Vondellaan Vastgoed

7.5
7.6

Bestellen

7.4

Service

7.6

Prijs

7.2

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Vondellaan Vastgoed

Alles wat met geld te maken heeft is eigenlijk wel riskant. Toch wil je jouw vermogen wel zoveel mogelijk laten groeien. Op een spaarrekening lukt dit vanwege de lage rente niet echt. Daarom biedt Vondellaan Vastgoed Investeren een manier aan om je geld te investeren en hier rendement uit te halen. Maar hoe zal dit nou eigenlijk in zijn werk gaan? Zullen die beleggingen nou wel zo veilig zijn? Hoeveel rendement zul je via deze investeringsaanbieder nou echt van je geld hebben? En zal er een Vondellaan Vastgoed Investeren klantenservice zijn om je te helpen als je advies of raad nodig hebt? Je kunt deze vragen alleen beantwoorden via echte klanten van Vondellaan Vastgoed Investeren. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe dit vermogensbedrijf echt werkt. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen zullen je vertellen of Vondellaan Vastgoed Investeren echt wel zo betrouwbaar is als ze eruit zien.


Over Vondellaan Vastgoed Investeren

Vondellaan Vastgoed Investeren is een vermogensbedrijf dat je kan helpen om geld te investeren. Het bedrijf bestaat sinds 2004 en is sinds die tijd, volgens hun website, een specialist op het gebied van verhuurd vastgoed en andere beleggingsonjecten. Ze zeggen een goede stap op weg naar meer rendement te zijn voor zowel startende beleggers als gevorderde investeerders. Via hun website kun je geld investeren in aandelen en bedrijven. Je kunt al met een lage inzet beginnen en hebt dus niet veel geld nodig om via hun bedrijf te kunnen beleggen. De rente wordt per kwartaal uitgekeerd en je zult dus regelmatig wat extra geld ontvangen. De instaprente is 5% en dus behoorlijk hoog voor een financieel bedrijf. En mocht je niet langer via Vondellaan Vastgoed Investeren willen beleggen, dan kun je na 1 jaar kostenloos uitstappen. Dit kan ieder kwartaal omdat het per kwartaal wordt geregeld. Er zijn twee mogelijkheden waarvoor je kunt kiezen. Je kunt rechtstreeks in de onderliggende woning beleggen met het recht op een eerste hypotheek. Je kunt dan inverteren in verhuurd vastgoed met uitzicht op een hoger rendement. De woning dient dan als onderpand. Daarnaast kun je indirect beleggen door middel van de effecten die Vondellaan Vastgoed Investeren hiervoor aanbiedt. Dit gaan via de Woningverhuur Obligaties.
Diensten van Vondellaan Vastgoed Investeren

Je kunt via de website van Vondellaan Vastgoed Investeren makkelijk beleggen in vastgoed. Ze willen wat persoonlijke gegevens van je weten en dan zullen ze je meer informatie sturen. Verder is er nog een Vondellaan Vastgoed Investeren klantenservice die gebeld of gemaild kan worden als je nog vragen voor ze hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Vondellaan Vastgoed Investeren

Heb je wel eens geprobeerd om in vastgoed te investeren via Vondellaan Vastgoed Investeren? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit financiële bedrijf. Hoe makkelijk was het nou echt om via Vondellaan Vastgoed Investeren te investeren? En wat voor een klantenservice biedt Vondellaan Vastgoed Investeren aan als je er zelf niet helemaal uit kunt komen? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Vondellaan Vastgoed Investeren nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Anderen bekeken ook