NederlandReview

  Ervaringen Ferratum

  Geheimen onthuld? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Ferratum is het bedrijf wat vele mensen iedere maand uit de brand helpt met een kortlopende lening van een laag bedrag. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ervoor om de leningen op een goede en correcte manier te betalen en af te lossen. Ferratum biedt dus een tijdelijke geld lening aan. Het is slim om de leningen vergelijken te kunnen met elkaar. Het is eigenlijk een vorm van doorlopend krediet, maar dan voor een korte periode. Kies voor een lening en geld waar je van kunt genieten.

  Ken je ze nog niet zo goed? Dan is het slim om de beoordelingen van anderen te lezen over dit bedrijf. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk ook naar de verschillende opties om zo een beter beeld van een bedrijf, zoals Ferratum te krijgen.

  Als je ze al wel kent dan kun je juist ervoor zogen, dat de mensen welke Ferratum niet kennen geholpen worden. Het is goed om een review op NederlandReview achter te laten.

  Over Ferratum

  Ferratum is de Europese marktleider op het gebied van minileningen. Het is een goed bedrijf welke tal van mogelijkheden weet aan te bieden om zo een tijdelijke lening te krijgen. Ferratum is een onderdeel van de Ferratum group. Ze verstrekken sinds 2005 al minileningen aan meer dan twee miljoen klanten.
  Het bedrijf weet snel, gemakkelijk en betrouwbaar geld te lenen. Er is een glasheldere dienstverlening en zijn helemaal transparant over hoe ze werken. De klant staat centraal. Het bedrijf is in Finland opgericht in 2005 en is actief in meer dan 22 landen op dit moment. Het is een beursgenoteerd bedrijf. De aandelen worden op de beurs van Frankfurt verhandeld. Ze willen de grootste mobiele bank van de hele wereld worden. Ze werken daarom sterk aan hun mobiele innovaties. Je kunt 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro en ook 700 euro en 800 euro lenen bij ze. Het is mogelijk met een looptijd van 15 dagen, 30 dagen en van 45 dagen. Het is een goede oplossing met een sterk tijdelijk element.

  Ferratum Kredit - krediet in recordtijd!

  Diensten van Ferratum

  Ferratum biedt tijdelijke leningen aan voor 15 dagen, 30 dagen en voor 45 dagen. Het gaat hier om de geld bedragen 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro en ook 700 euro en 800 euro. Kies voor een bedrag en termijn welke bij jouw situatie past.


  Klachten, tips en complimenten over Ferratum

  Wanneer je een klacht over ze hebt dan is het belangrijk en goed om hier ook geluid en kenbaarheid aan te geven. Schrijf ze een brief, email ze of bel ze op. Kijk of je er samen uit kunt komen. Wanneer dit lukt is dit natuurlijk mooi. Anders is het goed om naar de overkoepelende financiële instanties te gaan.
  Hierna kun je een bericht over ze op NederlandReview.nl achter laten om anderen met je mening over hun te helpen.

  Heb jij ervaring met Ferratum?

  Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

  Wow! Wat anderen over Ferratum zeggen! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Lees hier eerst meer over hun om een goed beeld van ze te krijgen.

  Over Ferratum

  Het bedrijf is de Europese marktleider op het gebied van minileningen. Het is een internationaal bedrijf welke minileningen verstrekt. Het bedrijf is onderdeel van de Ferratum Group. Ze zijn de Europese marktleider op het gebied van minileningen. Ze zijn al sinds 2005 actief en kennen wereldwijd meer dan 2 miljoen blije klanten.
  Het bedrijf is betrouwbaar, kent eenvoudige aanvraagprocessen en is snel. Ze hechten veel waarde aan een goede dienstverlening en zijn compleet transparant. De klant staat centraal en ze voldoen graag aan de verwachtingen van de klant. Het helpt om een goede samenwerking te krijgen.

  Het bedrijf is in 2005 opgericht in Finland en nu actief in meer dan 23 landen. Het bedrijf is sinds 20155 een beursgenoteerd bedrijf. Het aandeel wordt verhandeld op de beurs in Frankfurt. De visie is om de grootste mobiele bank in de wereld te worden. Door de mobiele innovaties zijn ze hier goed naar op weg.
  Er zijn minileningen van 100 euro lenen, 200 euro lenen, 300 euro lenen, 400 euro lenen, 500 euro lenen, 600 euro lenen, 700 euro lenen en 800 euro lenen bij Ferratum. De looptijd van de minilening varieert tussen de 15, 30 en 45 dagen. Ze verstrekken het geld snel en goed.

  Diensten van Ferratum

  Een minilening is een kleine geldlening welke binnen 45 dagen weer moet worden afgelost. De lening is vaak om een gat in de uitgaven op te vangen, voordat het salaris gestort wordt. Het bedrijf is een marktleider op het gebied van minileningen en heeft meer dan 10 jaar ervaring hierin.
  Klachten, tips en complimenten over ferratum.nl

  De contactgegevens van hun zijn:

  Ferratum UK Ltd
  Suite 318, 25 Goodlass Road, Liverpool, Merseyside, L24 9HJ,Verenigd Koninkrijk
  BTW Nr. UK: 118931702
  Kamer van Koophandel UK nr: 07349566
  Financial Conduct Authority Nr.: 672537

  Je kunt ze ook via de site benaderen via www.ferratum.nl/contact.

  Het is natuurlijk voor een financiële instelling belangrijk om de klachten goed en correct af te wikkelen.

  Heb jij ervaring met Ferratum?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Lees hier de ervaringen van echte klanten met Ferratum. Is dit een betrouwbare partij om snel geld bij te lenen? Hoe duur of goedkoop is zo’n minilening, hoe lang de looptijd en welke bedragen kunnen?

  Ferratum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  4
  56% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  3.4
  Leveren
  rating
  4.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Even snel geld binnen

  Iedereen zal het wel eens hebben dat je gewoon even wat geld nodig hebt. Onlangs heb ik wat tegenslagen gehad en begonnen bij mij de rekeningen aardig op te lopen. Gelukkig kon ik bij dit bedrijf snel een kleine lening afsluiten en kan ik iedereen weer betalen. Geld lenen kost nauurlijk wel geld, maar deurwaarders werken ook niet gratis. Ik ben blij dat ik het geld op mijn rekening heb en dat ik even uit de shit ben. Nu natuurlijk wel hard aan de slag om de lening weer terug te betalen!

  Door: Willemijn30-01-2017
  jan landman21-10-2017

  ja bij ferratum lenen ia klasse ,ze willen graag dat je totde ,aximumleent

  Gerda zegwaard12-04-2019

  Als je bij feratum een minilening afsluit word het automatisch een maxi je leent 600 en betaald binnen de gestelde termijnen terug zelfs nog ver voor de eind datum dan word je opeens bestookt met een incasso bureau Die stellen dan even dat je 260 euro moet betalen voor een zgn borgsteller ik mailen met feratumdan moet u gewoon even met die firma bellen dus dat gedaan maar die trekken zich nergens wat van aanen blijven maar mailen en dreigen nou ze kunnen dreigen wat ze willen maa ik geef niks dus mensen wees verstandig en doe geen zaken met feratum want zij trachrten de nederlandse wet te omzeilen en u bent dan niet geholpen maar uit gekleed

  Albert Rose09-01-2020

  Wacht al 4 dagen op uitkering minilening 3keer bericht gestuurd maar krijg geen bericht terug kan ze verder ook niet bereiken gewoon schofterig

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  geld lenen duur maar makkelijk

  geld lenen duur maar makkelijk
  ja daar is niks aan te doen gewoon
  maar het is wel makkelijk als je snel wat geld nodig hebt en dat heb ik geregeld...

  Door: frank06-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  lening

  ik krijg ineens van ferratum lening gesloten bedankt voor u vertrouwen en in eens is het saldo dipje ik weet nergens van maar ik moet wel ineens 1000 euro betalen maar ze krijgen niks van mij jongens ga hier niet mee in zee het zijn oplichters ze hebben het nu over gedragen aan pactum ook nooit van gehoord

  Door: A hamburg04-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Saldodipje 500 euro

  NIET DOEN MAFFIA PRAKTIJKEN EN ZE TELEFONISCH OF VIA MAIL KUNNEN CONTACTEN.......NOT!
  Nadat ik de aanvraag had gedaan STOND het geld er in eens op zonder enige mail te hebben ontvangen van bevestiging of uitbetaling. Nu wil ik het terug betalen binnen het vaste gestelde termijn van 1 maand krijg ik een boete van € 115,00 !!!!
  Zo genaamde PG boetebetaling. Ik zou zogenaamde documenten van mijn "persoonlijke garantsteller" niet opgestuurd hebben. Ik wist van niets was bovendien ook op vakantie. Dit onderstaande wordt er gezegd op de site van Ferratum:

  Na het uitbetalen van uw lening vragen wij u om binnen 14 dagen de documenten van uw persoonlijk garantsteller op te sturen. Wanneer wij deze niet binnen 14 dagen na uitbetaling ontvangen wordt er automatisch een boete bijgeschreven boven op uw leenbedrag. Deze boete kunt u aan het einde van uw leentermijn voldoen.

  Dit zijn totale maffia praktijken! NIET MEE IN ZEE GAAN!

  Door: James03-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Lening afbetalen! Niks gehoord van Ferratum/Saldodipje

  Er is nog steeds geen betaalknop te vinden in mijn account!!!!! Ik wil mijn leningen terug betalen! Maar er is al dagen geen betaalknop te vinden in mijn account. Ik wil namelijk geen boete. Het is een fout/storing bij ferratum/saldodipje! Heb al meerdere malen gemaild, maar nog steeds niks gehoord van Ferratum/Saldodipje! Erg slecht schandalig zelfs!

  Door: S20-08-2020
  A21-08-2020

  De link is niet langer meer beschikbaar en hiervoor moet je dus binnen de 14 dagen (of wanneer je wil betalen) een mail sturen naar hun klantenservice. Hierop krijg ik al 5 dagen geen antwoord. Ondertussen al 3 mailtjes verder en nog niks. Nu heb ik aangegeven als ik deze vandaag niet krijg, ik een uitstel van betaling krijg ZONDER de boete van 30 dagen. De chat is een automatisch antwoord apparaat waar je dus ook niet met iemand persoonlijk kan chatten en alleen standaard antwoorden en vragen kan stellen. Erg slordig de laatste maand.

  anon22-08-2020

  Heb hetzelfde probleem, al 3 dagen probeer ik terug te betalen, mijn verloop dag is de 23'ste. straks krijg ik een boete omdat hun website het niet toe laat om terug te betalen. als er een antwoord is of oplossing op wat van manier, kan je deze dan aub delen ? Alvast bedankt,

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  .

  I found another reliable lender Who cares about the client. This company is regrettable and it's a waste of Time trying to get loan from them.

  Door: Mateusz21-02-2020
  Willem12-03-2020

  Which lender?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ellende

  Wat een ellende bij dit bedrijf. Ik raadt het je sterk af hier zaken mee te doen.

  Door: Kees07-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Mini lening

  Houden zich niet aan de afspraak, zijn onmogelijk te bereiken als er vragen zijn, en zit na 48 uur nog steeds te wachten op geld en een antwoord.

  Dit is een schandelijk bedrijf en ik zou het nooit aanraden aan derde.

  Door: Ontevreden klant07-01-2020
  Anoniem 29-01-2020

  Is het geld uiteindelijk nog gekomen? . Bij mij al vanaf vrijdag de mail het is uitbetaald , maar nu woensdag nog niks gestort. Staat wel dat het bedrag uitbetaald is . Heel apart vroeger nooit geen gedoe en binnen een uur op de rekening.

  Anoniem 30-01-2020

  In de ochtend aangevraagd 1,5 uur later op mijn rekening

  Anoniem12-02-2020

  Ik maak al best een tijdje gebruik van Ferratum. Nooit geen problemen gehad. Nu wordt mijn aanvraag telkens afgewezen omdat ik mijn bankrekeningnummer niet heb geverifieerd. Ik heb die link nooit gehad. Krijg geen respons op mijn mailtjes. Niks als ellende en drama nu! Ik wacht al vanaf begin januari op antwoord en mijn aanvragen blijven uitstaan.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Snel geld lenen bij Feratum

  Voor mijn hobby had ik snel wat geld nodig, maar dit kon ik bij de bank niet meer lospeuteren. Moest eerst een deel van mijn huidige hypotheek aflossen, maar dat kon ik niet zo één, twee, drie. Daarom bij Ferratum geld geleend. Er komt verder geen gedoe bij kijken en alles is binnen de kortste keren geregeld. Bovendien staat de klantenservice dag in dag uit voor je klaar om je antwoord te geven op vragen. Extra mooi meegenomen is dat je, na het plaatsen van je bestelling, binnen 24 uur je geld ook ontvangt.

  Door: Pim Luijten29-11-2016
  Pascal Van Der helm 16-01-2020

  Je liegt dat is dus niet meer zo !honderden mensen zitten nu in de problemen daardoor

  Moon30-01-2020

  Ja dat was tot eind vorig jaar t geval nu t ineens saldodipje is geworden zonder enige bekend making alleen maar ellende aanvraag blijft op pending staan contact is er niet te krijgen

  clifton31-01-2020

  scannen id documenten lukt niet ,krijg dan een fout melding ......is eem rooksignaal dat ik hier ver uit de buurt moet blijven ...

  Anoniem12-02-2020

  Precies. Klopt niks meer van! Snel vergeten dit bedrijf!!!

  Dees15-02-2020

  Het zijn dieven, sinds het Saldo dipje is geworden, rekenen ze je een boeten van bijna 300 euro. Onder het mom van het niet voldoen aan de eisen betreffende de Persoonlijke Garantsteller. Dit terwijl dezelfde garantsteller door Ferratum altijd is goedgekeurd. Let op mensen met deze oplichters.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over Ferratum

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ferratum een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Ferratum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ferratum actief?

  Ferratum is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ferratum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.