NederlandReview

    Ervaringen ANWB Wegenwacht

    Sta je langs de kant van de weg met een rokende auto, dan is het fijn als je iemand kunt bellen om je te komen helpen. Als je professionele hulp van de ANWB wilt, dan betaal je daar natuurlijk voor. Maar is dat wel de moeite waard? Helpt ANWB je verder? Hoe zijn anderen geholpen door deze dienst? Kun je eigenlijk wel zonder een abonnement en dus de hulp van de ANWB? Durf je dat? Of zijn er alternatieven? Lees hier de reviews van anderen over de ANWB en kom erachter welke diensten deze wegenwacht aanbiedt en of dat de moeite waard is.

    Over ANWB
    Voor veel mensen is de Wegenwacht synoniem voor de ANWB, zo groot is de naamsbekendheid van dit bedrijf. Deze wegenwacht is er voor (bedrijfs)auto’s, motoren, (brom)fietsen en de scootmobiel en de pechhulp strekt zich uit over heel Europa en met het zogenaamde Europa Plus-pakket ook daarbuiten, zoals in Turkije, de Verenigde Staten en Australië. Een lidmaatschap heb je al vanaf 15 euro per jaar, afhankelijk natuurlijk van de dekking die je kiest. Ledenvoordelen zijn legio en behelzen zowel pechhulp en diverse diensten als gratis magazine De Kampioen en kortingen in de (web)winkel.

    Diensten van ANWB
    ANWB biedt vele diensten: naast de wegenwacht onder andere belangenbehartiging, rechtshulp en verzekeringen. De verschillende diensten zijn via speciale telefoonnummers meestal dag en nacht bereikbaar, zoals het ANWB Leden Service Center (informatie over en verkoop van alle ANWB-diensten en – producten, maar ook voor reisadvies en informatie over verzekeringen, recreatie en toerisme),  de Wegenwacht (voor pechhulp onderweg), de alarmcentrale (bereikbaar vanuit het buitenland), een alarmjurist (voor dringende juridische problemen in het buitenland), de Autoverkoopservice, ANWB Creditcards, Digikluis Alarmcentrale, Keuringen (voor informatie over autokeuringen en het maken van afspraken bij de Keuringsstations), Rijopleiding (ook leren autorijden kun je via de ANWB regelen. Voor het behalen van een auto-, motor-, aanhangwagen- of bromfietsrijbewijs), Vaarbewijzen (als je liever met een boot wilt varen), Verkeersinformatielijn Nederland (actuele file-informatie in Nederland, inclusief trends (neemt file toe of af) en reistijden, tevens snelheidscontroles. En ook nog prognoses voor de komende spits en informatie over weer en openbaar vervoer), Verkeersslachtofferlijn (informatie en advies voor verkeersslachtoffers en familieleden), Verkeersveiligheid-trainingen (bijvoorbeeld een eendaagse slipcursus), Verzekeringen (niet alleen autoverzekeringen, ook (brom)fietsverzekeringen, caravanverzekeringen, oldtimerverzekeringen, bootverzekeringen, scooterverzekeringen, camperverzekeringen, motorverzekeringen, et cetera), ANWB voor de Zaak (een zakelijk lidmaatschap voor zelfstandigen en bedrijven)

    Dit is wat de ANWB doet! Bijvoorbeeld tests van de volvo XC90 D5 (autotest 2015)

    Klachten over ANWB
    Voor een bedrijf dat je te allen tijde moet kunnen bellen in geval van nood is het natuurlijk noodzakelijk om op veel verschillende manieren bereikbaar te zijn. Niet alleen is daarvoor een waslijst aan telefoonnummers beschikbaar gemaakt, waarvan de ANWB Alarmcentrale misschien wel de meest belangrijke is (dag en nacht telefonisch en per e-mail bereikbaar, ook vanuit het buitenland), je kunt ook online terecht. Op de website anwb.nl vind je een lijst met veel gestelde vragen. Staat het gewenste antwoord daar niet bij, dan kun je vragen stellen aan een virtuele medewerker. Ook kun je vragen stellen via Facebook, Twitter en e-mail. Bovendien kun je terecht in één van de ANWB winkels, natuurlijk niet per se voor wanneer je met een kapotte auto langs de weg staat, maar wel voor als je op zoek bent naar een leuke deal met je lidmaatschap voor bijvoorbeeld een paar wandelschoenen. Je kunt ANWB ook volgen via de verschillende nieuwsbrieven, apps, de ANWB Community, Facebook, Twitter, YouTube en Google +.

    Laat jij je helpen door de ANWB als je in nood verkeert? Laat hier je review achter en laat anderen weten hoe jij over de ANWB denkt!

    Kortingcodes, routeplanner, pechhulp, file, verkeer, verzekeringen ze doen het allemaal. Maar ook goed? Lees hier ervaringen van consumenten over de ANWB bij NederlandReview!

    ANWB Wegenwacht
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    7
    63% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    7

    Prijs

    7

    Leveren

    7,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    OPLICHTERS!

    Caroline03-01-2018


    Enige zondagen geleden hebben mijn ouders pech gehad met hun auto.
    Hierbij hebben we de wegenwacht ingeschakeld. Omdat ze geen lid waren, zijn ze op dat moment ook lid geworden.
    Echter zijn ze zeer onkundig geholpen, sterker nog, achteraf zijn ze niet geholpen.
    De monteur ter plaatse heeft even proefgereden met de auto. Ongeveer 2 kilometer. Hij gaf aan dat hij dacht dat er roest in de turbo zat. Hij deelde mijn vader mede dat hij veilig naar huis kon rijden. Mijn vader gaf nog aan dat hij zelf aan het brandstoffilter dacht, maar hier was geen sprake van zei de monteur. Het brandstoffilter was volgens hem in orde.
    Een eventuele storing moest mijn vader bij de garage laten uitlezen, maar voor dat moment kon mijn vader in ieder geval veilig naar huis.
    De wegenwacht is weer vertrokken en mijn vader van ruim 70 jaar is onderweg gegaan naar huis. Onderweg na zo’n 5 kilometer weer dezelfde problemen. Mijn vader heeft de auto weer 10 minuten stilgezet. Daarna weer verder gereden. Na een kleine 5 km weer hetzelfde…
    Op deze manier heeft hij 4 keer stilgestaan. Uiteindelijk bij mensen aangebeld en gebeld naar mij (ik was inmiddels met mijn moeder onderweg naar een afspraak waar mijn ouders naartoe onderweg waren voordat ze pech kregen)
    De mobiel van mijn vader was leeg.
    Ik heb een kennis kunnen regelen die mijn vader en auto op een auto-ambulance opgehaald heeft. Vertrouwen in nogmaals de ANWB bellen was er inmiddels niet meer.

    Ik ben ook van mening dat de monteur zeer slecht gehandeld heeft.
    Vind het een zeer onprettig gevoel dat mijn vader door de anwb weer op pad gestuurd is met de boodschap dat hij veilig naar huis kon rijden. Nou, niet was minder waar!
    Inmiddels staat de auto bij onze eigen monteur: Van enige vorm van roest bij de turbo is geen enkele sprake! Sterker nog, technisch niet eens mogelijk.
    Het brandstoffilter bleek volledig dicht geslibd te zitten. Als de monteur het brandstoffilter gecontroleerd had, had dit meteen moeten opvallen.

    Voor kundige wegenwachthulp willen wij uiteraard betalen en lid worden. Wij zijn zeer zeer teleurgesteld in deze gang van zaken. Vooral het feit dat jullie monteurs iemand 'veilig' weer op weg sturen wat dus absoluut niet veilig was!

    Na een klacht ingediend te hebben, kreeg ik uiteindelijk een verschrikkelijke arrogante bal aan de lijn, die kennelijk zich verschool achter de regels.
    Het bedrag voor pechhulp werd van de rekening afgehaald, maar lid worden, dat kon niet ongedaan gemaakt worden.

    Nou, tussen kunnen en willen zit een verschil!!!
    Bovendien op directe vragen n.a.v. dat die prutser van een monteur verzaakt had t.a.v. het brandstoffilter kreeg ik geen rechtsteeksantwoord.
    Ik moest de rechtsbijstand er maar op zetten!

    MENSEN WORDT GEEN LID VAN DE ANWB! Alleen al gezien de service, het vinden dat ze gewoon 'gelijk' hebben en daar heb je je als consument maar naar te schikken.
    Een stel oplichters zijn het!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    extra veiligheid, altijd goed geholpen

    Hans Klingelman07-08-2017

    Zelf met mijn auto een aantal keer langs de weg gestaan. Een keer met een rokende voorkant. De ANWB laat op een drukke zaterdagmiddag soms wat langer op zich wachten, maar meer dan een half uur heb ik zelf nooit hoeven wachten tot er iemand kwam aanrijden.

    Ik kan me niet voorstellen dat je geen abonnement hebt op de wegenwacht. Hoe kun je zonder? Zeker als je een wat oudere auto hebt zaals ik, maar anders is het toch alleen maar extra veiligheid en comfort.

    Ik ben elke keer keurig geholpen door een aardige monteur en tegen geen enkele extra kosten. Goede service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Oplichters Unigarant

    P. van Buren05-08-2017

    Unigarant heeft alles gedaan om maar niet te hoeven uit te keren aan mijn vader toen de boot in brand was gevlogen. Een week later kreeg mijn vader een herseninfarct en is inmiddels overleden.Toen ik hem probeerde te helpen heeft u mij bestempeld als fraudeur om maar niet te hoeven uit te keren. Aansluitend heef u een ongeloofwaardige rekening opgestuurd wat door de kamer van gerechtsdeurwaarders teniet is gedaan. De kamer van gerechtsdeurwaarders heeft deze gerechtsdeurwaarder ook berispt. Ik wil u de mogelijk bieden om dit nu eens op te lossen. U heeft mij in een negatief register gezet terwijl ik nooit klant bij u ben geweest. Ik wil u binnen twee weken de mogelijkheid geven om dit op te lossen of u heeft de keuze als ongeloofwaardige verzekeraar te staan in Nederland aangezien u willens en wetens alles heeft gedaan om maar niet te hoeven uit te keren. U zegt dat u betrouwbaar bent terwijl u alles doet om maar niet te hoeven uit te keren. Dit gaat uiteraard tegen alle principes in.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    ANWB = Helden!

    S. Bovenkamp20-06-2017

    Helden zijn het!
    Ergens midden in de nacht gestrand met een rokende auto in de provincie.
    ANWB was met een twintig minuten ter plaatsen, heeft de auto meegenomen en ons netjes thuisgebracht.
    Ik weet echt niet wat we zonder hadden gemoeten.
    En alles viel gewoon onder de dekking, we hebben niets extra's hoeven betalen.
    Ik geef ze alle sterren die er zijn, bedankt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    pech

    dickie duck01-06-2017

    Pech, daar sta je dan. Op een verlaten bospad zonder telefoon. Lopen naar de dichtstbijzijnde boerenhoeve in het pikkedonker. Een half uur later klop ik aan. Een lieve kleine man met een baard en een puntmuts opent de deur. Hij stelt zich voor als Tomte en vertelt direct dat hij wist van mijn komst. 'Ik heb alles al klaarliggen hoor' zegt hij, en uit de schemering van de hal komt een blauw/rode stoffen tas tevoorschijn. Tomte sluit de deur en we lopen de donkere avond in. Het is gaan regenen en de wind steekt op. We praten onderweg weinig, ik hoor Tomte af en toe zachtjes neuriën. Als we bij de auto zijn vraagt Tomte de motorkap te openen. Uit zijn stoffen tas pakt hij een gebreide lap te voorschijn waarmee hij over de motor wrijft. Hij doet dit zacht en fluistert er voor mij onduidelijke woorden bij. Na een paar minuten is hij klaar. 'Start de motor maar' zegt hij zachtjes. En, deze slaat onmiddellijk aan. 'Wat heb je gedaan' vraag ik. Ik draai mijn hoofd naar Tomte, maar kan hen nergens meer ontdekken. In de verte hoor ik zachtjes zingen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    ANWB? Nooit meer!

    Rick J.12-04-2017

    Jarenlang ben ik lid geweest van ANWB voor de wegenwacht / pechhulp. Nadat ik mijn auto had verkocht, heb ik ook mijn ANWB lidmaatschap opgezegd. De opzegging werd echter om onbekende reden niet juist verwerkt en ook mijn verhuizing was niet bekend (ondanks PostNL verhuisservice die bij alle andere bedrijven wel goed werkte). Gevolg is dat ik de afgelopen 3 jaar voor niks lidmaatschapsgeld heb betaald (wat natuurlijk mijn eigen schuld is, dat had ik zelf beter in de gaten moeten houden).
    Maar nu komt het: de ANWB stuurt mijn gegevens direct door naar het incassobureau TKB. Er zijn wel brieven gestuurd, maar naar mijn oude adres. Hoeveel moeite is het om even te bellen of te mailen? Dan was het probleem gelijk opgelost. ANWB's klantenservice is wat mij betreft echt om te huilen. Samen een oplossing proberen te vinden? Vergeet het maar. Zodra het is overgedragen aan het incassobureau "kan er niks meer aan worden gedaan". Befehl ist befehl! Dus van een tevreden klant naar een zeer ontevreden ex-klant. Mij zien ze nooit meer terug.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Toch een pech onderweg, blij met lidmaatschap ANWB

    Mike Willems15-02-2017

    Al jaren en jaren lid en ik begon een beetje te twijfelen of ik niet veel te veel betaal voor deze dienst...

    En toen stond ik een keertje plotseling stil langs de kant van de weg. Mijn auto is redelijk nieuw en ik laat deze regelmatig controleren, toch was er ineens iets helemaal mis. Nou, toen was ik met terugwerkende kracht ineens heel tevreden over mijn eigen voorzienendheid en dat ik al jaren lid was. Binnen een half uur stond er een aardige monteur naast mijn auto, hij verhielp het euvel (kennelijk een technische fout, opgedaan bij de laatste controle als ik hem goed heb begrepen) en ik kon weer doorrijden!

    In geval van nood weet je wie je vrienden zijn! Ik blijf zeker lid!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Auto wilde niet starten

    Jacco17-12-2016

    Mijn auto wilde niet meer starten - centrum Amsterdam. ANWB gebeld, die kwamen best snel. Direct ter plaatse allerlaardigste monteur, die keek even, sloot zijn auto op de onze aan en niet veel later deed de motor het weer. Gelukkig!

    Hij zwaaide ons zelfs nog uit.

    Zo sta je te balen met je brakke auto, zo wordt je op weg geholpen en zelfs nog lief uitgezwaaid.

    Uitstekende service, goede mensen in dienst hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Geholpen bij pech onderweg langs de kant van de weg rokende auto!

    Sebastiaan Bovenkamp13-12-2016

    Enorm uit de brand geholpen toen we afgelopen weekend met pech langs de weg waren beland.

    Auto begon uit het niets te roken en ik heb een noodlanding in de berm moeten maken, durfde geen meter meer verder te rijden. We hebben meteen de ANWB gebeld en met een half uurtje waren ze er al. Ook al is dat natuurlijk best wel lang wachten als je in de kou buiten je auto achter de vangrail staat....

    De auto is verder gesleept naar een tankstation verderop, want zo naast de weg was het te onveilig.

    Daar heeft de monteur ernaar gekeken en gelukkig was het niet heel moeilijk, want hij was zo klaar en toen konden we gewoon doorrijden!

    Hij was nog vrolijk ook, dat scheelde erg, want ik baalde nogal dat ik te laat zou komen bij mijn ouders, daar was ik naartoe aan het rijden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    lang wachten wordt beloond langs de weg wachten op pechhulp

    F. Vissers05-12-2016

    In een jaar tijd twee maal langs de weg gestaan met pech. In het donker en kou buiten je auto moeten wachten op hulp, dan ben je echt niet blij. Zeker in het weekend kan het soms lang duren en dan baal je wel!
    Maar telkens als de ANWB-man er dan is, is die zeer vriendelijk, helpt in een wip en dan ben je toch erg blij dat je weer je auto in mag en verder kunt rijden.
    Daar heb ik zeker die paar centen die het kost voor over om lid te zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Caravanverzekering

    J.Smit17-09-2016

    SLUIT NOOIT EEN CARAVANVERZEKERING AF BIJ DE ANWB
    Bij stormschade wordt het afgewippeld met de term eigen gebrek; op emails wordt niet gereageerd, ondanks de polisvoorwaarde " binnen vijf dagen weet u waar u aan toe bent"; na vijf weken weten we het nog niet.
    Bij de schade melding zijn er nog geen problemen, maar dan komt de taxeteur in beeld; een omhoog gevallen ex.monteur beoordeeld de schade en geeft de dailer opdracht voor het herstel van de schade; in later stadium komt hij op deze beoordeling terug en noemt het eigen gebrek; valt dus niet onder de verzekering; op een verweer onzerzijds wordt niet gereageerd, ook niet na een herinnering. SLECHTE ZAAK !!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nodig in nood, vooral met oude auto

    Paul Jonkheer05-09-2016

    Erg fijn om in nood een beroep op te doen

    Wij hebben een nogal oude auto nou dan kun je echt niet zonder de ANWB!

    Soms moet je wel enorm lang wachten maar ja dat hoort er bij

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Pech langs de weg

    L.H.Jonker27-08-2016

    Wij waren erg blij toen we met pech langs de weg kwamen te staan en we konden worden geholpen door de ANWB

    Geen idee wat we zonder hadden gemoeten. Dan hadden we daar waarschijnlijk nóg gestaan!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    De ANWB ; om te huilen, wat een beroerde organisatie.

    Hans07-01-2016

    Mijn dochter had mijn auto nodig, zal je juist zien ; kapotte brandstofpomp. Nu is zij ook lid van de ANWB, dus gelijk gebeld en daar kwam de wegenwacht, helaas, niet te repareren. Het betreft hier een Saab 9-5 automaat, dus mijn dochter geeft aan dat hij niet gesleept mag worden en met een bergingsvoertuig vervoerd moet worden. Maar dat doen zij niet, alleen slepen naar de dichtstbijzijnde garage, volgens de desbetreffende wegenwacht geen enkel probleem om een automaat te slepen. Zo gezegd zo gedaan, maar voordat je deze automaat sleept moet er 2 ltr. Extra ATF vloeistof in de automaatbak, dit staat ook duidelijk aangegeven in het boekje. Nee hoor, niets bijgevuld, gewoon zo gaan slepen. Ik bel nog met de wegenwacht en vraag hem of hij heeft bijgevuld, zijn commentaar is ; nee, niets bijgevuld, ik sleep altijd op deze manier en heb nog nooit klachten ontvangen.
    Vervolgens bel ik de klachtenlijn om mijn beklag te doen, zij zouden een aantekening maken en als er iets aan de hand zou zijn moest ik nog maar eens bellen of een klachtenformulier invullen. De volgende dag is de brandstofpomp gerepareerd, ik haal de auto op en de automaatbak maakt een vreemd geluid. Thuisgekomen vul ik direct het klachtenformulier in en enkele dagen later wordt ik gebeld. De ANWB “ inderdaad, was misschien niet zo handig van ons, maar wij hebben bewust dit risico genomen, als er iets mankeert aan de automaatbak, moet ik maar aantonen dat het door het slepen is veroorzaakt “. Oh ja, is misschien verstandig dat ik maar niet meer met de auto ga rijden.
    Ik was met stomheid geslagen ; de ANWB houd zich niet aan de sleep-instructie, willens en wetens dit risico nemen met andermans auto, en vervolgens moet ik dit aantonen !!! Voor het onderzoek moet de auto naar een transmissie-specialist met een bergingsvoertuig, kosten € 850,- Of ik die even zelf wil betalen. Indien de automaat schade heeft, komt de specialist van de ANWB en wordt achteraf bepaald of- en hoeveel zijn meebetalen aan de reparatie. Aan de telefoon krijg je dan ook nog eens te horen dat je te emotioneel reageert, is toch niet zo vreemd.
    Hoe dan ook, zij blijven bij hun standpunt, en komen ons op geen enkele manier tegemoet, willen niet helpen met een bergingsvoertuig, geen cent (mee)betalen aan het onderzoek en van te voren zeker geen afspraken maken hoeveel zij bijdragen aan een evt. reparatie. Kortom, ik zit met de problemen en de kosten en zij wassen hun handen in onschuld. Ik heb nu mijn rechtsbijstand maar ingeschakeld, kijken of zij verder komen, ik ben er klaar mee.

    De ANWB :
    ONDESKUNDIG – de kennis mbt het slepen van een automaat ontbreekt blijkbaar, en een boekje, daar houden zij zich niet aan.
    KLANT ONVRIENDELIJK – geen enkel medeleven/inlevingsvermogen met de ellende die ze veroorzaken en te beroerd om ook maar mee te denken over een oplossing, laat staan meebetalen aan de schade die zij veroorzaakt hebben.

    Jullie worden bedankt !!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Uren later thuis

    Rigters06-10-2015

    Onze auto hield ermee op de snelweg, net voorbij een tankstation. Eerst moesten we wachten op een takelwagen, die ons zou slepen naar een volgend tankstation. Daarna moesten we wachten op de monteur die er daar dan naar kon kijken. En toen hij onze auto niet kon laten rijden, moesten we wéér wachten, op een takelwagen die de auto naar een garage zou brengen. En ons naar huis, dat was dan wel weer fijn, maar ipv 19u thuis, waren we er nu pas net voor middernacht. Flink balen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Verplicht?

    Okkie29-09-2015

    Huh, zit niet iedereen gewoon bij de ANWB? Ik dacht dat dat verplicht was! Wat doe je dan als je geen lid bent en je staat langs de weg? Zelf verder duwen over de vluchtstrook? hhahaha, ik zie het al voor me! Wel een beetje sloeber hoor, als je dat kleine beetje geld gaat zitten uitsparen dat het lidmaatschap kost om dan niet geholpen te worden als je pech hebt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    snel en goed

    Dirk v. Schouten29-09-2015

    Autopech. Wachttijd een uur. Maar ze waren er dus al binnen een HALF uur. Het was zo opgelost, ik had eigenlijk gewoon zelf niet goed gekeken. Lidnummer doorgeven en that's all, geen rekening. Handig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Supergoed geholpen!

    Stephano28-09-2015

    Kwam terug van vakantie, had mn auto bij mn ouders geparkeerd. Was nog niet op de snelweg of hij hield ermee op... lekker dan! Te lang stilgestaan zeker... Anyhow ik weet totaal niets van auto's en was dus heel blij toen de anwb kwam om die bak weer aan de praat te krijgen. Ze lieten wel even op zich wachten maar goed dan heb je ook wat. en ik werd gewoon thuisgebracht ook nog. Topservice!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Criminelen!!

    Myrte14-09-2015

    Mag ik even klagen? Ik was dus geen lid. Autopech...toch de anwb gebeld want tja..wat moet je. Wilde ze me wel helpen maar dan moest ik lid worden. Oh..eneh..ook ff 250 euro aftikken voor de hulp omdat ik geen lid ben? Wat?? is lid worden dan niet genoeg? Want een ramp die anwb en nu zit ik er dus aan vast. ik hoop dat de service in vervolg wel goed blijft.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Schrijf zelf een review over ANWB Wegenwacht

    Uw beoordeling