NederlandReview

  Ervaringen ANWB Wegenwacht

  Sta je langs de kant van de weg met een rokende auto, dan is het fijn als je iemand kunt bellen om je te komen helpen. Als je professionele hulp van de ANWB wilt, dan betaal je daar natuurlijk voor. Maar is dat wel de moeite waard? Helpt ANWB je verder? Hoe zijn anderen geholpen door deze dienst? Kun je eigenlijk wel zonder een abonnement en dus de hulp van de ANWB? Durf je dat? Of zijn er alternatieven? Lees hier de reviews van anderen over de ANWB en kom erachter welke diensten deze wegenwacht aanbiedt en of dat de moeite waard is.

  Over ANWB

  Voor veel mensen is de Wegenwacht synoniem voor de ANWB, zo groot is de naamsbekendheid van dit bedrijf. Deze wegenwacht is er voor (bedrijfs)auto’s, motoren, (brom)fietsen en de scootmobiel en de pechhulp strekt zich uit over heel Europa en met het zogenaamde Europa Plus-pakket ook daarbuiten, zoals in Turkije, de Verenigde Staten en Australië. Een lidmaatschap heb je al vanaf 15 euro per jaar, afhankelijk natuurlijk van de dekking die je kiest. Ledenvoordelen zijn legio en behelzen zowel pechhulp en diverse diensten als gratis magazine De Kampioen en kortingen in de (web)winkel.

  Diensten van ANWB

  ANWB biedt vele diensten: naast de wegenwacht onder andere belangenbehartiging, rechtshulp en verzekeringen. De verschillende diensten zijn via speciale telefoonnummers meestal dag en nacht bereikbaar, zoals het ANWB Leden Service Center (informatie over en verkoop van alle ANWB-diensten en – producten, maar ook voor reisadvies en informatie over verzekeringen, recreatie en toerisme), de Wegenwacht (voor pechhulp onderweg), de alarmcentrale (bereikbaar vanuit het buitenland), een alarmjurist (voor dringende juridische problemen in het buitenland), de Autoverkoopservice, ANWB Creditcards, Digikluis Alarmcentrale, Keuringen (voor informatie over autokeuringen en het maken van afspraken bij de Keuringsstations), Rijopleiding (ook leren autorijden kun je via de ANWB regelen. Voor het behalen van een auto-, motor-, aanhangwagen- of bromfietsrijbewijs), Vaarbewijzen (als je liever met een boot wilt varen), Verkeersinformatielijn Nederland (actuele file-informatie in Nederland, inclusief trends (neemt file toe of af) en reistijden, tevens snelheidscontroles. En ook nog prognoses voor de komende spits en informatie over weer en openbaar vervoer), Verkeersslachtofferlijn (informatie en advies voor verkeersslachtoffers en familieleden), Verkeersveiligheid-trainingen (bijvoorbeeld een eendaagse slipcursus), Verzekeringen (niet alleen autoverzekeringen, ook (brom)fietsverzekeringen, caravanverzekeringen, oldtimerverzekeringen, bootverzekeringen, scooterverzekeringen, camperverzekeringen, motorverzekeringen, et cetera), ANWB voor de Zaak (een zakelijk lidmaatschap voor zelfstandigen en bedrijven)

  Dit is wat de ANWB doet! Bijvoorbeeld tests van de volvo XC90 D5 (autotest 2015)

  Klachten over ANWB

  Voor een bedrijf dat je te allen tijde moet kunnen bellen in geval van nood is het natuurlijk noodzakelijk om op veel verschillende manieren bereikbaar te zijn. Niet alleen is daarvoor een waslijst aan telefoonnummers beschikbaar gemaakt, waarvan de ANWB Alarmcentrale misschien wel de meest belangrijke is (dag en nacht telefonisch en per e-mail bereikbaar, ook vanuit het buitenland), je kunt ook online terecht. Op de website anwb.nl vind je een lijst met veel gestelde vragen. Staat het gewenste antwoord daar niet bij, dan kun je vragen stellen aan een virtuele medewerker. Ook kun je vragen stellen via Facebook, Twitter en e-mail. Bovendien kun je terecht in één van de ANWB winkels, natuurlijk niet per se voor wanneer je met een kapotte auto langs de weg staat, maar wel voor als je op zoek bent naar een leuke deal met je lidmaatschap voor bijvoorbeeld een paar wandelschoenen. Je kunt ANWB ook volgen via de verschillende nieuwsbrieven, apps, de ANWB Community, Facebook, Twitter, YouTube en Google +.

  Laat jij je helpen door de ANWB als je in nood verkeert? Laat hier je review achter en laat anderen weten hoe jij over de ANWB denkt!

  Kortingcodes, routeplanner, pechhulp, file, verkeer, verzekeringen ze doen het allemaal. Maar ook goed? Lees hier ervaringen van consumenten over de ANWB bij NederlandReview!

  ANWB Wegenwacht
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

  6,2
  53% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6,4
  Prijs
  rating
  6,4
  Leveren
  rating
  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Verzekering rijbewijs en rijlessen

  Dat dit nog kan in 2019, belachelijk hoe ze je behandelen, ga hier geen heel verhaal typen. Maar ik ben opgelicht op heel wat punten door dit huistuinen keuken frauduleus bedrijf.
  Mensen ga nooit meer naar ANWB misselijkmakende mensen.

  Door: Doeterniettoe21-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Kapotte Donsjas

  Heb een donsjas gekocht bij de ANWB. Bleek kapot door snee aan de binnenkant. Ik terug naar de winkel in Apeldoorn. Werd daarbij onfatsoenlijk te woord en beticht van het feit dat ik het zelf zou hebben gedaan. Na herhaaldelijk aandringen stelden ze voor het te laten repareren. Was niet blij met de tussen oplossind maar ging akkoord. Belde ze drie dagen later. Kan niet gerepareerd worden en je kunt je kapotte jas ophalen. En NEE we kunnen (en willen) je verder niet helpen. Ben geschrokken van de service van de ANWB. Totaal niet van deze tijd. Bespaar u zelf nu of later een nare ervaring en koop niks bij de ANWB!

  Door: Niek Kuipers18-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Lidmaatschap

  13 minuten geleden
  30 jaar lid en behandeld worden door de ANWB

  Als je denkt dat je na 30 jaar lidmaatschap door de ANWB netjes wordt behandeld heb je het mis.
  Het is gewoon een grote organisatie waar ledengeld moet worden verbrand en die helemaal niet het ANWB lid voorop stelt.
  Een klacht wordt gewoon niet serieus behandeld en met geloofd klakkeloos hun zakelijk partner Logicx.
  En opzeggen werken ze wel aan mee. Waarom ook niet, binding met hun leden interesseert ze helemaal niets.
  Gelukkig bestaan er nu zat (goedkopere) alternatieven.

  Door: Evert11-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  Lidmaatschap & Wegenwacht

  Bureaucratische centenkloppers zijn het! Totaal niet service gericht! Je bent beter (en een stuk goedkoper) af bij een van hun concurrenten.

  Door: Tim16-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Pechhulp service met buitenland dekking

  Pech in frankrijk, prima geholpen door de lokale sleepdienst wiens garage 300m verderop zit. De anwb sleept mijn auto echter 100km verderop. Daarna hoor ik niks meer. Na 4 uur zelf maar eens bellen. Blijkt nog niks te zijn gebeurd. 4 uur later weer bellen. Sorry meneer geen idee wat er is gebeurd. Volgende dag, geen idee meneer etc etc na 2 dagen een leenauto gevraagd, met veel pijn en moeite heb ik daar dan recht op. Staat wel 100km uit de route.. taxi wordt niet volledig vergoed want het is te ver weg... eeeh jullie slepen hem toch 100km verderop??? Gevoelsschets: machteloos, kwaad, slecht geholpen, regels boven klantgevoel. Zodra ik thuis ben is het opzeggen van mijn lidmaatschap het eerste wat ik doe en zal iedereen in mijn omgeving hetzelfde aanraden!

  Door: Hendrik. Heite14-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  ANWB pechservice

  Afgelopen donderdag voor het eerst kennis gemaakt met de ANWB
  Had de auto van mijn vader geleend ivm een trekhaak. Helaas bleek bij thuiskomst een band lek.
  Gegevens opgevraagd bij mijn vader. Gebeld met de ANWB maar helaas. Als de pashouder niet persoonlijk aanwezig is komen ze niet. Hoe dan, vader van 78 jr op de fiets 10km laten fietsen om bij de auto te komen?.
  Na dit uitgelegd te hebben is er nog navraag gedaan. Geen uitzondering,helaas.

  Heb wellicht iets te boos gereageerd.maar tegen zulke burocratie kan ik geen begrip opbrengen.

  Bied een oplossing,ik sta met een lekke band en heb een hulpvraag.mi is dat de hoofdtaak.

  Uiteindelijk opgehangen en mijn eigen garage gebeld.auto Century uit stadskanaal. Hoewel mijn vader er geen klant is stond deze binnen
  Een kwartier op de stoep en was het probleem in zeer kort tijdsbestek opgelost.

  ANWB zo kan het ook.

  Ik ga mijn vader vragen om het lidmaatschap op te zeggen. Want bij een hulpvraag geeft ANWB niet thuis

  Door: Harold Manning06-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  nvt/wegenwacht hulp

  Zelden iets aan te merken op ANWB en hun pechhulp, maar vandaag een absolute uitblinker in R'dam-Hillegersberg. Dynamo bleek defect, Khalid deed al het mogelijke en hielp me toen enorm om de auto bij de garage te krijgen, en daarvandaan weer naar het beginpunt. Professioneel, uiterst vriendelijk- gewoon een topervaring. Bedankt Khalid.

  Door: Peter-Paul Delsman18-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Huur boot verzekering

  De ANWB doet voor dat je gerust een boot kun huren, dat is niet zo. Je bent namelijk niet WA verzekerd. De ANWB doet niets voor de huurders, schandalig.

  Door: jloo17-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8
  rating

  Hulp bij pech

  Stonden met onze auto bij hotel in leiden. Koppeling werkte niet goed meer. Johnny van de ANWB kwam langs en heeft ons fantastisch geholpen. Wist waar die over praten en probleem gevonden. Auto laten wegslepen.. super service van de ANWB man.

  Door: Barry Peters25-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Écht top!!

  Alleen pluspunten. Geweldig gedaan ANWB Team. Jullie geven een topservice. Míjn dank gaat vooral uit naar Olivier, die mij zó goed aanvoelde en in één gesprek het probleem wist op te lossen.
  Nogmaals onze dank Team.

  Groetjes Robiana en Frits van Opzeeland

  Door: Robiana Jones14-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Wordt geen lid van deze club

  Ga meteen abonnement opzeggen al jaren lang lid dus mijn vrouw en ik ,mijn vrouw heeft ook woonplaats service ik niet. Mijn vrouw rijd weg met haar auto omdat ze een afspraak heeft maar kont terug met de auto omdat hij raar doet en een lichtje gaat branden ! Ik breng haar vervolgens met haar auto van Haarlem naar Beverwijk en merk idd dat hij in de noodloop gaat en vermogen verliest. Vervolgens rijd ik voorzichtig terug en bedacht nog zal ik in Beverwijk bellen ..... maar het weer is slecht en er brand een kacheltje dus denk ik rij maar naar huis en bel dan de ANWB en ja hoor u heeft geen woonplaats service vervolgens komen ze niet die hufters of je moet ff €50 betalen en je abonnement uitbreiden omdat ik als partner die service niet heb !!! Waarop ik zeg dan rij ik de auto wel ff 1500 mtr verder dan staat hij niet meer in Haarlem , waarop ze zeggen de melding staat geregistreerd dus dat kunt u wel vergeten !!! 20 jaar lid twee keer kleinigheidje gehad in 20 jaar en zegt de ANWB fuck you !! Waarop ik zeg FUCK YOU ANWB EINDE LIDMAATSCHAP !!!

  Door: Peter01-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  OPLICHTERS!


  Enige zondagen geleden hebben mijn ouders pech gehad met hun auto.
  Hierbij hebben we de wegenwacht ingeschakeld. Omdat ze geen lid waren, zijn ze op dat moment ook lid geworden.
  Echter zijn ze zeer onkundig geholpen, sterker nog, achteraf zijn ze niet geholpen.
  De monteur ter plaatse heeft even proefgereden met de auto. Ongeveer 2 kilometer. Hij gaf aan dat hij dacht dat er roest in de turbo zat. Hij deelde mijn vader mede dat hij veilig naar huis kon rijden. Mijn vader gaf nog aan dat hij zelf aan het brandstoffilter dacht, maar hier was geen sprake van zei de monteur. Het brandstoffilter was volgens hem in orde.
  Een eventuele storing moest mijn vader bij de garage laten uitlezen, maar voor dat moment kon mijn vader in ieder geval veilig naar huis.
  De wegenwacht is weer vertrokken en mijn vader van ruim 70 jaar is onderweg gegaan naar huis. Onderweg na zo’n 5 kilometer weer dezelfde problemen. Mijn vader heeft de auto weer 10 minuten stilgezet. Daarna weer verder gereden. Na een kleine 5 km weer hetzelfde…
  Op deze manier heeft hij 4 keer stilgestaan. Uiteindelijk bij mensen aangebeld en gebeld naar mij (ik was inmiddels met mijn moeder onderweg naar een afspraak waar mijn ouders naartoe onderweg waren voordat ze pech kregen)
  De mobiel van mijn vader was leeg.
  Ik heb een kennis kunnen regelen die mijn vader en auto op een auto-ambulance opgehaald heeft. Vertrouwen in nogmaals de ANWB bellen was er inmiddels niet meer.

  Ik ben ook van mening dat de monteur zeer slecht gehandeld heeft.
  Vind het een zeer onprettig gevoel dat mijn vader door de anwb weer op pad gestuurd is met de boodschap dat hij veilig naar huis kon rijden. Nou, niet was minder waar!
  Inmiddels staat de auto bij onze eigen monteur: Van enige vorm van roest bij de turbo is geen enkele sprake! Sterker nog, technisch niet eens mogelijk.
  Het brandstoffilter bleek volledig dicht geslibd te zitten. Als de monteur het brandstoffilter gecontroleerd had, had dit meteen moeten opvallen.

  Voor kundige wegenwachthulp willen wij uiteraard betalen en lid worden. Wij zijn zeer zeer teleurgesteld in deze gang van zaken. Vooral het feit dat jullie monteurs iemand 'veilig' weer op weg sturen wat dus absoluut niet veilig was!

  Na een klacht ingediend te hebben, kreeg ik uiteindelijk een verschrikkelijke arrogante bal aan de lijn, die kennelijk zich verschool achter de regels.
  Het bedrag voor pechhulp werd van de rekening afgehaald, maar lid worden, dat kon niet ongedaan gemaakt worden.

  Nou, tussen kunnen en willen zit een verschil!!!
  Bovendien op directe vragen n.a.v. dat die prutser van een monteur verzaakt had t.a.v. het brandstoffilter kreeg ik geen rechtsteeksantwoord.
  Ik moest de rechtsbijstand er maar op zetten!

  MENSEN WORDT GEEN LID VAN DE ANWB! Alleen al gezien de service, het vinden dat ze gewoon 'gelijk' hebben en daar heb je je als consument maar naar te schikken.
  Een stel oplichters zijn het!!

  Door: Caroline03-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  extra veiligheid, altijd goed geholpen

  Zelf met mijn auto een aantal keer langs de weg gestaan. Een keer met een rokende voorkant. De ANWB laat op een drukke zaterdagmiddag soms wat langer op zich wachten, maar meer dan een half uur heb ik zelf nooit hoeven wachten tot er iemand kwam aanrijden.

  Ik kan me niet voorstellen dat je geen abonnement hebt op de wegenwacht. Hoe kun je zonder? Zeker als je een wat oudere auto hebt zaals ik, maar anders is het toch alleen maar extra veiligheid en comfort.

  Ik ben elke keer keurig geholpen door een aardige monteur en tegen geen enkele extra kosten. Goede service!

  Door: Hans Klingelman07-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Oplichters Unigarant

  Unigarant heeft alles gedaan om maar niet te hoeven uit te keren aan mijn vader toen de boot in brand was gevlogen. Een week later kreeg mijn vader een herseninfarct en is inmiddels overleden.Toen ik hem probeerde te helpen heeft u mij bestempeld als fraudeur om maar niet te hoeven uit te keren. Aansluitend heef u een ongeloofwaardige rekening opgestuurd wat door de kamer van gerechtsdeurwaarders teniet is gedaan. De kamer van gerechtsdeurwaarders heeft deze gerechtsdeurwaarder ook berispt. Ik wil u de mogelijk bieden om dit nu eens op te lossen. U heeft mij in een negatief register gezet terwijl ik nooit klant bij u ben geweest. Ik wil u binnen twee weken de mogelijkheid geven om dit op te lossen of u heeft de keuze als ongeloofwaardige verzekeraar te staan in Nederland aangezien u willens en wetens alles heeft gedaan om maar niet te hoeven uit te keren. U zegt dat u betrouwbaar bent terwijl u alles doet om maar niet te hoeven uit te keren. Dit gaat uiteraard tegen alle principes in.

  Door: P. van Buren05-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  ANWB = Helden!

  Helden zijn het!
  Ergens midden in de nacht gestrand met een rokende auto in de provincie.
  ANWB was met een twintig minuten ter plaatsen, heeft de auto meegenomen en ons netjes thuisgebracht.
  Ik weet echt niet wat we zonder hadden gemoeten.
  En alles viel gewoon onder de dekking, we hebben niets extra's hoeven betalen.
  Ik geef ze alle sterren die er zijn, bedankt!

  Door: S. Bovenkamp20-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  pech

  Pech, daar sta je dan. Op een verlaten bospad zonder telefoon. Lopen naar de dichtstbijzijnde boerenhoeve in het pikkedonker. Een half uur later klop ik aan. Een lieve kleine man met een baard en een puntmuts opent de deur. Hij stelt zich voor als Tomte en vertelt direct dat hij wist van mijn komst. 'Ik heb alles al klaarliggen hoor' zegt hij, en uit de schemering van de hal komt een blauw/rode stoffen tas tevoorschijn. Tomte sluit de deur en we lopen de donkere avond in. Het is gaan regenen en de wind steekt op. We praten onderweg weinig, ik hoor Tomte af en toe zachtjes neuriën. Als we bij de auto zijn vraagt Tomte de motorkap te openen. Uit zijn stoffen tas pakt hij een gebreide lap te voorschijn waarmee hij over de motor wrijft. Hij doet dit zacht en fluistert er voor mij onduidelijke woorden bij. Na een paar minuten is hij klaar. 'Start de motor maar' zegt hij zachtjes. En, deze slaat onmiddellijk aan. 'Wat heb je gedaan' vraag ik. Ik draai mijn hoofd naar Tomte, maar kan hen nergens meer ontdekken. In de verte hoor ik zachtjes zingen.

  Door: dickie duck01-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5
  rating

  ANWB? Nooit meer!

  Jarenlang ben ik lid geweest van ANWB voor de wegenwacht / pechhulp. Nadat ik mijn auto had verkocht, heb ik ook mijn ANWB lidmaatschap opgezegd. De opzegging werd echter om onbekende reden niet juist verwerkt en ook mijn verhuizing was niet bekend (ondanks PostNL verhuisservice die bij alle andere bedrijven wel goed werkte). Gevolg is dat ik de afgelopen 3 jaar voor niks lidmaatschapsgeld heb betaald (wat natuurlijk mijn eigen schuld is, dat had ik zelf beter in de gaten moeten houden).
  Maar nu komt het: de ANWB stuurt mijn gegevens direct door naar het incassobureau TKB. Er zijn wel brieven gestuurd, maar naar mijn oude adres. Hoeveel moeite is het om even te bellen of te mailen? Dan was het probleem gelijk opgelost. ANWB's klantenservice is wat mij betreft echt om te huilen. Samen een oplossing proberen te vinden? Vergeet het maar. Zodra het is overgedragen aan het incassobureau "kan er niks meer aan worden gedaan". Befehl ist befehl! Dus van een tevreden klant naar een zeer ontevreden ex-klant. Mij zien ze nooit meer terug.

  Door: Rick J.12-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Toch een pech onderweg, blij met lidmaatschap ANWB

  Al jaren en jaren lid en ik begon een beetje te twijfelen of ik niet veel te veel betaal voor deze dienst...

  En toen stond ik een keertje plotseling stil langs de kant van de weg. Mijn auto is redelijk nieuw en ik laat deze regelmatig controleren, toch was er ineens iets helemaal mis. Nou, toen was ik met terugwerkende kracht ineens heel tevreden over mijn eigen voorzienendheid en dat ik al jaren lid was. Binnen een half uur stond er een aardige monteur naast mijn auto, hij verhielp het euvel (kennelijk een technische fout, opgedaan bij de laatste controle als ik hem goed heb begrepen) en ik kon weer doorrijden!

  In geval van nood weet je wie je vrienden zijn! Ik blijf zeker lid!

  Door: Mike Willems15-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Auto wilde niet starten

  Mijn auto wilde niet meer starten - centrum Amsterdam. ANWB gebeld, die kwamen best snel. Direct ter plaatse allerlaardigste monteur, die keek even, sloot zijn auto op de onze aan en niet veel later deed de motor het weer. Gelukkig!

  Hij zwaaide ons zelfs nog uit.

  Zo sta je te balen met je brakke auto, zo wordt je op weg geholpen en zelfs nog lief uitgezwaaid.

  Uitstekende service, goede mensen in dienst hier!

  Door: Jacco17-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Geholpen bij pech onderweg langs de kant van de weg rokende auto!

  Enorm uit de brand geholpen toen we afgelopen weekend met pech langs de weg waren beland.

  Auto begon uit het niets te roken en ik heb een noodlanding in de berm moeten maken, durfde geen meter meer verder te rijden. We hebben meteen de ANWB gebeld en met een half uurtje waren ze er al. Ook al is dat natuurlijk best wel lang wachten als je in de kou buiten je auto achter de vangrail staat....

  De auto is verder gesleept naar een tankstation verderop, want zo naast de weg was het te onveilig.

  Daar heeft de monteur ernaar gekeken en gelukkig was het niet heel moeilijk, want hij was zo klaar en toen konden we gewoon doorrijden!

  Hij was nog vrolijk ook, dat scheelde erg, want ik baalde nogal dat ik te laat zou komen bij mijn ouders, daar was ik naartoe aan het rijden.

  Door: Sebastiaan Bovenkamp13-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Schrijf zelf een review over ANWB Wegenwacht

  Uw beoordeling