NederlandReview

  Ervaringen BeleggersPlaats

  Stel, je hebt wat geld opzij gezet, en wilt dit gaan beleggen omdat de spaarrente van tegenwoordig historisch laag is. Dan kun je dit geld beleggen. Wel heb je daar wat informatie voor nodig, want niet iedereen heeft verstand van beleggen nietwaar? Dan kun je lid worden van financiële nieuwsbrieven om alles te weten te komen over wat er op dit moment op de markt speelt. BeleggersPlaats biedt u verschillende nieuwsbrieven aan. Of ze een goede partner zijn voor beleggers kun je hier bij de reviews lezen over deze uitgeverij.

  Over BeleggersPlaats

  BeleggersPlaats.nl is een handelsnaam van XianYo B.V., dit is een uitgeverij van financiële nieuwsbrieven. Zij hebben een platform ontworpen waar al hun nieuwsbrieven met verschillende beleggingsadviezen onder één dak gebundeld zijn. Dit is erg handig voor de betaalde abonnees, omdat je nu gemakkelijk en snel kunt overstappen tussen verschillende nieuwsbrieven. Ook niet betalende abonnees hebben er voordeel bij dat de verschillende thema’s zijn gebundeld op één platform.


  Rutte sluit de beurs op Wall Street, 'het centrum van het kapitalisme'

  Diensten

  Bij BeleggersPlaats kunt u naast het lezen van alle gratis financiële nieuwsbrieven, en de interessante artikelen op de website ook abonnee worden van één van de volgende financiële nieuwbrieven:

  • TheDividendFactory: Hiermee krijg je toegang tot de beste Hoog Dividend aandelen. De nieuwsbrief heeft als ondergrens 7% gekozen. Maar er zijn ook aandelen bij, die meer dan 10% per jaar brengen. De meesten keren elk kwartaal of zelfs elke maand uit.
  • PensioenDividend: Deze speurt de aandelenmarkten af naar beleggingsfondsen, die iedere maand met een uitkering komen en een dividendrendement realiseren van 8% of meer.
  • GroeiDividend: Deze nieuwsbrief concentreert zich op Blue Chip aandelen zoals Coca-Cola en McDonald’s. Deze lukt het om elk jaar hun dividend te verhogen.
  • SlimmeAandelen: Slimme Aandelen baseert zich op de succesvolle aandelenportefeuilles van Lunar Vermogensbeheer. Voortdurend vinden ze aandelen die op uitbreken staan. Klanten zien hun vermogen hiermee snel groeien.
  • SlimmeGrondstofAandelen: SlimmeGrondstofAandelen baseert zich voornamelijk op het Resources Fund van Lunar Vermogensbeheer. Lunar richt zich op producenten van zowel speculatieve als industriële grondstoffen zoals goud, zilver, koper, olie, platina, etc.
  • Index aandelen: Bij beleggen worden de beste rendementen behaald door met een gespreide portefeuille de markten te volgen tegen de laagste kosten. Dit kan door te beleggen in indexfondsen en/of ETF's. INDEXaandelen.nl kiest tussen de duizenden ETF’s de juiste uit volgens een eigen risicoprofiel.
  • MACRO Trends: MACRO Trends investeert o.a. in fysiek goud, zilver, (buitenlandse) valuta etc. Een blad met een focus op beleggen, in het bredere macro-economische kader.
  • SMART Capital: SMART Capital is een nieuwsbrief waarin aandelen worden gekozen volgens de principes van beleggers zoals Benjamin Graham, Philip Fischer, Warren Buffett en Joel Greenblatt. Kortom: de principes van het waardebeleggen.

  Het Combinatieabonnement

  Wanneer je niets nieuws op financieel gebied meer wilt missen, dan kun je een Combinatie Abonnement afsluiten. Je ontvangt dan alle acht bovenstaande abonnementen bij elkaar. Er zijn drie abonnementsvormen, je kunt een maandabonnement van € 49,95 nemen, een jaarabonnement voor € 599,- of een LifeTime abonnement voor € 2.999,-.

  Klachten

  Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen met BeleggersPlaats via:
  XianYo B.V.
  Janseniuslaan 64-A
  4561 NN te Hulst

  Tel: + 31 (0) 114 - 315 345.
  KlantenService@BeleggersPlaats.nl

  Ervaringen met BeleggersPlaats?

  Deel ze hier! Wat zijn je beoordelingen en bevindingen met de services van BeleggersPlaats? Heb je het idee dat het betrouwbaar en veilig is? Hoe helpen ze je met het maken van succesvolle beleggingen? Heb je ervaring met BeleggersPlaats, schroom dan niet een reviews te schrijven en bevindingen te delen!

  Lees reviews van echte klanten en beleggers over BeleggersPlaats! Is het veilig en betrouwbaar om hier te beleggen en geld te investeren? Lees ervaringen!

  BeleggersPlaats
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BeleggersPlaats

  Uw beoordeling

  Oplichting

  Ze zijn enkel uit op abonneegeld, meer niet ...

  Door: Philip14-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tips waar je wat aan hebt

  Als beginnende belegger ondervond ik dat het vrij lastig is om een goede start te maken. Ben een stuk of drie keer behoorlijk op mijn bek gegaan en dat kostte me behoorlijk wat geld. Toen had ik er genoeg van en besloot ik op zoek te gaan naar beleggingsadvies. Dit heb ik uiteindelijk gevonden bij BeleggersPlaats. Heel veel beleggers delen hier hun ervaringen, zodat anderen hier van op kunnen steken en niet de fout in gaan. Ik mag de artikelen met veel plezier lezen en heb ook echt het idee dat ik steeds beter wordt in beleggen. Ik heb me ingeschreven voor een nieuwsbrief via de site. Je moet weliswaar betalen om je in te schrijven, maar de tips die erin staan kun je heel goed gebruiken. Nadeel: prijs voor inschrijving is behoorlijk hoor.

  Door: Miros Gouka05-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is BeleggersPlaats een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over BeleggersPlaats. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BeleggersPlaats actief?

  BeleggersPlaats is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BeleggersPlaats gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.