Ferratum

4.1

Bestellen

3.8

Service

3.4

Prijs

4

Levering

58.8%

Zou hier weer kopen

Ferratum

Geheimen onthuld? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Ferratum is het bedrijf wat vele mensen iedere maand uit de brand helpt met een kortlopende lening van een laag bedrag. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ervoor om de leningen op een goede en correcte manier te betalen en af te lossen. Ferratum biedt dus een tijdelijke geld lening aan. Het is slim om de leningen vergelijken te kunnen met elkaar. Het is eigenlijk een vorm van doorlopend krediet, maar dan voor een korte periode. Kies voor een lening en geld waar je van kunt genieten. 

Ken je ze nog niet zo goed? Dan is het slim om de beoordelingen van anderen te lezen over dit bedrijf. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk ook naar de verschillende opties om zo een beter beeld van een bedrijf, zoals Ferratum te krijgen. 

Als je ze al wel kent dan kun je juist ervoor zogen, dat de mensen welke Ferratum niet kennen geholpen worden. Het is goed om een review op NederlandReview achter te laten.  


Over Ferratum

Ferratum is de Europese marktleider op het gebied van minileningen. Het is een goed bedrijf welke tal van mogelijkheden weet aan te bieden om zo een tijdelijke lening te krijgen. Ferratum is een onderdeel van de Ferratum group. Ze verstrekken sinds 2005 al minileningen aan meer dan twee miljoen klanten. 
Het bedrijf weet snel, gemakkelijk en betrouwbaar geld te lenen. Er is een glasheldere dienstverlening en zijn helemaal transparant over hoe ze werken. De klant staat centraal.  Het bedrijf is in Finland opgericht in 2005 en is actief in meer dan 22 landen op dit moment. Het is een beursgenoteerd bedrijf. De aandelen worden op de beurs van Frankfurt verhandeld. Ze willen de grootste mobiele bank van de hele wereld worden. Ze werken daarom sterk aan hun mobiele innovaties.  Je kunt 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro en ook 700 euro en 800 euro lenen bij ze. Het is mogelijk met een looptijd van 15 dagen, 30 dagen en van 45 dagen. Het is een goede oplossing met een sterk tijdelijk element. 


Diensten van Ferratum

Ferratum biedt tijdelijke leningen aan voor 15 dagen, 30 dagen en voor 45 dagen. Het gaat hier om de geld bedragen 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro en ook 700 euro en 800 euro. Kies voor een bedrag en termijn welke bij jouw situatie past. 


 


Klachten, tips en complimenten over Ferratum

Wanneer je een klacht over ze hebt dan is het belangrijk en goed om hier ook geluid en kenbaarheid aan te geven. Schrijf ze een brief, email ze of bel ze op. Kijk of je er samen uit kunt komen. Wanneer dit lukt is dit natuurlijk mooi. Anders is het goed om naar de overkoepelende financiële instanties te gaan. 
Hierna kun je een bericht over ze op NederlandReview.nl achter laten om anderen met je mening over hun te helpen. 


Heb jij ervaring met Ferratum?

Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 


 


Wow! Wat anderen over Ferratum zeggen! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Lees hier eerst meer over hun om een goed beeld van ze te krijgen. 

Over Ferratum 

Het bedrijf is de Europese marktleider op het gebied van minileningen.  Het is een internationaal bedrijf welke minileningen verstrekt. Het bedrijf is onderdeel van de Ferratum Group. Ze zijn de Europese marktleider op het gebied van minileningen. Ze zijn al sinds 2005 actief en kennen wereldwijd meer dan 2 miljoen blije klanten. 
 Het bedrijf is betrouwbaar, kent eenvoudige aanvraagprocessen en is snel. Ze hechten veel waarde aan een goede dienstverlening en zijn compleet transparant. De klant staat centraal en ze voldoen graag aan de verwachtingen van de klant. Het helpt om een goede samenwerking te krijgen. 

Het bedrijf is in 2005 opgericht in Finland en nu actief in meer dan 23 landen. Het bedrijf is sinds 20155 een beursgenoteerd bedrijf. Het aandeel wordt verhandeld op de beurs in Frankfurt. De visie is om de grootste mobiele bank in de wereld te worden. Door de mobiele innovaties zijn ze hier goed naar op weg. 
Er zijn minileningen van 100 euro lenen, 200 euro lenen, 300 euro lenen, 400 euro lenen, 500 euro lenen, 600 euro lenen, 700 euro lenen en 800 euro lenen bij Ferratum. De looptijd van de minilening varieert tussen de 15, 30 en 45 dagen. Ze verstrekken het geld snel en goed. 

Diensten van Ferratum

Een minilening is een kleine geldlening welke binnen 45 dagen weer moet worden afgelost. De lening is vaak om een gat in de uitgaven op te vangen, voordat het salaris gestort wordt. Het bedrijf is een marktleider op het gebied van minileningen en heeft meer dan 10 jaar ervaring hierin.  
Klachten, tips en complimenten over ferratum.nl

De contactgegevens van hun zijn: 

Ferratum UK Ltd
Suite 318, 25 Goodlass Road, Liverpool, Merseyside, L24 9HJ,Verenigd Koninkrijk
 BTW Nr. UK: 118931702
Kamer van Koophandel UK nr: 07349566
Financial Conduct Authority Nr.: 672537

Je kunt ze ook via de site benaderen via www.ferratum.nl/contact.  

Het is natuurlijk voor een financiële instelling belangrijk om de klachten goed en correct af te wikkelen. 

Heb jij ervaring met Ferratum? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!


Lees hier de ervaringen van echte klanten met Ferratum. Is dit een betrouwbare partij om snel geld bij te lenen? Hoe duur of goedkoop is zo’n minilening, hoe lang de looptijd en welke bedragen kunnen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

3 tickets

Edreams is heel slecht. Ik koop nooit meer een ticket bij Edreams

A

Abu

15-02-2022

0forum

Lening

Tevreden als je eventjes zonder zit

A

Aggie

15-11-2021

0forum

MINI lening

Waardeloze dienstverlening. Alleen contact per email mogelijk. Geen telefonische klantenservice. Na tien e-mails in 1 week nog geen enkele reply. Waardeloos.

D

Daniël Sinjou

17-07-2021

0forum

TE Makkelijke lening

Ga absoluut niet met dit bedrijf in zee. Het AFM en minister Hoekstra probeert al jaren dit soort bedrijven te stoppen hier in Nederland, maar omdat de Europese Unie er geen gehoor aan geeft, kunnen dit soort bedrijven blijven doorgaan. Wees verstandig. Als je een rekening niet kunt betalen, vraag om uitstel van betaling, of wacht even met het aanschaffen tot het wel lukt. Maar neem alsjeblieft geen lening bij Ferratum of Saldodipje.nl.

T

Tom

19-04-2021

0forum

mini lening aangevraagd

Ik heb hier al meer geleend maar nu heb ik een lening aangevraagd en heb nog niks gehoord vorige keer ook gedaan maar afgewezen omdat er bepaalde gegevens over 1 komen met iemand anders op dit adres wel een andere naam geboortedatum,dit vindt ik niet kloppen,erg jammer ben teleurgesteld.

I

Irene rombouts

26-02-2021

0forum

lening

oplichters. Bedrijf reageert niet meer

J

John Eering

28-12-2020

0forum

Snel geld

Handig wanneer snel geld nodig. Eerst mocht je zonder boete/garantiesteller <14 dg terug betalen waardoor je geen boete hoeft te betalen. Nu ineens is dit <5 dg, en dus wel forse boete. Slim want aan de boetes verdienen ze flink. Binnen 5dg kan denk ik niemand t geld terugbetalen, dan kun je ook wel wachten tot nieuw salaris is gestort.

I

I.

15-11-2020

1forum

Lening

Duivin08-10-2020 Mensen, deze piraten proberen geld te stelen door middel van een zogenaamde boete te geven. Ze laten expres betaalknoppen weg en laten je 14 dagen in het ongewisse, zodat ze een boete kunnen geven. Ferratum zal nooit gerechtelijke stappen kunnen ondernemen omdat ze niet bevoegd zijn. Betaal terug via uw mobiel bankieren, dus de storting die zij hebben gedaan via mobiel bankieren terugstorten, daar is een mogelijkheid zo omzeil je de boete. Meld je klacht bij klacht.nl en bij de Autoriteit Financiële Markt de AFM, zij kunnen dit oplossen.

J

Janneke de Haan

09-10-2020

1forum

lening

ik krijg ineens van ferratum lening gesloten bedankt voor u vertrouwen en in eens is het saldo dipje ik weet nergens van maar ik moet wel ineens 1000 euro betalen maar ze krijgen niks van mij jongens ga hier niet mee in zee het zijn oplichters ze hebben het nu over gedragen aan pactum ook nooit van gehoord

A

A hamburg

04-09-2020

2forum

Saldodipje 500 euro

NIET DOEN MAFFIA PRAKTIJKEN EN ZE TELEFONISCH OF VIA MAIL KUNNEN CONTACTEN.......NOT! Nadat ik de aanvraag had gedaan STOND het geld er in eens op zonder enige mail te hebben ontvangen van bevestiging of uitbetaling. Nu wil ik het terug betalen binnen het vaste gestelde termijn van 1 maand krijg ik een boete van € 115,00 !!!! Zo genaamde PG boetebetaling. Ik zou zogenaamde documenten van mijn "persoonlijke garantsteller" niet opgestuurd hebben. Ik wist van niets was bovendien ook op vakantie. Dit onderstaande wordt er gezegd op de site van Ferratum: Na het uitbetalen van uw lening vragen wij u om binnen 14 dagen de documenten van uw persoonlijk garantsteller op te sturen. Wanneer wij deze niet binnen 14 dagen na uitbetaling ontvangen wordt er automatisch een boete bijgeschreven boven op uw leenbedrag. Deze boete kunt u aan het einde van uw leentermijn voldoen. Dit zijn totale maffia praktijken! NIET MEE IN ZEE GAAN!

J

James

03-09-2020

1forum

Lening afbetalen! Niks gehoord van Ferratum/Saldodipje

Er is nog steeds geen betaalknop te vinden in mijn account!!!!! Ik wil mijn leningen terug betalen! Maar er is al dagen geen betaalknop te vinden in mijn account. Ik wil namelijk geen boete. Het is een fout/storing bij ferratum/saldodipje! Heb al meerdere malen gemaild, maar nog steeds niks gehoord van Ferratum/Saldodipje! Erg slecht schandalig zelfs!

S

S

20-08-2020

2forum

.

I found another reliable lender Who cares about the client. This company is regrettable and it's a waste of Time trying to get loan from them.

M

Mateusz

21-02-2020

2forum

Ellende

Wat een ellende bij dit bedrijf. Ik raadt het je sterk af hier zaken mee te doen.

K

Kees

07-01-2020

0forum

Mini lening

Houden zich niet aan de afspraak, zijn onmogelijk te bereiken als er vragen zijn, en zit na 48 uur nog steeds te wachten op geld en een antwoord. Dit is een schandelijk bedrijf en ik zou het nooit aanraden aan derde.

O

Ontevreden klant

07-01-2020

4forum

Even snel geld binnen

Iedereen zal het wel eens hebben dat je gewoon even wat geld nodig hebt. Onlangs heb ik wat tegenslagen gehad en begonnen bij mij de rekeningen aardig op te lopen. Gelukkig kon ik bij dit bedrijf snel een kleine lening afsluiten en kan ik iedereen weer betalen. Geld lenen kost nauurlijk wel geld, maar deurwaarders werken ook niet gratis. Ik ben blij dat ik het geld op mijn rekening heb en dat ik even uit de shit ben. Nu natuurlijk wel hard aan de slag om de lening weer terug te betalen!

W

Willemijn

30-01-2017

7forum

Snel geld lenen bij Feratum

Voor mijn hobby had ik snel wat geld nodig, maar dit kon ik bij de bank niet meer lospeuteren. Moest eerst een deel van mijn huidige hypotheek aflossen, maar dat kon ik niet zo één, twee, drie. Daarom bij Ferratum geld geleend. Er komt verder geen gedoe bij kijken en alles is binnen de kortste keren geregeld. Bovendien staat de klantenservice dag in dag uit voor je klaar om je antwoord te geven op vragen. Extra mooi meegenomen is dat je, na het plaatsen van je bestelling, binnen 24 uur je geld ook ontvangt.

P

Pim Luijten

29-11-2016

6forum

geld lenen duur maar makkelijk

geld lenen duur maar makkelijk ja daar is niks aan te doen gewoon maar het is wel makkelijk als je snel wat geld nodig hebt en dat heb ik geregeld...

F

frank

06-07-2016

0forum