BeleggersPlaats

3.5
3.5

Bestellen

3.5

Service

2.5

Prijs

4.5

Levering

25%

Zou hier weer kopen

BeleggersPlaats

Stel, je hebt wat geld opzij gezet, en wilt dit gaan beleggen omdat de spaarrente van tegenwoordig historisch laag is. Dan kun je dit geld beleggen. Wel heb je daar wat informatie voor nodig, want niet iedereen heeft verstand van beleggen nietwaar? Dan kun je lid worden van financiële nieuwsbrieven om alles te weten te komen over wat er op dit moment op de markt speelt. BeleggersPlaats biedt u verschillende nieuwsbrieven aan. Of ze een goede partner zijn voor beleggers kun je hier bij de reviews lezen over deze uitgeverij.

Over BeleggersPlaats

BeleggersPlaats.nl is een handelsnaam van XianYo B.V., dit is een uitgeverij van financiële nieuwsbrieven. Zij hebben een platform ontworpen waar al hun nieuwsbrieven met verschillende beleggingsadviezen onder één dak gebundeld zijn. Dit is erg handig voor de betaalde abonnees, omdat je nu gemakkelijk en snel kunt overstappen tussen verschillende nieuwsbrieven. Ook niet betalende abonnees hebben er voordeel bij dat de verschillende thema’s zijn gebundeld op één platform.


Diensten

Bij BeleggersPlaats kunt u naast het lezen van alle gratis financiële nieuwsbrieven, en de interessante artikelen op de website ook abonnee worden van één van de volgende financiële nieuwbrieven:

  • TheDividendFactory:  Hiermee krijg je toegang tot de beste Hoog Dividend aandelen. De nieuwsbrief heeft als ondergrens 7% gekozen. Maar er zijn ook aandelen bij, die meer dan 10% per jaar brengen. De meesten keren elk kwartaal of zelfs elke maand uit.
  • PensioenDividend: Deze speurt de aandelenmarkten af naar beleggingsfondsen, die iedere maand met een uitkering komen en een dividendrendement realiseren van 8% of meer.
  • GroeiDividend: Deze nieuwsbrief concentreert zich op Blue Chip aandelen zoals Coca-Cola en McDonald’s. Deze lukt het om elk jaar hun dividend te verhogen.
  • SlimmeAandelen: Slimme Aandelen baseert zich op de succesvolle aandelenportefeuilles van Lunar Vermogensbeheer. Voortdurend vinden ze aandelen die op uitbreken staan. Klanten zien hun vermogen hiermee snel groeien.
  • SlimmeGrondstofAandelen: SlimmeGrondstofAandelen baseert zich voornamelijk op het Resources Fund van Lunar Vermogensbeheer. Lunar richt zich op producenten van zowel speculatieve als industriële grondstoffen zoals goud, zilver, koper, olie, platina, etc.
  • Index aandelen: Bij beleggen worden de beste rendementen behaald door met een gespreide portefeuille de markten te volgen tegen de laagste kosten. Dit kan door te beleggen in indexfondsen en/of ETF's.  INDEXaandelen.nl kiest tussen de duizenden ETF’s de juiste uit volgens een eigen risicoprofiel.
  • MACRO Trends: MACRO Trends investeert o.a.  in fysiek goud, zilver, (buitenlandse) valuta etc. Een blad met een focus op beleggen, in het bredere macro-economische kader.
  • SMART Capital: SMART Capital is een nieuwsbrief waarin aandelen worden gekozen volgens de principes van beleggers zoals Benjamin Graham, Philip Fischer, Warren Buffett en Joel Greenblatt. Kortom: de principes van het waardebeleggen.

Het Combinatieabonnement

Wanneer je niets nieuws op financieel gebied meer wilt missen, dan kun je een Combinatie Abonnement afsluiten. Je ontvangt dan alle acht bovenstaande abonnementen bij elkaar. Er zijn drie abonnementsvormen, je kunt een maandabonnement van € 49,95 nemen, een jaarabonnement voor € 599,- of een LifeTime abonnement voor € 2.999,-.

Klachten

Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen met BeleggersPlaats via:
XianYo B.V.
Janseniuslaan 64-A
4561 NN te Hulst

Tel: + 31 (0) 114 - 315 345.
KlantenService@BeleggersPlaats.nl

Ervaringen met BeleggersPlaats?

Deel ze hier! Wat zijn je beoordelingen en bevindingen met de services van BeleggersPlaats? Heb je het idee dat het betrouwbaar en veilig is? Hoe helpen ze je met het maken van succesvolle beleggingen? Heb je ervaring met BeleggersPlaats, schroom dan niet een reviews te schrijven en bevindingen te delen!

Lees reviews van echte klanten en beleggers over BeleggersPlaats! Is het veilig en betrouwbaar om hier te beleggen en geld te investeren? Lees ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook