NederlandReview

  Ervaringen ANWB Wegenwacht

  Sta je langs de kant van de weg met een rokende auto, dan is het fijn als je iemand kunt bellen om je te komen helpen. Als je professionele hulp van de ANWB wilt, dan betaal je daar natuurlijk voor. Maar is dat wel de moeite waard? Helpt ANWB je verder? Hoe zijn anderen geholpen door deze dienst? Kun je eigenlijk wel zonder een abonnement en dus de hulp van de ANWB? Durf je dat? Of zijn er alternatieven? Lees hier de reviews van anderen over de ANWB en kom erachter welke diensten deze wegenwacht aanbiedt en of dat de moeite waard is.

  Over ANWB

  Voor veel mensen is de Wegenwacht synoniem voor de ANWB, zo groot is de naamsbekendheid van dit bedrijf. Deze wegenwacht is er voor (bedrijfs)auto’s, motoren, (brom)fietsen en de scootmobiel en de pechhulp strekt zich uit over heel Europa en met het zogenaamde Europa Plus-pakket ook daarbuiten, zoals in Turkije, de Verenigde Staten en Australië. Een lidmaatschap heb je al vanaf 15 euro per jaar, afhankelijk natuurlijk van de dekking die je kiest. Ledenvoordelen zijn legio en behelzen zowel pechhulp en diverse diensten als gratis magazine De Kampioen en kortingen in de (web)winkel.

  Dit is wat de ANWB doet! Bijvoorbeeld tests van de volvo XC90 D5 (autotest 2015)

  Diensten van ANWB

  ANWB biedt vele diensten: naast de wegenwacht onder andere belangenbehartiging, rechtshulp en verzekeringen. De verschillende diensten zijn via speciale telefoonnummers meestal dag en nacht bereikbaar, zoals het ANWB Leden Service Center (informatie over en verkoop van alle ANWB-diensten en – producten, maar ook voor reisadvies en informatie over verzekeringen, recreatie en toerisme), de Wegenwacht (voor pechhulp onderweg), de alarmcentrale (bereikbaar vanuit het buitenland), een alarmjurist (voor dringende juridische problemen in het buitenland), de Autoverkoopservice, ANWB Creditcards, Digikluis Alarmcentrale, Keuringen (voor informatie over autokeuringen en het maken van afspraken bij de Keuringsstations), Rijopleiding (ook leren autorijden kun je via de ANWB regelen. Voor het behalen van een auto-, motor-, aanhangwagen- of bromfietsrijbewijs), Vaarbewijzen (als je liever met een boot wilt varen), Verkeersinformatielijn Nederland (actuele file-informatie in Nederland, inclusief trends (neemt file toe of af) en reistijden, tevens snelheidscontroles. En ook nog prognoses voor de komende spits en informatie over weer en openbaar vervoer), Verkeersslachtofferlijn (informatie en advies voor verkeersslachtoffers en familieleden), Verkeersveiligheid-trainingen (bijvoorbeeld een eendaagse slipcursus), Verzekeringen (niet alleen autoverzekeringen, ook (brom)fietsverzekeringen, caravanverzekeringen, oldtimerverzekeringen, bootverzekeringen, scooterverzekeringen, camperverzekeringen, motorverzekeringen, et cetera), ANWB voor de Zaak (een zakelijk lidmaatschap voor zelfstandigen en bedrijven)


  Klachten over ANWB

  Voor een bedrijf dat je te allen tijde moet kunnen bellen in geval van nood is het natuurlijk noodzakelijk om op veel verschillende manieren bereikbaar te zijn. Niet alleen is daarvoor een waslijst aan telefoonnummers beschikbaar gemaakt, waarvan de ANWB Alarmcentrale misschien wel de meest belangrijke is (dag en nacht telefonisch en per e-mail bereikbaar, ook vanuit het buitenland), je kunt ook online terecht. Op de website anwb.nl vind je een lijst met veel gestelde vragen. Staat het gewenste antwoord daar niet bij, dan kun je vragen stellen aan een virtuele medewerker. Ook kun je vragen stellen via Facebook, Twitter en e-mail. Bovendien kun je terecht in één van de ANWB winkels, natuurlijk niet per se voor wanneer je met een kapotte auto langs de weg staat, maar wel voor als je op zoek bent naar een leuke deal met je lidmaatschap voor bijvoorbeeld een paar wandelschoenen. Je kunt ANWB ook volgen via de verschillende nieuwsbrieven, apps, de ANWB Community, Facebook, Twitter, YouTube en Google +.

  Laat jij je helpen door de ANWB als je in nood verkeert? Laat hier je review achter en laat anderen weten hoe jij over de ANWB denkt!

  Kortingcodes, routeplanner, pechhulp, file, verkeer, verzekeringen ze doen het allemaal. Maar ook goed? Lees hier ervaringen van consumenten over de ANWB bij NederlandReview!

  ANWB Wegenwacht
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

  6
  55% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  accu

  2 augustus j.l. Zondagochtend vroeg. Auto ingepakt, klaar voor vertrek naar Normandië. Dan blijkt de auto niet te starten. Doet helemaal niets meer. Wegenwacht komt. Accu leeg en blijkt niet meer goed te zijn. Gelukkig kan deze direct worden vervangen. Wegenwacht stelt voor om de bandenspanning nog even te checken en komt er dan achter dat er veel te weinig profiel op de banden zit. En één band blijkt flink beschadigd te zijn.
  Auto op 8 mei nog APK gehad en sindsdien maar weinig km mee gereden. (hoe kan dit, vragen we ons allemaal af) Wegenwacht kent een bedrijfje in de buurt waar je in het weekend terecht kan voor nieuwe banden. En zo ben ik even later op pad en worden er voor een zeer schappelijk prijsje 3 nieuwe banden opgelegd. Ook bij dat bedrijf zijn ze erg verbaasd dat de banden niet eerder zijn vervangen en geven aan dat het zelfs 'gevaarlijk' is hiermee te rijden. In de tussentijd haalt de Wegenwacht vier nieuwe bougies voor ons, ook deze bleken dringend aan vervanging toe. En tot slot blijkt dat de remvloeistof nodig moet worden bijgevuld. Ook dit wordt geregeld. En dan te bedenken dat de auto in mei j.l. een beurt en APK heeft gehad bij een 'erkende dealer'!
  Na deze 'grote beurt' kunnen we, weliswaar uren later, veilig op vakantie. We zijn gisteren weer terug gekomen van vakantie, de auto liep als een zonnetje.
  We zijn al meer dan 30 jaar lid van ANWB en wegenwachtservice, maar deze geweldige service en hulp hebben we niet eerder ontvangen. Natuurlijk vragen we naar de naam van deze man. We willen hierbij Marco Spijksma heel hartelijk bedanken. Hij heeft niet alleen het euvel verholpen waar we voor belden, maar veel meer gedaan dan dat, op eigen initiatief, waardoor we veilig op vakantie konden. Hulde aan Marco!


  Door: Karli van Veen10-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  pech

  Pech, daar sta je dan. Op een verlaten bospad zonder telefoon. Lopen naar de dichtstbijzijnde boerenhoeve in het pikkedonker. Een half uur later klop ik aan. Een lieve kleine man met een baard en een puntmuts opent de deur. Hij stelt zich voor als Tomte en vertelt direct dat hij wist van mijn komst. 'Ik heb alles al klaarliggen hoor' zegt hij, en uit de schemering van de hal komt een blauw/rode stoffen tas tevoorschijn. Tomte sluit de deur en we lopen de donkere avond in. Het is gaan regenen en de wind steekt op. We praten onderweg weinig, ik hoor Tomte af en toe zachtjes neuriën. Als we bij de auto zijn vraagt Tomte de motorkap te openen. Uit zijn stoffen tas pakt hij een gebreide lap te voorschijn waarmee hij over de motor wrijft. Hij doet dit zacht en fluistert er voor mij onduidelijke woorden bij. Na een paar minuten is hij klaar. 'Start de motor maar' zegt hij zachtjes. En, deze slaat onmiddellijk aan. 'Wat heb je gedaan' vraag ik. Ik draai mijn hoofd naar Tomte, maar kan hen nergens meer ontdekken. In de verte hoor ik zachtjes zingen.

  Door: dickie duck01-06-2017
  Marcel brocks09-08-2020

  Alle respect voor deze jongens die in een temperatuur van 35 graden met een asfalt temp van 45 graden mij weer op weg geholpen hebben heel knap hoor en nogmaals bedankt

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Weggesleept 's nachts

  Wilden weggaan bij een feestje maar de auto startte niet meer. Flink balen, want je wil gewoon naar huis en het was best laat. lid van de wegenwacht en die is voor dit soort zaken dus meteen gebeld.
  Gelukkig konden we binnen wachten bij de vrienden van het feestje, want het was echt koud (mid december). Duurde ook best even, iets van 45 min. Maar dat werd er wel bij gezegd aan de telefoon want het was druk. Wel beetje ongemakkelijk zo wachten maar goed, wel binnen.
  Toen ze kwamen hebben ze eerst van alles geprobeerd, maar dat ging m dus niet worden, dus ze hebben de auto weggesleept naar een garage en ons thuisgebracht. Dat was fijn. De dag erna bij de garage dat ding helemaal laten opknappen en na een week pas weer op kunnen halen.
  Wel fijne service van de anwb maar jammer dat ze m niet ter plekke konden fixen alleen.

  Door: Georgie Donkers05-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Geholpen bij pech onderweg langs de kant van de weg rokende auto!

  Enorm uit de brand geholpen toen we afgelopen weekend met pech langs de weg waren beland.

  Auto begon uit het niets te roken en ik heb een noodlanding in de berm moeten maken, durfde geen meter meer verder te rijden. We hebben meteen de ANWB gebeld en met een half uurtje waren ze er al. Ook al is dat natuurlijk best wel lang wachten als je in de kou buiten je auto achter de vangrail staat....

  De auto is verder gesleept naar een tankstation verderop, want zo naast de weg was het te onveilig.

  Daar heeft de monteur ernaar gekeken en gelukkig was het niet heel moeilijk, want hij was zo klaar en toen konden we gewoon doorrijden!

  Hij was nog vrolijk ook, dat scheelde erg, want ik baalde nogal dat ik te laat zou komen bij mijn ouders, daar was ik naartoe aan het rijden.

  Door: Sebastiaan Bovenkamp13-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Fleece vest "Dan"

  Recent dit fleece vest (genaamd: Dan) voor 80 euro bij de ANWB gekocht.

  Na 3 maanden en nauwelijks gedragen te hebben blijkt het vest van zeer slechte kwaliteit te zijn. Grootste klacht, naden/stof laten los onder de oksel.

  Mijn voorstel was een nieuw exemplaar, aangezien het hier duidelijk een fabricagefout betreft.

  Volgens de ANWB komt dit echter omdat ik meerdere keren ergens achter ben blijven hangen of omdat ik veel een rugtas draag. Dit wat absolute onzin is....

  Wat ben ik teleurgesteld in de ANWB.

  Mensen wees gewaarschuwd, koop dit vest niet!

  Door: Dhr. Vis04-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Verzekering wegenwacht bij pech


  Waardeloos
  Al 15 jaar lid
  Duurste pakket wat er is
  Sta in Oostenrijk met pech ,klapband aanhanger
  Contact met anwb ,die zeggen ooh jammer er is een vonkje vergeten voor de aanhanger (15 euro per jaar)dus we kunnen u niet helpen
  Waardeloos advies bij anwb
  Ik heb het afgesloten met een adviesseur van anwb en aangegeven het duurste pakket ,alles dekkend maar hij was vergeten om aanhanger aan te vinken ,met het gevolg dat alle voor eigen koste was (wegsleep dienst ,hotel ,reparatie band velg alles dus)
  Ze ontvangen al 15 jaar flink bedrag per jaar
  Als puntje bij paaltje komt dan is het gene waar je om vraagt net niet verzekerd dus mensen denk erom en verzeker je bij beter maatschappij dan anwb

  Door: Adita06-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Toch een pech onderweg, blij met lidmaatschap ANWB

  Al jaren en jaren lid en ik begon een beetje te twijfelen of ik niet veel te veel betaal voor deze dienst...

  En toen stond ik een keertje plotseling stil langs de kant van de weg. Mijn auto is redelijk nieuw en ik laat deze regelmatig controleren, toch was er ineens iets helemaal mis. Nou, toen was ik met terugwerkende kracht ineens heel tevreden over mijn eigen voorzienendheid en dat ik al jaren lid was. Binnen een half uur stond er een aardige monteur naast mijn auto, hij verhielp het euvel (kennelijk een technische fout, opgedaan bij de laatste controle als ik hem goed heb begrepen) en ik kon weer doorrijden!

  In geval van nood weet je wie je vrienden zijn! Ik blijf zeker lid!

  Door: Mike Willems15-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  extra veiligheid, altijd goed geholpen

  Zelf met mijn auto een aantal keer langs de weg gestaan. Een keer met een rokende voorkant. De ANWB laat op een drukke zaterdagmiddag soms wat langer op zich wachten, maar meer dan een half uur heb ik zelf nooit hoeven wachten tot er iemand kwam aanrijden.

  Ik kan me niet voorstellen dat je geen abonnement hebt op de wegenwacht. Hoe kun je zonder? Zeker als je een wat oudere auto hebt zaals ik, maar anders is het toch alleen maar extra veiligheid en comfort.

  Ik ben elke keer keurig geholpen door een aardige monteur en tegen geen enkele extra kosten. Goede service!

  Door: Hans Klingelman07-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Auto wilde niet starten

  Mijn auto wilde niet meer starten - centrum Amsterdam. ANWB gebeld, die kwamen best snel. Direct ter plaatse allerlaardigste monteur, die keek even, sloot zijn auto op de onze aan en niet veel later deed de motor het weer. Gelukkig!

  Hij zwaaide ons zelfs nog uit.

  Zo sta je te balen met je brakke auto, zo wordt je op weg geholpen en zelfs nog lief uitgezwaaid.

  Uitstekende service, goede mensen in dienst hier!

  Door: Jacco17-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  lang wachten wordt beloond langs de weg wachten op pechhulp

  In een jaar tijd twee maal langs de weg gestaan met pech. In het donker en kou buiten je auto moeten wachten op hulp, dan ben je echt niet blij. Zeker in het weekend kan het soms lang duren en dan baal je wel!
  Maar telkens als de ANWB-man er dan is, is die zeer vriendelijk, helpt in een wip en dan ben je toch erg blij dat je weer je auto in mag en verder kunt rijden.
  Daar heb ik zeker die paar centen die het kost voor over om lid te zijn.

  Door: F. Vissers05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  ANWB

  Onverwoordelijk dankbaar aan ANWB voor hun service and hulp, echte helden in nood! TOP TOP TOP! Zeker een grote aanrader. Ik ben vanaf nu levenslang met ANWB. Zeer tevreden 5+ stars DANK JULLIE WEL beste ANWB

  Door: Benjamin Ziahi04-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Lid

  Snel en efficiënt opgelost. Professionele ww had het probleem snel gevonden

  Door: Ducati30-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Verzekering

  We kwamen terug naar onze geparkeerde auto met een briefje op de zijspiegel en schade aan de zijkant.

  Op het briefje stond een kentekenummer genoteerd met de notitie dat ze schade hebben aangericht.

  Gelijk naar de politiebureau gereden, aangifte gedaan en papier afgegeven ter bewijs. Ook een melding gemaakt bij de Anwb. Na meerdere malen een mail gestuurd te hebben, krijgen we elke keer hetzelfde smoesje. 'we hebben geen contact met de getuige kunnen krijgen'

  De zaak is dus nu afgesloten en wij met de gebakken peren. Waarvoor betaal je überhaupt verzekering? Ik baal echt van de manier waarop we behandeld zijn.

  Door: Mv Pietersz13-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  lidmaatschap

  Ik heb een: Klacht
  Met betrekking tot: Wegenwacht & Lidmaatschap
  Over het onderwerp: Factuur & betalingen
  Bericht: Mijn partner heeft op 14-1 de wegenwacht ingeschakeld en moet opeens een eigen bijdrage voor 4e hulpverlening betalen. Ik ben niet op de hoogte gebracht van deze wijziging in ons pakket (Niet via mail of per brief), dus dit is een onaangename verrassing na ruim 20 jaar lidmaatschap. als ik dit had geweten was ik eerder overgestapt of had ik voor een ander pakket gekozen. Ik betaal 205 euro contributie per jaar, dat vind ik wel genoeg. We zitten nu naar alternatieven te kijken (Allianz Global Assistance)want we werden ook nog eens heel bot aan de telefoon behandeld. Allianz Global Assistance. Zo gaat ANWB met klanten om die al 20 jaar een lidmaatschap hebben.

  Door: peter de bruijn04-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Anwb kut pakket

  Nou bij deze direct mijn lidmaatschap op zeggen grote flauwekul allemaal pech met de auto telefoon vergeten en naar huis moeten lopen thuis gebeld en werd gezegd dat ik bij mijn auto moet staan anders kan ik hem melding maken arrogante tiepmiep aan de lijn helemaal klaar met die kut onzin!!!!!!!!!!

  Door: Nico Schot24-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Pechhulp ANWB

  Na jaren lid geen service en slecht advies
  Lidmaatschap is niet goedkoop. Persoonsgebonden dus in geval van een gezin moet iedereen lid worden met alle services. Ook al heb je maar één voertuig dan wordt de pech-onderweg-hulp wel duur.

  Maar zelfs in geval van jarenlang lidmaatschap kan je verkeerde adviezen krijgen. Als daar hoge kosten - welke onterecht zijn gemaakt - uit volgen, meldt de ANWB niet thuis

  Door: Ab20-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Lidmaatschap

  26 jaar lid is geen kattenpis! Maar wel voor de ANWB!
  Kind heeft net rijbewijs. Ik heb 2 auto's allebei op mijn naam. Partnerpas staat op grote auto.
  2 weken geleden telefonisch kindpas aangevraagd en op kenteken kleine auto laten zetten. Heb nu kleine auto ingeruild voor jonger model. Wil dus kindpas kenteken omzetten. Kan niet wat 2 wkn geleden wel is gedaan.
  4maanden geleden 1 uur snachts sleutel in auto laten liggen en deur op slot gedaan. Autopapieren thuis in andere tas. ANWB komt niet ondanks aanwezige legitimatie en lidmaatschapspas. Omdat ik autopapieren niet bij mij had. Zo klaar met deze ontoegankelijke winst opstrijkende organisatie!

  Door: P.Henar16-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Autoverzekering

  Op zoek naar een autoverzekering voor mijn tweede auto bleek ANWB voordelig te zijn. Ik heb telefonisch contact opgenomen en de callagent wist mij zelfs te vertellen dat als ik ook mijn andere auto (hoofdauto) er zou onderbrengen ik voor beiden auto's mijn opgebouwde schadejaren zou krijgen. Overigens doen alle verzekeraars dat..... Wat het allemaal zo mooi maakte volgens deze callagent was dat ook mijn kinderen direct vanaf hun 18de schadevrije jaren zouden opbouwen als ik ze aan zou melden als mede berijders. Daarvoor moest ik mijn andere auto wel ook bij ANWB onderbrengen en die premie was ruim €20 per maand duurder dan bij de verzekering waar die was ondergebracht. Omdat ik het een heel goed idee vond dat mijn kinderen op deze wijze alvast vanaf hun 18de schadevrije jaren konden opbouwen was mij dat de meerkosten waard. Dus mijn eerste auto daar ondergebracht, oude verzekering opgezegd en offerte voor de tweede auto gekregen.

  Vandaag wilde ik deze tweede auto laten verzekeren en een andere callagent heeft mij geholpen. Toen bleek plotseling dat de tweede wel verzekerd kon worden maar dat mijn kinderen geen aanspraak op opbouw schadevrije jaren konden maken. De reden die werd opgegeven was dat de auto te snel was voor een 18 jarige...... Over wat voor auto het ging was de eerste callagent op de hoogte want die heeft op die auto een offerte uitgebracht. Ik heb dus voor niets mijn verzekering omgegooid, tijd en kosten geïnvesteerd terwijl ANWB direct had kunnen aangeven onder welke voorwaarden er wel en niet opbouw van schadevrije jaren voor kinderen van de hoofdbestuurder werden gegeven.

  De callagent deed niet eens moeite om verontschuldigingen aan te bieden en de mail die ik zond werd beantwoord met de nietszeggende opmerking dat ANWB het betreurt dat ik niet goed ben voorgelicht. Heb ik weinig aan aan zo'n opmerking.

  Ik meld het hier om aan te geven dat je dus voorzichtig moet zijn met wat de ANWB je gaat aanbieden. Blijkbaar weten de eigen mensen niet genoeg van hun producten af en bezorgen hun leden daarmee veel extra werk en frustraties.

  Door: Michiel20-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Goede en snelle service

  Super goede service gehad!
  Binnen 15 minuten was er al iemand.
  We werden netjes meegenomen na een anwb punt, waar ze vervolgens de auto gingen bekijken en met 20 minuten was alles geregeld en kregen we kosteloos vervangend vervoer mee. De man die ons hielp was super vriendelijk en behulpzaam met onze zoon van 11 maanden en onze hond die ook mee was.

  Door: Lucinda Wals17-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wegenwacht

  Oude auto, goed merk, goed onderhouden. Maar toch: diverse malen pech en foutmeldingen op het dashboard. Pech op ongelukkige plekken en te weinig kennis om door te durven rijden. Altijd goed geholpen. Stuk achter mij aanrijden om te zien of alles wel was opgelost. Wegenwachters zijn zo soms helden. Wegenwachter Paul was een volhouder om de pech oorzaak te achterhalen. Bovengemiddelde service. Zo'n ervaring vergeet je niet snel.

  Door: L.C.Keller15-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over ANWB Wegenwacht

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ANWB Wegenwacht een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 44 ervaringen geplaatst over ANWB Wegenwacht. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ANWB Wegenwacht actief?

  ANWB Wegenwacht is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Huis, Overig, Reizen, Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ANWB Wegenwacht gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.