NederlandReview

  Ervaringen Trade360

  Wat? Wat vinden anderen van Trade360? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over trade360.com. Kies ervoor om meerdere mogelijkheden te vergelijken om zo een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en belangrijk. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview.

  Over trade360.com

  Het bedrijf trade360.com heeft een online trading revolutie concept ontwikkeld. Ze hebben dit gedaan met het concept van Crowdtradig. Het is een uniek technologie welke ene zeer geavanceerde aanpak van handelen in grondstoffen, aandelen, opties, CFDs, valuta en indices kent. Het bedrijf heet een zeer innovatief trading platform welke gebruik maakt van tal van zeer geavanceerde data analyse intstrumenten. Het maakt het mogelijk om wijsheid en kennis e gebruiken om goede trades te maken. Door het inschakelen van een deze kennis en het collectieve gedrag om de bewegingen te herkennen, maken het mogelijk om volop gebruik te maken van de mogelijkheden om snel en nauwkeurig te handelen.

  Het crowdtrading concept is gebaseerd op het concept, dat bekend staat als de wijsheid van de crowd (menigte). De laatste jaren hebben onderzoekers op het gebied van cognitieve kennis te bestuderen van mensen als een collectief kunnen ontdekken waarom individuelen beslissingen nemen. Het bedrijf heeft een grote sprong voorwaarts gemaakt en door de invoering van de kennis van de crowd is het mogelijk om hier gebruik van te maken bij het online handelen.

  Het bedrijf is in 2013 opgericht door een grote groep van ervaren experts en handelaars om hun gezamenlijke visie en krachten te bundelen. Ze hebben het een realiteit gemaakt.

  Het bedrijf moet zich natuurlijk houden aan de regels van de Markets in Financial Instruments Directive, wat de regels en het recht van de Europese Unie voor financiële bedrijven naleeft. Integriteit, behendigheid, due diligence, financial prudence, privacy en communicatie met de klanten zijn hier onder andere in opgenomen.

  Trade 360 crowd trading and reveiw trade360

  Diensten van trade360.com

  Het bedrijf biedt een online handelsplatform aan voor particulieren en bedrijven om te handelen in grondstoffen, indices, aandelen, opties en CFD’s en valuta’s.

  Klachten, tips en complimenten over trade360.com

  Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het mogelijk om te zoeken naar een oplossing. Iets wat ze uiteraard graag doen. Het is immers een onderdeel van de vergunningen welke ze krijgen.

  Heb jij ervaring met trade360.com?

  Waarom zou ook jij niet je mening geven over trade360.com? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op NederlandReview. Laat ook jouw persoonlijke mening over dit bedrijf of een ander bedrijf achter op onze site!

  Wat vinden anderen van Trade360? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over trade360.com. Lees beoordelingen op NederlandReview!

  Trade360
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  5.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Trade360

  Uw beoordeling

  Bitcoins

  Ik ben gescammed door tradeex 360. Ben door een accountmanager benaderd via IG die al snel aandrong om een account te openen en geld te investeren en er d al snel meer en meer geld gevraagd. Daarna moest ik voor signals betalen daarna 20 % commissie waarna ik uitbetaald zou worden. Vervolgens was het nee eerst IRS betalen van 1000,- dollars. Bij het terug vragen van mijn inleggeld krijg ik geen reactie, ze willen de irs geld eerst zien.
  Help hoe krijg ik mijn geld terug.

  Door: Sas08-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  CFD's

  Heel gevaarlijke club. Dirigeren je onder het mom van training en advies in veel te grote spreads, waar je nooit meer zonder schade uit kunt komen. Vervolgens moet je je geld laten staan en vangen zij hun dagelijkse provisies, waarvoor je moet bijstorten, anders sluiten ze je account. Oplichters zijn het!!

  Door: Jon de Haas da Cruz05-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  I was able to recover my lost funds

  Yes it is possible to retrieve your stolen bitcoins. I never believed in bitcoin recovery because I was made to understand that it is not possible. But sometime in February I fell for a binary options scam which promised a higher return and I lost close to $75,000. I read an article on (reddit) as regards to a recovery expert and genius so I reached out to Mr. Adam Wilson, and to my surprise I got all bitcoins recovered within 42hours frame. I don’t know if I’m allowed to share the links on here but you can contact him if you are finding it very difficult to withdraw your funds at, adamwilson. trading @ consultant. com <> Whatsapp +1870 - 345 - 7937.... All Thanks To Him

  Door: JUILET AMANDA12-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  oplichterij

  Ze waren in staat om mijn geld in minder dan een week terug te krijgen. Beste dag van mijn leven !!!
  Sms of WhatsApp om je bij de anderen te voegen + 18562190692PS: de autoriteiten konden me niet helpen.

  Door: Olliewagoner12-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Trade 360

  Erg opdringerig met aanmelden en je moet snel geld storten op je account. Daarna wordt het stil
  Je worst aan je lot overgelaten en geld.terug storten op je rekening is al eveneens een drama. NIET DOEN DUS.

  Door: Koen13-02-2021
  Marc soerens 14-02-2021

  Via instagram een link account aangemaakt en vrijwel direct wordt je door 20 verschillende buitenlandse nummers gebeld. Erg opdringerige mensen die je zo snel mogelijk een profiel willen laten aanmaken.na WhatsApp contact in het Nederlands toch maar € 250 deposito gestort.en daarna ...... Grootste stilte alles stopt .geen telefoontjes geen accountmanager die je beloofd te bellen ..niets .geld terugstorten blijkt een drama te zijn .dus €250 armer maar weer wijze les er bij deze club is zeer onbetrouwbaar....niet doen dus.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  250 dollar op account

  Slechte ervaring met trade360 oplichters. Ik heb 250 dollar gestort op mijn account op te leren hoe het werkt. Elke dag irritante telefoontjes van engels sprekende brookers, vanuit heel europa.
  Na een week of 6 van profit en loss ging het opeens heel goed en maakte ik een winst van 1800 dollar. Dus wilde ik 1000 dollar naar mijn bankrekening terug boeken. Ik dacht binnen is binnen. Maar diezelfde dag was mijn account leeg gestolen. 1800 dollar weg. Ze weten van niets, maar ik kan wel een juridische procedure starten. Allemaal bull shit. Criminele bende. Trouwens... als ze bellen, dan bellen ze met een tel.nummer van iemand anders. Dus....niet doen!!!

  Door: Fab15-10-2020
  Marc soerens 14-02-2021

  Hoi Fab, sluit mij hier helemaal bij aan..... Via instagram een link account aangemaakt en vrijwel direct wordt je door 20 verschillende buitenlandse nummers gebeld. Erg opdringerige mensen die je zo snel mogelijk een profiel willen laten aanmaken.na WhatsApp contact in het Nederlands toch maar € 250 deposito gestort.en daarna ...... Grootste stilte alles stopt .geen telefoontjes geen accountmanager die je beloofd te bellen ..niets .geld terugstorten blijkt een drama te zijn .dus €250 armer maar weer wijze les er bij deze club is zeer onbetrouwbaar....niet doen dus.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  10000

  Slechte adviezen
  Ze zijn erop gefocust dat je veel trades doet en zij zo veel commissie ontvangen
  Agressieve verkoop en veel te hoge spreads

  Door: Trudy 03-09-2020
  Ivd1993@live.nl22-09-2020

  Hallo Trudy. Ik heb een vraag. Ik ben een meisje van 27. En heb perongeluk geld op de trade360 gestort. Heeft u enig idee hoe ik dit geld terug kan krijgen op mijn ing bank..? Mvg. Inge van Dam

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  traden

  duidelijk en spannend
  en leuk om te doen

  Door: traden04-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Leren handelen in trades

  Trade360 is een goede manier om te leren handelen in trades. Alles is duidelijk uitgelegd en zelf te doen hier. Ik heb er echt lol in om hier zo mee bezig te zijn. De financiële wereld interesseert mij al langer en ik vind het echt leuk om daar nu een beetje deel van uit te maken. Het is allemaal echt heel spannend!

  Door: Rogier05-02-2017
  cj10-09-2020

  Hi, im also a beginner ive been researching, if this is not a scam.I want to make money en not to risk the money that i invested. can i have a contact

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  traden met anderen

  Ik heb me aangemeld voor Trade360 omdat je het hier niet alleen doet, maar samen met anderen.
  Winst heb ik nog niet gemaakt, maar ik ben pas net begonnen en heel voorzichtig. Ga geen grote bedragen inzetten! Maar ik vind het zeer interessant hoe het werkt allemaal en ik gebruik Trade360 nu een beetje om dingetjes te leren en te proberen.

  Door: HendrikJ27-01-2017
  Marcel van Dijk30-08-2020

  Trade360 is een ogenschijnlijk betrouwbare partij. Niets is minder waard. In 1 maand 120.000 euro kwijt aan bedrog, slechte adviezen en bonussen en commissies. Geld teruggestort krijgen is nooit gelukt. Let op, ga nooit in zee met deze partij. Je betaalt veel geld voor een videogame

  Marcel van Dijk30-08-2020

  Trade360 is een ogenschijnlijk betrouwbare partij. Niets is minder waard. In 1 maand 120.000 euro kwijt aan bedrog, slechte adviezen en bonussen en commissies. Geld teruggestort krijgen is nooit gelukt. Let op, ga nooit in zee met deze partij. Je betaalt veel geld voor een videogame

  cj 10-09-2020

  just so curious about this,just want to make sure that this is not scam. can i have a contact

  Jd21-02-2021

  Marcel van Dijk ik zou graag in contact komen. Denk dat we in 't zelfde schuitje zitten...... 😢

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Online handelen met hulp van anderen

  Was al een tijdje van plan om online te gaan handelen, maar durfde zelf de stap niet goed te zetten. Uiteindelijk mezelf aangemeld bij Trade360. Dit is echt een ideaal platform, omdat je met hulp van andere kunt handelen. Op deze manier ben je dus niet volledig op jezelf aangewezen en dat maakt het voor mij allemaal een stuk lastiger. Heb me nog niet helemaal verdiept in de materie, dus dit is een goede uitkomst. De website is gebruiksvriendelijk en het handelen is makkelijk. Wanneer je het goed aanpakt is de prijs tevens ook nog leuk, maar dan moet je wel juist handelen ;)

  Door: Michiel Lunteren07-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  betrouwbaar en zakelijk

  zaken doen met trades doen wij via Trade360 en dat verloopt telkens betrouwbaar en vlekkeloos.

  Door: Wolters Van Groeningen05-07-2016
  Marcel van Dijk28-08-2020

  Let op: wanneer het om grote bedragen gaat verandert de houding van Trade360. De deals zijn gericht op het vangen van veel rolling commissie omdat de buy en sell geen resultaat leveren maar zgn veiligheid. De bonussen zijn een strop om je nek dus niet doen!!!. Ik ben heel veel geld kwijt geraakt door slechte adviezen. Mijn advies... Zo snel mogelijk je geld terughalen, als je dat al lukt. Tot 2000 euro gaat wel maar boven de 20000 lukt het all niet meer. Als je meer Info wilt vraag me gerust.

  Dennis28-08-2020

  Hallo Marcel, ik zou wel meer info willen, ben net bij Trade360 begonnen Mvg, Dennis

  Jacques,21-11-2020

  heeft er wel eens iemand geld mee verdiend? Volgens mij altijd alleen verliezers er klopt daar iets niet.

  Vince18-01-2021

  Hey Marcel kun je mij contcten via LinkedIn, ben benieuwd naar je verhaal en hoor graag naar je vervolgstappen en waar je nu trade. met vriendelijke groet, Vince Wijntuin

  Krystian07-03-2021

  Niet doen. Contact door Whats app in het Nederlands. Daarna in het engels,meerdere keer gebeld uit England per dag. Na dat vroeg ik aub. bellen me niet meer, had ik een aantwordt gekregen dat dit onmogelijk is. Geen hulp zoals ze belofden, na registratie een week geen telefontje. Veel problemen ze hadden gemaakt met de documenten-alles was in orde, toch blokeerde ze mijn account. Ik vermoed dat ze sterk bezig zijn met oplichten van illegale mensen die zijn zonder documenten. Als je alleen verblijfskaart hebt als illegaal en geen passport dan moet je hier niet naar toe, want ze zeggen dat verblijfskaart kan, maar toch moet je passport hebben, anders je geld is weg. Je verdien geen 100 tot 300 hundred euro per dag zoals ze belofden. Je weet niks wan Traden dan gaat alles weg.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Trade360 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 12 ervaringen geplaatst over Trade360. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Trade360 actief?

  Trade360 is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Speculeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trade360 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.