NederlandReview

  Ervaringen Optie24

  Online beleggen kan aantrekkelijk zijn. Op de financiële markten wordt veel gehandeld en als je daar een beetje oog voor hebt, dan kan je mooi een graantje meepikken. Online beleggen kan veel geld opleveren, maar je kunt ook veel geld verliezen. Om online te beleggen heb je niet veel geld nodig. Er zijn partijen die online beleggen mogelijk maken vanaf enkele tientjes. Optie24.nl is zo’n online internetbroker.
   
  Over Optie24.nl 
  Optie24 is een zogenaamde internetbroker waar wordt gehandeld in optie. Een optie is het recht om tegen een bepaalde prijs in de toekomst te kopen of te verkopen. Als je bijvoorbeeld verwacht dat de koers van een aandeel de komende 2 uur zal stijgen, dan kun je nu een optie kopen om het aandeel over 2 uur tegen de prijs te kopen die het nu heeft. Als de koers daadwerkelijk stijgt heb je natuurlijk winst. Je kunt een duurder aandeel kopen tegen een lagere prijs.
   
  Online beleggen bij Optie24.nl is een beetje alles of niets. Je geeft aan of de koers de komende periode zal stijgen of dalen. Verder niets. Heb je gelijk, dan krijg je een mooie premie, rond de 70%, heb je ongelijk, dan verlies je je complete inzet. Het is ook mogelijk om te kiezen voor bepaalde opties waarbij je een hogere of lagere vergoeding krijgt.

  Beoordelingen & ervaringen over optie24 op youtube!
   

  Diensten 
  Optie24.nl maakt het mogelijk om 24 uur per dag online te beleggen met een lage inzet. De minimale order die je moet plaatsten is slechts €5,00 en het minimale bedrag om te storten is €50,00. Uitbetaling gaat per €20,00.
   
  Online beleggen kan 24 uur per dag. Als de beurzen open zijn kan je voor een kortere periode een optie kopen. Het is zelfs mogelijk om per minuut een optie te kopen. Optie24.nl biedt mensen de mogelijkheid om binaire opties te kopen op aandelen, valuta en grondstoffen. Ook is het mogelijk om opties op de koers en de futures van belangrijke indices te kopen. Als de beurzen gesloten zijn is het echter niet meer mogelijk om te handelen voor korte perioden. Ook als er weinig transacties plaatsvinden lopen de perioden waarin gehandeld wordt op.
   
  Klachten Optie24.nl 
  Als je klachten over dit bedrijf hebt dan kun je die op een aantal manieren delen. In de eerste plaats kun je je klacht gewoon per e-mail stellen. Anders is het mogelijk om te bellen op een lokaal nummer. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de chat-service. Er is de mogelijkheid om te chatten via de website van dit bedrijf, maar het is onduidelijk wanneer die precies geopend is.
   
  Heeft u zelf al eens gehandeld via Optie24.nl? Wat zijn uw ervaringen? Heeft u geld gewonnen, of juist geld verloren? Werd uw geld op tijd gestort of heeft u andere opmerkingen, deel deze dan op deze site. Op deze manier kunnen andere Nederlanders die geïnteresseerd zijn in online beleggen een betere keuze voor de juiste broker maken.

  Wilt u weten hoe het is om te beleggen met optie24? Lees ervaringen en reviews van Nederlandse beleggers die u voorgingen!

  Optie24
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  8
  70% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,8

  Service

  8,2

  Prijs

  7,6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nou, weet het niet

  Joop22-04-2018

  Was in 2012, de Dow valt. En pats boem ingezet, gaat de computer wat hangen snokkerdesnok. En weg money. Terwijl ik eerst 2x achter elkaar winst maakte en de 3e keer flush. All gone. Naar mijn idee was er iets aan de haak en aan die haak zat mijn geld. In 30 min. Wauw dacht ik, wel wat gehypnotiseerd. $$$

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  voorzichtig beleggen

  C. Almeida04-04-2018

  Met voorzichtige bedragen aan het beleggen hier. Het is interessant en smaakt naar meer als je je geld ziet stijgen. Maar ik blijf wel voorzichtig want je weet het nooit.

  Gebruiksvriendelijk en leuk om te doen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Oplichters

  m. Sam27-02-2018

  Ik ben zelf een maand begonnen ik ben 6000 kwijt hoe het kwam heb ik geen idee.. volgens mij zit iemand achter scheerm .. ik ben heel kwaad ... kan mij niet voorstellen dat bij mij gebeurd... Nooit met die mensen trading..

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Leuk

  Herman17-09-2017

  Het proberen waard.Ben zeer tevreden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  helaas te weinig tijd maar wel leuk

  bram05-06-2017

  Jammer dat ik er te weinig tijd om heb om mij hier volledig in te verdiepen
  Het is een leuk concept en je hebt het snel onder de knie. Maar ik zou er meer tijd in willen investeren, want het is best een beetje verslavend en leuk om te doen, vooral als je geld verdient.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  wel leuk

  Horst08-03-2017

  Leuk om te doen, wat aan geld verdiend maar niet veel. Als hobby wel leuk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  Spelen met beleggen

  Eelco28-09-2016

  Enorm leuk om hier een beetje te oefenen met beleggen

  Begonnen met een gratis oefen account zonder geld inleggen en nu voorzichtig met "echt" geld.

  Nooit grote bedragen nog hoor, het is voor de leuk.

  Daar is het alvast heel geschikt voor

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  goede hulp

  Rob Koster07-01-2016

  Ik ben blij met alle uitleg die ze geven. SImpel en duidelijk. Ik heb alex ook geprobeerd maar voor de leek is deze echt wel een stuk handiger.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Leuk als hobby

  Wouter 14-09-2015

  Leuke manier van beleggen. Lekker voor als hobby en ze hebben veel deskundigheid en helpen je met allerlei info en cursussen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Simpel geld verdienen

  Harry Steen08-08-2015

  Handig voor iedereen. Ik ben gepensioneerd dus wel veel tijd om erin te verdiepen. Maar met een beetje logica kom je heel ver. Gewoon simpelweg kopen als je een lijn omhoog ziet gaan en verkopen als hij naar beneden gaat. Niet te lang wachten en je maakt altijd winst. Ik maak op die manier toch 200 euro per maand extra. Door niet echt veel te doen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Optie24

  Uw beoordeling