NederlandReview

  Ervaringen nowinsure.com

  Wil je een verzekering afsluiten voor een elektronisch apparaat? Je kunt dit via nowinsure.com realiseren. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij nowinsure.com bekend zijn.

  Wat is nowinsure.com?

  Bij nowinsure.com kun je een verzekering afsluiten voor al jouw elektronische apparaten. Het bedrijf wil personen oprecht plezier laten beleven van hun aankoop, zonder dat ze zorgen zullen hebben over diefstal of gebreke. Je kunt verzekeringen afsluiten zoals een telefoonverzekering, tabletverzekering, laptopverzekering, computerverzekering en cameraverzekering.

  Vaak is het kopen van elektronische apparaten voor velen een enorme investering. Het bedrijf stelt het zonde te vinden als je niet zonder zorgen kunt genieten van je aankoop. Bij nowinsure.com is het aanbod zo ingericht dat je al je apparaten kunt onder brengen bij één verzekeraar.

  Voor hetzelfde geld: verzekeringen

  Het team

  De medewerkers bij nowinsure.com hebben een passie voor verzekeren. Ze willen dat het voor hun klanten gemakkelijk is om iets te verzekeren. Mocht je een verzekering bij het bedrijf willen afsluiten dan is dit zo gepiept. Je kunt bij nowinsure.com profiteren van een wereldwijde dekking. Hierdoor hoef je jezelf nooit de vraag te stellen of je jouw verzekering moet wijzigen als je op reis gaat.

  Serviceniveau

  Bij nowinsure.com ben jij degene die belangrijk is. Medewerkers van nowinsure.com zetten ook net een stapje harder voor hun klanten. Ze willen dat jij je gehoord voelt. Nowinsure.com stelt verzekering aan te bieden met een uitstekend service en zonder vervelende randvoorwaarden. Het verzekeringsbedrijf is lid van Thuiswinkel Waarborg Keurmerk. Dit is een bedrijf die garant staat voor betrouwbaar en veilig winkelen op het internet. Je kunt het certificaat bekijken op de website.

  Snelle reparatie

  Gaat je mobiel, camera, laptop of andere apparaat kapot, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk verder. Bij nowinsure.com snappen we dat je geen dag langer dan noodzakelijk zonder jouw spullen wilt zijn. Daarom zorgen we voor snelle reparatie of voor een vervangend product. We zijn elke werkdag bereikbaar om jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Contactmogelijkheden

  Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor nowinsure.com? Je kunt op verschillende manieren contact leggen met de medewerkers van de klantenservice. Mocht je telefonisch contact willen opnemen dan is het telefoonnummer 010 - 206 86 75. Je kunt het bedrijf op werkdagen bereiken van 08:30 uur tot 18:00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen via info@nowinsure.com. Er wordt aangegeven dat ze hun best doen om je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Mails die in het weekend worden ontvangen zullen doordeweeks zo snel als mogelijk behandeld worden.

  Klachtenregeling

  Er is bij dit bedrijf een klachtenregeling van kracht. Bij een klacht zullen het bedrijf en de klant zich aan deze procedure moeten houden. Het is belangrijk dat je een klacht volledig en duidelijk kenbaar maakt aan het bedrijf. Er wordt binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een reactie gegeven. Het kan voorkomen dat een klacht een langere verwerkingstijd nodig heeft. In dit soort situaties zul je hiervan op de hoogte worden gebracht. Je krijgt dan een indicatie te horen wanneer je antwoord kunt verwachten. Je kunt een klacht ook indienen via Thuiswinkel.org.

  Wetenswaardigheden

  Mocht je een aankoop hebben gedaan, kun je tot wel 12 maanden na afloop een verzekering afsluiten. Je kunt dit doen wanneer jou dit uitkomt. Heeft je apparaat toch schade opgelopen? Je kunt een verzekering via één telefoontje in gang zetten.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je klant bij nowinsure.com? Heb je goede ervaringen bij dit bedrijf? Welke verzekeringen heb je hier afgesloten? Ga je in de toekomst vaker een verzekering via nowinsure.com afsluiten? De gebruikers van NederlandReview stellen het op prijs als jij je visie over nowinsure.com deelt op deze pagina.

  nowinsure.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over nowinsure.com

  Uw beoordeling

  korting

  wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  Voorbeeld


  Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

  Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

  Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

  bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

  : Meld je aan
  Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
  Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
  Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

  2
  Stap 2: Log in
  Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


  Stap 3: Zoek je shop
  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


  Stap 4: Doe je aankoop
  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


  Stap 5: Krijg geld terug!
  Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

  Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

  Door: remco14-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Iphone 12 verzekering

  Duidelijk en goede voorwaarden

  Door: Isa10-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Iphone verzekering

  Zeer tevreden

  Door: Marijke09-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is nowinsure.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over nowinsure.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is nowinsure.com actief?

  nowinsure.com is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van nowinsure.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.