Trade360

6.5

Bestellen

5.5

Service

4.9

Prijs

5.2

Levering

69.2%

Zou hier weer kopen

Trade360

Wat? Wat vinden anderen van Trade360? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over trade360.com. Kies ervoor om meerdere mogelijkheden te vergelijken om zo een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en belangrijk. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview.  

Over trade360.com

Het bedrijf trade360.com heeft een online trading revolutie concept ontwikkeld. Ze hebben dit gedaan met het concept van Crowdtradig. Het is een uniek technologie welke ene zeer geavanceerde aanpak van handelen in grondstoffen, aandelen, opties, CFDs, valuta en indices kent.  Het bedrijf heet een zeer innovatief trading platform welke gebruik maakt van tal van zeer geavanceerde data analyse intstrumenten. Het maakt het mogelijk om wijsheid en kennis e gebruiken om goede trades te maken. Door het inschakelen van een deze kennis en het collectieve gedrag om de bewegingen te herkennen, maken het mogelijk om volop gebruik te maken van de mogelijkheden om snel en nauwkeurig te handelen. 

Het crowdtrading concept is gebaseerd op het concept, dat bekend staat als de wijsheid van de crowd (menigte). De laatste jaren hebben onderzoekers op het gebied van cognitieve kennis te bestuderen van mensen als een collectief kunnen ontdekken waarom individuelen beslissingen nemen. Het bedrijf heeft een grote sprong voorwaarts gemaakt en door de invoering van de kennis van de crowd is het mogelijk om hier gebruik van te maken bij het online handelen.  

Het bedrijf is in 2013 opgericht door een grote groep van ervaren experts en handelaars om hun gezamenlijke visie en krachten te bundelen. Ze hebben het een realiteit gemaakt. 

Het bedrijf moet zich natuurlijk houden aan de regels van de Markets in Financial Instruments Directive, wat de regels en het recht van de Europese Unie voor financiële bedrijven naleeft. Integriteit, behendigheid, due diligence, financial prudence, privacy en communicatie met de klanten zijn hier onder andere in opgenomen. 

Diensten van trade360.com

Het bedrijf biedt een online handelsplatform aan voor particulieren en bedrijven om te handelen in grondstoffen, indices, aandelen, opties en CFD’s en valuta’s.

Klachten, tips en complimenten over trade360.com

Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het mogelijk om te zoeken naar een oplossing. Iets wat ze uiteraard graag doen. Het is immers een onderdeel van de vergunningen welke ze krijgen. 

Heb jij ervaring met trade360.com? 

Waarom zou ook jij niet je mening geven over trade360.com? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op NederlandReview. Laat ook jouw persoonlijke mening over dit bedrijf of een ander bedrijf achter op onze site! 


 


Wat vinden anderen van Trade360? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over trade360.com. Lees beoordelingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

Trade360fx Diefstal Herstel

Neem geen bonusaanbieding aan van uw brokermanager! Laat uw brokermanager nooit namens u handelen. Dat is hoe ze de fondsen van handelaren manipuleren. Als u hulp nodig heeft bij het ophalen van uw verloren geld, BTC van uw makelaar of misschien heeft u problemen met opnames omdat uw account wordt gemanipuleerd. Ik raakte ooit betrokken bij hen en ik verloor bijna 34000 EUR. Gelukkig voor mij kon ik mijn geld terugkrijgen. Doe jezelf een plezier en neem contact op met een privé cybersecurity-specialist en herstelexpert. mattjakob78 op twitter of e-mail bitcoindigger @ gmail .com

M

Martha Hoffmann

30-10-2022

0

Bitcoins

Ik ben gescammed door tradeex 360. Ben door een accountmanager benaderd via IG die al snel aandrong om een account te openen en geld te investeren en er d al snel meer en meer geld gevraagd. Daarna moest ik voor signals betalen daarna 20 % commissie waarna ik uitbetaald zou worden. Vervolgens was het nee eerst IRS betalen van 1000,- dollars. Bij het terug vragen van mijn inleggeld krijg ik geen reactie, ze willen de irs geld eerst zien. Help hoe krijg ik mijn geld terug.

S

Sas

08-10-2021

0

CFD's

Heel gevaarlijke club. Dirigeren je onder het mom van training en advies in veel te grote spreads, waar je nooit meer zonder schade uit kunt komen. Vervolgens moet je je geld laten staan en vangen zij hun dagelijkse provisies, waarvoor je moet bijstorten, anders sluiten ze je account. Oplichters zijn het!!

J

Jon de Haas da Cruz

05-10-2021

0

I was able to recover my lost funds

Yes it is possible to retrieve your stolen bitcoins. I never believed in bitcoin recovery because I was made to understand that it is not possible. But sometime in February I fell for a binary options scam which promised a higher return and I lost close to $75,000. I read an article on (reddit) as regards to a recovery expert and genius so I reached out to Mr. Adam Wilson, and to my surprise I got all bitcoins recovered within 42hours frame. I don’t know if I’m allowed to share the links on here but you can contact him if you are finding it very difficult to withdraw your funds at, adamwilson. trading @ consultant. com <> Whatsapp +1870 - 345 - 7937.... All Thanks To Him

J

JUILET AMANDA

12-05-2021

0

oplichterij

Ze waren in staat om mijn geld in minder dan een week terug te krijgen. Beste dag van mijn leven !!! Sms of WhatsApp om je bij de anderen te voegen + 18562190692PS: de autoriteiten konden me niet helpen.

O

Olliewagoner

12-04-2021

0

Trade 360

Erg opdringerig met aanmelden en je moet snel geld storten op je account. Daarna wordt het stil Je worst aan je lot overgelaten en geld.terug storten op je rekening is al eveneens een drama. NIET DOEN DUS.

K

Koen

14-02-2021

1

250 dollar op account

Slechte ervaring met trade360 oplichters. Ik heb 250 dollar gestort op mijn account op te leren hoe het werkt. Elke dag irritante telefoontjes van engels sprekende brookers, vanuit heel europa. Na een week of 6 van profit en loss ging het opeens heel goed en maakte ik een winst van 1800 dollar. Dus wilde ik 1000 dollar naar mijn bankrekening terug boeken. Ik dacht binnen is binnen. Maar diezelfde dag was mijn account leeg gestolen. 1800 dollar weg. Ze weten van niets, maar ik kan wel een juridische procedure starten. Allemaal bull shit. Criminele bende. Trouwens... als ze bellen, dan bellen ze met een tel.nummer van iemand anders. Dus....niet doen!!!

F

Fab

15-10-2020

1

10000

Slechte adviezen Ze zijn erop gefocust dat je veel trades doet en zij zo veel commissie ontvangen Agressieve verkoop en veel te hoge spreads

T

Trudy

03-09-2020

1

traden

duidelijk en spannend en leuk om te doen

T

traden

04-05-2017

0

Leren handelen in trades

Trade360 is een goede manier om te leren handelen in trades. Alles is duidelijk uitgelegd en zelf te doen hier. Ik heb er echt lol in om hier zo mee bezig te zijn. De financiële wereld interesseert mij al langer en ik vind het echt leuk om daar nu een beetje deel van uit te maken. Het is allemaal echt heel spannend!

R

Rogier

05-02-2017

1

traden met anderen

Ik heb me aangemeld voor Trade360 omdat je het hier niet alleen doet, maar samen met anderen. Winst heb ik nog niet gemaakt, maar ik ben pas net begonnen en heel voorzichtig. Ga geen grote bedragen inzetten! Maar ik vind het zeer interessant hoe het werkt allemaal en ik gebruik Trade360 nu een beetje om dingetjes te leren en te proberen.

H

HendrikJ

27-01-2017

4

Online handelen met hulp van anderen

Was al een tijdje van plan om online te gaan handelen, maar durfde zelf de stap niet goed te zetten. Uiteindelijk mezelf aangemeld bij Trade360. Dit is echt een ideaal platform, omdat je met hulp van andere kunt handelen. Op deze manier ben je dus niet volledig op jezelf aangewezen en dat maakt het voor mij allemaal een stuk lastiger. Heb me nog niet helemaal verdiept in de materie, dus dit is een goede uitkomst. De website is gebruiksvriendelijk en het handelen is makkelijk. Wanneer je het goed aanpakt is de prijs tevens ook nog leuk, maar dan moet je wel juist handelen ;)

M

Michiel Lunteren

07-12-2016

0

betrouwbaar en zakelijk

zaken doen met trades doen wij via Trade360 en dat verloopt telkens betrouwbaar en vlekkeloos.

W

Wolters Van Groeningen

05-07-2016

5