NederlandReview

  Ervaringen Finturi

  De digitale valuta zijn onderhand niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wellicht overweeg je zelf ook de sprong te maken en je te verdiepen in deze wondere wereld, waarin iedereen spontaan rijk lijkt te worden. Laat je door eerdere consumenten adviseren of Finturi iets voor jou is. Heb je zelf al ervaring met ze? Schrijf dan vandaag nog een recensie met een beoordeling. Daarmee help jij de klanten na je bij het maken van een keuze. Waar wacht je nog op? Jouw mening telt echt!

  Ben je op zoek naar een bedrijf welke zich richt op bedrijven met cashflowproblemen? Finturi is een dergelijk bedrijf. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er bij Finturi bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Finturi?

  Finturi stelt een bedrijf te zijn welke cashflowproblemen bij bedrijven oplost. De medewerkers zijn de kracht van het bedrijf. Het bedrijf heeft veel blockchain oplossing gebouwd. Er wordt aangegeven dat personeelsleden bij Finturi met passie werken. Bij Finturi kun je verschillende bedragen lenen. Met deze bedragen weet je zeker dat je jouw facturen kunt betalen. Je kunt verschillende bedragen lenen bij Finturi.

  Financieel Onafhankelijk - Wanneer en hoelang?

  Strategie

  Het bedrijf heeft haar strategie op de website aangegeven. Ze vertellen dat het platform voor iedereen een win-win situatie is. Bedrijven en financiers worden aan elkaar verbonden. Je kunt als financier via het platform investeren in facturen. Doel is een zo goed mogelijk rendement te halen. Finturi wil ook supply chain-financiering veel efficiënter en rapper maken met behulp van de nieuwste technologie.

  Te lenen bedrag

  Op de website is te lezen dat de maximale financiering van een factuur ten minste 80% moet zijn. Dit is dan inclusief BTW. Mocht je meerdere leningen willen aanvragen dan is dat ook mogelijk. Je kunt meerdere facturen op de website uploaden. Gezonde bedrijven (zij worden getest/gecontroleerd) kunnen maximaal een miljoen lenen. Het minimaal te lenen bedrag is vastgesteld op € 1000,-. Inclusief BTW is dat bedrag vastgesteld op € 1250,-.

  Health en Trust score

  Bedrijven kunnen niet zomaar een lening krijgen bij Finturi. Bedrijven moeten eerst een Health en Trust score ondergaan. Deze wordt uitgevoerd door de specialisten van Finturi. Er wordt gekeken naar de informatie bij de Kamer van Koophandel, gegevens bij de CBS, social media pagina's en gegevens uit ERP of administratiesystemen. De specialisten weten waar ze allemaal op moeten letten. De achterliggende gedachte is dat ze zo de juiste controle kunnen uitvoeren.

  Kosten platform

  Mocht je je willen registreren op het platform dan is dat kosteloos. Mocht je een lening aanvragen worden er wel kosten en rente in rekening gebracht. Bedrijven die een samenwerking op het gebied van lenen aangaan moeten twee soorten kosten betalen. Bij het verstrekken van het lenen worden kosten ingehouden. Je moet over de lening maandelijks rente betalen. Wil je een bedrag lenen bij Finturi? Houd er altijd rekening dat geld lenen ook geld kost.

  Inloggen

  Wil je inloggen op het platform zodat je een lening kunt afsluiten? Je zult je allereerst moeten registreren via de mobiele app. Mocht je willen weten hoe dat in zijn werking gaat kun je op een link op de website van Finturi klikken. Mocht je ingelogd zijn spreekt het vanzelf welke opties er bij dit bedrijf zijn.

  Licentie

  Finturi stelt een ontheffing te hebben die is uitgegeven door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De ontheffing is beperkt tot het bemiddelen in lening overeenkomsten van ondernemingen op basis van door de geldnemer uitgebrachte facturen. Finturi is geregistreerd in het register van de AFM onder een speciaal nummer.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bedrag geleend bij Finturi? Heb je veel facturen laten betalen via Finturi? Wat vind je van de klantenservice bij dit bedrijf? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking aan met Finturi? Zou je andere mensen aanbevelen een samenwerking met deze organisatie aan te gaan?

  Finturi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Finturi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Finturi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Finturi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Finturi actief?

  Finturi is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen, Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Finturi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.