NederlandReview

  Ervaringen Monuta

  Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Monuta verzekeringen is een bedrijf dat uitvaartverzekeringen aanbiedt en begrafenisverzekeringen. In dit artikel vertellen we je graag meer over dit bedrijf. Ook delen we graag met je wat anderen over hun te vertellen hebben. Niet alleen de goede dingen, maar ook de minder positieve zaken. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Heb jij een ervaring met dit bedrijf? Het is dan goed om ook jouw mening op onze site achter te laten. Je review kan anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Alvast bedankt!

  Over Monuta

  Monuta verzekeringen is een bedrijf welke mensen helpt bij de uitvaart. Het is niet alleen zo dat de uitvaart verzekeren en betaalbaar maken, maar ook dat ze de uitvaart verzorgen. Het is zo voor iedereen mogelijk om een goede uitvaart te krijgen. Het is mogelijk om zonder enige kosten je uitvaartwensen bij Monuta vast te leggen. Het is een bedrijf waar je al vele jaren terecht kunt voor een goede uitvaart en uitvaartverzekering.


  Maaike Ouboter - Dat ik je mis

  Diensten van Monuta

  Monuta verzekeringen is een bedrijf welke uitvaartverzekeringen verzorgt. Het is met deze verzekering mogelijk om de nabestaanden niet met onverwacht hoge kosten achter te laten om het mogelijk te makken om een mooie uitvaar te verzorgen. Monuta kan hiermee veel zorgen uit handen nemen van de nabestaanden. Het is immers toch al een moeilijke periode voor ze.

  De voordelen van de uitvaartverzekering is dat kinderen gratis zijn meeverzekerd, ze 130 vestigingen hebben en je binnen 30 dagen de uitvaartverzekering zonder kosten te annuleren. Ze zijn ook 24 uur per dag beschikbaar.

  Klachten, tips en complimenten over Monuta

  Een klacht of een compliment? Monuta hoort graag van u. Het is belangrijk om op een passende manier afscheid te nemen van je dierbaren. Er moet voldoende persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen zijn voor de wensen om dit goed over te brengen.
  Het is belangrijk voor Monuta verzekeringen om hun dienstverlening te verbeteren. Klachten en complimenten zijn daarom welkom. Iedere vorm van ontevredenheid valt onder een klacht volgens hun.
  Via de website, is het mogelijk om de klacht of het compliment kenbaar te maken. Het kan ook per post:
  Monuta
  Afdeling Klanttevredenheid
  Antwoordnummer 1143
  7300 VB Apeldoorn
  (postzegel is niet nodig)
  Per telefoon kan het ook!

  Wanneer u niet tevreden bent over de afwikkeling van de klacht dan kunt u een bericht sturen naar:
  Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen
  Postbus 92
  5600 AB Eindhoven
  Bij een klacht over de verzekering kunt u dit zenden naar:
  Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
  Postbus 93257
  2509 AG Den Haag

  Heb jij ervaring met Monuta verzekeringen

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Lees ervaringen van klanten van Monuta over hun uitvaartverzekering: is het verstandig uw uitvaart door Monuta te laten regelen; hoe is hun dienstverlening?

  Monuta
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  8.8
  83% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Monuta

  Uw beoordeling

  I was able to recover my lost funds

  Yes it is possible to retrieve your stolen bitcoins. I never believed in bitcoin recovery because I was made to understand that it is not possible. But sometime in February I fell for a binary options scam which promised a higher return and I lost close to $75,000. I read an article on (reddit) as regards to a recovery expert and genius so I reached out to Mr. Adam Wilson, and to my surprise I got all bitcoins recovered within 42hours frame. I don’t know if I’m allowed to share the links on here but you can contact him if you are finding it very difficult to withdraw your funds at, adamwilson. trading @ consultant. com <> Whatsapp +1870 - 345 - 7937.... All Thanks To Him

  Door: JUILET AMANDA12-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Uitvaartverzekering afgesloten voor nabestaanden

  Een kennis van mij is onlangs overleden en hij had geen uitvaartverzekering afgesloten. Ik hoorde wat zijn familie allemaal moest betalen en daar schrok ik toch wel behoorlijk van. Ik had zelf ook geen uitvaartverzekering, maar ben, nadat ik dat verhaal hoorde, direct op zoek gegaan naar een goede verzekeraar. Uiteindelijk een verzekering afgesloten bij Monuta. Sommigen vinden het misschien zonde geld, maar denk er wel aan dat je nabestaanden alles moeten ophoesten wanneer jij niet verzekerd was voor een uitvaart. Het afsluiten bij Monuta was heel erg makkelijk en de medewerkers helpen heel erg goed waar nodig.

  Door: Harm P.07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Goede kwaliteit en service!

  Ben zelf heel erg tevreden met Monuta en haar diensten. Ze zijn niet de aller goedkoopste, maar goede service heeft nu eenmaal een prijskaartje. En uiteindelijk vind ik het belangrijk dat alles goed wordt geregeld en ik terecht kan met mijn vragen. Aanrader dus!

  Door: Marjan van Veerhuisberg10-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Blij met de uitvaartverzekering

  We waren erg blij dat we een uitvaartverzekering hadden afgesloten. Het scheelde veel gedoe en geld toen het uiteindelijk toch nodig was.

  Door: BoukeL.19-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Top service!

  Onlangs een uitvaartverzekering afgesloten bij Monuta. Alles verliep erg eenvoudig en zeer goede communicatie.

  Door: Frans22-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Uitvaartverzekering bij Monuta

  Ik had nog geen uitvaartverzekering, maar er toch maar eentje afgesloten bij Monuta. Een kennis is vrij plotseling overleden en had ook geen verzekering. Daardoor liepen de kosten de spuitgaten uit. Monuta is zeker aan te raden.

  Door: P. H. 01-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Monuta een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Monuta. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Monuta actief?

  Monuta is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Monuta gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.