BeleggersPlaats

Alle reviews

BeleggersPlaats

25% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dividend Factory

  Als je wilt beleggen in Dividend aandelen, zoek dan verder, want deze auteur helpt je niet verder. Je betaalt ieder kwartaal een bedrag (kassa!) en alle nieuwsbrieven lijken op elkaar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  PensioenDividend

  Mijn indruk is dat de auteur van PensioenDividend en Dividend Factory vooral uit is op het incasseren van abonnementsgeld. Die nieuwsbrieven heb je na 1x ook wel gelezen, want ze voegen verder niets toe. Ik nam een abonnement op PensioenDividend. Tegenvallers: 1) De auteur neemt niet de moeite om een vraag te beantwoorden, ook niet na 2x beleefd informeren. 2) Hij adviseert aandelen in volstrekt 'foute' bedrijven, als je tenminste iets geeft om de toekomst en welzijn van de wereldbevolking. 3) Ik kreeg geen reactie op mijn klacht. Zorgvuldigheid is hier ver te zoeken. Ik had ook een abonnement op MacroTrends en van de auteur van deze nieuwsbrief krijg je wel fatsoenlijk antwoord. Maar na een paar nieuwsbrieven is het vooral een herhaling van zetten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplichting

  Ze zijn enkel uit op abonneegeld, meer niet ...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tips waar je wat aan hebt

  Als beginnende belegger ondervond ik dat het vrij lastig is om een goede start te maken. Ben een stuk of drie keer behoorlijk op mijn bek gegaan en dat kostte me behoorlijk wat geld. Toen had ik er genoeg van en besloot ik op zoek te gaan naar beleggingsadvies. Dit heb ik uiteindelijk gevonden bij BeleggersPlaats. Heel veel beleggers delen hier hun ervaringen, zodat anderen hier van op kunnen steken en niet de fout in gaan. Ik mag de artikelen met veel plezier lezen en heb ook echt het idee dat ik steeds beter wordt in beleggen. Ik heb me ingeschreven voor een nieuwsbrief via de site. Je moet weliswaar betalen om je in te schrijven, maar de tips die erin staan kun je heel goed gebruiken. Nadeel: prijs voor inschrijving is behoorlijk hoor.

Anderen bekeken ook

IQ Option
1 reviews

Je kunt je geld op de bank laten staan, maar met die lage rente van tegenwoordig zal het daar weinig groeien. Je kunt er ook de markt mee opgaan en...

AxiTrader
1 reviews

Zoek je een handelsbedrijf om zaken via bepaalde vormen van beleggen te doen? Wellicht is AxiTrader voor jou een ideaal bedrijf. Lees via Nederland...

easyMarkets
1 reviews

Ben jij op zoek naar een market maker? Kijk wat klanten hebben ervaren bij easyMarkets? Dit is het bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrij...

Beleggingspanden.nl
4 reviews

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Beleggingspanden.nl is een website wat gaat over vermogen en beleggen in vastgoed. Het is ...

BeleggersPlaats

Stel, je hebt wat geld opzij gezet, en wilt dit gaan beleggen omdat de spaarrente van tegenwoordig historisch laag is. Dan kun je dit geld beleggen. Wel heb je daar wat informatie voor nodig, want niet iedereen heeft verstand van beleggen nietwaar? Dan kun je lid worden van financiële nieuwsbrieven om alles te weten te komen over wat er op dit moment op de markt speelt. BeleggersPlaats biedt u verschillende nieuwsbrieven aan. Of ze een goede partner zijn voor beleggers kun je hier bij de reviews lezen over deze uitgeverij.

Over BeleggersPlaats
BeleggersPlaats.nl is een handelsnaam van XianYo B.V., dit is een uitgeverij van financiële nieuwsbrieven. Zij hebben een platform ontworpen waar al hun nieuwsbrieven met verschillende beleggingsadviezen onder één dak gebundeld zijn. Dit is erg handig voor de betaalde abonnees, omdat je nu gemakkelijk en snel kunt overstappen tussen verschillende nieuwsbrieven. Ook niet betalende abonnees hebben er voordeel bij dat de verschillende thema’s zijn gebundeld op één platform.


Diensten
Bij BeleggersPlaats kunt u naast het lezen van alle gratis financiële nieuwsbrieven, en de interessante artikelen op de website ook abonnee worden van één van de volgende financiële nieuwbrieven:

 • TheDividendFactory:  Hiermee krijg je toegang tot de beste Hoog Dividend aandelen. De nieuwsbrief heeft als ondergrens 7% gekozen. Maar er zijn ook aandelen bij, die meer dan 10% per jaar brengen. De meesten keren elk kwartaal of zelfs elke maand uit.
 • PensioenDividend: Deze speurt de aandelenmarkten af naar beleggingsfondsen, die iedere maand met een uitkering komen en een dividendrendement realiseren van 8% of meer.
 • GroeiDividend: Deze nieuwsbrief concentreert zich op Blue Chip aandelen zoals Coca-Cola en McDonald’s. Deze lukt het om elk jaar hun dividend te verhogen.
 • SlimmeAandelen: Slimme Aandelen baseert zich op de succesvolle aandelenportefeuilles van Lunar Vermogensbeheer. Voortdurend vinden ze aandelen die op uitbreken staan. Klanten zien hun vermogen hiermee snel groeien.
 • SlimmeGrondstofAandelen: SlimmeGrondstofAandelen baseert zich voornamelijk op het Resources Fund van Lunar Vermogensbeheer. Lunar richt zich op producenten van zowel speculatieve als industriële grondstoffen zoals goud, zilver, koper, olie, platina, etc.
 • Index aandelen: Bij beleggen worden de beste rendementen behaald door met een gespreide portefeuille de markten te volgen tegen de laagste kosten. Dit kan door te beleggen in indexfondsen en/of ETF's.  INDEXaandelen.nl kiest tussen de duizenden ETF’s de juiste uit volgens een eigen risicoprofiel.
 • MACRO Trends: MACRO Trends investeert o.a.  in fysiek goud, zilver, (buitenlandse) valuta etc. Een blad met een focus op beleggen, in het bredere macro-economische kader.
 • SMART Capital: SMART Capital is een nieuwsbrief waarin aandelen worden gekozen volgens de principes van beleggers zoals Benjamin Graham, Philip Fischer, Warren Buffett en Joel Greenblatt. Kortom: de principes van het waardebeleggen.

Het Combinatieabonnement
Wanneer je niets nieuws op financieel gebied meer wilt missen, dan kun je een Combinatie Abonnement afsluiten. Je ontvangt dan alle acht bovenstaande abonnementen bij elkaar. Er zijn drie abonnementsvormen, je kunt een maandabonnement van € 49,95 nemen, een jaarabonnement voor € 599,- of een LifeTime abonnement voor € 2.999,-.

Klachten
Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen met BeleggersPlaats via:
XianYo B.V.
Janseniuslaan 64-A
4561 NN te Hulst

Tel: + 31 (0) 114 - 315 345.
KlantenService@BeleggersPlaats.nl

Ervaringen met BeleggersPlaats?
Deel ze hier! Wat zijn je beoordelingen en bevindingen met de services van BeleggersPlaats? Heb je het idee dat het betrouwbaar en veilig is? Hoe helpen ze je met het maken van succesvolle beleggingen? Heb je ervaring met BeleggersPlaats, schroom dan niet een reviews te schrijven en bevindingen te delen!

Lees reviews van echte klanten en beleggers over BeleggersPlaats! Is het veilig en betrouwbaar om hier te beleggen en geld te investeren? Lees ervaringen!

}