NederlandReview

    Ervaringen ANWB Wegenwacht

    Sta je langs de kant van de weg met een rokende auto, dan is het fijn als je iemand kunt bellen om je te komen helpen. Als je professionele hulp van de ANWB wilt, dan betaal je daar natuurlijk voor. Maar is dat wel de moeite waard? Helpt ANWB je verder? Hoe zijn anderen geholpen door deze dienst? Kun je eigenlijk wel zonder een abonnement en dus de hulp van de ANWB? Durf je dat? Of zijn er alternatieven? Lees hier de reviews van anderen over de ANWB en kom erachter welke diensten deze wegenwacht aanbiedt en of dat de moeite waard is.

    Over ANWB

    Voor veel mensen is de Wegenwacht synoniem voor de ANWB, zo groot is de naamsbekendheid van dit bedrijf. Deze wegenwacht is er voor (bedrijfs)auto’s, motoren, (brom)fietsen en de scootmobiel en de pechhulp strekt zich uit over heel Europa en met het zogenaamde Europa Plus-pakket ook daarbuiten, zoals in Turkije, de Verenigde Staten en Australië. Een lidmaatschap heb je al vanaf 15 euro per jaar, afhankelijk natuurlijk van de dekking die je kiest. Ledenvoordelen zijn legio en behelzen zowel pechhulp en diverse diensten als gratis magazine De Kampioen en kortingen in de (web)winkel.

    Dit is wat de ANWB doet! Bijvoorbeeld tests van de volvo XC90 D5 (autotest 2015)

    Diensten van ANWB

    ANWB biedt vele diensten: naast de wegenwacht onder andere belangenbehartiging, rechtshulp en verzekeringen. De verschillende diensten zijn via speciale telefoonnummers meestal dag en nacht bereikbaar, zoals het ANWB Leden Service Center (informatie over en verkoop van alle ANWB-diensten en – producten, maar ook voor reisadvies en informatie over verzekeringen, recreatie en toerisme), de Wegenwacht (voor pechhulp onderweg), de alarmcentrale (bereikbaar vanuit het buitenland), een alarmjurist (voor dringende juridische problemen in het buitenland), de Autoverkoopservice, ANWB Creditcards, Digikluis Alarmcentrale, Keuringen (voor informatie over autokeuringen en het maken van afspraken bij de Keuringsstations), Rijopleiding (ook leren autorijden kun je via de ANWB regelen. Voor het behalen van een auto-, motor-, aanhangwagen- of bromfietsrijbewijs), Vaarbewijzen (als je liever met een boot wilt varen), Verkeersinformatielijn Nederland (actuele file-informatie in Nederland, inclusief trends (neemt file toe of af) en reistijden, tevens snelheidscontroles. En ook nog prognoses voor de komende spits en informatie over weer en openbaar vervoer), Verkeersslachtofferlijn (informatie en advies voor verkeersslachtoffers en familieleden), Verkeersveiligheid-trainingen (bijvoorbeeld een eendaagse slipcursus), Verzekeringen (niet alleen autoverzekeringen, ook (brom)fietsverzekeringen, caravanverzekeringen, oldtimerverzekeringen, bootverzekeringen, scooterverzekeringen, camperverzekeringen, motorverzekeringen, et cetera), ANWB voor de Zaak (een zakelijk lidmaatschap voor zelfstandigen en bedrijven)


    Klachten over ANWB

    Voor een bedrijf dat je te allen tijde moet kunnen bellen in geval van nood is het natuurlijk noodzakelijk om op veel verschillende manieren bereikbaar te zijn. Niet alleen is daarvoor een waslijst aan telefoonnummers beschikbaar gemaakt, waarvan de ANWB Alarmcentrale misschien wel de meest belangrijke is (dag en nacht telefonisch en per e-mail bereikbaar, ook vanuit het buitenland), je kunt ook online terecht. Op de website anwb.nl vind je een lijst met veel gestelde vragen. Staat het gewenste antwoord daar niet bij, dan kun je vragen stellen aan een virtuele medewerker. Ook kun je vragen stellen via Facebook, Twitter en e-mail. Bovendien kun je terecht in één van de ANWB winkels, natuurlijk niet per se voor wanneer je met een kapotte auto langs de weg staat, maar wel voor als je op zoek bent naar een leuke deal met je lidmaatschap voor bijvoorbeeld een paar wandelschoenen. Je kunt ANWB ook volgen via de verschillende nieuwsbrieven, apps, de ANWB Community, Facebook, Twitter, YouTube en Google +.

    Laat jij je helpen door de ANWB als je in nood verkeert? Laat hier je review achter en laat anderen weten hoe jij over de ANWB denkt!

    Kortingcodes, routeplanner, pechhulp, file, verkeer, verzekeringen ze doen het allemaal. Maar ook goed? Lees hier ervaringen van consumenten over de ANWB bij NederlandReview!

    ANWB Wegenwacht
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

    6
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Verzekering wegenwacht bij pech


    Waardeloos
    Al 15 jaar lid
    Duurste pakket wat er is
    Sta in Oostenrijk met pech ,klapband aanhanger
    Contact met anwb ,die zeggen ooh jammer er is een vonkje vergeten voor de aanhanger (15 euro per jaar)dus we kunnen u niet helpen
    Waardeloos advies bij anwb
    Ik heb het afgesloten met een adviesseur van anwb en aangegeven het duurste pakket ,alles dekkend maar hij was vergeten om aanhanger aan te vinken ,met het gevolg dat alle voor eigen koste was (wegsleep dienst ,hotel ,reparatie band velg alles dus)
    Ze ontvangen al 15 jaar flink bedrag per jaar
    Als puntje bij paaltje komt dan is het gene waar je om vraagt net niet verzekerd dus mensen denk erom en verzeker je bij beter maatschappij dan anwb

    Door: Adita 06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    pech

    Pech, daar sta je dan. Op een verlaten bospad zonder telefoon. Lopen naar de dichtstbijzijnde boerenhoeve in het pikkedonker. Een half uur later klop ik aan. Een lieve kleine man met een baard en een puntmuts opent de deur. Hij stelt zich voor als Tomte en vertelt direct dat hij wist van mijn komst. 'Ik heb alles al klaarliggen hoor' zegt hij, en uit de schemering van de hal komt een blauw/rode stoffen tas tevoorschijn. Tomte sluit de deur en we lopen de donkere avond in. Het is gaan regenen en de wind steekt op. We praten onderweg weinig, ik hoor Tomte af en toe zachtjes neuriën. Als we bij de auto zijn vraagt Tomte de motorkap te openen. Uit zijn stoffen tas pakt hij een gebreide lap te voorschijn waarmee hij over de motor wrijft. Hij doet dit zacht en fluistert er voor mij onduidelijke woorden bij. Na een paar minuten is hij klaar. 'Start de motor maar' zegt hij zachtjes. En, deze slaat onmiddellijk aan. 'Wat heb je gedaan' vraag ik. Ik draai mijn hoofd naar Tomte, maar kan hen nergens meer ontdekken. In de verte hoor ik zachtjes zingen.

    Door: dickie duck 01-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Weggesleept 's nachts

    Wilden weggaan bij een feestje maar de auto startte niet meer. Flink balen, want je wil gewoon naar huis en het was best laat. lid van de wegenwacht en die is voor dit soort zaken dus meteen gebeld.
    Gelukkig konden we binnen wachten bij de vrienden van het feestje, want het was echt koud (mid december). Duurde ook best even, iets van 45 min. Maar dat werd er wel bij gezegd aan de telefoon want het was druk. Wel beetje ongemakkelijk zo wachten maar goed, wel binnen.
    Toen ze kwamen hebben ze eerst van alles geprobeerd, maar dat ging m dus niet worden, dus ze hebben de auto weggesleept naar een garage en ons thuisgebracht. Dat was fijn. De dag erna bij de garage dat ding helemaal laten opknappen en na een week pas weer op kunnen halen.
    Wel fijne service van de anwb maar jammer dat ze m niet ter plekke konden fixen alleen.

    Door: Georgie Donkers 05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geholpen bij pech onderweg langs de kant van de weg rokende auto!

    Enorm uit de brand geholpen toen we afgelopen weekend met pech langs de weg waren beland.

    Auto begon uit het niets te roken en ik heb een noodlanding in de berm moeten maken, durfde geen meter meer verder te rijden. We hebben meteen de ANWB gebeld en met een half uurtje waren ze er al. Ook al is dat natuurlijk best wel lang wachten als je in de kou buiten je auto achter de vangrail staat....

    De auto is verder gesleept naar een tankstation verderop, want zo naast de weg was het te onveilig.

    Daar heeft de monteur ernaar gekeken en gelukkig was het niet heel moeilijk, want hij was zo klaar en toen konden we gewoon doorrijden!

    Hij was nog vrolijk ook, dat scheelde erg, want ik baalde nogal dat ik te laat zou komen bij mijn ouders, daar was ik naartoe aan het rijden.

    Door: Sebastiaan Bovenkamp 13-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Toch een pech onderweg, blij met lidmaatschap ANWB

    Al jaren en jaren lid en ik begon een beetje te twijfelen of ik niet veel te veel betaal voor deze dienst...

    En toen stond ik een keertje plotseling stil langs de kant van de weg. Mijn auto is redelijk nieuw en ik laat deze regelmatig controleren, toch was er ineens iets helemaal mis. Nou, toen was ik met terugwerkende kracht ineens heel tevreden over mijn eigen voorzienendheid en dat ik al jaren lid was. Binnen een half uur stond er een aardige monteur naast mijn auto, hij verhielp het euvel (kennelijk een technische fout, opgedaan bij de laatste controle als ik hem goed heb begrepen) en ik kon weer doorrijden!

    In geval van nood weet je wie je vrienden zijn! Ik blijf zeker lid!

    Door: Mike Willems 15-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    ANWB

    Onverwoordelijk dankbaar aan ANWB voor hun service and hulp, echte helden in nood! TOP TOP TOP! Zeker een grote aanrader. Ik ben vanaf nu levenslang met ANWB. Zeer tevreden 5+ stars DANK JULLIE WEL beste ANWB

    Door: Benjamin Ziahi 04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lid

    Snel en efficiënt opgelost. Professionele ww had het probleem snel gevonden

    Door: Ducati 30-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    extra veiligheid, altijd goed geholpen

    Zelf met mijn auto een aantal keer langs de weg gestaan. Een keer met een rokende voorkant. De ANWB laat op een drukke zaterdagmiddag soms wat langer op zich wachten, maar meer dan een half uur heb ik zelf nooit hoeven wachten tot er iemand kwam aanrijden.

    Ik kan me niet voorstellen dat je geen abonnement hebt op de wegenwacht. Hoe kun je zonder? Zeker als je een wat oudere auto hebt zaals ik, maar anders is het toch alleen maar extra veiligheid en comfort.

    Ik ben elke keer keurig geholpen door een aardige monteur en tegen geen enkele extra kosten. Goede service!

    Door: Hans Klingelman 07-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Auto wilde niet starten

    Mijn auto wilde niet meer starten - centrum Amsterdam. ANWB gebeld, die kwamen best snel. Direct ter plaatse allerlaardigste monteur, die keek even, sloot zijn auto op de onze aan en niet veel later deed de motor het weer. Gelukkig!

    Hij zwaaide ons zelfs nog uit.

    Zo sta je te balen met je brakke auto, zo wordt je op weg geholpen en zelfs nog lief uitgezwaaid.

    Uitstekende service, goede mensen in dienst hier!

    Door: Jacco 17-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    lang wachten wordt beloond langs de weg wachten op pechhulp

    In een jaar tijd twee maal langs de weg gestaan met pech. In het donker en kou buiten je auto moeten wachten op hulp, dan ben je echt niet blij. Zeker in het weekend kan het soms lang duren en dan baal je wel!
    Maar telkens als de ANWB-man er dan is, is die zeer vriendelijk, helpt in een wip en dan ben je toch erg blij dat je weer je auto in mag en verder kunt rijden.
    Daar heb ik zeker die paar centen die het kost voor over om lid te zijn.

    Door: F. Vissers 05-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wegenwacht

    Oude auto, goed merk, goed onderhouden. Maar toch: diverse malen pech en foutmeldingen op het dashboard. Pech op ongelukkige plekken en te weinig kennis om door te durven rijden. Altijd goed geholpen. Stuk achter mij aanrijden om te zien of alles wel was opgelost. Wegenwachters zijn zo soms helden. Wegenwachter Paul was een volhouder om de pech oorzaak te achterhalen. Bovengemiddelde service. Zo'n ervaring vergeet je niet snel.

    Door: L.C.Keller 15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verzekering

    We kwamen terug naar onze geparkeerde auto met een briefje op de zijspiegel en schade aan de zijkant.

    Op het briefje stond een kentekenummer genoteerd met de notitie dat ze schade hebben aangericht.

    Gelijk naar de politiebureau gereden, aangifte gedaan en papier afgegeven ter bewijs. Ook een melding gemaakt bij de Anwb. Na meerdere malen een mail gestuurd te hebben, krijgen we elke keer hetzelfde smoesje. 'we hebben geen contact met de getuige kunnen krijgen'

    De zaak is dus nu afgesloten en wij met de gebakken peren. Waarvoor betaal je überhaupt verzekering? Ik baal echt van de manier waarop we behandeld zijn.

    Door: Mv Pietersz 13-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    lidmaatschap

    Ik heb een: Klacht
    Met betrekking tot: Wegenwacht & Lidmaatschap
    Over het onderwerp: Factuur & betalingen
    Bericht: Mijn partner heeft op 14-1 de wegenwacht ingeschakeld en moet opeens een eigen bijdrage voor 4e hulpverlening betalen. Ik ben niet op de hoogte gebracht van deze wijziging in ons pakket (Niet via mail of per brief), dus dit is een onaangename verrassing na ruim 20 jaar lidmaatschap. als ik dit had geweten was ik eerder overgestapt of had ik voor een ander pakket gekozen. Ik betaal 205 euro contributie per jaar, dat vind ik wel genoeg. We zitten nu naar alternatieven te kijken (Allianz Global Assistance)want we werden ook nog eens heel bot aan de telefoon behandeld. Allianz Global Assistance. Zo gaat ANWB met klanten om die al 20 jaar een lidmaatschap hebben.

    Door: peter de bruijn 04-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Anwb kut pakket

    Nou bij deze direct mijn lidmaatschap op zeggen grote flauwekul allemaal pech met de auto telefoon vergeten en naar huis moeten lopen thuis gebeld en werd gezegd dat ik bij mijn auto moet staan anders kan ik hem melding maken arrogante tiepmiep aan de lijn helemaal klaar met die kut onzin!!!!!!!!!!

    Door: Nico Schot 24-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Pechhulp ANWB

    Na jaren lid geen service en slecht advies
    Lidmaatschap is niet goedkoop. Persoonsgebonden dus in geval van een gezin moet iedereen lid worden met alle services. Ook al heb je maar één voertuig dan wordt de pech-onderweg-hulp wel duur.

    Maar zelfs in geval van jarenlang lidmaatschap kan je verkeerde adviezen krijgen. Als daar hoge kosten - welke onterecht zijn gemaakt - uit volgen, meldt de ANWB niet thuis

    Door: Ab 20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Lidmaatschap

    26 jaar lid is geen kattenpis! Maar wel voor de ANWB!
    Kind heeft net rijbewijs. Ik heb 2 auto's allebei op mijn naam. Partnerpas staat op grote auto.
    2 weken geleden telefonisch kindpas aangevraagd en op kenteken kleine auto laten zetten. Heb nu kleine auto ingeruild voor jonger model. Wil dus kindpas kenteken omzetten. Kan niet wat 2 wkn geleden wel is gedaan.
    4maanden geleden 1 uur snachts sleutel in auto laten liggen en deur op slot gedaan. Autopapieren thuis in andere tas. ANWB komt niet ondanks aanwezige legitimatie en lidmaatschapspas. Omdat ik autopapieren niet bij mij had. Zo klaar met deze ontoegankelijke winst opstrijkende organisatie!

    Door: P.Henar 16-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Autoverzekering

    Op zoek naar een autoverzekering voor mijn tweede auto bleek ANWB voordelig te zijn. Ik heb telefonisch contact opgenomen en de callagent wist mij zelfs te vertellen dat als ik ook mijn andere auto (hoofdauto) er zou onderbrengen ik voor beiden auto's mijn opgebouwde schadejaren zou krijgen. Overigens doen alle verzekeraars dat..... Wat het allemaal zo mooi maakte volgens deze callagent was dat ook mijn kinderen direct vanaf hun 18de schadevrije jaren zouden opbouwen als ik ze aan zou melden als mede berijders. Daarvoor moest ik mijn andere auto wel ook bij ANWB onderbrengen en die premie was ruim €20 per maand duurder dan bij de verzekering waar die was ondergebracht. Omdat ik het een heel goed idee vond dat mijn kinderen op deze wijze alvast vanaf hun 18de schadevrije jaren konden opbouwen was mij dat de meerkosten waard. Dus mijn eerste auto daar ondergebracht, oude verzekering opgezegd en offerte voor de tweede auto gekregen.

    Vandaag wilde ik deze tweede auto laten verzekeren en een andere callagent heeft mij geholpen. Toen bleek plotseling dat de tweede wel verzekerd kon worden maar dat mijn kinderen geen aanspraak op opbouw schadevrije jaren konden maken. De reden die werd opgegeven was dat de auto te snel was voor een 18 jarige...... Over wat voor auto het ging was de eerste callagent op de hoogte want die heeft op die auto een offerte uitgebracht. Ik heb dus voor niets mijn verzekering omgegooid, tijd en kosten geïnvesteerd terwijl ANWB direct had kunnen aangeven onder welke voorwaarden er wel en niet opbouw van schadevrije jaren voor kinderen van de hoofdbestuurder werden gegeven.

    De callagent deed niet eens moeite om verontschuldigingen aan te bieden en de mail die ik zond werd beantwoord met de nietszeggende opmerking dat ANWB het betreurt dat ik niet goed ben voorgelicht. Heb ik weinig aan aan zo'n opmerking.

    Ik meld het hier om aan te geven dat je dus voorzichtig moet zijn met wat de ANWB je gaat aanbieden. Blijkbaar weten de eigen mensen niet genoeg van hun producten af en bezorgen hun leden daarmee veel extra werk en frustraties.

    Door: Michiel 20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Goede en snelle service

    Super goede service gehad!
    Binnen 15 minuten was er al iemand.
    We werden netjes meegenomen na een anwb punt, waar ze vervolgens de auto gingen bekijken en met 20 minuten was alles geregeld en kregen we kosteloos vervangend vervoer mee. De man die ons hielp was super vriendelijk en behulpzaam met onze zoon van 11 maanden en onze hond die ook mee was.

    Door: Lucinda Wals 17-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verzekering rijbewijs en rijlessen

    Dat dit nog kan in 2019, belachelijk hoe ze je behandelen, ga hier geen heel verhaal typen. Maar ik ben opgelicht op heel wat punten door dit huistuinen keuken frauduleus bedrijf.
    Mensen ga nooit meer naar ANWB misselijkmakende mensen.

    Door: Doeterniettoe 21-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kapotte Donsjas

    Heb een donsjas gekocht bij de ANWB. Bleek kapot door snee aan de binnenkant. Ik terug naar de winkel in Apeldoorn. Werd daarbij onfatsoenlijk te woord en beticht van het feit dat ik het zelf zou hebben gedaan. Na herhaaldelijk aandringen stelden ze voor het te laten repareren. Was niet blij met de tussen oplossind maar ging akkoord. Belde ze drie dagen later. Kan niet gerepareerd worden en je kunt je kapotte jas ophalen. En NEE we kunnen (en willen) je verder niet helpen. Ben geschrokken van de service van de ANWB. Totaal niet van deze tijd. Bespaar u zelf nu of later een nare ervaring en koop niks bij de ANWB!

    Door: Niek Kuipers 18-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Lidmaatschap

    13 minuten geleden
    30 jaar lid en behandeld worden door de ANWB

    Als je denkt dat je na 30 jaar lidmaatschap door de ANWB netjes wordt behandeld heb je het mis.
    Het is gewoon een grote organisatie waar ledengeld moet worden verbrand en die helemaal niet het ANWB lid voorop stelt.
    Een klacht wordt gewoon niet serieus behandeld en met geloofd klakkeloos hun zakelijk partner Logicx.
    En opzeggen werken ze wel aan mee. Waarom ook niet, binding met hun leden interesseert ze helemaal niets.
    Gelukkig bestaan er nu zat (goedkopere) alternatieven.

    Door: Evert 11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over ANWB Wegenwacht

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is ANWB Wegenwacht een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 42 ervaringen geplaatst over ANWB Wegenwacht. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is ANWB Wegenwacht actief?

    ANWB Wegenwacht is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Huis, Overig, Reizen, Overige Autodiensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ANWB Wegenwacht gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.