MoneyTalks Community lidmaatschap

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MoneyTalks Community lidmaatschap

Wil je alles weten van beleggen? Liggen je interesses bij investeren, crypto currency, edelmetaal en andere beleggingsvormen? Dan is een MoneyTalks Community lidmaatschap wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit platform bekend is.


Wat is MoneyTalks Community lidmaatschap?


MoneyTalks Community lidmaatschap is een online community over investeringen, crypto, aandelen, edelmetalen, traden & macro-economie. Deze gemeenschap bestaat uit meer dan 2000 leden. Analisten, admins en experts die aan het platform verbonden zijn, hebben meer dan 70 jaar ervaring. Het wordt door deze onderneming gezien als een missie om geïnteresseerden in beleggen samen te brengen. Op hetzelfde moment willen ze iedereen begeleiding bieden. Uiteindelijk moet je in staat zijn om je eigen vermogen zelf op te bouwen en beheren. Er wordt hulp geboden om een goede financiële mindset te krijgen. Een van de doelen is om het kennisniveau naar een hoger plan te tillen. Dit is noodzakelijk om uiteindelijk financiële rust te krijgen. Tenminste, zo denken ze bij dit bedrijf.


Doelgroep


De MoneyTalks Community richt zich op een grote doelgroep. Bijvoorbeeld mensen die financieel stappen willen zetten maar niet weten hoe ze moeten beginnen. In de community kun je successen vieren en inspiratie oogsten. Je kunt het platform zien als een plek waar je in contact staat met gelijkgestemden.


Inhoud MoneyTalks community


De community moet ervoor zorgen dat je inzicht en technieken leert zodat je slimme financiële beslissingen kunt nemen. Je kunt kennis delen en vragen stellen. Ieder succes kan er gevierd worden. Door informatie van anderen te lezen kun je je laten inspireren. De specialisten van het platform bieden 24 uur per dag en 7 dagen in de week persoonlijke begeleiding. Experts kunnen dagelijks technische analyses verzorgen. Er wordt altijd belangrijk economisch nieuws gedeeld. Jouw eigen technische analyses kunnen beoordeeld worden door vakspecialisten. Je kan de diensten zien als een houvast en financiële gids. Er wordt van elkaar en professionals geleerd. Mocht je deze dienstverlening als ondernemer inzetten kunnen de kosten afgetrokken worden van de winst. De btw is te verrekenen en een abonnement is op elk moment opzegbaar.
    

NRTO-keurmerk


Deze onderneming beschikt over een NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is opgezet door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Dit moet garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Bedrijven met een dergelijk keurmerk zijn eerlijk over de dienstverlening en producten. Er wordt op professionele wijze omgegaan met klanten en het personeel is vakkundig. Trainingen die worden gegeven hebben gerichte leeruitkomsten. Er wordt gemeten hoe tevreden klanten zijn en er wordt gestreefd naar constante verbeteringen.


Livestreams en Q&A's


Je krijgt toegang tot video's van experts. Iedere 14 dagen worden er unieke marktupdates gegeven. Deze masterclasses worden gegeven door vakspecialisten zoals Jean-Paul, Elmer, en Madelon. Er worden analyses gemaakt door Francis. Je kunt deze experts wekelijks bevragen tijdens live video sessies. Je wordt altijd van het laatste nieuws op de hoogte gehouden. Er wordt dan informatie gegeven over zaken zoals economie, investeren, bitcoins, aandelen, edelmetaal & TA. Iedere maand wordt er live een boardroom call gedaan. Alle leden kunnen hieraan deelnemen. Ook daar heb je weer de mogelijkheid om vragen te stellen.


Klantervaringen


Heb jij al ervaring bij MoneyTalks? Heb je hier een Community lidmaatschap afgesloten? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe ervaar jij de diensten die verleend worden? Wat vind je van deze community? We waarderen het enorm als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)