NederlandReview

  Ervaringen Dierenverzekering.nl

  Je moet zelf goed verzekerd zijn omdat je hoge ziektekosten kunt krijgen, maar dat geldt ook voor je geliefde huisdier. Dierenverzekering is een bedrijf dat deze verzekeringen voor je hond of kat afsluit. Maar zullen die premies nou echt zo laag en scherp zijn als ze op hun website beweren? Zal je dier in het geval van een claim wel echt goed verzekerd zijn? Zal het lastig zijn om via hun website een polis voor je hond of kat af te sluiten? En zal de klantenservice van Dierenverzekering je wel helpen als je een claim wilt indienen of zich een probleem voordoet? Alleen baasjes die hun huisdier al bij Dierenverzekering hebben verzekerd kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat hun mening over deze verzekeringsmaatschappij is. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen om een goed beeld van hun polissen voor huisdieren te krijgen.

  Over Dierenverzekering

  Dierenverzekering is een verzekeringsmaatschappij voor huisdieren. Ze hebben polissen voor zowel honden als katten. Dus wat voor een soort viervoeter je ook in huis hebt rondlopen, je kunt hem of haar verzekeren. Er zijn drie verschillende polissen waaruit je kunt kiezen. Allemaal vergoeden ze dezelfde soort dingen. Hieronder valt bloedonderzoek, chemotherapie, consulten, castratie, bestraling, chirurgische ingrepen, sondevoeding, dwangvoeding, medisch onderzoek, sterilisatie en nog veel meer. Ook medicijnen worden in een groot deel van de gevallen vergoed. Het verschil tussen de drie polissen – basis, plus en top – is dat de basis €1.500,- per jaar vergoed, de plus €3.000,- en de top €5.000,-. Naast de dingen die er sowieso in de polis zitten kun je nog een aantal aanvullende verzekeringen toevoegen. Bijvoorbeeld eentje voor het gebit of juist voor alternatieve therapieën. Ook reis en crematie kunnen worden toegevoegd aan de polis zodat je nooit voor grote kosten zal komen te zitten.


  Het afsluiten van een verzekering.

  Diensten van Dierenverzekering

  Je kunt via de website van Dierenverzekering een polis afsluiten. Ze willen graag weten of je een hond of kat wilt verzekeren en of het dier een mannetje of een vrouwtje is. Ook moet je aangeven of het om een raskat of rashond gaat of niet en wat de geboortedatum van het dier is. Na de gegevens van je dier moet je nog aangeven wat voor een soort polis je wilt en wat er gedekt moet worden. Mocht je dat allemaal hebben ingevuld dan zullen ze de premie voor je uitrekenen zodat je weet hoeveel de door jouw gekozen verzekering gaat kosten. Mocht er een probleem optreden dan kan de Dierenverzekering klantenservice je vast wel verder helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Dierenverzekering

  Is jouw hond of kat al bij Dierenverzekering verzekerd? Dan horen we graag wat jouw ervaring met deze verzekeringsmaatschappij voor huisdieren is. Hoe goed is die dekking nou echt? Betaalden ze toen je dier medicatie nodig had of een operatie moest ondergaan? Was het gemakkelijk een polis af te sluiten via Dierenverzekering’s website? En wat voor een klantenservice kun je van dit bedrijf verwachten als er iets mis gaat? Laat je eigen Dierenverzekering review achter en vertel ons wat jouw mening over deze verzekeringsmaatschappij is.

  Dierenverzekering.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dierenverzekering.nl

  Uw beoordeling