NederlandReview

  Ervaringen Trade360

  Wat? Wat vinden anderen van Trade360? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over trade360.com. Kies ervoor om meerdere mogelijkheden te vergelijken om zo een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en belangrijk. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview.

  Over trade360.com

  Het bedrijf trade360.com heeft een online trading revolutie concept ontwikkeld. Ze hebben dit gedaan met het concept van Crowdtradig. Het is een uniek technologie welke ene zeer geavanceerde aanpak van handelen in grondstoffen, aandelen, opties, CFDs, valuta en indices kent. Het bedrijf heet een zeer innovatief trading platform welke gebruik maakt van tal van zeer geavanceerde data analyse intstrumenten. Het maakt het mogelijk om wijsheid en kennis e gebruiken om goede trades te maken. Door het inschakelen van een deze kennis en het collectieve gedrag om de bewegingen te herkennen, maken het mogelijk om volop gebruik te maken van de mogelijkheden om snel en nauwkeurig te handelen.

  Het crowdtrading concept is gebaseerd op het concept, dat bekend staat als de wijsheid van de crowd (menigte). De laatste jaren hebben onderzoekers op het gebied van cognitieve kennis te bestuderen van mensen als een collectief kunnen ontdekken waarom individuelen beslissingen nemen. Het bedrijf heeft een grote sprong voorwaarts gemaakt en door de invoering van de kennis van de crowd is het mogelijk om hier gebruik van te maken bij het online handelen.

  Het bedrijf is in 2013 opgericht door een grote groep van ervaren experts en handelaars om hun gezamenlijke visie en krachten te bundelen. Ze hebben het een realiteit gemaakt.

  Het bedrijf moet zich natuurlijk houden aan de regels van de Markets in Financial Instruments Directive, wat de regels en het recht van de Europese Unie voor financiële bedrijven naleeft. Integriteit, behendigheid, due diligence, financial prudence, privacy en communicatie met de klanten zijn hier onder andere in opgenomen.

  Trade 360 crowd trading and reveiw trade360

  Diensten van trade360.com

  Het bedrijf biedt een online handelsplatform aan voor particulieren en bedrijven om te handelen in grondstoffen, indices, aandelen, opties en CFD’s en valuta’s.

  Klachten, tips en complimenten over trade360.com

  Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het mogelijk om te zoeken naar een oplossing. Iets wat ze uiteraard graag doen. Het is immers een onderdeel van de vergunningen welke ze krijgen.

  Heb jij ervaring met trade360.com?

  Waarom zou ook jij niet je mening geven over trade360.com? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op NederlandReview. Laat ook jouw persoonlijke mening over dit bedrijf of een ander bedrijf achter op onze site!

  Wat vinden anderen van Trade360? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over trade360.com. Lees beoordelingen op NederlandReview!

  Trade360
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  7.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  traden

  duidelijk en spannend
  en leuk om te doen

  Door: traden04-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Leren handelen in trades

  Trade360 is een goede manier om te leren handelen in trades. Alles is duidelijk uitgelegd en zelf te doen hier. Ik heb er echt lol in om hier zo mee bezig te zijn. De financiële wereld interesseert mij al langer en ik vind het echt leuk om daar nu een beetje deel van uit te maken. Het is allemaal echt heel spannend!

  Door: Rogier05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  traden met anderen

  Ik heb me aangemeld voor Trade360 omdat je het hier niet alleen doet, maar samen met anderen.
  Winst heb ik nog niet gemaakt, maar ik ben pas net begonnen en heel voorzichtig. Ga geen grote bedragen inzetten! Maar ik vind het zeer interessant hoe het werkt allemaal en ik gebruik Trade360 nu een beetje om dingetjes te leren en te proberen.

  Door: HendrikJ27-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Online handelen met hulp van anderen

  Was al een tijdje van plan om online te gaan handelen, maar durfde zelf de stap niet goed te zetten. Uiteindelijk mezelf aangemeld bij Trade360. Dit is echt een ideaal platform, omdat je met hulp van andere kunt handelen. Op deze manier ben je dus niet volledig op jezelf aangewezen en dat maakt het voor mij allemaal een stuk lastiger. Heb me nog niet helemaal verdiept in de materie, dus dit is een goede uitkomst. De website is gebruiksvriendelijk en het handelen is makkelijk. Wanneer je het goed aanpakt is de prijs tevens ook nog leuk, maar dan moet je wel juist handelen ;)

  Door: Michiel Lunteren07-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  betrouwbaar en zakelijk

  zaken doen met trades doen wij via Trade360 en dat verloopt telkens betrouwbaar en vlekkeloos.

  Door: Wolters Van Groeningen05-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Trade360

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Trade360 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Trade360. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Trade360 actief?

  Trade360 is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Speculeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trade360 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.