NederlandReview

    Ervaringen Dierenverzekering.nl

    Je moet zelf goed verzekerd zijn omdat je hoge ziektekosten kunt krijgen, maar dat geldt ook voor je geliefde huisdier. Dierenverzekering is een bedrijf dat deze verzekeringen voor je hond of kat afsluit. Maar zullen die premies nou echt zo laag en scherp zijn als ze op hun website beweren? Zal je dier in het geval van een claim wel echt goed verzekerd zijn? Zal het lastig zijn om via hun website een polis voor je hond of kat af te sluiten? En zal de klantenservice van Dierenverzekering je wel helpen als je een claim wilt indienen of zich een probleem voordoet? Alleen baasjes die hun huisdier al bij Dierenverzekering hebben verzekerd kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat hun mening over deze verzekeringsmaatschappij is. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen om een goed beeld van hun polissen voor huisdieren te krijgen.

    Over Dierenverzekering

    Dierenverzekering is een verzekeringsmaatschappij voor huisdieren. Ze hebben polissen voor zowel honden als katten. Dus wat voor een soort viervoeter je ook in huis hebt rondlopen, je kunt hem of haar verzekeren. Er zijn drie verschillende polissen waaruit je kunt kiezen. Allemaal vergoeden ze dezelfde soort dingen. Hieronder valt bloedonderzoek, chemotherapie, consulten, castratie, bestraling, chirurgische ingrepen, sondevoeding, dwangvoeding, medisch onderzoek, sterilisatie en nog veel meer. Ook medicijnen worden in een groot deel van de gevallen vergoed. Het verschil tussen de drie polissen – basis, plus en top – is dat de basis €1.500,- per jaar vergoed, de plus €3.000,- en de top €5.000,-. Naast de dingen die er sowieso in de polis zitten kun je nog een aantal aanvullende verzekeringen toevoegen. Bijvoorbeeld eentje voor het gebit of juist voor alternatieve therapieën. Ook reis en crematie kunnen worden toegevoegd aan de polis zodat je nooit voor grote kosten zal komen te zitten.


    Het afsluiten van een verzekering.

    Diensten van Dierenverzekering

    Je kunt via de website van Dierenverzekering een polis afsluiten. Ze willen graag weten of je een hond of kat wilt verzekeren en of het dier een mannetje of een vrouwtje is. Ook moet je aangeven of het om een raskat of rashond gaat of niet en wat de geboortedatum van het dier is. Na de gegevens van je dier moet je nog aangeven wat voor een soort polis je wilt en wat er gedekt moet worden. Mocht je dat allemaal hebben ingevuld dan zullen ze de premie voor je uitrekenen zodat je weet hoeveel de door jouw gekozen verzekering gaat kosten. Mocht er een probleem optreden dan kan de Dierenverzekering klantenservice je vast wel verder helpen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Dierenverzekering

    Is jouw hond of kat al bij Dierenverzekering verzekerd? Dan horen we graag wat jouw ervaring met deze verzekeringsmaatschappij voor huisdieren is. Hoe goed is die dekking nou echt? Betaalden ze toen je dier medicatie nodig had of een operatie moest ondergaan? Was het gemakkelijk een polis af te sluiten via Dierenverzekering’s website? En wat voor een klantenservice kun je van dit bedrijf verwachten als er iets mis gaat? Laat je eigen Dierenverzekering review achter en vertel ons wat jouw mening over deze verzekeringsmaatschappij is.

    Dierenverzekering.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    3
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.4
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    3.2
    Leveren
    rating
    2.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Dierenverzekering.nl

    Uw beoordeling

    Huisdieren verzekering

    Bij mijn weten is dit nog een vrij nieuwe verzekeraar op de markt van dierenverzekeringen. Voor aanschaf was ik zelf op zoek naar reviews, maar kon er niet veel over vinden.
    Toch de verzekering afgesloten en tot nu toe erg tevreden. Snelle afhandeling van de declaraties.
    Niet de duurste, niet de goedkoopste qua premie, maar wel een ruime dekking.
    Voor mijn vorige hond had ik een verzekering bij Petplan. Daar werd de dekking steeds minder door de jaren heen.
    Ik hoop dat mijn ervaring andere mensen helpt en dat ze in de toekomst dezelfde service kunnen blijven geven.

    Door: Jacqueline 06-08-2019
    Enisa27-02-2020

    Slecht, slecht en slecht, deze verzekeringsmaatschappij is absoluut geen aanrader, zo onbeschoft en respectloos heb ik nog nooit een maatschappij meegemaakt. Keren niet uit.

    diana van soest30-06-2020

    sluit me volledig aan bij Enisa, en ze kunnen schijnbaar zelf bepalen of ze een rekening vergoeden, de ene keer wordt een medicijn wel vergoed en het zelfde medicijn de keer daar op wijzen ze het af, beetje erg vreemd, heb heel snel opgezegd!!!!!!!

    Chris19-10-2020

    Nou, mijn ervaring is heel anders. Ze bepalen zonder goede reden zelf of ze dan wel of niet iets vergoeden. Echt een stelletje geldkloppers. Ga een echte baan zoeken die mensen helpt ipv leegzuigt !!!

    Ton van Rijn04-11-2020

    We proberen al een paar maanden van deze oplichters af te komen, en dat gaat ons lukken!! Wel incasseren, maar op geen manier met dit clubje in contact te komen als je ze wilt spreken.

    cialis 2.5 mg19-02-2021

    cialis coupons

    i.m.e heckmans smeets11-03-2021

    tot voor kort zeer tevreden.werd veel vergoed tegen over andere dierenverzekingen. uitbetalen duurde wel wat langer dan andere dierenverzekering die ik heb lopen. helaas nu besloten op te zeggen omdat de polisvoorwaarden zo dus danig slecht zijn veranderd. btw word nu ook afgetrokken van de rekening waardoor er vrij weinig over blijft van de 70% vergoeding.dus absoluut niet meer rendabel om te verzekeren . na bespreking doet men zich ook vrij weinig moeite om je als klant te behouden als je het niet eens bent word er meteen gezegd dat je de verzekering kunt beëindigen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Insurance that doesn't insure!

    None of my pets' various medical needs have been covered under the policy. The customer service is unresponsive most of the time, and rude when they do respond. Avoid this company.

    Door: Carl Hansen07-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    GEEN VERZEKERING HIER NEMEN

    NIET DOEN!
    Wij zijn er ingetrapt. Verzekering hier afgesloten omdat wij een puppy hebben, na een week verzekerd te zijn is er na een ongeluk met een andere hond het pootje gebroken van onze hond waaraan hij ook geopereerd moest worden, ik heb hier gelijk een dag later over gebeld hoe dat zou gaan met het declareren, maar dat zou allemaal goed komen als de factuur niet ouder was dan 3 maanden. Eenmaal alles ingeleverd, kregen wij te horen dat wij helemaal niks vergoed krijgen omdat het met opzet gedaan zou zijn en roekeloos gedrag is, hoe durven ze dit te zeggen en ons hiervan te beschuldigen... Wij gaan zeker onze verzekering annuleren hier en snel opzoek naar een andere.

    Door: Roxena17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dierenverzekering

    Klant worden, super makkelijk!

    Daarna een groot drama!! Niet in trappen lieve dierenbezitters!!

    Door: Ton van Rijn04-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dierenverzekering

    Niet doen en nooit doen. Aanmelden geen probleem. Daarna alleen maar problemen. Dit zijn oplichters.

    Door: Maurice26-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    kattenverzekering

    Dieven! Niet mogelijk hen redelijk te woord te staan, vergoed niet wat het belooft. Erg veel tijd en moeite aan kwijt en, veel geld bóvenop de dierenarts kosten die ik al had !!!

    Door: Christina19-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hondenverzekering

    Reageren niet op email
    Gesteggel over uitbetaling
    Betalen zeer laat/niet
    VERMIJDEN deze club

    Door: Andreas25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    verzekering

    DIERENVERZEKERING.NL is een grote oplichterij.
    Zij keren niet uit. Telefonisch zeer moeilijk te bereiken en op brieven geen antwoord.
    NIET DOEN!!!!

    Door: els31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    verzekering

    Drama deze dierenverzekering.
    Telefonisch bijna onbereikbaar.
    Declaraties worden niet of heel laat behandeld.
    Proberen eerst te vermelden dat het dier niet onder de verzekering valt. Bij protest dan weer wel.
    NIET DOEN.

    Door: Rooze08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    FAQ

    Is Dierenverzekering.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Dierenverzekering.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Dierenverzekering.nl actief?

    Dierenverzekering.nl is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dierenverzekering.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.