. straks krijg ik een boete omdat hun website het niet toe laat om terug te betalen. als er een antwoord is of oplossing op wat van manier, kan je deze dan aub delen ? Alvast bedankt,

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  .

  I found another reliable lender Who cares about the client. This company is regrettable and it's a waste of Time trying to get loan from them.

  Door: Mateusz21-02-2020
  Willem12-03-2020

  Which lender?

  Stef04-06-2021

  Wich one ? Please share

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ellende

  Wat een ellende bij dit bedrijf. Ik raadt het je sterk af hier zaken mee te doen.

  Door: Kees07-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Mini lening

  Houden zich niet aan de afspraak, zijn onmogelijk te bereiken als er vragen zijn, en zit na 48 uur nog steeds te wachten op geld en een antwoord.

  Dit is een schandelijk bedrijf en ik zou het nooit aanraden aan derde.

  Door: Ontevreden klant07-01-2020
  Anoniem 29-01-2020

  Is het geld uiteindelijk nog gekomen? . Bij mij al vanaf vrijdag de mail het is uitbetaald , maar nu woensdag nog niks gestort. Staat wel dat het bedrag uitbetaald is . Heel apart vroeger nooit geen gedoe en binnen een uur op de rekening.

  Anoniem 30-01-2020

  In de ochtend aangevraagd 1,5 uur later op mijn rekening

  Anoniem12-02-2020

  Ik maak al best een tijdje gebruik van Ferratum. Nooit geen problemen gehad. Nu wordt mijn aanvraag telkens afgewezen omdat ik mijn bankrekeningnummer niet heb geverifieerd. Ik heb die link nooit gehad. Krijg geen respons op mijn mailtjes. Niks als ellende en drama nu! Ik wacht al vanaf begin januari op antwoord en mijn aanvragen blijven uitstaan.

  Hans25-12-2020

  Ik moet zeggen ik heb er geen last van,want de rand voorwaarden staan er in,maar als je een garantstelling heb bevat je alleen de rente

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is Ferratum een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Ferratum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ferratum actief?

  Ferratum is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ferratum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.