NederlandReview

  Ervaringen Dierenverzekering.nl

  Je moet zelf goed verzekerd zijn omdat je hoge ziektekosten kunt krijgen, maar dat geldt ook voor je geliefde huisdier. Dierenverzekering is een bedrijf dat deze verzekeringen voor je hond of kat afsluit. Maar zullen die premies nou echt zo laag en scherp zijn als ze op hun website beweren? Zal je dier in het geval van een claim wel echt goed verzekerd zijn? Zal het lastig zijn om via hun website een polis voor je hond of kat af te sluiten? En zal de klantenservice van Dierenverzekering je wel helpen als je een claim wilt indienen of zich een probleem voordoet? Alleen baasjes die hun huisdier al bij Dierenverzekering hebben verzekerd kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat hun mening over deze verzekeringsmaatschappij is. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen om een goed beeld van hun polissen voor huisdieren te krijgen.

  Over Dierenverzekering

  Dierenverzekering is een verzekeringsmaatschappij voor huisdieren. Ze hebben polissen voor zowel honden als katten. Dus wat voor een soort viervoeter je ook in huis hebt rondlopen, je kunt hem of haar verzekeren. Er zijn drie verschillende polissen waaruit je kunt kiezen. Allemaal vergoeden ze dezelfde soort dingen. Hieronder valt bloedonderzoek, chemotherapie, consulten, castratie, bestraling, chirurgische ingrepen, sondevoeding, dwangvoeding, medisch onderzoek, sterilisatie en nog veel meer. Ook medicijnen worden in een groot deel van de gevallen vergoed. Het verschil tussen de drie polissen – basis, plus en top – is dat de basis €1.500,- per jaar vergoed, de plus €3.000,- en de top €5.000,-. Naast de dingen die er sowieso in de polis zitten kun je nog een aantal aanvullende verzekeringen toevoegen. Bijvoorbeeld eentje voor het gebit of juist voor alternatieve therapieën. Ook reis en crematie kunnen worden toegevoegd aan de polis zodat je nooit voor grote kosten zal komen te zitten.


  Het afsluiten van een verzekering.

  Diensten van Dierenverzekering

  Je kunt via de website van Dierenverzekering een polis afsluiten. Ze willen graag weten of je een hond of kat wilt verzekeren en of het dier een mannetje of een vrouwtje is. Ook moet je aangeven of het om een raskat of rashond gaat of niet en wat de geboortedatum van het dier is. Na de gegevens van je dier moet je nog aangeven wat voor een soort polis je wilt en wat er gedekt moet worden. Mocht je dat allemaal hebben ingevuld dan zullen ze de premie voor je uitrekenen zodat je weet hoeveel de door jouw gekozen verzekering gaat kosten. Mocht er een probleem optreden dan kan de Dierenverzekering klantenservice je vast wel verder helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Dierenverzekering

  Is jouw hond of kat al bij Dierenverzekering verzekerd? Dan horen we graag wat jouw ervaring met deze verzekeringsmaatschappij voor huisdieren is. Hoe goed is die dekking nou echt? Betaalden ze toen je dier medicatie nodig had of een operatie moest ondergaan? Was het gemakkelijk een polis af te sluiten via Dierenverzekering’s website? En wat voor een klantenservice kun je van dit bedrijf verwachten als er iets mis gaat? Laat je eigen Dierenverzekering review achter en vertel ons wat jouw mening over deze verzekeringsmaatschappij is.

  Dierenverzekering.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4.4
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Huisdieren verzekering

  Bij mijn weten is dit nog een vrij nieuwe verzekeraar op de markt van dierenverzekeringen. Voor aanschaf was ik zelf op zoek naar reviews, maar kon er niet veel over vinden.
  Toch de verzekering afgesloten en tot nu toe erg tevreden. Snelle afhandeling van de declaraties.
  Niet de duurste, niet de goedkoopste qua premie, maar wel een ruime dekking.
  Voor mijn vorige hond had ik een verzekering bij Petplan. Daar werd de dekking steeds minder door de jaren heen.
  Ik hoop dat mijn ervaring andere mensen helpt en dat ze in de toekomst dezelfde service kunnen blijven geven.

  Door: Jacqueline 06-08-2019
  Enisa 27-02-2020

  Slecht, slecht en slecht, deze verzekeringsmaatschappij is absoluut geen aanrader, zo onbeschoft en respectloos heb ik nog nooit een maatschappij meegemaakt. Keren niet uit.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Hondenverzekering

  Reageren niet op email
  Gesteggel over uitbetaling
  Betalen zeer laat/niet
  VERMIJDEN deze club

  Door: Andreas 25-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  verzekering

  DIERENVERZEKERING.NL is een grote oplichterij.
  Zij keren niet uit. Telefonisch zeer moeilijk te bereiken en op brieven geen antwoord.
  NIET DOEN!!!!

  Door: els 31-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  verzekering

  Drama deze dierenverzekering.
  Telefonisch bijna onbereikbaar.
  Declaraties worden niet of heel laat behandeld.
  Proberen eerst te vermelden dat het dier niet onder de verzekering valt. Bij protest dan weer wel.
  NIET DOEN.

  Door: Rooze 08-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Dierenverzekering.nl

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Dierenverzekering.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Dierenverzekering.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dierenverzekering.nl actief?

  Dierenverzekering.nl is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dierenverzekering.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.