NederlandReview

    Ervaringen ANWB Wegenwacht

    Sta je langs de kant van de weg met een rokende auto, dan is het fijn als je iemand kunt bellen om je te komen helpen. Als je professionele hulp van de ANWB wilt, dan betaal je daar natuurlijk voor. Maar is dat wel de moeite waard? Helpt ANWB je verder? Hoe zijn anderen geholpen door deze dienst? Kun je eigenlijk wel zonder een abonnement en dus de hulp van de ANWB? Durf je dat? Of zijn er alternatieven? Lees hier de reviews van anderen over de ANWB en kom erachter welke diensten deze wegenwacht aanbiedt en of dat de moeite waard is.

    Over ANWB

    Voor veel mensen is de Wegenwacht synoniem voor de ANWB, zo groot is de naamsbekendheid van dit bedrijf. Deze wegenwacht is er voor (bedrijfs)auto’s, motoren, (brom)fietsen en de scootmobiel en de pechhulp strekt zich uit over heel Europa en met het zogenaamde Europa Plus-pakket ook daarbuiten, zoals in Turkije, de Verenigde Staten en Australië. Een lidmaatschap heb je al vanaf 15 euro per jaar, afhankelijk natuurlijk van de dekking die je kiest. Ledenvoordelen zijn legio en behelzen zowel pechhulp en diverse diensten als gratis magazine De Kampioen en kortingen in de (web)winkel.

    Dit is wat de ANWB doet! Bijvoorbeeld tests van de volvo XC90 D5 (autotest 2015)

    Diensten van ANWB

    ANWB biedt vele diensten: naast de wegenwacht onder andere belangenbehartiging, rechtshulp en verzekeringen. De verschillende diensten zijn via speciale telefoonnummers meestal dag en nacht bereikbaar, zoals het ANWB Leden Service Center (informatie over en verkoop van alle ANWB-diensten en – producten, maar ook voor reisadvies en informatie over verzekeringen, recreatie en toerisme), de Wegenwacht (voor pechhulp onderweg), de alarmcentrale (bereikbaar vanuit het buitenland), een alarmjurist (voor dringende juridische problemen in het buitenland), de Autoverkoopservice, ANWB Creditcards, Digikluis Alarmcentrale, Keuringen (voor informatie over autokeuringen en het maken van afspraken bij de Keuringsstations), Rijopleiding (ook leren autorijden kun je via de ANWB regelen. Voor het behalen van een auto-, motor-, aanhangwagen- of bromfietsrijbewijs), Vaarbewijzen (als je liever met een boot wilt varen), Verkeersinformatielijn Nederland (actuele file-informatie in Nederland, inclusief trends (neemt file toe of af) en reistijden, tevens snelheidscontroles. En ook nog prognoses voor de komende spits en informatie over weer en openbaar vervoer), Verkeersslachtofferlijn (informatie en advies voor verkeersslachtoffers en familieleden), Verkeersveiligheid-trainingen (bijvoorbeeld een eendaagse slipcursus), Verzekeringen (niet alleen autoverzekeringen, ook (brom)fietsverzekeringen, caravanverzekeringen, oldtimerverzekeringen, bootverzekeringen, scooterverzekeringen, camperverzekeringen, motorverzekeringen, et cetera), ANWB voor de Zaak (een zakelijk lidmaatschap voor zelfstandigen en bedrijven)


    Klachten over ANWB

    Voor een bedrijf dat je te allen tijde moet kunnen bellen in geval van nood is het natuurlijk noodzakelijk om op veel verschillende manieren bereikbaar te zijn. Niet alleen is daarvoor een waslijst aan telefoonnummers beschikbaar gemaakt, waarvan de ANWB Alarmcentrale misschien wel de meest belangrijke is (dag en nacht telefonisch en per e-mail bereikbaar, ook vanuit het buitenland), je kunt ook online terecht. Op de website anwb.nl vind je een lijst met veel gestelde vragen. Staat het gewenste antwoord daar niet bij, dan kun je vragen stellen aan een virtuele medewerker. Ook kun je vragen stellen via Facebook, Twitter en e-mail. Bovendien kun je terecht in één van de ANWB winkels, natuurlijk niet per se voor wanneer je met een kapotte auto langs de weg staat, maar wel voor als je op zoek bent naar een leuke deal met je lidmaatschap voor bijvoorbeeld een paar wandelschoenen. Je kunt ANWB ook volgen via de verschillende nieuwsbrieven, apps, de ANWB Community, Facebook, Twitter, YouTube en Google +.

    Laat jij je helpen door de ANWB als je in nood verkeert? Laat hier je review achter en laat anderen weten hoe jij over de ANWB denkt!

    Kortingcodes, routeplanner, pechhulp, file, verkeer, verzekeringen ze doen het allemaal. Maar ook goed? Lees hier ervaringen van consumenten over de ANWB bij NederlandReview!

    ANWB Wegenwacht
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (53)

    6
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over ANWB Wegenwacht

    Uw beoordeling

    Lidmaatschap Compleet

    Eventjes opladen aan de noordhollandse kust. Pikdonker. Slechts het rode licht van de windmolens, ver in zee. Slechts een paar vissers die met kracht hun hengels inwerpen. Ruige branding. Ik loop kilometers hard op de geluiden van de wind en het geklots van de zee. Eventjes ben ik los van alles, eventjes ben ik de zee, het strand, de wind en de golven tezamen. Alles knipoogt naar me. Het gaat je goed zee. Bedankt.

    Op weg naar huis. Opgeladen om energie af te geven aan kennisen en vrienden. Nog even langs een wooncomplex voor mensen die moeite hebben zich staande te houden in deze gedreven maatschappij. Niemand buiten. Mooi moment om de auto te parkeren. Beentjes ontspannen. Muziek aan. Al snel omsingeld door cliënten. Ronald. Een vriendelijke man. Altijd "blije gedachtens". Verwonderend kijk ik hem. Hoe kan hij zo blij zijn? Waarom hoeft hij zich niet uit te leven op een pikdonker strand. Doe ik iets fout? Stop! het denken en luister naar de muziek. Voor korte duur. alles klapt uit. Geen telefoon. Bijna de gehele klandizie van de ggz omsingeld mijn auto. " moet ik je auto aanduwen!" Nu ben je goed de lul! " heb je een telefoon " . Allerlei noodkreten passeren in tussen mijn opgeblazen frontale cortex. Het strand was voor niks geweest.

    "RONALD HEB JIJ JE TELEFOON OP ZAK?" - Ja. "GEEF! Met stemverheffing creer ik een rode leidraad binnen al het geruis van de ggz clienten. Vriendin gebeld met het spaarzame beltegoed van Ronald. Enkel steekwonden verlieten mijn mond. "Handel snel! Bel anwb! Dit is de straatnaam.

    Overzichtelijk punt mij gepositioneerd. Het gele busje ziet mij zwaaien. Eventjes doemt de zee weer in mij op. Motorkap open. Startkkabels en gassen. Minimaal 30 minuten meneer. Voordat ik bedankt zei verdween het busje net zo snel als hij kwam.

    - de zee. Soms eb. Soms vloed. Altijd aanwezig.

    Door: Mart21-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    accu

    2 augustus j.l. Zondagochtend vroeg. Auto ingepakt, klaar voor vertrek naar Normandië. Dan blijkt de auto niet te starten. Doet helemaal niets meer. Wegenwacht komt. Accu leeg en blijkt niet meer goed te zijn. Gelukkig kan deze direct worden vervangen. Wegenwacht stelt voor om de bandenspanning nog even te checken en komt er dan achter dat er veel te weinig profiel op de banden zit. En één band blijkt flink beschadigd te zijn.
    Auto op 8 mei nog APK gehad en sindsdien maar weinig km mee gereden. (hoe kan dit, vragen we ons allemaal af) Wegenwacht kent een bedrijfje in de buurt waar je in het weekend terecht kan voor nieuwe banden. En zo ben ik even later op pad en worden er voor een zeer schappelijk prijsje 3 nieuwe banden opgelegd. Ook bij dat bedrijf zijn ze erg verbaasd dat de banden niet eerder zijn vervangen en geven aan dat het zelfs 'gevaarlijk' is hiermee te rijden. In de tussentijd haalt de Wegenwacht vier nieuwe bougies voor ons, ook deze bleken dringend aan vervanging toe. En tot slot blijkt dat de remvloeistof nodig moet worden bijgevuld. Ook dit wordt geregeld. En dan te bedenken dat de auto in mei j.l. een beurt en APK heeft gehad bij een 'erkende dealer'!
    Na deze 'grote beurt' kunnen we, weliswaar uren later, veilig op vakantie. We zijn gisteren weer terug gekomen van vakantie, de auto liep als een zonnetje.
    We zijn al meer dan 30 jaar lid van ANWB en wegenwachtservice, maar deze geweldige service en hulp hebben we niet eerder ontvangen. Natuurlijk vragen we naar de naam van deze man. We willen hierbij Marco Spijksma heel hartelijk bedanken. Hij heeft niet alleen het euvel verholpen waar we voor belden, maar veel meer gedaan dan dat, op eigen initiatief, waardoor we veilig op vakantie konden. Hulde aan Marco!


    Door: Karli van Veen10-08-2020
    J. de Bruin26-02-2021

    32 jaar lid van de ANWB/Wegenwacht. Abbonnement van € 91,-. Nog NOOIT pech gehad ! Onlangs starte de auto niet, stond voor de deur. ANWB wilde NIET komen ! Ik had het verkeerde abbonnement en moest grof bijbetalen voor eventuele hulp..... Abbonnement meteen opgezegd. De volgende dag werd ik gebeld en men zocht naar een oplossing. Beloofd dat ik een mail zou krijgen mét een oplossing. Nooit een mail gekregen. Ik ben klaar met de ANWB/Wegenwacht. Zo gaat een log bedrijf met zijn trouwe klanten om !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    pech

    Pech, daar sta je dan. Op een verlaten bospad zonder telefoon. Lopen naar de dichtstbijzijnde boerenhoeve in het pikkedonker. Een half uur later klop ik aan. Een lieve kleine man met een baard en een puntmuts opent de deur. Hij stelt zich voor als Tomte en vertelt direct dat hij wist van mijn komst. 'Ik heb alles al klaarliggen hoor' zegt hij, en uit de schemering van de hal komt een blauw/rode stoffen tas tevoorschijn. Tomte sluit de deur en we lopen de donkere avond in. Het is gaan regenen en de wind steekt op. We praten onderweg weinig, ik hoor Tomte af en toe zachtjes neuriën. Als we bij de auto zijn vraagt Tomte de motorkap te openen. Uit zijn stoffen tas pakt hij een gebreide lap te voorschijn waarmee hij over de motor wrijft. Hij doet dit zacht en fluistert er voor mij onduidelijke woorden bij. Na een paar minuten is hij klaar. 'Start de motor maar' zegt hij zachtjes. En, deze slaat onmiddellijk aan. 'Wat heb je gedaan' vraag ik. Ik draai mijn hoofd naar Tomte, maar kan hen nergens meer ontdekken. In de verte hoor ik zachtjes zingen.

    Door: dickie duck01-06-2017
    Marcel brocks09-08-2020

    Alle respect voor deze jongens die in een temperatuur van 35 graden met een asfalt temp van 45 graden mij weer op weg geholpen hebben heel knap hoor en nogmaals bedankt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Weggesleept 's nachts

    Wilden weggaan bij een feestje maar de auto startte niet meer. Flink balen, want je wil gewoon naar huis en het was best laat. lid van de wegenwacht en die is voor dit soort zaken dus meteen gebeld.
    Gelukkig konden we binnen wachten bij de vrienden van het feestje, want het was echt koud (mid december). Duurde ook best even, iets van 45 min. Maar dat werd er wel bij gezegd aan de telefoon want het was druk. Wel beetje ongemakkelijk zo wachten maar goed, wel binnen.
    Toen ze kwamen hebben ze eerst van alles geprobeerd, maar dat ging m dus niet worden, dus ze hebben de auto weggesleept naar een garage en ons thuisgebracht. Dat was fijn. De dag erna bij de garage dat ding helemaal laten opknappen en na een week pas weer op kunnen halen.
    Wel fijne service van de anwb maar jammer dat ze m niet ter plekke konden fixen alleen.

    Door: Georgie Donkers05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Anwb

    Bij pech hulp Drama. Ik heb gelijk opzegging gedaan. Ik werd niet gegolpen. Ik stond met kinderen op weg omdat demper was kapot.

    Door: Monika 22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fietsverzekering

    Na een mail dat de premie van mijn fietsverzekering omhoog gaat omdat er veel elektrische fietsen worden gestolen, geef ik aan het hier niet mee eens te zijn. Elektrische fietsen zijn van een andere categorie lijkt mij. Hierna wordt ik gebeld per wanneer ik mijn verzekering wil stopzetten. Zonder ook maar te reageren op de mail die ik heb gestuurd. Onbeschoft en ouderwets. Nooit meer gaat er een cent naar deze achtergestelde collectie oplichters.
    Je kan niet minder dan 2 sterren geven, anders hadden ze deze gekregen!

    Door: M Deen27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Geholpen bij pech onderweg langs de kant van de weg rokende auto!

    Enorm uit de brand geholpen toen we afgelopen weekend met pech langs de weg waren beland.

    Auto begon uit het niets te roken en ik heb een noodlanding in de berm moeten maken, durfde geen meter meer verder te rijden. We hebben meteen de ANWB gebeld en met een half uurtje waren ze er al. Ook al is dat natuurlijk best wel lang wachten als je in de kou buiten je auto achter de vangrail staat....

    De auto is verder gesleept naar een tankstation verderop, want zo naast de weg was het te onveilig.

    Daar heeft de monteur ernaar gekeken en gelukkig was het niet heel moeilijk, want hij was zo klaar en toen konden we gewoon doorrijden!

    Hij was nog vrolijk ook, dat scheelde erg, want ik baalde nogal dat ik te laat zou komen bij mijn ouders, daar was ik naartoe aan het rijden.

    Door: Sebastiaan Bovenkamp13-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Toch een pech onderweg, blij met lidmaatschap ANWB

    Al jaren en jaren lid en ik begon een beetje te twijfelen of ik niet veel te veel betaal voor deze dienst...

    En toen stond ik een keertje plotseling stil langs de kant van de weg. Mijn auto is redelijk nieuw en ik laat deze regelmatig controleren, toch was er ineens iets helemaal mis. Nou, toen was ik met terugwerkende kracht ineens heel tevreden over mijn eigen voorzienendheid en dat ik al jaren lid was. Binnen een half uur stond er een aardige monteur naast mijn auto, hij verhielp het euvel (kennelijk een technische fout, opgedaan bij de laatste controle als ik hem goed heb begrepen) en ik kon weer doorrijden!

    In geval van nood weet je wie je vrienden zijn! Ik blijf zeker lid!

    Door: Mike Willems15-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    extra veiligheid, altijd goed geholpen

    Zelf met mijn auto een aantal keer langs de weg gestaan. Een keer met een rokende voorkant. De ANWB laat op een drukke zaterdagmiddag soms wat langer op zich wachten, maar meer dan een half uur heb ik zelf nooit hoeven wachten tot er iemand kwam aanrijden.

    Ik kan me niet voorstellen dat je geen abonnement hebt op de wegenwacht. Hoe kun je zonder? Zeker als je een wat oudere auto hebt zaals ik, maar anders is het toch alleen maar extra veiligheid en comfort.

    Ik ben elke keer keurig geholpen door een aardige monteur en tegen geen enkele extra kosten. Goede service!

    Door: Hans Klingelman07-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Pechhulp ANWB

    Vanmorgen merkte ik dat de voorband van mijn auto lek was.
    De monteur was snel ter plaatse. De monteur, Ricardo 2991, zag direct dat de beide voorbanden verdroogd waren.
    Mijn man ligt nu op de ic in het ziekenhuis.
    Ik moet direct naar het ziekenhuis kunnen wanneer er gebeld wordt.
    Hij hoorde dit verhaal en hij heeft voor mij 2 nieuwe banden gekocht bij een bandenservice specialist.
    En uiteraard ook weer keurig gemonteerd.
    Fantastisch.
    Deze monteur heeft meer gedaan dan hij voor mij hoefd te doen.

    Door: Sonja van der Vos03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Service

    Wij zijn blij dat we lid zijn. Op Hemelvaartdag na een klein uurtje toeren met de scooter begaf deze het. WW gebeld en ongeveer 45 minuten later kwam de monteur. Hij kon de scooter ter plekke maken, wat een verassing was. Zo konden we toch de rit veilig voortzetten en thuiskomen! Geweldig! Bedankt aardige monteur (naam vergeten, omgeving Dieren/Doesburg).

    Door: H.K.14-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Reisverzekerig anwb alarmcentrale

    Aan de anwb reisverzekering zit ook een alarmcentrale voor mensen in nood.
    Een paar dagen geleden overlijd mijn zwager en moet ik naar huis en de anwb vertelde mij dat ik een ready to fly verklaring nodig had. Binnen een uur was dat geregeld
    Toen kwam de anwb met een volgende eisenpakket en moet ik nu na 3 specialisten. Ze hebben het nu zo moeilijk gemaakt dat ik maar besloten heb het zelf maar te regelen. Als je op belt word ik te woord gestaan maar wordt gewoon de hoorn er op gegooid
    Dat is de manier om problemen op te lossen. Ze negeren dan zijn ze er niet
    De klachten centrale heeft vijf dagen de tijd nodig
    Dus gewoon te laat
    Respectloos met dit gedrag
    Dom dommer domst

    Door: F van den Oever20-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Storing auto

    De garage was eigenlijk net gesloten , werd toch goed geholpen door deze aardige heren.
    Super klantvriendelijk in Breda!

    Door: Wesley 28-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    verzekering

    Ik wil dit toch even kwijt:


    Deze zomer ben ik gevallen tijdens mijn vakantie.
    Ik had mijn camera in mijn hand.
    Deze stootte hard tegen de grond en was kapot.

    Ik ben al jaren lid ( gold) van de ANWB en heb daar altijd een reisverzekering afgesloten

    Toen ik de schade claimde bij de ANWB, werd mij vergoeding geweigerd.
    Reden was dat ik na 15 jaar geen betalings bewijs meer kon tonen..

    Dit deed mij denken aan de bekende reclame van Klaverblad, waar zo'n gribus dan tegen een client zegt: "heeft u een foto van Uw tv toen die er nog hing?
    De ANWB, is zomogelijk nog erger, ik heb de kapotte camera gewoon thuis.
    Erger dus dan die GRIBUS!

    Mijn advies aan een ieder , zoek een andere verzekering!

    Door: Kentie21-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    wegenwacht hulp

    gisteren gestrand met mijn auto, komt de wegenwacht en er is niets meer te doen aan de auto. de motor zou het begeven hebben. Dus de monteur zegt u zal een sloop moeten bellen voor uw auto te laten weghalen. dus ik bel de dag later naar de anwb, met de mededeling, waarom ze mijn auto niet bij mijn huis afleveren, zegt die mevrouw dood leuk, omdat de monteur aan ons heeft door gereden dat u te lang door hebt gereden met een defect. mijn auto wordt gewoon onderhouden, en ik dacht dat je hulp krijgt als je komt te staan..niet dus

    Door: Fred Otto17-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fleece vest "Dan"

    Recent dit fleece vest (genaamd: Dan) voor 80 euro bij de ANWB gekocht.

    Na 3 maanden en nauwelijks gedragen te hebben blijkt het vest van zeer slechte kwaliteit te zijn. Grootste klacht, naden/stof laten los onder de oksel.

    Mijn voorstel was een nieuw exemplaar, aangezien het hier duidelijk een fabricagefout betreft.

    Volgens de ANWB komt dit echter omdat ik meerdere keren ergens achter ben blijven hangen of omdat ik veel een rugtas draag. Dit wat absolute onzin is....

    Wat ben ik teleurgesteld in de ANWB.

    Mensen wees gewaarschuwd, koop dit vest niet!

    Door: Dhr. Vis04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verzekering wegenwacht bij pech


    Waardeloos
    Al 15 jaar lid
    Duurste pakket wat er is
    Sta in Oostenrijk met pech ,klapband aanhanger
    Contact met anwb ,die zeggen ooh jammer er is een vonkje vergeten voor de aanhanger (15 euro per jaar)dus we kunnen u niet helpen
    Waardeloos advies bij anwb
    Ik heb het afgesloten met een adviesseur van anwb en aangegeven het duurste pakket ,alles dekkend maar hij was vergeten om aanhanger aan te vinken ,met het gevolg dat alle voor eigen koste was (wegsleep dienst ,hotel ,reparatie band velg alles dus)
    Ze ontvangen al 15 jaar flink bedrag per jaar
    Als puntje bij paaltje komt dan is het gene waar je om vraagt net niet verzekerd dus mensen denk erom en verzeker je bij beter maatschappij dan anwb

    Door: Adita06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ANWB

    Onverwoordelijk dankbaar aan ANWB voor hun service and hulp, echte helden in nood! TOP TOP TOP! Zeker een grote aanrader. Ik ben vanaf nu levenslang met ANWB. Zeer tevreden 5+ stars DANK JULLIE WEL beste ANWB

    Door: Benjamin Ziahi04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lid

    Snel en efficiënt opgelost. Professionele ww had het probleem snel gevonden

    Door: Ducati30-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verzekering

    We kwamen terug naar onze geparkeerde auto met een briefje op de zijspiegel en schade aan de zijkant.

    Op het briefje stond een kentekenummer genoteerd met de notitie dat ze schade hebben aangericht.

    Gelijk naar de politiebureau gereden, aangifte gedaan en papier afgegeven ter bewijs. Ook een melding gemaakt bij de Anwb. Na meerdere malen een mail gestuurd te hebben, krijgen we elke keer hetzelfde smoesje. 'we hebben geen contact met de getuige kunnen krijgen'

    De zaak is dus nu afgesloten en wij met de gebakken peren. Waarvoor betaal je überhaupt verzekering? Ik baal echt van de manier waarop we behandeld zijn.

    Door: Mv Pietersz13-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    FAQ

    Is ANWB Wegenwacht een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 53 ervaringen geplaatst over ANWB Wegenwacht. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is ANWB Wegenwacht actief?

    ANWB Wegenwacht is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Huis, Overig, Reizen, Overige Autodiensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ANWB Wegenwacht gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.