NederlandReview

    Ervaringen ANWB Wegenwacht

    Sta je langs de kant van de weg met een rokende auto, dan is het fijn als je iemand kunt bellen om je te komen helpen. Als je professionele hulp van de ANWB wilt, dan betaal je daar natuurlijk voor. Maar is dat wel de moeite waard? Helpt ANWB je verder? Hoe zijn anderen geholpen door deze dienst? Kun je eigenlijk wel zonder een abonnement en dus de hulp van de ANWB? Durf je dat? Of zijn er alternatieven? Lees hier de reviews van anderen over de ANWB en kom erachter welke diensten deze wegenwacht aanbiedt en of dat de moeite waard is.

    Over ANWB

    Voor veel mensen is de Wegenwacht synoniem voor de ANWB, zo groot is de naamsbekendheid van dit bedrijf. Deze wegenwacht is er voor (bedrijfs)auto’s, motoren, (brom)fietsen en de scootmobiel en de pechhulp strekt zich uit over heel Europa en met het zogenaamde Europa Plus-pakket ook daarbuiten, zoals in Turkije, de Verenigde Staten en Australië. Een lidmaatschap heb je al vanaf 15 euro per jaar, afhankelijk natuurlijk van de dekking die je kiest. Ledenvoordelen zijn legio en behelzen zowel pechhulp en diverse diensten als gratis magazine De Kampioen en kortingen in de (web)winkel.

    Diensten van ANWB

    ANWB biedt vele diensten: naast de wegenwacht onder andere belangenbehartiging, rechtshulp en verzekeringen. De verschillende diensten zijn via speciale telefoonnummers meestal dag en nacht bereikbaar, zoals het ANWB Leden Service Center (informatie over en verkoop van alle ANWB-diensten en – producten, maar ook voor reisadvies en informatie over verzekeringen, recreatie en toerisme), de Wegenwacht (voor pechhulp onderweg), de alarmcentrale (bereikbaar vanuit het buitenland), een alarmjurist (voor dringende juridische problemen in het buitenland), de Autoverkoopservice, ANWB Creditcards, Digikluis Alarmcentrale, Keuringen (voor informatie over autokeuringen en het maken van afspraken bij de Keuringsstations), Rijopleiding (ook leren autorijden kun je via de ANWB regelen. Voor het behalen van een auto-, motor-, aanhangwagen- of bromfietsrijbewijs), Vaarbewijzen (als je liever met een boot wilt varen), Verkeersinformatielijn Nederland (actuele file-informatie in Nederland, inclusief trends (neemt file toe of af) en reistijden, tevens snelheidscontroles. En ook nog prognoses voor de komende spits en informatie over weer en openbaar vervoer), Verkeersslachtofferlijn (informatie en advies voor verkeersslachtoffers en familieleden), Verkeersveiligheid-trainingen (bijvoorbeeld een eendaagse slipcursus), Verzekeringen (niet alleen autoverzekeringen, ook (brom)fietsverzekeringen, caravanverzekeringen, oldtimerverzekeringen, bootverzekeringen, scooterverzekeringen, camperverzekeringen, motorverzekeringen, et cetera), ANWB voor de Zaak (een zakelijk lidmaatschap voor zelfstandigen en bedrijven)

    Dit is wat de ANWB doet! Bijvoorbeeld tests van de volvo XC90 D5 (autotest 2015)

    Klachten over ANWB

    Voor een bedrijf dat je te allen tijde moet kunnen bellen in geval van nood is het natuurlijk noodzakelijk om op veel verschillende manieren bereikbaar te zijn. Niet alleen is daarvoor een waslijst aan telefoonnummers beschikbaar gemaakt, waarvan de ANWB Alarmcentrale misschien wel de meest belangrijke is (dag en nacht telefonisch en per e-mail bereikbaar, ook vanuit het buitenland), je kunt ook online terecht. Op de website anwb.nl vind je een lijst met veel gestelde vragen. Staat het gewenste antwoord daar niet bij, dan kun je vragen stellen aan een virtuele medewerker. Ook kun je vragen stellen via Facebook, Twitter en e-mail. Bovendien kun je terecht in één van de ANWB winkels, natuurlijk niet per se voor wanneer je met een kapotte auto langs de weg staat, maar wel voor als je op zoek bent naar een leuke deal met je lidmaatschap voor bijvoorbeeld een paar wandelschoenen. Je kunt ANWB ook volgen via de verschillende nieuwsbrieven, apps, de ANWB Community, Facebook, Twitter, YouTube en Google +.

    Laat jij je helpen door de ANWB als je in nood verkeert? Laat hier je review achter en laat anderen weten hoe jij over de ANWB denkt!

    Kortingcodes, routeplanner, pechhulp, file, verkeer, verzekeringen ze doen het allemaal. Maar ook goed? Lees hier ervaringen van consumenten over de ANWB bij NederlandReview!

    ANWB Wegenwacht
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (36)

    6
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    6,2
    Prijs
    rating
    6,2
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Anwb kut pakket

    Nou bij deze direct mijn lidmaatschap op zeggen grote flauwekul allemaal pech met de auto telefoon vergeten en naar huis moeten lopen thuis gebeld en werd gezegd dat ik bij mijn auto moet staan anders kan ik hem melding maken arrogante tiepmiep aan de lijn helemaal klaar met die kut onzin!!!!!!!!!!

    Door: Nico Schot 24-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Pechhulp ANWB

    Na jaren lid geen service en slecht advies
    Lidmaatschap is niet goedkoop. Persoonsgebonden dus in geval van een gezin moet iedereen lid worden met alle services. Ook al heb je maar één voertuig dan wordt de pech-onderweg-hulp wel duur.

    Maar zelfs in geval van jarenlang lidmaatschap kan je verkeerde adviezen krijgen. Als daar hoge kosten - welke onterecht zijn gemaakt - uit volgen, meldt de ANWB niet thuis

    Door: Ab 20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Lidmaatschap

    26 jaar lid is geen kattenpis! Maar wel voor de ANWB!
    Kind heeft net rijbewijs. Ik heb 2 auto's allebei op mijn naam. Partnerpas staat op grote auto.
    2 weken geleden telefonisch kindpas aangevraagd en op kenteken kleine auto laten zetten. Heb nu kleine auto ingeruild voor jonger model. Wil dus kindpas kenteken omzetten. Kan niet wat 2 wkn geleden wel is gedaan.
    4maanden geleden 1 uur snachts sleutel in auto laten liggen en deur op slot gedaan. Autopapieren thuis in andere tas. ANWB komt niet ondanks aanwezige legitimatie en lidmaatschapspas. Omdat ik autopapieren niet bij mij had. Zo klaar met deze ontoegankelijke winst opstrijkende organisatie!

    Door: P.Henar 16-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Autoverzekering

    Op zoek naar een autoverzekering voor mijn tweede auto bleek ANWB voordelig te zijn. Ik heb telefonisch contact opgenomen en de callagent wist mij zelfs te vertellen dat als ik ook mijn andere auto (hoofdauto) er zou onderbrengen ik voor beiden auto's mijn opgebouwde schadejaren zou krijgen. Overigens doen alle verzekeraars dat..... Wat het allemaal zo mooi maakte volgens deze callagent was dat ook mijn kinderen direct vanaf hun 18de schadevrije jaren zouden opbouwen als ik ze aan zou melden als mede berijders. Daarvoor moest ik mijn andere auto wel ook bij ANWB onderbrengen en die premie was ruim €20 per maand duurder dan bij de verzekering waar die was ondergebracht. Omdat ik het een heel goed idee vond dat mijn kinderen op deze wijze alvast vanaf hun 18de schadevrije jaren konden opbouwen was mij dat de meerkosten waard. Dus mijn eerste auto daar ondergebracht, oude verzekering opgezegd en offerte voor de tweede auto gekregen.

    Vandaag wilde ik deze tweede auto laten verzekeren en een andere callagent heeft mij geholpen. Toen bleek plotseling dat de tweede wel verzekerd kon worden maar dat mijn kinderen geen aanspraak op opbouw schadevrije jaren konden maken. De reden die werd opgegeven was dat de auto te snel was voor een 18 jarige...... Over wat voor auto het ging was de eerste callagent op de hoogte want die heeft op die auto een offerte uitgebracht. Ik heb dus voor niets mijn verzekering omgegooid, tijd en kosten geïnvesteerd terwijl ANWB direct had kunnen aangeven onder welke voorwaarden er wel en niet opbouw van schadevrije jaren voor kinderen van de hoofdbestuurder werden gegeven.

    De callagent deed niet eens moeite om verontschuldigingen aan te bieden en de mail die ik zond werd beantwoord met de nietszeggende opmerking dat ANWB het betreurt dat ik niet goed ben voorgelicht. Heb ik weinig aan aan zo'n opmerking.

    Ik meld het hier om aan te geven dat je dus voorzichtig moet zijn met wat de ANWB je gaat aanbieden. Blijkbaar weten de eigen mensen niet genoeg van hun producten af en bezorgen hun leden daarmee veel extra werk en frustraties.

    Door: Michiel 20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Goede en snelle service

    Super goede service gehad!
    Binnen 15 minuten was er al iemand.
    We werden netjes meegenomen na een anwb punt, waar ze vervolgens de auto gingen bekijken en met 20 minuten was alles geregeld en kregen we kosteloos vervangend vervoer mee. De man die ons hielp was super vriendelijk en behulpzaam met onze zoon van 11 maanden en onze hond die ook mee was.

    Door: Lucinda Wals 17-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Wegenwacht

    Oude auto, goed merk, goed onderhouden. Maar toch: diverse malen pech en foutmeldingen op het dashboard. Pech op ongelukkige plekken en te weinig kennis om door te durven rijden. Altijd goed geholpen. Stuk achter mij aanrijden om te zien of alles wel was opgelost. Wegenwachters zijn zo soms helden. Wegenwachter Paul was een volhouder om de pech oorzaak te achterhalen. Bovengemiddelde service. Zo'n ervaring vergeet je niet snel.

    Door: L.C.Keller 15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Verzekering rijbewijs en rijlessen

    Dat dit nog kan in 2019, belachelijk hoe ze je behandelen, ga hier geen heel verhaal typen. Maar ik ben opgelicht op heel wat punten door dit huistuinen keuken frauduleus bedrijf.
    Mensen ga nooit meer naar ANWB misselijkmakende mensen.

    Door: Doeterniettoe 21-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Kapotte Donsjas

    Heb een donsjas gekocht bij de ANWB. Bleek kapot door snee aan de binnenkant. Ik terug naar de winkel in Apeldoorn. Werd daarbij onfatsoenlijk te woord en beticht van het feit dat ik het zelf zou hebben gedaan. Na herhaaldelijk aandringen stelden ze voor het te laten repareren. Was niet blij met de tussen oplossind maar ging akkoord. Belde ze drie dagen later. Kan niet gerepareerd worden en je kunt je kapotte jas ophalen. En NEE we kunnen (en willen) je verder niet helpen. Ben geschrokken van de service van de ANWB. Totaal niet van deze tijd. Bespaar u zelf nu of later een nare ervaring en koop niks bij de ANWB!

    Door: Niek Kuipers 18-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Lidmaatschap

    13 minuten geleden
    30 jaar lid en behandeld worden door de ANWB

    Als je denkt dat je na 30 jaar lidmaatschap door de ANWB netjes wordt behandeld heb je het mis.
    Het is gewoon een grote organisatie waar ledengeld moet worden verbrand en die helemaal niet het ANWB lid voorop stelt.
    Een klacht wordt gewoon niet serieus behandeld en met geloofd klakkeloos hun zakelijk partner Logicx.
    En opzeggen werken ze wel aan mee. Waarom ook niet, binding met hun leden interesseert ze helemaal niets.
    Gelukkig bestaan er nu zat (goedkopere) alternatieven.

    Door: Evert 11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    Lidmaatschap & Wegenwacht

    Bureaucratische centenkloppers zijn het! Totaal niet service gericht! Je bent beter (en een stuk goedkoper) af bij een van hun concurrenten.

    Door: Tim 16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Pechhulp service met buitenland dekking

    Pech in frankrijk, prima geholpen door de lokale sleepdienst wiens garage 300m verderop zit. De anwb sleept mijn auto echter 100km verderop. Daarna hoor ik niks meer. Na 4 uur zelf maar eens bellen. Blijkt nog niks te zijn gebeurd. 4 uur later weer bellen. Sorry meneer geen idee wat er is gebeurd. Volgende dag, geen idee meneer etc etc na 2 dagen een leenauto gevraagd, met veel pijn en moeite heb ik daar dan recht op. Staat wel 100km uit de route.. taxi wordt niet volledig vergoed want het is te ver weg... eeeh jullie slepen hem toch 100km verderop??? Gevoelsschets: machteloos, kwaad, slecht geholpen, regels boven klantgevoel. Zodra ik thuis ben is het opzeggen van mijn lidmaatschap het eerste wat ik doe en zal iedereen in mijn omgeving hetzelfde aanraden!

    Door: Hendrik. Heite 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    ANWB pechservice

    Afgelopen donderdag voor het eerst kennis gemaakt met de ANWB
    Had de auto van mijn vader geleend ivm een trekhaak. Helaas bleek bij thuiskomst een band lek.
    Gegevens opgevraagd bij mijn vader. Gebeld met de ANWB maar helaas. Als de pashouder niet persoonlijk aanwezig is komen ze niet. Hoe dan, vader van 78 jr op de fiets 10km laten fietsen om bij de auto te komen?.
    Na dit uitgelegd te hebben is er nog navraag gedaan. Geen uitzondering,helaas.

    Heb wellicht iets te boos gereageerd.maar tegen zulke burocratie kan ik geen begrip opbrengen.

    Bied een oplossing,ik sta met een lekke band en heb een hulpvraag.mi is dat de hoofdtaak.

    Uiteindelijk opgehangen en mijn eigen garage gebeld.auto Century uit stadskanaal. Hoewel mijn vader er geen klant is stond deze binnen
    Een kwartier op de stoep en was het probleem in zeer kort tijdsbestek opgelost.

    ANWB zo kan het ook.

    Ik ga mijn vader vragen om het lidmaatschap op te zeggen. Want bij een hulpvraag geeft ANWB niet thuis

    Door: Harold Manning 06-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    nvt/wegenwacht hulp

    Zelden iets aan te merken op ANWB en hun pechhulp, maar vandaag een absolute uitblinker in R'dam-Hillegersberg. Dynamo bleek defect, Khalid deed al het mogelijke en hielp me toen enorm om de auto bij de garage te krijgen, en daarvandaan weer naar het beginpunt. Professioneel, uiterst vriendelijk- gewoon een topervaring. Bedankt Khalid.

    Door: Peter-Paul Delsman 18-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Huur boot verzekering

    De ANWB doet voor dat je gerust een boot kun huren, dat is niet zo. Je bent namelijk niet WA verzekerd. De ANWB doet niets voor de huurders, schandalig.

    Door: jloo 17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8
    rating

    Hulp bij pech

    Stonden met onze auto bij hotel in leiden. Koppeling werkte niet goed meer. Johnny van de ANWB kwam langs en heeft ons fantastisch geholpen. Wist waar die over praten en probleem gevonden. Auto laten wegslepen.. super service van de ANWB man.

    Door: Barry Peters 25-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Écht top!!

    Alleen pluspunten. Geweldig gedaan ANWB Team. Jullie geven een topservice. Míjn dank gaat vooral uit naar Olivier, die mij zó goed aanvoelde en in één gesprek het probleem wist op te lossen.
    Nogmaals onze dank Team.

    Groetjes Robiana en Frits van Opzeeland

    Door: Robiana Jones 14-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Wordt geen lid van deze club

    Ga meteen abonnement opzeggen al jaren lang lid dus mijn vrouw en ik ,mijn vrouw heeft ook woonplaats service ik niet. Mijn vrouw rijd weg met haar auto omdat ze een afspraak heeft maar kont terug met de auto omdat hij raar doet en een lichtje gaat branden ! Ik breng haar vervolgens met haar auto van Haarlem naar Beverwijk en merk idd dat hij in de noodloop gaat en vermogen verliest. Vervolgens rijd ik voorzichtig terug en bedacht nog zal ik in Beverwijk bellen ..... maar het weer is slecht en er brand een kacheltje dus denk ik rij maar naar huis en bel dan de ANWB en ja hoor u heeft geen woonplaats service vervolgens komen ze niet die hufters of je moet ff €50 betalen en je abonnement uitbreiden omdat ik als partner die service niet heb !!! Waarop ik zeg dan rij ik de auto wel ff 1500 mtr verder dan staat hij niet meer in Haarlem , waarop ze zeggen de melding staat geregistreerd dus dat kunt u wel vergeten !!! 20 jaar lid twee keer kleinigheidje gehad in 20 jaar en zegt de ANWB fuck you !! Waarop ik zeg FUCK YOU ANWB EINDE LIDMAATSCHAP !!!

    Door: Peter 01-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    OPLICHTERS!


    Enige zondagen geleden hebben mijn ouders pech gehad met hun auto.
    Hierbij hebben we de wegenwacht ingeschakeld. Omdat ze geen lid waren, zijn ze op dat moment ook lid geworden.
    Echter zijn ze zeer onkundig geholpen, sterker nog, achteraf zijn ze niet geholpen.
    De monteur ter plaatse heeft even proefgereden met de auto. Ongeveer 2 kilometer. Hij gaf aan dat hij dacht dat er roest in de turbo zat. Hij deelde mijn vader mede dat hij veilig naar huis kon rijden. Mijn vader gaf nog aan dat hij zelf aan het brandstoffilter dacht, maar hier was geen sprake van zei de monteur. Het brandstoffilter was volgens hem in orde.
    Een eventuele storing moest mijn vader bij de garage laten uitlezen, maar voor dat moment kon mijn vader in ieder geval veilig naar huis.
    De wegenwacht is weer vertrokken en mijn vader van ruim 70 jaar is onderweg gegaan naar huis. Onderweg na zo’n 5 kilometer weer dezelfde problemen. Mijn vader heeft de auto weer 10 minuten stilgezet. Daarna weer verder gereden. Na een kleine 5 km weer hetzelfde…
    Op deze manier heeft hij 4 keer stilgestaan. Uiteindelijk bij mensen aangebeld en gebeld naar mij (ik was inmiddels met mijn moeder onderweg naar een afspraak waar mijn ouders naartoe onderweg waren voordat ze pech kregen)
    De mobiel van mijn vader was leeg.
    Ik heb een kennis kunnen regelen die mijn vader en auto op een auto-ambulance opgehaald heeft. Vertrouwen in nogmaals de ANWB bellen was er inmiddels niet meer.

    Ik ben ook van mening dat de monteur zeer slecht gehandeld heeft.
    Vind het een zeer onprettig gevoel dat mijn vader door de anwb weer op pad gestuurd is met de boodschap dat hij veilig naar huis kon rijden. Nou, niet was minder waar!
    Inmiddels staat de auto bij onze eigen monteur: Van enige vorm van roest bij de turbo is geen enkele sprake! Sterker nog, technisch niet eens mogelijk.
    Het brandstoffilter bleek volledig dicht geslibd te zitten. Als de monteur het brandstoffilter gecontroleerd had, had dit meteen moeten opvallen.

    Voor kundige wegenwachthulp willen wij uiteraard betalen en lid worden. Wij zijn zeer zeer teleurgesteld in deze gang van zaken. Vooral het feit dat jullie monteurs iemand 'veilig' weer op weg sturen wat dus absoluut niet veilig was!

    Na een klacht ingediend te hebben, kreeg ik uiteindelijk een verschrikkelijke arrogante bal aan de lijn, die kennelijk zich verschool achter de regels.
    Het bedrag voor pechhulp werd van de rekening afgehaald, maar lid worden, dat kon niet ongedaan gemaakt worden.

    Nou, tussen kunnen en willen zit een verschil!!!
    Bovendien op directe vragen n.a.v. dat die prutser van een monteur verzaakt had t.a.v. het brandstoffilter kreeg ik geen rechtsteeksantwoord.
    Ik moest de rechtsbijstand er maar op zetten!

    MENSEN WORDT GEEN LID VAN DE ANWB! Alleen al gezien de service, het vinden dat ze gewoon 'gelijk' hebben en daar heb je je als consument maar naar te schikken.
    Een stel oplichters zijn het!!

    Door: Caroline 03-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    extra veiligheid, altijd goed geholpen

    Zelf met mijn auto een aantal keer langs de weg gestaan. Een keer met een rokende voorkant. De ANWB laat op een drukke zaterdagmiddag soms wat langer op zich wachten, maar meer dan een half uur heb ik zelf nooit hoeven wachten tot er iemand kwam aanrijden.

    Ik kan me niet voorstellen dat je geen abonnement hebt op de wegenwacht. Hoe kun je zonder? Zeker als je een wat oudere auto hebt zaals ik, maar anders is het toch alleen maar extra veiligheid en comfort.

    Ik ben elke keer keurig geholpen door een aardige monteur en tegen geen enkele extra kosten. Goede service!

    Door: Hans Klingelman 07-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Oplichters Unigarant

    Unigarant heeft alles gedaan om maar niet te hoeven uit te keren aan mijn vader toen de boot in brand was gevlogen. Een week later kreeg mijn vader een herseninfarct en is inmiddels overleden.Toen ik hem probeerde te helpen heeft u mij bestempeld als fraudeur om maar niet te hoeven uit te keren. Aansluitend heef u een ongeloofwaardige rekening opgestuurd wat door de kamer van gerechtsdeurwaarders teniet is gedaan. De kamer van gerechtsdeurwaarders heeft deze gerechtsdeurwaarder ook berispt. Ik wil u de mogelijk bieden om dit nu eens op te lossen. U heeft mij in een negatief register gezet terwijl ik nooit klant bij u ben geweest. Ik wil u binnen twee weken de mogelijkheid geven om dit op te lossen of u heeft de keuze als ongeloofwaardige verzekeraar te staan in Nederland aangezien u willens en wetens alles heeft gedaan om maar niet te hoeven uit te keren. U zegt dat u betrouwbaar bent terwijl u alles doet om maar niet te hoeven uit te keren. Dit gaat uiteraard tegen alle principes in.

    Door: P. van Buren 05-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over ANWB Wegenwacht

    Uw beoordeling